Popular Post G Posted July 10, 2010 Popular Post Share Posted July 10, 2010 EPISODE 1 Общо събрание на сценаристите на компанията за обсъждане месечният booking (Нова политика на WWE ) WWE Headquarters 2010 Michael Hayes: Така всички ли сме тук? Добре.. Като главен сценарист на Smackdown мисля, че е редно аз да открия това съвещание, не че въобще има нужда повечето от вас да са тук, но нова политика на компанията какво може да направи човек!? Brian Gewirtz: Ъм Майкъл.. мисля, че аз ударих "Ези", когато хвърляхме чоп в коридора и е редно да откривам! Michael Hayes: .. ТАКА явно няма възражения, можем да продължим напред. РАДИО ИЗКАЗВАНЕ НА VINCE MCMAHON Joe Francosi: ПОДЯВОЛИТЕ 12 ЧАСА Е!! Всички да станат и да не "гъкват" в продължение на 1 минута! Vince McMahon (Радио Изказване в 12:00): Днес на обяд в столовата ще се сервира свинско с картофи, който кихне по време на обяд ЩЕ БЪДЕ УВОЛНЕН! Мразя кихльовците.. В 3 След обяд всички на двора за физзарядка и този път специално към Christopher DeJoseph (Big Dick Johnson), моля г-н ДеДжоузеф не излизайте гол и без това ще вали.. Вече няма да е възможно да използвате кафе машините до второ нареждане, или поне докато Monday Night RAW не удари "10 рейтинг", благодаря за вниманието и ХАЙЛ ХИТ... ъъъ... Хайли Бери! Хайли Бери е яка.. даааамм.. (цък! Прекъсване..) 30 секунди за рубриката "Кой за какво си мисли?" Pat Patterson: Vince има толкова секси глас.. чудя се как ли изглежда гол!? Christopher DeJoseph: Не мога да тичам гол!? Brian Gewirtz: Свинско с картофи.. Michael Hayes: Добре, добре!!! Да продължим напред, че няма време.. та ето над какво рабодихме последно време с моите помощници. Така.. Крисчън бла бла бла... Харди бла бла бла.. а ето нещо интересно което сме замъдрили -> Джак Суагър взема титлата от Мистерио на MITB с измама, след което я дроп-ва следващата седмица в Cage Match срещу Big Show.. но Drew McIntyre каширва MITB куфарчето си след мача и спечелва титлата, след което прави вражда с John Cena.. Brian Gewirtz (Разсърден): Квооо?.. Сина е мой Hayes хвърляхме чоп и за него, не можеш.. Michael Hayes (Гневен вадейки стотинка): ДВЕ ОТ ТРИ Браян.. ДВЕ ОТ ТРИ!! Аааа! Искаш ли съм ъф дат.. аа? Brian Gewirtz (Избягвайки от стаята разплакан): Отивам да кажа на Винс... Ъхъхъъъъъ.. Michael Hayes: Точно така, нека стане ясно кой е шефът тук!.. ТА до къде бях стигнал.. А ДА -> Джон Сина идва в Smackdown и прави вражда с Дрю, като на по-следващото ППВ.. забравих му името, те и без това ги сменят през ден, ще има Triple Threat: Drew © vs Cena vs Sheamus ©, като мисля че е редно след огромната дедикация към компанията от страна на Сина през последните години да му дадем и двете титли! ДА ЖИВЕЕ ШАМПИОНЪТ.. и феновете са щастливи.. Новак: Освен Шеймъс.. и останалите.. Michael Hayes: Ти кой беше? Brian Gewirtz (Влизайки засмян, но все още подсмърчащ): Сега ще видим кой кого Хейс.. ВИНИ МАК ПО РАДИОТО Vince McMahon: ХЕЙС.. спри да закачаш Gewirtz и го остави да говори! .. И няма да му вземаш повече Сина и Шеймъс разбра ли? .. Pat спри да си бъркаш в носа! Michael Hayes (Сядайки обиден): Порта.. Brian Gewirtz (Ставайки доволен със сценария си): "Ето какво ще се случи в RAW през следващият месец" - от Brian Gewirtz! Понеже гледам редовно MTV и съм на "ТИ" с модите сред младите съм замислил да извикаме 5 Guest Host-a следващата седмица и да направим цял teen рок концерт.. (пляскайки доволно) Йеееееее!!! Ще извикаме звезди, които разбират младите и са запознати с проблемите им обстойно за да draw-нем.. мислех си за имена като Братята Джонъс, Хана Монтана и може би този новия сладур Justin Bieber. Ще направим конфронтация между Justin & Randy Orton.. Новият: Лол РКО на Justin, това ще зарадва много хора.. Добра идея! Brian Gewirtz: По скоро си мислех да изпеят някоя песничка заедно.. ще стане тотален хит, може да вкараме и Hornswoggle накрая на сегмента за да се зарадват децата все пак, Ортън е толкова голям и страшен.. Новият: А какво ще правим с Nexus?.. Michael Hayes: КОЙ СИ ТИ БЕ ЧОВЕК!?.. Brian Gewirtz: Ооо.. Nexus!!? Твърде вулгарни и груби за моя вкус.. Линда ми каза да не се притеснявам за тях, тя ще ги оправи. Ноо.. предполагам трябва да правят нещо иначе малката им фен база ще се разсърди и няма да гледат RAW, може би ще пребият някой... да кажем разносвача на хотдози, така 100% ще ИЗПРАТЯТ ПОСЛАНИЕ! Новият: John Cena & Sheamus.. враждата им на къде отива? Brian Gewirtz: Викам да направят някой сегмент заедно.. но защо трябва да мислим за титли и вражди, като може да се забавляваме в PG стил със звезди от ранга на JUSTIN BIEBER! Той ще draw-не колкото е необходимо.. Сладур!!.. Новият: Поне таг дивизията? Нещо там.. Brian Gewirtz: О вижте стана време за ОБЯД.. всички към столовата!! Christopher DeJoseph (Разкъсвайки дрехите си): Уууууууу Парти таймммм!! Новият (Възмутен): Знаех си, че трябваше да взема онази работа в "Starbucks"! Note: Не е успешно като на Remus, но да има Ще правя от време на време епизодчета за малкото които ще следят.. СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ.. - THE SUPERStar, Sashundera, HBK_forever and 33 others 36 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 AХАХАХАХАХА БРАВО.Аз дето не съм по дневниците ми хареса.Много забавно ,най-тъжното е ,че най-вероятно баш така протичат сбирките на сценаристите. :mad: Kurt Angle 10, reppotswohS, G and 1 other 4 Quote Link to comment
