Jump to content

WRESTLING GALAXY Shows and PPV's


Recommended Posts

С изчерпателните ви коментари и що годе стабилна активност през последните месеци, си позволявам днес да въведа и тема в която ЕДИНСТВЕНО И САМО ще се пускат шоутата (BURNING LIGHT & SHADOW STORM) и разбира се ППВ-тата, по подобие на E-fed-ът на Radox преди години. КОМЕНТАРИТЕ все още ще се ПУСКАТ в главната тема, както и новини и други екстра по дневника, но от днес останалото ще можете да видите тук.

WG SHOWS AND PPV'S

Edited by G
Link to comment
  • 3 weeks later...

*NEW THEME SONG*

The Used - Pretty Handsome Awkward

WG BURNING LIGHT WG

...

- Шоуто започва с мощни фойерверки в препълнената зала в DETROIT! Атмосферата е невероятна.. и ето, че цели 3 ЧАСА BURNING LIGHT.. Tonight само по American Fighting Network!

TONIGHT!

- Веднага след тази малка презентация, музиката на шефът на Burning Light Steve Fox (G) избухва в залата.. след което той се запътва щастлив към ринга с микрофон в ръка!

Steve Fox (След като изчаква феновете да спрат с овациите си)

"Да.. и аз ви обичам приятели! НЕ МОГА просто да съм по-щастлив, защото всичко се нарежда както трябва в Burning Light през последните седмици. Както знаете имаме нов световен шампион.. и въпреки странното му държание напоследък, аз съм сигурен че Genesis ще продължи да радва вас феновете и да се раздава както винаги го е правил до последно на този ринг! (Pop за Rhapsodos) Друго което ме радва е фактът, че Burning Light най-сетне се отърва от ненужният "боклук".. под това визирам много от лицата които си позволиха да си правят каквото си поискат като дребни пиявици докато аз не бях в състояние да управлявам. Преходът бе труден и дълъг, но най-сетне стигнахме дами и господа... Обещавам "НОВО ВРЕМЕ" в Burning Light от тук нататък.. обещавам никога да не ви разочаровам отново!!"

- Мощен pop за изказването на Фокс.. докато на Titantron-ът най-сетне не блесва мутрата на RAVEN!!! Той не се е появявал от близо месец в Burning Light!? Raven остава за момент усмихнат и втренчен във Фокс, след което поглежда на страни... само след секунди до него се появява "МАСКИРАНИЯТ НАПАДАТЕЛ" на Фокс и помахва с ръка под бурните освирквания на феновете..

Steve Fox

"Трябваше да се досетя, че..."

Raven (Прекъсвайки Фокс)

"ДА СЕ ДОСЕТИШ!? Та ти Фокс си пълен идиот.. не е в първобитният ти стил да се досещаш за каквото и да е! Както виждаш, аз съм геният от този дует и винаги съм с крачка напред, а ти просто си поредният безславен и нещастен бивш боксьор, който си мисли, че тази игра е за него. Не Фокс тази игра не е за теб.. тази игра е за хора като мен и съвсем скоро ще ти го докажа, след като ВЗЕМА контролът над Burning Light право от жалките ти длани!! О даааа това наистина ще ощастливи мен.. и.. Е нека на този етап ги наречем "останалите" хаха! Скоро Фокс очаквай жалкото ти съществуване и царуване тук да приключи.. и все пак за да ти дам поне малък лъч светлина, да раздвижа поне мъничко тези твои стари и неизползвани мозъчни гънки, ще ти разкажа за един важен елемент в цялата ни сага, който лесно може да промени абсолютно всичко в твоя полза, защото виждаш ли ние не сме чак такива задници за каквито ни изкарват всички!! Мога да ти подскажа Фокс, че ЦЕЛИЯТ този хаос.. и всичко свързано с нещастията които те сполетяха през последно време, за това са виновни тези "2 монетки" които ти остави моят приятел тук до мен при едно от посещенията му ако се сещаш!!? Дано си ги запазил, защото това е и единственият ти джокер приятелю.. до нови срещи!!.."

- Феновете избухват в освирквания, а Фокс учуден изважда от джоба си двете монети по 50 цента (едната пукната в средата) и вторачва погледа си в тях!

..

1ST MATCH

#1 contender's bout (Pure Wrestling Championship)

Three Way Match

VS VS

James Douglas (Morrison93) vs Nightmare (biser) vs "The Next Legend" Tommy Birchall (Challanger1)

Стив Фокс вече пуска "в игра" първият от закупените си нови таланти... Томи Бърчил, наричащ себе си "Следващата легенда"! Томи веднага ще получи и възможността да се запише в историята с този #1 contender's match. Ако спечели разбира се в близко бъдеще ще се изправи срещу шампионът Daniel Ryder (cskar4eto). Да не отписваме и НОВАТА НАДЕЖДА на BL, странният и потаен маскиран кечист Nightmare (biser), който на изминалото PPV Decommissioning се погрижи Chris Blake да НЕ е вече част от компанията.. James Douglas въпреки загубата си от "Звярът" Nessuno на Decommissioning е получил шанс да се реабилитира в този троен сблъсък..

Веднага след ударът на гонга Douglas се нахвърля върху Nightmare и започва да го налага в ъгъла му!! Birchall без да се бави повече със засилка прави REVERSE MONKEY FLIP на Douglas, който се приземява по лице!!!!!!!... Оууу публиката избухва след този невероятен ход на новака! Birchall атлетично се връща на краката си почти моментално и препъва с Drop Toe Hold връхлитащият към него Nightmare, след което чрез интересен roll up опитва моментален туш.. ЛОЛ ТОЗИ НОВАК Е НЕВЕРОЯТЕН и феновете веднага го забелязват!! 1...2.. и Дъглъс прекъсва туша!! Следват няколко груби лакъта от страна на Джеймс в лицето на Tommy и захвърляне извън въжетата.. The Next Legend бе изхвърлен като парцал навън!! James веднага грабва за врата другият си опонент Nightmare и го изправя, но вторият от никъде отбива ръцете му и забива красив Front Dropkick!! Дългъс се препъва назад и пада в сгобката.. Nightmare без да чака покана се засилва и доставя още един смъртоносен Front Dropkick който напълно смазва гърдите на BL's Smart Pimp.. Веднага след това следва AFTER DARK SPECIAL от страна на Nightmare!!!!!! ЛОЛ КАКВО КОМБО САМО (Shinning Wizard + Hollywood Leg Drop)!!! Определено тук се вижда края на този мач ако някакво чудо не се случи, опит за туш! 1........2......... КАКВОООООО MR. NESSUNO (go go) ТОКУ ЩО ИЗКОЧИ ОТ ПУБЛИКАТА И ИЗДЪРПА ТЯЛОТО НА Nightmare!!!! Това ли е чудото... "ЗВЯРЪТ" е в залата дами и господа и е дошъл за кръв!!

.. Но защо точно Несуно ще коства този мач на Nightmare!?!? Къде е причината!? Несуно вдига като кукла Nightmare над главата си.. засилва се и го запраща летейки през КОМЕНТАТОРСКАТА МАСА!!!!!!!! Просто БРУТАЛНО изпълнение!! Nightmare е в несвяст, а Несуно усмихнат садистично си заминава по рампата!!

Ето, че на рингът също има раздвижване!! Tommy Birchall като побъркан вдига тялото на James Douglas.. Birchall дава знак и забива PILEDRIVER!!!!! ... След което без да пусне захватът се изправя заедно с Дъглъс и извиква към публиката "ONE MORE TIME!!!!".. Оууууууууууу следва смазващ Canadian Destroyer!!!!!!!! Какво движение само от страна на Birchall... опит за туш 1...2...3!!! DONE!!! Tommy "The Next Legend" Birchall взе току що важна победа.. първата си такава в WG и скоро Daniel Ryder май ще има още проблеми на главата си! Stuff-ове от компанията проверяват състоянието на Nightmare след мачът, който лежи смазан сред останките от коментаторската ни маса..

Winner: Tommy Birchall via pinfall!

..

- Nessuno (go go) е показан веднага зад кулисите след този мач, гонен от един репортер на компанията..

Nessuno (Обръщайки се към камерата рязко)

".. Отговорът на въпросът, който ще ми зададеш е защото МОГА!!!.. и защото ИСКАМ!! .. но най-вече защото маскираната ми жертва няма да се даде без бой! ОБОЖАВАМ ТОВА!"

- Nessuno отново се усмихва садистично и поема напред по коридора..

..

