Popular Post Remus Posted July 9, 2010 Popular Post Share Posted July 9, 2010 (edited) TNA iMPACT! – 2.18.2010 (в конферентната зала) Eric Bischoff: Драги колеги от съблекалнята на TNHВ... такова, TNA, представям ви нашата нова система на booking, в която всеки ще има право на глас. Тук са събрани всички от TNА Creative – аз, Vince “Fire” Russo и Еди Ферера... Ферара... Фарера... Ed: Ъм... Bishoff: Бе Еди-До-Винс, плюс вас, кечистите във феноменалния ми ростер. AJ Styles: Искаш да кажеш феноменалния ‘ни’ ростер. Bischoff: Не. Както казах, вече всеки ще има право на мнение и предложения, така че ако има идеи, нека ги сподели. Ако има забележка, нека я каже. Да започваме. Да, Хълк? Hulk Hogan: (вдигнал ръка) Искам и аз да пиша. Bischoff: Няма проблем, ще те научим. Взимаш химикалка или молив, хващаш го ей така и го доближаваш до листа... Hogan: Знам как да пиша-пиша! Искам да букинг-пиша-пиша. Bischoff: Е, това е лесно. Все едно разказваш история, само че с истински лица от този ростер. Hogan: (замислен) Хмм... Ясно. (взима лист и молив) Имало едно време... Bischoff: (прокашля се и леко повишава глас) Първа точка за деня. Тъй като световната ни титла е най-важна... да почнем с нея. Попа спечели турнира вчера, значи за начало трябва изявление към Стайлс. Vince Russo: Значи Стайлс трябва да излезе в новия си вид и да има размяна с Динеро, изразявайки личен стил... Bischoff: НЕ! Стайлс трябва да излезе с Флеър, Флеър ще говори, ще си прави там маниеризмите, а Стайлс ще го наблюдава, защото след като Флеър свърши ще трябва да го повтори със свои думи. The Pope: (с надежда) И за финал ги закопавам вербално и се измъквам преди да ме пребият, за да не се налага да изглеждам слаб и за да не пребивам Стайлс, карайки него да изглежда слаб? Bischoff: Почти. С тази разлика, че вместо никой не пребива никого, всички пребиват тебе. Styles: И го нокаутирам със Styles Clash? Завръщането на Spiral Tap? Bischoff: Ти слушаш ли ме изобщо? Не казах ли, че ще правиш каквото Флеър прави?! Заключваш figure 4 и толкова с това. Следваща точка в дневния ред... махаме Suicide и връщаме Kazarian. Kazarian: (с надежда) Значи се връщам с промо, обяснявайки как съм се взел с ръце след като едва не съм се разпаднал заради всички разочарования, на които подложих всички преди две години? Vince Russo: (с надежда) Значи Suicide има внезапно предизвикателство от Doug Williams, на който му е писнало от прехвърчащи и маскирани изродчета и иска да се оттърве от тях един по един, започвайки с Hair vs. Mask срещу Suicide, за да махне маската му? Bischoff: К’во? Не. Имаш мач, влизаш и биеш. Толкова. Не, чакай. Трябва да вкараме повече народ от Х дивизията... хм, значи мачът ще бъде отборен, с 8 души и за да има светлина върху тебе, ще си ‘мистериозния партньор’. Hogan: ...и влезе в гората и там откри Голямото Добро Чудовище... Kazarian: И кои ще са в мача ми? Bischoff: (замислено взима списъка на кечистите) Хм... няма да има други Х мачове, значи шампиона ще е в него от heel страната. Също и Brian Kendrick, че тъкмо се пръкна. И... Motor City Machine Guns. Alex Shelley: Значи тая седмица сме heel-ове? Bischoff: Да. Но си правете там всички патентовани маневри, дето хората им се кефят, давайте им да видят каквото искат. Нали това правят хийловете в Х дивизията. А партньори на Kazarian ще са... Amazing Red и... кои са тия Generarion Me? Generation Me: Ние! Bischoff: Аааа! Виждам в миналото! Братята Харди да се връщат който откъде е! Ей, чакай малко. Ааа, вие сте други. Добре, значи вие ще сте с Red. И за да рекламираме мача... MCMG ще се подиграват на всички, правейки подмятания и за ‘мистериозния партньор’. А победители ще са... Каз се завръща, значи той взима победата. Doug Williams: (с надежда) Срещу някой, който не съм аз? Bischoff: Мне, срещу теб, за да има импакт. Упс, pun… Hogan: ...