Jump to content

"THEY SHOOT" with radoslav1948


The1948One

Recommended Posts

"THEY SHOOT"

with your host radoslav1948

Това е новият ми проект, talk show със shoot елементи. Първият ми опит като водещ, но това е най-важното. "They Shoot" ще е предаване в което иницеативата ще е госта, в които той ще говори за наболели въпроси по кеча и форума. Ще видите някои от най-колоритните потребители от BWC зад микрофона. Ще видите една пълна свобода на говорене и обсъждане на най-различни проблеми в кеча. Надявам се всичко това да Ви хареса.

В първия (пилотен) епизод мой гост ще е един изключителен човек. Потребител, който доби огромна популярност през последните месеци. Човек, който вече не е част от BWC, но със сигурност има какво да каже и да сподели. Един много добър мой приятел. Ще видите едно уникално интервю, в което ще има интересни неща. Това е mcups - личност, която със сигурност разбира от кеч! Както и първа негова поява в BWC след скандалите преди време. Ще се уверите, че макар никога да не е писал усилено във форума, този човек има какво да каже. В това първо издание ще чуем:

*анализ на mcups върху моментната ситуация на mainstream кеча;

*shoot promo срещу някои от хората, свързани в "онази тема";

*обстоен коментар върху минали и настоящи събития в кеча.

и още много, много неща.

"THEY SHOOT" S01 E01 (mcups)

Пожелавам Ви приятно слушане, и не взимайте всичко прекалено насериозно, това е просто едно забавление.

Edited by radoslav1948
Link to comment

Срещал съм ви на живо и двамата, така че имах някаква идея как говорите и какво да очаквам. Честно казано обаче ми надминахте очакванията - ти лесно се притесняваш, даже по гласа ти се усеща и в опита си да не грешиш правиш грешки. Това, че ти е висок гласа и леко засмяното звучене на гласа ти (не знам как да го опиша) не правят такова впечатление. Не всички сме Юксел Кадриев. Адашът обаче говори по-бързо и повече отколкото помня. На места говореше толкова бързо, че не можех да осъзная какво казва (това, че е почти 2 през нощта го оставям настрана). Особено докато обясняваше за мача Cena's Army vs Nexus направо се отчаях и превъртях. Основният проблем беше, че твоето участие беше много слабо - ти му задаваш прекалено общи въпроси и ролята ти е съвсем малка, а той си води прекалено дълги монолози.

Чисто технически забележки:

1.82 минути... вие наред ли сте, мейтс? Няма кой да слуша толкова дълго нещо. Даже и час е много според мен за такива неща. 30-40 минути е най-добре и поносимо.

2.Слушам ви на слушалки, но предполагам, че и на колонки ще звучите по същия начин - единият на левия канал, другият на десния канал. Дразнещо е и то много. При това се получаваше ехо на гласа на mcups в левия канал, предполагам защото докато сте говорили (през Скайп?) ти си го слушал на колони и тъй като звука е бил прекалено силен се е чувал и в твоя микрофон.

Ако ти се занимава може и да продължиш да го правиш, но се съобрази със забележките на мен и другите. Това е важното.

Link to comment

Епик Фейл заради мега скучният mcups ;] Принципно идеята не е лоша, въпреки че вече има няколко такива предавания, но изпълнението беше зле. Да оставим настрана техническите проблеми, ако нещо наистина ми е интересно ще се помъча и ще го слушам с тях. Превъртях повечето от кеч частта, не ми харесва в такива предавания да се говори ЧАК толкова много време на кеча. Да, и това трябва да го има, но във форума има достатъчно раздели в които всеки може да изрази мнението си по абсолютно всеки въпрос. За превъртането, разбира се спомогна и mcups със смешните си на моменти опити да разсъждава и ме хвърли в тъча с няколко изказвания. Изтеглих предаването главно заради това, че ми беше интересно как се е "натъжил от онази темата и се е разочаровал от лицемери като Olimpic" и останах доволен, защото ако не друго, поне ме разсмя. Приканвам всички повече да не си правят бъзици с mcups, защото както вече разбрахме, той е ЯК и премахва всички пречки по пътя си към 20:0 :( .. Оуу, да .. Щях да забравя и репликата "Ръката ми е по-голяма от Radox и съм способен на убийство ако имам проблем с някой". (Нещо такова беше, предполагам по-късно ще го видя в темата за впечатляващите изказвания и ще редактирам поста си ;[ ) Та, едно приятелско съветче като за финал - самоубий се, защото явно имаш проблеми със себе си.

