Jump to content

RAW IS SNORE


Recommended Posts

Хаха, много добро! Харесва ми идеята, то аз по принцип така си коментирам повечето шоута. :D Продължавай, дано ''има успех''. :]

7♣

Link to comment
ТНЕ DEADMAN

Това е смел ход, да направиш такава тема. Не ми беше кой знае колко смешно, тук там имаше добри попадения, но това си е просто мойто мнение... Иначе идеята е готина и уважавам това, че рискуваш да те скъсат от критика. Все пак хумора е доста нестабилно "поле" за изява...

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Link to comment

О, това не съм го писал, че да се хареса някому. Исках да го направя - направих го. На когото му харесва - добре, радвам се, на когото не му харесва - пак добре, негова работа.

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Link to comment

На мен също ми хареса. :) Ще го следя , и се надявам да продължиш в този дух , GG ! ;)

Edited by DeepFreezе
Link to comment

Абе като идея ми хареса да има подобна подигравка с WWE,и това което ти написа не беше лошо,само просташкият акцент ,,Труф излиза со Морисон'' , ''Двамцата отиват у съблекалнята, Барет ги среща, стиска ги за патлаците и заявява "Аферим, момчета ! Пак, че се къпем на едно место" - точно това ме дразнеше.Все пак поздравелния за идеята и труда.

[img]http://profile.ak.fbcdn.net/profile-ak-snc1/object3/134/7/n65854913416_1620.jpg[/img]

Link to comment

SmackDown 20 Август 2010

Шоуто почва. Тод Гришъм гледа като гръмнат в камерата. Страйкър спасява положението като го сръгва под масата и пуска някой готин лаф.

Мистерио излиза първи на ринга и почва да се обяснява на публиката как Кейн го обвинил в незаконно притежание на наркотици, но след Големото лятно тръшване станАло ясно, че Кейн притежава двайсе' кила кока и затуй Гробаря взе, че възкръсна, та да раздаде малко правосъдие.

По едно време идва някъв новак - Алберто Дел Рио - излиза на ринга, цапва Мистерио и му къса маската, а от вътре падат две пликчета с бял прах.

Вече е ясно - Мейн ивентът ще е Дел Рио срещу Мистерио в мач за двете пликчета.

Почва промо с Красавеца Роудс, който обяснява къде, кога и как се е бръснал.

Първи мач за вечерта :

Кофи Кингстън - Долф Зиглър© в мач за интерконтиненталната титла.

Излизат двамцата, като Долфи е со Вики Гереро.

Почват млатят се(по-скоро Кофи сам се млати, щото не успява да направи финишъра си на Долф 4 поредни пъти), накрая Вики се ядосва, качва се на ринга и реве в лицето на Кофи : "НЕГЪР !!!".

Кофи се депресира, но се сеща за малките деца в Сомалия, които го подкрепят. Обръща се удря Вики, но съдията го смъмря и го дисквалифицира.

Долф Зиглър бие и остава шампион, ай сиктир.

Лей-Куууууул кудкудякат на Мелина в съблекалнята й, а тролът Хорнсмайгъл зяпа и лъска малкото ирландско бастунче.

Люк Бесилото, Джо Мъркюри и Серене от Стрейт Едж сектата са на ринга и оревават орталъка, заради туй, че СМ Пънку не ще вече да им купува нови бръсначки и ся трябва да космясат. Пънку излиза с две бръсначки в ръце и казва, че ако Серена и Бесилото помлатят Грамадата и Двете Кели, получават бръсначките, ако ли не - ще стоят космясали.

Мача почва веднага :

Серена и Люк Бесилото - Грамадата и Двете Кели

Мач почва. Серена е ядосана, щото един косъм и влиза в окото, отива до Грамадата и го рита с тока в орехчетата. Двете Кели се затичват, но се блъскат една у друга и Грамадата е туширан.

Серена и Бесилото бият и получават бръсначките.

Кейн излазя и почва да изнася реч с надеждата Стивън Кинг да го гледа и да му предложи пари в замяна на идеите му - за да напише новата си книга. Тъкмо тръгва огънят, 'га Гробаря се появява и казва "Аз и никой друг(най - вече ти) няма да получи пари от Кинг за идеи, ясно ли е?" Кейн отговаря, че от 15 години обмисля сценария и почва да крещи от гняв. Изведнъж става тъмно и двамата изчезват. Добре, че бе Мат Страйкър да обясни, че двамата ще имат мач на Нощта на Шампионите, в който тоз' който победи ще спечели правото да предаде сценария си на Стивън Кинг и да спечели много кинти.

