Jump to content

WIW Backstage

Recommended Posts

The1948One

Хахахахахахха, страхотна сатира на цялостната ситуация в TNA през началото на 2010, смях се на моменти с глас, особено след като Hogan започна да си съставя приказката. Всичко е вярно, което си написал и определено TNA загубиха много, като изпуснаха фенове, като теб. Като цяло свежа и добра добавка към "букета" от diary-та в BWC :)

• Upvote 2

АХХАХААХАХАХАХА :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Епично.Чакам следващата част!

Ще вземете брадите, ве, маняци.

-     THE SUPERStar

Леле, това е супер, Hogan написа най добрата приказка, а Bishoff я ремиксира един вид и я вкара в действие, това ме уби направо. TNA. We Are Wrestling Fairy Tale!

• Upvote 3

[center][img]http://picbg.net/u/37901/36302/491087.jpg[/img][/center]

ХАХАХХАхахахахх!!! Само това мога да кажа.. много стабилно се е получило, но като има предпоставки за иронизация защо пък не :) Евала!

The Pope: (с надежда) И за финал ги закопавам вербално и се измъквам преди да ме пребият, за да не се налага да изглеждам слаб и за да не пребивам Стайлс, карайки него да изглежда слаб?

Bischoff: Почти. С тази разлика, че вместо никой не пребива никого, всички пребиват тебе.

^ POPE OWNED :(

Edited by G
  • Upvote 2

Robert Roode: Само да уточним. Значи мач, който трябва да хвърля светлина върху отборната дивизия ще изнася представление за разпадащ се отбор, а ние със Сторм – демек истинският отбор – ще сме там просто защото сме в мача и победата ни ще значи точно зилч?

Bischoff: (недочул) М? Ъхъ, както кажеш. Така... дотук добре, единия час го опраскахме, да видим какво да правим във втория...

Hogan: ...и заживели щастливо до края на живота си. COMPLETED! Ерик, имам Сценарий!

ХАХАХАХаххахахахахааххааххаах EPIC!!!!!!!!!! :D :D Това трябва да се избере за "мнение на годината"!

• Upvote 4
Challenger1

Bischoff: ...кои са тия Generarion Me?

Generation Me: Ние!

Bischoff: Аааа! Виждам в миналото! Братята Харди да се връщат който откъде е!

:D

Доста е добро! Ако може и за WWE да направиш. :)

• Upvote 3

[center][img]http://img607.imageshack.us/img607/8464/31332710.jpg[/img][/center]

:lol: Това е уникално! Много ще се радвам, ако продължиш тази история или измислиш нова със същите герои. А и подобно нещо за WWE също ще е забавно. Браво! :beer:

• Upvote 2

Daniels: Напускам.

Bischoff: Попътен вятър.

:2funny: :2funny: :2funny::D :D :D ;d;d;d :)

Edited by Toper
  • Upvote 2

[img]http://hooligans.bg/fans/images/napoletani.jpg[/img]

[b]WWP WORLD CHAMPION(former)[/b]

reppotswohS

Scott Hall: (събужда се и се изправя) Казвам се Скот Хол и съм алкохолик откакто Големия Чико ме създаде...

:lol: Просто си уникален!

7♣

Desmond Wolfe: Чакай малко, значи от равен на Енгъл ставам пропаднала звезда от нивото на Homicide, която приемат по милост в която и да е група, но щом има възможност ме пребиват?

Bischoff: Не ти ли допада?

Wolfe: Не!

Bischoff: Челси ще те пипа преди мача.

Wolfe: А... е, добре тогава.

Това също изкърти. :lol:

Jeff Jarrett: Ерик, а какво ще правим с нашата вражда?

Bischoff: Хм... ще правиш хамбургери.

Jarrett: Какво?!

Епичен втори епизод :D :D :D Войната между Сценаристите на TNA & WWE begins :(

HEIDENREICH

ХАХАХАХА не мога да реша това или гаврата на G с WWE ми е по-смешна.Хоган и Бишоф къртят тука. :lol: :lol:

• Upvote 2

Mr. Anderson: (с надежда) Защото преди това съм бил нападнат от Енгъл?

Bischoff: Абсолютно.

Daniels: (тъкмо минава по коридора) КАКВО?!Bischoff: Ти още ли си тук? Изходът е отсреща – поздрави на Гейб

:lol: Поредната уникална част. Един от най-добрите проекти, които съм виждал. :)

НЕ, НЕ, някои хора имат уникален комедиен талант! СЕРИОЗНО! Това и гаврата с екипа на WWE са най-култовите теми в момента! :lol:

• Upvote 3

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Bischoff: Скот? ... Скот? ... СКОТ!

Scott Hall: (събужда се и се изправя) Казвам се Скот Хол и съм алкохолик откакто Големия Чико ме създаде...

Bischoff: Скот, не си на среща! Разбра ли какво се каза досега?

Scott Hall: Че аз се връщам да спя, а после Шон ще ми каже какво си казал?

Bischoff: Хубаво.

Hall: (припада)

Ахахаха! :lol: Не мога да спра да се смея, уникално е ! Продължавай все така!

-     THE SUPERStar

Нямам търпение за следващия епизод, умрях от смях на места.

Desmond Wolfe: Чакай малко, значи от равен на Енгъл ставам пропаднала звезда от нивото на Homicide, която приемат по милост в която и да е група, но щом има възможност ме пребиват?

Bischoff: Не ти ли допада?

Wolfe: Не!

Bischoff: Челси ще те пипа преди мача.

Wolfe: А... е, добре тогава.

:2funny:

[center][img]http://picbg.net/u/37901/36302/491087.jpg[/img][/center]

Kurt Angle 10

Много як втори епизод.Със сигурност ще го следя,защото е много смешно. :)

Best Football Player

Bischoff: Трябва ни начало на шоуто. Предния път как започнахме?

Styles: Аз и Рик излязохме с мацки, подигравахме се на този и онзи, после излезе Хоган, каза ни 'piss off'и си тръгнахме.

Bischoff: Отлично, да направим това. Също така, по-късно през вечерта AJ ще защитава титлата срещу Desmond Wolfe, Abyss и Dinero.

Vince Russo: В Anything Goes Falls Count Anywhere Unlimited Submissions I Quit Texas Death Dog Collar Loser Leaves TNA (for 2 Weeks) Orlando Street Fight мач?

:D :D :D :D :D :D И третият епизод бе забавен и не свали темпото на дневникът, HAIL RUSSO! :(

reppotswohS

Hogan: Ерик! Хората в интернета ме мразят, brother. Трябва да им насадим малко съчувствие!

:lol: Sick! Само така, продължавайте с дневниците, brothers!

7♣