Jump to content

WWE PG - The Power is Back

Recommended Posts

Идеята ми е да направя шоута и турнира в които думата ‘’локига’’ е непозната.Ще пиша се случват всякакви простотий,фатанстики и въобще всичко далеч от реалното.Няма предварителен букинг за повече от нещата а ми идват на момента и ги пиша.Все пак това не значи,че няма да има и интересни неща..Не ми пука дали някой ще го помисли за помия и простащина,защото го правя просто за удоволствие.

Night Of Champions PPV

1.The Miz vs. Daniel Bryan

Даниел Браян излиза по рампата с яката си рок песен и публиката му се кефи,обожава го.Това е първият му мач за титла.Той излиза на ринга а Джъстин Робъртс бавничко се изнася от публиката...няма друг избор и Майкъл Кол взима микрофона за да предсави участниците в мача,но тъкмо почва да говори и получава огромно BOOOOOO от публиката и той се разплаква и тръгва бягайки.Даниел Браян чака изнервен.Изведнъж се чува музиката на Stone Cold.Да той се завърна и е новият announcer на федерацията.Урааааа.И така той представя Браян.

Ето го и Миз, той носи куфарчето и тилата на щатите със себе си.Слиза по рампата но изтърва куфарчето без да иска,то се отваря и се исипват няколко п*рно спиасния.Зачеревн ги прибира и продължава пътя си към ринга.Съдията бие гонга и мачът започва:

Мачът продължава около 25 минути като двете суперзвезди си разменят здрав бой.Изведнъж нашия човек МИЗ прави СКЪЛ КРЪШИНГ ФИНАЛЕ и ТОВА може би е краят на мача дами и господа.Миз прави опит за туш -1,2 ... ама няма 1,2...Миз се оглежда и какво да види?Съдията пие бира със ледиия.Миз го качва на ринга и тъкмо да приложи туш,Браян го хваща със неговият събмишън и Миз се предава.Даниел се кефи на титлата,сълзите текат ли текат,той гледа към публиката,сълзита пак текат.Видага титлата доката сълзите му текат и търси микрофона пак докато сълзите му текат.Тъкмо понечи да говори ама толкова текът сълзите че не може.Най-накрая хваща титлата под мишница и си тръгва,докато сълзите продължават да текат.Миз се съвзема и почва да крещи да се ери:

-КАКВО СТАНА?Току що аз бях ограбен,какво по дя... – SUNNER.Ледения му забива стънер.Джъстин Робърст си идва от публиката вече,но ледения забива и на него Стъннер.Кол и Джери се хилят като луди,ама и те изяждат стънер.Съдията,пича който бие гонга,пича дето носи водата,ледения влиза из публиката и почва да раздава Стънери наляво надясно на феновете.Чува се съобщение от Мениджъра – ама няма кой да го прочете и Ледения продължава да прави Стънери наляво надясно,и пичовете дето казват кво ше става пускат рекламите.

Джош взима интервю от Даниел в което вторият казва че просто е бил алергичен към ЗЛАТО,и затова е станал инцидента на ринга.

Womens Championship – Michelle Mcool vs. Laylа

Лейла излиза на ринга.Мишел и тя.Тъкмо да почнат да се бият и шантавия Леден изкача пак от публиката и го погва.Няма ли кой да го спре тоя.Мача се дисквалифицира и титлата продължават да я държат Laycool.

Intercontinental Championship Christian vs. Kofi vs. Drew vs. Cody Rhodes(

титлата е вакантна,защото Вики е набарала Долф да ма****ра.Никой не знае какво точно е станало,но Долф пред интервю признава че сам е скочил от 5тият етаж) - Christian vs Kofi vs.Drew vs . DASHING Cody Rhodes – GO!If you close your eyes…се чува музиката и крисчан излиза на ринга.Ей го и кофи.Oooh youre smoking mirror – излиза ,,Красавеца’’Коуди Роудс.Гледа се в огледалото,ама не получава BOOO ,щото хорта ги е жал направо за него.Най накрая всички чакат ИЗБРАННИКА!Минаха се има няма 5 минути няма никва ,,Broken Dreams’Съдията почва да брои до 10.Тъкмо на 9 и изведнъж поча музиката на ИЗБРАНИИКА.Къде ли е бил,кой го знае, ама излиза на ринга.Мелето почва и крисчан прави killswitch на 3мата поред.Ама не тушира,взима микрофона и вика,че не може щото е бил в TNA и винс не му давал да зима никви титли.Той си зима столче почва да мелеи наляво надясно,прави още 5-6 киллсиуча на 3мата пича.Ама не може да тушира,щото дядо Вини не му дава.Изведнъж ИЗБРННИКА се изправя и прави ,,БЪДЕЩ ШОК’’ на Крисчан.Бие,зима титлата и си тръгва,а Крисчан зима микрофона и казва--

