Jump to content

Кои кечисти ви направиха впечатление,


Brock_Lesnar

Recommended Posts

Brock_Lesnar

Интересно ще е да разберем дали хора, които са ни впечатлили отначало, са успяли да задържат интереса ни към тях и занапред.

Когато започнах да гледам кеч по БТВ през 2000г. най-голямо впечатление ми направи The Rock. Беше много забавен на микрофона, с изграден образ и интересен за гледане стил на борба. Steve Austin също ме изкефи много, защото тъкмо се бе завърнал след контузията си, причинена му от "блъскането с кола" в края на '99-та. Двамата със Скалата бяха големи face-ове и мачкаха всичко живо по пътя си. Също така и Benoit ми направи много добро впечатление с представянето си на ринга, техничния и бърз стил на борба, а и с този липсващ зъб нямаше как да не го запомня :D Определено тези тримата ми бяха най-големите любимци по това време.

Triple H също ми направи впечатление, но в отрицателен смисъл, защото беше много голям heel по това време и веднага го намразих и се притеснявах, когато сбиваше някой от любимците ми Rock & Austin :ohmy: А едни съученици от класа много му се кефеха и им беше любимец, а аз не можех да проумея как може да го харесват :wacko: Все пак бях пети клас тогава :D Rikishi ми направи впечатление с дебелината си и stinkface, но по-скоро бях против него в началото, защото се биеше с Austin & Rock.

Преди да спрат кеча през 2002-ра успях да видя и дебютът на Brock Lesnar, който ме изуми със силата си и страховития си вид, определено го запаметих в съзнанието си за следващите 2 години и нещо, когато започнах да гледам кеч на компютъра.

Когато гледах TNA за пръв път някъде сигурно 2006-та, когато даваха известно време TNA по Eurosport най-голямо впечатление ми направи AJ Styles с уникалния си стил, атлетичността и чудесно вплетения в това high-flying елемент от борбата. Невероятни акробатични изпълнения правеше, които ме изумяваха. Друг, който също ми хареса, беше враждуващия с него Christopher Daniels, който също беше много подвижен и динамичен на ринга, много харесвах BME. И той имаше чудесна координация и много добри изпълнения. Даже сега като се замисля май бях по-скоро на страната на Daniels и той повече ми допадаше от Styles. Samoa Joe не ми е направил впечатление или не ми е харесал. Зарадвах се да видя и познато лице от BTV ерата - Ron Killings, който ми беше симпатичен с образът си на K-Kwik. Друг, който ми хареса, беше "Primetime" Elix Skipper, не си спомням точно с кой имаше вражда, но ми направи впечатление с доброто си движение по ринга и бързината си. Daniels & AJ с удоволствие гледам мачове между тях или с тяхно участие, докато от Elix Skipper не съм се интересувал.

Общо взето, тия са имената, за които се сещам в момента, които са ми направили впечатление, когато съм пуснал телевизора за първи път на вълните на някое кеч шоу.

Edited by Brock_Lesnar

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment
Guest surfybg

Браво за темата :)Бтв ерата отново.Бях доста малко хлапе,и сега аз отивам в един прител,до колко си спомням в началото когато го даваха беше в 4 часа следобяд,преди да го преместят след Слави.Доста ми се набиха в главата кечисти,като Kane и Triple H и до ден днешен съм си марк и на двамата.Помня как пускаха рекалама,че на следващото шоу Triple H ще се завръща и аз как с нетърпение очаквах да се върне от 6 месечна контузия.Златни моменти,размяна на картинки,правехме си рингове,турнири,дневници и още много.съжалявам,че се отклоних малко от темата :)

TNA,мисля че беше 2008 година и бях чул,че има федерация която предлага много по зрелищен кеч.Тогава се запалих по X-Devision мачовете и определено тогава ми харесаха кечисти като Jey Lethal,Amazing Red,Alex Shelley,Chris Sabin и Suicide.От по големите имена тогава AJ,Samoa Joe и Daniels.Започнах да следя сериозно TNA и да тегля стари шоута.

