Jump to content

G-boy`s Dream Battle


gboy

Recommended Posts

Преди време бях направил подобна тема. Този път мисля да я поразвия малко. Ето какво правим – избирам двама кечисти, обикновено такива, че да не могат ада се срещнат – от различни федерации или различно време и т.н. и всички си пишем предпочитанията в пет категории : technical skills , hi-flying , mic skills, brawl, look. Горе долу-времето за гласуване ще е 3-4 дни. Сезон 1 ще включва 8 епизода. Това е пилотният:

Kofi Kingston vs. Jay Lethel

kofikingston.jpg vs. Jay_lethal_genesis.jpg

technical skills : Kofi Kingston > Jay Lethel. Джей повече прилича на spot monkey, макар да показва някой добри умения и като техничар. Все пак Kofi безспорно притежава по-добри хватки в арсенала си.

hi-flying : Kofi Kingston < Jay Lethel. Малко са хората, които могат да излязат по този показател на глава с Jay Lethel. Макар години наред да беше подценяван зловещо в TNA, то имаше възможност да участва по мачовете на X-division-а и там правеше брутални неща. Не че Кофи не го бива в този елемент. Напротив Даже, обаче Джей няма как да не спечели битката по този показател.

mic skills: Kofi Kingston < Jay Lethel. Тука няма много какво да пиша, Джей е едно от най-забавните неща последните години в кеча, така давам му предимство и тук.

Brawl: Kofi Kingston > Jay Leathel . Никой от тях не е brawler, но пък Lethel ми се струва толкова далеч от това понятие, че предпочитам Kofi.

Look : Kofi Kingston > Jay Lethel. Кофи има добър вид. Може и да не е типичната звезда в мейнстрийм кеча, но пак си мяза на „кораво копеле”. Джей просто не може да се сравнява с него по този показател. Дребен е, някак несериозен изглежда като го погледнеш. Страхотен за мид-карда, но ми е трудно да си го представя за нещо повече, какво остава за МЕ. Kofi с малко зор го добутва до там, поне за Upper mid- card е идеален.

Моят победител е Kofi Kingston заради по-добрата си визия и смятам по-добри умения на ринга.

Вие сте :)

Edited by gboy

 

Link to comment

Kofi Kingston vs. Jay Lethal

Technical skills: Kofi Kingston < Jay Lethal - Много ясно, че Lethal превъзхожда в тази сфера.. всяко движение му е кристално и сияе от техника и прецизност.

High-flying: Kofi Kingston > Jay Lethal - Тук Кофи доминира лекинко.. с тези свои leaping abilities :)

Mic skills: Kofi Kingston < Jay Lethal - Mos Def Lethal, доказа го през последните месеци :)

Brawl: Kofi Kingston > Jay Lethal

Look: Kofi Kingston > Jay Lethal

PS - Пише се Jay LETHAL btw :(

Edited by G
  • Upvote 2
Link to comment

Готина тема, дано се активизира и развие в следващите броеве ако ще има такива. Само ми се струва, че трябваше да подбереш по-популярни кечисти като за начало, за да се активизират хората. Мисля, че ще се припокрива мнението ми с това на G, ама нека има още един глас.

Technical skills: Jay Lethal - твърдо

High-flying: Kofi Kingston - тук най-оспорвано.

Mic skills: Jay Lethal - тъй като не съм редовен кеч зрител, Кофи дори не си спомням да съм го гледал много как говори, което прави вота ми малко тъп, ама...

Brawl: Kofi Kingston

Look: Jay Lethal - и двамата са далеч от това, което аз наричам superstar look. Kofi e смешник, Lethal още по-голям, но ... абе лично мнение. :)

Link to comment
reppotswohS

Kofi Kingston vs. Jay Lethal

Technical skills: Kofi Kingston - Jay Lethal - Определено Lethal, Kofi още botch-ва някои простички неща;

High-flying: Kofi Kingston - Jay Lethal - Тук е ясно, мисля;

Mic skills: Kofi Kingston - Jay Lethal - След promo-тата имитирайки Flair просто... А Kofi не е показал почти никакви такива умения, единственото по-добро promo беше миналата есен, когато уж започна някаква вражда с Orton, като му потроши колата;

Brawl: Kofi Kingston - Jay Lethal - По-скоро Kingston;

Look: Kofi Kingston - Jay Lethal - Ами... Kingston заради, не знам, заради косата? Lethal ми изглежда някак си странно, Kofi се вписва идеално в образа с визията си.

- Kofi Kingston

Хубава идея иначе, дано повече хора проявят интерес, та да има още 'епизоди'. :)

Edited by reppotswohS
  • Upvote 2

7♣

Link to comment

technical skills : Глас за Lethal, доста по-добър pure wrestler, като в мачовете с Flair доказа че има качества. Кофи като цяло mat wrestling похвати няма. При него повече е елемента на атрактивноста.

high-flying : Глас за Kingston, това е и най-добрият му показател. Lethal има също добри качества, но в последните години не бих го определил точно като high flier.

mic skills: Глас за Jay Lethal, тука Джей бие с много. Още като имитираше Macho Man ми беше супер забавен, но след уникалните промота с Ric, просто ми се издигна в очите. Определено един от най-способните на микрофона кечисти в наши дни.

Brawl: Отново глас за Lethal, Kofi не съм го виждал да използва brawl умения, само подскоци и атлетизъм. Lethal поне с имитаторският си gimmick имитираше някои от похватите на Savage и Flair, които са добри brawler-и.

Look : Lethal е малко неугледен, нисък, слабичък и грозноват. Кофи изглежда доста по-добре с по-добре оформено тяло, торс и мускули. Като цяло тук е ясно.

Победата при мен отива за Jay Lethal с 3:2, които се доближава до понятието добър кечист, докато Kofi е скучноват и всичките му мачове са съставени от 2 до 3 хода.

Edited by radoslav1948
  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...