`Heartbreaker` Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 interview.mp3 Накратко това е просто един експеримент, реших след много обмисляне и отлагане да пусна своя версия на кеч подкаст с елементи на шуут. Това е едно кратко интервю със себе си, като коментирам и близките кеч събития, най-актуалните в момента. Ако се появи интерес в бъдеще ще са по-дълги, вероятно и с други гости, а може и да прибавя видео. Така че теглете и коментирайте! Mr.3:16!, Antidote, itzo1994 and 7 others 10 Quote Link to comment
neshev Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 (edited) Понеже съм с връзки и съм първият слушател, ще си позволя и да коментирам първи. Мен лично ме изкефи. Като за първо издание няма, какво да се иска толкова. GL и TNA rules! Edited July 2, 2010 by neshev Kurt Angle 10 1 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Кратичко и приятно за слушаме.Успех по-нататък. :beer: Kurt Angle 10 1 Quote Link to comment
itzo1994 Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Доста интересни неща се казаха за има-няма 10 минути. Аудиото беше на 6. Хареса ми най-много частта с интервюто и преди това коментара за UFC. Успех и чакам нови броеве! Kurt Angle 10 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Браво Мите. Хареса ми 10-минутното шоу. За малкото време каза интересни неща, а най-доброто нещо беше интервюто ти със самия теб. Беше доста забавно и имаше класически за твоята личност лафове. Бтв имаш добра дикция. Единственото нещо, което мога да кажа като лека забележка е това, че нямаше никакъв финал. Да беше казал поне едно: "Чао". Като цяло добра работа, трябва да продължиш да правиш подобни подкасчета. Kurt Angle 10 and go go 2 Quote Link to comment
reppotswohS Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Радвам се, че повече хора от форума започнаха да проявяват интерес към правенето на подобни неща, защото са ми безкрайно интересни. Всичко в това ''пилотно'' издание си беше на ниво, нямаше проблеми със звука и подобни неща. Бих те посъветвал да продължиш с по-дълги издания, а ако желаеш да поканиш и гости. :) Kurt Angle 10 1 Quote 7♣ Link to comment
Kurt Angle 10 Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 И на мен ми хареса много.За краткото време ми беше доста интересно.И аз ти препоръчвам да не спираш,а да продължаваш,защото този път беше добре. :) Quote Best Football Player Link to comment
Recommended Posts