Jump to content

Коя федерация следите повече в момента?


Radox

  

107 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Веднъж на всеки 1-2 години се пуска подобна анкета, за да се провери какво е моментното състояние на хората във форума, и мисля че този момент дойде ;) Въпроса е коя федерация понастоящем следите по-сериозно и на коя федерация смятате, че шоутата са по-интересни в момента.

Edited by Radox

35izpu1.jpg

Link to comment

Абе, по принцип не съм гледал никакъв кеч от Summerslam насам, обаче следя какво се случва, чрез спойлерите и новините. И двете шоута изглеждат интересни, и все пак, може би WWE са с една идея напред, дори и само заради Kane - Taker враждата и хубавите неща, които измислят. Все пак, гласувам за двете еднакво.

 • Upvote 3

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Link to comment

Предимно гледам WWE , но следа и TNA спойлери ,фрагменти и така нататак

 • Upvote 3

[img]http://prikachi.com/images/541/2564541G.png[/img]

Link to comment

TNA. След Summerslam преустанових гледането на Smackdown, който ми е тотално безинтересен заради закопаването на моите хора Matt Hardy, Christian и CM Punk. RAW все още гледам, но при една евентуална победа на Cena над Barrett на HiaC, това най-вероятно ще се промени. Едно от малкото неща, които задържат интереса ми към шоуто, се казва The Miz. А, да - Eve и Maryse също. :)

От TNA до миналата седмица следях само Impact, но заради Hardy vs Angle се принудих да си дръпна ReAction, което ме изненада доста приятно. След това прегледах и Xplosion, което също ми допадна, така че на този етап продължавам и с трите шоута.

Link to comment

SmackDown теглих и гледах само заради сегментите със Кейн и Тейкър (и мисля да продължа да го правя), друго от тях не гледам.RAW тегля от време на време и пускам по някое коментарче, когато го изгледам.TNA си тегля всяка седмица, защото като качество на мачовете ми допада повече от колкото в момента е RAW (SD казах..), вярно че понякога (?) се случват нелогични неща, но като качество на мачовете съм доволен.ReAction не съм теглил нито веднъж, дори и миналата седмица не си направих труда да видя продължението на мача м/у Енгъл и Харди.За Xplosion, сега се сетих, но не съм го теглил и нямам интерес да го правя.Не мисля да спирам дадено шоу, заради някой кечист със победа над друг, защото това са детинщити и чисто маркски истории, и няма смисъл от такива просттотии...каквото е писано ще стане (въпреки че когато Triple H дойде и squash-не Ортън ще бъде найс :blush: ).Също мога да кажа, че тази година качеството на SmackDown падна значително, защото миналата година почти всяка седмица гледахме мачове над ***1/2, дори сме стигали до ****1/2, а тази година повече се държи на сегментите, но това поне за мен е добре, защото искам да направят дадения build up хубав, а кеча да оставят за PPV-тата.За RAW пък обратното, доволен съм от шоутата, (които съм теглил) а завръщането на тези backstage забавни сегментчета е просто златна мина (поне за мен), винаги съм ги харесвал и се радвам, че ги върнаха.Като качество на мачовете има доста какво да се желае.За мен има разминаване във 2-те федерации, едните правят страхотен build up, а после осират всичко (почти) на PPV-то, но пък другите правят най-малоумния възможен build, но пък после съм доволен като качество на мачовете на PPV-то.

Може да се сложи един вот: И 2-те в момента са зле, но ги гледам. :( За това бих гласувал.

 • Upvote 4

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

Никоя. WWE не следя систематично от няколко години - само чета резултатите и от време на време си дърпам някое ми друго шоу, ако се е случило нещо интересно. Що се отнася до TNA - колкото и да правят неща, които могат да минат за (много) интересни в момента, в устата ми е все още горчивината от март-април простотиите и нямам нерви да гледам внимателно.

Link to comment

Само ТNA. Редовно си следя и трите им шоута както и ППВ. Онлайн шоутата рядко, но и на тях хвърлям някой път поглед. От WWE се бях зарекъл, че след Wrestlemania няма да гледам нищо и го правя. И ми е много гот. Все пак съм гледал малко по bTV С, ама то е като да ми припомня защо спрях с техните глупости.

Link to comment

Може би спадам към онази част кеч фенове,които са особено консервативни,станели дума за компании,които се занимават с pro-wrestling.Лично аз нямам нищо против всички други по-малки кеч компании и не ги подценявам,но е факт,че двете най-големи в момета са WWE и TNA.Вярно е,че има голяма разлика между двете,но като винаги верен фен на WWE/F оставам абсолютно верен на техните шоута.Признавам си,че в момента дори не знам кой е WHC в TNA,не следя нищо и честно казано не ме интересуват.За последната една година съм гледал 3 PPV-та и не съм оставал разочарован,винаги се впечатлявам от таг дивизията и мачовете,които правят.

