Jump to content

WWE Diary - Salvation

Recommended Posts

Действието се развива след Fatal-4-Way.Това ми е първият опит, затова нищо чудно да останете разочаровани...

Ето го и ростерa

RAW:

Alicia Fox - Divas Champion

Tyson Kid and David Hart Smith (Hart Dynasty) - UTTC

The Miz - United States Champion

Sheamus - WWE Champion

Brie Bella

Chris Jericho

Edge

Even Bourne

Eve

Ezekiel Jackson

Gail Kim

Goldust

Jerry Lawler

Jey Uso

Jilian Hall

Jimmy Uso

John Cena

John Morrison

Justin Roberts

Mark Henry

Maryse <3

Melina

Michael Cole

Mr.Mcmahon

Natalya

Nikki Bella

Primo

R-Truth

Randy Orton

Ranjin Singh

Santino Marella

Sheamus

Tamina

Ted Dibiase

The Great Khali

The Miz

Triple H

Tyson Kidd

Vladimir Kozlov

William Regal

Yoshi Tatsu

Zack Ryder

Injured - Ezikiel Jackson

GM - Unknown

Коментатори:

Michale Cole - M

Jerry Lawer - J

Smackdown

Rey Mysterio - World Heavyweigh Champion

Kofi Kingston - Intercontinental Champion

Layla - Womens Champion

Beth Phoenix

Big Show

Chavo Guererro

Chris Masters

Christian

CM Punk

Cody Rhodes

Curt Hawkins

Dolph Ziggler

Drew McIntyre

Finlay

Hornswoggle

Jack Swagger

JTG

Kane

Kelly Kelly

Kofi Kinston

Layla

Luke Gallows

Matt Hardy

Matt Striker

Michelle McCool

MVP

Rey Mysterio

Rosa Mendes

Serena

Shad

Theodore Long

Tiffany <3

Todd Grisham

Tony Chimel

Undertaker

Vance Archer

Vikie Guerrero

Injured - Undertaker

GM - Theodore Long

Коментатори :

Matt Striker - M

Tod Grisham - T

RAW 21.06.2010

Шоуто старитра с буйни викове и фоеверки.

М: Добре дошли в Първична Сила.Предаваме на живо от Питсбърг, Пенсилвания.Предната вечер,беше запоняща се ето вижте защо.

Пуска се клип с моментите от Fatal 4 Way.

Изведнъж прозвучава музиката на Джон Сина.Той излиза,не много весел.Не прави никакъв taunt,а директно слиза по рампата и се качва на ринга.Взима микрофона,чуват се бурни чантове - CENA,CENA,CENA,CENA..

-Млъкнете!-прекъсва ги рязко бившият шампион. - Просто млъкнете!В тази федерация съм от 8 години.Винаги сте ме подкрепяли.Винаги ви обожавах,ценях ви повече от титли,мачове,хвърлях се във публиката,раздавах автограви,снимах се с всекиго.Това ми харесваше много.Първите 7 години!Последната 1 година бавно започвах да осъзнавам,че когато ви обръщам внимание,това само ми пречи.Защото за мен най-важни бяхти вие.Пък и бях задължен да ви се мазня,защото как иначе ще ме харесвате,ще купувате куп артрибути,и ще носите пари на федерацията.Нямаше друг начин.Та аз даже не понасям тази оранжева тениска(съблича си тениската и я мята към рампата),тези оранжеви ленти (сваля ги и ги хвърля към рапмата)Всичко го правех заради парите.Но вижте как се отразява върху мен.Та аз не мога да задържа една титла повече от 2 месеца,в последната 1 година.И всичко е заради ВАС.Снощи титлата ми беше отмъкната и защо?Защото The Nexus се бяха насочили не към кой да е,а към любимецът ви.Човек който ако бъде пребит,изявлението им ще бъде голямо.Ето затова.Но вече ми писна.Писна ми да гледам жалките ви лица,скандирайки името ми.От тази вечер аз съм друг човек.И ще го докажа печелейки титлата си обратно.Шеймъс излез на ринга веднага и нека започнем мача точно сега.

No chancе (прозвучава музиката на Винс),той се качва на ринга и взима микрофон.

-Приятелю,не знам какво ти има.Но по-добре се прибери и си почини,и другата седмица ти ще получиш мача си,обещавам.

-Ти ли си Шеймъс.Излгеждаш различно.Нова прическа?Никъде няма да ходя,искам мачът да се състои тук,тази вечер.И вече ще се бия за себе си на се за препълнената зала с суполанковци.

-Не,тази вечер ти няма да получиш никакъв мач,това казвам аз и няма да бъде оспорвано.Просто изчакай до другата седмица.

