Jump to content

The WWE Creative (КРАЖБА!)


Recommended Posts

HEIDENREICH

AХАХАХАХАХА БРАВО.Аз дето не съм по дневниците ми хареса.Много забавно ,най-тъжното е ,че най-вероятно баш така протичат сбирките на сценаристите. :mad:

 

Link to comment

:lol: :lol:

Много добро, шегичките с Bieber изкъртиха. ГГ и чакаме скоро продължението. ;]

Link to comment

Тва си е направо като "Буркан с мед". А най-смешното и същевременно жалко е, че има доста голяма вероятност тези сбирки наистина така да протичат. Някак си супер смешно, ама и страховито реалистично.

  • Upvote 4

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

WE WANT BIEBER! ЧИ ЧИ ЧИ ЧИ! WE WANT BIEBER! ЧИ ЧИ ЧИ ЧИ! :( Гуд, гуд, мислех си, че за WWE няма толкова мат'риал за хранене, колкото TNA, но ти ме опроверга. :) Чакаме следващата част.

Link to comment

Пхахахахаха жестоко е :beer:

Много приятно и забавно четиво и се надявам се да има още.Определено ще се намерят хора на които им е интересно и ще го следят.

Ортън и Бийбър дует ахахах :2funny: :2funny: :2funny: Определено предпочитам RKO-то :beer:

Vince и Gewirtz цепят мрака :D

  • Upvote 3

2ii7epd.gif

Link to comment

Образите на новакът и Hayes рутят! Най ми беше забавно следното:

Гей таг тийм с Cody Rhodes... DASHING Cody Rhodes! Дори вече си го представям, Cody се гледа в огледалото, а Show сресва косичката му с гребенче, така можем да запълним цял месец със сегменти.. смелз лайк $$$

:lol:

Такива diary-та са уникална находка, според мен, и ти и Ремус се справяте великолепно. Keep it going!

Edited by G
  • Upvote 3
Link to comment

EPISODE 3

WWE Headquarters 2010

БОНУС!

"Приключенията на John Laurinaitis"

PART 2

John Laurinaitis (Отпивайки от кафето си): Да влез...

Random Кечист: Г-н Laurinaitis, изпратиха ме при вас..

John Laurinaitis: Какъв е проблемът?

Random Кечист: Искам да кандидатствам за работа в компанията.

John Laurinaitis (Пулейки се): Виж ти.. Как се казваш синко?

Random Кечист: John.

John Laurinaitis: Адаш,а!? И все пак твърде много "Джоновци" имаме в roster-ът приятелю, (на ум: Да бе просто Винс забрани да се изрича напразно името на "св. св. Джон Сина" в предаванията)... затова да видим.. мм фамилията ти е Уолтърс.. хмм!? ХАХ! Ето какво ще направим, от сега нататък ще се казваш "Уолт Джонсън", колко креативно от моя страна!

John: Не обърнахте ли просто името ми..?

John Laurinaitis: Не, току що ми дойде като идея.. аз съм гений! Та не мисля, че има за какво повече да говорим ще те заточим.. имам предвид сложим в FCW за известно време за да видим дали ще претърпиш развитие *кашляйки* едва ли.. и чак след това може и да достигнеш до главният roster хлапе.. Въпроси? Сега!

Уолт: Няма ли поне да разгледате CV-то ми.. да видите какъв опит имам? Да ме попитате къде съм се борил преди и прочие..

John Laurinaitis (сменяйки темата замислен): Сега като се замисля Уолт Джонсън звучи твърде.. семпло?

Уолт: НАЛИ..

John Laurinaitis: По скоро ще е добре да те кръстим "Уоли Джи".. Уоли като клоунът.. ДА!! От кога не сме имали клоун в шоуто (на ум: Половината roster са с образи на "клоуни" ама айде..). Добрият, весел, забавляващ децата клоун Уоли Джи, който дори ще рапира! Точно така, малко "PG Rap" ще дойде добре на teen аудиторията.

