Jump to content

Отношението към кеча в България


RkO_SyLoR

Recommended Posts

Rocky Maivia

Според мен проблема не е в това,че в момента е PG и,че има тъпотии като тези които описа по-горе.Че са си проблеми такива са но не и в случая.

Аз такива дето без никой да им е искал мнението и комантират по торентите от сорта на "още ли гледате тази простотия" ги деля на 4 групи.

I Такива които някога са били адските фенове на кеча като малки но после като са разбрали,че е по сценарии толкова са се разочаровали,че вече са си направили сами една бариера и не искат да го гледат и да го приемат каквото е.Но естествено гледайки нас,че продължаваме да му се кефим изпитват завист и яд от това,че ние си прекарваме добре като го гледаме а той вътрешно иска но егото му не му позволява да се отпусне и да гледа "Това нагласено и фалшиво нещо"

И естествено ще си излее яда върху нас като тръгне на краставичар краставици да продава и да ни образова как това било нагласено и неистинско белкем някой се откаже от това и му развали кефа.Бутайки други хора в калта която той самия си е създал го кара да се чувства по-добре.Това е толкова тъпо за мен все едно никога да не се радваш на коледата със семейството ти само защото си разбрал(ВНИМАНИЕ ДЕЦА СЛЕДВА СПОЙЛЕР НЕ ЧЕТЕТЕ СЛЕДВАЩИТЕ ДУМИ ОТ ТОВА ИЗРЕЧЕНИЕ :happy: !!!! :ph34r: ,че дядо коледа не е истински.

II И такива които никога не са си направили труда и да гледат кеч а говорят и се правят на разбирачи.И тези също го правят за да се почувстват по-образовани и голями от някой Тези по-добре в момента да не гледат,защото като гледат кеч от 2009 и 2010 ще имат още по-голямо основание да се базикат.Но останалото съвпада с горната група

III Тези са такива които не ги интересува дали е кеч или нещо друго а просто трябва да си изливат злобата някъде в нета за да се почувстват по-възвишени хора защото офлайн никой не ги ебава.И си читкат по форуми и замунди и търсят лесни жертви за подигравка като кеча."Вижте ме колко съм образован аз знам,че кеча е нагласен а тези го гледат и си мислят,че е истина горките хорица-по добър съм от тях" Жааалки хора

IV е тази която уважавам и това са такива хора които не го правят с лоша умисъл а просто никога не са гледали и не го разбират.Чували са някъде или просто са го мернали веднъж.Не всеки е длъжен да се интересува от всичко.И аз спадам в тази група.Например има всякакви японски шоута дето са толкова странни и тъпи като това дето изтрая 1 сезон и в българия.Където една стена от стиропор(или както се пише тази дума) върви към теб и има изрязана някаква форма и ти облечен в отвратителен сребрист костюм трябва да скочиш през нея или падаш във водата. :mellow::blink: .Ако видя такава щуротия в топ 10 и аз бих влезнал да кажа лелеее как можете да го гледате това?Но все пак има хора които си ги кефи и нека си го гледат.Това,че аз не го схващам си е друга тема!

Edited by Rocky_Maivia

  

Snickers_BrandflagGif_2.gif

 

Link to comment
Shawn_Michaels

Това няма и да се промени в близко време,а може и в далечно :) .Първото което е такава е психологията на Българина,на всяко гърне похлупак.Отностно тея по торентите и разните форуми дето ругаят кеча повечето(да не казвам всички) си нямат хабер що е това кеч,чули те че не се бият наистина и е за деца,защото ако погледнем реално на нещата само децата гледат масово кеч,но пък те си нямат напредстава що е това кеч,просто се кефят там на Джон Сина или Гробаря как набил някой :D и след като пораснат голяма част от тях,тея които са гледали просто така престават да гледат,че даже и почват да ругаят :) ,нещо от сорта "малее още ли ги гледате тея,аз ги гледах едно време като бях на 10 :) ",това са едни от най-големите глупаци.Че както казах хората си нямат и напредстава що е това кеч,но бързат да си изкажат некомпетентното мнение.Така или иначе кеча си е сапунка за мъже,цирк както и да го наречеш няма да е грешно,но какво лошо има в един цирк.Има екшъна където другаде трудно можеш да видиш,образите на героите и историите,които са допълнителен плюс.Има всичко което е нужно на човек да се забавлява на първично ниво,но ако човек е по навътре с нещата ще може да го оцени и като изкуство.