Edited by surfybg
  • Upvote 3
Link to comment

Oooo,страхотна тема и то защото имам страхотен отговор!

Някой може да ме забележи,че ще се повторя,но още от БТВ времето,още от първият път когато видях Трите Хикса и станах тотален марк.

Както и Брок Леснър каза,точно във моментите,когато се биеше срещу най-добрите-Остин и Скалата,седях на тръни и ако надделееше някой от тях над него много се притеснявах и през цялото време седях под напрежение.Като излезе да говори веднъж как бил Остин два поредни туша срещу 0 от негова страна и как преди това бил казал,че ще срита Скалата и го направил страшно много се изкефих,макар да знаех и тогава,че не е напълно истина,а че и те са го посритали.

Много му отива на този човек хийлски образ и това е.В последно време,преди контузията малко не беше толкова вълнуващ,но винаги когато е излизал да говори съм слушал с напрежение.Показах едно клипче във най-забавните хийлски изказвания,как се подиграва на Остин,че е шериф.Сещам се,че докато го гледах хем Трите Хикса напичаше ситуацията и го правеше за смях,хем исках окончателно да го унищожи от подигравка и ми се струваше че му е малко.

Наистина,като за HHH не съм треприл за никой друг!

  • Upvote 3

 

 

 

Link to comment
ТНЕ DEADMAN

Първият, който ме впечатли беше Хълк Хоуган, но тогава не гледах кеч редовно, даже почти не гледах. Но когато започна по БТВ първата ми зарибявка беше Лита! Още помня moonsault-а от третото въже, който направи на Стефани. Тогава ми изглеждаше толкова зрелищно!!! Следващите 3 силни впечатления ми бяха от Triple H, Undertaker и Kane. Тогава знаех, че има кечист Undertaker и го бях виждал в нормалния му образ по Sky sports. Бях дебил и не знаех, че Гробаря и The Undertaker са едно и също лице :D Та като го видях по БТВ се чудех от къде ми е толкова познат, защото все пак беше с рокерската визия и никак не мязаше на онзи Тейкър от 98-ма някъде. Та мача беше Тейкър срещу Edge & Christian - хандикап. Само при появата му се побърках! Толкова респектиран едва ли съм бил някога. Винаги съм обичал по филмите като има "големи лоши рокери", които пребиват по баровете всичко живо. И когато видях, че има "истински" такъв и че всеки момент ще го видя да се бие... Неописуемо! Та...по едно време му се изплюха на мотора и той ги счекна за отрицателно време и то по доста убедителен начин. Чух на заден фон оригиналния звук, че казват The Undertaker, а го превеждат Гробаря и така разбрах от къде ми е бил познат и от този момент нататък това ми е перманентния любим кечист и образ.

По Кърт Енгъл примерно проявих интерес доста по-късно, Скалата не ме кефеше толкова, колкото останалите ги кефеше. Кейн беше другото чудо, което ме смая, след Тейкър. Само бях чувал разкази на големите кой е Кейн и че бил по-огромен от брат си и по-силен физически. Не им вярвах, но го видях по БТВ в може би най-огромния му период! ННН доста ме радваше, макар че беше хийл, имаше нещо в него, което просто надъхваше! Остин го намразих, когато се завърна, защото трепеше наред всички и проваляше мачовете, а аз много исках да гледам мачове :D Като цяло не го разбирах, защо прави това, защо е такава гад и защо Гробаря не хване да го пребие и да се свърши терора над мид-кард съблекалнята :D Та така, това ми бяха основните впечатления от WWF.

TNA - тук не помня честно казано кой точно ме е впечатлил в началото, но помня, че самият кеч просто много ми хареса! Беше различен от WWE, много по-динамичен, брутален, зрелищен, качествено изпълнен. Тогава беше периода на MEM и за пръв път видях Кърт Енгъл в толкова сериозна роля! И определено ми хареса! Също Скот Щайнер. Бях го мяркал само някога по TNT след Cartoon Network, нито съм разбирал какво са говорили, нито помня много от самия кеч. Но в TNA зауважавах доста тоя човек. Жалко, че го "хванах" в толкова късен етап от кариерата му.

