axl4o Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Гледах едно клипче от тази федерация и като ги видях какви неща правят си казах че трябва да дръна нещо по голямо защото искам да видя още толкова екстремни неща никога не бях виждал там направо правеха каквото си искаха просто бяха невъзможно екстреми неща вие гледали ли сте неща от тази федерация и ако да какво мислите ? :) Quote Link to comment
Raven Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 На тия им хлопа дъската. Правят скоци от стълби от такива височини, че Джеф Харди просто би им завиждал... И лично мисля че би се исплашил да направи скок от 50 ft. Направо са луди тез хора. Мнението ми е, че CZW е готина промоцийка. Quote [img]http://img164.imageshack.us/img164/9196/sgonnakillyouyt4.png[/img] [i][color="black"]Имам пет думи за Jeff Jarrett:[/i] Joe's gonna[/color] [b][color="red"]FUCKING KILL YOU!!![/b][/color] Link to comment
torex Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Хах и аз тъкмо за тази федерация си мислех, имам 4-5 мача и гледам в PWT са качили и цели шоута, но много големи. :D Quote It`s real, it`s DAMN real... BROTHER! Link to comment
nWoHulkster Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Ще го кажа така: Ultraviolence (стил, който CZW прекара) SUCKS! Харесвам death мачове, но не и такива каквито в повечето случаи са в CZW - с ПРЕКАЛЕНО МНОГО излишно насилие и без никакъв смисъл вложен в мачовете, само bumps & spots. По принцип като цяло доста харесвах федерацията към 2002/3, но после ми стана скучно. Историите станаха много vanilla, generic, тоест много неоригинални и еднообразни. После през 2004 есента пак ми стана интересно с идването на "The Rock Superstar" от XPW Kaos, но след Cage of Death 6 пак ми стана безинтересно. В наши дни насилието в CZW е значително намалено и се залага повече на wrestling oтколкото на ultraviolence и това е добре. Въпреки това повечето пъти, когато се опитам да гледам мачове от CZW не ми се харесват дори и да са с кечисти, които по принцип харесвам. Не знам защо се получава така. Иначе, сега след 2-3 седмици идва Cage of death 7, най-голямото шоу на CZW за годината и него го чакам с интерес - задължително ще го гледам! По принцип "Клетките на смъртта" са забавни. Оценка на CZW от мен: 4/10 ;) Quote Link to comment
PyroHunter Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Аз не съм гледал много от тях ама все пак имам най-обща представа... Като истински фен на Хардкора ги гледам винаги с интерес, но не съм попадал на цяло шоу напоследък... Това което съм свалил и ме чака да го изгледам е най-доброто от 2003! Вярвам можете да си представите колко редовно гледам шоутата им! Все пак се надявам да почнат да излизат повече техни неща на достъпни за мен места! Това, което се говори че са намалили бруталноста не знам дали е истина обаче честно казано не би ми се понравило особено... Хардкор федерациите като цяло намаляха, ама няма какво да се направи... И аз на тяхно място не бих си рискувал живота във всяко шоу! Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
UltraMadd Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Аз само мачове и MV-та си дърпам и от време на време чета по нещо. Но е вярно, че федерацията като цяло не е нищо особено. Отпреди поне имаше много хардкор, на който можеш да се кефиш. Аз главно заради това си свалям техни неща. А в последните мачове, които съм гледал хардкора наистина е по-малко, а и мачовете не са много добри. Quote Link to comment
PyroHunter Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Изглежда, че и много от феновете губят интерес в Хардкора и затова изчезва, но все нещо от него ще оцелее някъде! Много искам да гледам нещо от BJPW (Big Japan Pro Wrestling) ама все не намирам тяхна медия! Казват, че били доста Хардкор федерация и дори и на нашия сайт видях доста добри отзиви за тях! Ъплоудват ли техни неща в pwtorrents? Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
nWoHulkster Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Да, качват BJPW в pwt и то доста редовно :) Quote Link to comment
PyroHunter Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Супер от 20-ти декември ще почна да свалям шоутата им! Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
Loop Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Ми през 2001 до към 2003 им бях голям фен. Quote Link to comment
Recommended Posts