Иначе си следя RAW и SmackDown,както и ППВ-тата редовно,когато мога ,по възможност без много спойлери.

Edited by HBK_forever
 • Upvote 3

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Link to comment

Принципно следя и двете компаний , но немога да преценя на коя съм фен. Преди година по това време бих чисто и просто казал " TNA " , но след идването на Хоуган и Бишов настъпи пълен хаус. Една вражда започва , няколко седмици е на "пауза" , след това рязко започва пак. Някой образи биват напълно изтъркани , подписват се всяка втора освободена звезда от WWE , претенденти отново участват в мачове за претенденстко място ( Motor City Machine Guns ) . Това обърква феновете.

За WWE какво да кажа? Всичко под main event - а е супе зле. Нищо не се развива както трябва , нямат отборна девизия като хората , мидкрадърските титли се защитават в период на два - три - четири месеца , после се дропят съвсем рандом на някой.

Евентуално , ако TNA се върне към предишното си " аз " ще мога отново да им бъда марк. Дотогава нито тя , нито WWE могат да ме завладеят с нещо.

If you wake up in a hospital and wonder what happened...
212si8m.png
The Brothes of Destruction has passed you by

Link to comment

За първа година следя повече TNA. WWE го гледам единствено заради 4-5 човека, който биват все повече закопани. Горе долу от WWE изгледах всички NXT епизоди, когато бяха без divas и 60 % от всички RAW-ове, а на TNA всеки iMPACT от началото на годината. SmackDown съм гледал само 1 път тая година.

 • Upvote 2
Link to comment

Ако под следене се има предвид гледане, то отговорът ми е WWE. Просто ги намирам, като цяло, за по-малко зле в момента. Но иначе по принцип си следя и двете федерации, за да знам какво се случва, а не да трябва да наваксвам после.

 • Upvote 2

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

И двете към момента са в окаяно състояние и не могат да измислят нищо интересно, което да грабне някой зрител, който не е hardcore фен (от тези, дето гледат каквото ще да става). В WWE историята с Nexus имаше голям потенциал, въпреки че сме виждали подобни войни стотици пъти, но се провали. А в TNA имам чувството, че ако не следиш нон-стоп, включително второстепенните предавания, ще си доста объркан относно какво се опитват да направят, пък и от това, което чета като резултати и мнения от време на време изглежда все едно в TNA плануват само за около 2 седмици напред и нищо повече. Аз съм фен на по-дългосрочните неща, които се градят плавно.

 • Upvote 8
Link to comment
Bulgarian Angel*

TNA, защото ми харесва, и WWE заради доброто старо време. Като навик ми е :mellow:

[b]fb.com/angelinalovetna
[/b][b]fb.com/madisonrayne[/b]
[IMG]http://i984.photobucket.com/albums/ae323/MiPiSxc/h_1abe0eb32f.jpg[/IMG]

Link to comment

Принципно гледам WWE.На ТNA следя резултатите и ако ми се стори интересно изглеждам шоуто.

 • Upvote 2

Former UFC Prediction Championship (1)

Link to comment

По принцип гледам в момента само RAW и Imapct ( + Reaction). Smackdown след поредица от много скучни шоута, ме загубиха като зрител и враждата Kane vs The Undertaker, макар и да е добре направена, не може да ме привлече, защото не е нещо, което не съм виждал и преди-около поне 10-на пъти (преувеличавам, разбира се). В крайна сметка харесвам много повече TNA и това е от около година, за съжаление станах повече фен на TNA не защото те са подобрили значително продукта си, а защото WWE го влошиха значително. Истината е ,че двете федерации са различни, но повече ми допадат промотата на хората от TNA, а и главната причина да съм им по-голям фен и да не ги изпускам е ,че тази година ( а то не е само тази година, разбира се) правят много по-добри мачове от WWE, а аз в момента гледам кеча най-вече заради качествените мачове. WWE за цяла година имат сигурно 4-5 мача, които си заслужава да се видят, а иначе една голяма част от мачовете са им негледаеми, при TNA Kurt Angle сам самичък има сигурно повече мачове, които си заслужава да се видят през тази година , отколкото при WWE за всички кечисти. Иначе смятам , че и RAW и Impact правят прилични и забавни шоута (макар и от различен аспект), за Smackdown не мога да кажа същото, но нещата се променят много бързо.

Edited by retwerts
 • Upvote 3
Link to comment

Гледам и Raw & SD, и iMPACT, но повече следя WWE естествено. И двете федерации са в лош период, но TNA в момента предимно ни предлагат само стари, сдъвкани и изплюти истории, в които предимно са замесени дъртаци, а същевременно убиват младите си таланти и традиционната им X-Дивизия. В WWE е по-различно. Там напоследък се обръща сериозно внимание върху създаването и/или подобряването на нови кечисти и техните образи - Sheamus, Alberto Del Rio, The Miz, Wade Barrett... Тук-там се появява и някоя така по-интересна вражда/история, така че общо взето WWE е за предпочитане в момента.

