Popular Post The1948One Posted August 16, 2010 Popular Post Share Posted August 16, 2010 (edited) "THEY SHOOT" with your host radoslav1948 SEASON 01 EPISODE 02 Три големи егота. Трима устати чешити. Напрежение. Това витае в брой 2 в THEY SHOOT. Очаквайте невероятния троен сблъсък MCUPS/WOHOV/RADOX. Съдържат се спойлери от SummerSlam! + 18 Забележка от автора: Чува се микрофония от тонколонките на mcups, която не се чуваше по време на разговора. Съжалявам предварително, но не може да се edit-не. Нека имате това впредвид.THEY SHOOT - S01 E02 (mcups-wohov-Radox).mp3 Edited August 16, 2010 by radoslav1948 Exel, Betrayer11, wohov and 22 others 25 Quote Link to comment
Mr.Perfect Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Wow.Този пъс си изкарал голем Card ,не трябваше да го пускаш безплатно :lol: Petioo09, the legacy, Toper and 1 other 4 Quote [b]Team Take It :[/b] [b] "Dicks to Pussies"[/b] Link to comment
dbrm Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Господин женски глас малко по-бързо неможе ли да говори ? the legacy, Toper, Brock_Lesnar and 1 other 4 Quote Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
Toper Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 (edited) Разцепих се :2funny: Edited August 16, 2010 by Toper wohov, batistaheel, the legacy and 3 others 6 Quote [img]http://hooligans.bg/fans/images/napoletani.jpg[/img] [b]WWP WORLD CHAMPION(former)[/b] Link to comment
the legacy Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Радокс радва доста. Вохов: "Аз само ще и се изпразня на лицето." Уникално, просто уникално. Toper and mass1v3 2 Quote Link to comment
Toper Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Кога ще е следващото издание :rolleyes: batistaheel 1 Quote [img]http://hooligans.bg/fans/images/napoletani.jpg[/img] [b]WWP WORLD CHAMPION(former)[/b] Link to comment
Toper Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 (edited) Накрая...Wohov:Да го духаш! Radox:Лапай! Какъв завършек P.S.Mcups:Ноември 1998,Wohov:Дата и Час:2funny: Edited August 16, 2010 by Toper The1948One, the legacy, Brock_Lesnar and 2 others 5 Quote [img]http://hooligans.bg/fans/images/napoletani.jpg[/img] [b]WWP WORLD CHAMPION(former)[/b] Link to comment
Brock_Lesnar Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Мега голяма простотия беше цялото шоу, дори се учудих, че се получиха и сериозни мнения за кеча. Имаше смразяващи изказвания на Радокс и Вохов, които ме изпълниха със смях Жестоко own-ване от страна на модератора, съгласен съм с всичко, което каза. Имам и два въпроса към Тити Папазов - през '98-а октомври на колко години е бил и другият е дали тогава е бил абониран за wrestling observer, или те са били абонирани за него? Накрая нещата в последните 5-6 минути придобиха бигбрадърски вид. Това с шибаняка ме разби Накрая си умрях от смях на промото на водещия и категоричния отговор на Radox , съвсем накрая пак го own-аха много брутално Завършекът с "лапай" беше чудесен и описа с една дума цялото предаване :beer: Mr.3:16!, Toper, Betrayer11 and 7 others 10 Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
The1948One Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 Два забавни оut take-а :D2010-08-16 time 22_05_40 s_Conference.mp32010-08-16 time 22_19_32 s_Conference.mp3 dbrm and Toper 2 Quote Link to comment
HeaDMaKeR™ Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 1-во, мерси за поканата, но не мерси.2-ро, шоуто беше по-добро от предишното и се радвам, че си приел съвета ми за думичките: "кфо, како" и т.н, използваше ги в пъти по-малко от предишното шоу, и това ми направи добро впечетление Гласа ти няма да го коментирам отново (никой няма градски глас като моя, все пак.. ).Mcups, също е яко, че е приел другия ми съвет за "О, боже" и че го използва само 1 път.Wohov на кеч въпросите е пълен леж, но тук, добре че беше човека, който най-много разбира от кеч във този "шибан" форум (чакаме потвърдение от Phil..) и да поясни малко, за какво иде реч.Накрая мощно, ебаха майката на Радослав и това Лапай от Radox беше точно на мястото си, но момента, на който се смях като луд беше: Radox: Тук mcups, може би, донякъде е прав... mcups: Може би, донякъде? ХАХАХА! wohov: Я не го прекъсвай ве прасе radoslav1948: скимтене (кхъ, хъ-хъ) Лудо е...да ти дам ли + ? mass1v3, Toper, Brock_Lesnar and 1 other 4 Quote I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska Link to comment