Уоли Джи: Но.... това въобще не е моят стил и personality на ринга, г-н Laurinaitis!

John Laurinaitis: Прав си, прав си! Къде ми е акълът.. забравихме да ти измислим завършващо движение нали, бе дълъг ден и понякога такова се изморявам психически (Гледайки часовникът, който показва 10 часа сутринта). Какво ще кажеш за DDT и без това почти няма кечист във федерацията, който да използва това движение.. ще го кръстим "Уоли-Ти", не виждам как може да сбъркаме с тази насока адаш! Еее.. на добър път и дано мечтите ти да се сбъднат.. Уоли Джи!

Уоли Джи (Ставайки почти разплакан и излизайки от помещението): Оуу.. мисля, че ми прилоша!

John Laurinaitis: Често се случва в моят офис незнайно защо!?.. Тоалетните са надолу по коридора..

..

Офисът на Винс

Винс (Гледайки телевизия): Давай Стинг... Давай.. ДДТ.. Давай Скорпионе!!

Линда (Влизайки в стаята): Какво гледаш!?

Винс (Изключвайки бързо телевизорът): Ааа.. нищо особено! Глупости някакви дават..

Линда (Застанала като амфора с тъпо изражение на лицето си): Гледаше TNA, нали! Хах.. не мога да повярвам Вин..

Винс: Не не съм такова.. АВЕ ЖЕНО, какви ги приказваш.. бях пуснал Спайк ТВ защото чаках едно изказване на LeBron James и ги показаха тия за малко!

Линда (Излизайки от стаята отново): Бе гледаше си TNA ама хайде! .. Аз отивам на важно съвещание.. т.е. политическо нали! (мислейки си за мусколестият и шофьор любовник)

Винс (Извиквайки след Линда): .. И НЕ ГЛЕДАМ ТИ ЕН ЕЙ ЖЕНО, стига си ме разпитвала!!!!! Аз съм мъжът в тази къща (мислейки за тайният си "стеш" с Виагра зад кърпите в шкафа)!

Винс се замисли и стигна до изводът, че отдавна не бе правил нищо интересно и "контровърсии", затова вдигна телефонът за да се обади на сина си Шейн!

Винс: Шейн.. синко, мисля че е време да купим някоя компания!

Шейн (сънен): Какво!?

Винс: Хел Йеаа.. усещам онова "лудо" чувство вътре в мен синко, от много време не бях го изпитвал!

Шейн: Пиеш ли редовно хапчетата, които ти преписаха?

Винс: Да стига си ме питал това!!! Трябва да КУПИМ НЯКОЯ КОМПАНИЯ иначе няма да мога да заспя... кажи ми, че ще купим компания още утре!

Шейн: Ох добре де ще купим.. какво имаш предвид, предполагам ТНА?

Винс: ХЕК НОУ!!.. Обичам да гл... ааа имам предвид, че са прекалено малки и ненужни няма смисъл да им се обръща внимание! Искам да сразим и да купим някое "голямо куче"... като UFC!!!!!

Шейн: UFC!?

Винс: Дааааа.. идеално! "Дейна" се прави на интересен защото събират голяма публика, явно не е идвал на нашата Wrestlemania? Слушай планът Шейн, искам да се внедриш като "шпионин" в UFC.. ще използваме сценарият, че сме се скарали бла бла и че не искаш да ме виждаш повече.. и ще поискаш да вложиш пари в UFC, всеки обича ПАРИТЕ! .. Този план незнайно как винаги работи :(

Шейн: Какво.. ама..

Винс: Даааа и след това ще използваме и другият ни внедрен агент там - Брок Леснар за да сринем цялата компания отвътре, който е и световен шампион между другото! АЗ СЪМ ГЕНИЙ!.. От сега ми идват идеи за след това, ще правим на година една Wrestlemania и една.. Fightmania с инсценирани боеве!

Шейн: Но..

Винс: Благодаря ти, че се нави Шейн.. обичам те синко.. чао (цък!)

Жената на Шейн: Кой беше скъпи..