Edited by go go
 • Upvote 5
Link to comment

WWE!!! Нямам пропуснато предаване било то разбиване или първична сила както и ППВ-та от 2008 до сега.Да не говоря,че от 98г. ги следя и немога да гледам други компании...гледал съм TNA..но не е същото дори и в тази PG-ера в която се намира WWE

 • Upvote 2
Link to comment

WWE следя активно, с изключение на Superstars. TNA iMPACT гледам само ако има много добри отзиви за шоуто.

 • Upvote 2
Link to comment

Следя еднакво и двете mainstream продукции, но не мога да кажа, че ми харесва нещо в някоя от тях към този момент.

TNA е все така в ''стартово'' положение, това чувство за компанията не се е променило от 4 януари насам, а то вече ще си стане една годинка. Откъм мачове ми харесват повече от WWE, например Angle/Hardy беше невероятен мач, дадоха всичко от себе си защото пред тях им много път, докато WWE правят такива мачове... Глупости, те не правят такива мачове, последните които се доближават до нивото на Anderson/Angle, MCMG/BeerMoney и Hardy/Angle са 'Taker vs. Shawn I & II. Те просто не си дават зор, ограниченията вече са твърде много, забранени са толкова ходове, повечето от gimmick мачовете са обезсмислени. Но пък защо ако си най-отпред да си даваш зор, те вече да се доказали, а парите си идват.

WWE | Банални глупости: ОК, Вини, ти си гений! Разбираш ги тия неща, знаеш как да си правиш парите без таланти, без много зор, без качествен кеч, без кой знае какви истории... Това е добре, но какво остава за по-старите фенове?

Дам, но с няколко хубави мача на година компанията ти няма да разцъфти, Dixie. Нека по един леко х(г)ейтърси начин да погледнем на не-чак-толкова-хубавите-неща в TNA:

Историите тук са малко... никакви. Всичко тук се върти около компанията, нейните фенове, чистачите и т.н. Не може в една история да не става въпрос за TNA, просто няма как. ''Ти, RVD си шампиона на TNA, ти носиш TNA на гърба си!''; ''Аз, Ric Flair дойдох за да помогна на младите, талантливи хора тук за да може TNA да просперира!''; ''TNA е точно като ECW на времето!''; ''Помня как един ден ти беше в WWE и ми чистеше тоалетната хартия със салфетки, а ето те днес, тук в TNA!''; ''TNA е най-добрата компания в света!''; ''Знаете ли, за мен TNA е...*random epic thing*''; ''Ти си cancer-а на TNA!''; ''Той се обърна срещу TNA!''; ''Не бъди срещу TNA!''; ''В TNA всички сме единни и ползваме един сапун!''...

Добре, добре, това беше яко първия месец, когато тръгваха на война, ама за 10 месеца се изтърка всичко да е пряко свързано с TNA! Не ме разбирайте погрешно, става въпрос за историите, как няма една лична вражда, без да е намесено бъдещето, миналото, шефовете и всичко останало >на TNA<. Имаше една-две лични вражди, без разделяне на лагери и простотии, и една от тях Angle/Anderson си беше най-добрата за годината.

А и през седмица има важен announcement, който не просто завърта всичко на 180 градуса, тези неща завъртат компанията на 360, така че да се върнат пак в същото положение!

Да не говорим за ''plot holes'' (?) - бол. Колко нещица се случиха за тия десетина месеца, на които никой не даде обяснение? Колко вражди се проточиха, някои тепърва ще се разгръщат, други бяха забравени от всички.

И само за цвят да добавим към всички тези неща лошите постери, tv-опаковки, логота, музика, promo клипове, малоумни сегменти (е, те не чак толкова, например ReAction е добро попадение)... Буксуват на място и т'ва е. :ph34r:

TNA | Банални глупости: Уволнете Russo.

За ДубълВе-ДубълВе-И сме казвали предостатъчно пъти, та дори и аз се бях разписвал в една по-старичка тема. *Започва да рови из форума* - *Обида към майката на неизвестна личност, заради некадърността му да използва търсчакта*

Ами като изключим Nexus + мачовете на 'Taker и Shawn друго, което наистина да ми е привлякло интереса по някакъв начин в последните 3-4 години е нямало. Като изключим някои дребнички неща, които бяха хубави, ама бяха малко - Hardy/Punk, Danielson и нещата около него, Kane със WHC, push-а на The Miz...

Но като цяло нещата наистина не са чак толкова много, все пак продължавам да следя и нямам намерение да спирам и аз не знам защо, просто ''се надявам да се случи нещо уникално'', всяка седмица, гледайки тези скучни шоута... мазохист.