-Мои верни фенове,показах ви че АЗ съм най добрият на ринга в този мач,ама където избягах преди 5 години,щото ма ебаваха как ли не и отидох на място на което ма уважиха сега ма наказват.АЗ НАПУСКАМ.Нямам място тука.Тръщва микрофона и си тръгва,ама преди тва откача,търнва ХИЙЛ и прави Killswitch-ове на хорта около ринга.

Divas Championship – 6 men bikini battle- Maryse vs. Eve vs. Kelly Kelly vs. Tiffany vs. Melina vs. Maria

Тъкмо да почнат да излизат и се получава съобщение от мениджъра и се казва,че мачът е ‘’леко’’променен.Излиза Марис във сексапилен пуловер,придружен от широка пола до глезените.Слет това излизат 5те останали диви със същите дрехи,само различни цветове...Мелето започва ама идва съобщение че всичко това било прекалено нецензурно,6 жени да се търкалят по ринга.Затова най-добре мачът да се промени в конкурс за рисунки,и излизат няколко пича с платна и бои.Тифани почва да рисува някък комикс,как 3-4 жени с N на гърба бият мъжете си.Maria тъкмо понечи да нарисува нещо и то заприлича на нещо друго и се чува глас – YOURE FIRED.В крайна сметка мачат печели Eve като рисува къщичка с цветя,дръвчета и птички.

WWE Tag Team Championship: Hart Dynasty vs.Мистериозен опонент- И излиазат Династията Харт на ринга и започват да чакат за опоенента си.И те чакат,чакат ама най накрая си тръгват щото няма никакъв опонент и си остават шампиони.

WHC Championship – Kane vs. Undertaker

И излиза Кейн на ринга,усмихнат озъбен като преди мача каза,че ще доведе ада на ринга тази вечер,Става тъмно,идва и гробаря.Мача е в ковчег.Двата се гледат,много страшно в продължение на 30 секунди,ама идва съобщение от мениджъра,и им казва да спрат щото било прекалено страшно за PG и намалило рейтънгът.Двамата спират да се гледат и почват да се бият.След 15 минутна схватка по едно време Гробаря опитва ‘’старата школа’’ ама докато е качен на въжетата кейн го дърпа и гробаря пада и са пребива.Кейн го гледа как са свива от болка и казва – ‘’Сега е моментът’’.Вдига го прави му надгробен камък в/у метален стол.Изведнъж идват слугите на гробаря и Кейн им нарежда да го приберат във ковечега.Тъкмо понечи да го затвори и Гробаря отваря очи и казва – ‘’Чакай’’.Гробаря се повдига и казва.

-Братко знам че ти не си бил нападателят ми,надргобният камък в/у стола ми върна паметта.Нападатлят е бил...и гробаря пада мъртъв във безсъзнание в ковчега.Кейн гледа гледа и повдига раменеме,и затваря ковчега.После пада някаква мълния в/у ковчега и той пламва в палмъци,става тъмно за 3-4 секунди,и като става светло вместо ковчег има само пепел.Кейн хвърлят титлата почва да реве и да крещи – ‘’НЕЕЕ’’ .Тръгва ядосан и казва -‘’Аз ще си отмъстя ‘’(There WILL BE VENGEANCE).

