Jump to content

WRESTLING WORLDS: Final Battle 2012


Recommended Posts

WRESTLING WORLDS: Final Battle 2012

..

CNN: EARTH NEWS (ЗАГЛАВИЯ)

June 2009

- Поредният изчезнал кечист! На къде отива този свят!

..

- Милиардерът Stone Myers влага изключителна сума в изследванията си на новооткритата планета в Слънчевата система "Kratos"

..

- Кеч легендата Ric Flair е поредният изчезнал кечист. Всички служби са мобилизирани за намирането на 9-те вече изчезнали световноизвестни спортиста!

..

- Vince McMahon и цялата му компания в шок от изчезването на John Cena & Triple H!!

..

- Учени намират смъртта си в автомобилна катастрофа след като засипват пресата с твърдения, че на "Kratos" има живи организми.

..

- Екшън звездата Dwayne "The Rock" Johnson не може да бъде намерен вече една седмица, след като е изчезнал по време на снимките на новият си филм "We are not alone" съобщава CNN!

..

- Агентът на NSA Чарлз Бортън "нахъсан" да хване виновниците и да намери изчезналите суперзвезди.

..

- VINCE MCMAHON СЪОБЩЕН ЗА ИЗЧЕЗНАЛ!!

..

- Милиардерът Stone Myers обвинен за смъртта на двамата учени Лари Сайкс и Бил Домерсио, загинали в катастрофа миналата седмица.

June 2010

..

- KRATOS LIVES!!

..

- Световни лидери все още в удивление от откритията на "Кратос". Човекоподобни същества обитават планетата!

..

- Улики сочат, че милиардерът "убиец" Stone Myers се укрива на планетата "Кратос".. "ЗЕМЯ 2" както много хора я наричат вече!

..

- "Миграцията" на хилядите укриващи се престъпници към "Кратос" дестабилизирва отношенията между двете планети!

..

June 2011

..

- ЗЕМЯТА НА ПРАГА НА ВОЙНА С КРАТОС!!

..

- Двете планети прилагат огромни забрани срещу "посредничество" и "заселване" за да бъдат избегнати военните действия! Всички хора обитаващи Кратос имат перманентна забрана да се връщат на земята!!

..

June 2012

..

- Отношенията между Земята и Кратос приключени изцяло най-сетне!

..

- Слухове сочат, че изчезналите "кеч" атлети са били отвлечени на Кратос със специална цел. NSA отрича тези слухове!

..

- Нова концепция за НАЙ-ГЛЕДАНИЯТ СПОРТ на "Kratos" - "Death Wrestling-ът" ще бъде представена по националната телевизия този петък от първият землянин получил гражданство на Кратос..... Stone Myers!

..

Няма бягство... няма връщане назад... от тук нашата история започва!!

ПРОЧЕТЕТЕ СЛЕД КАТО ПРЕГЛЕДАТЕ ИСТОРИЯТА ОТГОРЕ

ДНЕВНИК: Дневникът ще е във формат на "кеч шоута"/епизоди (Ще ги пишем аз и Mr.3:16!). Ако сте разбрали от предисторията 12 реални кечиста са отвлечени и ще участват в ново шоу на измислената от нас планета "Кратос" наречено "DEATH WRESTLING" (Което заглавие подсказва, че мачовете ще се водят докато един от двамата на ринга в мач не си "отиде".. но за това по-нататък). Срещу нашите горди земляни ще бъдат изправени 12-те "Кратосчани" които ще защитават гордостта на планетата си.. the best in their world at what they do :) именно WRESTLERS и random бойци.

КОЙТО желае да се запише в дневникът (следователно да коментира и да следи) може да го направи на ЛС като си избере един от долните 12 образа, които ще представляват планетата "Кратос".. Със "земляните" не мисля да има записвания, заради известността им и ненужността да се поощряват с коментари и прочие.

"KRATOS" ROSTER

Warlock

Образ: Warlock е психопат, който вярва, че живее в миналото и се намира на гладиаторските арени. Той не говори, не може да работи в екип и това му е най-големият недостатък. През годините е убивал много от своите с брадва.

Rooker

Образ: Rooker е бил военноморски пехотинец на своята планета. Той е подготвен за всякакви ситуации, благодарение на тренировките му в армията. Rooker е против цялата тази "война" и участва в нея само за да достигне до Stone, който е (по слухове) замесен в убийството на най-добрият му приятел.

Doom

Образ: Doom е огромен гигант с маска на цялото лице, която прикрива белезите му. Никой не го е виждал без маска и не знае какво е лицето му и от какво е пострадал. Когато се заговори за това, той е готов да убива дори хора от неговия отбор. Прякорът му "Doom" е всъщност прозвището което са му наложили КНС (нещо като ФБР на Кратос), докато е бил в списъкът за най-издирвани престъпници на Кратос.

Bruiser

Образ: Bruiser е рокер, който се мисли за най-добрият във всичко което прави. Той е придобил бойните си умения покрай сбивания в барове. Често яде бой заради голямата си уста.

The Count

Образ: "Count" е наследник на една от първите фамилии на неговата планета. Той е виден благородник, който от самото си раждане има всичко на тепсия. Родът му е един от първите такива в кеч индустрията на планетата "Кратос".

Ryder

Образ: Ryder е бил обикновен човек на планетата си, докато не бил избран от специалисти заради високото си IQ и умения на ловец. Има семейство (жена и едно дете), като ги е напуснал за да се включи в битката главно с цел -> ПАРИ!

Simon

Образ: Simon е по-дребничък от другите в отборът, но за сметка на това изпозлва краката си като оръжия и може да нанесе удар с тях от всякъде. Откривател на бойното изкуство "Киера" на планетата "Кратос".

Key-Lock

Образ: Key Lock е подобие на нинджа трениран от най-големите Martial Arts специалисти на планетата. Той е един от най-умелите и бързи бойци на своята планета, като целият му живот е преминал в подготовка за тази битка.

Adonis

Образ: Adonis е изпипан манипулатор, който е бил лидер на странен култ почитащ демони! Абсолютен психопат, заловен от властите за да вземе участие в този "турнир".

Bitch-Slap

Образ: Bitch Slap е гангстер. Той постоянно говори глупости и пуска шегички, дори във най-сериозните ситуации.

Steve Johnson

Образ: Johnson е бил обикновен човек от ЗЕМЯТА. Той е бил женен с две деца, но ги изгубил при автомобилна катастрофа. Тогава Стив полудял напълно и убил виновниците за смъртта на семейството му, след което е бил вкаран в затвор с доживотна присъда. Наемници от Kratos го спасяват година по-късно като го отвели на тяхната планета (без посочена причина). След дълги тренировки той станал един от най-добрите "бойци" на планетата. Сега желанието му е да отмъсти на цялата планета, заради това което е преживял.

Chrome (Challenger1)

Образ: Търсен престъпник, който използва "дарбата си", да приема формата на други човешки същества след като претърпява инцидент като малък, за кражби и обири. Отритнат от обществото и все пак винаги с една крачка пред всички които го преследват..

+

Stone Myers

VS

"THE HUMANS" ROSTER

"12-те похитени"

John Cena

Triple H

Undertaker

Ric Flair

The Rock

Kane

Randy Orton

CM Punk

Chris Jericho

Shawn Michaels

AJ Styles

Kurt Angle

+

Vince McMahon

.. Скоро очаквайте още подробности по проекта и в близко бъдеще първият епизод/първото шоу!

Edited by G
Link to comment

Wow.На пръв поглед изглежда чудесно.Дано потръгне.Ще се следи и коментира.Успех с новия проект. :)

  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...