Шейн (Затваряйки слушалката): Някакъв луд.. заспивай!

..

В конферентната зала -> "Събрание на сценаристите"

Brian Gewirtz: След като до сега слушахме тирадите на измореният космат морж Hayes, е най-сетне време да ви представя един истински сценарий за "A" шоуто на компанията.. Точно така Hayes, MONDAY NIGHT RAW.. не Friday Night Blowjob.

Michael Hayes: Хайде давай по-бързо, моля те.. и без това едва ли има някой в залата, който го интересува какво ще се случи в RAW!

Brian Gewirtz: Стига си завиждал стар мърморко, а слушай как трябва да започне едно истинско шоу ЗА МЪЖЕ.. 1-во (Откриващ сегмент), ъм номерирал съм си ги.. та 1-во (Откриващ сегмент) -> Шоуто ще бъде открито с авторска песен от талантливият НОВ GM на RAW... JUSTIN BIEBER!!!!! Уи лъв я Джъстин!.. Невероятна моя иновативна идея, да заменим изтърканите "Guest Host появи"... с наименованието "GM for a Night".. така всички ще са доволни, а и на кого подяволите му трябва постоянен GM, това е само мит!

Новият: А тогава какво ще стане с историята покрай "Мистериозният GM", който праща И-мейли на Майкъл Коул.. нали уж трябваше това да бъде лидерът на NEXUS в близко бъдеще?

Brian Gewirtz: Нексус.. Шмексус! Те ще пребият продавачът на тениски тази седмица!

Big Show (Решейки косичката на Коди Роудс с гребенче, докато двамата минават покрай залата): Така ли Майкъл!?..

Michael Hayes: СУПЕР СТЕ Шоу.. продължавайте в същия дух!

Brian Gewirtz: Така 2-ро.. съм писал -> Мач между Santino Marella & Ted DiBiase и победа на ДиБиаси!

Новият: Тук каква е идеята.. най-накрая издигане на ДиБиаси, а не безсмислено разтакаване на образа му?

Brian Gewirtz: Ами по скоро съм писал да се наблегне на НАЙ-ГОРЕЩТАТА Raw двойка в момента Теди & Марииссс.. Оу Ем Джи пичове, толкова са сладки заедно! Мачът ще остане на заден план.. дори най-добре Сантино да направи "Кобрата", след което да джоби в 1-минутна битка, това ще се понрави на феновете.. вече и без това кой иска да гледа хубави и дълги мачове? Аз не!

Асистентът на Gewirtz: Г-н Gewirtz, имате нов и-мейл!

Brian Gewirtz: Прочети ми го тогава,Емилио?

Асистентът на Gewirtz: От тип на име "вандалътAMG-20m!neshev" е.. Цитирам "Върнете Батиста ве нещастни п...", останалото са псувни!

Brian Gewirtz: Ох.. поредният простак.. та докъде бях стигнал?

Новият: До 3-то..

Brian Gewirtz: А да.. за 3-то съм писал.. оф скука, мач между Chris Jericho и John Morrison!

Новият (С усмивка на лицето си): Това е добре.. ТОВА ВСЪЩНОСТ Е МНОГО ДОБРЕ! Ще видим хубав мач, феновете ще се зарадват..

Brian Gewirtz: Ами не.. всъщност съм писал, че Edge ще излезе и без причина ще Spear-не и двамата.. после ще го обясним като му дойде времето! (Кръстосвайки пръсти зад гърба си)

Christopher DeJoseph: Побързай моля те.. почивката е след няколко минути а съм гладен!

Brian Gewirtz: Такааа... 4-то Дует на Групата "BIEBE-RKO" на ринга; 5-то Интервю с Джон Сина, което като времетраене съм го писал 20 минути; 6-то Боурн ще бъде скуошнат, ще решим от кого; 7-мо Мач за Tag Team титлите.. абе това не трябваше ли да е дарк мач, както и да е нещо съм объркал тук (драскайки по листа); 8-мо Шеймъс скуошва Зак Райдър и имаме конфронтация между него и Сина за поредна седмица.. След мачът Нексус се опитват да нападнат Сина отново, но Джони смазва от бой Скип Шефилд и другите се разбягват.. ами мисля, че сме готови хайде на обяд!

