Jump to content

Кое от утвърдените като големи имена в кеча мразите или не харесвате?

wascop

Recommended Posts

Кой от добре изградените образи,който се е доказвал с годините не харесвате,по една или друга причина?Кое във него ви кара да не го харесвате?Вражда със ваш любимец?Самият му образ ви бърка по някакъв начин във здравето?Давали са му незаслужен пуш?Не харесвате нещата зад които стои?Въобще всичко за което се сетите,което ви кара да го мразите ръгайте тука!

HBK_forever

Браво за чудесната тема,пич!Преди да си напиша мнението исках в стил Майка Тереза да призова за толеранс в темата,въпреки че не съм упълномощен да правя подобно нещо :D Защото наистина си е интересно.Но ако се замисля сериозно,не може да няма някой кечист,който всеки от нас да не мрази.Поне един.Сещам се повече.Но не мразя нито един кечист,защото съм на принципа да не мразя човек,който не познавам лично и второ-омразата по мое мнение е само за крайни случаи и не бива да бъде раздавана и хабена по подобен начин.Мразя е много силна дума,така че предпочитам да отбележа,че изброените по-долу кечисти не са ми симпатични или не харесвам

Ами да започвам,преди да съм станал прекалено оф топик :D

Dolph Ziggler-Образът на това момче не ме кефи.не знам защо но ми е много противен,най-противния от всички млади таланти,така да се каже.В него обаче има потенциал и си мисля,че е перспективен млад кечист,с който ако бъде работено правилно може да бъде постигнато много.Но без тази мазна бяла коса и тази мазна крава Вики Гереро.Дано в най-близко бъдеще "скъса" с нея.

Santino Marella,Mark Henry(винаги този човек ми е бил много противен,още откакто враждуваше с Taker)

Друг мой "фаворит" е Drew McIntyre.Според мен той е The Chosen One ще се отнася до това да приспи публиката по време на мач и засега се справя успешно.Много ми е противен,много.Освен че се влачи като ходи,няма никакви умения на ринга и говори супер мазно.

Естествено не мога да подмина и Rey Mysterio-Никога не съм го харесвал.

Нещо забавно ще споделя.Като бях малко маркче най-омразният ми кечист беше...Edge!не знам защо.Просто винаги беше злобен heel,някак си отрадваше шоуто.Преди 5 години имаше един мач с HBK на Royal Rumble 2005,ако не се лъжа,с който се откриваше турнира и Edge спечели,доста време го смятах за "гаден".Дори тази година като имаха вражда с Jericho,а Y2J естествено е heel,пак ме "издразни",всеки е останал малко марк-че :rolleyes: Но Edge ми харесва на ринга,на микрофона и по принцип.Дори преди много време не съм го "мразил",просто е бил лошия.

Иначе ако хора,за които да съм си променил мнението те са двама и това са Jack Swagger и The Miz.И за двамата имам по-високо мнение,особено за Swagger,а преди доста ми бяха противни.

Edited by HBK_forever

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

reppotswohS

За съжаление, човека, който повечето тука не харесваме не само се е утвърдил като голямо име, но е и лице на компанията. Мисля, че Cena взема теста с всичките изисквания, които си изброил.

Не харесвам патриотичния му образ, готов на всичко за другите, верен, никога не забива нож в гърба, не отказа предизвикателства...

Не харесвам уменията му на ринга, свеждащи се до 5-6 движения. Това не е толкова лошо, то стана на мода ME-ъри да не знаят повече, ама има и друго - ''супермен елемента''. Sell-ва си човека там някой finisher, почват децата от публиката да chant-ват за него и хоп... на крака, тича, удря, ''коригира си отношенията'' както го превеждат по bTV Comedy.

Не харесвам и promo-тата му. Това не зависи чак толкова от него, по-скоро от образа и компанията, но все пак искам да го спомена, защото повтарянето (слушането) на едно и също седмица след седмица вече започва да ми бърка в здравето. Иначе така последните му няколко конфронтации с Nexus са малко по-добре.

