Jump to content

Miguel Torres vs. Antonio Banuelos на UFC 126


The Big Boss

Recommended Posts

UFC 126 ще се състои в Mandalay Bay Events Center в Лас Вегас.Това ще е първата поява в UFC на бившите конкуренти от WEC. Torres беше шампион във WEC в категорията си – 62кг.Боецът от Чикаго премина с победи пъврите си пет срещи в организацията, които включват и три защити на титлата му.Притежателят на черен колан по джу джицу нямаше загуба преди срещата му с бореца Brian Bowles, състояла се през 2009г. на WEC 42. Torres не можа да се съвземе от загубата и последва нова загуба за него в следващия му бой на WEC 47.След това Torres направи промяна в тренировките си, местейки се на север в Tristar Gym, Квебек и победи Charlie Valencia на WEC 51.

Banuelos е друг опитен състезател с 18 победи в кариерата си.Трениран от John Hackleman, Banuelos се възтанови от априлската си загуба от Scott Jorgensen и победи Chad George на WEC 51.Известен като прецизен боец, Banuelos печели повече от половината си победи по точки-съдийско решение.

Главната среща на UFC 126 е сблъсъкът между шампиона Anderson Silva и Vitor Belfort.Вечерта ще включва и два изключително интересни мача от тежка категория: Forest Griffin vs. Rich Franklin и Ryan Bader vs. Jon Jones.

  • Upvote 2

[img]http://prikachi.com/images/541/2564541G.png[/img]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...