Jump to content

.. In a ship to Florida (Fiction Mafia Story)

Recommended Posts

.. In a ship to Florida (Fiction Mafia Story)

G's last "Be the booker" project!

...

Въведение: Това е последното ми начинание в този раздел! Епизодична измислена мафиотска история, която засега ще бъде разделена на 10 части (ако случайно има успех и се следи може и да се замисля за продължение). Мисля, че съм скицирал самото развитие на разказчето с много обрати, като разбира се съм се постарал да бъде интересно за четене като цяло и за участници съм взел "обичайни заподозрени" потребители от минали мои проекти. Вдъхновение може да се каже, че дойде от сериали като Sopranos & The Wire, като възнамерявам по-подобен начин обширно да развивам всички образи (т.е. на практика всички описани в Cast-а да са главни). Както споменах по-нагоре това е последният ми проект, като след него и WRESTLING GALAXY мисля да спра да се занимавам с "Be The Booker" раздела като цяло. Така, че на който му се чете и коментира.. да заповяда не задължавам никого, дано поне се получи една интересна и драматична история.

CAST

The_Olimpic_Hero - Johnny Scaluzzi

Кратко Bio: Полицай под прикритие в групичката на Frank Cairo, вече цели 4 години.

Socki - Vladimir "The Train" Muzchenko

Кратко Bio: Бивш enforcer за известен наркобос в Украйна. Избягва с брат си към Америка преди евентуално да бъдат убити, след като биват набедени за предатели от съперник в бизнеса.

Born_2B_GoD - Sergei "Koka" Muzchenko

Кратко Bio: ^

Radox - Frank "The Boss" Cairo

Кратко Bio: Tampa's Underground Boss.

wohov - Sonny Casso

Кратко Bio: Miami's Underground Boss // Главен конкурент на Кайро.

HEIDENREICH - "Massimo" Max Brecci

Кратко Bio: "The Don".. Лидерът на организираната престъпност във Флорида.

Shawn_Michaels - California Mike

Кратко Bio: Главен hitman на Cairo и подчинените му.

G - FBI Agent John Lastfield

Кратко Bio: Агент на Федералното бюро, чиито случай и мисия е да залови Cairo и групичката му.

Loop - Valq "Боксер"

Кратко Bio: Приятел на братята, бивш боксьор живеещ във Florida.

cskar4eto - Detective Charlie "Q" Kiuzolli

Кратко Bio: Полицейската свръзка на Scaluzzi и негов приятел.

radoslav1948 - Sammy "The Dog"

Кратко Bio: "Capo" / Hitman в групичката на Sonny Casso.

Mr.3:16! - Mayor Walter McKey

Кратко Bio: Кметът в Tampa.

contador9 - FBI Agent Thomas "Tommy" Noel

Кратко Bio: Корумпиран агент снасящ информация на мафията, зависим от наркотици.

go go - Jackie Wainstein

Кратко Bio: Главен счетоводител на Brecci

reppotswohS - Paulie Cairo

Кратко Bio: Брат на Франк Кайро.. "Капо" в организацията му.

& with

neshev - Nicky "The Killer"

Кратко Bio: Наемен убиец пратен в Америка да намери украинските братя

...

План

Episode 1 - Welcome to the shore

Episode 2 - Carmine

Episode 3 - The Package

Episode 4 - Rise to power

Episode 5 - "Where's my money!!?"

Episode 6 - Trip to Miami

Episode 7 - Say hello to my little friend

Episode 8 - River scum

Episode 9 - The Offer

Episode 10 - One last deal and you're done!

Edited by G

Невероятна идея, аз съм голям любител на всякакви книги, филми, сериали, както и игри свързани с мафията, така че ще следя дневника със сигурност. Пожелавам ти успех и мерси, че все пак ще имам някаква, пък дори и малка, роля в проекта! :beer:

PS: Предлагам ти да пишеш частите преди да е дошло време да ги постваш, тоест да си напред и да няма нужда епизодите да бъдат бавени. Приятелски съвет, но това естествено изцяло зависи от теб и от свободното ти време. :)

• Upvote 3

Аз също ще го следя и когато имам време ще го коментирам.Мафиотските книги винаги са ми били интересни :) Успех Г.

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Episode 1 - Welcome to the shore

...

Special Guests:

dbrm - Carmine

Petioo09 - Jimmy T

...

Port of Tampa // Година: 2001

Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Гледайки замислен от палубата наближаващото пристанище)

"Майната и на Украйна! .. Какво получихме за годините блъсък, годините изпълнени с насилие, кръв и наркотици? Имам по-малък брат толкова преебан от живота, че едвам дочаква следващата си доза. Имам дузина мъртви приятели, останалите са в затвора или господ знае къде.. и ето ме Vladimir Muzchenko, продукт на посткомунистическото гето дойдох чак до тук, чак до Америка!.. Страната на неограничените възможности.. мамка му явно ще проверим достоверността на това твърдение!"

Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Излизайки от товарното отделение сънен, наметнал огромен кожух)

"Какво става брат?"

Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Поглеждайки го)

"Вземи свали този кожух глупако, ще ни помислят за луди като слезем на брега."

Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Палейки цигара неебателно)

".. Харесва ми, знаеш ли на кого беше? Саша братле.. шибания Саша! Хъ хъ.."

Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki)

"Саша е мъртъв.."

Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD)

"Хъх.. да именно!"

Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Поглеждайки учудено хилещият се Сергей)

"За какво по дяволите говорим тогава? .. Вземи се хвани най-сетне в ръце!"

...

Слънцето още не се беше показало над Tampa, но Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero) бе вече на крака което означаваше само едно.. Джони пушеше цигара на терасата в "несъществуващият" си апартамент в също толкова "несъществуващия" за изкуствения му образ квартал в предградията. Мелодията на телефона му (която бе песен на 50 Cent) секна съсредоточеността в която бе изпаднал... Джони бързо извади телефона от джоба си и изхвърли фасът през балкона. Беше Джими Ти (Petioo09)

Jimmy T (Petioo09)

"Хей, шефът иска да свършим нещо.. ще те чакам на платформите на гарата. Предполагам знаеш мястото?"

Johnny Scaluzzi (Olimpic)

"Да, да.. Хей Джими трябва да ме уредиш за два бона за Маями Хийт довечера!"

Jimmy T (Petioo09)

"Пак ли!? Ще ми разориш бизнесът Джони.. Вече си вътре с 3 бона!"

"Нали точно това се опитвам да направя, да ти ги върна.. Fuck Джими!"

Jimmy T (Petioo09)

"Ок, ок забрави.. както и да е! Поне този път коефициентите на които залагаш са добри. Знаеш ли Джони, ти си истински шибаняк и непрокопсаник! Трябва ти помощ!"

"Да, да.. хайде ще се видим след малко, че имам да свърша нещо."

...

