Jump to content

Miguel Torres vs. Antonio Banuelos на UFC 126


The Big Boss

Recommended Posts

UFC 126 ще се състои в Mandalay Bay Events Center в Лас Вегас.Това ще е първата поява в UFC на бившите конкуренти от WEC. Torres беше шампион във WEC в категорията си – 62кг.Боецът от Чикаго премина с победи пъврите си пет срещи в организацията, които включват и три защити на титлата му.Притежателят на черен колан по джу джицу нямаше загуба преди срещата му с бореца Brian Bowles, състояла се през 2009г. на WEC 42. Torres не можа да се съвземе от загубата и последва нова загуба за него в следващия му бой на WEC 47.След това Torres направи промяна в тренировките си, местейки се на север в Tristar Gym, Квебек и победи Charlie Valencia на WEC 51.

Banuelos е друг опитен състезател с 18 победи в кариерата си.Трениран от John Hackleman, Banuelos се възтанови от априлската си загуба от Scott Jorgensen и победи Chad George на WEC 51.Известен като прецизен боец, Banuelos печели повече от половината си победи по точки-съдийско решение.

Главната среща на UFC 126 е сблъсъкът между шампиона Anderson Silva и Vitor Belfort.Вечерта ще включва и два изключително интересни мача от тежка категория: Forest Griffin vs. Rich Franklin и Ryan Bader vs. Jon Jones.

  • Upvote 2

[img]http://prikachi.com/images/541/2564541G.png[/img]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...