Jump to content

AG Wrestling


BoRn_2B_GoD

Recommended Posts

aglogogross.jpg

На 9 септември 2010 до спортните медии е изпратено съобщение, което гласи следното:

„Светът на професионалната борба се нуждае от реформа, нуждае се от свежест, от нова компания, която да издигне тази форма на забавление отново на високото място, което тя някога притежаваше. С невъзможността на множество компании да задоволят вкусовете на феновете, било то със слаби мачове или безлични участници, това време дойде, затова с удоволствие Ви каним на пресконференция утре, на която главният мениджър на новата компания, ще я представи на Вас, за да можете Вие да разпространите новината за новата зора на кеча."

10 септември 2010 – Първата пресконференция на AG Wrestling

Камерите са нагласени, журналисти и фенове са се събрали в претъпканата зала, а на сцената стои огромнен транспарант, покрит с логото на новата компания, а пред него – малка трибуна с множество микрофони. Добре облечен млад мъж, действащ като водещ на събитието, обявява пристигането на главният мениджър на новата компания... когато започва Medicate на Flaw! Andrew D.Adams влиза в залата с усмивка на лице. Бръснатата му глава блести от светлините на прожекторите, докато той поглажда гъстата си брада с доволно изражение. Всички в залата са в шок, но суматохата бързо утихва в очакване на изказването на Adams.

Andrew D.Adams: Все така жадни за клюки и новини, нали, скъпи приятели журналисти? Познаваме се, все пак имам история с много ваши колеги, даже може би с някои от вас. Ще бъда кратък – не, не съм се отказал от кеч-кариерата си. Проблемите, които сполетяха излъчването на Shadow Storm преди няколко месеца, се прехвърлиха и върху Burning Light. Wrestling Galaxy изпадна в дупка, от която трудно ще излезе. Предложих на братята Фокс помощта си, предложих им връзки, които можеха да оправят проблемите с TV и PPV сделките на WG, но двамата братя са неспособни да се разберат, дори когато става дума за бизнес-въпрос, от който зависи съществуването на компанията, която баща им им завеща. В тази ситуация се обърнах към друга личност, която реших, че също като мен желае доброто на бизнеса. Не мога да кажа, че човекът ми е близък, не мога да кажа дори, че го харесвам, но е факт, че той имаше ресурсите и желанието да подпомогне моето начинание и то вече е реалност – AG Wrestling вече е в бизнеса! Политическата ми кариера върви отново нагоре, както вие, лешояди знаете, а вече и кеч-кариерата ми отново поема нагоре, защото както вече сте разбрали аз съм главен мениджър на новата компания. Но не мислете, че договорът ми с WG е прекратен – аз все още съм част от ростъра на Shadow Storm и с удоволствие ще продължа да бъда доминиращата личност и там, когато братята Фокс измислят как да изправят компанията си на крака. Дотогава... ще им дам това, от което се нуждаят – конкуренция. Имате ли въпроси? Всъщност няма значение дали имате въпроси, нямам желание да ви отговарям. В момента сме в процес на подписване на таланти, които да запълнят ростъра ни. Ще научите повече детайли относно шоутата ни след като този процес премине. Дотогава – приятен ден!

Аdams се ухилва ехидно, след което слиза от трибуната и отново се прибира зад кулисите.

--------------------------

Добро начало, кефя си се как го написах. Аз съм добър писач, независимо дали сте на същото мнение :D Както и да е – факт е – давам(е) началото на нов дневник. От доста време ми се искаше да пиша дневник тук и сега, след като прекратих 2 годишен такъв в блога си (за което още ми се реве), може би е време. Ще има добри и лоши моменти, но AG Wrestling ще просъществува по някакъв начин. Мразя да прекъсвам нещата, а когато го правя не ги прекъсвам завинаги. Отплеснах се... таааа няма да го пиша сам, имам колега, чието име за момента не може да бъде споменато. Сега оставате вие – ростъра на AG Wrestling :)

Малко детайли: За момента са планирани само две титли – AGW World Heavyweight Championship (накратко AGW Championship) и AGW World Tag Team Championship (накратко AGW Tag Team Championship). Важно е да се отбележи, че искаме да имаме две напълно равностойни девизии – сингълс и по двойки, т.е. двете титли ще са с еднакво значение, ще има важни истории и за двете и няма отборната девизия да остава на заден план, както често става. Главни мачове на event-и ще има и за отборната, а не само за световната титла. Оттук и основната ни молба – ако имате познат във форума, разберете сте да сте отбор и двамата отбележете желанието си като се записвате. Така ще ни улесните много.

Друго нещо – подробно на GCW (мисля, че така се казваше), дневникът на Бизкит и Джерико отпреди година, година и нещо, ние не можем да ви позволим кой знае какво участие в изграждането на образите ви. Приемаме предложения от всеки, но последната дума за даден образ зависи от нас. Това важи и за имената и има за цел да подсигури по-съответстващи си персонажи и по-добри истории. Т.е. ако e-fed-a на Радокс дава най-малка свобода при записвания (то даже и записвания май няма :D ), а WG даваше доста голяма свобода (поне при Адамс не промениха нищо), то ние сме по средата.

За записвания: PM (лично съобщение за ретарднатите и любителите на родната реч) към мен, BoRn_2B_GoD със следните неща:

Предпочитано име

Theme Song

Финишър (и предпочитано име за него)

Предпочитана девизия: отборна или единична

Ако избере отборната име на човек, с когото сте се разбрали да сте партньори. Ако не сте посочили такова ще ви намерим подходящ партньор

Вашата идея за образ

Както виждате има доста „предпочитани”. Това отново показва, че много от нещата подлежат на промяна и всичко може да бъде променено за доброто на компанията. Всеки записал се ще получава лично съобщение с детайли около вече обработения му и готов образ. Силно подкрепяме личните промота и творческите опити на записалите се, т.е. свободни сте да публикувате ваши лични промота в образ в темата, като даже това ще ви помогне за по-висок пуш.