А преди да започна да гледам TNA, само бях мяркал някакви откъси по Евроспорт. И тогава имаше сегмент със Самоа Джо. В началото се чудех какъв е тоя странен кечист - нисък, сланинест и като цяло нелепо ми изглеждаше, и то с хора като Енгъл на ринга и още някакъв огромен, не помня кой беше. Та стана бой и Джо ги омаза всичките, и видях всъщност какъв атлет е и определено ми се открояваше от останалите в тоя момент.

Ами това е в общи линии. :)

Edited by ТНЕ DEADMAN
  • Upvote 4

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Link to comment
MainEventer

Ами както повечето тук и азбях малък тогава и се кефех на Гробаря с мотора, както го наричахме :2funny: А сигурно съм бил и един от най-големите маркове в България на BoD тогава :)

Иначе другия, който харесвах беше Джерико. Яд ме беше, че не се бие в мейн ивента(тогава не знаех какво е това, но държеше постоянно Интерконтиненталната титла, по това разбирах, че не е много важен...). Всичките си имаха любимци Остин и Скалата, аз си се кефех на Джерико и това е. И на Скалата бях малко марк, но не като на Джерико. При историята с инвазията ме кефеше и Райно. Джерико няма нужда да ви казвам какво стана с него през годините, а Райно навсякъде затъваше, с изключение на няколко вражди в ТНА около титлата и я спечели де. Добре, че сега направиха историята с ECW Originals в TNA, та да го дадат пак...TAker също няма смисъл да ви говоря за кариерата му, не екато да не я знаете...

А много ме нервеше Рикиши. Ама много.

От ТНА когато започнах да го гледам се екфех много на Крис Сейбин(така ли се пише на български, не зная) и до ден днешен си ми е любимеца в тази федерация, макар да не е мейн ивентър. Също имаше един отбор The Naturals (Andy Douglas and Chase Stevens) тогава май враждуваха с AMW. Тея пичове вече никакви ги няма, но тогава им се радвах, доколкото следях ТНА, защото никога не съм бил голям марк на ТНА..Сега четох на скоро в уикито, че единия се отказал от кеча млад, а другия май се мята из индитата...Нищо не стана от тях. Но определено Сейбин се задържа в ТНА, жалко, че не полуава никакъв по сериозен индивидуален пуш, а добре че поне им дадоха отборните титли НАЙ-ПОСЛЕ на MCMG.

  • Upvote 3
Link to comment
-     THE SUPERStar

Когато даваха WWF по BTV се кефех на Rock и Austin, тогава те бяха в центара и бяха най греещите звезди.

За първи път когато гледах TNA, впечатление ми направиха AJ Styles и Angelina Love (причината да гледам TNA е че един приятел каза че е тъпо, аз гледах за да се смея на тъпотата му, но то се оказза яко, за първи път гледах около Victory Road), AJ Styles ми направи впечатление с нетипичния си стил. Angelina ми направи впечатление, не знам с какво, просто ми хареса, допадна ми образа и точно когато беше във вихъра си и направиха проблем с визата.

Когато гледах за първи път AAA, впечатление ми направиха El Mesias, Cibernetico, Alex Koslov и Rain. На El Mesias съм гледал мачове срещу Abyss и знаех кой е, Cibernetico ми направи впечатление с това че винаги се опитваха да го пребият, няма път когато е имало THD (Total Heel Domination) и да не са го били. Alex Koslov ми направи впечатление от това че се е с La Legión Extranjera. Rain ми направи впечатление в Tag мачовете си с Jenifer Blade и враждата им с Mary и Faby Apache.

CMLL не помня кога гледах първи път, един приятел ме нави. Там впечатление ми направи феномена Mistico, тоя човек е невероятен, прави неща който нито в TNA, нито в WWE могат да се видят. От там ми направи впечатление също и Héctor Garza спуквам се от смях като го гледам, голяма работа е тоя човек.