contador9 Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 wohov:Време е да си набия чикии на снимки на Кремито и тва, и да си легам.. mcups:И после ще ти набия главата..да го духате! Radox:ЛАПАЙ! EPIC! Brock_Lesnar and mass1v3 2 Quote [center][img]http://img143.imageshack.us/img143/5969/31922522.png[/img][/center] Link to comment
Metzgermeister Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Въпреки че не взимам никакво участие в т. нар. "форумни филми", ги следя изкъсо. Не съм по принцип на ничия страна, но шоуто наистина ме разсмя. Най-много ми хареса абсолютният контраст между гласовете на Radox & wohov, а като прибавим и mcups, който все едно говори на забързан каданс, направо получих усещането, че и тримата са някакви ВИТИЗчии, които ни разиграват от няколко месеца, че се мразят и т.н., но всъщност после пият бира заедно Просто все едно всеки от тях си е взел някакъв комичен образ и е влязъл в него. Кулминацията беше някъде към края, когато всички се караха, всеки със своя глас и маниер на говорене, а radoslav1948 отчаяно се опитваше да ги надвика и да въдвори ред, звучейки малко като някой от братя Мангасарян :2funny: Brock_Lesnar, jerichoholic, rawhide and 3 others 6 Quote Link to comment
Mr.3:16! Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 :( reppotswohS, dbrm, Toper and 7 others 10 Quote Link to comment
ShwN Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Смешно е,как всеки път wohov и особено Radox затапваха mcups и той си мислеше,че ги е затапил,като им каже нещо тъпо. :D Petioo09, Brock_Lesnar, mass1v3 and 1 other 4 Quote Link to comment
Dani_ebe Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Ами мога да кажа, че този брой на шоуто е със класи над първия.За селски и градски гласове няма да коментирам, аз му казах на Радо в ирк к'во мисля.Предполагам, че са станали добри дискусии на кеч тематика, защото аз разбирам по-малко и от Уохов в тази сфера.Колкото до другата част(същинската) мога да кажа, че трябваше да се даде повече свободно време на бог Уохов и мод Радокс за да се обединят срещу прасе ЕмСиЪпС.Сеира беше на високо ниво, но както винаги можеше повече .Освен цитита на Headmaker, ми хареса и момента в който кеч богът се молеше на Уохов, да не му спойлне Summerslam.Реално аз останах доволен от частта в която не беше засегнат кеч. they shoot ep 2>Summerslam Mr.3:16!, mass1v3, Petioo09 and 1 other 4 Quote Link to comment
neshev Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 (edited) Второ шоу в рамките на три дни? Знаем, че отчаяно искаш плюс (от мен имаш минус), но каквото и да си говорим това си е чиста грандомания. mcups - Тъкмо си бях приготвил лист и химикалка за да попия от поредните мъдрости от нашия експерт. Лека грешка допусна ми се струва. Не той споделя мнението на кеч журналистите, а те споделят неговото. За съжаление си останахме само с обяснение за PPV. Все пак един кеч термин днес, по-малко дебил утре. РАЗБРА ЛИ 'МЪ? Btw, наистина всички сме завистливи копелета и аз искрено ти завиждам за владеенето на английския език (и още 10те, които знаеш); wohov - Заслужаваше отделно издание посветено на него. Май само аз и dani_be (a.k.a slabsam_be, a.k.a pro_imbah_rexxar_0/20) сме имали честта да го слушаме. Тотално унищожи mcups; Radox - MOD е. Скучно беше като цяло и освен няколкото добри моменти, които имаше wohov другото ме приспа. Btw, radoslav, не си давай мнението. Така е най-добре . Edited August 17, 2010 by neshev mass1v3, Loop, Brock_Lesnar and 6 others 9 Quote Link to comment
The1948One Posted August 17, 2010 Author Share Posted August 17, 2010 (edited) Второ шоу в рамките на три дни? Знаем, че отчаяно искаш плюс (от мен имаш минус), но каквото и да си говорим това си е чиста грандомания. Направих го толкова рано, защото нямам възможност да се занимавам после поне няколко седмици, а и нямаше друг момент в които да събера тези тримата. Radox започва днеска дипломна работа. mcups и той е зает.... Нямаше кога просто. Edited August 17, 2010 by radoslav1948 Quote Link to comment
reppotswohS Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 (edited) They Shoot-кат, две. Митью Пищова, Евгени Минчев, Tha Debil & Radox Нед! Ами, какво да кажа, тъй като съм сравнително нов потребител със форумните филми не съм особено запознат, нито с разни там вражди и истории, но на това си се спуках от смях, стабилно. Кеч частта не беше кой знае какво, съгласен съм с някои от нещата, които казаха mcups и Radox. Трипси е бок, от време на време говорете по-бавно, все пак не е реклама на хапчета. Техниката си беше ок, чуваше се някакво пращене, някаква микрофония имаше, ама беше поносима. Само че е дразнещо това със левия и десен канал, ако го слушаш със слушалки, но и това не е кой знае какво. Браво. :) Edited August 17, 2010 by reppotswohS Toper, rawhide, mass1v3 and 2 others 5 Quote 7♣ Link to comment