WWE Championship – Sheamus vs. Randy Orton vs. Wade Barret vs. John Cena. vs. Chris Jericho vs. Edge

Шеймъс излиза и се кефи с титлата.Ей го и Ортън,публиката крещи ли крещи.Острието и Джерико излиат заедно и публиката яко ги освирква.Его го и Сина,но той има нов титантрон който звучи по следния начин – ‘’baby,baby,baby ooh’’.Сина се запътва като този път цвеътът на тениската и шапката са му ярко сини.Най-последен излиза Уейд Барет.Мачът започва.Битката продължава около 30 минути като се разменят безброй финишъри и идваме на колуминацията.Уейд прави финишъра си на Шеймъс но като се обръща изяджа КОПИЕ.Острието става и РКО.И той става и ооо това е КОД БРЕЙКЪР.Ортън е размазан.Джерико става и ОО Оправяне на отношенията.Сина тушира,ама тъкмо да стане 3 и идват нексъс.Сина му писва хвърля накитници,обувки и ги почва.Прави на всичките останли 5 члена по 3 корегиране на отношенията,след това обаче осатналите 5 участника в мача са свестени но тен изяждат 5 финишъра от сина.Хубаво ама Гейбриал бяга нагоре по рампата.Сина хуква със суперскорост хваща го и на него му прави корегиране на отношенията.Ама го разкървави без да иска.КРЪБ ООО БОЖЕ КРЪВ!!!РЕКЛАМИ!!!РЕКЛАМИ!!!Рекламите свървшват,кръвта е избърсана а сина е разбил всики 6 члена на Нексъс + останалите 4 участника.Хваща Ортън,Барет,Шеймъс и острието на рама и го хвърля към близките фенове като остава само Джерико на ринга.Прави му туш и го бие.ЕТО го сина е 10 кратен световен шампион.Публиката е на крака и крещииии.

Изведнъж идва Миз с куфарчето.Сина му се смее:

-Пребих брутално 10 човека,КАК МИСЛИШ ще ме победиш.

-Ето така -казва Миз и отваря куфарчето.Сина ляга и започва да се превива от болка.Вътре в куфарчето има КРИТПОНИТ.Миз веднага вика съдия.1,2,3 и имаме нов световен шампион.Миз кашира и спечели!Той остава криптонита до главта на сина и хуква да бяга преди да се е съвзел.Един седия обаче маха криптонита и Сина се съзвзема,грабва микрофон и вика:

-Сега от отва ще си патите ВИЕ – и той търнва хийл!Пребива коментатори,съдий,анансъри(+ Ледения който вече е мъртво пиян).Влиза в публиката и започва да мели феновете.След около 10 минути всичко е разбито.Половината зрители са намляни,останлите избягали и само кървавото тяло на сина стои право насрен викайки в агония хора.....Това би се случило 2001.Ето какво се случва иначе.

Съдията маха камъка,Сина става...и почва да реве.Идват Марис и Кандис Мишел да го утешават и да му предлагат удоволствият но той яростен ги бута като прегръща Джъстин Робъртс,и разревен тръгва с него нагоре по рампата.

Край на турнира.

Това е от мен засега,по нататака мисля да го превърна в нещо малко по смислено,но пак ще си ги има подигравките с PG ерата.Дано се хареса ама и да не се хареса,голям праз :D .И предлагам на други хора да почнат да правят повече такива неща,да си излеят идеите в подобни fantasy bookings и ще видат,че всъщност е приятно и распускащо,колкото и дълго да е писането.

Edited by RkO_SyLoR

[img]http://profile.ak.fbcdn.net/profile-ak-snc1/object3/134/7/n65854913416_1620.jpg[/img]

Харесва ми, има добри идеи, а и на места наистина си е доста неочаквано случващото се. Продължавай :)

• Upvote 3

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Харесва ми, има добри идеи, а и на места наистина си е доста неочаквано случващото се. Продължавай :)

Еми зарибих се от твоята тема ,,RAW IS SNORE'' :D.Ще се опитам да продължа,и да го направя горе/долу интересно все пак ,а не пълна простотия.Каквото стане...

• Upvote 2

[img]http://profile.ak.fbcdn.net/profile-ak-snc1/object3/134/7/n65854913416_1620.jpg[/img]

Чува се съобщение от Мениджъра – ама няма кой да го прочете и Ледения продължава да прави Стънери наляво надясно,и пичовете дето казват кво ше става пускат рекламите.

Реклами по време на PPV няма. ;)

Edited by go go
jerichoholic

Това с криптонита беше най-смешно. Като цяло - 7/10.

• Upvote 6

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

Това с криптонита бе най-диво!

[center]savag3r.blogspot.com[/center]

[color=#FF0000][i][b]Former BNSA Hardcore Champion (1)[/b][/i][/color] / [i][color=#FF0000][b]Former WWP Cage Champion (1)[/b][/color][/i]

RAW 20/9/10

Шоуто започва с конфети и балони,защото Винс е решил че фоеверките са прекалено опасни.Детски гласчета изпълват залата,а единствението хора от публиката които са над 14 са продавачите на сандвичи и питиета.