Overness система няма да има, защото се видя, че не работи добре. Който чете и коментира редовно е естествено, че ще получи по-солиден пуш и ще е по-близо до титла. Тези, които се запишат, а след това не коментират, дори да започнат със силна история, постепенно ще бъдат разкарани.

Това е. Имате детайлите, вие сте на ход. Когато „процесът по подписване” бъде приключен, ще излезем с повече детайли относно ростъра (този пост ще бъде обновен) и предстоящите event-и на компанията.

Благодаря за вниманието :)

PS: Всички фенове на Andrew D. Adams могат да го открият в Facebook ето тук, че дори да му поискат приятелство. Ако се занимавате с журналистика не го споменавайте, моля :D

Edited by BoRn_2B_GoD
Link to comment

В съобщение на официалния сайт на AG Wrestling бяха разкрити повече детайли, относно предстоящия дебют на компанията. Основното нещо, което бе разкрито е, че за разлика от други компании AGW няма да има седмично шоу в определен ден. Вместо това, на предварително обявени дати, ще се провеждат event-и с все още неизвестно име и номерация (т.е. ще имат еднакви имена, последвани от цифра). Между всеки няколко подобни event-a ще има PPV. Датата на първия event, както и на първото PPV, все още са неизвестни.

Макар да не може да се счита за официална информация, се носят слухове, че първите отборни шампиони на AGW ще бъдат коронясани още на първия event. Не е ясно как стоят нещата при титлата в тежка категория.

Andrew D.Adams наскоро каза в интервю, че подписването с кечисти не е лесно в наши дни. Заради застоя в бизнеса и занижените очаквания и интерес на феновете, множество кечисти предпочитат да останат на сегашната си работа или да си почиват, вместо да подпишат с нова компания като AG Wrestling. Той и неговият финансов партньор са притеснени от това, но са на мнение, че компанията ще дебютира с достатъчен брой качествени кечисти в ростъра си.

BUMP! Записванията все още продължават. Който има интерес да прати необходимата информация на ЛС.

Link to comment

Вече е факт - първият event на компанията, носещ не особено претенциозното, но толкова точно име AG Wrestling 1 - The Beginning, ще се проведе на 20 септември 2010 (т.е. утре). Освен това е потвърдено, че главният мач на шоуто ще е Triple Threat Tornado Match, който ще определи първите в историята отборни шампиони на AGW. Отборите все още не са известни. GM-ът Andrew D.Adams обяви следното по този въпрос: "AG Wrestling е млада компания и повечето от нашите кечисти са непознати на масовата публика и имената им няма да говорят нищо на никого. Какъв е смисълът да обявяваме, че ще участват човек X и човек Y, след като на феновете, незапознати с X и Y, няма да им пука. Казваме, че ще има троен мач за отборните титли. Това ще накара хората да гледат, като по време на самото шоу ще разберат кои ще са участниците в този мач, какви са и за какво се борят."

Това е - утре, 20 септември 2010: AG Wrestling 1 - The Beginning!

Main Event: Triple Threat Tornado Match for the AGW World Tag Team Championship

Legit изказване от бог Бире: След официалната част сега и нещо извън образ - решено бе на първият event да не бъдат описани имената на потребителите. Т.е. няма след името на даден образ да пише в скоби или по какъвто и да било начин кой потребител стои зад него. Защо? Защото считаме, че е излишно. За читателите трябва да са важни образите, а не хората зад тях. В реалния живот на никого не му пука, че Кейн е Глен Джейкъбс. За всички той е Кейн, чудовище е и дотам. Повечето хора ще познаят своите собствени образи, защото предложените от тях имена в голяма степен са били запазени, а на други, при които е имало промени, ще бъде пратен ЛС в най-кратък срок, обясняващ им кой е техният образ и защо е променено предложеното от тях име. В общи линии - AGW ще е малко по-kayfabe от повечето дневници.

Това обаче не означава, че ние, авторите, не се интересуваме от това кой кого е. Не пишем книга. Естествено, че ще се следи активността и по-активните ще получават пуш, по-неактивните ще духат супата. Знаете, че обичам добре подредените и обосновани мнения, така че неща от типа "Много хубаво шоу, харесах мачовете и сегментите. Браво!" няма да докарат отборна или световна титла на никого.

Това ме подсеща за нещо последно (съжалявам, че ви занимавам с толкова излишна информация): някои хора поради една или друга причина бяха преместени в друга девизия от предпочитаната им. Дано няма недоволни, защото това ще е по-скоро плюс за тях (преместване от единична в отборна), защото ще имат по-голяма шанс за успех, дали заради слаб образ или пък заради слабата си активност. Надявам се да разберете.

Отново се извинявам, че ви занимавах, но вие, читателите, държите един дневник здрав и на крака, така че считаме за редно да ви поясняваме подобни неща. ЛС-та с описание на образите няма да получите (много работа), така че ще има доста изненади. Ростърът ще бъде добавен впоследствие, отново с цел изненада (да, тук мързелът не е фактор). ГГ и до утре!

Link to comment

agw1.jpg

Добър вечер, фенове на pro wrestling-a, аз съм Неназования коментатор и ще съм вашия спътник в event-ите на AG Wrestling. Доскоро работех на едно друго място, но то затвори врати поради една или друга причина. Не заради мен! Не заради мен! Анатема! Както и да е. Първото ни шоу е открито с множество фойерверки, феновете изглеждат заредени за предстоящото шоу, което ще открием с обръщание от офиса на главният мениджър на AG Wrestling – Andrew D. Adams.