и получил Магическия Легендарен Пръстен на Славата™ от Мъдреца Хоган... Логан… Samoa Joe: А с мен какво ще правите? Слизам от претендентство и искам пак да... Bischoff: За теб нямам планове, така че ще те отвлекат, докато измисля нещо. А, чакай. Преди това OJ ще те бие чисто, за да му поддържаме свежестта. Daniels: Ами аз? Bischoff: Теб ще те скуашне Енгъл, за да може да изглежда силен в предстояща вражда срещу Mr. Anderson. Mr. Anderson: … Anderson. Daniels: Ще ме скуашне защото Mr. Anderson... Mr. Anderson: … Anderson. Daniels: … ще ме е нападнал преди мача ни? Bischoff: Не. Daniels: Ще ме скуашне, защото той ще ме нападне на рампата? Bischoff: Не. Daniels: Напускам. Bischoff: Попътен вятър. Tara: Ами за нас нещо? Bischoff: А, вярно, женската дивизия. Хм... ти вече нямаш претенденти... така ще имаш мач със Зомбигърл и тя ще те пребие до DQ. Tara: И й го връщам следващата седмица? Bischoff: Пф, не. Следващата седмица пребива още някого, после пак и така получава шанс за титлата – без нито една победа. In-effin'-genious, прощавайте за нескромността. Hogan: ...и Чудовището с Пръстена счупило земята със злия крал... Bischoff: Хайде, следващия. Какво още имаме? Eric Young, Kevin Nash и The Band. Ерик, ти беше партньор на Неш, после му беше опонент, сега пак си му партньор... значи е време пак да си му опонент, защото на следващото PPV ще им turn срещу тебе и ще изкараш известно време като babyface. После пак ще turn-неш, за да има динамика. Дотогава ще има сегменти с тебе и Кевин как излизате и мрънкате по цял ден срещу Бандата, 'кей? Eric Young: Ами World Elite... Bischoff: Значи се разбрахме. Нещо да е останало? А, нещо с отборната дивизия, че там не става нищо. Хм... British Invasion срещу Beer Money. British Invasion и Beer Money: Отново?! Bischoff: Дам. Само че тоя път BI ще се състои от Brutus Magnus и Rob Terry, а историята ще бъде около това как групата ви се разпада, защото ще се разпадне. И без това имате прекалено много отбори. Robert Roode: Само да уточним. Значи мач, който трябва да хвърля светлина върху отборната дивизия ще изнася представление за разпадащ се отбор, а ние със Сторм – демек истинският отбор – ще сме там просто защото сме в мача и победата ни ще значи точно зилч? Bischoff: (недочул) М? Ъхъ, както кажеш. Така... дотук добре, единия час го опраскахме, да видим какво да правим във втория... Hogan: ...и заживели щастливо до края на живота си. COMPLETED! Ерик, имам Сценарий! Bischoff: Сигурен ли си, че... Hogan: Ерик, имам Сценарий! Главно 'С', видиш ли? Вкарай го в действие и някой да ми каже къде е Abyss. Ще има интензивно Hulkster Обучение! (Бишоф преглежда сценария, отмятайки няколко страници с рисунки) Bischoff: Добре, ще махнем гората, ловеца, къщата... ще сложим залата, ринга и Флеър... И така. Брей, хитро. Ще има да пълним няколко месеца. И с това завършва... Jeff Jarrett: Ерик, Ерик. Ами аз и Мик? Нали уж враждуваме с теб, какво ще правим тая седмица? Bischoff: А, вярно. Ами, каквото и досега. Тъй като Хълк сега ще се занимава с Abyss, първо ти ще му паднеш жертва, а после ще ми изчистиш тоалетната, а Мик ще получи Пълна Промяна и после ще ми изчистиш тоалетната. Jeff Jarrett: Нали вече веднъж ще я изчистя? Bischoff: Да, ама там става... мръсно. И така, засега всичко е свършено. Въпроси? Предложения? Забележки? (всички в стаята вдигат ръце) Bischoff: Отлично. Кажете ги на Русо да ги запише и да ви каже, че няма дума по въпроса, аз отивам да дремна. Edited January 1, 2011 by Remus Kurt Angle, dbrm, Yeah!~ and 34 others 37 Quote Link to comment