TITANTRON – I CAME TO PLAY…

И това е Миз,той излиза с титлата на федерацията на рамото,костюмиран и изглежда много весел.Качва се на ринга и грабва микрофона:

-Вчера аз пренаписах историята.10 човека бяха намляни от Сина,но аз самичък дойдох и го уни****х (ценз.).- Тъкмо да понечи да каже нещо друго и изтърва микрофона.Тъкмо се навежда да го вдиигне и се чува музиката на Сина.Ето го и той бившият ШАМПИОН идва по рампата този път блузката и шапката са му тъмно розови.

-Ох,щях да изчакам промототи да свърше ако не беше се навел...Извинявам се отпелсох се...- спокойно Миз,не съм ти ядосън,защото вчера след загубата аз се отдадох на удоволствие което ме накара да забравя всичко- и се усмихва на Джъстин Робъртс,който м/и друго е в инвалидна количка,като управданието му било,че е паднал от ябълка докато брал череши... – Докато говореше Сина бавно почна да се доближава към Миз ама АХА....Миз искара малка кутийка и я отвори.Отново беше криптонит.Сина падна и почна да се превива.

-Мислш че не съм се подготвил ли Сина?И миз почва да рита и да бие Сина ама без да ама изведнъж нещо става.Изкача фен от публиката странно облечен

sportacus.jpg

Който удря Миз прави 3-4 задни салта,5-6 предни,10 лицеви опори,15 коремни преси Взима криптонита и го хвърля към публиката.Сина се съвзема ама докато се съвзема Миз бяга нагоре по рампата.Дватама пичове(Сина и новия му приятел) Изнасят промо в което казват на децата да спортуват.Извендъж се угасва.Святка се а оня синичкия лежи полумъртав,разплкиокан.Сина се оглежда и като не намира виновнкика вика докторите.

Jericho vs. Great Khali Джерико излиза и почва да чака Кали.Оня големия тъкмо излиза почва да играй барабар с преводатча и джерико вика че неще да се бие с такива некадърници и ако загуби тоя мач напуска федерацията.Кали се качва на ринга и мача започва.Джерико се опитва да удари гиганта ама само го заболява ръката след което получава лапа в главата.Гиганта са навежда и го тушира,ама стига до 2 и Джерико са повдига.Става рязко и докато Кали е наведен му прави Кодбрейкър... Покрива – 1,2 амаоня са повдига и го гледа учудено.Джерико са смее и му казва нещо в ухото и пак се опитва да го тушира ама оня пак са повдига и вече става ядосан,грабва джерико и го тръшва връз ринга с flapjack,Джерико лежи оня големия са уплаши нещо и хукна да бяга нагоре по рампата.Съдията брои до и джерико печели мача.Тъкмо почва да са кефи ама пак са угасва и пак като святка Джерико разплиокан на пода.Та кой го пребива.

Бекстейдж с Шеймъс,Ортън,Барет и Едж Шеймъс вика че само някой да вдигне ръка с/у него ще събере цяла делигация Иралднски кечисти и ше стане много лошо.Едж пък заплашва с милицията,Ортън вика ша пуска змий докато спят.Та разговора е затова как са били унижени миналата вечер и как Сина ги е хвърлил на едно рамо връз феновете и как се канят да му отмъстят.

-Ся вижте идва HIAC пей пър вюто и препоръчвам да натикане някой от нас в мач с него и после някой друг от нас,ше дойде ше фърли оня камък дето Миз вчера му даде в клетката и ще са постараем Сина да страта – вика барет

-Да ама от де ше земем камъка,само Миз го има. – вика Шеймъс

-Оставете тва на мене - казва с леко странен тон новодошлият Хийт Слейтър.До края на вечерта камът ще бъде в нас...облизва се и тръгва

-Аз отивам да вида как е Джерико - вика Едж .

Остават само Барет,Ортън и Шеймъс и гледат ли са гледат са,ама ПАК са угасва,и като святка Шеймъс лежи размазан в гардероба,пейката е счупена и връз нея Ортън,пък главата на барет забита в стенато.Всичко тва обаче е МНОГО странно защото не е никак ПГ ама да видим кво ше става нататака.