Link to comment

Първо искам да поздравя водещия за идеята и да му кажа да не се притеснява толкова много, защото определено му личеше по гласа.

Второ - гостът се НАСРА с употребата на английски думички и термини. Да не говорим за уникалното самочувствие, което демонстрира - както относно кеч познанията си, така и за уменията си на ринга. За диалектчИтУ да не говорим. Много хора са ме питали защо мразя селяните - ами ето заради това. Не знам за Радокс, но ти със сигурност си комплексар, mcups.

Link to comment
HeaDMaKeR™

Радослав гласа ти звучеше като на селянин :) Не знам дали е заради тъпия звук, проблемите и пращенето, но беше адски развален гласа ти, нищо лично... Иначе евала за труда ти, но питай Olimpic как се прави без такива проблеми или не се занимавай вече щом ще е така... По-едно време ми беше за около 10 минути без звук. Когато говориш гледай да не позлваш думи като: "начи, како, кфот, а" и т.н. Mcups маме, наистина имаш проблем със самочувствието, не дей така, но пък каза някой смислени работи за кеч-а (поне това, което чух), за финала за Nexus-a vs Team WWE и аз смятам, че ще стане нещо такова...малко ми е трудно да ти следя мисълта, много бързо приказваш и също, когато говориш се старай да не употребяваш изразите "О, боже" и "О, боже мили", защото по-гейски изрази няма! :)

П.П: Някой да върне на Радослав плюсчеата, да не се занимава с глупости вече. :)

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

Радослав гласа ти звучеше като на селянин :)

Мерси за учтивостта, това ми е гласа, може би ако бях си изготвил по-подробен сценарии и бях я карал по спокойно щеше да се получи по добре. Голяма част от шоуто карах на импровизация и измислех въпросите на момента, за това изглеждаше всичко като притеснение. Засега през тези 20 години жизнен път ти си първият които ми определя гласа като селски, участвал съм като гост в 4 издания на един live talk в моя форум и там също нямаше такава забележка, пък може и да е вярно и ти да преценяваш по-добре човешките гласове, аз никога не съм си го харесвал особено, макар че това е един нормален български глас без шопски, бургаски и какъвто и да е диалект и без други подобни. Иначе както разбрахте моята цел в този проект не е да споделям мнения и аз да правя анализи, а да давам право на госта да се изкаже и да даде мнение. Аз съм водещ и задавам въпроси. С леко допълняне и коментар без нищо излишно. Както видяхте на 2-3 пъти дадох 2 прилични анализа, в които не личеше притеснение нито "селски" диалект. Нямам никакво намерение да спирам с проекта и следващият път ще съм по готов и по-добър от сега. Защото вашите критики само ме амбицираха, за което благодаря. Моля за още коментари от тия които са гледали.

ps: Не е важно какъв е гласът на човека, а какво има в главата...

Edited by radoslav1948
Link to comment
The Olimpic Hero

Като за първо издание не беше толкова зле, ставаше за слушане все пак. Radoslav наистина му е леко странен гласа, не знам и аз как точно да го определя, леко детски ли, трудно ми е да дам точно понятие. Така или иначе обаче това не е коой знае какъв проблем, свиква се. Също така може би беше леко притеснен и участваше прекалено малко в разговора. За първо шоу сигурно е нормално да е така. Техническите проблеми са ясни, описани са в по-горните постове.