Мен не ме е срам да кажа,че гледам кеч но не го и изтъквам без причина и в компания която не се интересува,а с "невежите" всезнайковци въобще не си прая и труда да им обяснявам,няма нужда да хабя нерви на вятъра,най-много да ги одера,ако се ебават с бай брадър :D .То и за да навлезеш навътре с нещата поне трябва си гледал някой годинка,не може да почнеш да го разбираш така от нищото дори и да си изчел цялата тематика по въпросa,ето и за това уважавам хората,които гледат кеч от повече време.

Edited by Shawn_Michaels

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

В България на страшно много неща (които на друго място се приемат съвсем нормално) се гледа по-подобен начин, не само на кеча. ;) Просто сме такова общество..

Edited by G
Link to comment
The Olimpic Hero

Просто не си играйте да четете коментарите в замундата, само ще се ядосвате напразно. Аз отдавна съм се отказал от тази практика, пишете тук в BWC, където всеки уважава това, което пишете. :) Иначе не е до PG-то, преди десет години в BTV периода, когато дефакто BTV хванаха най-добрия WWE период attitude ерата, положението си беше същото, макар че кечът се гледаше доста по-масово, подигравките отново бяха на лице. Tова едва ли някога в България ще се промени освен ако например The Bashing Bulgarian пробие и се направят някакви свестни интервюта по медиите, в които да се обясни какво наистина е кечът.

Edited by The Olimpic Hero

               

Link to comment

Оох, колко може да се пише тука.

Така, първо - българите сме големи инати и твърдоглавци. Когато някой човек, който (почти) не е гледал кеч си помисли, че това е за деца, идиотско, пълна простотия etc., с 300 зора може да му се промени мнението. Същото е и с част от феновете на кеча, които гледат и гледат и гледат кеч, като зомбирани и разправят на всички колко е яко това неща, как ще промени живота ти, как ще стане мега-гига-хипер фен и разбира се - има обратния ефект. Виждал съм коментар под кеч торент в замунда, в който пишеше нещо като "Вие да не си мислете, че този Крис Беноа се е обесил и убил децата си, това е само сценариий, ама че сте тъпи, вижте CNN да видите че е жив".

Второ - негативното мнение за кеча се създаде в период, в който на обед (ако не се лъжа) излъчваха повторения на Raw от "най-грубите" му години, и всички си мислеха, че има само такива неща там. Бой с тонове кръв да се леят, голи мадами по цици, псуващи пияници и т.н.И разбира се мнението за 99+% oт негледащите кеч, което е кеч=WWE. Бас хващам, че ако кеча беше излъчван час-два по-рано отсега, той щеше да бъде с по-голям рейтинг и щеше да има по-позитивно мнение за него.

Трето - не е само кечът. Наскоро четох някакви драсканици на "интелигенции" в замунда и data.bg, където се споменаваше за MMA и като цяло UFC. Не мога да намеря точния пост, за да ви цитирам, но мнението беше нещо от сорта на "биещи се в малка клетка окървавени мъже, докато малобройната публика ги подстрекава да се прибият до смърт" :ph34r: . Пълни глупости.