Новият: Защо не.. обядът стана единственото смислено нещо което правя тук!

Теди Уонг (Минавайки покрай залата, държейки на каишка Дрю.. който имитира куче): Така ли плеяя?

Michael Hayes: ДА ТЕДИИ.. продължавай в същия дух!

Следва продължение..

Edited by G
Link to comment

Ахахах спуках се от смях.

И двете епизодчета отново бяха много забавни,особено началните части със John Laurinaitis-направо цепи мрака :2funny: :2funny:

Michael Hayes:"а Люк "Бесилото".... Бесилотооо... Бе да се "беси" в дарк мачове с Ванс Арчър..."-това не знам защо но ми беше супер смешно :D :D

"BIEBE-RKO"-Боже опази :2funny: :2funny: :2funny:

Разговора между Вини и Линда и Вини и Шейн също бяха супер забавни.

Като цяло се смях доста.

Edited by reni_89
  • Upvote 3

2ii7epd.gif

Link to comment

"Теди Уонг (Минавайки покрай залата, държейки на каишка Дрю.. който имитира куче): Така ли плеяя?"- :2funny::2funny:

Diary-то е наистина много забавно следя го с интерес.

  • Upvote 2

[center][img]http://prikachi.com/images/144/2496144M.jpg[/img][/center]

Link to comment

Ооо, много яко! Винс гледа ТНА, иска да купи UFC! И neshev праща имейли с псувни! :lol:

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Уникално е! :) Продължавайте и двамата, най-после нещо разведряващо.. ;)

Edited by go go
  • Upvote 2
Link to comment
HeaDMaKeR™

Супер четиво плеяя, на места е супер забавно, даже се смея на глас. :)

Това като си го представя как е в действителност сцепва:

Винс (Гледайки телевизия): Давай Стинг... Давай.. ДДТ.. Давай Скорпионе!!

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

Интересни и забавни идеи имате двамата с Ремус.

Асистентът на Gewirtz: Г-н Gewirtz, имате нов и-мейл!

Brian Gewirtz: Прочети ми го тогава,Емилио?

Асистентът на Gewirtz: От тип на име "вандалътAMG-20m!neshev" е.. Цитирам "Върнете Батиста ве нещастни п...", останалото са псувни!

Brian Gewirtz: Ох.. поредният простак.. та докъде бях стигнал?

:2funny:

Link to comment

Вери GG на G, с всеки епизод става все по-забавно и интересно. ГГ и че има желание, в момента води 3 дневника. bow.gif

  • Upvote 2
Link to comment

Забавно,определено ще го следя.Това е дневникът с главно Д.Ще се радвам да видя и Triple H сред сценаристите,а btw надявам се новакът да е някой сред интернет пространството.neshev? :D Много ми хареса имейлът,който получи Gewirtz.Успех и дано да не го зарежеш,надявам се това да е поредния проект,който да пишеш дълго време. :P

Link to comment
MainEventer

Сега прочетох и трите поста..Hayes е най-големия! :lol: :lol: :lol: И случката с Уоли-Джи радва много :2funny:

Link to comment

..

Vince (говорейки по телефонът): Разбрах, че си искал да говориш лично с мен Джъстин, за какво иде реч?

Justin Bieber: Да Винс, точно така! Искам в следващият епизод на RAW, който ще host-вам отново.. да ме направите да изглеждам по bad ass, дори няма да откажа да се бия с някого?

Vince: Наистина!? Това ще бъде интересна новина за екипът ми от професионалисти, дори те в този момент работят по сценариите за следващата седмица!

(през това време в конферентната зала)

Christopher DeJoseph (разказвайки смешна история на останалите си колеги): .. И в този момент Магарето изохкало, а Клоунът се оказал едноока проститутка!