И това са общо взето причините. Иначе в една друга тема, в която трябваше да ''го излеем срещу Винс'' (мисля) съм писал малко по-подробен коментар.

7♣

Да се изкажа и аз по темата.

Ами да донякъде си прав.Ако не можеш да мразиш някой и предпочиташ да използваш по-пестеливо думата,правилното е не харесваш.Било гимика му или човека!Всичко е въпрос на това да се опише което точно не харесваш.Предлагам не харесвам да е по-слабата категория,а мразя да се замени със ненавиждам или не побеснявам като видя което да е по-силната степен.Всеки има такъв 'омразник',който като воюва/л с любимеца му и седи на тръни,да не би онзи всеки момент да се окаже по-силен или да надделее.Аз имах впредвид за по-утвърдените имена,но виждам,че е по-удачно да се пише за всички.Нека става въпрос за всички,които са ви неприятни,не харесвате или най-откровенно марк-аутвате когато се появят.

За мене като ненормален фен на Трите Хикса,всеки който е бил равностоен с него ме е дразнил.Дори на днешно време още н мога да харесам Остин,който по принцип ми харесва във друга ситуация.Много марк-аут съм дал едно време когато се биеха.

Страшно много ме дразни Скалата,ама страшно.Съжалявам HBK за това което ще кажа но и Шон Майкълс ме дразни,щото винаги са го слагали лидер пред HHH,макар че уж са били равностойни.Страшно много ме вбесява Кофи Кингстън от днешните,а дори още по-зле ме ядосва Острието.Просто не мога да го търпя.Сина ме дразни средно до доста.Коуди Роудс и Тед ДиБиаси също средно ме дразнят.Харди ме дразни средно.Борн ме дразни средно.

Теди Лонг не е кечист,но много ме вбесява.И като се замисля от всички тези най-много съм се ядосвал и съм изпитвал чувство на ярост към Скалата и Острието.

• Upvote 3

Master_Chief

Cena след четвъртата WWE титла ми стана адски противен.Не харесвам образа,уменията му на ринга и промотата му .Вярно е ,че е лицето на компанията но трябва ли да е с такъв образ-супер сина патриот,страшно много ме дразни.

Edited by Теодор

Former UFC Prediction Championship (1)

Да се изкажа и аз по темата.

Ами да донякъде си прав.Ако не можеш да мразиш някой и предпочиташ да използваш по-пестеливо думата,правилното е не харесваш.Било гимика му или човека!Всичко е въпрос на това да се опише което точно не харесваш.Предлагам не харесвам да е по-слабата категория,а мразя да се замени със ненавиждам или не побеснявам като видя което да е по-силната степен.Всеки има такъв 'омразник',който като воюва/л с любимеца му и седи на тръни,да не би онзи всеки момент да се окаже по-силен или да надделее.Аз имах впредвид за по-утвърдените имена,но виждам,че е по-удачно да се пише за всички.Нека става въпрос за всички,които са ви неприятни,не харесвате или най-откровенно марк-аутвате когато се появят.

За мене като ненормален фен на Трите Хикса,всеки който е бил равностоен с него ме е дразнил.Дори на днешно време още н мога да харесам Остин,който по принцип ми харесва във друга ситуация.Много марк-аут съм дал едно време когато се биеха.

Страшно много ме дразни Скалата,ама страшно.Съжалявам HBK за това което ще кажа но и Шон Майкълс ме дразни,щото винаги са го слагали лидер пред HHH,макар че уж са били равностойни.Страшно много ме вбесява Кофи Кингстън от днешните,а дори още по-зле ме ядосва Острието.Просто не мога да го търпя.Сина ме дразни средно до доста.Коуди Роудс и Тед ДиБиаси също средно ме дразнят.Харди ме дразни средно.Борн ме дразни средно.

Теди Лонг не е кечист,но много ме вбесява.И като се замисля от всички тези най-много съм се ядосвал и съм изпитвал чувство на ярост към Скалата и Острието.