Няколко часа по-късно // Бар "Jungle King", държан от Paulie Cairo (reppotswohS), братът на Франк Кайро(Radox)

Johnny Scaluzzi (Olimpic) & Jimmy T (Petioo09) влязоха в барът, когато моментално пред тях, намръщен се появи Paulie Cairo (reppotswohS) с пура в ръка..

Paulie Cairo (reppotswohS) (Сочейки ги с пръст)

"Закъснявате с 20 минути вече, да не се е повторило Джими.. Чу ли ме! Знаеш, че така ме излагаш след като гарантирах за теб.."

Jimmy T (Petioo09)

"Да ясно ми е.. това тъпо хлапе!"

Johnny Scaluzzi (Olimpic) (Обръщайки се от барът)

"Тъпо хлапе?.. хайде духач такъв, не си изкарвай проблемите върху другите. Знаеш ли какво прави това копеле Поли.. стои с часове пред огледалото все едно е шибания Брад Пит или нещо и после обирам от всички лавината от недоволство, която трябва да е отправена към него! Кажи ми това честно ли е?"

Paulie (reppotswohS) (Гледайки ги изумен)

"Лавината от недоволство"!?.. Вие двамата да не сте педали бе!?.. Влизайте в проклетата стая и да не съм ви чул гласовете повече!"

Jimmy T (Petioo09) (Сочейки Джони)

"Ти си виновен.. вечерта никакви залози Джони!"

"Какво ама.."

Jimmy T (Petioo09)

"Майната ти.."

...

Всички се бяха събрали в "Стаичката за събрания" както я наричахме. Това бе общо взето офисът на Франк, но имаше прекалено много място и като цяло въобще не приличаше на офис.. Франк бе от старата школа италиански имигранти и думата стил не бе нещо наистина важно за него, по-скоро наблягаше на резултатите и те бяха определящи за него. Интересното бе, че от години не сме се събирали така.. представители от целия регион се появяваха през вратата, което ме накара да се почувствам неуверено за първи път от маса време насам. Днес определено щеше да бъде интересен ден..

Frank "The Boss" Cairo (Radox) (Влизайки в стаята, секвайки приказките и вълненията на гостите.)

"Всички ли са тук.. Чарли виждам, че ти си тук значи явно абсолютно всички са дошли!.."

Представителите в залата

"ХАхахахахх!!"

Frank "The Boss" Cairo (Radox) (Сядайки на бюрото пред гостите си, палейки пура)

"Господ ми е свидетел обичам Флорида, но тук просто не спират от някъде да извират всевъзможни идиоти.. Визирам като директен пример нашият готин нов кмет Walter McKey (Mr.3:16!) и обкръжението му, визирам разбира се и полицейските служители тук в Тампа. Защо по дяволите да правим това което ъхъъммм правим, след като няма доход от цялата работа. На много места в тази страна е лесно, плащаш и всеки може да обърне глава.. да се направи, че не знае за какво става въпрос въпреки, че е ясно за какво точно става дума мамка му. Е явно хората с власт тук са решили, че няма да я бъде тази.. че ние сме изчезващ вид. Затова животни като шибаният Sonny Casso (wohov) се мазнят на шефа с големи тлъсти пликове с шибани пари всеки месец!! Всеки проклет месец! ... Уморих се да водя безсмислени преговори с безсмислени хора, затова от сега нататък ще започнем да правим нещата по съвсем различен начин. Щом не могат да разберат какво искаме от тях и ние вече няма да осъзнаваме какво искат те от нас! Настъпва ново време тук в Tampa! Това е.. ще получите индивидуални наставления съвсем скоро, благодаря на всички че дойдохте."

Johnny Scaluzzi (Olimpic) (Учуден, докато всички се разотиват)

".. Какво става, какво има предвид?"

Jimmy T (Petioo09) (Изправяйки се сериозен от мястото си)

"Хайде, не е твоя работа.. явно ще разберем съвсем скоро."

Paulie (reppotswohS) (Приближавайки се до Джими и Джони)

"Имам работа за вас отрепки мои! Точно в 6.. запомнете ТОЧНО в 6, на Tampa International Airport ще пристигне много важен човек пратен от самия Max Brecci (HEIDENREICH), който ще остане за малко в града като Underboss заедно с Франк. Явно нещата наистина не вървят на добре и от горе искат да се уверят, че все още си вършим работата. Името му е Carmine (dbrm).. и хей не се осирайте! Посрещнете човекът, разведете го наоколо и в никакъв случай не позволявайте нещо да му се случи!"

Jimmy T (Petioo09)

"Страхотно.. бавачки!?"

Paulie (reppotswohS) (С ирония)

"Ти и без това не ставаш за друго Джими.." {Подигравайки се заради стара история, в която Джими не е успял да "очисти" важен свидетел срещу Поли, заради което Cairo е излежал година в затвора}

...

В каравана близо до пристанището

Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Търкайки носа си недоспал)

"Сигурен ли си, че е тук.. тук и прасета не могат да живеят Влад.. мамка му май стъпих в някакво лайно!"

Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Поглеждайки отново листчето с адресът на него подозрително)

"Да тук е.."

Valq "Боксер" (Loop) (Събуждайки се от ударите по вратата на караваната му)

"Даа.. дааа идвам!! Идвам мамка ви!? Кой е по това време.."

Vladimir Muzchenko (Socki) (Усмихвайки се на Валя, след като отваря вратата)

"Я виж това руско копеле Серджио.. не сме го виждали от цял шибан век!"

Sergei Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Мръзнещ в страни)

"Прилича ми на някое от американските контета дето се мъкнат из Холивуд.. хъ хъ.. Боксер, конте ли те направиха тук!?"

Valq "Боксер" (Loop) (Избухвайки в емоции)

"ААААААААаааааааааааааа.. копеленца малки, какво правите тук!!?!? Хахахах виж ги ти!"

Sergei Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Бутайки събеседниците си навътре)

"Хайде, хайде стига сте драматизирали, че ми измръзнаха топките.."

20 минути по-късно

Valq "Боксер" (Loop)

"... Да тогава беше пълна лудница, но за нищо на света не бих се върнал. Виж ми лицето, преди ловях мацките от квартала без грам усилие, спомняш си.. хаха лудаци, дайте да ви налея още водка."

Vladimir Muzchenko (Socki) (Със сериозен поглед)

"Даа.. виж Валя, няма да те лъжем! Можем да си разказваме истории от миналото до утре, но не за това сме дошли.. трябват ни пари и то бързо, останахме на червено след инцидента вкъщи. Като гледам къде живееш и ти се нуждаеш от някой друг долар.. Трябва да ни кажеш сега на място, с нас ли си или не.. и в двата случая ще те разберем!"

Sergei Muzchenko (BoRn_2B_GoD)

"Никой не може да те съди за нищо Боксер, знаеш го.. така, че каквото решиш този път!"

