Jump to content

ROH: card за 3 декември 2005, New York, NY!


nWoHulkster

Recommended Posts

STEEL CAGE WARFARE  

Generation Next of Austin Aries, Roderick Strong, Jack Evans & Matt Sydal vs. The Embassy of Jimmy Rave, Alex Shelley, Abyss & Prince Nana  

The rules of Steel Cage Warfare are:  

-One wrestler from each team starts the match.  

-Every five minutes one team sends a wrestler into the match. The Embassy will have the advantage due to winning the eight man tag on 11/5.  

-The only way to win the match is to pin or submit everyone on the opposing team.  

-Pinfalls and submissions can happen at anytime in the match.  

-There are no other rules.  

ROH World Title Match

Bryan Danielson defends vs. Rocky Romero  

The War Is Back On  

Homicide with Julius Smokes vs. Steve Corino  

Protege vs. Mentor Match  

Jay Lethal vs. Samoa Joe  

ROH Tag Team Title Match  

Tony Mamaluke & Sal Rinauro defend vs. Colt Cabana & Milano Collection AT  

Must Win Tag Action  

Dunn & Marcos vs. Jason Blade & Kid Mikaze  

Top Of The Class Trophy Match  

Davey Andrews vs. Pelle Primeau  

Lance Storm will make a special appearance

*а ето го и preview-то за главния мач (от официалния сайт на ROH е):

http://www.rohvideos.com/upcoming/GeNext_12_03_05.wmv

Ей, тази ROH ще ме разбият от всякъде! От 2 години насам не имало ЕДНО шоу, на което да няма нещо must see за мен. Сега подробно:

= Generation Next vs. The Embassy - ако кажа, че това е една от петте най-добри вражди за тази година въобще няма да сбъркам. От търна на Shelly, през отцепването на Jade Chung, дебюта на Abyss, присъединяването на Matt Sydal към Generation Next и участието на AJ Styles в цялата история - просто нямам думи! А сега този "war games" 100% ще е лудница!

= Bryan Danielson defends vs. Rocky Romero - Ромеро няколко месеца вече го градят като непобедим и новия му образ ме разбива. Даниелсън си рулира по принцип. Този мач ще е поне половинчасова класика!

= Homicide with Julius Smokes vs. Steve Corino - един от най-легендарните и добри feud-ове в историята на ROH се завръща! От 2 години насам всички фенове чакаме още един мач между тези двамата след бруталния barbed wire мач и най-после ще го получим!

= Jay Lethal vs. Samoa Joe - втория сблъсък между ученика и учителя. Предишния мач беше много добър и този със сигурност ще е.

= Tony Mamaluke & Sal Rinauro defend vs. Colt Cabana & Milano Collection AT - КОМЕДИЯ премесана с добър кеч - перфектна комбинация.

= Dunn & Marcos vs. Jason Blade & Kid Mikaze - интересна идея, дали няма да видим upset?

= Davey Andrews vs. Pelle Primeau - двама ученици от школата на ROH един срещу друг? Еми бива го като идея, не знам за изпълнение.

LANCE STORM!!! Ей това наистина искам да го видя.

Както казах, като цяло поредното много солидно шоу от ROH. След него идва и Final Battle 2005 с участието на KENTA & Marufuji. ROH мачка наред, почти няма кой да им се опре ;).

Link to comment

Брей това шоу ще е доста интересно, но кога ще се докопам до него не се знае :( . От скоро гледам цели шоута на ROH и досега всичките са ми харесали :)

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

Link to comment

Много искам да го гледам ама кога ли ще го направя... Надявам се да излезе някъде из нета скоро след това!

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Link to comment

Много искам да го гледам ама кога ли ще го направя... Надявам се да излезе някъде из нета скоро след това!

За щастие успях да прочета мнението ти преди да го едитнеш. В PWT вече падна забраната и качват шоута на ROH. Даже да си призная вече доста качиха. И винаги са с добро качество на по два диска.

Иначе по темата. Шоуто наистина се очертава много добро и непременно ще се гледа, макар и чак след три месеца (поне). Главния мач рулира отвсякъде. Правилата много ми харесват. Знам, че ще се получи много яко. И мача за световната титла е як. Абе супер ще е. И Ланс Сторм ще се появи. Браво! А и мислех, че враждата между Джо и Литъл е свършила, ама явно не е така. Поне ще видиме още един добър мач.

Това ми напомни, че трябва да взема да изгледам някои шоута от ROH, че съм поизостанал. А има интересни неща. Сега чакам да излезнат и шоутата, в които Джак Еванс (тоя пич тотално рулира) се завръща и Абис дебютира. То всъщност е в едно шоу де. Даже се бият един срещу друг.

Posted Image

Link to comment

Брей това шоу ще е доста интересно' date=' но кога ще се докопам до него не се знае :(  . От скоро гледам цели шоута на ROH и досега всичките са ми харесали :)[/quote']

Всички без Manhattan Meyhem? Toва май не беше ти харесало доколкото си спомням ;)

UltraMadd, Abyss дебютира доста преди завръщането на Еванс. Не си спомням името на шоуто, но със сигурност го имам, беше в 3 на 3 мача ако не се лъжа.