Самите въпроси може би можеха да бъдат малко по-интересни и по-лични. Изпусна доста неща, които можеше да питаш mcups. Примерно за серията му от 12-0, за lita_fan и т.н. Поне аз разбирам това като интересни неща около mcups. По принцип като имаш даден гост трябва да го питаш за точно тези неща, които са интересни на аудиторията. Но айде стига съм ти давал акъл, все пак си ми конкуренция. :D Ти наблегна основно на кеча, но да кажем че е ок, защото mcups така или иначе не е писал никога активно във форума.

Колкото до самия mcups. Разбира от кеч ок, на бялото не казвам черно. Каза някои прилични неща, хареса ми сценарият му за Nexus vs WWE, но примерно в никакъв случай не съм съгласен ,че ROH има някакъв шанс някога да настигне даже и TNA. Просто абсурд, пълен абсурд. Проблемът при mcups обаче най-вече е, че си мисли, че само той разбира от кеч и никой друг, че неговото мнение винаги е правилно и че нахрани BWC, че нивото на разбиране на кеча било ниско. Това за мен са пълни глупости. Винаги ще има новаци, които да не пишат кой знае какви мнения, които да пускат тъпи теми, но тези новаци един ден се научават, израстват и стават част от основното ядро на BWC, а за основното ядро вече мога да кажа, че си е на едно доста добро кеч ниво, кой каквото иска да ми говори, но дискусиите за кеч между основните хора в този форум са доста добри и интересни. Също така както и някои преди мен отбелязаха, mc ups прекали с употребата на английски думички, все пак живеем в България да еба.

Хранилките към мен едва ли има нужда да ги коментирам. Аз съм си казвал мнението многократно за mcups. Преди имахме добри отношения, но явно така и не разбра за какво става въпрос в онази въпросна тема на wohov. Аз към mcups и lita_fan никога не съм имал нищо лично. Лицемер в никакъв случай не съм бил и винаги съм казвал в лицето на всеки какво мисля в даден момент. "Липсвали ми първите 7 години", хаха. Хайде и аз да се заям леко тогава като кажа, че такова понятие като "Имам на предвид" не съществува. Та толкова за липсата на първите 7 години и може би следващите 11, когато се ходи на училище.

Засега друго не се сещам. За rado мога да кажа, че може да подобри предаването в следващите издания, има да поработи над доста неща. Искам качествени предавания, за да съм надъхан и аз да правя още по-добре шоутата си. :) Само се притеснявам да не стане така хората да се пренаситят от подобни предавания, защото станаха доста напоследък. Все пак към тези, които са добри и интересни вероятно винаги ще има някакъв интерес.

Edited by The Olimpic Hero

               

Link to comment

Очаквайте в следващото "извънредно" издание на They Shoot (вдругиден):

След шумът вдигнат от словесните атаки на mcups, някои хора милеят за отмъщение. Очаквайте за първи път, не един, не два, а цели 3 госта, които ще създадат първият по рода си shoot дебат относно BWC, кеча и елементарните човешки отношения. Очаквайте невиждано зрелище.

17.08.2010 - 01:00

MCUPS

WOHOV

RADOX

"THEY SHOOT" - EPISODE II

съвсем скоро....

Edited by radoslav1948
Link to comment

Това ще бъде ЕПИК! Имам чувството, че Радо ще се изжиявава като Светла Петрова. :D

  • Upvote 2
Link to comment

Не ми се занимаваше, но реших тоя селяндур mcups да го видим колко е отворен "face to face". С wohov ще му е*ем майката.

35izpu1.jpg

Link to comment

Ако направите Подкаста и They Shoot в един и същи ден, наистина ще бъде епично..Raise the Bar?

[center][img]http://img143.imageshack.us/img143/5969/31922522.png[/img][/center]

Link to comment
HeaDMaKeR™

Не ми се занимаваше, но реших тоя селяндур mcups да го видим колко е отворен "face to face". С wohov ще му е*ем майката.

Недейте така, защото ръката му е по-голяма от тебе и The Streak Continues... :sleep:

  • Upvote 2

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...