Jump to content

Bryan Danielson най-накрая говори за уволнението си от WWE


cskar4eto

Recommended Posts

"WWE has come to terms on the release of NXT first season rookie Daniel Bryan (Bryan Danielson) as of today June 11, 2010. We wish Daniel Bryan the best in all future endeavors."

Posted by WWE.com

Откакто това съобщение беше пуснато, аз бях бомбардиран от съобщения дали е истина и към този момент съм сигурен, че повечето хора знаят, че е.

WWE са много сериозни относно спавзане на техните PG насоки и очевидно моите действия по време на атаката на NXT над Джон Сина, и по-точно душенето на анаунсъра Джъстин Робъртс с вратовръзката му и изплюването в лицето на Сина, пресичат границите на това, което се счита като "PG". Вероятно душенето бе твърде яростно или вероятно изплюването бе твърде унизително. Аз се извиних и за двете веднага след инцидента; но щях да бъда лицемер, ако се бях извинил за атакуването на всичко. По-скоро бих отишъл твърде далеч, отколкото да не го направя.

Като всеки, който е уволнен от работата си, особено, когато те си мислят, че е несправедливо, аз съм ядосан. Много ядосан. Но не мога да виня WWE за това как те управляваха моето освобождаваме. Договорът ми съдържаше 90-дневна non-compete клауза, все пак WWE любезно ми позволиха да започна да се бия отново на всяко шоу, което не е за телевизията или PPV.

Обаче с негативните страни идват и позитивните. Преди да бъда подписан от WWE миналия октомври, аз работих усилено, за да доведа нови фенове по Indy-тата. Но с повечето от нас, имайки малък национален показ, единственото нещо, което можехме, бе да се бием с нашите сърца и да се надяваме на дума от някоя голяма уста(бел.cskar4eto, в добрия смисъл на думата. :)). Сега след като се появих в WWE по телевизията пред милиони нови фенове, нещата са различни. Моята цел е да събирам толкова много интерест в independent wrestling-а през следващите 90 дни, колкото мога. Надявам се, че някои от хората, които са се забавлявали да ме гледат да се бия по телевизията, ще дадат шанс на Indy компаниите като Evolve, Dragon Gate USA и ROH. Мисля, че повечето от вас ще харесат интимността между феновете и кечистите и интезивността на действието; ако попитате феновете, които отидоха на последните шоута на Chikara и/или AIW, на които аз бях този уикенд, аз съм сигурен, че 99% си прекараха страхотно. Така че, ако никога не сте били на indy шоу, тръгвайте и "натопете пръстите на краката си...може да откриете, че водата е доста хубава".

Относно това какво ще се случи след 90-те дни, никой не знае. Аз бях "чул", че TNA са заинтересовани. Има петеиции из Интернет за връщането ми обратно в WWE и последните няколко седмици феновете скандираха имената ми на техните шоута. Хората дори носиха плакати показващи тяхната подкрепа. Обаче повечето от плакатите бяха отнети и все пак WWE може да не слуша вашите скандирания или петиции, аз наистина оценявам всичката подкрепа през последните няколко седмици. Едновременно е преобладаващо и затрогващо. Но независимо какво оферти идват към мен, аз не бързам да направя някое прибързано решение. Аз се забавлявам по indy-тата. Надявам се да видя някои от вас там.

http://officialbryandanielson.blogspot.com/

Нека някой премести темата, ако съм объркал раздела. :)

EDIT:Сега видях, че G го е пуснал в темата за уволнението му. Ако искате, изтрийте тази.

Edited by cskar4eto
Link to comment
Metzgermeister

Имам чувството, че човекът няма и намерение да се връща в WWE, дори ако му предложат. Жалко, но пък сигурно участието му в най-голямата кеч федерация в света ще привлече доста нови фенове по шоутата на инди организациите.

  • Upvote 1

 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...