RkO_SyLoR Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 (edited) Кои според вас са най-големите хийлове в историята на WWE,и кажете защо мислите така. Аз гледам кеч от 2006 и не съм много запознат с старите кечове.Знам че HHH се води може би най-големият хийл, но в моята класация той не присъства, просто защото не съм го гледал като хийл.В класацията ми се отнася за нещата случили се от 2006 до 2010. 1.Vince McMahon - той обира всички точки.Направи вражди със 80% може би от МЕ фейсовете през последните 10 години.Пък и заради власта му,той беше недосегаем.През враждата си с DX(2006) на SummerSlam все пак събра цели 12 човека с/у тях. 2.Randy Orton - То не беше контузване на кечисти,психарски изпълнения,побой над жени.И този му образ се задържа почти година.Също така и Legend Killer образът му беше много добър,особено във враждата си с Тейкър. 3.Edge - Слагам него тук,защото спечели всичките си световни титли(може и да се лъжа) по заобиколният път,а това не са 2 или 3,а цели 9.Също така има МНОГО добри вражди със Сина,Тейкър,Батиста и много други. 4.Chris Jericho - Мното точно попадение на WWE да му дадат такава роля,защото той я изпълнява прекрасно.Много сполучлива първа вражда(след хийл тънра си) със Шон Майкълс,след което дори грабна световна титла.Пък и преди това беше хийл(мисля че 2003-2005),където също имаше хубави вражди. 5.Kane - Преди да свали маската,в периода когато тъкмо свали маската,та дори и сега той е просто перфектен.Такъв образ няма как да бъде друго освен хийл. Edited October 29, 2010 by RkO_SyLoR HBK_forever, batistaheel, Toper and 6 others 9 Quote [img]http://profile.ak.fbcdn.net/profile-ak-snc1/object3/134/7/n65854913416_1620.jpg[/img] Link to comment
retwerts Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Хайде ще постна и тук едно мнениеце. Първо да кажа, че по принцип не обичам много класации, приятно ми е да ги гледам, но не е честно да давам топ 5 най-добри хийлове, след като има толкова много наистина добри хийлове. Според мен, когато говорим за хийлове трябва да споменем хора като Kurt Angle, Vince Mcmahon (натурален хийл), Triple H (друг натурален хийл), Brock Lesnar (той е създаден, за да бъде мразен), Steve Austin, Ric Flair, Shawn Michaels.... Мен лично естествено ще кажа ,че ме кефи най-много моят любимец Kurt Angle, но по-скоро като хийл къртеше около 2005-та година - просто ранният му heel образ беше много забавен, но не можеше да се взима на сериозно. Имам и проблем с начина, по който да речем The Rock и Triple H играят хийлове. Не ме разбирайте погрешно и двамата си бяха много забавни и интересни в тези роли, но те го играят "готини хийлове", т.е. хем са лоши, ама от тези лошите, които е готино да подкрепяш. Но въпреки това вършат много добра работа. Chris Jericho нарочно не го споменавам по-горе, защото за мен той е по-добър фейс, макар и сякаш да обича повече ролята на лошия. Ако трябва да бъдя съвсем искрен, като изключим първите месеци, последният heel образ на Jericho ми беше леко скучен. Randy Orton и той до голяма степен си е натурален хийл, защото до колкото съм чувал в живота си е спорна личност. Той разбира се имаше 2 heel образа, за мен вторият беше по-психарски, но харесвам и двата. По отношение на Kane имам сериозен проблем-винаги, когато го включваха във вражди като heel, се получаваше много странно, като изключим с The Undertaker, в която вражда между другото по принцип той би трябвало да е фейс. Edge си е любимец също като heel. В заключение бих казал, че определено най-големият heel в историята на кеча е Chris Benoit. Това наистина е за хора с черно чувство за хумор, но ако се замислите, е напълно вярно. MainEventer, nikitan, mondeo and 11 others 14 Quote Link to comment
HBK_forever Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 И аз съм на мнение,че е трудно да бъде направена обективна класация на top heel-овете във Федерацията,но темата е много интересна,така че поздравления Доста се колебая кои са моите пет фаворита,но без съмнение веднага посочвам Vince McMahon.На него това си му е талант,всички знаем в какви сегменти е участвал и какви промота е правил.Трудно ми е да посоча още само четирима,но това са Shawn Michaels,Edge,Kane и Chris Jericho.Като голям фен на HBK и Y2J мога да кажа,че предпочитам съответно HBK като heel и Y2J като face,но честно казано винаги са ми били еднакво интересни и двата случая,просто го умеят. Lemmon-714 1 Quote [center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center] Link to comment
