Jump to content

Miteto's Podcast Special

`Heartbreaker`

Recommended Posts

`Heartbreaker`

interview.mp3

Накратко това е просто един експеримент, реших след много обмисляне и отлагане да пусна своя версия на кеч подкаст с елементи на шуут. Това е едно кратко интервю със себе си, като коментирам и близките кеч събития, най-актуалните в момента. Ако се появи интерес в бъдеще ще са по-дълги, вероятно и с други гости, а може и да прибавя видео. Така че теглете и коментирайте!

Понеже съм с връзки и съм първият слушател, ще си позволя и да коментирам първи. Мен лично ме изкефи. Като за първо издание няма, какво да се иска толкова. GL и TNA rules!

Edited by neshev
  • Upvote 1

Доста интересни неща се казаха за има-няма 10 минути. Аудиото беше на 6. :) Хареса ми най-много частта с интервюто и преди това коментара за UFC. Успех и чакам нови броеве!

• Upvote 1
The Olimpic Hero

Браво Мите. Хареса ми 10-минутното шоу. За малкото време каза интересни неща, а най-доброто нещо беше интервюто ти със самия теб. :) Беше доста забавно и имаше класически за твоята личност лафове. Бтв имаш добра дикция. Единственото нещо, което мога да кажа като лека забележка е това, че нямаше никакъв финал. Да беше казал поне едно: "Чао". :)

Като цяло добра работа, трябва да продължиш да правиш подобни подкасчета.

• Upvote 2

reppotswohS

Радвам се, че повече хора от форума започнаха да проявяват интерес към правенето на подобни неща, защото са ми безкрайно интересни. Всичко в това ''пилотно'' издание си беше на ниво, нямаше проблеми със звука и подобни неща.

Бих те посъветвал да продължиш с по-дълги издания, а ако желаеш да поканиш и гости. :)

• Upvote 1

7♣

Kurt Angle 10

И на мен ми хареса много.За краткото време ми беше доста интересно.И аз ти препоръчвам да не спираш,а да продължаваш,защото този път беше добре. :)

Best Football Player