Jump to content

Биров говори за кеч...

BoRn_2B_GoD

Recommended Posts

Master_Chief

Доста забавно.

Edited by Теодор
  • Upvote 3

Former UFC Prediction Championship (1)

Kurt Angle 10

На мен ми хареса.Хем беше забавно,хем беше интересно.Браво за труда. :)

• Upvote 2

Best Football Player

MainEventer

Хахаха доста добро се е получило, негриже си го раздаваш..."Червените следи на страста" беше мега добро... :excl: И тва за Отунга накрая пак същото.

Между другото аз съм на същото мнение, че от тия Нексъс само Барет и Гейбриъл трябва да получат по сериозен пуш в бъдеще.

Много забавно клипче. :D Ако не те мързи, няма лошо да правиш такива видеота, интересни и забавни ще са.

Съгласен съм с теб, че трябват мачове за The Nexus, и че трябва да имат поне малко индивидуални изяви. :)

Edited by itzo1994
  • Upvote 2
Extreme_Enigma

Наистина си голям пич, хич не ти пука, например, че разни дечурлига, неразбиращи от кеч ще ти се смеят.Най-свободно си изказваш мнението, а това е страхотно! А за самия клип, БРАВО!!! Наистина ми беше много интересно.Прави повече такива !!! :happy:

[img]http://img342.imageshack.us/img342/9075/cx23dq.jpg[/img]

Много добре се е получило.

Както казах-за някой неща наистина не се бях замисляла и не бях гледала от този ъгъл,а и честно казано не усетих кога минаха тези минути.

Браво за труда и продължавай да си ги правиш,стига да имаш нерви и успех :)

2ii7epd.gif

BoRn_2B_GoD

Благодаря, благодаря :) Видеота най-вероятно ще има, макар че като почна да записвам хем ме е срам (не знам защо), хем се чувствам като идиот заради факта, че говоря на уебкамерата си (което е напълно нормално). Колкото до хлапетата - въобще не ме ебе за малките отрепки в vbox, могат да лапнат първата патка (независимо от какъв пол са), която им се изпречи пред очите и да свършат нещо по-полезно. Знам рисковете от това да качваш клипове в родния vbox. Та да... по-лесно е да се говори за кеч чрез видео, отколкото да се пише, казват се повече работи, а и повече хора могат да научат нещо, защото мнозинството ги мързи да четат големи мнения. Замислям да направя поредица от по-малки (до 10 минути) клипове, в които да разгледам "младите" надежди на WWE. Може още тази вечер да почна, не знам... След публикуването на всяко от тях всеки може да си казва мнението за отделния кечист, интересно ще ми е да чуя други мнения.

Иначе за неотварялите темата за SMACK-a:

Коментар за SMACKDOWN - 9 юли 2010

Интересни са клиповете определено.Следя ти блога,гледах и видеята и мога да кажа,че си човек с интересна гледка точка и бих гледал и други клипове за вбъдеще стига да са до 15 минути..после става досадно един вид.

Иначе това за талантите ще бъди доста интересно.

• Upvote 3
BoRn_2B_GoD

Ще е проблем ли да ги качваш в youtube ?

Първият ми опит с видеотата го качих там, но се получи сериозно разминаване на звука. Оттогава не съм пробвал. Ще пробвам с тези двете за кеча, но не обещавам, че ще се получи, тъй като не ми се търси какъв е проблемът, причиняващ разминаването. Ако успея ще добавя линковете към този пост.

BoRn_2B_GoD

@surfybg: съжалявам, но и трите видеота на кеч-тематика досега са над 10 минути, а това е изискване за клиповете в YouTube. Просто не ми се занимава да ги режа и да ги качвам на парчета. Опитай да ги гледаш през прокси.

Първият клип от поредицата за "младите" в WWE и това какво мисля аз за тях и за това как ги използват. Или поне такава беше идеята преди да започна записването на клипа. Това е... гледайте, а аз ще обмислям дали да слагам линковете в първия пост.

Тема: Jack Swagger

Бележка: Съжалявам, но просто не ми се получава да съм сериозен...

http://vbox7.com/play:4f017e9c

• Upvote 3

Отново много добър коментар :) Радваш, продължавай. :beer:

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

-     THE SUPERStar

Яко е, разказваш всичко по един сериозен начин, който понякога го обръщаш в по шеговит за да разведриш всичките хора които гледат клиповете. Ако и не звучах като лапе на 5 годинки и аз можех да правя такива клипове. Чакам с нетърпение следващия ти клип.

Edited by - THE SUPERStar
  • Upvote 3

[center][img]http://picbg.net/u/37901/36302/491087.jpg[/img][/center]

reppotswohS

Много иновативна идея е това, за нас де, в YouTube е пълно с такива review-та на шоута и подобни. Дано и други от форума проявят интерес, може и без картина, просто звук. :D По този начин се казват повече неща, които поради една или друг причина (мързел :ph34r:) не могат да се напишат. Току-виж с тях си образовал някое маркче из vbox. Лично на мен ми е приятно да ги слушам, ако можеш да правиш review-та на шоута и PPV-та по-често би било чудесно. :)

• Upvote 1

7♣

HBK_forever

Браво,много добри коментари правиш!Продължавай така.

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

-     THE SUPERStar

Ми да си призная честно, аз проявих интерес, един приятел ме надъха да го кача в vbox7, абе излагацията ми е голяма, като се слушам, все едно слушам братовчедми (той е на 7). Не само това а пък и клипа е 36 минути, то не е клип а звукозапис. А иначе клипчетата на birov са много яки, аз съм му фен, нямам търпение за следващото, клипчетата разведряват докато ги гледаш защото не е супер сериозен или супер несериозен, а някъде по средата. Аз поне по спортните новини съм виждал супер сериозни дървета, който седят на едно място и не мърдат, само се отваря отвора наречен уста и от там излиза някво дървено говорене. А това с образоването на маркчетата е истина, туко виж си образовал някой Сина фен или пък Харди фен, никой не знае.

Edited by - THE SUPERStar
  • Upvote 3

Прави update на първия пост и слагай и другите клипчета там да е по-прегледно :)

BoRn_2B_GoD

Благодаря на редовните зрители :D Наистина и аз стигнах до извода, че ще е добре да ъпдейтвам и първия пост в темата с линкове за видеотата. Да спомена, че не винаги нещата ми се получават, защото както казах не е лесно да си говориш на уеб-камерата. Пък и често изключвам за какво трябва да говоря. Живи и здрави. Тук поствам линк за видеото с коментар за последния RAW, може би ще има и за NXT (не съм решил дали да го качвам). gg gl

Коментар на RAW от 12 юли 2010

Edited by BoRn_2B_GoD
-     THE SUPERStar

Яко беше, нямам търпение за следващото.

Отново увлекателно и приятно, дори не усетих кога мина времето :) Евала.

• Upvote 2

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

• 5 weeks later...

Тема: Колко много обичам Дикси Картър

Настроение: Сутрешно. Прекалено сутрешно.

Сори, че е тихо, мейтс.

Тоя път се е получило яко забавно! :2funny: това обаче е реалния коментар за TNA (в частност Дикси) за това какво представлява компанията в момента и изцепките им с Hardcore Justice..

• Upvote 1

[center][img]http://img143.imageshack.us/img143/5969/31922522.png[/img][/center]