Екипът от "Професионалисти": АХахахахахахаххаха!!

Vince: .. Дори ще им се обадя след малко за да го имат предвид, може да те вкараме в някой сегмент с Wade Barrett & Nexus.. те се котират в момента като най-големите "биячи" в RAW..

(през това време в конферентната зала)

Michael Hayes: .. Хах Gewirtz няма ли вече да махате онзи англичанин с лошата прическа и глупавото изражение?

Brian Gewirtz: Кой Reagal ли!?

Michael Hayes: Нее.. онзи какъв беше Уейд Барет.. "Ам Уейд БарАт.. шейк МА хАнд Сина, ооооо дер уул би савиЪъъъ консакуенсес!!".. Хаха, пича дори не може да говори Английски?

Vince: Сега ще им се обадя да видя какво ще измислят (цък!)

..

EPISODE 4

WWE Headquarters 2010

Дами и господа, днес ще четете едно специално издание на WWE Creative... наречено "Planning Monday Night RAW ON DRUGS!"

WWE Monday Night Raw 05 July 2010 (МИНАЛАТА СЕДМИЦА)

..

- Michael Hayes & Brian Gewirtz се бяха гушнали като първи приятелчета, докато въртяха дебелият джойнт в мазето в къщата на майката на Gewirtz..

Майката на Gewirtz: Браяяяянннн.. искаш ли още сладки за теб и приятеля ти!?

Brian Gewirtz (Напушен): Не мамо.. всичко е шест хъ хъ хъ!!

Michael Hayes: Пффффффф....

Brian Gewirtz (Вдигайки отново листът, на който до сега с Michael драскаха): Скив сега Майки.. тук мисля Сина да откаже нали хъ хъ примирието..

Michael Hayes: О да пич, определено... Сина е як мъжага, как така ще го направим да се предава като кучка на 8 човека..

Brian Gewirtz: Боже и аз точно това си мислех.. смятай!

Michael Hayes: Даа определено.. ии какво става нататък?

Brian Gewirtz: А да.. та отказва примирието и казва на грозният англичанин който мразиш.. че ще ги спука всичките един по един

Michael Hayes: Coooll.. като оня филм с Мел Гибсън, пич!!

Brian Gewirtz: Даа.. и след това ъмм GM-а, който още незнаем кой ще е.. може да се направи на Ледения и да буукнем 8 on 1 handicap мач.. Nexus срещу Cena за следващата седмица!

Michael Hayes: Хаааах.. смятай човек!

Brian Gewirtz: Нали нали.. уникално такова!

Michael Hayes: Нататък какво си писал?

Brian Gewirtz: Ъмм.. да тук има красива рисунка на пеперудка.. и след нея съм писал ъъ -> Даа та мисля бро преди да ти прочета нали, да изляза тотално от рамките на нормалното.. искам да изляза.. да изляза от рамките на това.. ии да стане яко!

Michael Hayes: Лоол рамките на нормалното.. интересно звучи!

Brian Gewirtz: Даа искам да изляза.. ии Ще има шоу нали.. на Edge и ще се появи Jericho! Ще пресъздадем омразата между тях и изведнъж , готов ли си... просто уникално.. ще ги направим отбор!

Michael Hayes: Лол, наистина ли?

Brian Gewirtz: Даа.. и опонентите им ще бъдат Orton & Bourne!! И ще ги направим и тях як отбор да се кефят феновете, но след мача ще ги скараме.. ще ги съберем пак и пак ще ги скараме мхмм.. също така Edge ще прецака Jericho като го Spear-не без особена причина в суматохата!

Michael Hayes: Точно като оная драма с обратите.. там!

Brian Gewirtz: Даа обратите ще накарат хората да се замислят, кои са всъщост!

Michael Hayes (Клатейки сериозен глава): Кои са те .. всъщност.. пич това е зарибено!

Brian Gewirtz: Мисля после такова.. да направя поредният безсмислен tag team мач за да докажа, че tag team дивизия в кеча не е толкова необходима за да се гледа едно шоу.. Santino Marella & Vladimir Kozlov vs William Regal & The Great Khali -> Едноминутен мач как ти звучи!