The1948One Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Хахахахахахха, страхотна сатира на цялостната ситуация в TNA през началото на 2010, смях се на моменти с глас, особено след като Hogan започна да си съставя приказката. Всичко е вярно, което си написал и определено TNA загубиха много, като изпуснаха фенове, като теб. Като цяло свежа и добра добавка към "букета" от diary-та в BWC Kurt Angle 10 and go go 2 Quote Link to comment
dbrm Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 АХХАХААХАХАХАХА :2funny: :2funny: Епично.Чакам следващата част! outkast, go go, Kurt Angle 10 and 1 other 4 Quote Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
- THE SUPERStar Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Леле, това е супер, Hogan написа най добрата приказка, а Bishoff я ремиксира един вид и я вкара в действие, това ме уби направо. TNA. We Are Wrestling Fairy Tale! Kurt Angle 10, go go and iMMORTAL! 3 Quote [center][img]http://picbg.net/u/37901/36302/491087.jpg[/img][/center] Link to comment
Kurt Angle 10 Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Браво много ми хареса.Ще чакам следващата част. :) Lemmon-714 1 Quote Best Football Player Link to comment
G Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 (edited) ХАХАХХАхахахахх!!! Само това мога да кажа.. много стабилно се е получило, но като има предпоставки за иронизация защо пък не Евала! The Pope: (с надежда) И за финал ги закопавам вербално и се измъквам преди да ме пребият, за да не се налага да изглеждам слаб и за да не пребивам Стайлс, карайки него да изглежда слаб? Bischoff: Почти. С тази разлика, че вместо никой не пребива никого, всички пребиват тебе. ^ POPE OWNED :( Edited July 9, 2010 by G go go and outkast 2 Quote Link to comment
neshev Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Хейтър :rolleyes: ShwN, The LEGEND KILLER, outkast and 1 other 4 Quote Link to comment
G Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Robert Roode: Само да уточним. Значи мач, който трябва да хвърля светлина върху отборната дивизия ще изнася представление за разпадащ се отбор, а ние със Сторм – демек истинският отбор – ще сме там просто защото сме в мача и победата ни ще значи точно зилч? Bischoff: (недочул) М? Ъхъ, както кажеш. Така... дотук добре, единия час го опраскахме, да видим какво да правим във втория... Hogan: ...и заживели щастливо до края на живота си. COMPLETED! Ерик, имам Сценарий! ХАХАХАХаххахахахахааххааххаах EPIC!!!!!!!!!! :D Това трябва да се избере за "мнение на годината"! go go, The LEGEND KILLER, itzo1994 and 1 other 4 Quote Link to comment
Challenger1 Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Bischoff: ...кои са тия Generarion Me? Generation Me: Ние! Bischoff: Аааа! Виждам в миналото! Братята Харди да се връщат който откъде е! Доста е добро! Ако може и за WWE да направиш. :) go go, Lemmon-714 and itzo1994 3 Quote [center][img]http://img607.imageshack.us/img607/8464/31332710.jpg[/img][/center] Link to comment
itzo1994 Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 :lol: Това е уникално! Много ще се радвам, ако продължиш тази история или измислиш нова със същите герои. А и подобно нещо за WWE също ще е забавно. Браво! :beer: outkast and Lemmon-714 2 Quote Link to comment
Toper Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 (edited) Daniels: Напускам. Bischoff: Попътен вятър. :2funny: :D ;d;d;d :) Edited July 9, 2010 by Toper dbrm and VSB 2 Quote [img]http://hooligans.bg/fans/images/napoletani.jpg[/img] [b]WWP WORLD CHAMPION(former)[/b] Link to comment