Valq "Боксер" (Loop) (След кратък размисъл, пускайки лукава усмивка)

"Бали го.. Да отидем да направим малко кинти!"

Sergei Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Отпивайки засмян от водката си)

"Амин!.."

...

Близо до Tampa Convention Center

Johnny Scaluzzi (Olimpic) (Хвърляйки фасът си изнервен в страни)

"Ще ми трябват още пари.."

Detective Charlie "Q" Kiuzolli (cskar4eto)

"Твоят образ на комарджия яко бърка в джоба на управлението Джони.."

"Даа.. лекциите за "провалените типажи без особен избор в живота", явно си ги проспал!"

"Може би ще ги карам пак ако ми се наложи да те сменя някой ден.."

"Комик си няма що.. кое е това шибано конте с теб, а? Какво прави тук.."

FBI Agent John Lastfield (G)

"Спокойно каубой.. тук съм за да сътруднича."

"Сътрудничи ми на онази работа, а.. писна ми от игрички, нещо става.. ъъм идват нови хора, промени в организацията. Ситуацията не ми харесва човече, нещо става!"

"Знаеш, че поне 10-ма чакат възможността да заемат мястото ти каубой, затова вземи се успокой.. вече 4 години си в играта, а се държиш като пълен аматьор!"

Johnny Scaluzzi (Olimpic) (Гледайки злобно Lastfield)

"Така ли.. кой въобще намеси тъпото ФБР в тази операция Чарли, а!?.."

"Знаеш много добре, че нямаме особен избор. Сега се успокой, нека да бъдем разумни.. остана много малко и те вадим! Ще ти пратим още пари не е проблем, ти си оправи нервите и най-добре спри тези боклуци дето пушиш!"

"Да мерси човече.. истинска майка Тереза си! Изчезвам от тук.."

FBI Agent John Lastfield (G) (Усмихнат)

"Пази се каубой!"

...

Miami; Florida // През това време

"Massimo" Max Brecci (HEIDENREICH) (Излежавайки се в креслото си)

"Та какво "мислим" да направим за това Съни?.."

Sonny Casso (wohov)

"Вие сте шефът г-н Бреци, но мисля все пак че назначението на Кармайн (dbrm) е доста позитивно начало.. абсолютно ви гарантирам, че с него няма да има проблеми!"

Max Brecci (HEIDENREICH)

"Проблемът в моментът е Франк Кайро (Radox).. това е моят проблем. Не мога да го проумея, познавах баща му.. беше стабилно хлапе, а сега започна да закъснява с вноските си, бизнесът му взе да става неконтролируем.. забрави! Трябва да видя какво става с това хлапе Съни, дръж ме информиран!"

Sonny Casso (wohov) (Излизайки от офисът)

"Няма да е проблем.."

Sonny Casso (wohov) (Влизайки в лимузината си и набирайки някакъв номер)

"Да, Кармайн.. всичко е готово! Знаеш какво да направиш, искам това копеле Кайро на златен поднос.. и само тогава позицията ще бъде твоя. Не ме прецаквай, наистина не ми се иска да те убивам.."

Следва продължение..

Edited by G

Много грабващо заглавие! Отсъствието ти, после това за последния проект, бам, изневиделица! Отделно, че самата история звучи супер обещаващо. Радвам се, че съм включен, оценявам го. :) Ще се следи с интерес!

А, и да, радвам се, че отново си на линия! :D А също и, че ще виждам аватара ти по-често, отново.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Edit:

''Welcome to the shore''

Много добро пилотно епзодче. Образите наистина ги докарваш много добре, точно като в подобен тип сериал. Харесва ми как превръщаш вдъхновението си в това нещо, получава ти се! :D

За момента доста от хората са ми интересни, главно Olimpic, Radox и моя герой, разбира се. :)

"Даа.. лекциите за "провалените типажи без особен избор в живота", явно си ги проспал!" :2funny:

Edited by reppotswohS

7♣

Много добра първа серия. До момента по интересна ми е историята на украинците като че ли. По интересни образи са според мен. Не че и другите не са интересни. Дано да видим скоро преплитане на storyline-овете. Иначе очаквам с нетърпение дебюта на моят човек и сакам push щото съм връзкар :( Добра работа, личи си influenc-а от доста класически ленти и сериали, приятно четиво в духа на най-добрите ти творби в този подфорум.

• Upvote 2

Яко първо епизодче, евала. Образите на украинците и на мен са ми по-интересни. Героят на Олимпик, Johnny Scaluzzi, отсега е главен герой (поне аз така го разбрах), което ми харесва, защото се създават границите между главни, второстепенни и не чак толкова важни герои още от началото. А да - допада ми и че голямата част от историята (ще) е диалог между участниците, а не просто думите на разказвача.

И това е, за следващия епизод сигурно ще може да се изпише повече, но като за начало беше успешно. :)

• Upvote 2

И на мен ми хареса първия епизод. Определено историята е грабваща и те кара да следиш с интерес още от самото начало. Диалозите са изпипани изключително добре, репликите на героите са като копирани от някой филм с подобен жанр, направо имам чувството, че това ще е добър сюжет и за истински филм.. :beer:

• Upvote 2

Доста интересен първи епизод. И на мен са ми по-интересни украинците, като любимия ми герой се очертава да е този на Loop - Валя. Иначе нещата за доста изпипани, очертава се прекрасен "сериал". :) Определено имаш таланта за такива проекти.

Дам,първото епизодче беше добро.Харесва ми,че има комедиен елемент в разказите.Интересно ми е как ще изкарат пари украйнците и Валя.Явно моят герой се явява важна клечка.Чакам следващия епизод.

• Upvote 2

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Имам да кажа само едно нещо - няма такова нещо като "последен проект". Още повече като става дума за G. Той и Ric Flair се пенсионира...

Иначе за дневника няма кой знае какво да коментирам, той G си знае, че много уважавам труда и таланта му. Най-интересен е героят на Olimpic, стана ми доста смешно като разбрах за проблемът му с хазарта. Предполагам, че ще има доста обрати в историята, така че на този етап можем само да чакаме следващия епизод. И също така може да прозвучи странно, но.. очаквам това да е първият ти проект, който да го завършиш. Успех.

h

Episode 2 - Carmine

...

Special Guests:

dbrm - Carmine

Petioo09 - Jimmy T

itzo1994 - Pablo Gutierez

...

Tampa; Florida 2001 // Склад в близост до пристанището

Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Сядайки на стол пред завързаният от братята собственик, облян в кръв)

"Та какво става малчик.. разбрахме ли се?"

Warehouse owner (Изплювайки малко кръв в страни)

"Майната ти.. източноевропейско копеле!"

Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Палейки цигара)

"Както желаеш.. Валя?"

Valq "Боксер" (Loop) (Започвайки да удря с юмруци мъжът в ребрата)

"Дуракк.."

Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Излизайки от складът)

"Бий копелето докато не ми даде шибания склад и освен това искам признание, че ние щяхме да спечелим Студената война.."

Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Чакайки пред складът)

"Сега какво.."

"Ти си на ход.. добър си в опознаването на играчите, направи го и тук. Покажи ми ги!"

"Значи започваме?"

Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Усмихнат, след кратък размисъл)

".... Да, започваме!"

...

Tampa International Airport // 6 часа.. точно!

Jimmy T (Petioo09) се бе изпънал на седалката до шофьорът.. т.е. аз и се радваше на минаващите мацки, нещо напълно обичайно за него. С нас беше и California Mike (Shawn_Michaels), един от хладнокръвните убийци на братята Кайро, който можех да прибера още сега по дори не знам колко хиляди нарушения на човешките права, за останалите му провинения няма да ви разказвам. Странно защо ни натресоха точно hitman, след като посрещахме made man... но явно човек никога не знае, нали?

Johnny Scaluzzi (Olimpic) (Обръщайки се към Mike на задната седалка)

"И какво този сега трябва да го възприемаме като новият шеф ли?.."

Jimmy T (Petioo09) (Сънливо)

"Трай си.."

California Mike (Shawn_Michaels)

"Ще ти кажа като какъв аз ще го приемам.. пълен духач!! Да.. искат да сменят Франки, да го духат, израснал съм с пича, а и никога не съм им вярвал на онези с теновете в Маями. Банда педали ако питаш мен.."

Jimmy T (Petioo09)

"И все пак Поли бе ясен.. заповедите са си заповеди."

"Заповеди оная ми работа.. ако зависеше от него щеше да пусне куршум на копелето!"

Johnny Scaluzzi (Olimpic) (Бутайки Джими)

"Ето.. това май е той!"

Jimmy T (Petioo09) (Поглеждайки към входът)

"Лоша прическа.. мазна физиономия.. няма кой друг да е!"

California Mike (Shawn_Michaels) (Леко изнервен)

"Пичове, още имаме шанс да го прегазим с колата и да кажем, че е имал лош късмет.."

...

Tampa City Hall // Краят на работния ден

Mayor Walter McKey (Mr.3:16!) вървеше по коридорът забързан за да не изтърве така чаканата от него вечеря със семейството му.. и посещението на любовницата му веднага след това, когато един от охранителите му го спря в крачка..

Security Guard

"Г-н кмете.. човек от Федералното бюро ви очаква пред рецепцията, казва че е спешно!"

Mayor Walter McKey (Mr.3:16!) (Поглеждайки часовника си)

"Аа.. не може ли да го отложим за друг път.. мамка му, хайде заведи ме."

FBI Agent John Lastfield (G) (Посрещайки кметът още по стълбите)

"Кмете ако мога да отнема само момент от времето ви.. трябва да говорим за нещо наистина важно!"

Mayor Walter McKey (Mr.3:16!) (Виждайки, че няма друг вариант)

"Ах.. добре хайде да се върнем към офисът ми."

5 минути по-късно

Mayor Walter McKey (Mr.3:16!)

"Щом сътрудничите с полицейското ни управление не мисля, че ще има проблем да одобря подобна операция. Знаете ли.. дълго се борих с корупцията в този град още преди да стана кмет и резултатите когато един наистина честен човек се окаже на подобен пост са просто изумителни. Вярвам, че ще вземете разумните решения, имайки се предвид обстоятелствата и ще оправдаете очакванията както на работодателите ви, така и моите.."

"Затова ме изпратиха тук, сър! Мисля, че можем да стопим и последните редици на този определен кръг от хора и да напишем история.. точно тук във вашият град... а защо не скоро и щат?"

"Хах.. повярвайте ми, ако поставях на първо място политическите дивиденти, до сега да съм постигнал всичко."

"Разбирам.."

"И все пак успех с начинанието.. дано пожънете нужните успехи! Разчитам на вас."

...

Офисът на Кайро // Привечер

Frank "The Boss" Cairo (Radox) (Поглеждайки към влизащият в помещението Поли)

"Най-сетне.. затвори вратата. Само слушай и не се прави на умен.."

Paulie Cairo (reppotswohS) (Учуден, сядайки на диванчето пред масивното дървено бюро)

"Какво става?"

Frank "The Boss" Cairo (Radox)

"Brecci (HEIDENREICH) иска конферентен разговор по новата линия, за която федералните още дори не знаят.."

Paulie Cairo (reppotswohS)

"Едва ли е само за да изпробва новата линия, но предполагам вече знаеш това?"

"Да, както и да е.. набирам го, затова само слушай.."

.

.

.

"Massimo" Max Brecci (HEIDENREICH)

"Да?.."

"Масимо.. драго ми е да те чуя!"

Max Brecci (HEIDENREICH)

"Престани с глупостите Франки, какво искаш?.. Знаеш, че още ти се сърдя."

"Ами поръчал си конферентен разговор.. нещо свързано с "териториалното разпределение", ако се сещаш?"

Max Brecci (HEIDENREICH)

"Да... да.. за малко да забравя за това. Изчакай да извикам Съни, трябва да присъства."

Frank "The Boss" Cairo (Radox) (Леко намръщен)

"Страхотно.. нямам търпение да го чуя."

Sonny Casso (wohov)

"Франки как е.. още ли залагаш на Tampa Bay Rays, защото не сме виждали и долар от теб от месеци насам?"

"Нямаш ли си друга работа Съни.. като например да хващаш тен с твоите педалски приятелчета на плажа?"

Sonny Casso (wohov)

"Може да пратиш жена си тук, за да и покажа как се хваща тен!"

"ДУХАЧ!!.."

Max Brecci (HEIDENREICH) (Надвиквайки ги и двамата)

"ХАЙДЕ!!.. Спрете вече, като малките деца. Колкото и да е вулгарен Съни е и в същото време прав Франки, не сме виждали и долар от теб. Както вече разбра, пращам един от моите да следи бизнесът известно време заедно с теб, за да се уверим че всичко е наред. Както знаеш не се занимаваме с благотворителност!.. Ще имаме ли проблеми Франки?"

"Хъъъх.. няма да имаме!"

Max Brecci (HEIDENREICH)

"Това исках и да чуя!.. А ти Съни не си позволявай да говориш повече за жената на близък приятел! Извини се!"

Sonny Casso (wohov)

"Да се извиня!?.. Но Макс.."

Max Brecci (HEIDENREICH)

"ИЗВИНИ СЕ, твърдоглав тъпанар такъв!!.."

Sonny Casso (wohov) (През зъби)

"Извинявай Франки, не трябваше да го казвам.."

Max Brecci (HEIDENREICH)

"Хайде сега и двамата вървете да изкарате сетне по някой долар.. писна ми от тъпите ви вражди! Това е!"

...