Ами това се сетих това изброих. :)

  • Upvote 2

[center][img]http://picbg.net/u/37901/36302/491087.jpg[/img][/center]

Link to comment
Kurt Angle 10

Когато започнах да гледам кеч редовно през 2006 любимец ми стана Kurt Angle.И има защо.Първото шоу,което гледах през 2006 беше когато Batista се беше контузил и трябваше да даде световната титла.Същата вечер се проведе кралска битка и малко преди да започне ,се появи Kurt Angle и каза,че има договор със Смакдаун.Много се израдвах на победата на Енгъл,въпреки че тогава не различавах фейс от hell. :D От ТНА имам бегли спомени да съм гледал в периода 2005-2006,но не редовно.Но иначе от шоутата,които гледах любимци ми станаха Samoa Joe,който по това време още нямаше загуба и Abyss,който с помощ от своя мениждър мачкаше всичко наред.Тна редовно започнах да гледам от края на 2008 до сега. :)

  • Upvote 1

Best Football Player

Link to comment
reppotswohS

2001-2 bTV - Първите имена, които видях и запомних бяха всеобщите любимци Austin & The Rock, но тогава много повече ми харесваше The Big Red Machine - Kane. Нормално е било сигурно на тази възраст да ми направи впечатление някой с маска и ''повелител на огъня''. :D В последствие и Kurt Angle много ми хареса, помня завръщането му когато махна шината от врата и след това с всички тези promo-та и натякване за ''Олимпийския Медалист'' нямаше как да не го запомня. И последното ми любимо име от този период беше Triple H, помня, че тогава съучениците ми и другите, с които ''споделяхме'' шоуто доста го мразеха и все 'ууу'-каха като му чуят музиката... А аз се чудех защо да мразиш някой толкова силен и хитър. :D Тогава си закачих два плаката в стаята - Angle и Triple H, които си стояха там и след като го спряха, махнах ги малко преди да започна да гледам отново някъде 2005. Тук в началото впечатление ми направиха Shawn естествено и Orton, който тогава още не беше кой знае какво. За Shawn си знаех още от 2002 и преди това, но не си спомням точно завръщането му, когато join-а nWo, може да съм забравил или да не са го излъчили, не знам. Та след това 2004-5 сигурно съм разбрал, че се е върнал и много се зарадвах и затова започнах 2005 отново. Тогава не знаех какво става, кои бяха всичките тези нови лица, някои ми бяха силно познати, но не както си ги спомням, вече участваха в мачове за световната тила. След това 2005-2006 много харесвах Mysterio, покрай историята с Eddie. Между другото и сега съм на мнение, че не трябваше да включват смъртта му в историята за WM 22, просто не беше правилно това. PPV-то, което си спомням най-добре през тези години е UNFORGIVEN 06, хубав мач направиха тогава Cena и Edge, сред публиката почти нямаше хора за Cena, но все пак бяха в Toronto. :D Но тези неща са прекалено отскоро, няма смисъл да пиша за тях.

А в TNA, хммм, най-голямо впечатление ми направиха Samoa Joe & AJ, после като видях и Angle откачих. Това е някъде 2006, нещата в TNA бяха доста по-различни от тези в момента. Тогава вече бях наясно с нещата за кеча, термини и т.н. Четях редовно неща из нета по въпроса, та сигурно затова беше толкова различно от 2002. Помня как хора (от публиката, май) излязоха да бият Joe с колани край ринга. Още оттогава ми хареса той.

Май изброих повечето хора, които са ме запалили по кеча. Ако го нямаше прекъсването от 3 години заради bTV и останалите глупости щеше да е различно, после г/д наваксаха, но не беше същото.

  • Upvote 2

7♣

Link to comment

Интересна тема! Браво!

Първия път когато гледах WWE беше по bTV. Тогава естествено станах фен на Stone Cold и на The Rock. Друг който ми направи впечатление е RIKISHI. Тоя дебелак толко ме беше изкефил особено с вунящото лице че даже години след това като си купих комп и разбрах що е интернет първите ми никове бяха RAKISHI. Нарочно го бях сложил с A защото ми звучи по-добре а и изглежда по-добре. Даже и в CS се пишех така :D Също впечатление ми направи Undertaker с любимия ми негов образ на biker. Особено с песента която излизаше Limp Bizkit - Rollin все още ми е една от най-любимите да не кажа и най-любимата песен. Тогава и даже фен станах на Limp Bizkit и до ден днешен още ме кефат.