Аве,пич за това,че си фен на Трипси не можеш да кажеш че половината от сегашните/миналите кечисти те дразнят.Например Скалата???,защо те дразни,защото е бил равностоен с Трите HHH.За мен Скалата е уникален образ винаги ме е радвал.Аз съм голям фен на Sheamus и да кажем Тейкър го пребива и аз кво мразя Тейкър :mellow: ...

[img]http://hooligans.bg/fans/images/napoletani.jpg[/img]

[b]WWP WORLD CHAMPION(former)[/b]

Тaка,явно съм се изразил неправилно.Скалата не го мразя затова,че е бил равностоен на HHH.Макар,че и за това е малко признавам си.

Основно го мразя заради образа му.Мисли се за най-добрият на микрофона,а това просто НЕ е вярно.Трите Хикса просто е по-добър и в това от него.Винаги измисля умни ходове,както когато Остин беше шериф и му се подиграваше и в същият период когато Остин му каза че има право да се бие само с бивши шапиони за да го прецака,а той избра да се бие срещу приятеля си Флеър.Просто Трите Хикса си е церебрален убиец и образа му тежи много.Винаги намира изход и прави уникални търнове.А излиза веднъж Скалата и му вика "Shut up bitch" и феновете разбираш ли си умират да чийрват.И кво толкова е казал.Просто понеже рязко го е казал и за това е яко.Егати и народа братче,като със Сина сега.Или пък Y2J,който за мене също е по-добър от Скалата като идеи на микрофона говори и оня го прекъсва със Wow wow wow!Е как да не ме дразни със някакви въздухарски фрази и да му се кефят все едно е богът на микрофона.Много ме вбесява.Развикал се интензивно и без значение какво ще каже той е краля на омнипотенса,той е оратора,той е човека на народа и народа трябва да му се кефи.

А парадоксално на това който иска да види видеото от завръщането на Трите Хикса 2002 година.Аз лично такива обвации нито за Скалата нито за Остин съм чувал.Значи в един момент е хийла без който не могат,а в следващият чийрват на простотиите на Скалата така ли?А пък в още по-следващият оплюват Джон Сина,че бил лицето на компанията!Егати и не знам как да го кажа.В момента яко марк-аутвам от кеч несправедливост.

Е казах си всичко,независимо колко хийт ще отнеса за това,че ме дразни много Скалата и казвам,че е въздухар и не тежи колкото образа на Трите Хикса!

Edited by wascop
  • Upvote 3

Rocky Maivia

Мисли се за най-добрият на микрофона,а това просто НЕ е вярно.Трите Хикса просто е по-добър и в това от него.

А парадоксално на това който иска да види видеото от завръщането на Трите Хикса 2002 година.Аз лично такива обвации нито за Скалата нито за Остин съм чувал.

Толкова си и слушал.Просто си пусни видеото на 3:36 и след това си пусни видеото със завръщането на HHH

http://www.youtube.com/watch?v=TKTUnR-Qr6k&feature=related

А това за микрофона и трите хикса и скалата не заслужава коментар.Не че HHH не е добър ама да е по добър от Скалата и то точно в това сори !

Metzgermeister

Човече, ти знаеш ли въобще какво е "mark out"? :rolleyes:

Иначе на мен ми е противен Рей Мистерио поради твърде детинския си гимик и твърде нереалистичния начин, по който мачка много по-едри от него противници.

Дразнят ме и някои хора от миналото като Хълк Хоган с дебилния си образ, който получава прилив на енергия само от аплодисментите на феновете си и май не използва друга хватка в американските си мачове освен leg drop - останалото са все юмруци. А и червеното и жълтото откога станаха мъжкарски цветове?

Донякъде ме дразни и Ренди Севидж заради килимите, които носи по себе си и цайсите, от които едва ли вижда. Като изглеждаш като пират, няма как да не си послужиш с малко кич, за да привлечеш внимание. Иначе като говор и като умения горе-долу радва.

