wascop Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 (edited) Напишете кой според вас е най-добрият и най-лошият селвач на: 1.Понасяне на побой 2.Прилагане на хватки 3.Даване на побой(различава се от прилагането на хватки по чисто нетехничният похват който се прилага,ще дам пример) 4.Контузии Най лошият: 1.Понасяч на побой 2.Предавач на контузии Ще помоля всеки който ще коментира да изпълни критериите и да даде поне по едно име за всяка категория. Според мен: 1.Беноа(спомнете си Музика под брадичката),Енгъл,Били Гън,Скалата(специално за Стънъра,макар и да овърселва понякога),Пол Лондон и донякъде братята Харди и естествено бих добавил и Шейн О Мак,защото така или иначе него повечето време го бият,но наистина някои неща ги е правил добре 2.Беноа и несъмнено РВД(за това как предава 5 звездното цамбурване,за разлика от Гереро),Скот Хол веднъж го вдях как литна на един стънър и ми напълни душата(може би беше малко овърсел ама си беше атрактивно).Еван Борн също е добър. 3.Леденият Стив Остин веднага ще го сложа най-добър тука.То просто не ми остават сълзи от смях,като го видя как се втурва към въжетата прилага хвърчащи ръце,крака по ъглите и всякакви други маймунджелъци.Енгъл също бие добре,Скалата също.Проблемът на тази категория е че тук може да се включат такива като Батиста които не са особено добри в селинга,но могат да нанесат атрактивен побой. 4.Ренди Ортън Най-лоши: 1.Несъмнено Козлов,наред с Кали(но по-снизходитлно зарад огромният му ръст) са най лошите селяндури на побой в момента в WWE.Също така,Голдбърг,Гробаря,Сина(макар че се понаучи),Батиста,Хълк Хоган е доста зле 2.Рей Мистерио не ми хареса,как си пробутваше контузията -Промяна на заглавието. - Loop Edited August 7, 2010 by Loop HeaDMaKeR™, Master_Chief, The Pain and 6 others 9 Quote Link to comment
retwerts Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Напишете кой според вас е най-добрият и най-лошият селвач на: 1.Понасяне на побой 2.Прилагане на хватки 3.Даване на побой(различава се от прилагането на хватки по чисто нетехничният похват който се прилага,ще дам пример) 4.Контузии Най лошият: 1.Понасяч на побой 2.Предавач на контузии Ще помоля всеки който ще коментира да изпълни критериите и да даде поне по едно име за всяка категория. Според мен: 1.Беноа(спомнете си Музика под брадичката),Енгъл,Били Гън,Скалата(специално за Стънъра,макар и да овърселва понякога),Пол Лондон и донякъде братята Харди и естествено бих добавил и Шейн О Мак,защото така или иначе него повечето време го бият,но наистина някои неща ги е правил добре 2.Беноа и несъмнено РВД(за това как предава 5 звездното цамбурване,за разлика от Гереро),Скот Хол веднъж го вдях как литна на един стънър и ми напълни душата(може би беше малко овърсел ама си беше атрактивно).Еван Борн също е добър. 3.Леденият Стив Остин веднага ще го сложа най-добър тука.То просто не ми остават сълзи от смях,като го видя как се втурва към въжетата прилага хвърчащи ръце,крака по ъглите и всякакви други маймунджелъци.Енгъл също бие добре,Скалата също.Проблемът на тази категория е че тук може да се включат такива като Батиста които не са особено добри в селинга,но могат да нанесат атрактивен побой. 4.Ренди Ортън Най-лоши: 1.Несъмнено Козлов,наред с Кали(но по-снизходитлно зарад огромният му ръст) са най лошите селяндури на побой в момента в WWE.Също така,Голдбърг,Гробаря,Сина(макар че се понаучи),Батиста,Хълк Хоган е доста зле 2.Рей Мистерио не ми хареса,как си пробутваше контузията -Промяна на заглавието. - Loop Интересна тема. Не ми се занимава да отговарям точка по точка, но за мен най-добри селъри са Енгъл, Беноа и Леснър поради простата причина , че та са от този тип кечисти, които обичат да прекрачват границата и реално доста често не се правят ,че понасят тежки удари, а направо си ги понасят. Скалата също е добър в актьорската игра и го раздава доста изморен и пребит след мачовете, също и ударите на Остин са доста реалистични. Не ми харесва Рей Мистерио-да, когато е контузен, сякаш забравя , не ми и харесва Сина, защото никога не може да изиграе края на мача както трябва, винаги се държи 5 секунди и после изведнъж избухва, се едно нищо не се е случило. Betrayer11 1 Quote Link to comment
Recommended Posts