go go Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Наистина много добро, дано да има продължение. :) Quote Link to comment
Popular Post Remus Posted July 10, 2010 Author Popular Post Share Posted July 10, 2010 TNA iMPACT! – 2.25.2010 (в конферентната зала) Eric Bischoff: Драги колеги, време за следващата среща на екипа ни. Миналата седмица се справихме отлично, но тази трябва съвсем да отвеем света с брилянтните ми идеи. Vince Russo: Тоест брилянтните ни идеи? Bischoff: Не. Как започнахме миналата седмица? Russo: Pope в ринга, Стайлс и Флеър го пребиват. Време за Loser Leaves TNA мач? Bischoff: Не. Значи този път Стайлс и Флеър са в ринга за вербални нападки над сакатия... такова, над претендента. The Pope: И после Pope излиза, за да им го върне, размахвайки бастун или патерица, ако трябва? Bischoff: Не. После Abyss излиза... Hulk Hogan: (прокашля се) ... brother. Bischoff: ... с музиката на Хълк, облечен като Хълк, с маниеризмите на Хълк и заедно с Хълк. Флеър не е доволен, че Хоган е дал WWE пръстена си на Abyss, защото иска само той да рекламира WWE неща в нашия ринг. Хоган му казва piss off и двамата си тръгват, мятайки юмруци за отмъщение. The Pope: Относно това, че Pope е претендент... Bischoff: До Lockdown има време, ще наблегнем на контузия на глезена, за да те държим off TV. The Pope: За да изграждате симпатия за Pope? Bischoff: Не, за да изграждаме Abyss за претендент на Destination X. По-късно през вечерта Abyss ще скуашне... хмм... ини, мини, майни, мо – Desmond Wolfe! Desmond Wolfe: А? Но само допреди месец бях равен на Енгъл. Bischoff: Да, но те посочи Пръста. Няма да пренебрегваме Пръста, ясно? Сега, да обърнем малко внимание отново на отборната дивизия... Matt Morgan: На шампионите? Bischoff: Не, на Team 3D и Nasty Boys. Вие ще имате... Russo: Loser Leaves TNA мач? Bischoff: ... Tables мач, който Team 3D ще спечелят, но с помощта на Пичът-с-Гребена-отсреща... Пичът-с-Гребена-отсреща: Казвам се Jesse Neal. Bischoff: Добре, на Пичът-с-Гребена-отсреща-Jesse-Neal, защото имате нужда от него срещу 50-годишни на ръба на инфаркт кечисти. Еди-до-Винс: Ъм... Bischoff: Добре де, ще обърнем внимание и на други отбори. Вие сте шампиони, нали? Значи... ще спорите. Хернандез ще е сърдит, задето Морган го тушира нечестно, а Морган ще е сърдит, защото Хернандез ще приеме предизвикателството на Beer Money. Robert Roode: (с надежда) Значи пак ще бъдем шампиони? Bischoff: Не. Мик, ти ще се върнеш ядосан заради нещата, дето се случват с Abyss и ще ме похвалиш, че съм възстановил кариерата му като маскиран клонинг на Хълк. Mick Foley: Но нали беше мой маскиран клонинг? Bischoff: Но само 3-4 месеца, време за промяна. А и няма проблем, ще получиш Костюм за шоуто. Еди-до-Винс: Ъм... Jeff Jarrett: Ерик, а какво ще правим с нашата вражда? Bischoff: Хм... ще правиш хамбургери. Jarrett: Какво?! Bischoff: Няма да повтарям, Еди-до-Винс, дай му даде записаното досега. Връщаме се към The Band. Хм, технически, те не работят в TNA, а щом не работиш тук, значи не изкарваш пари, а щом не изкарваш пари, няма оръжия, така че след като Kevin ви предизвика, ще си намерите оръжия от боклука. Ясно? Syxx-Pac: Да, сър! Bischoff: Скот? ... Скот? ... СКОТ! Scott Hall: (събужда се и се изправя) Казвам се Скот Хол и съм алкохолик откакто Големия Чико ме създаде... Bischoff: Скот, не си на среща! Разбра ли какво се каза досега? Scott Hall: Че аз се връщам да спя, а после Шон ще ми каже какво си казал? Bischoff: Хубаво. Hall: (припада) Bischoff: Значи, Шон, ти и Скот взимате оръжия от боклука, после излизате при Неш на паркинга и го пребивате