Династията Харт с/у Мистериозен опонент – И излизат тримцата весели и етнусиазирани.Почват да чакат,чакат,минават са има няма 5 минути и решават да си ходят ама тъкмо да напуснат ринга и са чува :

Are you ready???

Ама не излизат Майкъл и Зета ами Хорнсуогъл,който застаава на рампата облечен в костюм на ДХ и сочи към тва там дето излизат кечистите...Това е Рей Мистерио...ЗАЛАТ КРЕЩИ.СТЕНИТЕ СЕ ТРЕСАТ.ПУБЛИКАТА РЕВЕ.Даже някой моментално пише плакат – THE BEST STABLE EVER …Двамата слизат по рампата и мача започва.Дейвид тъкмо ше удари Рей и го удря ама публиката почва тъй яростно да вика BOOOO ,че Дейвид си запучва ушите и почва да се превива от болка,същото е и с останалите двама пича от Династията Харт.Обаче каската на джуджето и маската на Рей ги предпазват и без затруднение Рей удря превиващият се от болка Дейвид прай му 6-1-9 и айде туш.И имаме нови WWE TAG TEAM CHAMPIONS .Почват да подскачат и да се прегърщат като и двмата се чустват на местата си един до друг.Ама ПАК СА УГАСВА.И като са святка те пак са прегръшат ама династията Харт разплиокани лежат на ринга.

Бакстейдж – Слейтър ч*ка на Събликалнята на Миз.Оня му отваря,гледа го гледа го и пита:

-Какво искаш? – пита Шампионът.

-Мисля че и двмата знаем какво искам.

-Ах...влизай тогава,днеска съм в добро настроение.Двамата влизат и започват да се гледат докато Хийт започвда са му става.

-Кандис,Марис влизайте – Вика Миз,и двечките влизат.

-КАКВО? – се спова Хийт – Какво по дя****е е това.ПОДИГРАВКА С МЕН.Мислех че знаеш за какво говоря и почва да рушка дивани,маси преобръща всичко и си тръгва разреван.

Миз гледа като гръмнат:

-Еми двете за мене... – обаче се угасва ПАК ...святка се и 3мата пребити в полубесзъзнание...

Минават рекламите и идва време за главният мач който е:

John Cena and Sportacus vs. Miz and Wade Barret

Сина излиза на ринга заедно със своят нов приятел.Барет и Миз също.Мачът започва и на ринга са Барет и Спортакус.Оня почва прай салта и Барет не може да го хване и тъкмо да го хване и са сменя със Сина,ама барет хуква да са сменя с Миз.Миз идва на ринга и тъкмо да извади кутийката сина му я избива от ръката и почва да го мели.Корегира му отношнията и прави туш ама тъкмо да стане 3 и Барет го прекъсва.Сина се изнервя и коригира и неговите отношения.Връща се да довърши миз ама той държи кутийката...Сина пада на колене и го моли да не я отваря...изведнъж идват и нексъс и всички заобикалят ринга.Става много напечено за Сина...и изведнъж са УГАСВА пак...след 10 секунди са святка и всички членове на Нексъс + миз Лежат пребити а в центъра на ринга има фигура...фигурата която преби целият ростер на РАУ.И въпросният човек е

Justin+Bieber+6.jpg

Публиката крещи като луда.ФЕНОВЕТЕ СА НА КРАКА...Той както гледаше ядосано и се усмухва и започва да прегръща Сина и Спортакус.

-За всички мои фенове – казва той докато публика крещи – Следвата РАУ аз ще обясня защо съм действал така.Феновете крещят.Сина,Спортакус и Джъстин се радват.

Бакстейдж – Джерико лежи в съблекалнята си като някой подхвърля кутйка под вратата.Той става отваря я и вижда вътре не какво да е а КРИПТОНИТ...Почва да се смее като някой злодей – муахахах.а..

Край на шоуто.

Като отворих първия спойлер таг щях да падна. Което ме накара да се замисля - как е възможно от всичките хейт материали за Сина по света, никой да не го е асоциирал с гореспоменатия войвода?

Мача е в ковчег.

Това не знам дали е гаф или нарочно е допуснато, но кърти. :lol:

Криптонита обаче беше здраво попадение! Браво! :D

Edited by reppotswohS

7♣