Tampa Police Department // Next Day

Detective Charlie "Q" Kiuzolli (cskar4eto) (Влизайки през вратата сънен)

"Ъхх.. Хей как е?"

Policeman (Притеснен)

"Ела веднага, чака те от няколко часа вече.. в стаята за разпити е!"

"Кой е там?.."

Policeman

"Няма да повярваш! Счетоводителят на братята Кайро.. мисля, че е спекъл много яко!"

Detective Charlie "Q" Kiuzolli (cskar4eto) (Хвърляйки кафето си в кош за боклук)

"По дяволите.. хайде да вървим!"

Minutes later...

Detective Charlie "Q" Kiuzolli (cskar4eto) (Влизайки в стаята с досие в ръцете си)

"Г-н Уайнстийн?.."

Jackie Wainstein (go go) (Палейки изнервен цигара)

"Без простотии.. искам да сключим сделка!!"

...

"Испанският регион" // Бар "Куклички"

Pablo Gutierez (itzo1994) (Опънал се на едно от сепаретата)

"Хей Оскар.. кое е това бледо копеле дето ни зяпа вече час от барът?"

Оскар (Поглеждайки натам)

"Не съм го виждал тук преди!"

Pablo Gutierez (itzo1994)

"Това не е добър знак.. защо не отидеш да го питаш какво по дяволите иска!?"

Оскар

"Като гледам, Коко вече си го хареса.."

120-килограмовият Коко се приближи до барът където Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) си пиеше спокойно бирата, докато оглеждаше и преценяваше ситуацията наоколо..

Коко

"Хей есе.. май не съм те виждал тук преди, а? А и ми се струваш твърдее.. бял за място като това, какво ще кажеш.."

Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Поглеждайки усмихнат към Коко)

"Викат ми Кока.. на теб как ти викат?"

Коко (Гледайки го маниакално)

"А на мен ми викат Коко.."

"No shit!?.. Имах папагал на име Коко, но трябваше да му срежа вратлето един ден, защото просто не спираше да говори!"

Оскар (Минавайки пред Коко, преди да е станало нещо)

"Спокойно Коко.. Аа г-н Гутиерез (itzo1994) иска да говори с вас (Поглеждайки към Сергей)"

"Тогава предполагам да не го караме да чака.."

...

Miami; Florida // Имението на Casso

Sonny Casso (wohov) (Седнал в големият си хол, срещу неизвестен субект, чието лице е закрито от тъмнината)

".. Вече разбираш сериозността на проблемът!? Така ли е г-н.. "Куче"? Ще можеш ли да премахнеш копелето, без да се разчуе.. без това да стигне до мен?"

Sammy "The Dog" (radoslav1948) (Показвайки лицето си на светлината, което е с огромен белег до окото)

"Миналият път когато работих за теб ми остана и сувенир за спомен, Съни!... Повече пари, иначе търси някой друг!"

Sonny Casso (wohov)

"Няма друг!.. Парите не са проблем."

Sammy "The Dog" (radoslav1948) (Палейки пура)

"Тогава и ти няма да имаш скоро проблем.."

Sonny Casso (wohov) (Видимо доволен)

"Хахах.. винаги може да се разчита на теб стари приятелю!"

...

Следва продължение

Edited by G

Всичко става все по-интересно! Моят герой явно ще се окаже предател, но очаквам скоро да бъде "whack-нат". :D Ако продължиш със същото бързо темпо на постване на епизодите, дневникът ще бъде изключително успешен според мен! :beer:

Edited by go go

Чудесна идея,G!Сега седнах и прочетох двата излязли епизода.Историята определено те грабва от първите си редове.Сигурен съм,че с всеки изминал епизод тя ще става все по-интересна,напрегната и вълнуваща!

• Upvote 3

[center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center]

Ех, как просто усещам, че Пабло ще си отиде бързо-бързо. :D Сони затвърждава образа си на гадняр, кефи ме.

Sonny Casso (wohov)

"Може да пратиш жена си тук, за да и покажа как се хваща тен!"

PWND! :P

Очаквам героя на go go да остане докрая, определено ченгетата ще го пазят от очистване. Продължавай така, наистина е интересно!

• Upvote 3
The Olimpic Hero

Пореден много добър дневник от G. Идеята е страхотна, а човек се зарибява още със заглавието, което наистина е страхотно. Засега най-интересни са им образите на украинците, просто къртят.

Коко

"Хей есе.. май не съм те виждал тук преди, а? А и ми се струваш твърдее.. бял за място като това, какво ще кажеш.."

Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Поглеждайки усмихнат към Коко)

"Викат ми Кока.. на теб как ти викат?"

Коко (Гледайки го маниакално)

"А на мен ми викат Коко.."

"No shit!?.. Имах папагал на име Коко, но трябваше да му срежа вратлето един ден, защото просто не спираше да говори!"

Това просто ме разби от смях. :D Фаворитът ми пък от първата част е:

Frank "The Boss" Cairo (Radox) (Влизайки в стаята, секвайки приказките и вълненията на гостите.)

"Всички ли са тук.. Чарли виждам, че ти си тук значи явно абсолютно всички са дошли!.."

Представителите в залата

"ХАхахахахх!!"

Винаги когато шефът каже базик и всички са длъжни да се смеят. Обичам този смях от мафиотските филми. :)

Като цяло повечето диалози къртят. Примерно разговорът между братята Cairo и Max Brecci и Sonny Casso или този между Sonny Casso и Sammy "The Dog".

По-нататък е ясно, че съдбите на повечето герои ще се свържат и напрежението ще се покачи. Добра работа G, чакаме третата серия.

• Upvote 3

Mного добра идея.При първа възможност ще ги прочета и двете части-смятам да следя тази поредица. Искрено ти се възхищавам на таланта-ако беше в нормална държава с това можеше да си изкараш хляба.

Edit;

Прочетох двата епизода , шоуто е много добро ,а и аз имам главна роля този път.Образът ми ми харесва -Capo di tuti Capi.Наистина изглежда обещаващо , единствения проблем е че ти си малко като HBO -пускаш само хубави шоута,но често ги заебаваш по средата .Не съм от тези които заплашват,но ако не довършиш поне сезон 1 -ще пратя хората си и ще станеш ляв завой на някоя магистрала.

Edited by HEIDENREICH
  • Upvote 3

^ Epic REICH :D Това ще го довърша вече, то не е и толкова много още 8 части.

P.S. - Днес, за тези които следят, очаквайте 3-ти епизод.

• Upvote 3

Episode 3 - The Package

...

Special Guests:

dbrm - Carmine

Petioo09 - Jimmy T

...

Tampa; Florida 2001 // На кораб в близост до пристанището

Valq "Боксер" (Loop) (Отваряйки сакът подаден от хората на Pablo (itzo1994)

"Лол...."

Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Поглеждайки enforcer-ът си)

"Валя, доволни ли сме?.."

