Jump to content

Историята на The Undertaker

Radox

Recommended Posts

Безуспешни остават и опитите му да спаси работата си, предлагайки на сценаристите на WCW да променят гимика му на зомби, което е неуязвимо и използва силите на мрака, за да доминира над опонентите си. Те обявяват идеята му за глупава и изпълняват плановете си за уволнението му.

Няма такова нещо. Този образ го измисля Винс и Гробаря е нямал и най-малка идея за него преди това, камо ли пък да убеждава WCW, че въпросният образ е щял да пожъне успех.

И може би си искал да вържеш някакси историята с "брата" на Гробаря - Kane, но не е Kane The Undertaker, а Cain The Undertaker, името, с което е представен в началото.

Общо взето малко свободни съчинения има на някои места, но поздрави за идеята все пак.

Убеден съм, че Calloway замисля този образ още през 1989 година и го предлага на WCW, но те отказват. Чел съм на няколко места за това. Иначе за Cain си прав, бях забравил че така го бяха изписвали в началото, а не Kane. Ей сега ще го коригирам в статията ;)

35izpu1.jpg

Не знам точно, ще видим как ще съм с времето. Иначе смятам да се обхванат всичките му персони:

The Original Undertaker

The Deadman Undertaker

The Lord of Darkness Undertaker

The Ministry Undertaker

The American Badass Undertaker

The Big Evil Undertaker

The Phenom Undertaker

35izpu1.jpg

Браво за старанието и за положения труд.Има малки фактологични неточности около сегментите с Ultimate Warrior,Jake the Snake и Kamala , не съм съгласен и за реакцията която е получавал около фейс търн-а.Към края на 91-ва на доста от хората им писна от Хълкомания и викаха за Тейкър даже по време на първия му мач с Хоган.Не е вярно,че публиката трудно го е приела като фейс непосредствено след търна му-реакциите и при спасяването на Елизабет и особено на следвеащата седмица ,когато Джейк го попита на чия страна е и той отговори "Не и на твоята !" бяха много силни даже и за тогава и оглушителни по днешните стандарти.Около алианса с Джейк можеше да напишеш повече ,както и да споменеш че от краяна 91-ва до есента на 93-та той на практика е непобеден почти за 2 години и загубата му от Йокозуна е първата му сериозна загуба след фейс търна му,излъчена по телвизията( има загуби от Брет в Германия,но те са на хаус шоута и не са след туш).Добра работа,нужни са малки корекции.

Edited by HEIDENREICH

Браво за добрата идея.Ще я следя до края.

ПП Оправи грешката Глава IV - От хийл към фейс-трябва да е Глава VI

• Upvote 2

[color="#FF0000"]1xUniversal champion[/color]

Поздравления за темата,за това,че си се наел да пишеш историята на Undertaker защото не всички са следили кариерата му от самото начало.

Определено си заслужава четенето защото е интересно и дано скоро да има продължение,макар,че не ти е само това на главата.

Btw интересно ми е да попитам дали след като приключиш тази тема за Тейкър ще се заемеш да пишеш и за някой друг кечист още?

• Upvote 3

2ii7epd.gif

Няма да пиша за други. Ще гледам обаче да си довърша темата за историята на WWF титлата ... когато rapidshare се оправи най-после. BTW очаквайте скоро третата част от историята на UT, която ще е масивна

• Upvote 6

35izpu1.jpg

Браво човек, голямо старание си положил и си оформил по страхотен начин темата. Следя я с интерес. Но както беше споменато и преди, си мисля, че идеята за образа The Undertaker и визията са идея на Vince Mcmahon. И го казвам това, защото в youtube бях гледал интервю с The Undertaker, в което говореше затова. Винс харесвал уестърни и този образ с шлифера и шапката . Според мен Калауей е предложил някакъв подобен образ на Вини, но завършеният образ на The Undertaker е идея на Винс. Ще потърся интервюто и ако го намеря , ще ти дам линк да го гледаш.

• Upvote 3

Темата е много полезна.The Undertaker го заслужава с успехите си през годините.

• Upvote 2

[img]http://2.bp.blogspot.com/_YYnwP6lUt0c/TLUnOixkqpI/AAAAAAAAQiA/r71anS3SJbg/s1600/TBBT.JPG[/img]

-     THE SUPERStar

Нямам търпение за следващата част от историята на този човек който толкова много години плаши опонентите си.

• Upvote 6

[center][img]http://picbg.net/u/37901/36302/491087.jpg[/img][/center]

-     THE SUPERStar

Ето заради такива интерестни неща ти се покланям Radox. Много е добро. Браво. А да попитам след това Big Evil ли е?

• Upvote 2

[center][img]http://picbg.net/u/37901/36302/491087.jpg[/img][/center]

Ето заради такива интерестни неща ти се покланям Radox. Много е добро. Браво. А да попитам след това Big Evil ли е?

Да.

35izpu1.jpg

• 3 months later...

Според мене един от най-креативните образи в историята на кеча нещото което малко не ми харесва сега е че ги няма ония яки промота които ги правеше преди например онова промо , когато показваха как подготвяше casketa за Youkuzuna в една къща бяха наистина зловещи сега това малко се губи в неговия образ

[img]http://img215.imageshack.us/img215/6303/theviper2011copy.jpg[/img]

Браво, Радокс! Наистина не съм фен на Тейкър, но прочетох цялата му история и наистина беше интересно. Написал си я много увлекателно, добавил си клипове за интересните моменти... абе нямам забалежки. :)

P.S. Rest in Peace...

до другата седмица.

:D

Edited by Blackened