- Shawn "Devout" Aries (The Pain) е показан да влиза в залата с унила физиономия, когато бива пресрещнат от не кой да е, а LEDG!!

Ledg

"Ооооо бедният Shawn.. изоставен от всички.. без антуражът и титлата си!? Сигурно се чувстваш много зле човече, поне аз бих на твое място!"

Shawn Aries

"Какво искаш Ledg.. както виждаш не ми е ден, а и си последният човек, който искам да видя в този момент! Месията е изморен и разстроен от станалото на Decommissioning.. както може би трябва и ти да се чувстваш ако не бъркам?"

Ledg (Приближавайки се до Aries и потупвайки го по рамото)

".. Просто исках да ти кажа, че имаме стари сметки за разчистване!! И че това ще стане ТАЗИ ВЕЧЕР!!.. Steve Fox обяви, че ти и аз ще се срещнем в приятен, симпатичен и безобиден STEEL CAGE MATCH, Shawn!! Ииии освен, че ще прибера тлъстият чек когато шоуто удари невиждани досега рейтинги.. ще си тръгна с усмивка на лицето си! Може би се чудиш защо... хмм дали защото най-сетне жалкият ти задник ще бъде мой!? Хах да може би е заради това като се замисля! Ще се видим след малко Шон.. Успех!"

- Ерийс забива погледът си в земята, а Ледж пеейки някаква песен продължава надолу по коридора!

..

- Камера хваща как Pure шампионът Daniel Ryder (cskar4eto), Sen & новото попълнение на групировката им "The Saint of Punishment" Marty Jay (Rise of Thunder) се насочват към ринга..

Daniel Ryder (Ръкомахайки)

"Хайде.. махай се от пътя ни нещастнико!!"

Репортер

"Марти миналата седмица нападнахте и коствахте шансът да спечели тази титла уж добрият ви приятел и ментор Pete Apple.. ще дадете ли някакво обяснение за действията си!?"

Marty Jay

"Обяснения!? Приятел и ментор!?... Какви ги говориш човече? Marty Jay се интересува единствено и само от СЕБЕ си и не му дреме от ден първи за никой друг.. това, че играх по "свирката" на Pete и изчаквах момента си да изгрея на негов гръб в WRESTLING GALAXY абсолютно нищо не означава!! Това, че Apple ми се довери толкова сляпо, защото сме тренирали на едно и също място преди години само по себе си доказва колко всъщност НЕ МЕ познава този индивид. Бил съм си гадно копеленце мислещо единствено и само за себе си... такъв съм и сега.. такъв и ще остана! Затова и се съюзих с тези невероятни независими играчи Сен и Райдър.. защото и на тях не им дреме за другите и правят точно каквото си пожелаят хаха!"

Сен

".. Драги и невинни хорица можете да ни наричате от сега "The Rejects"... хората които ще унищожат останките от Пийт Епъл и мистериозното му партньорче, което и да е то след малко хахах!!"

- Лошите момчета на Burning Light се насочват към ринга..

..

2ND MATCH

Tag Team Match

& VS & ???

Daniel Ryder (cskar4eto) & Marty Jay (Rise of Thunder) /w Sen vs Pete Apple (Petioo09) & ???

Ryder и компания излизат първи към ринга! The Rejects отнасят стабилен heat от страна на феновете докато се приготвят спокойни за този мач.. Ето, че избухва и музиката на Apple, който изнервен излиза на рампата с микрофон в ръцете си!

Apple

"Значи така Джей не съм те познавал!? Знам точно кой си, едно малко пънкарче което може да хапе само в гръб.. е тази вечер мисля да приключа с всички ви и след това да взема скъпоценната ти титличка г-н Райдър!? Какво ще кажеш за това.."

Ryder (Грабвайки един микрофон отегчен едва ли не)

"Хайде де.. ще се качваш ли вече на ринга или не, писна ми от тези глупави закани? Представяй партньорчето си и да започваме, или ви е прекалено страх да се изправите срещу най-могъщите бойци в тази индустрия!?"

Apple (Засмян)

"Всъщност Ryder... май няма смисъл да го представям, можеш да се обърнеш и да се запознаете лично!"

Ryder & Сен изненадани се обръщат пресрещайки погледи с новото попълнение на WG "THE SHINNING" STEVE BLACK (Mr.3:16!), който незнайно от къде се е появил на ринга. Блек яростно се засилва и отнася и двамата като Мачете дребни храстчета със стабилен Double Clothesline!!! Изненаданият Marty избягва бързо от ринга, но се натъква право на десняка на връхлитащия от рампата Pete Apple!!! Pete започва да налага яростно бившият си "ученик", докато той, Райдър и Сен не успяват да се спасят през публиката като уплашени малки "к*чки*! Pete се качва на ринга и се здрависва с Black под овациите на феновете.. Двамата започват да позират пред публиката, като Black прави и красиво задно салто.. А вече на 3-тият ред на трибуните Sen, Ryder & Jay гледат към ринга уникално разгневени от станалото!

Winners: Apple & Black via countout

..

- Камерите ни пренасят в офисът на Steve Fox, където влиза..... СТЕЙСИ КИБЛЪР!!!!!! Лол Стейси по красива от всякога в WG!! Тази вечер е наситена с дебюти и изненадващи моменти!!

Steve Fox (Ставайки от бюрото си и прегръщайки екс WWE дивата)

"Стейсии.. как си сладурано!"

Стейси

"Ами нали знаеш... работя над себе си, всичко е супер!"

Steve Fox

"Е тогава извинявай, че съм те отделил от това занимание и мерси, че се отзова когато имах нужда.. точно сега е моментът, в който ми трябва опитен човек като теб!"

Стейси

"Ъмм.. ок.. за какво точно иде реч Стив?"

Steve Fox

"За компанията ми разбира се.. трябва ми човек като теб, човек който е хем харесван от хората хем мой познат. След като Raven ме предаде както и мнозина други в последно време, наистина незнаех към кого да се обърна за помощ!"

Стейси

"Разбирам! Е Стив знаеш, че няма да те предам.. но трябва да ми обясниш какво искаш от мен, не съм стъпвала на ринг от.."

Steve Fox

"Не не.. нищо такова кукло! Искам да те наема като новият GM на Burning Light.. искам да следиш нещата заради мен! Току що се връщам от среща с бордът на директорите и те ми дадоха зелена светлина.. т.е. Raven е минало тук каквито и да са правните последствия! Какво ще кажеш?"

Стейси

"Не ми даваш много време да помисля.. толкова си директен! Наистина не знам.."

Steve Fox (Хващайки нежно Стейси за раменете)

"Моля те... направи го заради мен имам нужда!"

Стейси (Вглеждайки се в касивите сини очи на собственикът на Burning Light)

"Добре.. имаш ме!"

Steve Fox (Усмихвайки се)

"Това исках да чуя от теб.. благодаря ти наистина! Мисля си, че двамата можем да направим велики неща с това шоу!"

..

- В залата избухва музиката на King Arthur (kn1ghter) и благородникът излиза с ДВЕТЕ отборни титли на рамото си!! Артър се насочва самонадеяно към ринга под освиркванията на феновете в залата..

Arthur (Вземайки микрофон и изчаквайки "гюрултията" да приключи)

"Ъхъъъммм.. моля за малко внимание селяци! Това не ви е на паша където спокойно можете да викате подир овцете си... моля оставете "Аристократичната участ" да се изкаже! Както всички знаят аз съм победител в живота и невероятен атлет.. и освен скромността ми като качество бих добавил изразената си интелигентност! ДА АЗ УСПЯХ да манипулирам Xzibit като кукла през последните седмици.. и въпреки, че много от вас казват, че съм се предал в мача ни, (това подчертавам НЕ е вярно, просто бе част от безгрешният ми план) ето че съм отборен шампион!! АЗ СЪМ ОТБОРЕН ШАМПИОННННН!!!!!!!.... Къде е вашият Xzibit сега, изманипулиран и уволнен заради това, че се "Предаде от живота" както трябваше да се случи много отдавна.. хахаха!.."

- Промото на "Отборният шампион" е прекъснато от Max Blade (maxxxed) (едната половина от Clean Blades.. ако все още съществуват разбира се), който яростно се насочва към ринга с микрофон в ръцете си..

Blade (Отивайки очи в очи с Артър)

"Стига си лаел като малко кученце, а доведи тук новият си партньор ако имаш такъв.. ако ли не нека някой съдия да излезе и да удари гонга за да те смеля!!!"

King Arthur (Видимо притеснен)

"Хей.. хайде сега.. ти имаше шанса си, ти и онзи тежкар Cleaner! Съдбра мой човек.. както обикновено вие загубихте, а аз спечелих нека нещата да свършат до тук!"

