Jump to content

Kакво мислите за CZW ?


axl4o

Recommended Posts

Гледах едно клипче от тази федерация и като ги видях какви неща правят си казах че трябва да дръна нещо по голямо защото искам да видя още :) толкова екстремни неща никога не бях виждал там направо правеха каквото си искаха просто бяха невъзможно екстреми неща :) вие гледали ли сте неща от тази федерация и ако да какво мислите ? :)

Link to comment

На тия им хлопа дъската. Правят скоци от стълби от такива височини, че Джеф Харди просто би им завиждал... И лично мисля че би се исплашил да направи скок от 50 ft. Направо са луди тез хора.

Мнението ми е, че CZW е готина промоцийка.

[img]http://img164.imageshack.us/img164/9196/sgonnakillyouyt4.png[/img]
[i][color="black"]Имам пет думи за Jeff Jarrett:[/i] Joe's gonna[/color] [b][color="red"]FUCKING KILL YOU!!![/b][/color]

Link to comment

Хах и аз тъкмо за тази федерация си мислех, имам 4-5 мача и гледам в PWT са качили и цели шоута, но много големи. :D

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

Link to comment

Ще го кажа така: Ultraviolence (стил, който CZW прекара) SUCKS! Харесвам death мачове, но не и такива каквито в повечето случаи са в CZW - с ПРЕКАЛЕНО МНОГО излишно насилие и без никакъв смисъл вложен в мачовете, само bumps & spots. По принцип като цяло доста харесвах федерацията към 2002/3, но после ми стана скучно. Историите станаха много vanilla, generic, тоест много неоригинални и еднообразни. После през 2004 есента пак ми стана интересно с идването на "The Rock Superstar" от XPW Kaos, но след Cage of Death 6 пак ми стана безинтересно. В наши дни насилието в CZW е значително намалено и се залага повече на wrestling oтколкото на ultraviolence и това е добре. Въпреки това повечето пъти, когато се опитам да гледам мачове от CZW не ми се харесват дори и да са с кечисти, които по принцип харесвам. Не знам защо се получава така. Иначе, сега след 2-3 седмици идва Cage of death 7, най-голямото шоу на CZW за годината и него го чакам с интерес - задължително ще го гледам! По принцип "Клетките на смъртта" са забавни. Оценка на CZW от мен: 4/10 ;)

Link to comment

Аз не съм гледал много от тях ама все пак имам най-обща представа... Като истински фен на Хардкора ги гледам винаги с интерес, но не съм попадал на цяло шоу напоследък... Това което съм свалил и ме чака да го изгледам е най-доброто от 2003! Вярвам можете да си представите колко редовно гледам шоутата им! Все пак се надявам да почнат да излизат повече техни неща на достъпни за мен места! Това, което се говори че са намалили бруталноста не знам дали е истина обаче честно казано не би ми се понравило особено... Хардкор федерациите като цяло намаляха, ама няма какво да се направи... И аз на тяхно място не бих си рискувал живота във всяко шоу!

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Link to comment

Аз само мачове и MV-та си дърпам и от време на време чета по нещо. Но е вярно, че федерацията като цяло не е нищо особено. Отпреди поне имаше много хардкор, на който можеш да се кефиш. Аз главно заради това си свалям техни неща. А в последните мачове, които съм гледал хардкора наистина е по-малко, а и мачовете не са много добри.

Posted Image

Link to comment

Изглежда, че и много от феновете губят интерес в Хардкора и затова изчезва, но все нещо от него ще оцелее някъде! Много искам да гледам нещо от BJPW (Big Japan Pro Wrestling) ама все не намирам тяхна медия! Казват, че били доста Хардкор федерация и дори и на нашия сайт видях доста добри отзиви за тях! Ъплоудват ли техни неща в pwtorrents?

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Link to comment

Супер от 20-ти декември ще почна да свалям шоутата им!

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...