За Лекс Лугър пък да ми приказват колко е красив, при условие че има толкова грозна конска мутра, ми се струва абсурдно. В тяло е добре, но видя ли му физиономията, особено като е усмихнат, ме напушва смях. А и що за псевдоним е "Лекс Лугър"? Звучи като някой пауър рейнджър или джобър.

В сравнение с останалите 4-има Сина е направо като Ледения и няма нужда от споменаване.

Да не пропусна и Скот Хол - много надценен и безинтересен дори с образа си на Razor Ramon. Непрекъснато му се подава някаква клечка от устата, едното му око е по-отворено от другото и през цялото време имаш усещането, че тоя човек ще се строполи ей-сегинка на пода и ще припадне от многото употребени алкохол и наркотици. Веднъж гледах промо на nWo и неговите сравнително посредствени умения бледнееха пред тези на Наш и иначе омразния Хоган.

Edited by Metzgermeister

Естесвено,че знам.Целият ми коментар е типичен Марк-аут.Гледам от angle-a на Трите Хикса на Скалата и изцяло се вглъбявам във това как би му реагирал той!Това не е ли марк-аут?

Повтарям.Ако по-добър на микрофона значи да си въздухар и да изстрелваш бързо заучени фрази,то значи Скалата е номер 1.Но ако значи да представяш добре ъгъла си и той да тежи така,че да се пресича през призмата на самият образ прекрасно и да може да бъде представен по харизматичен начин,тоест използвайки думите да убедиш че всичко,което казваш си има покритие.

Харизмата не е 'наелектризиращото' поведение на Скалата.

Но както и да е да не разводняваме темата.Тя е кой те дразни,не харесваш или най-откровенно те вбесява и това е Скалата за мен!

Е,да Роки обаче това е заради момента.Скалата се връща за да помага на WWE,затова.А HHH се завърна във Първична сила.А и Скалата само търчат да го чакат.Ще дойде ли няма ли да дойде?!?Въобще такъв си е някаква холивудска звезда :D

Ахах видеото е за Стон Колд.200 % не е по-шумно от на HHH сега ще приложа и аз видеото за да си направи всеки сметка:

Е за какво става въпрос?

Edited by wascop
  • Upvote 3

The Miz - Не казвам, че е лош като кечист, но нито на ринга ме кефи, нито на микрофона, а пък образът му ми е адски противен. Може би, ако имаше друг образ щеше повече да ме кефи. Още от времето, когато беше с името Mike The Mizzanine или нещо такова ме дразнеше много.

John Cena - супер дразнещ, прави 3 хватки на кръст, пък и най - дразнещото в него е образът на супермен и това, че го правят да изглежда, сякаш е излязъл от "Терминатор" - непобедим.

за други чак толкова дразнещи не се сещам.

• Upvote 2

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Имало, има и ще има кечисти, които в даден период да ме дразнят адски много (чак за омраза е трудно да се говори). Ето някои конкретни примера...

- Booker T - Още по времe на bTV ерата ми стана адски противен. След това спрях да гледам кеч, после пак почнах и това беше единственият кечист (в началото), който не можех да понасям, и въпреки че по време на фюда им с Батиста аз бях фен на Животното - скипвах всичките им мачове, защото просто не можех да го гледам. После напусна и отиде в ТНА и започна да ми става симпатичен. После с цялата история около МЕМ му станах дори фен.

- John Cena - През 2007 и най-супер времената на Супергеройския му образ. Особено около фюда с Кали - чак ми изглежда нереално направен по него време.

- R-Truth - Много ме дразни абсолютно всичко в него. Този човек може би е единственият кечист, който всъщност абсолютно никога не съм харесвал. Тъпият му ентранс, "оргиналният" му catchphrase...

• Upvote 3
Rocky Maivia

AlbertПросто като му виждах космясалия гръб и вече нищо не ми се гледаше.

Триото Scot Hall/Kevin Nash/X-pacЗащото са на всяка манджа мерудия.Защото имат едно NWO и с това цяяял живот.Напомнят ми на певците които имат само 1 хит дето го пеят пеят докато станат на 80.