Michael Hayes: Разумно разумно.. не трябва да се оливаме я!

Майката на Gewirtz: Браяяяяяяяяяннн... качи се за да помогнеш на старата си майка!! Почисти тоалетната момче!

Brian Gewirtz (Слагайки шнорхел и вземайки от някъде четка за кенеф): Ок брато book-ваме го, ае аз отивам да поплувам..

Michael Hayes (Хващайки моливът): Аз ще взема да напиша и Smackdown както е тръгнало.. днес явно идеите ни текат като поток!

Brian Gewirtz: Майк.. такова замислял ли си се колко е важна и полезна работата ни всъщност! Не е само писане на долни майтапи и кой ще се бие с кого.. ние сме мислители Майк, мислители!

Michael Hayes (Сериозен): Всеки ден приятелю.. всеки ден!

Brian Gewirtz (Слагайки Водни очила): Важни сме..

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ..

Edited by G
Link to comment

EPISODE 5

WWE Headquarters 2010

..

WELLNESS PROGRAM

Доктор (В офисът на Винс): Защо ме извикахте да се срещнем чак тук г-н МакМеън?

Vince McMahon: Знаете как е.. всеки души за някаква "голяма история", докторе.

Доктор: Дааа.. разбирам ви. Дискретността на първо място! И все пак да ви кажа направо резултатите не са хич добри.. тук виждам, че повече от половината ви roster взема анаболни стероиди или болкоуспокояващи!

Vince McMahon: Shit!.. Винаги съм се чудил как онази хърба Cody Rhodes направи подобни бицепси..

Доктор: хмм... ето няколко имена които са в списъка ми Triple H, Carlito, John Cena..

Vince McMahon (съгласявайки се): Карлито... даамм.. нататък.

Доктор (Леко учуден): Ъмм.. Rey Mysterio, Chris Masters, Drew McIntyre..

Vince McMahon: Дам... Крис Мастърс.. ясно..

Доктор: И още шестима..

Vince McMahon (Изпращяйки докторът): .. Да благодаря ви за помощта докторе.. безотговорните "талантчета" ще си получат заслуженото!! После да ги видим как ще се престрашат нали хаха!

Доктор: Ноо..

Vince McMahon (Затваряйки вратата в лицето на докторът): Да довиждане и на вас..

Vince McMahon (Обаждайки се на някого): .. Да здравей.. Искам да уволните Карлито, използвайте там нещо от сорта че се друса и му трябва помощ, разбира се ние винаги може да сме насреща и да му помогнем.. но се погрижи да стане публично! И още, ъм закопай Мастърс искам да се показва по телевизията на 2 месеца веднъж.. ясно.. ок!

...

ЗАВРЪЩАНЕТО НА TRIPLE H

Brian Gewirtz (Влизайки в болничната стая на Triple H с няколко снимки): Хей Хънтър.. как си приятелю?

Triple H: Какво те води насам, гном?

Brian Gewirtz: Ами нали съм главният сценарист на RAW, трябва да направим планове за завръщането ти..

Triple H: Знаеш ли какво Gewirtz.. ти си едно главно нищо, НИЩОО.. още утре мога да те уволня и въобще да не ми размяташ рангове в лицето. Аз пък съм главният е*ач в тази федерация.. знаеш какво правя с всички GeYirtz!?

Brian Gewirtz: Ъмм.. Gewirtz е сър..

Triple H: НЕ, вече е GEYIERTZ.. ще се погрижа всички да го знаят до утре, Geyiertz!

Brian Gewirtz: Да.. г-н Хелмсли.. само ако може да посочите една от снимките и ще ви оставя на мира.

Triple H (Грабвайки ядосан снимките): Дай ми ги.. тъпак! Geyirtz..

