Popular Post crazyrex Posted September 5, 2010 Popular Post Share Posted September 5, 2010 #1 HELL IN A CELL Това, което прави Hell in a Cell мача на първо място в класацията "Най-екстремни мачове" е бруталността, изтезанието и кръвта(липсваща в последните години).Височината на адската клетка е 6 метра и тежи около 5 тона.Често този вид мач е използван като средство за приключване на дълги вражди.Първият Hell in a Cell мач е между Shawn Michaels и The Undertaker на турнира Badd Blood.Именно по време на този мач Kane прави своя дебют осигурявайки победата за Shawn Michaels.Година след това The Undertaker се бие срещу Mankind във втория Hell in a Cell мач, който е известен с голямата си бруталност.В следващите години се провеждат брутални Hell in a Cell мачове, като Triple H срещу Cactus Jack, Six-man мача(между Kurt Angle,The Undertaker, Triple H, Steve Austin, Rikishi и The Rock.), Triple H срещу Chris Jericho, Brock Lesnar срещу The Undertaker, Triple H срещу Shawn Michaels, The Undertaker срещу Randy Orton, The Undertaker срещу Edge. "В този вид мач няма победител, има само оцелял.И ако оцелеете, животът ви никога няма да бъде същият, така или иначе." #2 Last Man Standing Match Няколко думи могат да опишат, през каква жестокост ще премине някоя WWE суперзвезда, като приеме предизвикателството да участва във втория най-екстремен мач - Last Man Standing Match.Има ли правила този ужасен тест за издръжливост и болка?Отговорът е не.Няма туш,предаване,дисквалификация и няма забранени оръжия.В един особено запомнящ се Last Man Standing мач на турнира Unforgiven 2003, Shane McMahon в мач срещу Kane се опита да направи Leap of Faith от височина 9 метра.Shane пропусна Тhe Big Red Monster, което му коства победата, но този момент ще остане в историята на Last Man Standing мача.Randy Orton срещу Triple H е мачът, който ще се запомни с кoнтузията на Orton(Счупване на ключицата). #3 Inferno Match Класацията за най-екстремни мачове буквално загрява при номер 3 - Inferno мач.Дори и най-силните звезди проявяват страх да се бият в огъня, само за да отбележат една победа.От създаването си през 1999 година, Inferno мача е синоним на Kane, който е взел участие във всичките четири мача.Kane губи два Inferno мача срещу The Undertaker и един срещу Triple H.Въпреки това Kane печели мач срещу M.V.P. на турнира Armageddon 2006.Този мач може да превърне хората в "човешки факли". #4 Elimination Chamber Представете си, че вие сте един от шестте WWE Суперзвезди, биете се на ринга, който е заобиколен от близо 10 тона структурна стомана.След това си представете, че структурата на гредите е увита с повече от 3 км. вериги, с размери 11 метра в диаметър и близо 5 метра височина.Най-важното, което разбирате е, че всяка частица от стоманата има единствена цел:Да ви накаже.Вие просто се поставихте вътре в Elimination Chamber-а, четвърти в класацията на най-екстремните мачове.Elimination Chamber прави своя дебют на Survivor Series 2002, когато Световният шампион Triple H губи титлата си от Shawn Michaels.Излишно е да се каже, че тези, които побеждават в Elimination Chamber мач заслужено печелят място в историята на WWE. #5 TLC(Tables,Ladders and Chairs) Match Когато за първи път стълбата заема мястото си на ринга на Wrestlemania X, никой не би могъл да предвиди, че някой ден ще стане най-непредвидимия мач в историята на WWE и на пето място в класацията - TLC (Маси,стълби и столове).Първият TLC мач се провежда на турнира SummerSlam 2000 година.Три отбора известни с конкретни оръжия за масово унищожение се срещат - Edge и Christian (столове) защитават отборните си титли срещу The Dudleys (маси) и The Hardys (стълби).Въпреки, че Edge и Christian запазват титлите си, тези три тандема болезнено вдъхват живот в специалния мач, който ще предостави някои от най-впечатляващите и рискови high-risk движения вътре в ринга на WWE. Lemmon-714, U_think_U_Know_Me, dbrm and 18 others 21 Quote [center][img]http://prikachi.com/images/144/2496144M.jpg[/img][/center] Link to comment
Rise of Thunder Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Дам,този път като никой път съм напълно съгласен с решенията на WWE.Забравих броя на ТЛС мачовете,които съм гледал вече,но когато и да ги гледам,винаги ме изпълват с повече адрелин от обикновено.Никога няма да забравя мача на КечМания 17-The Dudleys vs The Hardys vs Edge & Christian и какво меле беше там.Накрая се чудих как тия хора не са умряли след толкова падания и феноменални.Един от най-яките моменти в мача беше 3D-то върху Лита.Там вече откачих тотално.Номер 4 не съществува от толкова дълго време в WWE,но винаги виждахме солидно количество кръв и касапница в него.Мача в описанието беше един от най-феноменалните мачове на 2000те години.Винаги чаках с нетърпение този вид мач на New Year's Revolution.Мач номер 3 съм гледал само на Armageddon 2006,но определено си заслужава място в топ 3.Номер 2 е наистина един от най-бруталните и изморителни мачове в кеча изобщо.Гледал съм доста такива мачове,но един от най-добрите мачове беше John Cena vs Umaga(R.I.P).Знам,че мразите Сина от дъното на душата си,но признайте,че мача си беше много добър.Hell in a Cell c право държи първото място.Този вид мачове винаги са били специални за мен.Гробаря срещу Mankind винаги ще остане образец за това как трябва да се играят тези мачове.Никога нямаш представа какво ще стане вътре.DX vs McManhons & Big Show също си беше направо класика в жанра.А края когато ХХХ издрънча Вини във врата с чука,просто бях без думи.Изказвам комплименти към WWE за тези мъдри решения. Extreme_Enigma, crazyrex and Lemmon-714 3 Quote Link to comment
Recommended Posts