Джо и Литъл нямаха точно вражда. Просто така се стекаха обстоятелствата, че Джо получи мач срещу ученика си и го би за Pure wrestling титлата. Сега обаче има един клип с Литъл на rohwrestling.com, от който си личи, че май вече ще имат вражда. В общи линии, Литъл казва, че вече не иска да бъде в сянката на Джо и трябва да го победи. Затова ще имат и мач. Не знам чесно казано как ще се развият нещата - може Литъл да търн-не хийл срещу Джо или просто да направят някаква "respect" история. Това му е хубавото на ROH, че там много рядко можеш да предвидиш точно какво ще стане :)

Иначе дам, и аз имам доста да наваксвам с ROH. Oт април насам не изпускал да си сваля шоу:

ROH Stalemate - 16 April 2005

ROH Manhattan Mayhem - 7 May 2005

ROH Final Showdown - 13 May 2005

ROH Nowhere To Run - 14 May 2005

ROH New Frontiers 2005 - 4 June 2005

ROH The Future Is Now - 12 June 2005

_______________________________

Обаче само до тук съм гледал, а скоро ще излезнат и още :(. Трябва сериозно да наваксам, но все не ми остава време напоследък.

ROH Death Before Dishonor III - June 18 2005

ROH Sign of Dishonor - 8 July 2005

ROH Escape From New York - 9 July 2005

ROH Fate of an Angel - 16 July 2005

ROH The Homecoming - 23 July 2005

ROH Redemption - 12 August 2005

ROH The Final Chapter - 13 August 2005

Link to comment

Аз и ROH Death Before Dishonor III - June 18 2005 съм изгледал :)

Явно или съм се объркал, или съм чел някаква грешна информация за дебюта на Абис. Не помня вече какво е станало. Поне информацията, че е имало мач между тях при завръщането на Еванс е била вярна.

Posted Image

Link to comment

Да, биха се 1 срещу 1 наскоро и мача бил много як от това, което чух. Май това не беше самото завръщане на Джак, но беше малко след него - не съм много сигурен.

Айде като сме почнали да коментираме ROH да си изкажа колко много съм впечатлен от тях. Тази година направиха повече upper-card звезди, от която и да е друга федерация по света:

Jimmy Rave - може би най-мразения хийл във федерацията. Враждата му с CM Punk и тази AJ Styles го издигна на ново ниво.

Roderick Strong - не съм му гледал новите неща, но всички казват, че се подобрил с ПЪТИ на ринга и го сравняват с мласия Крис Беноа. Имам чувството, че него го гласят за следващия шампион. Верно няма много харизма и не е добър на микрофона обаче на ринга...

Nigel McGuinness - Победи Джо за pure wrestling титлата! Откакто стана 100% хийл в страхотната вражда с Колт Кабана просто рулира от всякъде, като надутия и техничен на ринга англичанин.

Colt Cabana - първо се подобри на ринга след турнетата в Англия, после стана сериозен в страхотната вражда с Найджълм, а сега в момента чета, че пак рулира от всякъде във враждата със Homicide. Бъдещ световен шампион ;)

Jay Lethal - историята ученик/учител със Самоа Джо го издигна много. Бавно и полека се катери към върха.

Освен тях, ROH вкараха още доста нови звезди и направиха midcard-a много свеж:

Chad Collyer - бавен пуш, но обожавам Чад. Винаги ми е приличал на смесица между Кърт Енгъл и Дийн Маленко :)

Tony Mamaluke & Sal Rinauro - отбор, които станаха шампиони на дебюта си. Не съм ги гледал още, но приветствам новите попълнения.

Milano Collection AT - не съм го гледал май никога, но това е един от най-хвалените японски кечисти от леката категория. Няма начин да не рулира.

Rocky Romero - пуша му като непобедимия bad ass мачка!

Claudio Castagnoli - винаги съм го харесвал и като умения, и като образ. Поредния нов и солиден мидкардър.

Matt Sydal - новия член на Generation Next и кечист, който по принцип винаги е получавал много хвалби от Ей Джей Стайлс.

Adam Pearce - old school heel, освежава нещата

Айде сега и да добавим обичайните звезди като Samoa Joe, Homicide, Low Ki, Alex Shelley, Austin Aries, Bryan Danielson (който чувам, че рулира като шампион и всеки един от мачовете му досега е поне 30 минутна класика! Да живее pro wrestling!) и AJ Styles & Chris Daniels от време на време. Не знам за вас, но аз досега не съм виждал друга федерация, която толкова добре да се справи с напускането на три от главните си звезди: CM Punk, James Gibson, Spanky. Точно затова им правя и евала. Веднага успяха да запълнят дупката със нови звезди и ни предоставиха десетки добри истории и мачове тази година. ROH OWNZ!

Link to comment

Е да вярно, но дори и сега да го гледам пак няма да ми хареса това шоу. Иначе за сега статистиката с шоутата който са ми харесали и тези които не са е 3:1, скоро може да стане и 4:1. А колкото до коментар, сега навлизам в историите, така че след някаде още 1-2 изгледани шоута ще се изкажа :D

afdaf.jpg
assadsa.jpg
It`s real, it`s DAMN real... BROTHER!

Link to comment

UltraMadd благодаря ти! В крайна сметка размислих и исках да не притеснявам останалите ама ти май ме изпревари. Много ме зарадва с новината, че са махнали забраната... Някой знае ли защо беше сложетна такава на първо място? Освен това махнаха ли и забраната за 101 причини да не бъдеш кечист? Много исках да го гледам!

По темата: Аз се каня тия дни да гледам - Fate of an Angel и The Homecoming! Тези са двете най-нови, които успях да намеря дано да са на обичайното високо ниво! :)

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...