- Max се усмихва.. за момент поглежда към публиката и гневно поваля Артър с тупаник като след това продължава да го налага злобно на земята!! Blade дори разкъсва елегантният костюм на "Аристократичната участ" и май това ще се превърне в доста стабилен beatdown!!

.. НО ЧАКАЙТЕ!!!!!! НЯКОЙ СЕ ЗАСИЛВА ОТ РАМПАТА.... КОЙ ПОДЯВОЛИТЕ Е ТОВА!? Непознат мъж влиза възможно най-бързо на тепиха и отделя Блейд от Артър, като запраща бившият 2 time tag team champion в сглобката където Max си наранява стабилно рамото! Непознатият мъж вдига Артър на крака, а вторият бързо взема микрофона отново..

King Arthur (Докато помощникът му сритва тялото на Blade)

"Е Макс ти го поиска не аз.. нека ти представя новият си партньор, един истински благородник като мен William "The Brit" Williams (axl4o)!!!!!!"

- The Brit след това послание на Arthur вдига на крака останките от Max и ги приготвя за завършващото си движение "GO TO SLEEP", но в този момент към ринга charge-ва не кой да е.. а "Неконтролируемият" The Cleaner (dbrm)!? Какво прави точно той тук.. след това което причини на партньора си преди седмица!? Cleaner влиза на ринга и за секунди изпъжда от там НОВИТЕ TAG TEAM Шампиони Arthur & Williams.. Боже на какво само ставаме свидетели тази вечер!! Cleaner изчаква враговете им да се махнат надалеко след което помага на Max да се изправи на краката си явно искащ нова прошка чрез действията си..

MAX PAIN (Inverted sitout side powerslam)!! MAX PAINEEEEE за Cleaner от никъде!!!....

Max Blade току що разруши партньора си, който искаше да поправи грешките които допусна.. но явно неуспешн! Явно Макс не иска и да помисля за прошка! Blade се навежда и казва нещо в ухото на Cleaner, след което си заминава държейки се за врата.. Какво ли ще последва от тук нататък за Clean Blades!?

..

3TH MATCH

Steel Cage Match

VS

Ledg vs. Shawn "Devout" Aries (The Pain)

Ето, че дойде най-сетне време за един от най-интересните сблъсъци тази вечер между Ерийс и Ледж... и то в Steel Cage!! Невероятна атракция от страна на Стив Фокс, въпреки че бившият световен шампион (Aries) не остана много доволен от booking-ът когато разбра. И двамата правят излизанията си към ринга.. и по-всичко личи, че ще видим война тази вечер!! Ledg vs Aries дами и господа.. гонгът е ударен!!

Ledg веднага се нахвърля върху Aries, засипвайки го със серия от яростни юмруци, които го събарят до една от сглобките. Ledg се засилва и пробва да забие коляно в главата му, но Aries успява да хване крака му и да го превърти с dragon screw. Shawn отива да го изправя, но веднага получава uppercut последван от Spinebuster! Ledg го хваща за косата и пробва да забие главата му в клетката, но Aries се хваща за въжетата, удря го с лакът в корема и му прави Eye Pock! Ledg се обръща и се хваща за окото, но веднага е повален с drop kick от Aries! Той хваща Ledg и му забива няколко колене в корема и пробва да направи neckbreaker, но Ledg успява да го изтласка към въжетата и когато Aries се обръща бива повален c chotesline! Shawn се изправя веднага, но Ledg го хваща и го запраща към клетката! От удара Aries започва да се олюлява, но няма време за почивка, защото е прехвърлен веднага с Northern Light Suplex и туш! Едно .. Две .. Повдигане на Aries! Ledg му прави няколко elbow drop-a докато Aries е още на земята, след което отново пробва да го забие в металната клетка, но Aries блокира с крак на въжетата и на свой ред забива главата на Ledg там. Devout веднага като котка започва да се катери към върха на клетката, а Ledg съвземайки се бързо изревава "I'll kill you you son of a b*tch!" и се насочва към него за да го спре. Двамата си разменят по няколко удара на третото въже близо до върха, докато най-сетне with attitude Ledg не сграбчва тялото на опнента си и не го заварява за ринга с НЕНОРМАЛЕН Back Drop от тази височина!! Невероятно.. Ledg се "отърсва" от болката и зачаква едва ли не с "капещи лиги" да довърши веднъж за винаги Aries (след като на няколко пъти в миналото не успя) с финишъра си Final Execution (RKO)!! Aries бавно се изправя на крака и Ledg ОПИТВА да strike-не с моментният си ход! Не... бързо бива париран от невероятно пласиран Neckbreaker от страна на Aries! Devout веднага сграбчва краката на Ledg и набързо го обръща в Salvation (Walls of Jericho)... дали пък това няма да свърши работа на набожната суперзвезда!? Известно време Ledg се гърчи в този захват, но успява все пак да се добере до въжетата и съдията се намесва!.. Кратко пререкание между съдията и Ерийс, но след броени секунди Devout започва да изправя опонентът си..

FINAL EXECUTION!!!!!!!!!!!!!! НАПРАВО ОТ НИКЪДЕ!!!!!!!!!! ЛОЛ Ледж направо взриви обстановката като забоде финишъра си от никъде в този страхотен мач.. И двете суперзвезди все пак остават на тепиха в безпомощно състояние и Ледж не успява да се възползва! Все пак "The Money Driven Superstar" Ledg е първият който се добира до изправено положение. Виждайки в каква ситуация се намира той зачаква Aries да се свести поне малко за да го доразмаже с този VICIOUS PUNT който прави от време на време The Total Elimination (Running Punt Kick)!!!!!! Ако Ledg успее да connect-не с това ще спечели мача без проблем. Aries започва да се изправя бавно и Ledg веднага се засилва като обезумял! Оууууууууууу... току що Aries успя да се премести в последният момент и Ledg заби крака си право в клетката.. ЗАКЛЕЩВАЙКИ го в структурата!! Това не може да бъде.. Ledg яростно опитва отново и отново да го измъкне, но без особен успех! Aries виждайки това търкаляйки се, се добира до вратата на клетката и успява сетне да излезе и ДА СПЕЧЕЛИ ТОЗИ МАЧ!!!!! Боже това е невъзможно.. Aries току що открадна едва ли не победата по абсолютно нестандартен начин! Ледж държейки се за главата не може да повярва, докато хора от компанията му помагат да измъкне крака си от клетката!!

Winner: Shawn "Devout" Aries

..

- Камерите ни насочват backstage в съблекалнята на Genesis Rhapsodos (Remus), където той най-сетне ще направи първото си изявление като световен шампион..

Genesis Rhapsodos

"Светлината и мракът са явления които вървят ръка за ръка при всяка своя поява.. те са толкова популярни заедно, че повечето хора дори започват да се объркват на моменти. Това може би е и случаят в тази ситуация, не мислите ли? (Поглеждайки титлата си) Много хора не са достатъчно силни да носят този пояс и нямам предвид физически! Сякаш този пояс започва да тежи по някакъв особен начин повече от колкото трябва.. сякаш има своя собствена душа и чрез нея контролира немощните и слабите. Вие си мислите, че душата ми е черна когато тя сияе най-вече сред всички други.. вие мислите, че аз се превръщам в чудовище, но отказвате да погледнете света от моите очи! Времето за заблуди най-накрая свърши.. НАЙ-НАКРАЯ и промяната ще настъпи съвсем скоро!!"

..

- По-рано тази вечер в DARK MATCH Steve Fox даде уникалният шанс на 10 independent суперзвезди да се борят в Battle Royale, като наградата бе невероятна, а именно - договор с компанията! THE WINNER в крайна сметка се оказа "The Destroyer" Jack Boulder (crazyrex) който направи знаменит мач и получи лично договорът си от Фокс, който гарантира, че новакът може да се бори вече за Burning Light брандът... Boulder имаше да ни каже следното зад кулисите веднага след мачът!

Jack Boulder

"Боже това е една сбъдната мечта! След като загубих всичко в живота си.. семейството си при катастрофа.. приятелите си, след като бях изключен заради проблеми от училище.. най-накрая дойде и моето време!! Времето на Boulder! За да не изглеждат бледи думите ми ще ги гарантирам и с действия, като излизам всяка една седмица на този ринг и давам всичко от себе си за вас хора!"

..

MAIN EVENT

NON-TITLE MATCH

VS

Genesis Rhapsodos (Remus) vs Markiz Sevar (Mr.3:16!)