заедно с Янг. Eric Young: Защото всичко се гради до нашето отмъщение на Destination X? Bischoff: Не, защото тогава също ще те спукат от бой и искам да изглеждат силни и да няма изненади. Russo: Освен тази, че Кевин ще turn-не heel. НИКОЙ НЯМА ДА ГО ОЧАКВА! Brian Kendrick: Освен всеки гледал Неш и Хол повече от пет минути. Bischoff: Какво каза? А, значи искаш да изгубиш от Каз? Kendrick: Хубаво. Поне може ли да съм babyface? Bischoff: Не. Kendrick: Ама публиката ме харесва и иска да съм babyface... Bischoff: И затова те държим heel, не можем винаги да правим каквото публиката очаква, нали? Е, добре, щом трябва да излгеждаш важен, нека мачът да е претендентски за Х титлата, за да определим Kazarian обезаелно за претендент. Еди-до-Винс: Ъм... Mr. Anderson: У, у, у! Ами аз? Bischoff: Ти... да видим... получаваш мач за Global титлата, но ще бъдеш скуашнат... Mr. Anderson: (с надежда) Защото преди това съм бил нападнат от Енгъл? Bischoff: Абсолютно. Daniels: (тъкмо минава по коридора) КАКВО?! Bischoff: Ти още ли си тук? Изходът е отсреща – поздрави на Гейб. Значи... преди мача ви ще излезеш и ще говориш мръсно за Енгъл, който – като истински американец – ще те нападне в гръб и ще разбие стол от главата ти. (Ric Flair влиза в стаята) Ric Flair: Пропуснах ли нещо? Bischoff: Стайлс ще те гледа как изнасиляш вербално Abyss, накрая на вечерта ще набиете Abyss и Хълк ще го спаси. Flair: Други сегменти с мен? Bischoff: Интервюта. Flair: Ще викам. Някакви мачове? Bischoff: Другата седмица. Flair: Ще кървя. Друго? Bischoff: Не. Flair: Тогава бай, отивам да видя каква изненада ми е приготвила жената. (излиза, слагайки си каска) Bischoff: Така, с това май приключва всичко. Някакви забележки? Jay Lethal: Време ли е вече? Bischoff: Не, ще чакаш. Desmond Wolfe: Чакай малко, значи от равен на Енгъл ставам пропаднала звезда от нивото на Homicide, която приемат по милост в която и да е група, но щом има възможност ме пребиват? Bischoff: Не ти ли допада? Wolfe: Не! Bischoff: Челси ще те пипа преди мача. Wolfe: А... е, добре тогава. Rob Terry: А каква е крайната ми цел с Global титлата? Ще има ли нови претенденти, някоя дълга програма? Bischoff: Не. British Invasion ще се разпадне, за да покажем на всички, че не ни пука дали цяла Англия гледа, после ще се изхранваш с едноминутни скуашове. Terry: Докога? Bischoff: Завинаги. Orlando Jordan: Ами ние? Bischoff: Вие ще му вземете Global титлата, но по-късно. Terry: Но нали каза... Bischoff: Казах! Вярно, трябва ми жертва за Daffney. Желаещи? (всички knockout-ки се изнасят от стаята, освен ODB, която дреме в ъгъла) Bischoff: Отлично. Еди-до-Винс: Ъм... Russo: Впрочем, какъв ще е реда на сегментите? Bischoff: Хм... значи, откриваме с Рик и AJ, после излиза Хоган, после сегмент с мен, после сегмент с Хоган, после сегмент с мен, после мач, после сегмент с мен, после с Хоган, после с мен, после още един мач, после сегмент с мен, после реклама, после сегмент с мен, после пак Хоган, после мен, мен, пак мен, Хоган, мен, двуминутен мач, за да има време за последна реклама, после Хоган. Нещо друго? (всички вдигат ръце) Bischoff: Е, щом няма повече въпроси, ще ви чакам другата седмица по същото време. Hail Hogan! G, wascop, HEIDENREICH and 22 others 25 Quote Link to comment
reppotswohS Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Scott Hall: (събужда се и се изправя) Казвам се Скот Хол и съм алкохолик откакто Големия Чико ме създаде... Просто си уникален! Quote 7♣ Link to comment