-Аз имам право на мач,и го искам.

(музиката на Шеймъс) той излиза но стои горе на рампата.

-Чу старчето Сина,мач няма да има.Аз също не съм готов,защото снощи след изморителния мач,трябваше да празнувам,а това не е много релаксиращо.Тази вечер не се чувстам комфортно просто.

-Вие двамата явно не разбирате-казва Сина-Винс последен път те питам ще има ли мач или не???

-НЕ!-отговаря изнервено Винс.

-Добре,добре.Тогава просто ще слезна бавно,ще се прибера в съблекалнята и ще си почина до другата седмица.-се примирява сина.

Но тъкмо ще слиза от въжетата,когато изведнъж напада председателя,с удари в главата.Поваля го и почва да го налага.Изправя го,засилва го към слгобката,и го удря в стълба.Шеймъс гледа шокирано но не предприема нищо.Сина продължава налагайки Винс.Вдига го на раменете и ми прилага Attitude Adjusment.

-Няма да има мач така ли?А?-крещи Сина.

Той взима микрофона слага го пред главата на поваления Винс.след което му заключва STF.

-Искам мачът да се състои тази вечер-крещи държейки го все още-Ясен ли съм?

-Добре,добре,добре.-крещи в агония Винс.Сина го пуска.-Т-т-т-ази вечер ще има мач- казва Винс дишайки тежк- между Шеймъс и Джон Сина за титлата на федерацията.

Сина се усмихва.Но това не е всичко той вдига от земята винс,и му прилага второ Attitude Adjusment.След това той тръгва към рампата,а шеймъс бързо се скрива зад кулисите.Сина се спира точно накрая.

Мълчание!Публиката незнае просто какво да скандира вече.Сина се усмихва и се прибира зад кулисите.

Ted Dibiase vs. Zack Ryder :

Тед Дибиаси излиза с красивата Марис до него.Той се качва на ринга.Ето го и Зак Райдър.

Мачът започва с захват около врата от страна на Дибиаси.Зак Райдър го контрира и го запраща към въжетата,като веднага се изтрелва към него и го поваля със саблен удар.Дибиаси бързо се изправя.В по-голямата част от мача Дибиаси доминира над опонента си.Той го повдига,опитва вертикален суплекс но Райдър контрира с такъв.Опитва туш,но Дибиаси се повдига на 2.След 5 минутна схватка м/у двамата,Райдър запраща Дибиаси към сглобката,качва го на 3тото въже,и се оптива за вертикален суплекс от там,но това е Марис!Тя се качва на въжетата,и бута райдър,о не той се наръби право под пояса.Пада на свит на земята.Дибиаси само това чакаше,вдига го и прилага Dreamstreet.Опит за туш - 1,2,3 КРАЙ! Победа за Дибиаси.Марис се качва на ринга и прегръща Дибиаси,и двамта се оптращат по рампата.

Зад кулисите:

Джош интервюира Ренди Ортън:

-Здравей Ренди,вчера ти беше на крачка от това да спечелиш титлата,но така наречените The Nexus се намесиха.Какво мислиш:

-Джош,винаги трябва да си толкова досаден.Какво мисля ли?Вчера група от 7 човека нахлуха на ринга,за да направят изявсление.Те сами казаха,цитирам : ,,НИЩО ЛИЧНО''.Е приятели,когато ритна в черепа всеки един от вас,когато ви пратя в болницата както пратих половината състав на WWE,няма да има нищо лично.Просто ще бъде за удоволствие.Миналата вечер направихте най-голямата грешка в кариерата си. - казва Ортън и се оттегля

Прозвучава музиката на Миз.Той излиза с титлата на рамо,и взима микрофона:

-Ето ме тук,държа титлата на щатите,ОТНОВО.Снощи аз победих R-Truth ,но не беше кой знае каква.Даже се чудих защо дойдох.Има ли въобще някой в тази федерация който може да отдели тази титла от мен. -казва миз и повишава тона си - Помните ли как ми я отнеха.Ако не вижте - пуска се видео в което показват победата на Брет Харт над Миз - ЕТО ВИДЯХТЕ ЛИ.Трима срещу един.Това беше само начина.Както и да е това е минало,а сега аз отново я държа.Спечелих я в не какъв да е мач а в четворна заплаха.Идва нов турнир,наречен Money in the Bank.Ако повечето от вас не виждат,това е златен шанс,особено за мен.Някой държал ли е досега титлата на щатите и титлата на федерацията наведнъж???Никой ли?Е Това ще се промени!И никой няма да може да ми отнеме титлата,абсолютно никой.Ако някой се мисли за по-добър,и си мисли че може да ме победи нека да дойде точно тук сега. Чува се музиката на Джон Морисън.Tой се качва на ринга и зима микрофона

-Миз,ЗАЩО всеки път илзизаш и говориш едни и същи глупости.Та не разбра ли че всеки може да те победи.Ти отправяш предизвикателство.Ето аз съм тук и съм готов за мач.

