Popular Post BoRn_2B_GoD Posted July 7, 2010 Popular Post Share Posted July 7, 2010 (edited) Вече два пъти пробвам това чудо, наречено видео логване, и реших, че си струва да опитам и нещо подобно свързано с кеч. Не, не искам да копирам или да конкурирам Olimpic Angle, Wrestling Podcast или Miteto's Podcast Special (между другото като дойде момента ще ги прослушам, защото просто нямам време, иначе евала ви правя за труда), просто е много по-лесно да кажеш няколко думи пред камера, отколкото да седнеш да пишеш мнения като романи. А аз обичам да пиша мнения от по 200-300 реда, но знам, че не всички обичат да четат. Но за какво плямпам? Ей го на: TEMA: THE NEXUS Mood: умерено несериозен Коментар за SMACKDOWN от 9 юли 2010 Няколко думи за Jack Swagger Коментар на RAW от 12 юли 2010 Искрено и лично за Дикси Картър Както казах следващият път (защото най-вероятно ще го правя редовно за блога) ще се постарая да съм по-сериозен. Сега само пробвам. PS: "Медия" бутонът май не работи с vbox, а само с youtube. Предполагам е заради самия vbox. Затова съм дал линк, а не съм излепил видеото направо тук. Edited August 14, 2010 by BoRn_2B_GoD Devil, mass1v3, dbrm and 30 others 33 Quote Link to comment
Mr.Perfect Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Хаххаха ,Сладур си! go go, mass1v3, Lemmon-714 and 2 others 5 Quote [b]Team Take It :[/b] [b] "Dicks to Pussies"[/b] Link to comment
Master_Chief Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 (edited) Доста забавно. Edited July 7, 2010 by Теодор wascop, asdzxc and Betrayer11 3 Quote Former UFC Prediction Championship (1) Link to comment
Kurt Angle 10 Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 На мен ми хареса.Хем беше забавно,хем беше интересно.Браво за труда. :) Lemmon-714 and Toper 2 Quote Best Football Player Link to comment
MainEventer Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Хахаха доста добро се е получило, негриже си го раздаваш..."Червените следи на страста" беше мега добро... И тва за Отунга накрая пак същото. Между другото аз съм на същото мнение, че от тия Нексъс само Барет и Гейбриъл трябва да получат по сериозен пуш в бъдеще. Lemmon-714 1 Quote Link to comment
itzo1994 Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 (edited) Много забавно клипче. Ако не те мързи, няма лошо да правиш такива видеота, интересни и забавни ще са. Съгласен съм с теб, че трябват мачове за The Nexus, и че трябва да имат поне малко индивидуални изяви. :) Edited July 7, 2010 by itzo1994 HBK_forever and Lemmon-714 2 Quote Link to comment
Extreme_Enigma Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Наистина си голям пич, хич не ти пука, например, че разни дечурлига, неразбиращи от кеч ще ти се смеят.Най-свободно си изказваш мнението, а това е страхотно! А за самия клип, БРАВО!!! Наистина ми беше много интересно.Прави повече такива !!! :happy: Lemmon-714 1 Quote [img]http://img342.imageshack.us/img342/9075/cx23dq.jpg[/img] Link to comment
reni_89 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Много добре се е получило. Както казах-за някой неща наистина не се бях замисляла и не бях гледала от този ъгъл,а и честно казано не усетих кога минаха тези минути. Браво за труда и продължавай да си ги правиш,стига да имаш нерви и успех :) Lemmon-714 1 Quote Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 Благодаря, благодаря Видеота най-вероятно ще има, макар че като почна да записвам хем ме е срам (не знам защо), хем се чувствам като идиот заради факта, че говоря на уебкамерата си (което е напълно нормално). Колкото до хлапетата - въобще не ме ебе за малките отрепки в vbox, могат да лапнат първата патка (независимо от какъв пол са), която им се изпречи пред очите и да свършат нещо по-полезно. Знам рисковете от това да качваш клипове в родния vbox. Та да... по-лесно е да се говори за кеч чрез видео, отколкото да се пише, казват се повече работи, а и повече хора могат да научат нещо, защото мнозинството ги мързи да четат големи мнения. Замислям да направя поредица от по-малки (до 10 минути) клипове, в които да разгледам "младите" надежди на WWE. Може още тази вечер да почна, не знам... След публикуването на всяко от тях всеки може да си казва мнението за отделния кечист, интересно ще ми е да чуя други мнения. Иначе за неотварялите темата за SMACK-a: Коментар за SMACKDOWN - 9 юли 2010 The1948One, DeepFreezе, PostMortem and 2 others 5 Quote Link to comment
Richiee Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Интересни са клиповете определено.Следя ти блога,гледах и видеята и мога да кажа,че си човек с интересна гледка точка и бих гледал и други клипове за вбъдеще стига да са до 15 минути..после става досадно един вид. Иначе това за талантите ще бъди доста интересно. Lemmon-714, reppotswohS and demona1992 3 Quote Link to comment