Antidote Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Desmond Wolfe: Чакай малко, значи от равен на Енгъл ставам пропаднала звезда от нивото на Homicide, която приемат по милост в която и да е група, но щом има възможност ме пребиват? Bischoff: Не ти ли допада? Wolfe: Не! Bischoff: Челси ще те пипа преди мача. Wolfe: А... е, добре тогава. Това също изкърти. :lol: Quote Link to comment
G Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Jeff Jarrett: Ерик, а какво ще правим с нашата вражда? Bischoff: Хм... ще правиш хамбургери. Jarrett: Какво?! Епичен втори епизод :D Войната между Сценаристите на TNA & WWE begins :( outkast 1 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 ХАХАХАХА не мога да реша това или гаврата на G с WWE ми е по-смешна.Хоган и Бишоф къртят тука. :lol: outkast and Yeah!~ 2 Quote Link to comment
cskar4eto Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Mr. Anderson: (с надежда) Защото преди това съм бил нападнат от Енгъл? Bischoff: Абсолютно. Daniels: (тъкмо минава по коридора) КАКВО?!Bischoff: Ти още ли си тук? Изходът е отсреща – поздрави на Гейб Поредната уникална част. Един от най-добрите проекти, които съм виждал. :) Quote Link to comment
koleda321 Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 НЕ, НЕ, някои хора имат уникален комедиен талант! СЕРИОЗНО! Това и гаврата с екипа на WWE са най-култовите теми в момента! :lol: go go, reppotswohS and outkast 3 Quote Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
itzo1994 Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Bischoff: Скот? ... Скот? ... СКОТ! Scott Hall: (събужда се и се изправя) Казвам се Скот Хол и съм алкохолик откакто Големия Чико ме създаде... Bischoff: Скот, не си на среща! Разбра ли какво се каза досега? Scott Hall: Че аз се връщам да спя, а после Шон ще ми каже какво си казал? Bischoff: Хубаво. Hall: (припада) Ахахаха! Не мога да спра да се смея, уникално е ! Продължавай все така! outkast 1 Quote Link to comment
- THE SUPERStar Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Нямам търпение за следващия епизод, умрях от смях на места. Desmond Wolfe: Чакай малко, значи от равен на Енгъл ставам пропаднала звезда от нивото на Homicide, която приемат по милост в която и да е група, но щом има възможност ме пребиват? Bischoff: Не ти ли допада? Wolfe: Не! Bischoff: Челси ще те пипа преди мача. Wolfe: А... е, добре тогава. :2funny: iMMORTAL! 1 Quote [center][img]http://picbg.net/u/37901/36302/491087.jpg[/img][/center] Link to comment
Kurt Angle 10 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Много як втори епизод.Със сигурност ще го следя,защото е много смешно. :) Quote Best Football Player Link to comment
Popular Post Remus Posted July 11, 2010 Author Popular Post Share Posted July 11, 2010 TNA iMPACT! – 3.4.2010 (в конферентната зала) Eric Bischoff: Имам новина. AJ Styles: Най-накрая ще се отнасяте със световните шампиони като със способни да се държат на собствените си крака звезди, а не като слуги на по-известни лица? Bischoff: Не. Doug Williams: X Division шампионите ще спрат да джобят на всеки, който не е от дивизията или който след три минути ще е претендент? Bischoff: Не. Robert Roode: Отборните шампиони вече ще бъдат истински отбори, а не разпадащи се спорещи двойки, предстоящи да имат вражда или лица пред уволнение? Bischoff: Не. Taylor Wilde: Ще има КО дивизия, която не се състои само от Beautiful People? Bischoff и Beautiful People: Тс, не. Rob Terry: Ще имам реална програма за Global титлата и обяснение какво по дяволите значи Global шампион? Bischoff: Не. Hamada: Setsumei shite iru riyū wa chīmupātonā toki ni shutoku shi kono sai saido no KO tagu no taitoru o hogo suru tame ni kaishi sa remasu ka. Bischoff: Ъ? Tomko: “Обяснение защо нямам отборен партньор, кога ще намеря такъв и кога отново ще започнат да се защитават KO Tag титлите?” Bischoff: (поглежда Томко) Не. Tomko: (поглежда Hamada) Iie. Hamada: (изпада в депресия) Еди-до-Винс: Ами... Bischoff: Новината е, че от следващия iMPACT! минаваме в понеделник! Вече започваме войната с WWE и ще се борим директно с Raw! Styles: В периода на WrestleMania? Bischoff: Абсолютно. Всички ще са толкова смаяни, че ще помислят „Няма начин да са толкова тъпи, щом предлагат нещо в периода, когато WWE са най-силни, значи със сигурност предлагат нещо специално!