Mr.3:16! Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 :lol: Много добро, шегичките с Bieber изкъртиха. ГГ и чакаме скоро продължението. ;] reppotswohS, Kurt Angle 10, outkast and 2 others 5 Quote Link to comment
koleda321 Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Тва си е направо като "Буркан с мед". А най-смешното и същевременно жалко е, че има доста голяма вероятност тези сбирки наистина така да протичат. Някак си супер смешно, ама и страховито реалистично. reppotswohS, Kurt Angle 10, Lemmon-714 and 1 other 4 Quote Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) Link to comment
cskar4eto Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 WE WANT BIEBER! ЧИ ЧИ ЧИ ЧИ! WE WANT BIEBER! ЧИ ЧИ ЧИ ЧИ! Гуд, гуд, мислех си, че за WWE няма толкова мат'риал за хранене, колкото TNA, но ти ме опроверга. Чакаме следващата част. G 1 Quote Link to comment
itzo1994 Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Мощна гавра, особено с Bieber. Радвам се, че ще го продължиш, много е смешно. Браво! G 1 Quote Link to comment
reni_89 Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Пхахахахаха жестоко е Много приятно и забавно четиво и се надявам се да има още.Определено ще се намерят хора на които им е интересно и ще го следят. Ортън и Бийбър дует ахахах :2funny: Определено предпочитам RKO-то Vince и Gewirtz цепят мрака :D G, Lemmon-714 and batistaheel 3 Quote Link to comment
Popular Post G Posted July 10, 2010 Author Popular Post Share Posted July 10, 2010 (edited) EPISODE 2 WWE Headquarters 2010 БОНУС! "Приключенията на John Laurinaitis" Джон се почеса отдолу докато преглеждаше отново договорът, след което погледна русото момиче седящо от другата страна на бюрото му и се усмихна.. John Laurinaitis: Та как каза, че се казваш сладурче? Girl: Сидни.. John Laurinaitis: Хмм.. от сега нататък ще се казваш "Каприз".. Та "Каприз" само за да съм сигурен.. нали можеш да правиш шпагат? Каприз: Да бях танцьорка навремето! John Laurinaitis: СУПЕР! Ами мисля, че сме готови с всичко остана само да подпишем договорчето и да те приемем в WWE семейството хех.. таааа... Каприз (Учудена): Нямате химикал ли?.. John Laurinaitis: Не то аз имам "химикал", но ако искаш работата ще се наложи да паднеш на колене и да го разпишеш.. .. Michael Hayes влезе в конферентната зала видимо възторжен и развалнуван заради нещо конкретно: Michael Hayes (Хвърляйки куп листи на масата пред другите сценаристи): Oh Yeahhh... Питам кой е човекът? Brian Gewirtz (Кръстосвайки пръсти): Какво е това, молбата ти за напускане? Michael Hayes: Не мили ми Браян.. това моето момче е сценарият, който ще издуха шоуто ти от незаслужената лидерска позиция! Това е "рейтингово злато" пичове! Pat Patterson: Какво си замислил този път.. нова версия на "Язон и Аргонавтите" т.е. Cena -> Язон.. Златното Руно -> Световната титла.. и хепи енд? Michael Hayes: Спри да намекваш, че съм "гей" за Сина, Pat!?.. За последен път ти го казвам! Pat Patterson: Аз не намеквам.. ти "НАМЕКВАШ" като чуеш името на шампиона. Michael Hayes (Изкашляйки се): Fag.. Pat Patterson: КАКВО КАЗА!? Michael Hayes: Кашлях бе.. какво да съм казал!? Та слушайте сега, защото наистина ще останете шокирани от буукингът който съм замислил.. Joe Francosi: Хайде дайте му вече възможност да се изкаже, че ще вземе да се побърка.. РАДИО ИЗКАЗВАНЕ НА VINCE MCMAHON Joe Francosi: ПОДЯВОЛИТЕ 12 ЧАСА Е!! Всички да станат и да не "гъкват" в продължение на 1 минута! Vince McMahon (Радио Изказване в 12:00): Днес на обяд в столовата ще се сервира "Айнтопф" (Немско ястие с месо и зеленчуци) и за десерт по един голям банан за кечистите като бонус.. трябват им повечко витамини, не тия хапчета с които ги тъпчем постоянно и залъгваме народа с "Wellness програмата". Това ми напомня да съобщя на всички ви, че вече паричното наказание за използването на името "Крис Беноа" в компанията се увеличава от 1000$ на 1500$! Така, че моля ви съобразявайте се.. Специално към охраната имам ново изискване.. моля ви, когато някой фен носи плакат, на който пише името "Daniel Bryan", освен да му го конфискувате го/я и смазвайте от бой! Аз диктувам правилата в арената ми.. и каквото кажа СТАВА!! Дори и да е дете не се колебайте да използвате сила.. но СНИМА ЛИ ВИ КАМЕРА.. "PG ФЕЙС", тренирахме го вчера на физзарядката. Това е.. благодаря ви и приятен ден! (цък!) .. Michael Hayes: Ок, слушайте какво ще става в Smackdown до SummerSlam! Заради тъпият Gewirtz няма да мога да използвам Cena или Sheamus чак до Night of Champions.. затова направих основни корекции. А щом Сина не фигурира в плановете