Първия път когато гледах TNA бе при дебюта на Kurt Angle. В началото изобщо не понасях TNA. Още не можех да свикна на шестоъгълния ринг. Тогава сигурно само два три пъти съм го гледал след дебюта на Kurt и впечатление ми направиха AJ Styles и Christian който се изненадох да го видя след като беше напуснал WWE.

austin_aries_signature_by_anesredzic-d5b

Link to comment

ROH - Веднага Homicide, просто моментално.. след Stone Cold "ерата" не бях виждал добър bad ass, с интересен образ и солидни умения и ето, че от никъде The Notorious 187 унищожаваше един по един roster-ът на федерацията с този брутален Cop Killah. Hands down за една от най-впечатляващите indy звезди. CM Punk е другото име на което "марк-вах" доста дълго време в ROH и ми направи впечатление още с първата си поява.

WWF (btv периодът) - The Rock & Steve Austin! Две имена които промениха индустрията за винаги!

WWE (02/03-нататък) - Определено Brock Lesnar.. до тогава не бях виждал чак толкова атлетично и брутално животно като него. Още с първата си поява на WWE ring, знаех че ще се превърне в нещо голямо.

TNA - AJ Styles.. В началните години на компанията и в периодът когато започвах да следя по-редовно TNA, съм запомнил че това бе човека който правеше невъзможни неща и блестеше с умения и талант. Вече може да се каже направо, че не е толкова "Phenomenal" (годинките и bump-овете почти всяка седмица си казват думата при ВСЕКИ).. но когато изгряваше, AJ правеше НЕВЪЗМОЖНИ неща на ринга, "tru` that"!

ECW - Tommy Dreamer! Не бях Sabu или RVD mark (като говорим за старото ECW), Dreamer бе моят ECW "John Cena" когато бях малкото чаве. :)

От по-новите имена - От новите имена ако трябва да посоча някои, които още с първите си появи са ми направили впечатление -> Dolph Ziggler (WWE); В TNA няма такова име; Kenny Omega & Davey Richards (ROH)..

Japan - ОПРЕДЕЛЕНО Hiroshi Tanahashi!! Видях го за първи път в TNA, но от тогава горе долу следя редовно изявите му.. Наистина невероятен кечист! Shingo също ми направи впечатление още след "първият viewing", тогава tour-ваше в ROH.

Edited by G
Link to comment

Краят на 1997 година, бях първи клас. Тогава след cartoon network, 23:00 пускаха TNN, и доста често даваха WCW Nitro. Тогава за първи път се сблъсках с кеча, знаех за Hulk Hogan, защото като бяхме малки той беше изключително популярен, като сложим family ориентираните филми които се редяхме да взимаме на VHS касети, детското Hulk Hogan's Rock N'Wrestling, той беше един вид герой за мен. И с удоволствие го гледах единствено заради Hogan, но тогава се появи и една друга персона, която ми се запечата в съзнанието, чието име разбрах чак след 9 години. Това беше висока тъмна фигура с бял грим, която назовавах с наименованието "Скорпиона". Изглеждаше ми непобедим, и тогава треперех като гледах сблъсъците между него и The Hulkster, тогава бях твърдо зад Hulk, защото си нямах и понятите от heel и face. Стинг се запамети в детското ми съзнание, и няколко години след това се чудих коя ли е тази персона и защо не участва или не се споменава по WWF.