Музиката на Rapsodos първа избухва в залата, но близо минута след това все още никой не е излязъл.. какво ли става!?

КАМЕРИТЕ БЪРЗО НИ НАСОЧВАТ ЗАД КУЛИСИТЕ където Sevar налага с "Аристократичното си метално бастунче" световният шампион, който се гърчи на земята!! Рядко виждаме Genesis в такава безпомощност! Севар усмихнат вкарва и няколко ритника в тялото на опонента си под уникалните освирквания от страна на феновете.. след което кляка до Genesis!

Markiz Sevar

"Наистина ли си мислеше, че ще рискувам здравето си в някакъв безсмислен Non-title мач... срешу теб!? Ххааххаха! Искам да знаеш, че мога да каширам шансът си за скъпоценната ти титличка КОГАТО.. СИ.. ПОИСКАМ Дженезис и никой не може да направи нищо по въпроса! Мога дори да го направя още сега и след броени секунди да вдигнат ръката ми като победител и нов шампион... но мамка му къде е веселото в това? Помни.. пренадлежиш ми през идните седмици! Пренадлежиш ми, докато сетне ми писне и не взема това което ми се полага..."

Sevar потупва гърчещият се от болка Дженезис и си заминава, като това е и краят на шоуто ни! Дами и господа очаквайте пътят към "No Escape" да е изпълнен с драматични моменти.. Лека нощ!

END..

КОМЕНТАРИТЕ ПИШЕТЕ В ДРУГАТА ТЕМА! OVERNESS СИСТЕМА ЩЕ ИМА ПРИ СЛЕДВАЩОТО ИЗДАНИЕ!

Edited by G
Link to comment

Шоуто е открито от музиката на Световният шампион Jack Spades, който излиза на рампата.. и не е сам. Изглежда, че любимеца на феновете наистина не си губи времето, защото около него се навъртат немалко едрогърди мадами, някои от които са ни познати от скорошното видео интервю на шампионът. Компанията слиза до ринга, а Spades е както винаги в добро настроение, въпреки загубата си от Markiz Sevar на миналото шоу.

Jack Spades

- Уоу.. кой е казал, че е самотно на върха? Хах, както виждате, вашият любим шампион отново е тук и купонът за него не е спирал. Още като спечелих титлата казах, че това ще ми донесе слава и жени.. и не се притеснявам да призная, че това са нещата, за които живея. Вниманието на медиите е върху мен, фенките ми се лепят.. като цяло животът е добър за Jack Spades(прегръща една чернокоса сладурана, с която шампионът беше видян неведнъж в последните седмици) въпреки спънката от последното шоу. Да не би някой да си е помислил, че една загуба може да ме притесни? Да, на миналото шоу аз загубих от Markiz Sevar, но това не е повод да изпадам в някакви депресии и тревоги при положение, че съвсем скоро ми предстои да защитавам Световната титла? Нека уверя всички мои фенове, че всичко е под контрол.. на миналото шоу допуснах грешка, извлякох си поуките от нея и никога няма да я повторя. (целува момичето по челото) Има нещо друго, което изгарям от търпение да споделя с вас и най-вече с противника ми за титлата на "Hostility". Става въпрос за видеото, което беше показано включващо мачовете ми от старта на "Shadow Storm". Andrew Adams, надявам се, че осъзнаваш колко абсурдно и нелепо звучат обвиненията ти. Как по-точно се печели Elimination Chamber с късмет? Това, че противниците ми, в това число и ти, не са били достатъчно добри, за да ме елиминират от мача не означава, че съм късметлия. А относно леките предимства, които използвах в мачовете си.. е, тук може да ми е малко по-трудно да се оправдая (усмихва се), но все пак ще кажа, че ситуацията го е налагала. А и звучи смешно точно ти да ми говориш за честно и нечестно и като цяло да се изтъкваш като пример за подражание, защото целият свят знае точно колко "честен и почтен" човек си ти.

Както говори шампионът обаче, изведнъж публиката избухва в освирквания, а Spades сякаш се досеща за какво става дума, защото бавно и с досада се обръща към титантрона, откъдето го гледат черните очи на закачуления Bryan Fox.

Bryan Fox

- Шампионе, да не би доброто ти настроение да се дължи на факта, че на миналото шоу не се занимавах с теб и те бях оставил на мира? Дано не е това, защото тази вечер ще компенсираме този пропуск.. и мисля, че няма да ти хареса. Първото и най-важно нещо е загубата ти от Markiz Sevar. Може би се досещаш какво означава тя, но ако не.. все пак ще кажа. Sevar излезе на този ринг и заяви, че ще успее да те тушира, след което изпълни заканата си, което автоматично го изстрелва нагоре в класациите.. или по-точно го изравнява с Andrew Adams, защото в този момент официално прибавям Sevar към мача за титлата на "Hostility" (Fox спира за момент, за да се наслади на реакцията на шампиона, който обаче само се усмихва, а по устните му се чете "Естествено"). Виждам, че не си особено изненадан.. явно започваш да свикваш. В такъв случай, предполагам, че и следващата новина няма да е шок за теб. В последните шоута един човек от ростъра се изяви като абсолютна машина за унищожение. Интересен факт е, че този човек все още няма победа в Wrestling Galaxy, но въпреки това той е един от най-опасните хора в този бранд. Както казах - Bryan Fox винаги плаща дълговете си и именно това смятам да направя сега, защото главният мач тази вечер ще бъде Jack Spades vs. Paul Phoenix в спор за Световната титла! И то в не какъв да е мач, а мач без дисквалификации! Също така всякакви намеси на някого в мача ще доведат до непременното му уволнение! Spades, приеми го като услуга.. ти искаш да докажеш на всички, че не си късметлия, а аз ти давам перфектна възможност за това. И едно последно нещо.. за да не се почувстват претендентите ти пренебрегнати.. смятам да ги сложа в мач тази вечер и те двамата ще трябва да се обединят, а срещу тях ще са отборните шампиони The Havoc и El Hijo del Roca. Това е всичко.. а и сигурно изгаряш от нетърпение да се запознаеш с опонента си тази вечер затова може просто... да се обърнеш.

Fox изчезва от екрана, а Spades се обръща бързо, но недотатъчно.. и получава покъртителен удар със стол в главата от Paul Phoenix! Момичетата се разпищяват и се разбягват, а Phoenix захвърля прегънатия стол и прави знак около кръста си, след което напуска ринга. Единствено чернокосата жена, която научихме, че носи името Melissa не избягва, а остава до смазания шампион и проверява състоянието му докато докторите притичват по рампата, а ние излизаме в рекламна пауза.

*** Commercials ***

vs.

------------------------------------------------------------------------------

Jerry Gilbert vs. RUIN

-----------------------------------------------------------------------------

"The Prince of Darkness" прави бавен entrance с Dark титлата под освиркванията на тълпата. След него по рампата притичва и представителят на WIW - RUIN, който прави нова поява в "Shadow Storm". Явно "гостът" е решен да остави добри впечатления, защото директно се нахвърля върху шампиона и го изненадва със серия ритници в коремната област, след което го засилва в ъгъла и го наказва със Shoulder Block. RUIN го изритва в стомаха и го стоварва с бързо DDT! Той тръгва да се катери по въжетата, но Gilbert се изправя сравнително бързо и когато противникът му опитва да му нанесе Double Axe Handle, Jerry го посреща с мощен Big Boot, от който RUIN се превърта във въздуха.. и за нещастие се приземява на врата си!! Публиката ах-ва, а на Gilbert не му дреме особено, защото го грабва и го довършва с BLADE OF DARKNESS!! Едно..две..три.. и победител е Dark шампионът!

Winner: Jerry Gilbert via pinfall (0:42)

Jerry се усмихва зловещо под освиркванията на феновете, след което прави знак и му дават микрофон. Явно ще чуем обяснение за действията на шампиона от миналото шоу? Gilbert доближава микрофона до устата си, но точно в този момент на рампата се появява Vincenzo Tiberi! Той е с риза и запретва ръкавите си докато слиза към ринга с уверена крачка без да сваля погледа си от човека там! Време е за отмъщение.. или може би не? Jerry Gilbert просто избухва в смях, след което прави знак с ръка.. и осветлението за пореден път изгасва точно преди бесният италианец да връхлети върху него. Когато отново става светло, Vincenzo е сам на ринга и е повече от разярен. Той слиза от ринга и започва ядно да блъска по коментаторската маса.. но в един момент се сепва и се спира. Той отива леко встрани и се пресяга.. и грабва Dark титлата! Очевидно бягството на Jerry Gilbert този път не премина изцяло по план и той е забравил пояса си! Vincenzo го мята на рамото си и се оттегля обратно по рампата все още с намръщена физиономия.