Triple H (Гледайки снимката на Miz): Този не го знам кой е но е грозен.. не заслужава дори да ме придружава до ринга. (Гледайки снимката на Orton) Този го изхвърлих през прозореца на дома му дори.. но такова сме приятели (Гледайки снимката на Even Bourne) ПХАхахаххахаха!!... Ххахахахах.. Оууу, направо ме убивате с идеите си докато ме няма. (Гледайки снимката на Edge) Да "Мазната коса".. така и не го скуошнах този тип както трябва! Хмм.. (Хвърляйки снимката на Джерико в коша) Този е свършен и без това вече.. няма смисъл! Дай ми Edge.. примерно историята ще е, Edge си мисли че тероризира RAW и аз се връщам на бял кон пребивайки го, после ще доизмислим.

Brian Gewirtz: т.е. както винаги?

Triple H: Да, Geyiertz.. хората плащат за да видят мен, няма голямо значение какво правя на ринга. Дали плюя вода по тях, дали си показвам задника, дали ще си пусна шкембе, или ще нося фалшив нос.. няма значение винаги ме обичат! Хайде сега изчезвай искам да гледам к*рви!

..

Batista's TRAINING CAMP

Batista (Удряйки изморен крушата): I want my rematch... хъъ... I want my rematch.. want my rematch!

Мениджърът на Батиста (Обаждайки се по телефона): Тренираш с телефона ли!?

Batista: А, сега почнах.. хъъ.. кажи някакви новини?

Мениджърът на Батиста: Ами новостите покрай теб са.. така да видя.. Дойде сценарий за филм, където играеш Бивш кечист, който е отворил "Тити бар" в провинциален град и има проблем с местни пънкарчета..

Batista: Звучи яко.. хъъ.. друго?

Мениджърът на Батиста: Booker T е казал, че си кучка и че ако се биеш с Bobby Lashley ще бъдеш унищожен за 1 рунд!

Batista (Стресвайки се за малко..): Ъмммм.... Ехх.. ех тия ве, кво се правят ще ги смажа.. аха! Хъъъъъъ...

Мениджърът на Батиста: Ако искаш си поеми въздух и тогава да говорим..

Batista: Давай, давай.. хъъъ.. друго има ли?

Мениджърът на Батиста: Още, обади се Dixie Carter.. този път предлага малко повече пари, свирка и фингър фък.. в дупето?

Batista: т.е. същата сделка като на Rob Van Dam.. хъъъъ.. кажи и че искам повече, нещо от сорта на повече пари, 3 пъти да я клатя преди да подпиша и по две свирки седмично след това.. хъъъ.

Мениджърът на Батиста: Тоест сделка като на Hogan? Ок, ще я мъча.. като гледам колко е отчаяна горката сигурно ще се навие.

Batista (Затваряйки телефона и продължавайки да удря по крушата, докато междувременно яде и пилешко бутче от KFC кутията си): Хъъъ.. want my rematch Cena.. хъъъ.. REMATCH!

...

SMACKDOWN LOCKER ROOM

преди записите 7/9/10

Michael Hayes (Влизайки с лист хартия): Така ето ролите за тази седмица.. 1-во Дрю & Теди Jail Гей сегмент за началото на шоуто, нали го оттренирахте?

Teddy (Държейки Дрю на каишка и хранейки го със Скуби Ду снакс): Да плея..

Дрю: Уъвввв!...

Michael Hayes: Да супер.. след това Долф Зиглър пребива МВП и Чаво за да се класира за MITB, тук възражения?

Чаво: Вече ми е все тая..

МВП: Яж ми черния..

Michael Hayes: Добре, Долф ще фигурира в карда за ППВ-то!

Dolph Ziggler: Йесссс... най-накрая.. ПРАЙСЛЕСссс.. ооо бейби Прайслесс!

Michael Hayes: .. След мачът искам да се натискате с Вики такова!

Dolph Ziggler (Възмутен): Хмм..

Vickie (Възбудена): Хмммм...

Michael Hayes: Къде е Суагър?

Коди Роудс: Ъмм.. взема си "витамините"!