-О,не се и съмнявам - се опулва миз - Но ти не беше ли в онзи мач в който спечлих титлата,чакай да помисля,О ДА БЕШЕ!Беше там заедно с останалите 3ма глупаци,които АЗ ПОБЕДИХ.

-Това няма нищо общо.Искам мач само между нас двамата.

-Искал мач между нас двамта.Няма смисъл да си губя времто с теб.Ако не помниш аз те победих в такъв мач вече.Така че обърни се и тръгни по онази рампа там зад теб.

-Е щом са така нещата...позволи ми поне да ти избера опонент. - се усмихва лукаво Морисън

-Казах чао,няма нужа от опнент - иммълва нервно Миз.Морисън се кача по рампата.-Е,явно няма такъв,който ме победи. BECOUSE IM THE MIZ.....AND I AM ...

KENNEDYYY (пуска се музиката на кенеди

Д:Но това е Мр.Кенеди!Какво по дяволите прави той тук.Публиката е на крака а Миз,не изглежда никак добре.

Кенеди слиза по рампата с широква усмивка и взима микрофона.

-Охо,нямаше ме за известно време и друга голяма уста ме е заместила.До колкото те помня не празнуваше ли рождения си ден със,кой беше, а да Big Dick Johnson.Браво късметлия си не всеки го може.

-Как... - заповча миз но кенеди го прекъсва

-Та няма кой да те победи.WOW Сигурен съм в това пич,ти сигурно тук си най добрият.Доколкото разбрах ,,лицето'' на компанията,вече е изморен от тази ТЕЖКА работа,та може да се пробваш.

-Какво по дяволите правиш тука.ЗНАЕШ ЛИ КОЙ СЪМ АЗ?

-На практита,да знам..

-Наистина?Наистина?Тогава слизай от ринга ми ВЕДНАГА!

-На практика се предполага,че ти пи трябвало да знаше също кой съм аз.Ако не знаеш аз съм M... - той хвърля микрофона и отгоре се спуска друг - MISTEER KENNEDYYYYY...KE...- и удря миз по главата с микрофона.Започва да го налага докато е на земята.Миз успява да се измъкне и тръгва нагоре по рампата,но не успява да вземе пояса си.Пуска се музиката на Кенеди,а той вдига пояса,поглежда го и го хвърля към Миз. ,,Мой е'' - вика Кенеди докато миз върви назад и се държи за главата.

Backstage:

Шеймъс се е запътил към,кабинета на Винс и влиза директно.Вътре са винс и двама доктори.Винс прави опит да стане но лекарите го спират:

-Шеймъс,какво правиш тук.

-Защо направи мача?Не съм готов.

-Видя всичко нали.Можеше да дойдеш и да го предовратиш.

-Както и да е сега ще излезна и ще докажа на всички,че ненапразно съм шампион на федерацията.

-Излез,и повярвай ми няма да съжаляваш - усмихва се лукаво винс.

-Както кажеш шефе. - и шеймъс тръгвва

Прозвучава музиката на Шеймъс.Той излиза с титлата на рамото и тръгва към ринга.Но това е сина.Той атакува Шеймъс в гръб докато слизаше по рампта.Блъска го в преградата,повдига го и го засилва към другата.Почва да го налага и успява да му приложи суплекс върху рампата.След това го засилва към стълбите.Всичко е позволено мачът все още не е започнал.

М:Това е просто ужасно.Сина показва агресия която никога не е показвал

Д: Да Коул,Сина вече не е Сина,колкото и лошо да звучи.

Сина качва безжисненият Шеймъс на ринга.Вече мачът започва официално и Сина веднага се втурва за туш, 1 - 2 - Шеймъс се повдига на 2 и половина.По лицето на сина се изписва едновремено учудване и гняв.Той става,повдига Шеймъс и се опитва за Attitude Adjusment.Ще успее ли?Но шеймъс нанася няколко удара на Сина с лакът в лицето,след което се измъква и заслива сина към въжетата,но за сметка на това сина му забожда саблен удар.Отново опит за туш,отново повдигане.Синга налага яростно опонента си,след това веднага го вдига и му прилага рибарски суплекс.Нека си припомним ,че шеймъс беше атакуван преди мача и не е на 100% .Шеймъс,замахва към Сина,но той му прилага belly to belly suplex.Готов е за you cant see me.Вдига ръката си,и тъкмо тръгва но се спира.Поглежда публиката и клати отрицателно глава,като иска да каже че това го е правил за тях.Директно,без да се засилва го удря с 5 knuckle shuffle.Опит за Attitude Adjusment и успява.Прави опит за туш . 1 - 2 - съдията спира да брои.Но защо?Сина се изправя и го поглежда яростно ,,Защо??Какво правиш,БРОЙ!'' крещи в лицето му.Съдията гледа уплашено,треперейки целият,и изведнъж забожа шамар на Сина.Сина се ядосва и го поваля с удар.Докато е на земята съдията прави знак мача да бъде прекратен.