Andrew D.Adams (облечен в изящен черен костюм и заглаждащ брадата си): Дами и господа, добре дошли на първият event на AG Wrestling. Аз съм Andrew D.Adams, вашият главен мениджър, човекът, който ще се погрижи да получите най-доброто кеч шоу, което може да бъде видяно по телевизията. Ние ще се постараем да сме иновативни, като една от тези иновации е ТВ екипът, който постоянно ще стои в офиса ми, за да ви показва срещите ми с кечистите на компанията. Вие, феновете, ще получите повече отколкото очаквате. Като заговорихме за срещи, я виж ти какви гости пристигат в офиса ми...

Камерата се обръща към вратата през която влизат двама здрави мъже в ежедневни дрехи. Единият е с по-тъмна кожа, но по-светла коса, докато другият е с бледо лице и черна коса. Интересен контраст, indeed.

Аndrew D.Adams: Един от първите отбори, с които AG Wrestling подписа – Danail Penev и Castro Wilde. Господа, добре дошли (Адамс стиска ръцете им). Надявам се на дълго и ползотворно сътрудничество с вас. Повиках ви в офиса си, за да ви съобщя една добра новина. Но преди това нещо друго... (той вади някаква папка) представете си каква беше изненадата ми, когато разбрах, че имената ви са абсолютно идентични с имената на двама агенти, които ме следяха през последните няколко месеца. Единият, чието име съвпада напълно с вашето, г-н Пенев (светлокосият дори не потрепва), ме разследваше заради съмения, че чрез мен престъпни организации от Щатите са спонсорирали български политик. Та аз дори не знам къде е България, това е странното. Другият, чието име съвпада с вашето, г-н Уайлд (никаква реакция и при тъмнокосия), уж е агент на MI-6. Странно, постарах се и двамата да бъдат уволнени, а ето, че сега се появявате вие, двама млади кечисти, и подписвате договори с мен. Човек би си помислил нещо.... (той се засмива) Но е невъзможно, нали? За да ви покажа, че нямам никакви съмнения в това, че вие сте просто обикновени кечисти и че не тая никакви лоши чувства, съм решил да ви дам невероятен шанс. Тази вечер... вие двамата ще сте част от главният ни мач, който ще определи първите отборни шампиони на AG Wrestling!

Castro Wilde: Това е... страхотно. Благодарим Ви, г-н Адамс, но... кои ще са опонентите ни?

Andrew D.Adams: Нека кажем, че докато дойде време за началния гонг ще сте разбрали. А сега ви моля да ме извините!

Той посочва вратата с усмивка на лице, а Пенев и Уайлд излизат, оставяйки главният мениджър отново да заглажда брадата си замислено.

+ Веднага се прехвърляме на една камера зад кулисите, която показва младият отбор на Alex York и Gabriel Stone. Двамата добре изглеждащи младоци са готови за мач, облечени с черно-розовите си екипи.

Gabriel Stone: Казвам ти, убеден съм, че тя свърши поне два пъти.

Alex York: Убеден си? Това е добре... Един въпрос: тя сама ли си докара тези оргазми или ти й помогна с ръка, след като сам беше свършил след като я видя гола?

Gabriel Stone: Ха-ха, много забавно... Наистина много забавно. Големият отворко...

Alex York: Големият отворко говори по-рано днес с Andrew D.Adams и получи нещо, което ти нямаш.

Gabriel Stone: И то е?

Alex York: Първият мач в историята на AG Wrestling. Запътил съм се към ринга.

Gabriel Stone: Срещу кого?

Alex York: Г-н Адамс каза, че се надява да е срещу първият човек, който срещна след началото на шоуто.

Gabriel Stone: Тоест срещу мен? Оууу, ще те смажа!

Alex York: Не, глупак! Tи си ми партньор. По пътя към ринга все ще срещна някого.

Операторът ни помества леко камерата и виждаме, че облеченият с черно яке и тъмни очила Winston Smith, една от новоподписаните звезди в компания, се е облегнал на стената на съседния коридор и слуша разговора с лека усмивка на лице.

Alex York: Гледай и се учи как се записват победи, Gabriel, а след това – може и да те науча как наистина да накараш жена да свърши. (тръгва по коридора)

Gabriel Stone: Смешник...

Winston Smith (Показвайки се пред Йорк иззад ъгъла): Хей, хлапе, ти си Алекс Йорк, нали? Чувал съм само добри неща за теб.

Alex York: Така ли?

Winston Smith: Да, естествено. Когато подписвах с компанията всички наоколо говореха за теб. Чудех се... ще позволиш ли да те предизвикам на един мач, в който да опитам да премеря силите си с такава бъдеща звезда като теб?

Alex York: Ъ... ами да. Тъкмо си търсех опонент. Стига да си готов веднага да излезеш на ринга.

Winston Smith: Чакай ме там. Преобличам се за минута и идвам.

Двамата си стискат ръцете и Йорк/Стоун отминават, а Смит ги проследява с поглед и все по-широка усмивка на лице. Започва „Sexy Boy” на Air и Алекс Йорк се появява в залата ни за първият в историята мач в AG Wrestling. Феновете го посрещат леко мълчаливо, но е нормално – повечето лица в ростъра ни са доста непознати. Веднага след него излиза и Winston Smith. Той стиска ръката на опонента си, а реферът дава начало на мача.

-----Alex “Sexy Boy” York vs. Winston Smith-----

Мачът започва сравнително равностойно, но това продължава до момента, в който Смит бута краката на Йорк при опит от негова страна да направи dropkick от третото въже. “Sexy Boy” се просва върху сглобката, след което получава superplex и офанзивата преминава изцяло в ръцете на Смит. Йорк опитва да се върне в мача с няколко ритника, но отново набраната му инерция е спряна след един зверски clothesline, последван от Lie 2 Me (Cop Killer), завършващото движение на Смит, което му донася туша и победата.

+ Камера в гаража на залата показва пристигането на най-обикновено такси. От него излиза млад мъж с разрошена коса и леко младежко излъчване. Идентифицирам го като The Jizz, колкото и странен избор на име да е това, една от младите надежди, които подписаха наскоро с компанията. The Jizz се оглежда и маха с ръка на един от служителите на AGW, който бързо идва при него. Таксиметровия шофьор отваря багажника на таксито, пълен с множество сакове и торби. The Jizz поглежда багажа си, след което се обръща към служителя ни.

The Jizz: GET MY BAGS! GET MY BAGS… NOW!

Служителят: Но... чакай...

The Jizz: Не ме ли чу? Казах: GET... MY... BAGS!

Служителят: Крещиш, нормално е да те чуя.

The Jizz: На отворен ли ми се правиш? Да ти напомням ли, че аз съм кечист тук, аз съм звездата, а ти си някакъв безименен тип, който работи зад кулисите? GET… MY…

Tom Armstrong: Проблем ли има?

Масивният бивш военен Том Армстронг се приближава до двамата и оглежда с интерес The Jizz. Служителят на компанията ни застава до него и чак сега забелязвам, че той, подобно на Армстронг, е с маскировъчни панталони, нищо, че носи тениска с логото на AG Wrestling.

The Jizz: Да, има. Това лекенце тук не иска да си свърши работата и да се погрижи багажът ми да се озове в съблекалните.

Armstrong: Това... „лекенце”, както го нарече ти, е многоуважаемият американски гражданин господин Пол Травъл и тази вечер ще участва в главния мач. Ти няма да участваш в него. Г-н Травъл ще има шанс, заедно с мен, да стане първият отборен шампион на AGW. Ти нямаш такъв шанс. Г-н Травъл е горд и примерен американец, имащ ценностна система, каквато ти не притежаваш. Затова си дръж устата затворена, окей, редник?

The Jizz мълчи, докато Армстронг и партньорът му, който за моя изненада се оказа не служител на компанията, а кечист, се отдалечават.

+ Пуснато е промо-видео, в което виждаме как Pete Apple се разхожда по някакъв плаж, гризейки безгрижно ябълка. Видеото е примесено с кадри от негови мачове в други компании, докато той обяснява кой е за какво се бори.

Pete Apple: Кой е Pete Apple? Интересен въпрос. Ами... кечист съм, но мисля, че е очевидно. Имам известен опит от няколко други компании. Преди да се захвана с това работех други неща. Бях на много важна позиция в Apple, компютърната компания. Грижех се за подръжката и за... разучаването на нови... технологии... в подръжката... Добре, всъщност бях момче за всичко. Купувах кафе и закуски за Стив Джобс, шефът... Не, купувах ги за програмистите, но това не е важно. После... после имах собствен бизнес. Беше свързан с продажба... на ябълки. Да... както и да е. Важното е, че сега съм кечист и съм адски позитивно настроен за предстоящи си дебют, който ще е на следващия event на AG Wrestling. Oчаквайте ме!

+ The Jizz излиза на ринга и объркано гледа към монитора зад себе си. Облечен е само с кеч-гащетата си, които са изцяло черни с едно бяло петно отпред. Арогантният младок изглежда доста смутен.

The Jizz: Pete Apple? Кой по дяволите е Pete Apple и с какво е заслужил дебюта му да се промотира с клип, докато аз, The Jizz, не получавам нито подобен клип, нито подходящо посрещане зад кулисите. Знаете ли какво се случи? Наложи се да си нося саковете сам! А сега имам мач, който на всичкото отгоре не беше рекламиран и е срещу някакъв кретен с идиотски прякор. Честно ли е? Нееее! The Jizz е бъдеща звезда и заслужава подобващо отношение. Аз заслужавам клипове, които да ме рекламират, не Pete Apple. Аз...

Музиката на опонента на The Jizz – Havoc, започва, и той се появява на рампата. Havoc е умерено популярен high-flyer, който се надява на голям impact в AG Wrestling. Степенте на impact-a, естествено, зависи най-вече от самия него. Облечен в черно трико, обсипано с черепи и кости, той се качва на ринга и дава знак на The Jizz, че ще го победи. The Jizz изобщо не показва, че е впечатлен, а съдията дава начало на този мач.

---The Jizz vs. Havoc---

Havoc започва да обикаля из ринга, а Jizz най-нахално му показва два средни пръстта и му се ухилва насреща. Havoc само накланя глава за секунда, след което се засилва и забива брутално enziguri в главата на своя опонент, след което пробва туш, но неуспешно. Той продължава с атаки, използвйки въжетата за инерция, но Jizz успява да се върне в мача с едно класическо бъркане в очите. Краят на срещата не е особено честен – Havoc e в единия ъгъл, а Jizz се засилва към него. High-flyer-ът го прескача, след което, при разменени позиции, сцената се повтаря – Jizz е в ъгъла, Havoc се засилва към него, но е посрещнат с Копие. Двамата се озовават близо до въжетата след движението и Jizz качва краката си на тях при опита за туш без съдията да забележи, с което печели и мача.

+ Незнайно защо режисьорите ни пускат образ от камерата на някакъв залюхан оператор, който е застанал в съблекалните. Той се приближава до една врата на която е написано... Remus Willmore?!? ОНЗИ Remus? Операторчето, погледни вътре бе! Ха, вратата е отворена и операторът ни показва какво става вътре. Наистина Ремус Уилмор, бивш неколкократен световен шампион, стои прав до Andrew D.Adams, който разпалено обяснява нещо...

Andrew D.Adams: Погледни се, по дяволите! Не това очаквах да получа, когато те подписах. Какво става с онзи Ремус, за когото всички в този бизнес са чували? Какво става с бившия световен шампион? Не приличаш на нищо.