Ultimate Warrior Просто му вижте някое промо,вижте му attire-a,вижте му мач как се..."бие" и Сина ще ви заприлича на Кърт Енгъл и Крис Беноа взети заедно.

@ wascop става въпрос,че ти трябват нови тонколонки или слушалки.И мисля,че бъркаш pop-a със по качественото и силно аудио в твоя клип ;)Повече няма да пускам видеота,защото мисля,че да кажеш,че HHH е по-добър на микрофона от Скалата или,че има по-силен pop от Austin е все едно да кажеш и че е по-техничен от Bret Hart.Колкото и да го харесвам истината си е истина.

1:14-3:52

Edited by Rocky_Maivia
  • Upvote 4

Може и да си прав не ща да споря вече пристрастен съм!Също съм фен на Остин,но по-малко.

За звука може и да си прав оня беше по нисък.Попа(предполагам е първоначалната реакция)на Остин беше по-спонтанна,но заради действието ли заради кое ли Трите Хикса имаше по-дълги овации.Абе самият му образ ми се струва по-тежък!Но трябва да признаеш,че като за хийл овациите за Трите Хикса са бая доста :D

При цялото ми уважение към тебе обаче Скалата много ме дразни.Но си има причини.Просто така е било винаги.

Дадох ти плюс заради Триото и мене ме дразни.

Пери Сатурн ме дразни още.

Рей Мистерио,Суагър особено много ме дразни.

• Upvote 3

nWo(Nash X-Pac Scott Hall) - Един път са ги приели добре и където и да отидат(ако са заедно в една федерация) само за това говорят. Толкова не могат да го преживеят.

Cody Rhodes - С тия смешни хилави крачета и с никаквия му образ направо ми е смешен колко е жалък.

Jack Swagger - Много противен тип с тъпа усмивка и тъпа гърбица. Още повече ме дразни и с фъфленето си и че му сложиха Ankle lock за submission move което имитират Kurt Angle а той е ДОСТА далеч от това ниво.

Rey Mysterio, Kofi Kingston, John Cena - Общо взето и тримата са с детски образи. Кофи боча е направо толкова скучен колкото Cena докато е на ринга. Mysterio преди ме кефеше ама много затъпя с тоя образ хубаво продава ама поне като ще стои face малко разнообразие да му вкарат в скапания образ. Cena е ясен! Всички ни дразни с едно и също нещо.

The Miz - Много противно телесложение както и образ. На ринга също дразни. Има някакви умения на микрофона но добре че има catchy catchphrase та получи такъв пуш.

Drew McIntyre - Пълно дърво. Доста тъп образ и слаби умения както на ринга така и на микрофона.

CM Punk - Преди много му се кефих като след търна беше най-хубавото нещо във федерацията от години но после с това straight edge просто кърти мивката от скука. Предпочитам да гледам Cena как се бие от колкото да го слушам как говори за straight edge.

Randy Orton - Една от 3те топ звезди от миналото поколение(Batista, Cena, Randy Orton) който е доста добре изграден. Но мен доста ме дразни със флегматичното си придвижване до ринга (особено по времето на Legacy) сега малко се е пораздвижил. На ринга понякога доста дразни с неговото му oversellване но има един от най-добрите финишъри EVER но все пак пак ме дразни.

Chris Jericho - Просто го правят да изглежда толково жалък че даже ме дразни и той и тъпото отношение към него от страна федерацията. Както и с скучните си на доста моменти промота в които повтаря едно и също

Abyss - Любимеца на малоумника Hogan който е пушван до небесата и пак никой не го боли за него нито като face нито като heel.

Jeff Hardy - Просто Jeff Hardy в TNA не е Jeff Hardy в WWE. А толкова добре го изградиха беше по едно време дори и по-голям draw от Cena.

Earl Hebner - Да не е кечист но е един от най-старите съдий. Нещото което ме дразни при него е че като има повдигане след второ отброяване както му стоят краката с упора на коленете с единия се подхлъзва и ти става ясно че няма да се стигне до 3тото отброяване.