ми, редактирах 90% от сценария ;/ Както и да е.. нещата покрай шоуто ще стоят така -> тъй като Рей Мистерио избра да почива на MITB Пей Пър Вю-то, защото ще води семейството си на Бахамите.. странно защо е сложена тази клауза в договорът му, да почива няколко дни в месеца когато той си пожелае? Та това явно няма да има значение, защото той НЯМА да защитава титлата си на MITB.. вместо това за 100 път ще видим как Big Show може да скуашне за секунди Jack Swagger с юмрука си! Хахах дори вкъщи съм си направил компилация от нокаути на PC-то.. Новият: А защо тогава измислихме ново движение за Swagger, с което да изглежда силен? Michael Hayes: ТИ ОЩЕ ЛИ СИ ТУК ХЛАПЕ!? Миналият път си помислих, че се шегуваш нещо.. и всъщност си разносвачът на напитки!? Новият: За съжаление не г-н Хейс.. работя като сценарист тук? Michael Hayes: Както и да е и без това сигурно ще се разделим с теб съвсем скоро.. задаваш твърде много въпроси, това ме съмнява! Новият: Ами.. Michael Hayes: ДОБРЕ ДЕ.. ще отговоря на тъпият ти въпрос, боже! Нов си и сигурно не знаеш, но Undertaker ще се завърне на Summerslam, затова няма никакво значение кой какво прави в момента.. просто изчакваме и после тотален СКУОШ! Swagger и без това не draw-ва както прогнозирахме.. Новият: Затова не трябваше ли да го доизградите преди да му дадете световна титла?.. Както виждате върши работата си съвестно и има потенциал за major heel в брандът? Michael Hayes: Според мен и колегите ми не се справи г-м многознайко.. КАЗАХ ВЕЧЕ, след като Undertaker се завърне скуош фест за "Фукльото"! Продължаваме нататък.. Понеже Гробаря ще се завръща бихме искали да намерим роля на Big Show, тук съм писал.. ммм.. а да -> Гей таг тийм с Cody Rhodes... DASHING Cody Rhodes! Дори вече си го представям, Cody се гледа в огледалото, а Show сресва косичката му с гребенче, така можем да запълним цял месец със сегменти.. смелз лайк $$$ Новият: Ох.. добре както и да е, нататък какво пише в "скъпоценният" сценарии? Michael Hayes: Да видим.. Крисчън бла бла бла.. Харди бла бла бла.. MVP бла бла бла.. Chris Masters.. хъх той още ли е в компанията.. смятай!? Аааа ето нещо наистина качествено и интересно -> Drew McIntyre vs Kofi Kingston feud ОТНОВО! Новият: Защо отново? Michael Hayes: Колебаех се между това и нова програма между Чаво и Хорнсуогъл.. но в крайна сметка избрахме Дрю-Кингстън. Новият: СЕС & NXT?.. Там как са нещата? Michael Hayes: И тук не можеш да ме хванеш неподготвен.. мислим да направим Серена & СМ Пънк двойка и да разпаднем цялият Стейбъл, който е и без това е тъпа идея. СМ Пънк & Серена ще са новите "Lita & Edge" в Smackdown, а Люк "Бесилото".... Бесилотооо... Бе да се "беси" в дарк мачове с Ванс Арчър до Summerslam, от там нататък сигурно ще измислим нещо (кръстосвайки тайно пръсти зад гърба си)! А в NXT... то и няма какво толкова да се мисли за NXT -> Райли го правим клонинг на Миз, Kaval губи всичките си мачове и го уволняваме, буукваме Елай Котънууд & Кали в доминиращ отбор, който ще скуошва Hart Dynasty.. Майкъл Макгиликъти много наподобява на Беноа, затова сигурно и той ще си замине от компанията, а Пърси Уотсън USA CHAMP.. ИМА ХАРИЗМА! Новият (Хващайки се за главата): Охх... Brian Gewirtz (Лакирвайки ноктите си дотогава): Свърши ли най-сетне с дърдоренето гламчо.. време е да ти представя сценарий за едно истинско шоу! Пригответе се за "возенето на живота си"!! 30 секунди за рубриката "Кой за какво си мисли?" Pat Patterson: Боже, дано да има предвид секс! Новият: Да скоча от прозорецът или да си прережа вените в тоалетните.. труден избор за дейност през почивката Christopher DeJoseph: Охх толкова съм гладен, кога ще дойде тъпата почивка!?!? Не знам тия за какво ми говорят, но ако до 3 минути не сложа нещо в устата си, някой ще се раздели с краче или рачичка.. или бутче? Ммм... СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ Edited July 11, 2010 by G batistaheel, ShwN, outkast and 18 others 21 Quote Link to comment
itzo1994 Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 (edited) Образите на новакът и Hayes рутят! Най ми беше забавно следното: Гей таг тийм с Cody Rhodes... DASHING Cody Rhodes! Дори вече си го представям, Cody се гледа в огледалото, а Show сресва косичката му с гребенче, така можем да запълним цял месец със сегменти.. смелз лайк $$$ Такива diary-та са уникална находка, според мен, и ти и Ремус се справяте великолепно. Keep it going! Edited July 11, 2010 by G Lemmon-714, go go and G 3 Quote Link to comment
G Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 (edited) EPISODE 3 WWE Headquarters 2010 БОНУС! "Приключенията на John Laurinaitis" PART 2 John Laurinaitis (Отпивайки от кафето си): Да влез... Random Кечист: Г-н Laurinaitis, изпратиха ме при вас.. John Laurinaitis: Какъв е проблемът? Random Кечист: Искам да кандидатствам за работа в компанията. John Laurinaitis (Пулейки се): Виж ти.. Как се казваш синко? Random Кечист: John. John Laurinaitis: Адаш,а!? И все пак твърде много "Джоновци" имаме в roster-ът приятелю, (на ум: Да бе просто Винс забрани да се изрича напразно името на "св. св. Джон Сина" в предаванията)... затова да видим.. мм фамилията ти е Уолтърс.. хмм!? ХАХ! Ето какво ще направим, от сега нататък ще се казваш "Уолт Джонсън", колко креативно от моя страна! John: Не обърнахте ли просто името ми..? John Laurinaitis: Не, току що ми дойде като идея.. аз съм гений! Та не мисля, че има за какво повече да говорим ще те заточим.. имам предвид сложим в FCW за известно време за да видим дали ще претърпиш развитие *кашляйки* едва ли.. и чак след това може и да достигнеш до главният roster хлапе.. Въпроси? Сега! Уолт: Няма ли поне да разгледате CV-то ми.. да видите какъв опит имам? Да ме попитате къде съм се борил преди и прочие.. John Laurinaitis (сменяйки темата замислен): Сега като се замисля Уолт Джонсън звучи твърде.. семпло? Уолт: НАЛИ.. John Laurinaitis: По скоро ще е добре да те кръстим "Уоли Джи".. Уоли като клоунът.. ДА!! От кога не сме имали клоун в шоуто (на ум: Половината roster са с образи на "клоуни" ама айде..). Добрият, весел, забавляващ децата клоун Уоли Джи, който дори ще рапира! Точно така, малко "PG Rap" ще дойде добре на teen аудиторията. Уоли Джи: Но.... това въобще не е моят стил и personality на ринга, г-н Laurinaitis! John Laurinaitis: Прав си, прав си! Къде ми е акълът.. забравихме да ти измислим завършващо движение нали, бе дълъг ден и понякога такова се изморявам психически (Гледайки часовникът, който показва 10 часа сутринта). Какво ще кажеш за DDT и без това почти няма кечист във федерацията, който да използва това движение.. ще го кръстим "Уоли-Ти", не виждам как може да сбъркаме с тази насока адаш! Еее.. на добър път и дано мечтите ти да се сбъднат.. Уоли Джи! Уоли Джи (Ставайки почти разплакан и излизайки от помещението): Оуу.. мисля, че ми прилоша! John Laurinaitis: Често се случва в моят офис незнайно защо!?.. Тоалетните са надолу по коридора.. .. Офисът на Винс Винс (Гледайки телевизия): Давай Стинг... Давай.. ДДТ.. Давай Скорпионе!! Линда (Влизайки в стаята): Какво гледаш!? Винс (Изключвайки бързо телевизорът): Ааа.. нищо особено! Глупости някакви дават.. Линда (Застанала като амфора с тъпо изражение на лицето си): Гледаше TNA, нали! Хах.. не мога да повярвам Вин.. Винс: Не не съм такова.. АВЕ ЖЕНО, какви ги приказваш.. бях пуснал Спайк ТВ защото чаках едно изказване на LeBron James и ги показаха тия за малко! Линда (Излизайки от стаята отново): Бе гледаше си TNA ама хайде! .. Аз отивам на важно съвещание.. т.е. политическо нали! (мислейки си за мусколестият и шофьор любовник) Винс (Извиквайки след Линда): .. И НЕ ГЛЕДАМ ТИ ЕН ЕЙ ЖЕНО, стига си ме разпитвала!!!!! Аз съм мъжът в тази къща (мислейки за тайният си "стеш" с Виагра зад кърпите в шкафа)! Винс се замисли и стигна до изводът, че отдавна не бе правил нищо интересно и "контровърсии", затова вдигна телефонът за да се обади на сина си Шейн! Винс: Шейн.. синко, мисля че е време да купим някоя компания! Шейн (сънен): Какво!? Винс: Хел Йеаа.. усещам онова "лудо" чувство вътре в мен синко, от много време не бях го изпитвал! Шейн: Пиеш ли редовно хапчетата, които ти преписаха? Винс: Да стига си ме питал това!!! Трябва да КУПИМ НЯКОЯ КОМПАНИЯ иначе няма да мога да заспя... кажи ми, че ще купим компания още утре! Шейн: Ох добре де ще купим.. какво имаш предвид, предполагам ТНА? Винс: ХЕК НОУ!!.. Обичам да гл... ааа имам предвид, че са прекалено малки и ненужни няма смисъл да им се обръща внимание! Искам да сразим и да купим някое "голямо куче"... като UFC!!!!! Шейн: UFC!? Винс: Дааааа.. идеално! "Дейна" се прави на интересен защото събират голяма публика, явно не е идвал на нашата Wrestlemania? Слушай планът Шейн, искам да се внедриш като "шпионин" в UFC.. ще използваме сценарият, че сме се скарали бла бла и че не искаш да ме виждаш повече.. и ще поискаш да вложиш пари в UFC, всеки обича ПАРИТЕ! .. Този план незнайно как винаги работи Шейн: Какво.. ама.. Винс: Даааа и след това ще използваме и другият ни внедрен агент там - Брок Леснар за да сринем цялата компания отвътре, който е и световен шампион между другото! АЗ СЪМ ГЕНИЙ!.. От сега ми идват идеи за след това, ще правим на година една Wrestlemania и една.. Fightmania с инсценирани боеве! Шейн: Но.. Винс: Благодаря ти, че се нави Шейн.. обичам те синко.. чао (цък!) Жената на Шейн: Кой беше скъпи.. Шейн (Затваряйки слушалката): Някакъв луд.. заспивай! .. В конферентната зала -> "Събрание на сценаристите" Brian Gewirtz: След като до сега слушахме тирадите на измореният космат морж Hayes, е най-сетне време да ви представя един истински сценарий за "A" шоуто на компанията.. Точно така Hayes, MONDAY NIGHT RAW.. не Friday Night Blowjob. Michael Hayes: Хайде давай по-бързо, моля те.. и без това едва ли има някой в залата, който го интересува какво ще се случи в RAW! Brian Gewirtz: Стига си завиждал стар мърморко, а слушай как трябва да започне едно истинско шоу ЗА МЪЖЕ.. 1-во (Откриващ сегмент), ъм номерирал съм си ги.. та 1-во (Откриващ сегмент) -> Шоуто ще бъде открито с авторска песен от талантливият НОВ GM на RAW... JUSTIN BIEBER!!!!! Уи лъв я Джъстин!.. Невероятна моя иновативна идея, да заменим изтърканите "Guest Host появи"... с наименованието "GM for a Night".. така всички ще са доволни, а и на кого подяволите му трябва постоянен GM, това е само мит! Новият: А тогава какво ще стане с историята покрай "Мистериозният GM", който праща И-мейли на Майкъл Коул.. нали уж трябваше това да бъде лидерът на NEXUS в близко бъдеще? Brian Gewirtz: Нексус.. Шмексус! Те ще пребият продавачът на тениски тази седмица! Big Show (Решейки косичката на Коди Роудс с гребенче, докато двамата минават покрай залата): Така ли Майкъл!?.. Michael Hayes: СУПЕР СТЕ Шоу.. продължавайте в същия дух! Brian Gewirtz: Така 2-ро.. съм писал -> Мач между Santino Marella & Ted DiBiase и победа на ДиБиаси! Новият: Тук каква е идеята.. най-накрая издигане на ДиБиаси, а не безсмислено разтакаване на образа му? Brian Gewirtz: Ами по скоро съм писал да се наблегне на НАЙ-ГОРЕЩТАТА Raw двойка в момента Теди & Марииссс.. Оу Ем Джи пичове, толкова са сладки заедно! Мачът ще остане на заден план.. дори най-добре Сантино да направи "Кобрата", след което да джоби в 1-минутна битка, това ще се понрави на феновете.. вече и без това кой иска да гледа хубави и дълги мачове? Аз не! Асистентът на Gewirtz: Г-н Gewirtz, имате нов и-мейл! Brian Gewirtz: Прочети ми го тогава,Емилио? Асистентът на Gewirtz: От тип на име "вандалътAMG-20m!neshev" е.. Цитирам "Върнете Батиста ве нещастни п...", останалото са псувни! Brian Gewirtz: Ох.. поредният простак.. та докъде бях стигнал? Новият: До 3-то.. Brian Gewirtz: А да.. за 3-то съм писал.. оф скука, мач между Chris Jericho и John Morrison! Новият (С усмивка на лицето си): Това е добре.. ТОВА ВСЪЩНОСТ Е МНОГО ДОБРЕ! Ще видим хубав мач, феновете ще се зарадват.. Brian Gewirtz: Ами не.. всъщност съм писал, че Edge ще излезе и без причина ще Spear-не и двамата.. после ще го обясним като му дойде времето! (Кръстосвайки пръсти зад гърба си) Christopher DeJoseph: Побързай моля те.. почивката е след няколко минути а съм гладен! Brian Gewirtz: Такааа... 4-то Дует на Групата "BIEBE-RKO" на ринга; 5-то Интервю с Джон Сина, което като времетраене съм го писал 20 минути; 6-то Боурн ще бъде скуошнат, ще решим от кого; 7-мо Мач за Tag Team титлите.. абе това не трябваше ли да е дарк мач, както и да е нещо съм объркал тук (драскайки по листа); 8-мо Шеймъс скуошва Зак Райдър и имаме конфронтация между него и Сина за поредна седмица.. След мачът Нексус се опитват да нападнат Сина отново, но Джони смазва от бой Скип Шефилд и другите се разбягват.. ами мисля, че сме готови хайде на обяд! Новият: Защо не.. обядът стана единственото смислено нещо което правя тук! Теди Уонг (Минавайки покрай залата, държейки на каишка Дрю.. който имитира куче): Така ли плеяя? Michael Hayes: ДА ТЕДИИ.. продължавай в същия дух! Следва продължение.. Edited July 11, 2010 by G mass1v3, The1948One, Kurt Angle 10 and 15 others 18 Quote Link to comment
reni_89 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 (edited) Ахахах спуках се от смях. И двете епизодчета отново бяха много забавни,особено началните части със John Laurinaitis-направо цепи мрака :2funny: Michael Hayes:"а Люк "Бесилото".... Бесилотооо... Бе да се "беси" в дарк мачове с Ванс Арчър..."-това не знам защо но ми беше супер смешно :D "BIEBE-RKO"-Боже опази :2funny: Разговора между Вини и Линда и Вини и Шейн също бяха супер забавни. Като цяло се смях доста. Edited July 11, 2010 by reni_89 Lemmon-714, G and batistaheel 3 Quote Link to comment
crazyrex Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 "Теди Уонг (Минавайки покрай залата, държейки на каишка Дрю.. който имитира куче): Така ли плеяя?"- Diary-то е наистина много забавно следя го с интерес. Lemmon-714 and G 2 Quote [center][img]http://prikachi.com/images/144/2496144M.jpg[/img][/center] Link to comment
koleda321 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Ооо, много яко! Винс гледа ТНА, иска да купи UFC! И neshev праща имейли с псувни! :lol: G, go go, reppotswohS and 1 other 4 Quote Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) Link to comment
go go Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 (edited) Уникално е! Продължавайте и двамата, най-после нещо разведряващо.. ;) Edited July 11, 2010 by go go Lemmon-714 and G 2 Quote Link to comment
HeaDMaKeR™ Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Супер четиво плеяя, на места е супер забавно, даже се смея на глас. Това като си го представя как е в действителност сцепва: Винс (Гледайки телевизия): Давай Стинг... Давай.. ДДТ.. Давай Скорпионе!! G 1 Quote I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska Link to comment
cskar4eto Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Интересни и забавни идеи имате двамата с Ремус. Асистентът на Gewirtz: Г-н Gewirtz, имате нов и-мейл! Brian Gewirtz: Прочети ми го тогава,Емилио? Асистентът на Gewirtz: От тип на име "вандалътAMG-20m!neshev" е.. Цитирам "Върнете Батиста ве нещастни п...", останалото са псувни! Brian Gewirtz: Ох.. поредният простак.. та докъде бях стигнал? :2funny: G 1 Quote Link to comment