Четвърто - хората не разбират този бизнес. Ако знаеха посещаемостта на едно кеч шоу, ако знаеха колко пари се печелят, нямаше да са на такова мнение. Но и медиите (дори тези, които излъчват WWE в България) създават мнението, че всичко е fake, сценарий до краен предел, вулгарност, кървища и т.н. Помните ли интервюто "за кеча" с Дюпри и Порша на Иво Сиромахов? Epic fail, нали? Мисля, че ме разбрахте. :wacko: Кажете ми едно нещо, излъчвано по телевизията, за забавление, което не е fake? Филми, quiz шоута, big vip brother-и, Survivor-и, всичко е по сценарий. Но не, българинът е инат и си държи на своето. Кечът е за глупаците и за децата. Ние, като разбираме същността на този спорт, може най-спокойно да го ду*аме. :/

Link to comment

Не знам дали има смисъл и аз да се изказвам,при положение,че на всички тук ни е ясно как седят нещата с кеча в България.Твърде жалко е наистина.

Никой не си прави труда да те разбере,когато започнеш да говориш за кеч,когато искаш да споделиш с някого радостна новина или нещо тъжно.Аз нямам такъв човек,защото моите така наречени френдове не ги интересува.Смеят се на това,че гледам този спорт,че съм голяма за такива дечурлишки измислици и единственото място,където имаш възможност и което ти остава да говориш/пишеш за кеч е интернет пространството но и там на моменти ти писва защото хората за съжаление се променят,а някой към малко по-зле.А сапунките те не са ли измислица или просто трябва да говориш без да знаеш,без да си гледал и без да разбираш.Мразя,нервя се и попсувам такива индивиди,които всеки ден ти го повтарят,и теб те заболява главата.Малки,сополиви индивидчета,които само спамят кеч клиповете с некадърно и безсмислено написаните си коментари,които се киоровиш да прочетеш.За съжаление това е само в "невероятната" ни страна.

Кеча бил за дечицата,а подяволите навсякъде другаде по света има хора,от всякакви възрасти,които гледат кеч...

Edited by reni_89
 • Upvote 7

2ii7epd.gif

Link to comment

Отношението към кеча в България...хм...доста хора казаха това, което мисля и аз, по-горе, но ще се опитам и аз да добавя нещо. Съгласен съм с itzo, че българите сме твърдоглави и едва ли някога мнението за pro-wrestling-а ще се промени в България. Защо ли? Еми, добре, погледнете интервюто на Сиромахов с Дюпри и Порша. Ние се надявахме, че те поне малко може да открехнат очите на нацията за какво всъщност иде реч, но уви. Той им задаваше малоумни въпроси, преводачката беше умряла и след това изпълнение, по-голямата част от народа си каза "Т'ва е е*аси простотията, само дечковци го гледат" и си затвърди предишното мнение. И всички си мислят, че кеча е забавление за деца, защото се гледа предимно от тях. Ще дам пример с майка ми и баща ми. Още откакто започнах да гледам кеч, те всеки Божи ден ми мърморят на главата дали няма да спра най-накрая с тези простотии. Друг пример: На абсолютно всеки, на когото кажа, че гледам кеч, без значение на моята възраст, по-голям или по-малък, дори и на бившите фенчета, които се кефеха на Джон Сина по GTV, ми казват "Аве, ти си мноу зле, то е измислица". За какво си говорим? Както каза някой по-горе, ако Bashing Bulgarian пробие или друг човек със силна позиция и известен в държавата направи две-три изявления, че така и така кеча не е толкова малоумно нещо, както всички смятат, моооже би малко ще се променят нещата, но по-скоро едва ли. Което е жалко. Както голяма част от българите обичат да гледат сеири(примерно последния Big Brother, който от Марс си личеше колко е нагласен)може донякъде да им хареса нашето забавление, но с мисълта, че това нещо е за деца... Жалко е да те е срам да си признаеш, че гледаш кеч в училище, на работа или където и да е, защото те е страх, че после ще ти се подиграват. Но така стоят нещата, ние не можем да ги променим. Докато някой ден(дано) не се случи нещо, единственото, което можем да вършим е да си комуникираме и общуваме зрелите кеч фенове, тук в BWC, този дом на смаркщината(:D)и да се надяваме да дойдат по-добри времена за wrestling-а в България. :)