Следващ мач.

Мат Харди - Красавеца Роудс - Дру МкЕнтайър - Крисчън - МВП - Джак Фукльото - мач за претендент номер едно за титлата на Долф Зиглър

Динг-донг-динг. Всички се засилват един към друг и си блъскат главите. Падат и почват да лежат. Съдията брои до 10 и хоп - никой не печели. Да, ама не. Изведнъж излиза не кой да е, а - Кофи Кингстън ! Той тича, скача от въжетата - пребива се, но някак ръката му се озовата връз чепика на Крисчън и айде - победител и претендент е отново Кофи Кингстън - малкото негърче.

Мейн Ивент тайм.

Алберто Дел Рио - Рей Мистерио.

Пуяка излиза, налазва чаветата и се качва на ринга задоволен. Дел Рио излиза като баровец със скъпа бричка и евтин парфюм. Качва се на ринга, пали едно пура в лицето на Мистерио. Дечкото се задавя, пада на ринга и почва да тупа по него. Съдията казва да бият гонга ! Дел Рио накара Мистерио да се предаде. Какъв невероятен кечист ! Дел Рио къса маската на Мистерио, вади двете пликчета от там, къса ги, близва и плюе - "Та тий бало пудра зихар, бе !" смъмря Рио на развален английски и край на SmackDown.

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Link to comment

WWE : RAW IS SNORE SPOILERS AND NEWS

Серена бе уволнена, щото срита Грамадата у орехчетата на миналия SD!, 'га бе и нейният дебют на ринга. Според www.rawissnore.com diva-чката ще потърси място в големата конкуренция на WWE - TNA.

Скип Шефилд се контузи по време на благотворително надяждане с наденички. Потвърдено е, че контузията на дясната артериална вена на ноздрата му ще го извади от игра за много време.

Сайтът на Raw is Snore съобщи, че Крис Джерико издаде ДВД, за да повдигне егото си. Също така се казва, че Джерико е свалил 3 кила.

Diva-чките на федерацията Двете Кели, Мелина, Лейла, Мишел МакГотината, Марис и оназ' китайката са се снимали в обща фотосесия за Плейбой. Това е тяхната 94-та фотосесия за списанието в рамките на 2 години.

WWE звездата Йоши Татсу няма да получи нов gimmick скоро време, което значи, че пак няма никой да го ебе за него. Shit happens.

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Link to comment
  • 1 month later...

RAW IS SNORE се завръща след разни общи дейности по сайта си.

Новини и спойлери :

- Българският кечист The Bashing Bulgarian е бил харесан от WWE и е подписал договор. Говори се, че в сделката му се включват петдесет кила ракия годишна, както и промишлено количество шопска салата, лютеница и кисело мляко. В замяна от WWE обещават незабавен пуш, като се говори, че той ще се изрази в победа над Hornswoggle в dark match.

- Rey Misterio ще пропусне и следващия SD!, тъй като продължава да търси маската си, загубена по време на големия купон в къщата на Винс преди две седмици.

- Очаква се сценаристите да оправдаят отсъствието на Kofi Kingston, казвайки че е бил пленен от "тях". Това се прави, защото някои хора от WWE са били разочаровани, че идеята за "тях" е била измислена първо от TNA.

- Mick Foley написа своята 5214 книга. До момента има закупени два екземпляра - единият от Mankind, а другият от лице на име Cactus Jack.

- Завръщането на екрана на Paul Bearer е било направено с цел покачване на гледаемостта сред децата на възраст от 1 - 5 години, които са починали през годините.

- Tiffany е била освободена от затвора след като излежа шест месеца зад решетките. Причината за това е предумишлено изнасилване на овца и нанасяне тежки психически травми на два черни коча.

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Link to comment
  • 4 years later...
iMMORTAL!

И все пак смятам, че това е възможност за авторът да върне този дневник. Авторе, ще върнеш ли този дневник?

  • Upvote 2

0ff76bc5f27ad93c.jpg

Link to comment
PostMortem

И все пак смятам, че това е възможност за авторът да върне този дневник. Авторе, ще върнеш ли този дневник?

​Авторът е мъртъв, но ще му кажа.

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...