Socki Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Първото шоу не съм го слушал, но си изтеглих това (гостите наистина draw-ват) и ще дам кратък коментар. Относно спора за гласа - пак казвам, че не съм слушал предното шоу, но не ми направи впечатлени Радо да има селски глас. Звучеше си нормално според мен. Иначе самото предаване беше горе-долу интересно.. не съм прескачал и го изслушах цялото, което е показателно тъй като по-принцип ме мързи да отделям повече от 30 минути. Иначе гостите... mcups наистина говори доста бързо, но аз лично му разбрах всичко, което каза.. може би защото и аз говоря доста бързо по-принцип. Подразни ме голямото му самочувствие и как говореше като някакъв гъзар. От кеч приемам, че разбира повече от мен (просто аз не разбирам кой знае колко) и начина, по който говореше подсказва, че наистина има някакво покритие, но все пак ме дразнят хора, които парадират с нещо, в което са добри. И за протокола - не мисля, че разбира повече от Phil. wohov a.k.a поне 50% от причината да си изтегля шоуто, ми беше забавен поради причината, че си казваше всичките хранилки с някакъв супер спокоен тон и не се впрягаше нито за момент. Просто този човек е роден, за да дразни всички около себе си и наистина е от този тип хора, които могат да те вбесят ако искат без дори да повишават глас докато те обиждат. Супер смешно ми стана още в началото, когато mcups го заплаши за първи път и wohov каза нещо от рода на "Аз не се бия наживо, просто те блъскам с колата и толкова" . Radox = Найден, това ми стана ясно още преди много време, когато МОДЪТ гостуваше в първият брой на Olimpic Angle и даде кратко интервю. Едно от малкото неща, които съм запомнил от онзи брой беше, че гласът на Radox е 1:1 с този на Нед, което е показателно. Иначе се представи на едно добро ниво и също имаше своите забавни реплики. Най-забавният момент беше в края, когато Радослав се опита да вътвори някакъв ред и да изкаже мнение, но беше брутално затапен и нахранен от всички. Дефакто той си вкара як автогол като покани именно тези гости още в самото начало на своята "кариера" като водещ тъй като хора като wohov и Radox не могат да бъдат контролирани и тотално унищожиха авторитета на водещия като такъв изкарвайки го просто като "човекът, който ги е поканил в тях, а те са разрушили домът му и са си тръгнали". Иначе като цяло не бих казал, че съжалявам за тези 60 минути, които отделих и беше забавно да слушам караниците на тримата, което си беше и целта на цялото предаване. cskar4eto, contador9, The1948One and 6 others 9 Quote Link to comment
G Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 (edited) АХАХАХХА това предаване започна да радва! Все едно слушах дълъг скеч на Каналето и някои от наредбите бяха епични. Радо най-сетне удари "парата" брадър, добра селекция.. Radox само не знам как се е навил, но без него определено шоуто нямаше да е същото. PS - Извикай ме и мен да се нареждам с бирето следващия път? Велика идея? :( Edited August 18, 2010 by G reppotswohS, Betrayer11, Radox and 3 others 6 Quote Link to comment
ТНЕ DEADMAN Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Накратко мнението ми за тримата гости: wohov - перфектен образ. Истински хийл! Само не разбирам как може някой да му се връзва на gimmick обидите... mcups - по време на разправиите за снимките му, за физиономията му, за стихчетата, като че ли бях малко повече на негова страна и се дразнех колко са крайни някои хора към него. НО!!! След това предаване стигнах до извода, че е пълен, тотален катил! Не обичам да нападм някой без кой знае каква причина, особено ако не се познаваме лично ама тоя тип... Стана ми жал на моменти, когато си мислеше, че другите му задават ироничните си въпроси от заинтересованост и започваше съвсем сериозно да им отговаря. Наистина, в началото се смеех, но после започна да ми става жал... Интересно ми е какво би казал Чък Норис относно всичките знания и умения на mcups... Radox - Ако трябва да коментирам кой с какъв глас е, то Радокс е единствения, чиито глас не ме дразнеше и му разбирах всяка дума. Стори ми се излишно агресивен в някои моменти, може би и това е gimmick, не знам. Като цяло той ми се стори най-приземения човек от всичките. Малко краен, малко агресивен, но с течение на времето все повече започвах да се радвам, че се държи така. Като цяло съм против т.нар. "филми", но не мога да отрека, че понякога става голям сеир! Все пак си мисля, че нещата не трябва да са прекалено крайни, както изглежда са между тези хора... Toper, The1948One, Brock_Lesnar and 5 others 8 Quote [img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img] Link to comment