Писах доста разхвърляно и общо взето това, което ми идваше на ума в дадения момент. Съжалявам, ако някой не е успял да ме разбере. Постарах се. :D

 • Upvote 8
Link to comment

Аз като цяло държа факта, че гледам кеч в тайна. Малко хора от обкръжението ми знаят, че продължавам да го правя. Възхищавам се на хора като Биров, примерно, на които ама и грамчица не им пука и дори говорят за това открито във фейсбук. Аз лично не мога да си го позволя, защото ми пука за това, което хората мислят за мен и не искам да бера подигравки и обиди, защото сулю и пулю просто не разбират за какво иде реч. Опитвал съм се да обясня на приятелите си, за какво става въпрос, и че точно това, че кечът е театър, го прави забавен за гледане. Давал съм сравнения със сериали, филми и т.н, но много малко бяха тези, които успяха да ме разберат. Вече не се опитвам. Гледам си каквото си гледам, прочитам по някой и друг коментар за шоутата тук в BWC и това е. Почти не говоря за кеч извън форума, просто защото хората в България гледат на кеча като на нещо прокажено. Жалко, но факт. За това е хубаво, че в малка държава като нашата, с толкова предубедно общество ( не говоря само за кеч, а по принцип) го има BWC и малкото хора, които гледаме кеч, можем да общуваме по между си, без да се притесняваме, че някой ще ни се подиграва и т.н .

[img]http://img62.imageshack.us/img62/7531/atstrailerwmvv9.gif[/img]

Link to comment

А? Кечът е цирк и винаги е бил. Дали ще се налагат със столове половин час или джуджета ще бият двуметрови гиганти, концепцията е същата. Vince си прави парите точно от тези, за които говорите - "невежите". Странно, след като кечът няма много какво да се анализира, повечето от тук се имате за богоизбрани, че сте разбрали "кеч изкуството" :2funny:. Аз никога не съм гледал кеч с мисълта колко звезди е даден мач или колко fucking awesome е някой 1.50 indy Бог.

Кечът не се е променил толкова много. Просто преди кечът е бил "готиното" нещо, сега UFC е "готиното" нещо, след 20 години кой знае, какво ще е "готиното" нещо. Нещата се менят драстично в рамките само на няколко години и за това Vince е гений, защото си нагажда продукта спрямо тенденциите и пак изкарва солиден доход.

Коментарът е 1:1 превод с този на WWE. Много ясно, че няма да тръгнат да занимават аудиторията си (10-16 годишни) с терминология и история.

пишете тук в BWC, където всеки уважава това, което пишете.

:ph34r:

Link to comment
HBK_forever

Прочетох ви мненията и мога да кажа,че съм напълно съгласен с всяко едно от тях.Почти няма какво да добавя.Факт е,че когато в България започна да се излъчва кеч всичко бе направено достатъчно непрофесионално,така че разните дебили,които грам не разбират от кеч,да започнат да говорят глупости и да учат,че кечът е зло!Всички знаем,че у нас отношението към pro wrestling-а е меко казано лошо,но на кой му пука.Ние,които разбираме от кеч и го харесваме,сме си тук,имаме си форум,общество сме си и си коментираме и анализираме,без да ни интересува,какво мислят невежите :lol: .Силно се надявам у нас някой ден нещата да се променят и кечът да събере повече кеч смаркове :D

Докато този щастлив момент дойде,ще си бъдем тук,заедно,на уютно и добро местенце-а именно в BWC.

