Jump to content

Кой е най-добрия storyline според вас ?


Richiee

Recommended Posts

Е кой е най-добрия storyline който сте гледали за които сте чели,че е би бил обсъждан вариант и така.Лично за мен (сигурно и доста хора мислят така) е инвазията 2001 година и всичко свързано покрай нея.

Кажете и вие какво мислите по-въпроса :)

Edited by Richiee
Link to comment

Като един отявлен Stone Cold маниак, историята с катастрофата на Stone Cold, а и покрай нея му станах фен.

Link to comment
Guest surfybg

The Undertaker vs Kane(Brother vs Brother).Мисля,че всички много добре знаем за какво става на въпрос.

Edited by surfybg
Link to comment

Много са,но ще ти изброя най-епичните (според мен):Stone Cold vs.VKM,всичко за NWO (без престоя в WWE) The Rock vs. Stone Cold и Kane vs.Undertaker.

Link to comment

Засега 3 storylinе-а за ми харесали и то доста. Ministry of Darknes vs WWF- когато Гробаря беше хийл, историята около Ледения преди Survivour Series 1999 с катастрофата и WWF vs WCW през 2001.

Link to comment
RcadestickR

Е кой е най-добрия storyline който сте гледали за които сте чели,че е би бил обсъждан вариант и така.Лично за мен (сигурно и доста хора мислят така) е инвазията 2001 година и всичко свързано покрай нея.

Кажете и вие какво мислите по-въпроса :)

Най-малоумният storyline в последните 15 години сигурно. Никаква инвазия нямаше, просто ME-търите от WWE си main event-ваха покрай разни хора, които нямаха почти нищо общо с WCW. ECW кечистите бяха здраво закопани. Най-зле brand-натите фракции (Alliance FFS) Замесени бяха отново семейните драми на McMahons (оригинално...наистина). Отклоних се...

Тъй като става въпрос също и за обсъждан вариант, доста ме е яд че никога не сме виждал Hogan vs. Bret Hart, нито през '93-та, нито през периода, в който и двамата бяха в WCW. Особено след края на мача с Yokozuna, излизането на Hogan и печеленето на титлата под носа на Bret, най-вероятно е трябвало да започне някаква face vs. face история, която да разцепи феновете на две, или пък Bret да turn-не. Вариантите са много, но фактът си остава. New Generation vs. Old Generation = $$$. Чувал съм, че са замисляли Bret vs. Hogan в WCW, но си нямам идея какво се е случило. Още повече че всичко от The New Hart Foundation бяха отишли там в последствие, без Owen и Pillman. Някаква потенциална вражда между тях и nWo също е била възможност. Самият Bret отначало го бяха представили като неохотен тип и се виждаше, че не се харесва с Hogan. Най-малкото го прецака на Starrcade '97. Bret Hart си е цял franchise и е грехота, просто. Както и да е, от цялата работа излезе едно голямо нищо.

Любимата ми реализирана история...честно казано са доста, но ще кажа, че е прегазването на Stone Cold. Просто като малък ми направи страшно голямо впечатление и се чудех до последния момент кой ще излезе нападателят. Всичко беше изпипано до край, Austin се завърна с мотиви за отмъщене и всичко кулминира на Armageddon 2000, но вече знаем за този мач, който не е особена класика, обаче за 10-годишно маркче цялата драма около него си беше епична. :beer:

Edited by Mizernik^^

 

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

Link to comment
  • 5 weeks later...
  • 9 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...