Guest surfybg Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Ще е проблем ли да ги качваш в youtube ? Quote Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 Ще е проблем ли да ги качваш в youtube ? Първият ми опит с видеотата го качих там, но се получи сериозно разминаване на звука. Оттогава не съм пробвал. Ще пробвам с тези двете за кеча, но не обещавам, че ще се получи, тъй като не ми се търси какъв е проблемът, причиняващ разминаването. Ако успея ще добавя линковете към този пост. Quote Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 @surfybg: съжалявам, но и трите видеота на кеч-тематика досега са над 10 минути, а това е изискване за клиповете в YouTube. Просто не ми се занимава да ги режа и да ги качвам на парчета. Опитай да ги гледаш през прокси. Първият клип от поредицата за "младите" в WWE и това какво мисля аз за тях и за това как ги използват. Или поне такава беше идеята преди да започна записването на клипа. Това е... гледайте, а аз ще обмислям дали да слагам линковете в първия пост. Тема: Jack Swagger Бележка: Съжалявам, но просто не ми се получава да съм сериозен... http://vbox7.com/play:4f017e9c HBK_forever, PostMortem and ТНЕ DEADMAN 3 Quote Link to comment
PostMortem Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Отново много добър коментар Радваш, продължавай. :beer: Quote Дай лопата на гробаря работата той си знае. Link to comment
- THE SUPERStar Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 (edited) Яко е, разказваш всичко по един сериозен начин, който понякога го обръщаш в по шеговит за да разведриш всичките хора които гледат клиповете. Ако и не звучах като лапе на 5 годинки и аз можех да правя такива клипове. Чакам с нетърпение следващия ти клип. Edited July 12, 2010 by - THE SUPERStar reppotswohS, iMMORTAL! and HBK_forever 3 Quote [center][img]http://picbg.net/u/37901/36302/491087.jpg[/img][/center] Link to comment
reppotswohS Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Много иновативна идея е това, за нас де, в YouTube е пълно с такива review-та на шоута и подобни. Дано и други от форума проявят интерес, може и без картина, просто звук. По този начин се казват повече неща, които поради една или друг причина (мързел ) не могат да се напишат. Току-виж с тях си образовал някое маркче из vbox. Лично на мен ми е приятно да ги слушам, ако можеш да правиш review-та на шоута и PPV-та по-често би било чудесно. :) HBK_forever 1 Quote 7♣ Link to comment
HBK_forever Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Браво,много добри коментари правиш!Продължавай така. Quote [center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center] Link to comment
- THE SUPERStar Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 (edited) Ми да си призная честно, аз проявих интерес, един приятел ме надъха да го кача в vbox7, абе излагацията ми е голяма, като се слушам, все едно слушам братовчедми (той е на 7). Не само това а пък и клипа е 36 минути, то не е клип а звукозапис. А иначе клипчетата на birov са много яки, аз съм му фен, нямам търпение за следващото, клипчетата разведряват докато ги гледаш защото не е супер сериозен или супер несериозен, а някъде по средата. Аз поне по спортните новини съм виждал супер сериозни дървета, който седят на едно място и не мърдат, само се отваря отвора наречен уста и от там излиза някво дървено говорене. А това с образоването на маркчетата е истина, туко виж си образовал някой Сина фен или пък Харди фен, никой не знае. Edited July 13, 2010 by - THE SUPERStar HBK_forever, PostMortem and iMMORTAL! 3 Quote [center][img]http://picbg.net/u/37901/36302/491087.jpg[/img][/center] Link to comment
Richiee Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Прави update на първия пост и слагай и другите клипчета там да е по-прегледно :) Quote Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 (edited) Благодаря на редовните зрители Наистина и аз стигнах до извода, че ще е добре да ъпдейтвам и първия пост в темата с линкове за видеотата. Да спомена, че не винаги нещата ми се получават, защото както казах не е лесно да си говориш на уеб-камерата. Пък и често изключвам за какво трябва да говоря. Живи и здрави. Тук поствам линк за видеото с коментар за последния RAW, може би ще има и за NXT (не съм решил дали да го качвам). gg gl Коментар на RAW от 12 юли 2010 Edited July 14, 2010 by BoRn_2B_GoD Extreme_Enigma, Veetor, HBK_forever and 3 others 6 Quote Link to comment
- THE SUPERStar Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Яко беше, нямам търпение за следващото. demona1992 1 Quote [center][img]http://picbg.net/u/37901/36302/491087.jpg[/img][/center] Link to comment
PostMortem Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Отново увлекателно и приятно, дори не усетих кога мина времето Евала. Toper and demona1992 2 Quote Дай лопата на гробаря работата той си знае. Link to comment
BoRn_2B_GoD Posted August 14, 2010 Author Share Posted August 14, 2010 Тема: Колко много обичам Дикси Картър Настроение: Сутрешно. Прекалено сутрешно. Сори, че е тихо, мейтс. contador9, Brock_Lesnar, Exel and 7 others 10 Quote Link to comment
JingieBY Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Dashing Birov. Добро. Lemmon-714, HBK_forever and Toper 3 Quote Link to comment
contador9 Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Тоя път се е получило яко забавно! това обаче е реалния коментар за TNA (в частност Дикси) за това какво представлява компанията в момента и изцепките им с Hardcore Justice.. HBK_forever 1 Quote [center][img]http://img143.imageshack.us/img143/5969/31922522.png[/img][/center] Link to comment
Recommended Posts