- И победител в мача,посредством дискфалификация - Шеймъс!

Сина е БЕСЕН.Шансът му беше отнет.Докато се обърне към съдията той вече пълзи по рампата.Но на ринга остава шеймъс който тъкмо започва да се съвзема.Сина гледа към него бясно.Но това са The Nexus.Те се втурват на ринга и заобикалят ринга.Уейд Барет дръжи микрофон.

-Спокойно Сина,спокойно.Съжаляваме много за това което се случи снощи,казвали сме го много пъти,и знам че ти е писнало.Виждам какви проблеми имаш тази вечер,и всички видяхме какво се случи.Отръдпни се и остави да ти покажем нещо.Сина в бойна позиция,отстъпва към ъгъла на ринга.The Nexus започват да налагат Шеймъс.Обичайният побой,саблени удари - 450 .След 2-3 минути повдигат Шеймъс,който е в безсъзнание.

-Ето - казва Барет.Сина гледа учудено,все още не им вярва но все пак прилага Attitude Ajusment на шеймъс,.-Виж Сина тази вечер,ти премина фаза,фаза която показа че ти еволюира,ти разбра че най важното в този спорт,е да мислиш единствено и само за себе си.Точно такива хора харесваме

-Какво искаш да кажеш.След толкова атаки,изведнъж станохме дружки ли?

-Икам да кажа,че ние не правим нищо без причина.Мотивът ни е да покажем на ръководстово на WWE да спрат да мислят за парите.Атакувахме безцермонно всеки,за да обърнат повече внимание на нас суперзвездите,ние не сме само инструменти за пари.Мисля,че ти си на същото мнение Сина.

-Тук си прав Барет,и какво от това?

-Заедно сме по силни,защо трябва да водим война?Все пак,ние няма да се спрем докато равновесието в компанията не се оправи,Сина ти си 9 кратен шампион,бил си се с всекиго във всякакви мачове

- Е и?

-Точно такъв човек ни трябва.Ние сме бивши NXT Rookies но това не значи че Nexus трябва да бъде съставен само от такъва.Предлагаме ти да се присъдениш към нас!Оставяме ти 1 седмица да си помислиш добре Сина,мили мъдро-довършва Барет и седемте члена на Nexus слизат от ринга и се качват по рампата.Сина остава сам на ринга а публиката скандира буйно CENA SUX , CENA SUX , CENA SUX .Той се усмихва поглежда ги,вдига микрофона към устата си и тъкмо тръгва да говри,но спира.Оставя микрофона,и тръгва по рампата,като още по буйно се чуват скандиранията - CENA SUX CENA SUX CENA SUX

Край на шоуто.

RAW 21.06.2010

Това ми беше първото шоу.Следващите могат да станат по добри само по един начин.Кажете ми какво ми куца,на каква да наблегна и какви са ми грешките,защото не съм много добър в booing-a. А пък за мачовете да не говоря-точно за това търся човек който ще може хубаво да описва мачовете.

Edited by RkO_SyLoR

[img]http://profile.ak.fbcdn.net/profile-ak-snc1/object3/134/7/n65854913416_1620.jpg[/img]

Да не го беше почвал и пускал отсега щом не можеш да го довършиш наведнъж, никой не харесва да чете едно шоу в продължение на 10 дни, нали така? В граматическо отношение текстът е ужасен, пуктуацията е много зле, а това също прави впечатление, най-малкото така е неприятно да се чете. Самият формат на поста ти не хваща окото, използвай повече BBCode тагове, цветове, центриране, удебеляване на места, такива неща, които да го направят по-прегледно (но не и претруфено)... успех.

Добре,мерси за съветите.Ще наблегна на нещата които каза.Относно шоутата.Ше правя RAW,SMACKDOWN и реалните PPV както са поред.Очаквайте доста интересни неща,които може би никога няма да се случат във WWE,но ние силно желаем.

[img]http://profile.ak.fbcdn.net/profile-ak-snc1/object3/134/7/n65854913416_1620.jpg[/img]