Виждаме пристигащият в залата The Last Dragon, който е отново в доста унило настроение. Той е веднага застигнат от репортер и с неохота се спира пред камерата.

Reporter

- Dragon, ясно е, че ГМ-ът Bryan Fox те е нарочил и обеща да превърне живота ти в ад. Откакто това стана ти не си имал възможност да говориш и да се защитиш. Какво е мнението ти за създалата се ситуация и аргументите на Fox за отношението му към теб?

The Last Dragon

- Причината, поради която не съм говорил е, че не знам какво да кажа. Разбирате ли, аз дойдох в тази федерация с целия оптимизъм на света, бях готов да се докажа, да постигна мечтата си - да стана един от най-добрите кечисти в света. Знаех, че съм далеч от тази цел, но бях готов да се уча и да се развивам и постепенно да се издигам в компанията. Надявах се останалите да ме посрещнат радушно и да ми помогнат с ценни съвети и насоки. Но какво получих вместо това? Бях посрещнат враждебно от първия ден.. и то не от кого да е, а от самият шеф на шоуто. Той е решил, че липсата ми на опит е най-важното нещо и заради него не заслужавам да постигна нищо. Е, никой не се е родил научен и готов, всички са започнали от моето ниво и са достигнали до там, докъдето са в момента включително самият Bryan Fox. Но той отказва да го признае и затова се гаври с мен и Tyler Gold, а и не само. Tyler е със силен харакатер и съм сигурен, че ще преодолее всяка пречка, която ГМ-а постави пред него. Но аз.. не съм толкова сигурен. Разочарованието ми е огромно и не знам дали ще имам силата да се справя с подобно почти непреодолимо предизвикателство. А и дори да печеля всеки свой мач, Bryan Fox може по всяко време да дойде и да ме уволни ако му писне от гаври.

Reporter

- Да, говорейки за печелене на мачове, след броени минути ти ще имаш възможност да го направиш, защото Bryan Fox те е сложил в мач срещу Kevin Knox...

The Last Dragon

- Е, значи предполагам, че това е мачът, в който ще си отговоря на някои въпроси. Искахте да говоря? Ако не се справя и с това предизвикателство, предчувствам че ще имам нещо много конкретно и ясно, което да кажа.

The Last Dragon вдига сака си и продължава по коридора, а репортерът остава да обмисля многозначителното му изказване.

Показани са Vincenzo Tiberi, който е все още с титлата и Angelo, който се разкри на предното издание на шоуто. Tiberi все още изглежда изнервен докато неговият "колега" е напълно спокоен.

Vincenzo Tiberi

- По дяволите, писна ми от игрички! Няма ли един човек на този свят, който да се осмели да излезе лице в лице с мен и да ме конфронтира директно? Защо постоянно трябва да се случват разни sneak attacks и други подобни мишкарски истории? Не знаех какъв е проблема на Gilbert, но вече знам - АЗ! Замесването му с мен ще се окаже най-голямата му грешка, защото вече тотално ми писна и ще си изкарам всичко на него. Чуваш ли Gilbert? Идвам за теб..

Angelo

- Почакай малко, приятелю. За пореден път оставяш гнева да те обземе и да заслепи преценката ти на ситуацията. Но за твой късмет, този път аз съм тук и ще ти помогна. Няма смисъл сега да тръгваш да търсиш Jerry Gilbert, защото доколкото съм наблюдавал, ако той не пожелае да бъде открит.. не може да бъде открит. Но в яда си ти пренебрегна една важна подробност и тя е, че в момента ти също притежаваш нещо негово - Dark титлата. В паниката си да избяга от яростта ти, той тотално забрави за своя пояс и сега той е в твое притежание, което значи, че ти имаш важен коз. Въпросът е дали ще съумееш да го използваш правилно и да постигнеш целите си? Виждаш ли.. от скоро съм тук, но вече имам план как да ти помогна да просперираш в новата си професия. Нека поговорим малко насаме, какво ще кажеш?

Angelo поглежда към камерата, след което слага ръка на рамото на Tiberi, който го изглежда с подозрение, но все пак кимва и двамата продължават надолу по коридора, а камерата се отмества встрани и виждаме как Jerry Gilbert отново е в сенките и незабелязано наблюдава целия разговор с ехидна усмивка.

vs.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Kevin Knox vs. The Last Dragon

---------------------------------------------------------------------------------------------

Kevin Knox за пореден път излиза с намръщена физиономия и очевидно все още е бесен за пропиляния си World Title shot преди две шоута. Той скръства ръце в средата на ринга без да се интересува от негативното мнение на тълпата. След секунди по рампата слиза и The Last Dragon, който отново е без entrance музика, но това само ни позволява да чуем овациите и подкрепата към него от страна на феновете. Това не окуражава особено Dragon, който се качва на тепиха и гонга бие, при което противникът му директно се мята отгоре му и двамата започват да си разменят мощни удари. Knox определено е по-надъхания, защото бързо успява да вземе предимство и забожда няколко удари с лакът във брадата на опонента си и го засилва от въжетата.. и мощен Powerslam! Kevin не си поплюва, защото вдига съперника си и го просва с красив Belly-to-belly suplex. Веднага след това той го подхваща и опитва Double Underhook Backbreaker.. но Dragon в последния момент реагира.. и контрира с Hurricanrana! Публиката се радва тъй като Dragon набира скорост и се засилва от въжетата нанасяйки Flying Forearm Smash на Kevin. Dragon бързо става и заляга под опита за Clothestine на противника си, засилва се отново от въжетата.. и страхотен Leg Lariat! Той пробва туш.. но Kevin изритва преди три. Dragon го изправя на крака и го засипва с ритници в краката, от които Knox пада на колене, а Dragon опитва да го довърши с Running Dropkick в лицето.. но Knox е отдръпва на косъм и го преобръща в roll-up! Едно...две...тр.. повдигане! Kevin не е доволен докато се изправя отново и опитва Hip Toss, но Dragon контрира с Arm Drag последван от мощно Enziguiri!! Той дори не изчаква противника си да падне и го хваща.. DRAGON SUPLEX!!! Едно...две...три... НЕ! Kevin Knox повдига рамото си по инстинкт! Dragon се хваща за главата, а публиката също не може да повярва. Dragon изправя съперника си и се опитва да го тръшне с German Suplex, но вместо това Knox му забожда няколко мощни лакти в лицето и се освобождава, оттласква се от въжетата.. и мощен ритник в лицето на Dragon! Той го хваща.. и могъщ T-BONE SUPLEX!! Това е краят.. едно...две...три..повдигане!! Dragon изритва за радост на тълпата! Kevin се изнервя от това и отива в другия край на ринга дебнейки. Противникът му се надига, а Knox връхлита с мисълта за Shining Wizard... но Dragon някакси се отмества и контрира със Small Package!! Едно...две...трии.. НЕЕ! Отново повдигане в този мач. Dragon отново е в шок и изглежда отчаян! Той се изправя и отива в ъгъла, след което започва изкачване към върха.. но той е прекалено бавен и в това време съперникът му се изправя на крака.. и когато Dragon скача, Kevin го посреща с яростен удар с коляно в стомаха. Dragon се превива, но Kevin е безпощаден и го довършва с FINAL WORD!!! Едно...две...три! Победа за Kevin "Dominator" Knox! Той става и за пореден път гневно отказва рефера да вдигне ръката му, след което се оттегля по рампата.

Winner: Kevin Knox via pinfall

Съдията помага на The Last Dragon да се изправи под аплодисментите на публиката, а загубилият прави знак и получава микрофон. Той си поема дъх и започва да говори с разтреперен глас..

The Last Dragon

- Откакто дебютирах в WG и стартира отношението на Bryan Fox към мен, започнах да се замислям.. дали пък ГМ-ът няма право за нещата, в които ме обвинява? Започнах престоя си тук в победа, но след това всичко тръгна надолу и този мач само ме накара да го осъзная - аз не мога да се справя. В mainstream кеча е достатъчно трудно да се пробие и без шефа на шоуто да се гаври с теб. Просто напрежението върху мен е огромно и трябва да излизам във всеки мач и да оправдавам гигантски очаквания. Все още не съм готов за подобна отговорност. Трудно ми е да го кажа.. но смятам, че няма да мога да се справя с предпятствието наречено Bryan "Shadow" Fox. В момента не съм под договор с компанията, така че.. мисля, че сега е момента, в който ще кажа това, което Bryan Fox иска да чуе (отдръпва микрофона и навежда глава, а публиката усеща какво става и започва да скандира "Don't do it")... Съжалявам на всички, които ме подкрепяха, но... АЗ НАП...