“ Jarrett: (под нос) И после ще видят колко много грешат... Bischoff: Какво каза? Jarrett: Нищо. Как ще продължим нашата вражда? Bischoff: Ще изчистиш тоалетните. Jarrett: Какво? Ама искам да съм кечист! Bischoff: Е, добре... Sean Morley ще те скуашне в тоалетните във Falls Count Any Disgusting Place мач. С folding press. Jarrett: Ама... Bischoff: Междувременно, нали пратих Мик в даскало за етикет. С него ще има забавни сегменти, в които той е сърдечен и забавен, но не по начина, по който учителките понасят хора, които не са безмозъчни зомбита, прекланящи се на волята им. Mick Foley: Тоест да съм свободомислещ и да импровизирам? Bischoff: Бинго. Jarrett: Чакай малко! Хълк вече ти каза да престанеш да го правиш! Искам мачове, мамка му! Bischoff: ДОБРЕ! Бебе такова. Хайде, ще биеш Fat Kratos отсреща по-късно през вечерта. Fat Kratos: Казвам се Томко! Bischoff: Ще се казваш Fat Jobber, ако не понижиш тона. Tomko: (сгушва се тъжно в Hamada) Itaaaai... Bischoff: Трябва ни начало на шоуто. Предния път как започнахме? Styles: Аз и Рик излязохме с мацки, подигравахме се на този и онзи, после излезе Хоган, каза ни 'piss off'и си тръгнахме. Bischoff: Отлично, да направим това. Също така, по-късно през вечерта AJ ще защитава титлата срещу Desmond Wolfe, Abyss и Dinero. Vince Russo: В Anything Goes Falls Count Anywhere Unlimited Submissions I Quit Texas Death Dog Collar Loser Leaves TNA (for 2 Weeks) Orlando Street Fight мач? Bischoff: Това после. Russo: Може ли да завърши no contest? Bischoff: Само ако млъкнеш до края на събранието. Russo: Няма проблем. Bischoff: Оп, губиш. Russo: Oh, come on! Styles: Момент... значи ще имам защита, а опонентите ми ще бъдат Wolfe, който изгуби от Abyss за 2 секунди предния път, Dinero, който вече има уреден мач срещу мен и Abyss, който – наречи го изстрел в мрака – ще получи мач за титлата след около 2 седмици? Bischoff: Много добре, така да бъде. The Pope: Pope не трябваше ли да sell-ва проблеми с глезена? Bischoff: Тази вечер ще стане по-голяма контузия, която ще те държи извън ринга до след Destination X. Мачът ще завърши с новия финишър на AJ – The Figure 4! Styles: Но вече си имам финишъри. Три, ако броим и cross armbreaker-a. Bischoff: Но трябва да обработваш крака, защото Рик обработва крака. Нали знаеш, че трябва да си копие на Рик? Styles: Искаш да кажеш протеже. Bischoff: Не, копие. (Hogan влиза в стаята) Hogan: Ерик! Хората в интернета ме мразят, brother. Трябва да им насадим малко съчувствие! Bischoff: Брук ще танцува гола в ринга? Hogan: Не. Bischoff: Близначката на Брук, която чукаш, ще танцува гола в ринга? Hogan: ЕЙ, по-леко! Мислех си... след като съм на... малко над 45 години... (всеобщо изсумтяване) Hogan: Около 55 години... и имам проблемен гръб, а следващата седмица ще имам мач, може всички да проявят страх за живота ми, brother. На всеки 3 минути всеки ще влиза в офиса ми и ще ме моли да не се бия, всички ще са трогнати! Първо ти, после Брук, после мама, после тати, после ти, после Линда, после Винс... Bischoff: Друга компания... Hogan: ... после Браян, после Джери... Hamada: Koko de Kongu