Edited by HBK_forever

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Link to comment

^ HBK_forever, да не си напушен? :D Много "мек" ми се видя този твой пост.. :Д

Иначе по темата, българите винаги са си били такива. Примерно, създаден е някакъв анти-кеч форум. Както и за нас хората, които са членове в него и са го създали ще са пълни идиоти, така и ние за тях ще сме такива, понеже сме част от кеч форум. Тук въпроса до някъде е и на мнение, но съм съгласен, че има много смешници, които дори си нямат достатъчна представа от продукта, а именно кеч, че да имат мнение по въпроса и точно поради тази причина и аз преди съм се дразнел на подобни индивиди. Според мен просто трява човек да не се връзва на такива и да си прави каквото му е на сърце. Рапърите и феновете на рапа си слушат рап, кечистите и кеч феновете си гледат кеч и т.н. Също и друг въпрос е, че самото разбиране на българина за този спорт е доста погрешно, но то пък и затова шоутата и турнирите на Федерацията се излъчват с повече от месец закъснение, затова трябва да чакаме до някакви абсурдни часове да ги гледаме тези шоута, които пак казвам, са от преди 1 месец, затова няма нито едно свястно кеч списание, затова ако искаш да си поръчаш някакъв кеч merchandice шансът ти да успееш е 1 на 100...

Edited by go go
Link to comment
 • 2 weeks later...

В България на страшно много неща (които на друго място се приемат съвсем нормално) се гледа по-подобен начин, не само на кеча. ;) Просто сме такова общество..

Много е прав G.

Истината е,че за българина е мръсна дума "забавление". Някак си тука е грозно да се забавляваш. Просташко. Не можеш просто ей така да отидеш някъде, някакви хора да разиграват атрактивен бой и ти да се кефиш - товае глупаво. Не може да гледаш ММА, щото това е "някви животни се избиват". Не можеши да отидеш на мач, щото "само идиотите ходят по стадионите, пък и наще не я ритат като по диема". Тъп си, ако се кефиш на супер-герои, щото са детски работи. Тъп си, ако гледаш някой комерсиален филм и го харесаш, нищо не разбираш от кино. И т.н. и т.н. и т.н.

Честно казано ми е писнало да оправдавам "нашенеца" и ще си го кажа в прав текст - еми българинът е "кон с капаци" ! Вари го, печи го - такъв ще си остане. Мога да го обесня и по - подробно - това е част от народопсихологията (щото някой реши , че и това трябва да уча). Ние тук доказано не уважаваме професионализма или учението! Бай ти Стефчо от село Горно Нанадолнево ще ти обясни закона без да му пука, че ти си вече магистър по право (примерно). Той си ги чатка работите и не ще и да чуе, че може и да не е прав. Никога няма да забравя как един наш семеен познат, като ни беше на гости веднъж и пи една ракия, ми рече, да съм му докарал всичките "ми" професори от университета, че да съм видел, че той знае повече от тях. :)

Така е и с кеча.Бай ти Ганя ги разбира нещата и никога няма да се промени това. Затова и още дълго време нищо хубаво няма да стане тука, щото просто няма желание , а такива като нас, които случайно сме решили да погледнем малко пред носа си, ще ни се смеят и ще ни сочат с пръст.

 

Link to comment
 • 2 months later...
FeaR tHe CRiPPLeR

Ами да си призная и аз съм като повечето тук гледам кеч със един мой приятел и само той знае че гледам кеч никой друг. Естествено поради причината, че ме е срам да си призная и винаги съм бил така. А и знам какво ще стане ако си призная, така че не се и опитвам.

 • Upvote 2
Link to comment
-   THE SUPERStar

Всъщност, всичките ми приятели знаят че гледам кеч. Няма защо да ме е срам. Да не съм алкохолик? Да не съм наркоман? Не правя нищо забранено, просто правя това което ми харесва защото имам право на собствено мнение, в свободна страна съм. Не ми пука какво ще кажат другите. Като мойте приятели спряха да гледат кеч а аз още продължавах да си гледам, отначало малко им беше странно, но после свикнаха. Не мисля че някой друг трябва да определя какво да правя.