Remus Willmore: Подписа ме, за да участвам в мачове или за да ми правиш забележки за външния ми вид?

Andrew D.Adams: Подписах те, за да ми носиш пари. Просто е – ти излизаш, биеш се, правиш пари за мен и после аз плащам на теб. Нали затова каза, че си тук – за парите.

Remus Willmore: Да, за това...

Andrew D.Adams: И нищо друго? Няма вече желание за титли, за успех, за слава?

Remus Willmore: Не, няма. А сега ми обясни какво искаш от мен?

Andrew D.Adams: Искам да заслужиш парите си. Ти ще си едната половина от третия отбор в главния ни мач тази вечер, този за отборните титли. Искам да се погрижиш Пенев и Уайлд да страдат. С другия отбор, на Армстронг и Травъл, прави каквото искаш. Искам вие двамата да си тръгнете като отборни шампиони тази вечер... (Адамс поглежда настрани към партньора на Ремус, но операторът ни не може да го заснеме през вратата)

Remus Willmore: А защо трябва да съм партньор с него? Не искам партньор.

Andrew D.Adams: Но искаш да ти бъде платено, за да има с какво да живееш. Той е идеален за твой партньор, а вие двамата като цяло сте идеалния избор за първи отборни шампиони. Докажете, че ви бива. (Адамс изведнъж се обръща към оператора) Кучи син...

Бягай, операторче! Прекалено късно... Главният ни мениджър му налетя и образът прекъсна. Вече е ясен почти целия ни главен мач – Wilde/Penev vs. Armstrong/Travell vs Remus и неговият все още неизвестен партньор. Доста стабилен мач като за дебютираща компания, а? Или не? Suck-ваме? Сори, сменете канала. Не, че имате голям избор.

+ Видео промо – показан е някакъв старинен замък през нощта, а след това и кадри от вътрешността му. Пред камината на обширна стая, върху едно голямо кресло се е разположил блед мъж с дълга коса и чаша вино в ръка. Той се обръща към камерата, а светло-сините му очи изведнъж стават тъмно червени. Какво по...

+ След тази доза... хорър минаваме отново на кеч. Дойде време за главният ни мач! Красиво момиче, което с удоволствие бих запълнил със себе си ако не бях обвързан, обикаля из ринга със златните колани по двойки в ръце. Двама души ще си тръгнат тази вечер с титлите „AG Wrestling World Tag Team Champion”, но кои ще са те? Главният мениджър Адамс вече се е разположил на един стол до коментаторската ми маса, за да наблюдава събитието. Първи под звуците на Real American излизат бившият военен капитан Том Армстронг и неговото протеже Пол Травъл, които по-рано видяхме зад кулисите с The Jizz. След тях се появяват Danail Penev и Castro Wilde, и двамата облечени в не особено впечатляващи черни гащета. Те разменят погледи с Андрю Д.Адамс, който само им се усмихва. Започва Shadow Masquerade на Sagusi Siro и Ремус Уилмор се появява на рампата. Не изглежда особено надъхан за мача. Задържа се на рампата за секунда, след което обръща поглед назад... а до него се появява Loop! Eто кой е партньор на Ремус и другата половина на считания за перфектен от Andrew D.Adams отбор! Loop, за незапознатите, e звезда в няколко indy компании, но ето, че е решил да подпише с нас. С обичайните си надменна походка и полуусмивка той се качва на ринга и разперва ръце, сякаш публиката трябва да му се кланя. Wilde/Penev и Armstrong/Travell това и чакат и се нахвърлят на Loop и Remus, давайки началото на този мач.

First Ever AGW World Tag Team Championship – Triple Threat Tornodo Match:

All-American Americans (Cpt.Tom Armstrong/Mr.Paul Travell) vs. Danail Penev/Castro Wilde vs. Remus Willmore/Loop

Loop и Ремус моментално са изхвърлени извън ринга, а останалите два отбора се обръщат един към друг и започват да се налагат. Remus се опитва да се върне на ринга, но Loop го спира и му дава знак да изчака. Така известно време на ринга остават само The All-American Americans и Wilde/Penev. Последните двама стават жертва на поредица германски суплекси от страна на Армстронг. Партньорът му Травъл избутва Уайлд извън ринга, а Пенев става жертва на едно брутално F-5 от страна на Армстронг. Бившият военен опитва туш, но точно в този миг Loop и Ремус се връщат на ринга и го нападат. Няколко ритника и Армстронг излита извън ринга, а Loop веднага ляга върху проснатия Пенев за туш, но Пол Травъл се намесва и спасява мача. Loop и Ремус сега концентрират вниманието си върху него и го задръстват в единия ъгъл. След известен побой там го вдигат над главите си и го изхвърлят над въжетата право върху току що изправилия се негов партньор Армстронг. Уайлд и Пенев обаче отново са на крака и причакват Loop и Remus в гръб, след което с два dropkick-а изхвърлят и тях извън ринга. Двамата се споглеждат за секунда, след което се засилват над въжетата и скачат през въжетата върху четиримата си противници. Мелето се пренася за няколко минути на ринга. Пол Травъл вкарва Ремус на ринга в един момент, но преди да е успял да направи каквото и да е Ремус успява да му заключи Fujiwara Armbar! Травъл е на път да се предаде в средата на ринга, когато там влиза Кастро Уайлд и отнася главата на Ремус с добре премерен ритник, след което бързо го избутва извън ринга. Когато се обръща обаче е вдигнат на раменете на Armstrong, който опитва ново F-5. Тъй като не успява да си нагласи клатещия се Уайлд добре, военният решава да го изхвърли извън ринга, право върху Ремус. Когато се обръща обаче получава DP (RKO variation) от страна на Пенев право върху тялото на Пол Травъл. Loop обаче влетява на ринга и просва Пенев с clothesline, след което опитва да тушира Армстронг. Той се повдига и Loop решава да опита друго – той заключва своя Sharpshooter на Армстронг и се опитва да го принуди да се предаде. Малко преди ръката на Армстронг да започне да бие по тепиха, Пенев изненадва Loop с DP! Уайлд също влиза на ринга и с помощта на партньора си вдига Армстронг на крака, след което успява и да го вдигне за своя финишър The Silent Assasin (Оmega Driver). Армстронг е проснат, а Уайлд опитва туш докато Пенев обикаля около него, за да не се намеси някой. Съдията отброява до три и вече са ясни първите отборни шампиони на AG Wrestling – Castro Wilde и Danail Penev! Съдията им дава коланите, а те ги вдигат гордо в средата на ринга. Фойерверки отбелязват победата на новите шампиони!