Edited by reppotswohS
 • Upvote 9

7♣

Link to comment

Бях голям фен на TNA,но от както дойде Hogan видях какво стана и се зарекох да не го гледам повече.От февруари месец не съм гледал TNA Wrestling.WWE си го гледам постоянно,както каза един пич,просто навик.

 • Upvote 3

[center][img]http://i56.tinypic.com/2rh9v2h.gif[/img][/center]

Link to comment

Честно казано нз кво треа да стане за да спра да тегля кеч просто то си ми е навик тна е супер зле и двете ги гледам де обаче тна го превъртам по-бързичко отколкото е-то иначе следя от е-то всичко без суперстарса шото няма смисъл от него

Link to comment

Определено WWE.В момента мачовете като цяло в TNA са на по-добро ниво, но пък букинга е много скапан, докато в WWE мачовете са по-слаби, но букинга е добър. Хубаво ще е да има конкуренция, но тя май е само в главите на тези от TNA! Сега си преглеждам 99-та година и някакси ми става кофти като гледам разликата с момента, но да не се увличам...няма конкуренция, така че това е...WWE !

[img]http://kachi-snimka.info/images/bfi1285527446f.gif[/img]

Link to comment
U_think_U_Know_Me

Миналата година без да се замисля щях да отговоря TNA,но от 4 януари нататък просто много ми натежа...То не бяха Насти бойс,фейс и хийл търнове през седмица,нелогични вражди (продължаващи и до сега-защо Джарет защитава Хоган и Бишов???) и тн и тн.WWE направиха някои много интересни неща в последно време:враждата Суагър-Мистерио,началото на SES,Нексъс,Зиглър и Миз и разбира се Кейн-Гробаря.Към този момент трудно мога да сравня двете федерации,макар че забелязвам някаква светлинка в тунела при TNA.Бих казал,че билд-а им за главния мач на BFG е доста приличен,както и за някои от другите предстоящи мачове.

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

 

 

Link to comment
ТНЕ DEADMAN

Не мога да кажа коя федерация следя повече, защото гледам главните шоута и ППВ-та и на двете компании. От WWE вече не гледам Superstars, а NXT го гледам, но не всеки път. RAW & Smackdown - редовно. TNA Impact - редовно. Xplosion го гледам когато го има качено във форума, а Reaction също го гледам само понякога.

Ако трябва да избера коя федерация ми харесва повече, то зависи какво търся. Ако търся добър, зрелищен кеч и добри, неограничени промота, избрам TNA.

Ако искам обаче изградени и завършени образи, както и да гледам по-любимите ми кечисти, тогава избирам WWE.

Добри и лоши истории винаги има. И в двете компании. Пропуски в логиката и осиране на вражди и мачове винаги има...

В крайна сметка за мен кеча е част от живота ми (не ми дреме ако звучи пресилено за някои) и колкото и лошо да е качеството - гледам го. Свикнал съм с него, не искам и не мога без него (малко като реклама на "Космодиск" стана...).

Докато кеча все още прилича на такъв, било то и с ограничения, липса на кръв и псувни (WWE) или пък изтъркани образи и истории (TNA), мяза ли на кеч, има ли суплекси и гръбнакотрошачи, мъже които са убедителни в ролята си на врагове и докато има дори минимално сполучлива симулация на състезание/спорт - аз ще го гледам. Било то и някоя инди федка от най-дълбокия underground, в някакви физкултурни салони или в забутани паркове на открито, че дори и backyard wrestling. Та какво остава за WWE или TNA. Гледам ги и двете, редовно и с желание, и не се ограничавам заради моментни спадове и липсата на тръпката от 90-те... Малко или много кеча все още е кеч.

ПП: За да не излезе, че си противореча - Superstars не го гледам, защото съм си разпределил в кои дни, кои шоута да гледам и някак си не ми стига времето за още едно. От NXT не гледах последния до момента епизод и може би няма да го следя редовно, защото все пак става дума за жени... Каквито и жени-кечистки да е имало, не е същото...

Reaction не го гледам редовно също заради липса на време, но и заради това, че почти няма кеч, а и не ми е чак толкова добър английския, че да слушам 40 минути говорене...

Edited by ТНЕ DEADMAN
 • Upvote 5

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Link to comment
Shawn_Michaels

Отговорите нещо куцат....,гласувах за И двете ми допадат и ги следя с еднакъв интерес. ,но всъщност не е така,следя и двете но не с еднакъв интерес,определено в WWE нещата ми харесват повече,но ги следя и двете,а и вероятно съм един от малцината,които гледат всичко,защото гледам RAW,NXT,Superstars,Smackdown & Impact без да прeвъртам нищо(освен като дават кво е станало миналата седмица) ;)

Edited by Shawn_Michaels

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...