koleda321 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 LOL, Радо бил имал селски глас. Голям праз, човекът е от Прованса все пак, не може всички да сме с като на бат Бойко стабилния даяльекта. Обаче забележката ми е към дългичките паузи, често някой като си завърши мисълта и следва няква пауза, когато никой нищо не казва и има само "dead air" (образно казано). Иначе, Радокс доста "own-ваше". Верно, че е MOD, ама почти всяко изказвано го започваше с храна, ама яка храна. А гласът му продължава подозрително да се доближава до този на Найден. Стабилен опит като цяло, няколко неща само трябва да се доизпипат по този podcast. The1948One and Toper 2 Quote Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
Loop Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 mcups ми напомня на Кольо Фичката (образ на Виктор Калев от "Шоуто на Слави") с бързия си, объркващ говор, или на млад, слабо-талантлив рапър когато е сериозен (разбра ли мъ, младши / тоя шибан форум, тоя шибан свят). Пак за него: нищо против хората, които не са си направили труда да научат някой чужд език до някакво перфектно ниво, но заради високото ти самочувствие заслужаваш подигравката, която отнесе. Иначе lita_fan беше много ценен потребител и свястно момиче. Язък, че ни напусна заради такава глупост. Като човек, пътуващ често из страната, съм чувал доста по-лоши неща от мьекането на водещия. А и не е толкова лесно да правиш такова предаване, така че браво за труда, пък като посвикне ще се пооправи. И да му е за урок лошото му представяне към финала когато не можеше да укроти гостите - зле. "А само да те питам сега, ти в профил ли говориш?" wohov кърти и направи най-добро впечатление. Най-малко прекъсваше останалите, не показваше глупави избухвания и емоции, умело и кротко вбесяваше "противника" си. mcups да си вземе бележка как се води спор/дебат, ще му е полезно. ;) ТНЕ DEADMAN, DeepFreezе, Toper and 6 others 9 Quote Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Общи впечатления: -Радо този път бе по-добре с въпросите, запецна само веднъж. Когато влизаше в образ наистина дразнеше - "аз съм бъдещето, аз ще бъде модератор". Нито беше забавно, а ако си сериозен е направо смешно. Пък и с твоя глас (аз нямам нищо против него, но е факт, че е нисък) не можеш да звучиш сериозно и заплашително. Точно това провали опитите ти да поемеш контрол над шоуто, а също това и че Радокс се чуваше най-ясно от всички. Всъщност според мен не трябваше да опитваш да ги спираш докато се псуват. Затова си ги поканил - тримата на едно място значи псуване, каране, хранилка. Остави ги, и без това не можеше да поемеш контрол... Сякаш не беше решил дали искаш шоуто да е един голям сеир или да има и сериозна част. -mcups не трябваше да участва. В първото шоу напълно излишно напомни за историята около него, Креми и останалите. Тук пък, с участието си, просто постави Креми отново на мерника на обидите на wohov, a тя доколкото съм забелязал въобще не се интересува вече нито от BWC, нито от някогашния голям "филм". Споменаването на Фил, че и на моето име за момент, също не ми хареса. Фил също не се интересува от ставащото тук, така че използването на името му е напълно излишно. Адашът представи егото си по прекалено сериозен начин, чак дразнещ. Повтари два пъти неща, които чухме и предния път. Ще се повторя и аз - участието му беше грешка, от която не спечели нищо. -wohov се позабавлява доволно ми се струва. Сам си каза, че не се интересува толкова от кеч, пролича си, че участва за сеира, така че тук неочаквани работи нямаше, макар че можеше да си соли mcups без да замесва lita_fan. -Radox през повечето време май само се хилеше отстрани и естествено - закри шоуто по впечатляващ начин. Опита се да говори и за кеч, на едно по-разбираемо ниво, което ми допадна. Де факто той беше най-стабилното нещо в цялото шоу. Чакам световна титла във феда, мерси. Това е. Яд ме е, че не цъках Most Wanted един час, а вместо това ви слушах. И все пак на места се посмях доста, за което благодаря. Toper, Radox, Brock_Lesnar and 6 others 9 Quote Link to comment
Greedy Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Радоксе да не би да се казваш Найден ? :D The1948One 1 Quote [img]http://img62.imageshack.us/img62/7531/atstrailerwmvv9.gif[/img] Link to comment
Recommended Posts