Jump to content

Кой е най-добрия storyline според вас ?


Richiee

Recommended Posts

Е кой е най-добрия storyline който сте гледали за които сте чели,че е би бил обсъждан вариант и така.Лично за мен (сигурно и доста хора мислят така) е инвазията 2001 година и всичко свързано покрай нея.

Кажете и вие какво мислите по-въпроса :)

Edited by Richiee
Link to comment

Като един отявлен Stone Cold маниак, историята с катастрофата на Stone Cold, а и покрай нея му станах фен.

Link to comment
Guest surfybg

The Undertaker vs Kane(Brother vs Brother).Мисля,че всички много добре знаем за какво става на въпрос.

Edited by surfybg
  • Upvote 1
Link to comment

Много са,но ще ти изброя най-епичните (според мен):Stone Cold vs.VKM,всичко за NWO (без престоя в WWE) The Rock vs. Stone Cold и Kane vs.Undertaker.

  • Upvote 1
Link to comment

Засега 3 storylinе-а за ми харесали и то доста. Ministry of Darknes vs WWF- когато Гробаря беше хийл, историята около Ледения преди Survivour Series 1999 с катастрофата и WWF vs WCW през 2001.

  • Upvote 1
Link to comment
RcadestickR

Е кой е най-добрия storyline който сте гледали за които сте чели,че е би бил обсъждан вариант и така.Лично за мен (сигурно и доста хора мислят така) е инвазията 2001 година и всичко свързано покрай нея.

Кажете и вие какво мислите по-въпроса :)

Най-малоумният storyline в последните 15 години сигурно. Никаква инвазия нямаше, просто ME-търите от WWE си main event-ваха покрай разни хора, които нямаха почти нищо общо с WCW. ECW кечистите бяха здраво закопани. Най-зле brand-натите фракции (Alliance FFS) Замесени бяха отново семейните драми на McMahons (оригинално...наистина). Отклоних се...

Тъй като става въпрос също и за обсъждан вариант, доста ме е яд че никога не сме виждал Hogan vs. Bret Hart, нито през '93-та, нито през периода, в който и двамата бяха в WCW. Особено след края на мача с Yokozuna, излизането на Hogan и печеленето на титлата под носа на Bret, най-вероятно е трябвало да започне някаква face vs. face история, която да разцепи феновете на две, или пък Bret да turn-не. Вариантите са много, но фактът си остава. New Generation vs. Old Generation = $$$. Чувал съм, че са замисляли Bret vs. Hogan в WCW, но си нямам идея какво се е случило. Още повече че всичко от The New Hart Foundation бяха отишли там в последствие, без Owen и Pillman. Някаква потенциална вражда между тях и nWo също е била възможност. Самият Bret отначало го бяха представили като неохотен тип и се виждаше, че не се харесва с Hogan. Най-малкото го прецака на Starrcade '97. Bret Hart си е цял franchise и е грехота, просто. Както и да е, от цялата работа излезе едно голямо нищо.

Любимата ми реализирана история...честно казано са доста, но ще кажа, че е прегазването на Stone Cold. Просто като малък ми направи страшно голямо впечатление и се чудех до последния момент кой ще излезе нападателят. Всичко беше изпипано до край, Austin се завърна с мотиви за отмъщене и всичко кулминира на Armageddon 2000, но вече знаем за този мач, който не е особена класика, обаче за 10-годишно маркче цялата драма около него си беше епична. :beer:

Edited by Mizernik^^
  • Upvote 10

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment
  • 5 weeks later...
  • 9 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...