В този миг обаче от титантрона прогърмява познат глас..

Tyler Gold

- Уоу... я почакай малко!! (публиката избухва, а Gold е показан до болнично легло с превързана глава) Заради действията на онези мишки от миналото шоу, лекарите ме завързаха за това легло и ми забраниха да присъствам в залата тази вечер. Затова пожелах ефирно време, в което да се обърна към двете момчета за всичко на Fox.. но като видях какво е на път да се случи нямаше как да не се включа по-рано. Dragon, какво по-точно си мислиш, че правиш? Мисля, че се разбрахме нещо още в мига, в който Fox скъса договорите ни и то беше никога да не се отказваме независимо от това какво той слага на пътя ни. И двамата знаем, че ти си достатъчно добър, за да се справиш.. трябва ти само самочувствие. Не бива да се оставаш да те тъпчат и да те газят, защото точно това искат те - да се почувстваш достатъчно слаб и недостоен и да се откажеш пред всички, които те подкрепят. Не им доставяй това удоволствие! А сега горе главата и се успокой, а когато дойда на следващото шоу ще измислим какво да направим, ок?

Dragon вдига глава и двамата се гледат, а на лицето на младока на ринга отново се чете объркване и нерешителност.. и в този миг Tyler Gold е ударен в гръб и залита напред помитайки режисьора! Камерата не фокусира докато ние само чуваме как някой налага зверски Gold и го псува. Най-сетне екранът се стабилизира и виждаме как Tyler Gold е безпощадно налаган от.. RADOX! Какъв по дяволите е проблемът на Radox, та той е отишъл чак в болницата, за да атакува Tyler? Radox се озъбва на камерата и продължава да засипва главата на своя враг с удари. Той премахва бинта и разкървява раните му, след което го хваща.. и го засилва право към прозореца и главата на Gold се разбива в стъклото! Чак сега се намесват хора, които предотвратяват още поражения, а Radox се обръща към екрана.

Radox

- Мишка, а? Ще ви покажа аз кой е мишка. И двамата сте жалки wannabees и не заслужавате да дишате от въздуха на такива като мен. Ето защо смятам да ви унищожа и да ви премахна от МОЯТА федерация! И смятам да започна с теб Tyler Gold, защото на "Hostility" аз и ти ще се срещнем в мач.. или по-точно в STREET FIGHT!

Radox ядосано изблъсква камерата и излиза от кадър, а от ринга The Last Dragon e сграбчил въжетата и гледа безпомощно докато публиката освирква мощно..

Следващият кадър, който виждаме е на Световната титла! Камерата бавно се отдръпва и разкрива съблекалнята на Jack Spades, който превързва китките си в подготовка за главния мач. В този момент при него влиза един от претендентите за титлата му на "Hostility" - Markiz Sevar. Шампионът е с превръзка, резултат от мощният удар със стол, който получи по-рано, но все пак вдига глава със усмивка.

Jack Spades

- Виж ти.. самият Крал на планетата е слязал от трона си, за да се срещне с прост човечец като мен.. на какво дължа тази чест? Да не би да сте дошли да ми пожелаете успех, ваше величество?

Markiz Sevar (изсумтявайки)

- Дори на прага на много труден мач, в който има сериозен шанс да загубиш титлата си, все пак се шегуваш и се лигавиш.. нямам думи за теб, Jack Spades. Но за едно си прав.. донякъде. Тук съм, за да те предупредя, че не трябва да подценяваш противника си. Paul Phoenix може да няма победа откакто е тук, но е един от най-опасните членове на "Shadow Storm".. а казано от мен, това значи много. Може да ти прозвучи странно, но аз.. и предполагам Andrew Adams, искаме да запазиш титлата си тази вечер, защото в противен случай ще трябва да имаме още един противник на "Hostility", а това е неприемливо. Аз съм много пресметлив човек, Spades.. и съм сигурен, че ще се убедиш в това съвсем скоро. Bryan Fox забрани намесите в мача, така че ще трябва да си сам срещу Phoenix.. и аз определено имам съмнения относно това дали ще успееш да се справиш затова престани с лигавщините и поне веднъж постигни нещо в мизерния си живот. А преди това.. може да погледнеш предстоящия ми мач и да видиш как се постигат успехи.

Sevar отново надига наперено глава и напуска стаята, а Spades го изпраща с насмешливо "Ще го имам в предвид, кралю."

vs.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Andrew Adams & Markiz Sevar vs. The Havoc & El Hijo del Roca

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Преди началото на мача коментаторите обявяват, че претендентите за отборните титли Jack Cage & The Destroyer са получили night off, за да могат да са свежи за мача с шампионите на "Hostility". Tag Team шампионите изглеждат леко притеснени преди началото на този мега сблъсък с две от най-големите имена в WG, които от своя страна въобще не се разбират. Дори е незнайно защо е буукнат подобен мач... Markiz Sevar & Andrew не отлепят погледи един от друг!! Как ли подяволите ще успеят да team up-ват и то срещу добре лансиран отбор като Havoc & Roca.. Гонгът е ударен и докато разбирателството между РОка и Havoc се усеща още в началото (те нямат и грам проблеми с определянето на редовната смяна), в ъгъла на Adams & Sevar картинката е съвсем различна! Двамата продължително успорват кой трябва да влезе първи и явно на tag team шампионите им дойде до гуша от чакане... Редовната смяна Havoc бързо се засилва и с красив Double Dropkick успява да се намеси "компетентно" в спорът!! Adams пада извън ринга от този сблъсък, а явно Севар ще е редовната смяна, защото Havoc го подхваща с всевъзможни удари в сглобката. Следва засилване от страна на Havoc и невероятен Dropkick право в лицето на Маркизът след като се връща насилствено от въжетата! Опит за туш 1...2.. и повдигане преди третото отброяване. Havoc веднага се сменя с Рока, който извива ръката на Sevar и започва да доминира още с влизането си в този мач.. За съжаление подлият стил на Sevar му помага отново, като той успява да eye rake-не подло опонента си Рока и да го свлече на земята с един стабилен Scoop Slam! Sevar довлича Рока до ъгъла си и се сменя с Adams докато го гледа "на кръв".. D. също отвърща на staredown-а за малко след което Hip Toss-ва съвземащият се El Hijo del Roca и опитва пореден туш, но за негово съжаление неуспешен! Andrew прилага веднага след това Neck Lock на Рока като постепенно го превръща в Body Sleeper with Scissors!! Roca отчаяно е вдигнал ръка, "търсейки" явно въжетата.. в този момент Havoc не спира да го окуражава от ъгъла на отборните шампиони! След още минута мъки.. Рока наййй-сетне получава нужната подкрепа от феновете и се изправя на крака, ТРЪШКАЙИ със ставането Адамс назад с красив Back Drop!!! Публиката избухва, а El Roca добавя Hurricanrana и няколко злокобни Running Elbow-а на опонента си!! Вижда се, че Roca получава най-сетне този adrenaline rush за който все говорим и може би Андрю е в опастност? Рока се засилва отново към въжетата с цел да довърши Дуайт след добрата офанзива в последните секунди.. но ОУУУУ!!!... От къде пък дойде това!? HUGE LARIAT от страна на Adams от никъде, който направо превъртя във въздуха на няколко пъти мексиканската луча звезда!! Adams бързо прави кълбо към ъгъла си и поисква смяна... а... Markiz Sevar просто се "прави", че е изпуснал нещо извън тепиха и слиза оглеждайки се за да го търси!! Видимо нервичките на Andrew се изпаряват, а Рока използва моментът да се смени с Havoc!! Вторият влиза бързо на ринга и добавя още един невероятен Dropkick в гърба този път на Адамс, който изхвърча от ринга и пада право върху НЕОЧАКВАЩИЯТ ТОВА Sevar.. Adams гневно се изправя от земята и изритва Sevar обратно на ринга, ЗАМИНАВАЙКИ си след това към рампата!!!!! НО КАКВО.. Андрю току що изостави партньорът си Севар който бива добиван вече от отборните шампиони на ринга! Явно му писна от всичките тези mindgames между него и Sevar и просто реши да "хване пътя" изоставяйки Севар.. който ОУууу отнася брутален Havoc Cutter (Hero's Welcome) в средата на тепиха!!!!! Havoc бързо се сменя с El Roca, който се качва на сглобката и динамично довършва Sevar с невероятен Frog Splash!! Имаме пореден опит за туш 1........2.......3!!!!! DONE!!! Току що отборните шампиони успяха да тушират едни от топ звездите на компанията, защото вторите просто не можеха да съществуват като отбор!! Севар се гърчи на ринга след удара на гонга, а havoc & Roca си заминават доволни от победата.. изведнъж публиката реагира и камерите ни насочват отново към рампата, по която Adams се завръща към ринга!? Какво пък сега.. Адамс влиза вътре и зачаква Маркизът да се свести поне малко! Севар най-сетне се размърдва и поглежда едвам едвам, легнал все още към Andrew, който след засилка почти не маха главата му с ритник!!!!!!! A.....D......A право в главата на Sevar!!!!!! Ако това не е ясно послание, не знам какво трябва да бъде направено още!! Adams с усмивка на лице напуска тепиха, а на него в средата Севар е out cold...

