wascop Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Целта на това запитване е да се опитаме да откриеме,кой от кечистите притежава най-брутална "не ми дреме" харизма.В кои случаи я е проявил по най-добрият начин и вие сте маркнали и евентуално видео примери,които може да представите за да може всички да се насладиме на тези моменти! Аз видео пример не можах да намеря,но най-яркият ми спомен е на Букър Т,когато Трите Хикса го разпитваше за удара на Майкълс в стъклото на кола на паркинга,а той каза: I don't give a damn about Shawn Michaels! Това ме изпълни,защото точно тогава преди 2 или 3 седмици Майкълс беше изритал(буквално) Букър Т от nWo,а Трите Хикса беше с чук докато го разпитваше.Но въпреки това гнева в Букър Т,надделя над страха от чука и успя да го изкара много реално и яко.Все едно наистина хич не му дремеше за Майкълс. Това беше май първата Raw от м.Август през 2002.Точно преди Съмърслем на мача между HHH и Майкълс Last man standing или бъркам,но е в този период някъде. Florida`hero, Betrayer11, Master_Chief and 2 others 5 Quote Link to comment
RkO_SyLoR Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 (edited) Аз лично мисля че това е глупава тема,защото тази реплика просто не е използвана чак толкова много пъти или поне аз не помня.Но естесвено всички помним И ще помним прословутото - DAMN ... Edited July 30, 2010 by RkO_SyLoR go go, Toper and SCSA 3:16 3 Quote [img]http://profile.ak.fbcdn.net/profile-ak-snc1/object3/134/7/n65854913416_1620.jpg[/img] Link to comment
G Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Randy Orton, когато казваше, че не му дреме за никого :( wascop, SCSA 3:16, DeepFreezе and 2 others 5 Quote Link to comment
SCSA 3:16 Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Не съм от много време във форума, но мисля, че ще е по-добре една тема от рода например на най-голямото мокване според всеки, разбира се (ако няма такава вече). Extreme_Enigma and Toper 2 Quote Link to comment
Challenger1 Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Определено The Rock с неговото "It doesn't matter..." :D Extreme_Enigma 1 Quote [center][img]http://img607.imageshack.us/img607/8464/31332710.jpg[/img][/center] Link to comment
wascop Posted July 30, 2010 Author Share Posted July 30, 2010 (edited) Ами темата си е много добра.Знам,че не се използва чак толкова често,но именно това прави феновете на тоя лаф да си спомнят моментите,когато се е използвала и кой е вникнал в нея(имам впредвид кечистите,които са вникнали в нея) It doesn't matter е реплика използвана най-често по съвсем различен повод. Най близо до куеста ми беше G,който назова пример и човек. Ако може и с видео да се подкрепи е най-добре. Нека темата да е само за феновете на ТАЗИ,реплика.Не за всички други. Който не усеща репликата,може да не пише тука. Damn не е същата реплика. Сега ще дам пример: wascop към go go: I don't give a damn if you like the topic or not! If you like it you'll feel it my way.If you don't you can take the highway! (придружено със средният пръст от картинката ми) Edited July 30, 2010 by wascop Master_Chief, batistaheel and Betrayer11 3 Quote Link to comment
PostMortem Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-PiCb66CjyA&feature=related dbrm and Toper 2 Quote Дай лопата на гробаря работата той си знае. Link to comment
go go Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 И какво й е "много доброто" на тази тема? Леко е малоумна даже. Ако някой тръгне да прави такива теми за всякакви различни реплики ми е интересно какво ще стане. Пък репликата поне да беше някаква по-използвана, тази изобщо не ми навява никакви спомени. Предполагам проблема е в мен, понеже не съм толкова гениален, че да помня всеки, който, където и по какъвто си там повод е казал "I don't give a damn!". PS: От мен скоро очаквайте тема *Кога Edge ви е напълнил душата, казвайки "I'm the Ultimate Opportunist!"* :cool: Toper, PostMortem, DeepFreezе and 4 others 7 Quote Link to comment
Guest surfybg Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Да,смисъла на темата се губи,но ще е по-добре да се направи тема от сорта "Любими фрази на кечисти ?" или нещо подобно :) go go 1 Quote Link to comment
Recommended Posts