Valq "Боксер" (Loop) (Поклащайки глава)

"Определено сме доволни!"

Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Усмихвайки се на Пабло)

"Явно сме доволни.."

Pablo Gutierez (itzo1994) (Палейки пура)

"С Пабло всички са доволни.. амиго!"

Valq "Боксер" (Loop) (Зареждайки един M-16, взет от "пратката")

"Това е велико братлета.. като.. ъъъ как беше.. Джон Рамбо?"

*Всеобщ смях*

Pablo Gutierez (itzo1994) (Оглеждайки се наоколо)

"Та къде е брат ти "Train"?.."

Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Замисляйки се за момент)

"..Добър въпрос!"

...

"Тити" Бар // Downtown Tampa

Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Видимо надрусан, пъхайки долар след долар в прашките на стриптизьорката танцуваща пред него)

"Ох девочка... красиваяя!! Точно така, разклати го!"

Johnny Scaluzzi (Olimpic) (Минавайки покрай Сергей случайно)

"Хей Джими виж този руски задник как се е "нашил" ей там!"

Jimmy T (Petioo09)

"С всеки втори откаченяк ли ще ме занимаваш Джони!?.."

"Братле, трябва да напишеш книга "20 причини, защо мразя всичко и всички".. ще ти олекне поне на душата."

California Mike (Shawn_Michaels) (Вървейки зад Джони и Джими, заедно с Кармайн.. новият шеф на Тампаджиите)

".. и какво така се провали цялата доставка?"

Carmine (dbrm) (Жестикулирайки)

"Бог ми е свидетел Майк, пръсна се по цялата палуба! Помислих, че федералните ще се насерат всеки момент.."

"ХАхахахаха... Хей Джими чуй го този откачалник какви ги говори!"

Jimmy T (Petioo09) (Към Кармайн)

"От тук.. г-н Кайро ви очаква.."

Carmine (dbrm)

"Хайде момчета до скоро!"

"Хахахах, да чао Кармайн."

Johnny Scaluzzi (Olimpic) (Изчаквайки Кармайн да влезе в стаята пред тях, поглеждайки Майк учуден)

"Мислех, че го мразиш!?"

California Mike (Shawn_Michaels) (Сменяйки изражението на лицето си моментално)

"При първа възможност ще пусна куршум на това Маями Бийч конте!"

"Ти си болен.. отивам да проведа един разговор отвън.."

...

5 минути по-късно // телефонна кабина до барът

Johnny Scaluzzi (Olimpic) (На телефонът, след дълги паузи)

".. Хей... как си?"

Сара

"Джонии.. 3 часът е!"

"Просто исках да те чуя, извинявай че е толкова късно.. имах работа."

Сара

"Ъм.. къде си.. как си? Не съм те чувала от срещата ни.. помислих си, че нищо не е излязло."

"Да бях малко зает.. знаеш как са тези полицейски работи. Какво ще кажеш да се видим другата седмица по някое време?"

Сара

"Амии.. да добре, разбира се!"

Johnny Scaluzzi (Olimpic) (Усмихнат)

"Страхотно.. ще ти се обадя пак, този път обещавам да не е в 3.. хаха."

Сара

"Хахахах.. мм добре Джони, до чуване!"

"Чао, чао!... (Затваряйки).. Идиот си Джони, пълен идиот!"

...

Tampa International Airport // На другият ден

Сами "Кучето" (radoslav1948) излезе от сградата и моментално се насочи към първото такси, което стоеше пред него.. Той носеше огромен кожен куфар и бе облечен в тъмни дрехи. Бейзболка прикриваше до някъде големият белег започващ от челото му и стигащ чак до бузата!

Sammy "The Dog" (radoslav1948)

"Към западната част.. там ще ти кажа вече адреса и побързай трябва да взема нещо!"

Taxi Driver

"Да господине!.."

...

Tampa Police Department

"Какво искате г-н Уайнстийн?"

Jackie Wainstein (go go)

"Хей това тук не работеше ли като в ресторант.. вие ми давате "менюто", тоест къде искам да отида със семейството си, а аз посочвам и вместо пари ще говоря пред съдията?"

Detective Charlie "Q" Kiuzolli (cskar4eto) (Усмихнат)

"Хах.. може би на други места, но не и тук. Тук аз определям какво ще ядеш и меню не съществува!"

Jackie Wainstein (go go)

"Много бързо минахте от "вие" на "ти".."

"О нищо не знаеш още.."

Jackie Wainstein (go go) (Палейки си цигара)

"Знаете ли, харесвате ми.. не сте като другите чикиджии тук!"

"Щом казваш.."

Jackie Wainstein (go go) (Замисляйки се за момент)

"Хубаво.. само, че трябва да ми дадете гаранция.. поне някаква гаранция! Иначе вървете да търсите някой наркоман от улицата, който им е дължал пари. Една такава "сигурна инвестиция" пред съда, когато започне делото би била по-добрия вариант.. прав ли съм!?"

10 min по-късно

Detective Charlie "Q" Kiuzolli (cskar4eto) (Излизайки от стаята)

"Пфф...."

"Каубой.. как е?"

Detective Charlie "Q" Kiuzolli (cskar4eto) (Продължавайки надолу по коридора)

"Само ти ми трябваш сега!"

FBI Agent John Lastfield (G) (Извиквайки след Чарли)

"ХЕЙ.. тази игра вече я играем заедно!! Ако ти си мислиш, че си Буч Касиди.. то аз автоматично ставам Сънданс Кид, на ясно ли сме шефе!? Ако не ти изнася.. просто подай жалба, но няма да ме избягваш!"

Detective Charlie "Q" Kiuzolli (cskar4eto) (Обръщайки се)

"Предполагам искаш да говориш с него!?"

FBI Agent John Lastfield (G) (Усмихвайки се)

"Води ме... Буч!"

...

Апартамент в New Tampa по това време

Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Събуждайки се от звънването на телефона си до две курви)

"Ъъъ... fuck!!............ ъхх... Да ало!?"

Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Чакайки заедно с Valq & няколко човека на Пабло на пристанището)

"Познай какво тъпако... чакаме те на пристанището за да свършим най-важната работа тази седмица, а теб те няма!? Къде по дяволите се намираш!?"

Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Стряскайки се леко)

"Мамка му.. кой ден сме!?!?"

"Имаш 20 минути.. (Затваряйки).. Fucking asshole!"

Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Разбутвайки женските и скачайки на крака)

"Хайде време е да се връщате в кошера си пчелички, татко трябва да изкара малко пари!"

...

"Тити" Бар // Downtown Tampa

Carmine (dbrm)

".. и затова г-н Бреци (HEIDENREICH) състави този малък план. Ти ще контролираш West, East Tampa, защото от там идват повечето доходи, а аз ще поема новите пазари.. знам, че сигурно се съмняваш, че това ще проработи и е ясно, че не искаш да делиш бизнеса си с някой друг, но и аз нямам определен избор в тази ситуация.."