desu ka. Bischoff: Ъ? Tomko: “Къде е Kong?” Bischoff: Уволнена, защото преби Бъба защото се правеше на задник, какъвто упорито се опитва да бъде. Ако още някой ме пита нещо на език, който не разбирам, уволнен е. Междувременно, някой да има идеи за КО дивизията? Angelina Love: Нали вече имаме програма. Аз се завърнах, нападнат Beautiful People и сега се нападаме взаимно. Bischoff: Добре. Значи тази седмица ти ще позираш за снимки, а Velvet Sky ще те нашляпа с гумен колан. Love: Я чакай малко... Bischoff: После ти ще ги предизвикаш в ринга, ще има близък кадър на цици... на синините, те ще излязат и ти ще нашляпаш тях. После те ще те надвият и пак ще нашляпат тебе. Hogan: ...после Ник, после бившата... не, чакай, тя иска да пукна... значи после Настоящата, после пак ти... Bischoff: Rob Terry трябва да се махне от British Invasion. На шоуто ще има мач с Doug Williams.. Doug Williams: И ще бия за разнообразие? Bischoff: И ще го скуашне, после Дъг и Магнус ще го счупят от бой, официално изритвайки го. Orlando Jordan: А нашия ред? Bischoff: После. Друго... Mr. Anderson... Мr. Anderson: ... Anderson. Bischoff: ... ще излезе за промо срещу Енгъл. После Кърт ще го нападне, отново в гръб, като истински американец. Mr. Anderson: И после ще го пребия? Bischoff: Абсолютно, за какво ни е печелещ нападащ в гръб babyface, ако все е отгоре? Така няма симпатия. О, вкарай в промото и малко ирония. Mr. Anderson: Яко. Ще съм облечен като него и ще му кажа, че е injury prone. Bischoff: Отлично. Hogan: ...после Шейн, после Стефани... Bischoff: Отново друга компания. Също така, ще има промо с Abyss и Хълк, защото никога не можем да имаме достатъчно Хълк, а Abyss трябва да демонстрира докъде е стигнала трансформацията. И... да, Мат? Matt Morgan: Относно отборната дивизия... Bischoff: Да, да. Искате мач. Добре, ще има четворен мач, между вас, Motor City Machine Guns... Alex Shelley: YES! Отново в шоуто... Bischoff: ... Generation Me и Beer Money. И Beer Money ще спечели. Robert Roode: Защото сме по-добрия отбор? Bischoff: Пф, не. Защото Хернандез и Мат ще спорят. Roode: (вдига ръце) Предавам се. Hogan: ...после Bubba, после пак ти, brother, за да си сигурен, после Кевин, после пак ти, brother, и стига толкова за днес. В понеделник ще повторим преди мача... brother. Bischoff: Страхотно, добра идея. Хм... Имам чувството, че забравям нещо. Kazarian, Brian Kendrick, Eric Young, Homicide, Tara, Daffney, Taylor Wilde, Sarita и Hamada: Относно мен... Bischoff: Мне, не се сещам. Е, все някога ще дойде. Бай засега и Hail Bischoff! Hogan: (прокашля се)... brother. Bischoff: Тоест Hail Hogan! HeaDMaKeR™, Kurt Angle 10, BoRn_2B_GoD and 22 others 25 Quote Link to comment
G Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Bischoff: Трябва ни начало на шоуто. Предния път как започнахме? Styles: Аз и Рик излязохме с мацки, подигравахме се на този и онзи, после излезе Хоган, каза ни 'piss off'и си тръгнахме. Bischoff: Отлично, да направим това. Също така, по-късно през вечерта AJ ще защитава титлата срещу Desmond Wolfe, Abyss и Dinero. Vince Russo: В Anything Goes Falls Count Anywhere Unlimited Submissions I Quit Texas Death Dog Collar Loser Leaves TNA (for 2 Weeks) Orlando Street Fight мач? :D :D :D И третият епизод бе забавен и не свали темпото на дневникът, HAIL RUSSO! :( mass1v3, The LEGEND KILLER, outkast and 3 others 6 Quote Link to comment
reppotswohS Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Hogan: Ерик! Хората в интернета ме мразят, brother. Трябва да им насадим малко съчувствие! Sick! Само така, продължавайте с дневниците, brothers! Quote 7♣ Link to comment
Recommended Posts