Michael Hayes: Аха.. значи идеално ще изглежда по-агресивен докато маже Мистерио из цялата зала. Алберто Дел Рио ще направи нов сегмент, научи ли английският добре хлапе?

Дел Рио: Си..

Michael Hayes: Сигурен ли си?

Дел Рио: Сии..

Michael Hayes: Обичаш ли го отзад?

Дел Рио: Сиии ве..

Michael Hayes: Добрее.. нататък. Мат отново ще бъде прецакан, този път от фейс.. от Крисчън!

Крисчън: Йес, няма да джобя тази седмица!

Мат Харди: Преди година и аз така се радвах брато..

Rosa Mendes (Step-вайки си както винаги): Аз какво ще правя тази седмица шефе?

Michael Hayes (Оглеждайки дупето на Роса): Ти след шоуто в офисът ми.. трябва да поговорим за образа ти.

Rosa Mendes (Усмихната): Супер!

Michael Hayes: После пак сегмент с Рио.. ще му дадем да чете книга и да се прави на умен. Ето Рио използвай този буквар..

Дел Рио (Посочвайки едно коте в учебника): Кее?

Michael Hayes: Кет да.. коте.. бравооо малчо, продължавай в същия дух! Сладур.. та нататък, Коди ти ще скуошнеш тази седмицааа.. (Оглеждайки се наоколо) Джей Ти Джи!

Джей Ти Джи (Чистейки пода в коридора): Йес отново в шоутоо.. Джеяяяя!

Michael Hayes: Остатъка от предаването остава за Кейн, Шоу и Суагър.. gg people!

..

Edited by G
Link to comment

Michael Hayes: Аха.. значи идеално ще изглежда по-агресивен докато маже Мистерио из цялата зала. Алберто Дел Рио ще направи нов сегмент, научи ли английският добре хлапе?

Дел Рио: Си..

Michael Hayes: Сигурен ли си?

Дел Рио: Сии..

Michael Hayes: Обичаш ли го отзад?

Дел Рио: Сиии ве..

Michael Hayes: Добрее.. нататък.

:lol: :lol: :lol:

Michael Hayes: Добрее.. нататък. Мат отново ще бъде прецакан, този път от фейс.. от Крисчън!

Крисчън: Йес, няма да джобя тази седмица!

Мат Харди: Преди година и аз така се радвах брато..

Верно си е, верно си е! :lol:

Много як епизод! :D

Edited by koleda321

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment
reppotswohS

Batista рулира! Хъъъъъ... :lol: Браво, браво, уникален беше този епизод! Така с повече 'сегментчета' е още по-интересно. Keep it up, playa!

  • Upvote 2

7♣

Link to comment
MainEventer

Дел Рио е най-големия в това "издание" ! :2funny:

И нещо, на което се засмях, но е много жалко наистина...Харди и Крисчън...

Link to comment

Ще се спукам просто :D :D

Разговора между Батиста и неговия мениджър беше супер забавен,особено с частта с Дикси Картър и пилешкото бутче :2funny:

А като казва това "Хъ" направо избива рибока :2funny: :2funny: :2funny:

---------------------------------------------

"Michael Hayes: Къде е Суагър?

Коди Роудс: Ъмм.. взема си "витамините"!

Michael Hayes: Аха.. значи идеално ще изглежда по-агресивен докато маже Мистерио из цялата зала. Алберто Дел Рио ще направи нов сегмент, научи ли английският добре хлапе?

Дел Рио: Си..

Michael Hayes: Сигурен ли си?

Дел Рио: Сии..

Michael Hayes: Обичаш ли го отзад?

Дел Рио: Сиии ве..

Michael Hayes: Добрее.. нататък. Мат отново ще бъде прецакан, този път от фейс.. от Крисчън!

Крисчън: Йес, няма да джобя тази седмица!

Мат Харди: Преди година и аз така се радвах брато.."

И двете епизодчета бяха супер забавни но специално това най-много ме изкефи и разсмя много :2funny: :2funny:

Edited by reni_89

2ii7epd.gif

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...