Frank "The Boss" Cairo (Radox) (Ставайки от стола си)

"Ок, Кармайн.. както сам каза това трябва да се направи, защото и двамата отговаряме на друго място! Мисля, че ще се спогодим лесно.."

Carmine (dbrm) (Излизайки)

"Благодаря за разбирането.."

"Ще ти дам дори няколко от хората ми за да започнеш по-спокойно.."

Carmine (dbrm) (Замисляйки се, че така може да го "ударят" лесно)

"Ъъъ.. няма нужда Кайро, благодаря все пак, но г-н Бреци сподели, че ще изпрати хора.. Довиждане!"

След малко..

"Хитро копеле е.. от това се страхувах!"

"Какво ще правим!?"

"Трябва да се отървем от него.. задължително!"

"Макс ще ни убие, знаеш това!"

"Нямаме избор, трябва да поемем риска.. този Кармайн е само началото, 100% Касо (wohov) иска парче от пая тук, ако не и целия пай! Това е начинът да го постигне! Иска да бъда изместен чрез Кармайн и после той да премахне бедното копеле... и в двата случая горкия новак ще бъде намерен в някой контейнер... тук е вече важно кой ще печели от смъртта му, аз или Касо!"

...

Miami; Florida // Тайна среща на поле малко извън града

"Massimo" Max Brecci (HEIDENREICH) (Излизайки от лимузината си и поглеждайки бизнес партньорът си намръщен)

"Искам да направиш една голяма услуга за мен.. Вини дай му пликът с данните! Вътре е всичко което имам за Frank Cairo (Radox) & Sonny Casso (wohov).. искам да разбереш кой от двамата ме мами!"

FBI Agent Thomas "Tommy" Noel (contador9)

"От къде знаеш, че някой от двамата въобще те мами.."

"Синко аз знам всичко.. аз съм "божието око" ако щеш! Просто свърши това и ще ти издействаме повишението което искаш толкова време!"

FBI Agent Thomas "Tommy" Noel (contador9)

"Значи слуховете, че имате чак такива връзки не са.. просто слухове!"

"Massimo" Max Brecci (HEIDENREICH) (Усмихвайки се)

"Вече работиш за най-големите!"

...

Palm Harbor, Florida // Грубо на 45 МИНУТИ от центъра.. В неизвестен склад

Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) паркира возилото си рязко пред склада и излезе припотен..

Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Излизайки от склада, ЦЕЛИЯТ ОПРЪСКАН С КРЪВ с бухалка в ръцете си)

"Ако искаш върви да се справиш с останките.. още няколко от тях мърдат!"

"Хайдеее.. какво сърдиш ли се!?"

Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Продължавайки напред неебателно)

"Хайде момчета.. да се махаме!"

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ..

Edited by G

Доста добре,интригата се завърза , интересно ми е как Radox ще пробва да резне Carmine.бтв като чета Carmine си представям оня шемет със същото име от Sopranos.Украинците са корави копелета,макар да не блестят с акъл.

Olimpic малко в стил Дони Браско го раздава. :dry:

Добър епизод G -сядай си на жалкия,малък ,cocksucker-ски задник и се захващай с новия епизод ,за да не ме разочароваш.

Много добре ми се съчетава заедно с Boardwalk Empire.

• Upvote 3

Episode 4 - Rise to power

...

Special Guests:

dbrm - Carmine

Petioo09 - Jimmy T

MainEventer - Clay "Tampa Bay" Clarkson

...

Miami; Florida 2001 // Една от къщите на Съни Касо (wohov)

Sonny Casso (wohov) (Пиейки от уискито си, докато говори по телефона)

".. та до къде стигна работата!?"

Tampa; Florida // Tampa Bay Hotel

Sammy "The Dog" (radoslav1948) (Гледайки как Frank Cairo (Radox) минава с любовницата си по коридора на хотела)

"Все още го проучвам.."

Sonny Casso (wohov)

"Кога ще стане готово?"

Sammy "The Dog" (radoslav1948)

"Скоро приятелю.. бъди малко по-търпелив."

Sonny Casso (wohov)

"О нямаш си и на идея колко съм бил търпелив досега, обади ми се когато проблемчето вече не съществува!"

Sammy "The Dog" (radoslav1948) (Слагайки тъмните си очила и заминавайки си от мястото)

"До скоро.."

...

Downtown Tampa // Откриване на нова болница в града..

Mayor Walter McKey (Mr.3:16!) (Преди да среже лентата..)

"Нека това ново попълнение в градчето ни да успее да покрие всички здравословни нужди на всички ни! Дами и господа представям ви Tampa Special Medical Clinic.."

*Ръкопляскания*

Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero) (Стоящ в далечината в една алея, пушейки цигара)

".. Та какво ново?"

"Мисля, че имаме вече главен свидетел Джони!"

Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero) (Опулвайки се)

"ПО ДЯВОЛИТЕ Чарли.. това са страхотни новини!!"

"Да така изглежда! С повечко късмет, скоро ще бъдеш изкаран от тази ситуация и ще можеш да продължиш напред с живота си спокойно.."

Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero) (Засмян)

"Дръж ме информиран!"

"Ок... ъъ при теб как са нещата?"

Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero)

"Както обикновено.. не ми казват нищо от както дойде новият шеф и усещам, че се замисля нещо голямо!"

"Иии.. само това ли? Предчувствие?"

Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero) (Клатейки глава)

"Съжалявам.."

Mayor Walter McKey (Mr.3:16!) (Завършвайки речта си)

".. Защото вие гражданите в Тампа.. го заслужавате!! Благодаря ви!"

*Аплодисменти*

...

Miami; Florida // Офисът на "Massimo" Max Brecci (HEIDENREICH)

Sonny Casso (wohov) (Влизайки вътре и поглеждайки към Макс, който говори с подчинените си)

"Искали сте да ме видите г-н Бреци?"

"Точно човекът който търсех.. Приготви си багажът Съни!"

Sonny Casso (wohov) (Изненадан)

"Защо.. отиваме ли някъде?"

"О да.. отиваме в Тампа момчето ми, отиваме да посетим Франки Кайро ЛИЧНО!"

Sonny Casso (wohov) (Замислен заради hit-ът, който е организирал)

"Точно сега!? Какъв е поводът.. имам предвид Кармайн (dbrm) замина там само преди седмица!"

"Massimo" Max Brecci (HEIDENREICH) (Учуден)

"Реших, че тази ситуация има нужда от по-личен подход.. или не си съгласен с мен!?"

Sonny Casso (wohov) (Стискайки зъби)

"Рабира се, че съм съгласен с вас.."

"Тогава си свободен.. утре в 11 имаме да хващаме самолет, не забравяй!"

...