От коментаторската ми маса мога да забележа как главният ни мениджър Адамс леко премига с едното око. Не ми изглежда особено щастлив. И все пак той се насилва да стане на крака и да попляска малко на новите шампиони, но след като те най-нахално му показват новите си колани, той замръзва за секунда, след което бързо се прибира зад кулисите. Новите шампиони остават да празнуват с феновете в залата, а ние ви казваме „Довиждане”. Дано първото ни шоу ви е харесало и вече се подготвяте за следващото!

Link to comment

Много добре се получи. Да кажа, че оформлението на шоуто е възможно най-добро - нито претруфено, нито съвсем семпло. Харесва ми това, че всякакви разговори в офиса на шефа ще може да бъдат предавани по ТВ, идиотско е когато гледаме някой уж таен разговор зад кулисите и участниците се правят на ударени, че са сами. Winston Smith? Да не би да имаме фен на Оруел тука и аз да не знам? Би било интересно все пак по някое време да ни уведомиш кой-кой е. :) А Alex York и партньорът му явно ще са комични образи, няма лошо да има такива.

Харесва ми начинът на писане от името на някакъв разказвач, добра идея, прави дневника по-оригинален от останалите. Доста трудно ще ти е да изградиш толкова много образи наведнъж, но и това ти е плюс за дневника, ако успееш да го направиш добре.

А да, облеклото на The Jizz кърти. Това е.

Може би 3 мача беше твърде малко за цяло шоу, но ще ти го простя, като за първо шоу много по-важни бяха "клиповете" и задкулисните сегменти. Главният мач твърдо беше най-интересен и се получи най-добре. Хубаво е, че веднага се заформиха някои съперничества, шефът бързо развива образа си, хубаво е да authority figure-ът да е със силен образ, така че ... ъ, браво. Между мен и Remus очаквам по-скоро singles вражда. Той не беше доволен да е в отбор, а и като цяло май не се сработихме особено.

Очакваме следващото.

Link to comment

Харесва ми начинът на писане на diary-то. Кратки и бързи мачове, като само ME е по-дълъг. Само едно шоу е минало и това може да се промени, но на мен такава система ми допада, дори главният мач да не е за титла. В следващите шоута очаквам повече мачове, не както сега само 3, но не е чак толкова голяма работа. Като се насъбере по-голям ростер ще има повече възможни двойки опоненти.

Като за първо шоу нормално си беше да се наблегне повече на образите на кечистите и техни взаимоотношения (The Jizz например кърти с образа си) с GM-a и помежду им. Подкрепям идеята разговорите с GM-a да бъдат показвани "по телевизията", но тук-там някоя далаверка няма да е лош избор. Това за по-нататък, разбира се.

Изборът на мен и партньора ми за tag team шампиони ме изненада, защото все пак Loop & Remus бяха представени като доста по-познати на публиката и се очакваше те да грабнат златото. Няма лошо, обаче - явно компанията ще прави нови звезди и с една вражда между Wilde/Penev и Loop/Remus ще спечелим over и вместо един силен отбор в дивизията, ще станат 2 и после пак така и т.н. Разбрахте ме, надявам се.

Чакам следващото шоу и (евентуално) определянето на Световния шампион! :) GG

Link to comment

Много добро първо шоу. Доста ми хареса. Още след като се записах в дневника очаквах началният евент с доста голямо нетърпение. Хареса ми оформлението. Винаги съм смятал, че в едно diary мачовете трябва да са кратки с изключение на Мain Event-а и тези на PPV-тата(освен ако има разни мега важни, с мега голям build up, които поради някаква причина да не са ME).

Относно самото шоу:

Не знам, може би беше прекалено кратко. Не знам как стоят нещата с ростера, но предполагам, че това е проблем. Нямаше да е зле да се обърне и малко внимание на световната титла. Разбирам, че искаш и отборната да изглежда като нещо голямо и да е истински престижна, но и един мач, в който малко да се намекне за евентуална намеса в картинката за AGW титлата или нещо такова, нямаше да е зле.

Началният сегмент ми хареса. A.D.A. rules. Тази вражда между (вече) отборните шампиони (за което ДЪЛБОК поклон) и GM-а ми изглежда доста добре. Биха могли да се получат доста интересни неща според начина, по който описа образите и миналото на образите ни с партньора.

The Jizz също кефи доста. Знам кой се крие зад този образ - нормално за него. Предполагам, че той ще е един от хората, които първи ще влязат в битката за световната титла, а защо не и да бъде първия AGW шампион.

Това, че всеки сегмент в офиса на Адамс ще бъде показван е хубаво само донякъде. Иначе по принцип винаги можеше да се скатае нещо. Не, че се съмнявам, че ако искаш няма да можеш да го направиш и сега. Даже напротив. Още веднъж адмирации за това решение. Покачва интереса.

Вече казах, че съм доволен от дължината на мачовете. МЕ беше доста интересен като до последно смятах, че Loop и Remus ще станат първите шампиони. Естествено краят ме зарадва.