Edited by Tr!oN

austin_aries_signature_by_anesredzic-d5b

Всички,които са били доминати в определен период от време.Hogan,Cena,Edge (периода в които сменеше титлите като нощни кърпички ) + Jeff Hardy .Преди ме кефеше Hardy ,но от както го издигхнаха към МЕ в WWE се превърна в пълен лигльо.А пък като го видя в ТНА сякаш виждам кокаин,хероин,амфетамин и сякакви други .

Edited by Richiee
Brock_Lesnar

Съгласен съм с мнението на reppotswohS за Сина - още от 2005-та го мразя, 2006-та помня какъв празник беше, когато Edge му взе титлата на NYR на 8 януари :beer: Толкова безинтересен, скучен и еднакъв ми е още от тогава, добре че от време на време имаше по някой свестен мач я с Edge, я с Shawn Michaels, я с Batista, я с Triple H, та да има какво да се види.

Също така и с това на Metzgermeister за Hogan - вярно е, че не съм го гледал толкова много Хоган, но това, което съм видял от него изобщо не ме е очаровало. И мен ме дразни това как с помощта само на публиката устоява на ударите на съперника и в последствие го побеждава с никаквия удар Legdrop. Когато победи Yokozuna за титлата на WrestleMania IX пак го би по този нелеп начин, което си е направо абсурдно с оглед на доминацията на Yokozuna по това време. Както neshev каза в Angle-a, аз се изприщих като гледах мача между Хоган и Андре Гиганта - един такъв никакъв 8-минутен мач, в който няма абсолютно нищо, освен body slam-a на Hogan и само заради това двубоят има оценка ****, мисля че трябва да се направи преоценка на тия мачове от онова време, защото за днешните стандарти тия среши са адски наивни и прекалено измислени. А и Hogan не знам да е правил големи мачове от ранга на хора като Bret Hart, Shawn Michaels, Undertaker, за мен е много скучен на ринга и доста ограничен. Образът му за времето си сигурно е бил гениален, но в днешно време е немислимо да бъде приет насериозно.

Rey Mysterio също започна да ме дразни през последните месеци - едни и същи са му мачовете, а и бие по много нереален начин по-големи от него противници (още помня как "направи" DDT на Big Show на Fatal 4 way :lol: ). През 2006-та му се радвах, когато спечели световната си титла, още повече че мачът не бе със съперници с габаритите на Show & Swagger, а с Kurt Angle & Randy Orton. Но детинският му образ започна да ми втръсва и има нужда и той от някаква промяна.

От младите почти никой не ми харесва - Cody Rhodes ми е много смешен в лице, а и като цяло е голяма хилка, Dibiase има някаква структура, но иначе ми е скучен до смърт, Kofi Kingston ми е рядко щастие и той - не знам как са го харесали от федерацията и още го държат на работа с безбройните му грешки и за мен никаквия и безинтересен образ, Drew McItyre е много дървен и на ринга, и с микрофона, успя да направи 2-3 добри мача с Hardy & Morrison, но иначе и той ми е голямо мъчение, нямам си на идея как са му измислили този образ на The Chosen One :ph34r:

Edited by Brock_Lesnar
  • Upvote 9

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Rey Mysterio - Мисля , че нямам какво да добавя.Доста хора са казали същото , което мисля и аз.Време е за промяна. :sleep:

Drew McIntyre - Няма никакви умения на ринга , скучен е на микрофона , противна физиономия .. с две думи не става. :D

''Dashing'' Cody Rhodes - С този новия образ прилича на ... :lol:

• Upvote 4
-     THE SUPERStar

RVD - В тоя образ, тоя човек ми е отвратителен, намразих го просто. Ще кажете "Еми просто образ", образ ама тоя образ накара много негови фенове да го намразят.

John Cena - Същата причина като RVD.

Edited by - THE SUPERStar

[center][img]http://picbg.net/u/37901/36302/491087.jpg[/img][/center]