Jump to content

Най - комичният образ в историята на WWE/F

PostMortem

Recommended Posts

Става въпрос за хора като Eugene, Simon Dean, Doink the Clown и т.н.

Не става въпрос за хора като The Rock, Chris Jericho или Stone Cold, които често са ни разсмивали със забавните си промота, а за хора, чиито образи са такива.

Аз бих изброил следните :

Eugene.jpg

Eugene - винаги ми е харесвало как се "превръща" в различни кечисти от миналото и настоящето.

hornswoggle.jpg

Hornswoggle - едва ли някого го кефи, но бих го определил като един от най - комичните образи на WWE, то де факто само заради това е в компанията още. Да не забравяме, че дори му дадоха титла...

hurricane_helms.jpg

The Hurricane - не мога да кажа ясно дали ме кефи или не, но пък определено storyline-ът покрай него беше добър. Дадоха му sidekick(Rosey), дори Tag Team Titles получиха, след което по много хитър начин му смениха образът.

bio.jpg

The Blue Meanie - бяха го въвлекли в история с Goldust, но като цяло нищо запомнящо се при него, дето се вика, кой не го видял, той не го пребил.

65.jpg

Goldust - за финал - THE Bizzare One. Определено един от най - страхотните образи в WWE. Първо той много добре се справя както с по - сериозни роли, така и с по - комични такива, но все пак, сега ще обърна внимание на комичните. Кой не помни невероятният Tag Team с Booker T ? Страхотни промота, хумор на максимума, а и доста солидно представяне на ринга.

Разбира се, може да се говори и за много други кечисти като Vito, Nunzio и т.н. но стига толкова от мен :)

Edited by PostMortem

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

През Cartoon Era-та предполагам е имало такива образи в изобилие, но просто няма как да ги знам, защото не съм гледал предавания от тогава и единствено мога да се сетя за Doink the Clown и някакво голямо пиле или нещо такова, което съм виждал.

• Upvote 1

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Santino беше доста забавен по едно време. Доста по забавен от Hornie.

Иначе винаги са ме кефели кретенски образи като THE SHOCKMASTAAAA, Red Rooster, Kai En Tai, Bastion Booger и The Halloween Havoc Mummy

• Upvote 6
Rocky Maivia

Не знам дали спада точно в тази категория но Boogieman ми беше много забавен :D

• Upvote 2

ТНЕ DEADMAN

William Regal ми беше забавен през Attitude ерата и мисля че си беше "комичен образ" в един период от време.

И не съм сигурен дали се брои, но Paul Bearer, след като му свикнах ми беше доста забавен и той.

Edited by ТНЕ DEADMAN

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Goldust & Booker T. Това беше по времето, когато бяха таг-тийм през 2002-03. Тогава покрай откачалката Goldust, целият образ на Букър Ти също направи нещо като цялостна трансформация към комичен образ и направо сцепваха с ТОТАЛНИТЕ си олигофрении! Даже по едно време май имаха една рубрика, в която се ебаваха с разни филми и им правеха анализи :lol:

Други, които бих могъл да спомена, са Edge и Christian през 2000 година. Тотално къртеха с техният "5 second pose" и с маскарадите, които правеха. Бяха хийлове и се базикаха яко с публиката. Златни времена бяха :lol:

Santino също може да бъде honorable mention тук, само че на мен лично никога не ми е бил чак пък толкова забавен, колкото го изкарват всички.

35izpu1.jpg