Winners: El Hijo del Roca & The Havoc via pinfall

^ Мачът е писан от G.

*** Commercials ***

След рекламите се намираме зад кулисите, където са застанали Jack Spades с титлата на рамо и Melissa и наблюдават на един монитор току-що завършилият мач и по-точно моментът, в който A.D.A отнесе главата на Markiz Sevar с ботуша си.

Jack Spades

- Дам, определено ми показа как се прави...

Двамата се засмиват, но в този момент зад тях се чуват стъпки и те се обръщат.. и шампионът застава лице в лице с Andrew Adams.

Andrew Adams

- Смешно ли ти е, Spades? По-добре изтрий тази усмивка от лицето си, защото съм сигурен, че Paul Phoenix ще го стори след броени минути, а ако не успее.. аз с удоволствие ще го направя.. така както изтрих усмивката.. и половината лице на Markiz Sevar. Но нямаше как иначе.. той се набута в мача за титлата и трябваше да го приветствам с добре дошъл. Сега когато той е вън от картинката отново, можем да възобновим стария си разговор. За твое съжаление тази вечер ще участваш в мач без дисквалификации, което значи, че тарикатските ти номера няма да минават. Ще се наложи да направиш нещо, което никога не си правил през живота си - да излезеш като мъж.. и да спечелиш като такъв. Говорейки за това.. (поглежда към Melissa и я изпива с поглед) трудно ми е да разбера как такава жена стои до теб при положение, че ти си пълна мишка. Чудно ми е как я докарваш до оргазъм.. с лафчетата си ли.. защото не виждам с какво друго би могъл. Виж от друга страна, аз с удоволствие бих й показал какво е истински мъж още тази вечер. Тъй като намесите в мача ти не са позволени ще се наложи тя да стои съвсем сама зад кулисите и мисля да й предложа компанията си, какво ще кажеш? (Spades дърпа Melissa зад себе си и вече изглежда сериозен, а Adams само се усмихва) Спокойно шампионе.. няма да пипам куклата ти.. засега. Не искам да се разсейваш със странични мисли по време на мача си.. излез и запази титлата, за да мога да ти я отнема лично на турнира. А след това.. женичката ти сама ще дойде при мен.

Двамата продължават напрегнатия staredown още няколко секунди, след които Jack Spades се насочва към ринга за мача си, но без да сваля поглед от Andrew Adams.

Paul Phoenix е показан да се подготвя за мачът си срещу Jack Spades, който е само след броени минути!! Камерата бавно се приближава до загрубялото лице на побойникът и той "мъртвешко" поглежда право в нея след като навива бинта върху китката си..

Paul Phoenix

- Наемник... хъх наемник.. МРАЗЯ тази дума!! От както съм тук я чувам по коридорите докато минавам, когато влезя в съблекалнята.. дори я чувам от вас феновете когато излизам и си давам сърцето на този ринг всяка седмица! Е искам всички да знаят, че това абсолютно не е така.. този title shot който Fox ми даде не е подарен и ако някой си мисли обратното.. АКО ТИ СПЕЙДС СИ МИСЛИШ ОБРАТНОТО и излезеш на ринга срещу мен неподготвен, обещавам че ще си тръгнеш на носилка! А аз ли.. аз ще си тръгна като.. НОВИЯТ.. СВЕТОВЕН ШАМПИОН!! Тогава явно ще разберем кой ще има дързостта да ме нарече "просто един наемник".. отново!

Показан е шефът Bryan Fox, който се настанява на огромния си стол и се подготвя да гледа главния мач с лека усмивка..

vs.

---------------------------------------------------------------------------------

Jack Spades © vs. Paul Phoenix

No DQ Match

---------------------------------------------------------------------------------

