Jump to content

G-boy`s Dream Battle


gboy

Recommended Posts

Преди време бях направил подобна тема. Този път мисля да я поразвия малко. Ето какво правим – избирам двама кечисти, обикновено такива, че да не могат ада се срещнат – от различни федерации или различно време и т.н. и всички си пишем предпочитанията в пет категории : technical skills , hi-flying , mic skills, brawl, look. Горе долу-времето за гласуване ще е 3-4 дни. Сезон 1 ще включва 8 епизода. Това е пилотният:

Kofi Kingston vs. Jay Lethel

kofikingston.jpg vs. Jay_lethal_genesis.jpg

technical skills : Kofi Kingston > Jay Lethel. Джей повече прилича на spot monkey, макар да показва някой добри умения и като техничар. Все пак Kofi безспорно притежава по-добри хватки в арсенала си.

hi-flying : Kofi Kingston < Jay Lethel. Малко са хората, които могат да излязат по този показател на глава с Jay Lethel. Макар години наред да беше подценяван зловещо в TNA, то имаше възможност да участва по мачовете на X-division-а и там правеше брутални неща. Не че Кофи не го бива в този елемент. Напротив Даже, обаче Джей няма как да не спечели битката по този показател.

mic skills: Kofi Kingston < Jay Lethel. Тука няма много какво да пиша, Джей е едно от най-забавните неща последните години в кеча, така давам му предимство и тук.

Brawl: Kofi Kingston > Jay Leathel . Никой от тях не е brawler, но пък Lethel ми се струва толкова далеч от това понятие, че предпочитам Kofi.

Look : Kofi Kingston > Jay Lethel. Кофи има добър вид. Може и да не е типичната звезда в мейнстрийм кеча, но пак си мяза на „кораво копеле”. Джей просто не може да се сравнява с него по този показател. Дребен е, някак несериозен изглежда като го погледнеш. Страхотен за мид-карда, но ми е трудно да си го представя за нещо повече, какво остава за МЕ. Kofi с малко зор го добутва до там, поне за Upper mid- card е идеален.

Моят победител е Kofi Kingston заради по-добрата си визия и смятам по-добри умения на ринга.

Вие сте :)

Edited by gboy

 

Link to comment

Kofi Kingston vs. Jay Lethal

Technical skills: Kofi Kingston < Jay Lethal - Много ясно, че Lethal превъзхожда в тази сфера.. всяко движение му е кристално и сияе от техника и прецизност.

High-flying: Kofi Kingston > Jay Lethal - Тук Кофи доминира лекинко.. с тези свои leaping abilities :)

Mic skills: Kofi Kingston < Jay Lethal - Mos Def Lethal, доказа го през последните месеци :)

Brawl: Kofi Kingston > Jay Lethal

Look: Kofi Kingston > Jay Lethal

PS - Пише се Jay LETHAL btw :(

Edited by G
  • Upvote 2
Link to comment

Готина тема, дано се активизира и развие в следващите броеве ако ще има такива. Само ми се струва, че трябваше да подбереш по-популярни кечисти като за начало, за да се активизират хората. Мисля, че ще се припокрива мнението ми с това на G, ама нека има още един глас.

Technical skills: Jay Lethal - твърдо

High-flying: Kofi Kingston - тук най-оспорвано.

Mic skills: Jay Lethal - тъй като не съм редовен кеч зрител, Кофи дори не си спомням да съм го гледал много как говори, което прави вота ми малко тъп, ама...

Brawl: Kofi Kingston

Look: Jay Lethal - и двамата са далеч от това, което аз наричам superstar look. Kofi e смешник, Lethal още по-голям, но ... абе лично мнение. :)

Link to comment
reppotswohS

Kofi Kingston vs. Jay Lethal

Technical skills: Kofi Kingston - Jay Lethal - Определено Lethal, Kofi още botch-ва някои простички неща;

High-flying: Kofi Kingston - Jay Lethal - Тук е ясно, мисля;

Mic skills: Kofi Kingston - Jay Lethal - След promo-тата имитирайки Flair просто... А Kofi не е показал почти никакви такива умения, единственото по-добро promo беше миналата есен, когато уж започна някаква вражда с Orton, като му потроши колата;

Brawl: Kofi Kingston - Jay Lethal - По-скоро Kingston;

Look: Kofi Kingston - Jay Lethal - Ами... Kingston заради, не знам, заради косата? Lethal ми изглежда някак си странно, Kofi се вписва идеално в образа с визията си.

- Kofi Kingston

Хубава идея иначе, дано повече хора проявят интерес, та да има още 'епизоди'. :)

Edited by reppotswohS
  • Upvote 2

7♣

Link to comment

technical skills : Глас за Lethal, доста по-добър pure wrestler, като в мачовете с Flair доказа че има качества. Кофи като цяло mat wrestling похвати няма. При него повече е елемента на атрактивноста.

high-flying : Глас за Kingston, това е и най-добрият му показател. Lethal има също добри качества, но в последните години не бих го определил точно като high flier.

mic skills: Глас за Jay Lethal, тука Джей бие с много. Още като имитираше Macho Man ми беше супер забавен, но след уникалните промота с Ric, просто ми се издигна в очите. Определено един от най-способните на микрофона кечисти в наши дни.

Brawl: Отново глас за Lethal, Kofi не съм го виждал да използва brawl умения, само подскоци и атлетизъм. Lethal поне с имитаторският си gimmick имитираше някои от похватите на Savage и Flair, които са добри brawler-и.

Look : Lethal е малко неугледен, нисък, слабичък и грозноват. Кофи изглежда доста по-добре с по-добре оформено тяло, торс и мускули. Като цяло тук е ясно.

Победата при мен отива за Jay Lethal с 3:2, които се доближава до понятието добър кечист, докато Kofi е скучноват и всичките му мачове са съставени от 2 до 3 хода.

Edited by radoslav1948
  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...