Отностно отношението към кеча в България. Хората си мислят че кечът е съвсем безопасен, то е сценарий и няма начин да се случи нещо опасно. Честно казано по някога ми писва. Все едно и също повтарят. Така че и в двете отношения не ми пука какво мислят някакви комплексари които не уважават чуждото мнение.

[center][img]http://picbg.net/u/37901/36302/491087.jpg[/img][/center]

Link to comment

Я, по неизвестни причини виждам чак сега тази тема. Нека си кажа и аз краткото мнение по въпроса. В общи линии негативното отношение към кеча в нашата мила родина се дължи на причините, които gboy напълно точно и ясно посочи. Напълно съм съгласен с него по този въпрос. И аз, както всички останали тук на няколко пъти когато съм споменял, че гледам кеч, съм получавал възклицания от рода на "Радо, как може да се занимаваш с тия глупости бе" или просто презрителен смях, така че съм наясно с какво сте се сблъсквали. Имам обаче и редица приятели, които не са членове на BWC и не се занимават да пишат по форуми и да обсъждат, но често си теглят RAW и се кефят. Кефят се истински, като на сериал, каквато всъщност е и идеята на продукта на WWE в момента. Точно за това е създаден кеча, за да се следи от хората като сериал и те просто да си правят КЕФА. Това е забавление. А съм сигурен, че 90% от тия ограничени тъпаци в Замундата, дето ги пишат тия коментари, в същото време мастурбират от кеф докато гледат поредната серия на "уникалните" Lost или Prison shit, където също "не се бият наистина"... Но това е положението - в България кеча отдавна е с непоправимо повреден имидж пред обществото и ние нищо не можем да направим по въпроса.

35izpu1.jpg

Link to comment
Bulgarian Angel*

Моя коментар по тази тема е сравнително по-къс. Хората, които ми се пресмиват, че гледам кеч (особено женски кеч за мен) просто виждат, че имам хоби, и завиждат, че те нямат, защото да си намериш хоби и харесване е далеч по-трудно особено ако мозъка ти е изгладен

[b]fb.com/angelinalovetna
[/b][b]fb.com/madisonrayne[/b]
[IMG]http://i984.photobucket.com/albums/ae323/MiPiSxc/h_1abe0eb32f.jpg[/IMG]

Link to comment

Честно казано претръпнал съм го вече това отношение към кеча у нас,въпреки,че не мога да не призная,че изтропа ли се някаква уникална простотия я по BTV или някъде из нета ми се качва кръвното.Но това е положението,в България поне на този етап няма начин кечът да бъде възприет по друг начин по простата причина,че сме си уникални темерути.Помня още през 2000 когато започнах редовно да гледам кеч,как някои от моите 11 годишни съученици и приятели ми разправят как мога да го гледам това,не знам ли че всичко е нагласено и така натам.И това го казват същите тези хора,които нямаха търпение да дойде събота сутринта,че да гледат новия епизод на Покемон или пък шоуто на Слави.Признавам си много се нервирах от такива коментари и не веднъж се е стигало до саморазправа с въпросните хора.И все пак до някаква степен ги разбирам,по простата причина,че продуктът така бе представен сякаш е направен за деца-то не бяха листчета,измислени списания,какви ли не играчки и всякакви подобни простотии.10 години по-късно нещата не са се променили...Същите тези хора отново ми разправят,че това е за деца,и че съм бил супер зле за да го гледам,но на мен вече не ми пука.Не мога да не спомена все пак,че имам 5-6 приятели които и до ден днешен следят кеча,и с които мога да се събера и да изгледам някое ППВ или просто да завържем разговор на тази тема.Радвам се че го има и BWC,защото само тук мога да пиша за любимият си начин на развлечение без някой да ми каже за порастна.Но такова ни е обществото-консервативно,общество,което не приема неща,които са извън някакви изградени норми.Единственото,което мога да кажа е,че всички разбирачи,пораснали хора,не-деца и така натам да си съберат всичките мнения и да си ги "stick it straight up into their candy asses!"

and so it begins... again!