Mr.3:16! Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Вери GG на G, с всеки епизод става все по-забавно и интересно. ГГ и че има желание, в момента води 3 дневника. reppotswohS and G 2 Quote Link to comment
ShwN Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Забавно,определено ще го следя.Това е дневникът с главно Д.Ще се радвам да видя и Triple H сред сценаристите,а btw надявам се новакът да е някой сред интернет пространството.neshev? Много ми хареса имейлът,който получи Gewirtz.Успех и дано да не го зарежеш,надявам се това да е поредния проект,който да пишеш дълго време. :P G 1 Quote Link to comment
MainEventer Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Сега прочетох и трите поста..Hayes е най-големия! :lol: И случката с Уоли-Джи радва много :2funny: G 1 Quote Link to comment
G Posted July 13, 2010 Author Share Posted July 13, 2010 (edited) .. Vince (говорейки по телефонът): Разбрах, че си искал да говориш лично с мен Джъстин, за какво иде реч? Justin Bieber: Да Винс, точно така! Искам в следващият епизод на RAW, който ще host-вам отново.. да ме направите да изглеждам по bad ass, дори няма да откажа да се бия с някого? Vince: Наистина!? Това ще бъде интересна новина за екипът ми от професионалисти, дори те в този момент работят по сценариите за следващата седмица! (през това време в конферентната зала) Christopher DeJoseph (разказвайки смешна история на останалите си колеги): .. И в този момент Магарето изохкало, а Клоунът се оказал едноока проститутка! Екипът от "Професионалисти": АХахахахахахаххаха!! Vince: .. Дори ще им се обадя след малко за да го имат предвид, може да те вкараме в някой сегмент с Wade Barrett & Nexus.. те се котират в момента като най-големите "биячи" в RAW.. (през това време в конферентната зала) Michael Hayes: .. Хах Gewirtz няма ли вече да махате онзи англичанин с лошата прическа и глупавото изражение? Brian Gewirtz: Кой Reagal ли!? Michael Hayes: Нее.. онзи какъв беше Уейд Барет.. "Ам Уейд БарАт.. шейк МА хАнд Сина, ооооо дер уул би савиЪъъъ консакуенсес!!".. Хаха, пича дори не може да говори Английски? Vince: Сега ще им се обадя да видя какво ще измислят (цък!) .. EPISODE 4 WWE Headquarters 2010 Дами и господа, днес ще четете едно специално издание на WWE Creative... наречено "Planning Monday Night RAW ON DRUGS!" WWE Monday Night Raw 05 July 2010 (МИНАЛАТА СЕДМИЦА) .. - Michael Hayes & Brian Gewirtz се бяха гушнали като първи приятелчета, докато въртяха дебелият джойнт в мазето в къщата на майката на Gewirtz.. Майката на Gewirtz: Браяяяянннн.. искаш ли още сладки за теб и приятеля ти!? Brian Gewirtz (Напушен): Не мамо.. всичко е шест хъ хъ хъ!! Michael Hayes: Пффффффф.... Brian Gewirtz (Вдигайки отново листът, на който до сега с Michael драскаха): Скив сега Майки.. тук мисля Сина да откаже нали хъ хъ примирието.. Michael Hayes: О да пич, определено... Сина е як мъжага, как така ще го направим да се предава като кучка на 8 човека.. Brian Gewirtz: Боже и аз точно това си мислех.. смятай! Michael Hayes: Даа определено.. ии какво става нататък? Brian Gewirtz: А да.. та отказва примирието и казва на грозният англичанин който мразиш.. че ще ги спука всичките един по един Michael Hayes: Coooll.. като оня филм с Мел Гибсън, пич!! Brian Gewirtz: Даа.. и след това ъмм GM-а, който още незнаем кой ще е.. може да се направи на Ледения и да буукнем 8 on 1 handicap мач.. Nexus срещу Cena за следващата седмица! Michael Hayes: Хаааах.. смятай човек! Brian Gewirtz: Нали нали.. уникално такова! Michael Hayes: Нататък какво си писал? Brian Gewirtz: Ъмм.. да тук има красива рисунка на пеперудка.. и след нея съм писал ъъ -> Даа та мисля бро преди да ти прочета нали, да изляза тотално от рамките на нормалното.. искам да изляза.. да изляза от рамките на това.. ии да стане яко! Michael Hayes: Лоол рамките на нормалното.. интересно звучи! Brian Gewirtz: Даа искам да изляза.. ии Ще има шоу нали.. на Edge и ще се появи Jericho! Ще пресъздадем омразата между тях и изведнъж , готов ли си... просто уникално.. ще ги направим отбор! Michael Hayes: Лол, наистина ли? Brian Gewirtz: Даа.. и опонентите им ще бъдат Orton & Bourne!! И ще ги направим и тях як отбор да се кефят феновете, но след мача ще ги скараме.. ще ги съберем пак и пак ще ги скараме мхмм.. също така Edge ще прецака Jericho като го Spear-не без особена причина в суматохата! Michael Hayes: Точно като оная драма с обратите.. там! Brian Gewirtz: Даа обратите ще накарат хората да се замислят, кои са всъщост! Michael Hayes (Клатейки сериозен глава): Кои са те .. всъщност.. пич това е зарибено! Brian Gewirtz: Мисля после такова.. да направя поредният безсмислен tag team мач за да докажа, че tag team дивизия в кеча не е толкова необходима за да се гледа едно шоу.. Santino Marella & Vladimir