Jump to content

MMA: Batista в Strikeforce!


Recommended Posts

- Тук е видеото в което Batista обявява, че ще се бие за Strikeforce! Явно наистина "Big Dave" е приключил с WWE на този етап!

http://www.tmz.com/2010/06/21/dave-batista-wwe-mma-strikeforce-mixed-martial-arts/

Link to comment
Guest surfybg

Радвам се,защото всичко ще зависи от него,а не както в WWE да пада 3 поредни PPV от Cena ;)

Link to comment

Ще го видим колко ще направи...

  • Upvote 2

[img]http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/wsg/image/1346/11/1346117764983.gif[/img]

Link to comment
Florida`hero

Дано успее да се адаптира бързо, както го направи Lesnar. Малко е странно с оглед на възрастта му, но въпреки това му пожелавам успех в това начинание и много титли! Все пак тук нещата са сериозни. :)

Edited by Florida`hero
  • Upvote 2
Link to comment

Тръгнал е да изкара някой долар, да не мислите, че има някакви реални шансове :D Не ги гледайте Лешли и Брок, те са добри борци, не са кечисти само. И то Лешли, ако ви прави впечатление, досега умаства само в някакви мидкард мачове срещу анонимници, още не сме го видяли да прави неща сериозно. Батиста ще е същото нещо в Страйкфорс като онзи футболист - Хършил Уолкър мисля, че беше - тоест АТРАКЦИЯ ;)

 

Link to comment

Както казахте, хубаво е че най-после всичко ще си зависи от него, а не от сценаристи. Спомням си че някъде бях гледал тренировъчния процес на Batista, и имаше доста MMA елементи. Захвати, удари с крака, ръце и тн. бяха включени. А пък и се съмнявам се ще тръгне да се бие в ММА федерация без по-сериозна подготовка. Дано се справи добре. :rolleyes:

Edited by LooneyToon
  • Upvote 3
Link to comment

Радвам се за Батиста,тези мускули които ги има не му трябват за wrestling,а именно за ММА и ще се радвам да го видя като професионален боец.Няма да се налага пък и да го гледам колко е дървен и botch-ва всеки трети ход,за което се радвам. :) Дано пробие в MMA бизнеса.

Между другото имам един въпрос.Bobby Lashley не беше ли също в Strickforce,или се бъркам? Ако е така ще се радвам да видя двамата на един ринг в MMA схватки.

Edited by ShwN
Link to comment
`Heartbreaker`

Eвала на Батиста само това ще кажа! Самия факт, че е над 40 и въпреки всичко е готов да се "потроши" още малко си заслужава уважение. Клипът, който показваш е малко старичък и съм го гледал отдавна, но не отстъпва по нищо на по-младите си бъдещи колеги. Аз лично съм настроен позитивно за участието на Батиста в Страйкфорс или която и да било ММА компания!

  • Upvote 3
Link to comment

Не искам да разочаровам никого, но StrikeForce не са подписали с Batista на този етап. Все пак сигурно има десетки компании, които биха подписали с него. Ще видим, какво ще стане.

Link to comment
- Бившата WWE, WCW & TNA суперзвезда Booker T е направил коментар срещу ходът на Batista да се занимава с МMA казвайки, че Dave няма да издържи и 5 минути в клетката с тези момчета и особено срещу Bobby Lashley. Както знаете двамата имат конфронтация още от преди години в WWE, заради задкулисният инцидент за който се "шушука", че Booker е понатупал Batista когато двамата са стигнали до физическа саморазправа.
Edited by G
Link to comment
reppotswohS

Бих се съгласил с Booker T, понеже сме ставали свидетели колко бързо увисва Batista в някои по-дълги мачове, това, което бе казано в podcast-а, за слабото му кардио изглежда си е напълно вярно. Не мисля, че това е точно спорта за него, но той сам ще прецени. Един мач сигурно ще му де достатъчен, за да вземе решение, ако все още не го е сторил.

7♣

Link to comment

Коментарът на Lesnar. Няма нужда от превод, в оригинал е по-добре :D.

"Get in line. Everybody and their dog wants to get into fighting," Lesnar said.

With the focus on Lesnar's return to fighting and a heavyweight title fight against Shane Carwin at UFC 166, looming just over a week away, the former WWE Superstar said there are more important things to talk about than Dave Batista.

"We're talking about a heavyweight championship fight and not some wanna-be," Lesnar stated.

  • Upvote 3
Link to comment

Не вярвам да спечели мач дори , но късмет му пожелавам.

[img]http://i87.photobucket.com/albums/k126/WrestleMation/cm_punk/finishers/CPF_AlFyiavb_3.gif[/img]

Link to comment

Как го нареждат всички заради този ход не е истина. :) Горкият "Big Dave" да си беше останал където си му е мястото! "Larger then life" типажите които нямат нужното покритие май никой не ги обича. :)

Edited by G
Link to comment

Според последната информация, StrikeForce не са завършили сделката заради възнаграждението, което Batista иска. Друга основна причина е натовареният график на бившата звезда на WWE.

Относно коментарите на Booker T, Batista е заявил, че е готов да се бие с всеки, включително и Lashley.

  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...