- THE SUPERStar Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Просто човек да каже топ 5 heel-а е трудно. Винаги ако кажеш само 5 имена ще си изкривиш душата както се казва. Има най малко 10 човека които ще се впишат в класацията топ 5 но ако сметнеш само 5 от тях то тогава ще ощетиш поне един. От мениджърите и хора които не се бият, хора като Heyman (беше малко в WWE но пак беше много добър и като мениджър на Lesnar се справяше супер), Vince McMahon, Bishoff се вписват чудесно. А това са трима, а имаме право да сложим само петима, което е трудно. От кечистите може да споменем Orton, Batista, Lesnar, HHH, Michaels, Jericho, Angle, Austin, Rock, Kane. Ето още няколко хора които заслужават, и съм сигурен на 100% че изпускам хора. Ще кажа за всеки един от назованите по няколко думи. Защо ли? Защото трябва! Heyman е от най сполучливите мениджъри heel-ове, просто този човек с тази дяволска усмивка нямаше нужда да казва нищо, Heyman казва повече с усмивката си отколкото Cena в промотата си тази година. V. McMahon е може би най сполучливият heel образ в кечът като цяло за винаги, значи този образ беше направо перфектен. Толкова години беше граден лошият Vince който винаги прецакваше добрите хора. Bishoff в WWE не беше нещо особено, но, има НО. Той е един от най добрите GM-ове завинаги, говоря от Heel-овете разбира се. Просто по добър heel GM не е имало (освен този който го градят сега). От кечистите за всеки си има причина. Orton като The Legend Killer беше убийствен heel, просто този образ му пасваше много, лошият Orton и баща му които се опитват да унищожът легендата на име Undertaker. Просто този образ беше много добър и трябваше да му го оставят поне до 2008 година. Batista е бил heel не един път, когато беше в Evolution той беше heel и се справяше що годе прилично, което е добре. Ако говорим за новият му Heel образ с който си тръгна от кеча. Можем да кажем че се справи много добре. Все пак играеше знаменитост, един вид. Lesnar просто беше изрод. Тоя човек трябваше да го използват от начало до край като Heel вместо да си губят времето да го ползват като face, просто както беше казал някой по горе, той е създаден да бъде мразен, и хората го мразеха. HHH колкото и да го мразя ако не го включа това значи да си изкривя душата. Просто този човек беше добър като heel и е добър като face. Това е истината. Той просто знае как да бъде лош или добър. Michaels не е от най добрият heel но за мен той ще си остане един от най-добрите, просто в днешно време толкова добри heel-ове като него в WWE няма, и няма и да има за напред. Jericho както казаха по нагоре той също влиза тук, вярно по добър е като face но влиза. Angle през 2005 година беше животно просто, образът му разбиваше. Един от най добрите heel-ове. Austin си е Austin, той е един от малкото които могат да изпълняват ролята на лошия и на добрия много добре. THE ROCK като heel не беше сензация но той ще си остане един от най добрите като heel-ове. Може би бих го класирал на 5-то място като heel. Kane на последно място в изброените но не и на последно място като heel. Той просто е много добър като heel. На него му пасва да играе лошият и завистливият брат който се опитва да размаже брат си. Това са хората които според мен заслужават да участват в една такава класация. Казвам че може би пропускам някой, но никой не е безгрешен. iMMORTAL! and retwerts 2 Quote [center][img]http://picbg.net/u/37901/36302/491087.jpg[/img][/center] Link to comment
degenerate Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 (edited) Няма да съм толкова подробен, колкото хората писали преди мен. Ще се постарая аргументацията ми за съответния избор да се състои в 1-2 изречения. Triple H - Тук второ мнение не би трябвало да има. "Лошия" Хънтър от периода на Evolution е един от любимите ми образи във федерацията. Undertaker - Две думи - The Ministry. Тези, които са запознати с този период на Taker биха се съгласили с мен, че играе heel ролята перфектно. Shawn Michaels - Аз лично предпочитам да го гледам като heel, въпреки че и ролята на face му се отдава. В други теми са давали за пример промото на Шон от 2005 в Монтреал, което подвърждава мнението ми, че той е един от топ heels в историята на компанията. Няма нужда да коментирам DX в края на 90те. Kurt Angle - Ролята му на забавен heel в началото на този век ми допадаше изключително много, въпреки че този gimmick не му подхождаше особено. Чак в края на 2005 избраха най-удачния за него образ, но вече беше прекалено късно. Vince McMahon - По мое мнение най-добрия heel във федерацията. Човекът просто си го може. :) Edited November 1, 2010 by degenerate Extreme_Enigma 1 Quote Link to comment
ch1kz magnet Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Трудно ми е да избера само 5 тъй като имам много любими хийлове... Triple H-По времето на Evolution беше просто невероятен.Със сигурност остава във историята като един от най-добрите хийлове за всички времена Chris Jericho-Какво да кажа за него.Човека е просто невероятен.Невероятен като хийл и невероятен като фейс. Vince McMahon-Не мога да не го спомена Вини.Много добър хийл,завъртял вражди с голяма част от лицата на компанията.Това,че притежава пълната власт му беше от голям плюс за хийл образа. Randy Orton-От времето,когато беше The Legend Killer.Тогава беше изгряваща звезда готова на всичко да постигне целите си.Раздаваше РКО наляво надясно.Нямаше значение дали са жени,деца,легенди всичко минаваше под ножа.Напомня ми малко на Ледения,който също раздаваше stunner-и на който му падне Kurt Angle-Този човек направо мачкаше в хийл образа си.Бях му голям марк в периода когато беше хийл. Quote [img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img] Link to comment
Recommended Posts