Kozlov vs William Regal & The Great Khali -> Едноминутен мач как ти звучи! Michael Hayes: Разумно разумно.. не трябва да се оливаме я! Майката на Gewirtz: Браяяяяяяяяяннн... качи се за да помогнеш на старата си майка!! Почисти тоалетната момче! Brian Gewirtz (Слагайки шнорхел и вземайки от някъде четка за кенеф): Ок брато book-ваме го, ае аз отивам да поплувам.. Michael Hayes (Хващайки моливът): Аз ще взема да напиша и Smackdown както е тръгнало.. днес явно идеите ни текат като поток! Brian Gewirtz: Майк.. такова замислял ли си се колко е важна и полезна работата ни всъщност! Не е само писане на долни майтапи и кой ще се бие с кого.. ние сме мислители Майк, мислители! Michael Hayes (Сериозен): Всеки ден приятелю.. всеки ден! Brian Gewirtz (Слагайки Водни очила): Важни сме.. СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ.. Edited July 13, 2010 by G jerichoholic, reppotswohS, go go and 7 others 10 Quote Link to comment
G Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 (edited) EPISODE 5 WWE Headquarters 2010 .. WELLNESS PROGRAM Доктор (В офисът на Винс): Защо ме извикахте да се срещнем чак тук г-н МакМеън? Vince McMahon: Знаете как е.. всеки души за някаква "голяма история", докторе. Доктор: Дааа.. разбирам ви. Дискретността на първо място! И все пак да ви кажа направо резултатите не са хич добри.. тук виждам, че повече от половината ви roster взема анаболни стероиди или болкоуспокояващи! Vince McMahon: Shit!.. Винаги съм се чудил как онази хърба Cody Rhodes направи подобни бицепси.. Доктор: хмм... ето няколко имена които са в списъка ми Triple H, Carlito, John Cena.. Vince McMahon (съгласявайки се): Карлито... даамм.. нататък. Доктор (Леко учуден): Ъмм.. Rey Mysterio, Chris Masters, Drew McIntyre.. Vince McMahon: Дам... Крис Мастърс.. ясно.. Доктор: И още шестима.. Vince McMahon (Изпращяйки докторът): .. Да благодаря ви за помощта докторе.. безотговорните "талантчета" ще си получат заслуженото!! После да ги видим как ще се престрашат нали хаха! Доктор: Ноо.. Vince McMahon (Затваряйки вратата в лицето на докторът): Да довиждане и на вас.. Vince McMahon (Обаждайки се на някого): .. Да здравей.. Искам да уволните Карлито, използвайте там нещо от сорта че се друса и му трябва помощ, разбира се ние винаги може да сме насреща и да му помогнем.. но се погрижи да стане публично! И още, ъм закопай Мастърс искам да се показва по телевизията на 2 месеца веднъж.. ясно.. ок! ... ЗАВРЪЩАНЕТО НА TRIPLE H Brian Gewirtz (Влизайки в болничната стая на Triple H с няколко снимки): Хей Хънтър.. как си приятелю? Triple H: Какво те води насам, гном? Brian Gewirtz: Ами нали съм главният сценарист на RAW, трябва да направим планове за завръщането ти.. Triple H: Знаеш ли какво Gewirtz.. ти си едно главно нищо, НИЩОО.. още утре мога да те уволня и въобще да не ми размяташ рангове в лицето. Аз пък съм главният е*ач в тази федерация.. знаеш какво правя с всички GeYirtz!? Brian Gewirtz: Ъмм.. Gewirtz е сър.. Triple H: НЕ, вече е GEYIERTZ.. ще се погрижа всички да го знаят до утре, Geyiertz! Brian Gewirtz: Да.. г-н Хелмсли.. само ако може да посочите една от снимките и ще ви оставя на мира. Triple H (Грабвайки ядосан снимките): Дай ми ги.. тъпак! Geyirtz.. Triple H (Гледайки снимката на Miz): Този не го знам кой е но е грозен.. не заслужава дори да ме придружава до ринга. (Гледайки снимката на Orton) Този го изхвърлих през прозореца на дома му дори.. но такова сме приятели (Гледайки снимката на Even Bourne) ПХАхахаххахаха!!... Ххахахахах.. Оууу, направо ме убивате с идеите си докато ме няма. (Гледайки снимката на Edge) Да "Мазната коса".. така и не го скуошнах този тип както трябва! Хмм.. (Хвърляйки снимката на Джерико в коша) Този е свършен и без това вече.. няма смисъл! Дай ми Edge.. примерно историята ще е, Edge си мисли че тероризира RAW и аз се връщам на бял кон пребивайки го, после ще доизмислим. Brian Gewirtz: т.е. както винаги? Triple H: Да, Geyiertz.. хората плащат за да видят мен, няма голямо значение какво правя на ринга. Дали плюя вода по тях, дали си показвам задника, дали ще си пусна шкембе, или ще нося фалшив нос.. няма значение винаги ме обичат! Хайде сега изчезвай искам да гледам к*рви! .. Batista's TRAINING CAMP Batista (Удряйки изморен крушата): I want my rematch... хъъ... I want my rematch.. want my rematch! Мениджърът на Батиста (Обаждайки се по телефона): Тренираш с телефона ли!? Batista: А, сега почнах.. хъъ.. кажи някакви новини? Мениджърът на Батиста: Ами новостите покрай теб са.. така да видя.. Дойде сценарий за филм, където играеш Бивш кечист, който е отворил "Тити бар" в провинциален град и има проблем с местни пънкарчета.. Batista: Звучи яко.. хъъ.. друго? Мениджърът на Батиста: Booker T е казал, че си кучка и че ако се биеш с Bobby Lashley ще бъдеш унищожен за 1 рунд! Batista (Стресвайки се за малко..): Ъмммм.... Ехх.. ех тия ве, кво се правят ще ги смажа.. аха! Хъъъъъъ... Мениджърът на Батиста: Ако искаш си поеми въздух и тогава да говорим.. Batista: Давай, давай.. хъъъ.. друго има ли? Мениджърът на Батиста: Още, обади се Dixie Carter.. този път предлага малко повече пари, свирка и фингър фък.. в дупето? Batista: т.