Като цяло шоуто ми хареса доста, с дребните забележки, които споменах по-горе. Очаквам следващия Евент с нетърпение. GG! :) :beer:

Link to comment

Поздравления!Много добре се е получило,както се каза по горе и на мен ми харесва начинът ти на писане на дневника.(дано така и да остане;))Мачовете ми харесаха,това че бяха три не значи нищо.Бяха интересно оформени.МЕ беше най интересният мач за вечерта,честито на новите шампиони :rolleyes: Нормално,е като за първо шоу да се набляга върху образитена кечистите.Вече има много добре развити образи и вражди.Най-голямо впечатление ми направи The Jizz.Просто не очаквах,че така бързо ще се развие образът му.Той е такъв,какъвто и аз исках :)..

Надявам се да продължиш да го поддържаш в скоро време.Очаквам следващото с нетърпение :beer: :beer:

[img]http://hooligans.bg/fans/images/napoletani.jpg[/img]

[b]WWP WORLD CHAMPION(former)[/b]

Link to comment

Чудесно първо шоу!Формата на дневника е интересен и лесен за четене.Личеше си, че ростъра е малък и шоуто беше като "постна манджа", но вкусна.С времето и това ще се промени.

-Ще е интересно да следим всичко, което става в офиса на A.D.A. Началния сегмент ми беше интересен как и двете страни знаеха истината но се преструваха.(явно идвете страни искат отмъщение-за A.D.A е ясно)

-Моя образ много ме кефи-Големия сваляч :cool:.

-The Jizz-невероятен образ просто-The cocky young star.Ще е интересно, като според мен той основен фаворит за световната титла.

-Pete Apple-в началото с плажа и ябълката си помислих, че ще да е клонинг на Карлито и не бях далеч от истината.

-Първите два мача бяха по-кратки, но-лесни за четене, а ME по-подробно написан, но си заслужаваше прочитането му.

-Какво ли ще бъде наказанието за загуба?

-Изравняваш двете дивизии, което ще видим как ще се развие.

Waiting for the next episode...

Link to comment

Шоуто ми хареса много.Направи ми впечатление, че има и забавни сегменти в него.:)А на това се смях на глас -

(Адамс изведнъж се обръща към оператора) Кучи син... Бягай, операторче! Прекалено късно... Главният ни мениджър му налетя и образът прекъсна.

За шоуто :

Хареса ми backstage сегмента между Gabriel Stone, Alex York, Winston Smith.Последвалият мач ми сте стори малко кратък.

Образът на The Jizz е много добър, направи едно добро промо и спечели мача си.

Главният мач беше най-добрия.Мислех си, че отбора на Remus и Loop ще спечели, но не познах.Castro Wilde и Danail Penev направиха един силен дебют със спечелването на отборните титли.

Останах с много добри впечатления от шоуто и нямам търпение до следващото.

  • Upvote 3

[center][img]http://prikachi.com/images/144/2496144M.jpg[/img][/center]

Link to comment

Добро откриване.Напълно нормално мачовете да са 3.Сценаристите са предпочели като за начало да акцентират какво се случва в съблекалните.Голям плюс е наличието на камери навсякъде и 3 мача са напълно достатъчни.Ще ни трябват няколко седмици,за да се уверим за истинските възможности на кечистите парафирали с федерацията. :)Самите мачове бяха добри и честито на шампионите. Имам два въпроса:

1.Кечистите преминават ли обстойни медицински прегледи,за това дали ползват стероиди и забранени вещества и какво ще се случи ако ползват?

2.Какъв е рейтинга на първото шоу ?

  • Upvote 4
Link to comment

И на мен ми допадна първото шоу. Да започнем още от самото начало – логото. Толкова е просто, че е гениално и даже ме хваща яд, че не съм се сетил да използвам такова нещо във WIW. Сега нямаше да има нужда да търся постоянно нови картинки – всичко щеше да е просто лого, номер и кратко заглавие, което да обобщи темата на шоуто. Brilliant.

По-засегнатите в шоуто образи са добре описани и правят прилично (при някои повече) първо впечатление. Засега най-голямо впечатление правят The Jizz и Alex York в самостоятелната дивизия и новите отборни шампиони в отборната. Pete Apple също имаше промо и явно ще е първата програма на Jizz, но ми се стори твърде посредствено, за да прави голямо впечатление. А, вярно, че и моя човек беше засегнат. Явно ще караш с образа, който предложих – лошо няма, засега е добър първоначалния портрет. Хех, брутално е, че ме сложи в отбор с Loop. Сериозно, май няма нито един е-фед, в който да участваме и двамата и да не сме били в една програма :D. Не съм изненадан от победата на Penev и Wilde – все пак бяха единствения отбор, на който беше обърнато внимание, макар и съвсем повърхностно.

Мачовете са с прилична дължина. Въпреки че съм от тези, дето пишат подробни описания, ми е по-приятно да чета по-къси мачове. Въпроса е да се схване темата, а не техниката на мача и с няколко прости реда, подобно на Радокс, просто да въведеш читателя в духа на мача.

Малко съм изненадан от изявите на Andrew D. Adams – мислех, че ще го придържаш повече към образа, с който е в Shadow Storm. Може и пак да е с него, де, но да е по- практично да се държи професионално с колегите/служителите си. Не мога да преценя.

Добре е засега, ще се чете и занапред.

ПП: А, и Неназования коментатор радва. :)

  • Upvote 3

14vijko.gif

Link to comment

От всичко, най-ме кефи това, че още от първото шоу развиваш много добре образите. Станаха ясни вече няколко, като този на Капитан Том Армстронг например. Дано това продължи и занапред.

Иначе, освен това, и качеството на мачовете беше на ниво. Нямам търпение до следващото шоу.