Port of Tampa

Clay "Tampa Bay" Clarkson (MainEventer) слезе от Харлито си и свали тъмните очила, които прикриваха изражението му.. Той бе определено потресен от видяното до склада си.

Човек на Кларксън

"Смазали са ги.. като животни Клей!"

Clay "Tampa Bay" Clarkson (MainEventer) (Гледайки труповете на хората си)

"Мексиканците!?!?.."

Човек на Кларксън

"Имаме свидетел, който казва че са говорили на.. руски може би!"

Clay "Tampa Bay" Clarkson (MainEventer)

"Смотани имигранти.. разчистете тук преди да са дошли ченгетата, после ще му мислим за останалото!"

...

"Safehouse" на Украинците в западната част на Тампа

Valq "Боксер" (Loop) (Чистейки оръжията на масичката в хола, докато гледа шоуто "Cops" на плазмата)

"Тъпи прасенца.. ХЕЙ Кока, вярно ли е че в блатата тук има крокодили?"

Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Който се е опънал на дивана с цигара в уста)

"И то големи!.. Къде мислиш, че отиват всички "проблеми" тук?"

Valq "Боксер" (Loop)

"Смятай!?.. Мисля да си хвана един такова, ако ме разбираш.."

Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Поглеждайки го учуден)

"Какво да си хванеш бе?"

Valq "Боксер" (Loop)

"Как какво.. крокодилче! Ще го гледаме в склада.. и може да го храним от време на време като ни мързи да ровим!"

Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Поклащайки глава сериозен)

"Сериозно ти хлопа дъската брат!"

Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Влизайки в апартаментът)

"Обади ли се на Пабло (itzo1994)!?.."

"Не си ми заръчвал такова нещо!?.."

Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Поглеждайки за момент сериозно брат си)

"Говорих на Валя.."

Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Вдигайки ръце)

"Каквоо.. още ми се сърдиш ли!? Това беше преди няколко дни.."

Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Влизайки в кухнята)

"Мисля, че се разбрахме нещо.. но явно просто не искаш да ме слушаш!"

"Мамка му.."

..

Украйна // Среща на шефовете

Nikolai Brezev aka Nicky "The Killer" (neshev) обикаляше сред важните клечки в стаята с питие в ръка, чудейки се изобщо какво прави сред тези сноби, когато бе приближен от шефът в организацията, за която "работеше"..

Ukrainian Boss

"Николай.. толкова съм развълнуван, че успя да дойдеш!"

Nikolai Brezev (neshev)

"Разбрах, че имаш работа за мен?"

Ukrainian Boss

"Виж се само.. бил си къде ли не докато бе военен, изпълняваше дълга си и убиваше по заповед.. а сега си машина за убиване, но тук в родната си страна и работиш за нас, кой би повярвал!?"

Nikolai Brezev (neshev)

"Явно има много паразити, които не знаят какво означават думите лоялност и дълг.. по един или друг начин трябва да се отървем от тях!'

Ukrainian Boss

"За това ли прие офертата ми? Чувство за дълг? Хах.."

Nikolai Brezev (neshev)

"Мислете си каквото искате.. без да ви има вас, светът щеше да е още по-сбъркан, запомнете тези мои думи! Има нужно и ненужно зло.. научих много по този въпрос когато се сражавах в Афганистан."

Ukrainian Boss (Усмихнат, подавайки плик в ръцете на убиеца)

"Обектите които трябва да отстраниш са два... братя! Преди работиха за мен."

Nikolai Brezev (neshev)

"Явно не са били достатъчно лоялни, така ли да разбирам?"

Ukrainian Boss

"Нека да кажем.. че имахме бизнес различия, които нямаше как да се разрешат без кръв, но успяха да избягат за Америка."

Nikolai Brezev (neshev) (Усмихнат)

"Ще ви информирам когато привърша.."

...

Бар "Jungle King" // Същата вечер

Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero) влезе доволен в барът на Поли (reppotswohS) и се просна на едно от сепаретата... Вътре беше празно, защото явно Frank Cairo (Radox) имаше важна среща на която не трябваше да стават свидетели много хора. Джони запали цигара и спря погледа си на "заседанието" на което присъстваха Франк, Поли, Кармайн (dbrm).. и неизвестен мъж!

California Mike (Shawn_Michaels) (Палейки също цигара на бара пред сепарето)

"Хей хлапе.. как я караш?"

Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero) (Стряскайки се)

"Лол.. изкара ми ангелите Майк.. не те видях!"

"Лесно се плашиш явно.."

Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero)

"Да.. не съм хладнокръвен убиец като теб, ако това искаш да кажеш!"

"Хахах.. така като гледам ще станеш скоро. Шефът май ще ни накара да очистим някакви украинци, които се месят в бизнеса ни!"

Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero) (Притеснен)

"Ъхх.. за това ли е всичко това там?"

...

Carmine (dbrm)

"Аз съм за.. щом тези хора представляват проблем на бизнес отношенията ни ще се наложи да ги отстраним!"

Frank Cairo (Radox)

"Проклети имигранти.. от къде пък се взеха точно руснаци!? Имах проблеми с мексиканците, но това е прекалено.. скоро какво трета световна ли ще започваме!?"

Clay "Tampa Bay" Clarkson (MainEventer)

"По-скоро са украинци Франк.. наистина дойдоха от никъде, но само за седмици взеха няколко от най-важните ми складове! Дори гадните копелета си позволиха да свалят няколко от моите.. което е непростимо!"

Frank Cairo (Radox) (Ставайки на крака и стискайки ръката на Клей)

"Чух достатъчно Клей.. ще се погрижим за този малък проблем! Нямай грижа... Поли заеми се със събирането на информация за тези новаци.."

"Ще говоря с Лорънс веднага.."

Carmine (dbrm) (Обличайки палтото си)

"Е решено е.. лека вечер на всички!"

Frank Cairo (Radox) (Поглеждайки към Кармайн усмихнат..)

"Лека.."

...

Jimmy T (Petioo09) (Влизайки в заведението)

"Джони точно ти ми трябваш.. Ще закарам шефовете и после ще дойдеш да ми помогнеш за една работа!"

Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero) (Изнервен)

"Нещо важно ли е.."

Jimmy T (Petioo09)

"Какво хапчета ли ще вземаш.. просто ме изчакай тук, ще ти обясня после! Пий едно с Майк и ме чакай!"

California Mike (Shawn_Michaels) (Грабвайки едно шише с Бърбън)

"Fuck yeah.."

Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero) (Замислен)

".. да окей."

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ..

Edited by G

Отново много добра серия,странно защо моят герой идва в града лично,но сигурно имаш нещо в предвид.Нямам с на идея кой ще победи между Кайро и Sonny Casso.

На украинците явно ще им се сгади скоро,но съм сигурен,че тези идиоти няма да се дадат лесно. Вече две серии подготвяш голяма финална пукотевица.

Чакам с нетърпение.

• Upvote 3