Краят на 2000 година (четвърти клас). WWF започва по BTV, вече се бях сблъскал с феномена "кеч" и нямах търпение да започна отново гледането му. Станах бързо фен на The Rock, човек с огромна Charisma, който ме надъхваше на максимум, когато се качваше на ринга. Беше ми любимият кечист до 2002. Помня как треперех от вълнение, когато се завърна 2001 след няколко месечно отсъствие да се бие срещу The Human Power trip (HHH & Austin), които просто ненавиждах, след като попиляваха много други мои любимци. Друг кечист, който харесах изключтелно много и все още ми е в топ 3 на любимците е Chris Benoit, феноменален на ринга, винаги съм харесвал раздаването му. Епичният момент когато забожда 10 поредни суплекси на Леденият ( http://vbox7.com/play:f543ce6e ) ми остава като най-любимият кеч спомен може би в историята. Тежко изживях heel turn-а му през 2002, когато след едногодишно отсъствие очаквах да се върне с нетърпение. Други кечисти, които харесвах бяха Tazz и Scotty 2 Hotty. Когато започна инвазията през 2002, имаше един човек, който се доближи до култа ми към Беноа, а именно "техничаря с образованите крака" Роб Ван Дам, изключителен атлет, който имаше невиждан досега стил на бой, бързо се превърна в любимец и до ден днешен му се кефя, момента в който се срещнах очи в очи с него през края на 2009 си беше изключително преживяване. Странно защо но може би първият heel които ме изкефи беше DDP и прословутият му feud с Гробаря, нещо в него ми се стори много яко, без да подозирам всъщност каква легенда е бил в WCW. Като цяло обаче той ми стана голям любимец след като го гледах в WcW, но впечатлението от тогава още го помня - Диамантът Далас Пейдж :D

От 2002 до лятото на 2005 не гледах кеч поради обясними причини. След като възобнових гледането и все още не бях станал подобие на smark (2005 - края на 2006) бях за старите муцуни а новите не можех да ги възприема много лесно. Все пак се появиха и любимци от новата ера, като Jimmy Yang (които изнесе невероятен мач с Helms през 2006) и Bobby Lashley (2005-2006). Добро впечатление ми направиха и ECW оригиналите Sabu и Sandman, които през 2006 ми бяха станали невероятни любимци, и това ме направи и die-hard ECW фен.

TNA мисля че гледах края на 2004 и тогава с изумление следих изявите на Raven и Jeff Hardy, които познавах от WWF, и харесвах отчасти, но в този период не си спомням много.

Това са основните периоди, и кечистите, които са ми направили някакво впечатление от 1ви поглед. Много от тях са ми сред любимците и до ден днешен. Написах този пост с погледа на онова хлапе, което се влюби преди години във феномена "кеч" и вече повече от десетилетка следи ако не много редовно, то поне достатъчно :)

Edited by radoslav1948
Link to comment
HBK_forever

Пуснал си чудесна тема!

Какво да кажа,моят опит в гледането на кеч е свързан главно с WWE.Не крия,че съм голям фен на компанията на Винс още откакто за първи път гледах кеч през 2000 г.Винаги много ми харесваше продукта,който даваха по БТВ,впоследствие по Джи тв и по интернет,когато започнах да следя редовно шоутата.Станах активен зрител на кеч от около половин година.Имам предвид,че следя всеки RAW и SD и си тегля всако ново PPV.Преди винаги спирах я за малко,я за много време,така че не съм бил постоянен в действията си :rolleyes:

Първите ми спомени са ясни,защото бях много впечатлен.Кечът,който даваха по БТВ е точно за мен,предполагам и за по-голямата част от смарковете.Всичко беше на ниво,хубави години бяха.Естествено и аз си имах любимци,които оттогава досега харесвам,някои повече,други по-малко.

Веднага се сещам за The Rock.Това беше първият,който ми направи впечатление,заедно с Hogan и Mick Foley.Винаги Foley ми е бил много интересен,а мачовете му бяха истинско шоу.После дойдоха John Cena,завръщането на HBK не си го спомням,но когато го видях за първи път на ринга,моментално му станах фен.И разбира се,уникалният и неповторим Chris Jericho.През всичките тези години Y2J никога не ме е разочаровал и ми е било много готино да го гледам и на ринга ,и в сегменти,и в МЕ-та,където винаги му е било мястото.Спомням си и HHH,който също много харесвах като дете(интересно,а беше heel, и до днен днешен ме кефи),спомням си и Stone Cold Steve Austin и той ми беше направил впечатление.The Undertaker също го бях забелязал.

