Jump to content

MMA: Batista в Strikeforce!


Recommended Posts

- Тук е видеото в което Batista обявява, че ще се бие за Strikeforce! Явно наистина "Big Dave" е приключил с WWE на този етап!

http://www.tmz.com/2010/06/21/dave-batista-wwe-mma-strikeforce-mixed-martial-arts/

Link to comment
Guest surfybg

Радвам се,защото всичко ще зависи от него,а не както в WWE да пада 3 поредни PPV от Cena ;)

Link to comment

Ще го видим колко ще направи...

  • Upvote 2

[img]http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/wsg/image/1346/11/1346117764983.gif[/img]

Link to comment
Florida`hero

Дано успее да се адаптира бързо, както го направи Lesnar. Малко е странно с оглед на възрастта му, но въпреки това му пожелавам успех в това начинание и много титли! Все пак тук нещата са сериозни. :)

Edited by Florida`hero
  • Upvote 2
Link to comment

Тръгнал е да изкара някой долар, да не мислите, че има някакви реални шансове :D Не ги гледайте Лешли и Брок, те са добри борци, не са кечисти само. И то Лешли, ако ви прави впечатление, досега умаства само в някакви мидкард мачове срещу анонимници, още не сме го видяли да прави неща сериозно. Батиста ще е същото нещо в Страйкфорс като онзи футболист - Хършил Уолкър мисля, че беше - тоест АТРАКЦИЯ ;)

 

Link to comment

Както казахте, хубаво е че най-после всичко ще си зависи от него, а не от сценаристи. Спомням си че някъде бях гледал тренировъчния процес на Batista, и имаше доста MMA елементи. Захвати, удари с крака, ръце и тн. бяха включени. А пък и се съмнявам се ще тръгне да се бие в ММА федерация без по-сериозна подготовка. Дано се справи добре. :rolleyes:

Edited by LooneyToon
  • Upvote 3
Link to comment

Радвам се за Батиста,тези мускули които ги има не му трябват за wrestling,а именно за ММА и ще се радвам да го видя като професионален боец.Няма да се налага пък и да го гледам колко е дървен и botch-ва всеки трети ход,за което се радвам. :) Дано пробие в MMA бизнеса.

Между другото имам един въпрос.Bobby Lashley не беше ли също в Strickforce,или се бъркам? Ако е така ще се радвам да видя двамата на един ринг в MMA схватки.

Edited by ShwN
Link to comment
`Heartbreaker`

Eвала на Батиста само това ще кажа! Самия факт, че е над 40 и въпреки всичко е готов да се "потроши" още малко си заслужава уважение. Клипът, който показваш е малко старичък и съм го гледал отдавна, но не отстъпва по нищо на по-младите си бъдещи колеги. Аз лично съм настроен позитивно за участието на Батиста в Страйкфорс или която и да било ММА компания!

  • Upvote 3
Link to comment

Не искам да разочаровам никого, но StrikeForce не са подписали с Batista на този етап. Все пак сигурно има десетки компании, които биха подписали с него. Ще видим, какво ще стане.

Link to comment
- Бившата WWE, WCW & TNA суперзвезда Booker T е направил коментар срещу ходът на Batista да се занимава с МMA казвайки, че Dave няма да издържи и 5 минути в клетката с тези момчета и особено срещу Bobby Lashley. Както знаете двамата имат конфронтация още от преди години в WWE, заради задкулисният инцидент за който се "шушука", че Booker е понатупал Batista когато двамата са стигнали до физическа саморазправа.
Edited by G
Link to comment
reppotswohS

Бих се съгласил с Booker T, понеже сме ставали свидетели колко бързо увисва Batista в някои по-дълги мачове, това, което бе казано в podcast-а, за слабото му кардио изглежда си е напълно вярно. Не мисля, че това е точно спорта за него, но той сам ще прецени. Един мач сигурно ще му де достатъчен, за да вземе решение, ако все още не го е сторил.

7♣

Link to comment

Коментарът на Lesnar. Няма нужда от превод, в оригинал е по-добре :D.

"Get in line. Everybody and their dog wants to get into fighting," Lesnar said.

With the focus on Lesnar's return to fighting and a heavyweight title fight against Shane Carwin at UFC 166, looming just over a week away, the former WWE Superstar said there are more important things to talk about than Dave Batista.

"We're talking about a heavyweight championship fight and not some wanna-be," Lesnar stated.

  • Upvote 3
Link to comment

Не вярвам да спечели мач дори , но късмет му пожелавам.

[img]http://i87.photobucket.com/albums/k126/WrestleMation/cm_punk/finishers/CPF_AlFyiavb_3.gif[/img]

Link to comment

Как го нареждат всички заради този ход не е истина. :) Горкият "Big Dave" да си беше останал където си му е мястото! "Larger then life" типажите които нямат нужното покритие май никой не ги обича. :)

Edited by G
Link to comment

Според последната информация, StrikeForce не са завършили сделката заради възнаграждението, което Batista иска. Друга основна причина е натовареният график на бившата звезда на WWE.

Относно коментарите на Booker T, Batista е заявил, че е готов да се бие с всеки, включително и Lashley.

  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...