Аз бих искал единствено да има малко повече мачове, не че бакстейдж сегментите са лоши. А пък и е нормално, в началото, най-добрия начин да запознаеш хората с образите нa кечистите са бакстейдж сегментите.

Keep walking! Образът на Капитана кърти!

Link to comment

Шоуто се е получило добре доста добре започва да се гради шоуто, а това е само първото от многото. Образуват се вражди като и положението между GM-a и новите отборни шампиони става интересно. МЕ-то стана страхотно като имаше много интрига и напрежение. Останалите 2 мача също бяха добри! Може би това, което ме разочарова бе, че не видяхме някакъв мач, който да ни пренесе или поне да ни покаже претендентите за Световната титла, но може би ни подготвяш нещо интересно като турнир? Очаквам GM-a да прецака някак си шампионите и да вземе ролята на Винс както, когато бе Attitude ерата. Сега имам и един въпрос:

Кога да очакваме някое PPV?

  • Upvote 3

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Link to comment

Главният мениджър Andrew D.Adams обяви, че на втория event на AG Wrestling ще стане ясно името на World Heavyweight шампиона на компанията. Адамс отказа да даде детайли относно това по какъв начин ще бъде определен шампионът. Не е ясно дали това ще бъде решено с един мач или с турнир. Ще ви информираме при повече детайли.

Ясни обаче два от мачовете от карда на AGW 2: Gold Rush. След видеото показано за него на предния event, Pete Apple ще дебютира в 1-на-1 мач срещу Winston Smith, който записа победа в дебютния си мач срещу Alex “Sexy Boy” York. Loop пък ще се изправи срещу high-flyer-a Havoc.

Друга важна новина, засягаща вече споменатия Alex York, е свързана с първите отборни шампиони на AG Wrestling – Danail Penev и Castro Wilde. Ясни са имената на първите претенденти за златото – на AGW 3, който ще се проведе в средата/края на октомври, отборните шампиони ще защитават титлите срещу Alex York и партньорът му Gabriel Stone. Andrew D.Adams е на мнение, че двамата заслужават този шанс, тъй като не получиха възможността да са част от мача за определяне на първите шампиони, който се състоя на AGW 1 – The Beginning. York сподели, че не се тревожи от това, че е започнал в AG Wrestling със загуба и гледа напред към AGW World Tag Team титлите.

Биров: Тъй като считам, че връзката "автор-читатели" е доста важна и винаги се дразня, когато коментарите в някои дневници остават сякаш незабелязани и неотговорени, реших да отговоря на някои споменати неща. Ще го правя и занапред :)

@Loop: Името е по мое предложение, тъй като според мен ще подхожда на образа. Чак фен на Оруел не съм, но пък 1984 е запомняща се книга.

@Kapitan G: Дуде, без нелепи въпроси, pls :( Само за рейтинга ще ти отговоря - рейтингът на "The Beginning", както го виждам аз, е 8 плюсчета и 10 коментара. Достатъчно :D

@Remus: Честно казано не съм сигурен как да те разбера... Ирония ли долавям или не? :D Доста късно след коментара ти загрях, че в WIW също броиш шоутата и слагаш някакво подзаглавие, но, повярвай, нямах идея да копирам теб. По-скоро UFC.

@RVD&619: Oще не е решено дали ще има PPV-та или по-скоро дали ще използваме понятието PPV за по-големите и важни шоута. Най-вероятно ще има нещо подобно, засега ми се върти идеята за 4 големи шоута на година, всичко друго да е на едно по-скромно ниво.

Сега към нещата, на които мога да отговоря накуп:

-Мачовете бяха 3, защото имаше шест човека в МЕ, а от непоявилите се образи има доста такива, които искат шлифоване. Пък и честно казано не ме бива много в букването на random ТV мачове - мога да измисля доста стабилна вражда (мисля), но що се отнася до това кой с кой да се бие ей така, просто за да има още един мач в карда, не ми се получава добре. Все пак вторият event ще представи повече шоута в карда си.

-Тъй като съм ЗА равното (или поне доколкото е възможно равно) внимание на двете дивизии, нямаше смисъл да се говори за heavyweight титлата, особено при условие, че бъдещето й все още е неясно. Тук фокусът бе върху отборните титли.

Link to comment

@RVD&619: Oще не е решено дали ще има PPV-та или по-скоро дали ще използваме понятието PPV за по-големите и важни шоута. Най-вероятно ще има нещо подобно, засега ми се върти идеята за 4 големи шоута на година, всичко друго да е на едно по-скромно ниво.

Това звучи добре, защото така ще се прикове интереса на повечето участници към 4-те PPV-та и точно така играчите в шоуто ще се "избиват", за да влезнат в някой от турнирите и да спечелят, за да се запомни името им. Като цяло доста добре формирано :beer: . Тези 4 PPV-та може да са всеки сезон или само на значителни дати от реалния календар като: Коледа, Първа пролет и така нататък. (Последното с Първа пролет бе глупаво :dry: )

Благодаря за отговора ти!

Edited by RVD & 619

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

Link to comment

@Remus: Честно казано не съм сигурен как да те разбера... Ирония ли долавям или не? Доста късно след коментара ти загрях, че в WIW също броиш шоутата и слагаш някакво подзаглавие, но, повярвай, нямах идея да копирам теб. По-скоро UFC.

Няма ирония, нито казвам, че копираш от мен (за UFC не знам, не съм гледал), просто завиждам, че не се сетих така да си именувам шоутата, когато ги започнах - лого, номер, име. Защото сега постоянно търся някакви картинки, дето да паснат на заглавието и ме е жал да спирам. Но пък може един ден, когато съвсем съм останал без работа и нямам нищо по-добро за вършене от това да си бъркам в носа, да изплагиатствам идеята и да подменя всички картинки с подобни на тези.

ПП: На жалби за кражба на творческа собственост не отговарям. :D

14vijko.gif

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...