Така че,за да обобщя,бях голям фен на Chris Jericho и HBK r до ден днешен съм такъв,другото го знаете.

Иначе съм гледал шоута и на ROH , и на TNA,но не следя друг продукт редовно и съм гледал по-редовно само някой ППВ-та.От TNA винаги ми е правел впечатление Kurt Angle,изключителен кечист,със страшни умения на ринга и от WWF си го спомням,че е супер и на микрофона,забавен и неповторим.

Edited by HBK_forever

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Link to comment

Помня как треперех от вълнение, когато се завърна 2001 след няколко месечно отсъствие да се бие срещу The Human Power trip (HHH & Austin), които просто ненавиждах, след като попиляваха много други мои любимци.

Всъщност отборът на Austin & The Game се казваше "The Two-Man Power Trip" или "The Power Trip." Също така Rocky не се е завръщал да се бие срещу тях. Той беше suspended, за да може да снима "The Mummy Returns," а след това, не само, че Triple H вече беше контузен, а и Invasion-а беше започнал.

Та, по темата. Любимец още от началото ми стана Кърт Енгъл и много се радвам, че до ден днешен все още ми е сред любимците. Просто olympic образа наистина ме впечатли. Въобще не осъзнавах защо го освиркваха, все пак беше национален герой. А и облеклото ми допадаше, повлия ми това, че имаше медали, а и вече беше шампион като започнах да гледам. Въпреки всички подигравки в училище, все пак си отстоявах позицията и държах до край за Кърт. It's true!

Друг любимец ми беше Stone Cold, но може би просто покрай враждата Austin/Rocky преди WMX7, тъй като си опонирах с най-добрия ми приятел. Austin ми стана доста по-голям любимец вечерта след WrestleManiа. Тогава третият от любимците ми, Triple H, се намеси в мача между Rocky & Austin и се даде началото на най-любимият ми отбор ever - "The Two-Man Power Trip." Най-запомнящи моменти бяха побоят над Team Xtreme, включително и Лита и feud-a s BoD и естествено периода, в който държаха Световната, Интерконтиненталната и отборните титли :)

Link to comment

Ми първия,който така ми е останал в съзнанието е Хоган още през 97 WcW..след това играх кеча на SEGA и там бяха почти всички стари муцуни от WCW..след това,когато започнаха да го излъчват по БТВ (2000г.) видях Kane..oще щом го зърнах си казах: "този ще е моя любимец",та до ден днешен! Давам мило и драго да видя всички звезди от Attitude ерата отново! Явно немога да свикна с тия младите...

Колкото до TNA,честно казано за първи път го гледах 2007г. и то, защото Angel беше там..не го следя изобщо!

Edited by durex
Link to comment
Vampire_Girl

Кеч започнах да гледам през 2000-та по Бтв, макар че знаех, че знаех за Хълк Хоуган и имах някакво албумче за картинки от дъвки на WCW nitro, май беше.

Но като самите предавания си спомням, че какво гледах и нещо се караха тройката Енгъл и ХХХ за Стефани и излиза да ги прекъсва Скалата и като почна, седнах и започнах внимателно да гледам и от тогава насам - любов от пръв поглед и към Федерацията и към Скалата. От онази ера ми останаха силни впеатление, разбира се, от Стийв Отсин и Крис Држерико. От жените - Лита за мен винаги ще е първата дама на attitude ерата.

След това леко прекъсване, през което си теглих само отделни мачове на Скалта преди да остави екча през 2004. Започнах пак да гледам с появата на ДжиТВ, тогава впечатление ми направиха Рей и Батиста, а от по-второстепенните Шелтън и Чарли Хаас. За мен това беше и времето, когато Острието тотално разгърна таланта си.

В момента не мога да открия звезда, която да ми бъде така интересна или вражда, каквато е била преди десетина години. Напоследък появата на самоанците(братята Усо и Тамина ) ми върна леко интереса. Очаквам да видя повече от Дрю и Зиглър.

Никога не подценявай себе си,но позволи на другите да те подценят.

И да опиташ-също е победа!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...