Jump to content

Интервю с Dave Batista

Recommended Posts

Ще ми е много интересно да го видя като ММА боец. Мисля че ще е доста добър. Това обаче дали означава че вече няма да го видимм в WWE?

• 2 weeks later...

Имам усещането, че така и няма да го видим в ММА битка и всичко е PR, но дори и да го видим в такъв двубой, ако е срещу сериозен съперник, Batista няма никакъв шанс. Той през живота си не се е състезавал в някой боен спорт, няма background нито като борец, нито в някое бойно изкуство. Силен е и е голям, но не е особено бърз и пъргав. Мисля, че би победил някой от по-долното и дори от средното ниво на Strikeforce, но за топ бойците няма шанс.

• Upvote 3

Хубаво интервю :)

Бях много разочарована,след като си тръгна от федерацията и въпреки,че смятам,че ММА не е място за него,се надявам да се бие отново,където и да е.

Честно казано там не е място за него,защото нещата са коренно различни от WWE и колкото и да тренира не мисля,че ще успее да свикне.Все пак му желая успех и ще чакам да видя какво ще се случи по нататък с него.

2ii7epd.gif

Много добро интервю с Батиста.Ако тренира много вярвам, че от него ще стане добър MMA боец.

[center][img]http://prikachi.com/images/144/2496144M.jpg[/img][/center]

ММмм съмнявам се, че ще бъде добър. През кариерата си като WWE-eц е изпил толкова химия колкото Арнолд Шварценегер не е виждал, а това доста ще му попречи в някои тренировки. Плюс това няма стойка на боец, да не говорим за техника на такъв.

Батиста винаги ми изглеждал като пълен смешник, не знам защо. Той не може и да говори даже...

• Upvote 2

35izpu1.jpg

Просто Батиста ще носи много пари на компанията, в която ще се бие. Не си мислете, че първите му един-два мача ще са кой знае какви. Ще го пуснат срещу по-слаби, за да може да си вземе победите. Иначе най-добрите в Страйкфорс и Ю Еф Си биха го смачкали. Да не забравяме, че и Батиста е на възраст, на която повечето бойци се отказват, а той сега започва. Не очаквайте кой знае каква кариера..Но и аз съм на мнение, че май няма да го видим да се бие в ММА битки, няма и смисъл според мен.

Ако Бил Клинтън и Мадона се сбият, всички ще ги гледат, но това не ги прави бойци.

• Upvote 3

По принцип съм фен на Batista, но това се отнася за всеки, които си пробва късмета в MMA. Няма значение дали си кечист, боксьор, каратист или си бачкал цял живот по строежите, уважавам всеки, който си рискува здравето, захващайки се с това нещо.

Специално за Lashley и Batista. Те не са Brock Lesnar. Никой не е Brock Lesnar. Казвам съм го много пъти: Lesnar е уникален атлет и талант. Просто нещата се стекоха така, че през 2002 парите бяха в кеча, а не в UFC. В WWE стана известен и WWE му помогнаха много, но хората забравят, че Brock Lesnar е борец от световна класа. Вероятно, ако Lesnar продължи със своята доминация след 10 години ще бъде известен като легенда на UFC.

Lashley и Batista са кечисти, но не това им е проблема. Просто за да си на топ ниво, както във всеки спорт, трябва да живееш и дишаш това, което правиш. Не може с 1-2 години тренировки да си пред хора с 10-15 години опит. Lesnar го направи, но все пак Lesnar си взе почивка от три години преди да опита MMA. И това е важно, защото не може да отидеш с физиката, която си бил в кеча и да искаш да имаш добро кардио. Lashley се видя как след един рунд беше аут. Batista не искам да си го представям. Само гледайки как един 15 минутен кеч-мач едва издържа, когато почнат да те удрят в лицето 30-40 пъти за 5 мин, тежко му е горко. Също така Lashley видимо беше изплашен след като му отвориха аркада. Това вече е по-скоро на психологическа основа, но е факт, че кечистите не са свикнали да ги удрят в лицето.

За това за Batista би било най-добре да изкара поне една година преди да дебютира. Да, не е първа младост, но пък ще има какво да прави и MMA кариерата му може да почака известно време.

Edited by neshev

По принцип съм фен на Batista, но това се отнася за всеки, които си пробва късмета в MMA. Няма значение дали си кечист, боксьор, каратист или си бачкал цял живот по строежите, уважавам всеки, който си рискува здравето, захващайки се с това нещо.

Специално за Lashley и Batista. Те не са Brock Lesnar. Никой не е Brock Lesnar. Казвам съм го много пъти: Lesnar е уникален атлет и талант. Просто нещата се стекоха така, че през 2002 парите бяха в кеча, а не в UFC. В WWE стана известен и WWE му помогнаха много, но хората забравят, че Brock Lesnar е борец от световна класа. Вероятно, ако Lesnar продължи със своята доминация след 10 години ще бъде известен като легенда на UFC.

Lashley и Batista са кечисти, но не това им е проблема. Просто за да си на топ ниво, както във всеки спорт, трябва да живееш и дишаш това, което правиш. Не може с 1-2 години тренировки да си пред хора с 10-15 години опит. Lesnar го направи, но все пак Lesnar си взе почивка от три години преди да опита MMA. И това е важно, защото не може да отидеш с физиката, която си бил в кеча и да искаш да имаш добро кардио. Lashley се видя как след един рунд беше аут. Batista не искам да си го представям. Само гледайки как един 15 минутен кеч-мач едва издържа, когато почнат да те удрят в лицето 30-40 пъти за 5 мин, тежко му е горко. Също така Lashley видимо беше изплашен след като му отвориха аркада. Това вече е по-скоро на психологическа основа, но е факт, че кечистите не са свикнали да ги удрят в лицето.

За това за Batista би било най-добре да изкара поне една година преди да дебютира. Да, не е първа младост, но пък ще има какво да прави и MMA кариерата му може да почака известно време.

Напълно съм съгласен с теб, но както сам каза: 'Неможе с 2 години тренировка, да мси пред хора с 15 години опит'

Не вярвам, че ще прави добри мачове, ако въобще влезе да се бие в някоя от ММА Федерациите, но това си е лично мое мнение. Вярно е, бих гледал срещите му, но се съмнявам, че ще бъда за него. Просто ми изглежда много дървен и вярвам, че въздуха му няма да стига, както на Lashley.