Jump to content

Истинско ли е Bully Beatdown


Recommended Posts

На това предаване попаднах съвсем случайно вчера, просто си стърсех кво да гледам и го свалих от един тракер. Мислех, че ще е нещо как някой става ММА боец, а то кво се оказа. 0-o Значи аз гледах 1 епизод на трети сезон, доколкото разбирам в шоуто се канят "жертвите" , които са някакви хлапета и "побойниът" дето ги тормози и побойника го изправят да се бие срещу истински ММА боец - първи рунд само граплинг, втори вече само страйкинг (с боксови ръкавици) и се играе за 10 хиляди. При всяко тапване или изпадане в нокаут хирядарка от десетте отива при "жертвите".

Струва ми се мега нагласено и не си представям коя комисия би го разрешила, но все пак го дават за реалити, та въпроса ми е- истинско ли е това нещо, някой знае ли повече.

  • Upvote 4

 

Link to comment
-     THE SUPERStar

В днешно време човек не знае кое е истинско и кое не. Линията между 2-те е много малка така че лесно може да бъде пресечена. Мисля че не е истинско, както ти каза не виждам комисия която ще даде разрешение това нещо да се излъчва.

[center][img]http://picbg.net/u/37901/36302/491087.jpg[/img][/center]

Link to comment
  • 2 weeks later...

Самите "биячи" и техните жертви най-вероятно са актьори, но боевете може да се каже, че са истински. Спомням си дори как един от актьорите прати професионален боец в нокдаун. :D

Edited by neshev
  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...