е. същата сделка като на Rob Van Dam.. хъъъъ.. кажи и че искам повече, нещо от сорта на повече пари, 3 пъти да я клатя преди да подпиша и по две свирки седмично след това.. хъъъ. Мениджърът на Батиста: Тоест сделка като на Hogan? Ок, ще я мъча.. като гледам колко е отчаяна горката сигурно ще се навие. Batista (Затваряйки телефона и продължавайки да удря по крушата, докато междувременно яде и пилешко бутче от KFC кутията си): Хъъъ.. want my rematch Cena.. хъъъ.. REMATCH! ... SMACKDOWN LOCKER ROOM преди записите 7/9/10 Michael Hayes (Влизайки с лист хартия): Така ето ролите за тази седмица.. 1-во Дрю & Теди Jail Гей сегмент за началото на шоуто, нали го оттренирахте? Teddy (Държейки Дрю на каишка и хранейки го със Скуби Ду снакс): Да плея.. Дрю: Уъвввв!... Michael Hayes: Да супер.. след това Долф Зиглър пребива МВП и Чаво за да се класира за MITB, тук възражения? Чаво: Вече ми е все тая.. МВП: Яж ми черния.. Michael Hayes: Добре, Долф ще фигурира в карда за ППВ-то! Dolph Ziggler: Йесссс... най-накрая.. ПРАЙСЛЕСссс.. ооо бейби Прайслесс! Michael Hayes: .. След мачът искам да се натискате с Вики такова! Dolph Ziggler (Възмутен): Хмм.. Vickie (Възбудена): Хмммм... Michael Hayes: Къде е Суагър? Коди Роудс: Ъмм.. взема си "витамините"! Michael Hayes: Аха.. значи идеално ще изглежда по-агресивен докато маже Мистерио из цялата зала. Алберто Дел Рио ще направи нов сегмент, научи ли английският добре хлапе? Дел Рио: Си.. Michael Hayes: Сигурен ли си? Дел Рио: Сии.. Michael Hayes: Обичаш ли го отзад? Дел Рио: Сиии ве.. Michael Hayes: Добрее.. нататък. Мат отново ще бъде прецакан, този път от фейс.. от Крисчън! Крисчън: Йес, няма да джобя тази седмица! Мат Харди: Преди година и аз така се радвах брато.. Rosa Mendes (Step-вайки си както винаги): Аз какво ще правя тази седмица шефе? Michael Hayes (Оглеждайки дупето на Роса): Ти след шоуто в офисът ми.. трябва да поговорим за образа ти. Rosa Mendes (Усмихната): Супер! Michael Hayes: После пак сегмент с Рио.. ще му дадем да чете книга и да се прави на умен. Ето Рио използвай този буквар.. Дел Рио (Посочвайки едно коте в учебника): Кее? Michael Hayes: Кет да.. коте.. бравооо малчо, продължавай в същия дух! Сладур.. та нататък, Коди ти ще скуошнеш тази седмицааа.. (Оглеждайки се наоколо) Джей Ти Джи! Джей Ти Джи (Чистейки пода в коридора): Йес отново в шоутоо.. Джеяяяя! Michael Hayes: Остатъка от предаването остава за Кейн, Шоу и Суагър.. gg people! .. Edited July 19, 2010 by G batistaheel, reppotswohS, rosniak and 14 others 17 Quote Link to comment
koleda321 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 (edited) Michael Hayes: Аха.. значи идеално ще изглежда по-агресивен докато маже Мистерио из цялата зала. Алберто Дел Рио ще направи нов сегмент, научи ли английският добре хлапе? Дел Рио: Си.. Michael Hayes: Сигурен ли си? Дел Рио: Сии.. Michael Hayes: Обичаш ли го отзад? Дел Рио: Сиии ве.. Michael Hayes: Добрее.. нататък. :lol: Michael Hayes: Добрее.. нататък. Мат отново ще бъде прецакан, този път от фейс.. от Крисчън! Крисчън: Йес, няма да джобя тази седмица! Мат Харди: Преди година и аз така се радвах брато.. Верно си е, верно си е! Много як епизод! :D Edited July 19, 2010 by koleda321 Petioo09, Yeah!~, outkast and 1 other 4 Quote Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) Link to comment
reppotswohS Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Batista рулира! Хъъъъъ... Браво, браво, уникален беше този епизод! Така с повече 'сегментчета' е още по-интересно. Keep it up, playa! G and wascop 2 Quote 7♣ Link to comment
MainEventer Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Дел Рио е най-големия в това "издание" ! И нещо, на което се засмях, но е много жалко наистина...Харди и Крисчън... G 1 Quote Link to comment
reni_89 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 (edited) Ще се спукам просто :D Разговора между Батиста и неговия мениджър беше супер забавен,особено с частта с Дикси Картър и пилешкото бутче А като казва това "Хъ" направо избива рибока :2funny: --------------------------------------------- "Michael Hayes: Къде е Суагър? Коди Роудс: Ъмм.. взема си "витамините"! Michael Hayes: Аха.. значи идеално ще изглежда по-агресивен докато маже Мистерио из цялата зала. Алберто Дел Рио ще направи нов сегмент, научи ли английският добре хлапе? Дел Рио: Си.. Michael Hayes: Сигурен ли си? Дел Рио: Сии.. Michael Hayes: Обичаш ли го отзад? Дел Рио: Сиии ве.. Michael Hayes: Добрее.. нататък. Мат отново ще бъде прецакан, този път от фейс.. от Крисчън! Крисчън: Йес, няма да джобя тази седмица! Мат Харди: Преди година и аз така се радвах брато.." И двете епизодчета бяха супер забавни но специално това най-много ме изкефи и разсмя много :2funny: Edited July 19, 2010 by reni_89 wascop, Petioo09, asdzxc and 1 other 4 Quote Link to comment
Recommended Posts