Link to comment

И какво да се крия,че гледам кеч ли ? и защо ? мене това ме кефи и не ми пука,че на някой хора това не и харесва.Същата работа,все едно ти ми гледаш някакав боклук от сорта на 'Забранена любов" и аз да ти кажа,абе закакво го гледаш....Много,ама много мразя такива хора.Примерно "абе бухал,ти закво го гледаш т'ва ве,то мноо зле",дай факти,обосновисе защо е така,а не само да " хейтваш".Това са хора,които си нямат работа и гледат само да се дразнят,да правя конфликти.Ето това е България страна на простотията и в кеча има простотия,ама поне е нагласена.Пичове няма смисъл да криете това което харесвате,защото примерно другите ще те мислят за лапе,ама ти какво искаш всички да те харесват ли ?.Проблема може да идва от там,защото никой не показва това което е.

 • Upvote 5

[center][img]http://i56.tinypic.com/2rh9v2h.gif[/img][/center]

Link to comment
 • 2 weeks later...

И сега като гледаме кеч? Да се крием и да ни е срам? Глупаво и абсолютно безсмислено. Всички мои приятели знаят, че гледам кеч и на неразбиращите им погледи и въпросите от рода на "Как можеш да гледаш този театър?" аз отговарям чисто и просто, че това ми харесва. Кечът, макар и режисиран, ми носи удоволствие и аз винаги ще го защитавам като негов фен.

Link to comment
 • 1 month later...

И аз както пича от горния пост държа факта,че гледам кеч в тайна.Един път се опитах да обясна на един приятел за кеча,но той ми се изсмя в лицето.Няма какво да си говорим отношението към кеча в България е особено негативно.Всички го смятат за предаване гледано само от деца (без изобщо да гледат статистики,които ясно показват,че кеча се следи най-често от лица над 18 години и най-малко от лица под 18 години).Добре е все пак,че дават WWE по BTV Comedy,че по този начин малко или много да се привлекат нови фенове към този спорт.Евалата правя на хора,които не крият факта,че гледат кеч.Много ми се иска да съм един от тях,но просто прекалено много ми пука за мнението на другите :unsure:

Edited by ch1kz magnet

[img]http://prikachi.com/images/498/7607498y.gif[/img]

Link to comment
 • 7 months later...
 • 2 weeks later...

Отношението към това , което е събрало всички в този форум е пагобно и незаслужено негативно. Винаги ми е било интересно когато се разкарвам по коридорите в даскалото ми някой да ме посочи и да каже " Ха , ей го Дългия от 12 "б" клас , дет още глеа кеч ххаха" и всичките други малоумници избухнат покрай него. Стотици пъти ми са ми задавали въпросите " Не те ли е срам? Станал си мъж , а гледаш лапешки работи , " Ти няма ли да пораснеш ? " " Шматка си , кой ще те вземе на сериозно ? " и тн. А всъщност хората които ме питат не могат да живеят ден без трева или някакъв вид наркотик. И какво? Значи мен трябва да ме е срам , че гледам нещо , което не ми вреди по някакъв начин , а те , тези които правят точно това от което трябва да се срамуват ми говорят на мен какво трябва и какво не. Минаха около десет години вече , но на мен не ми пука за мнението на банда глупаци. Ще го гледам още дълго и нямам намерение да спирам заради мнението на някой. Наслаждавам му се и ще му се наслаждавам. Прокажен? Отбягван? Подминаван? По-добре от колкото пропаднал наркоман или вманиачен тревоман. :)

If you wake up in a hospital and wonder what happened...
212si8m.png
The Brothes of Destruction has passed you by

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...