Време е и за главният мач.. едно от най-тежките предизвикателства пред Jack Spades го очаква на ринга, където Paul Phoenix се е извисил по-сериозен от всякога и когато шампионът излиза на рампата той му прави знак с ръка в стил "Just bring it!". Jack прави точно това, защото уверено слиза към ринга, дава титлата си на съдията.. и гонгът е бит! Двамата застават един срещу друг и се преценяват за кратко, след което Paul прави красноречив знак на гърлото си.. и се впуска в атака. Spades застава в готовност и го посреща.. и двамата започват да се млатят на тепиха! Не се вижда кой взема предимство, защото те просто си разменят удари и се въргалят. В крайна сметка претендентът се надъхва с вик.. и забожда мощен headbutt в получената по-рано тази вечер рана на Spades! Jack се хваща за челото, от което всеки миг ще рукне кръв, а Phoenix използва полученото предимство и се изправя.. и започва безмилостно да рита тялото на противника си. След това той го хваща.. и го смазва с мощен Powerslam, а след това и със Spinebuster! Phoenix тотално доминира над шампиона в първите минути! Той го изправя на рамото си и смята да го накаже като смаже главата му в сглобката, но Jack успява да се измъкне и избутва противника си в ъгъла.. и когато той се обръща отнася главата му с Enziguiri! Какъв отговор на шампионът! Той не се бави, а наняса Neckbreaker, след което засилва съперника си от въжетата и го посреща с Dropkick в лицето! Spades опитва да изправи Paul, който обаче избухва и му забожда нов Headbutt, а след тоав и мощен Big Boot. Той изчаква Jack да се надигне и се засилва към него.. и го изхвърля от ринга със зверски lariat! Phoenix също прелита над въжетата, но се приземява на крака и бързо се ориентира към прилагане на No DQ правилото, защото грабва най-близкия стол и започва да "измерва" съперника си. Spades започва да се изправя и се обръща.. но за разлика от по-рано, този път заляга и препъва опонента си, който пада на земята и стола се забива в лицето му. Jack реагира светкавично и отскача от външната страна на ринга.. и Leg Drop върху главата на Phoenix.. нов контакт с метала! Jack изритва още няколко пъти противника си и издърпва стола изпод него.. и започва да наняса удари в тялото му! След малко столът се огъва, но за учудване на шампиона, Paul Phoenix се размърдва и с помощта на ринга се изправя обратно на крака. Той поглежда към Jack и се изсмива презрително казвайки "само толкова ли можеш?!" Spades е много изненадан и замахва за последно с оръжието, но Phoenix контрира и го наказва с Uppercut! Веднага след това той хваща Jack за врата и го засилва в металния кол! Какъв impact!! Шампионът се строполява на земята, но Phoenix не е приключил, защото го изправя.. но този път го вдига над главата си и го пуска върху предпазната ограда като лицето на Jack се среща с метала отново! Кръв все още няма затова претендентът хваща главата на противника си и започва яростно да забива удари в челото му.. и ето, че след малко червената течност вече се стича по лицето на Jack Spades! Той не изглежда в никак добро състояние и Phoenix усеща това, защото прави знак, че смята да приключи мача още сега.. и си наглася Spades за Piledriver!! За щастие на феновете обаче, Jack съумява да контрира и в последния миг прехвърля Paul над раменете си. Spades отделя няколко мига да си поеме дъх, след което се обръща към коментаторската маса и започва да я разчиства. Когато привършва той наняса още няколко ритника на опонента си и го поставя на масата, след което се покачва от външната страна на ринга.. а след това и на третото въже!! Какво е намислил шампионът по дяволите?! Той прави знак към публиката, която го подкрепя мощно.. и скача за Frog Splash.. но през цялото това време Paul Phoenix незабелязано се е докопал до един от мониторите на коментаторите и го ХВЪРЛЯ към летящия си противник.. и мониторът се забива право в главата му! Това забавя полета му и Jack Spades забива главата си право в ръба на коментаторската маса!!! О БОЖЕ!! Съдията веднага отива да провери състоянието му, но Paul Phoenix грубо го изблъсква и хваща безжизнения шампион качвайки го обратно на масата. Там той си го наглася за Phoenix Bomb като преди да го вдигне се обръща към тълпата и прави знак около кръста си. Той вече предвкусва Световната титла! Phoenix вдига Spades.. но шампионът в последната секунда успява да реагира и забива удар в главата на противника, с което го изненадва и той го изпуска! Spades се приземява на крака върху масата точно пред учудения си съперник.. и го смазва със SUPERKICK! И двамата падат от масата в резултат на този удар и остават да лежат там без да помръдват докато публиката мощно скандира името на Spades. След малко той се размърдва и успява да се изправи докато кръвта продължава да се стича от челото му. Той издърпва Phoenix обратно на ринга, след което се връща навън и грабва титлата си докато е чут да казва "Щом я иска.. ще я получи!". Jack се изтъркулва обратно на тепиха и започва да дебне с титлата в ръце, а Paul лазейки се добира до въжетата и се надига на крака държейки се с една ръка за устата. Spades връхлита към него с пояса, но Phoenix като по чудо успява да залегне и отскача от въжетата посрещайки опонента си с унищожителен JAWBREAKER LARIAT!! Това трябва да е краят.. Phoenix прави първият опит за туш в мача.. едно....две....тр..НЕ! Повдигане на шампиона! Цялата зала ах-ва, а Phoenix е потресен! Той от своя страна грабва Световната титла и започва да дебне, а Jack едвам успява да се изправи на краката си и очевидно не знае къде се намира! Той се обръща.. и главата му е отнесена от собствената му титла!! Така ли ще свърши всичко? Phoenix пуска пояса и пада на колене като очевидно и той е изморен от този мач! Все пак той долазва до противника си и го тушира.. ЕДНО....ДВЕ....ТРИ! Paul Phoenix спечели Световната титла!! ИЛИ НЕ?!? Jack Spades е помръднал крака си и той е под въжетата! Реферът маха с ръце, а Paul е просто бесен! Той не издържа.. и забожда мощен десен прав на съдията. Phoenix е подивял! Той слиза от ринга и се насочва към металните стълби! В проява на огромна сила той успява да ги вдигне, след което ги мята на ринга и се връща обратно. Той ги поставя на тепиха, след което прави нов режещ знак на гърлото си.. и си наглася Jack.. PHOENIX BOMB ВЪРХУ МЕТАЛНИТЕ СТЪЛБИ!! Жив ли е изобщо шампиона?! Paul Phoenix прави туш, който продължава доста повече от три секунди, но няма съдия, защото самия Paul го нокаутира преди минута! Нов рефер притичва по рампата и отброява за ужас на феновете.. ЕДНО...ДВЕ.....НЕ!!! Jack Spades повдига рамото си! ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО!! Изражението на Paul Phoenix не може да се опише с думи! Той бавно се изправя и поглежда към противника си.. какво трябва да направи, за да му отнеме титлата?! Той взема решение и си го наглася за пореден Phoenix Bomb! Това вече ще е убийствено! Вдига го над главата си.. но в последната стотна от секундата Jack контрира и се оттласква назад подхващайки и главата на противника си.. и Faceplant върху стълбите!!! Публиката мощно избухва след този отговор на шампиона, който с мъка се изправя, качва претендента на раменете си.. и успешно наняса DEVASTATOR върху метала!!! Jack се отпуска върху противника си, а рефера отброява.. ЕДНО....ДВЕ...ТРИ!! ДА, Jack Spades отново запазва Световната титла!! Могъщ pop избухва в залата и всички са на крака в подкрепа на шампиона, който показа страхотен дух и желание за победа в този мач и постигна ЧИСТА победа! Той със усилие се изправя на крака като разбира се отново намира сили да се ухили на феновете си, след което се качва на въжетата и вдига високо пояса си когато...

Winner and STILL Shadow Heavyweight Champion: Jack Spades via pinfall

... в сградата избухва музиката на ГМ-а Bryan Fox! Какво пък сега?! И ето, че след малко на рампата действително се появява шефа, който прави една от рядките си появи в залата. Въпреки, че омразният му Jack Spades току-що запази титлата си, Fox не изглежда ядосан, а е спокоен и хладнокръвен както винаги.

Bryan Fox

- E, не мога да кажа, че съм изненадан от развитието на нещата. Поставих няколко човека на пътя ти, но те се провалиха и не можаха да отнемат този пояс от теб. Но всички знаят какво са казали хората и мисля да се съглася с тях - когато искаш нещо да се свърши както трябва.. си го свърши САМ! Ето защо, Spades, излязох специално, за да ти кажа, че на следващото шоу, което е последното преди "Hostility".. ти ОТНОВО ще защитаваш Световната титла в главния мач.. но този път твой противник ще е не кой да е.. а АЗ!! Вече достатъчно дълго ми се пречкаш и е време аз лично да се заема с теб затова се приготви за последния си мач като шампион, а защо не и в Wrestling Galaxy като цяло!!

След тези думи Bryan Fox захвърля микрофона.. и се запътва към ринга с уверена крачка. Двамата със Spades не свалят очи един от друг докато ГМ-ът се качва на ринга и Jack веднага го атакува! Двамата започват да си разменят удари, но Fox е мноооого по-свеж и с лекота взема превес нокаутирайки шампиона с няколко добре премерени удара! След това той го хваща.. и го унищожава с LIGHTS OUT!! Последният кадър от шоуто е как шефът на "Shadow Storm" e застанал над премазаното и кървящо тяло на Jack Spades, а само Световната титла разделя двамата... На следващото шоу - Jack Spades vs. Bryan Fox!!!

Първо да кажа нещо много важно - хронологически, това шоу е ПРЕДИ шоуто на G, в което се появява Markiz Sevar, така че не се чудете защо той получава title-shot сега.

Второ.. не мисля, че досега е имало точно обяснение за това защо всъщност се бавят шоутата и защо ме няма като цяло из форума и отговорът е следният - в момента не съм във Варна, а работя в Слънчев Бряг и свободното ми време е много ограничено. Когато все пак имам такова, предпочитам да го прекарвам на плажа или като пия, а не да водя кеч дневник. Все пак смятам да отделям по малко време за писане на шоутата и с помощта на G и Mr.3:16! се надявам да успеем да избутаме лятото.

Толкова..

635682_orig.jpg

Link to comment

OVERNESS SYSTEM

BURNING LIGHT

Legend Status

Steve "Lion" Fox (G) - 97 OVER

Main Eventers

Genesis Rhapsodos (Remus) - 85 OVER

Daniel "Death" Ryder (cskar4eto) - 80 OVER

UPPER CARDERS

Mr. Nessuno (go go) - 75 OVER

Ledg - 75 OVER

Pete Apple (Petioo09) - 74 OVER

The Cleaner (dbrm) - 74 OVER

Shawn Aries (The Pain) - 72 OVER

MID CARDERS

Nightmare (biser) - 63 OVER

"The Saint of Punishment"Marty Jay (Rise of Thunder) - 55 OVER

"The Next Legend" Tommy Birchall (Challanger1) - 53 OVER

William "The Brit" Williams (axl4o) - 53 OVER

Max Blade (maxxxed) - 50 OVER

King Arthur (kn1gh7er) - 50 OVER

"The Shinning" Steve Black (Mr.3:16!) - 49 OVER

Jack Boulder "The Destroyer" (crazyrex) - 48 OVER

KЪМ УВОЛНЕНИЕ

James Douglas (Morrison93) - 32 OVER

Edited by G
Link to comment

Шоуто започва с клип описващ събитията от миналата седмица и набляга на епичният главен мач, в който Jack Spades запази Световната си титла срещу Paul Phoenix, но тази вечер го чака най-тежкото му изпитание до момента, защото само на крачка от "Hostility", той ще трябва да се изправи срещу самия Bryan "Shadow" Fox!

vs. NO PIC

------------------------------------------------------------------------------------------

Radox vs. Local Jobber

------------------------------------------------------------------------------------------

Веднага след това публиката избухва в освирквания, защото започва музиката на Radox и той слиза по рампата, защото ще участва в първия си мач на "Shadow Storm" и втори изобщо в "новото" WG! Radox се качва на ринга, а след него по рампата слиза и безименният му опонент, който плахо влиза на тепиха. Radox отива до него и го изглежда "отгоре".. и му забива шамар! Той е веднага последван от бързо DDT, след което Radox започва безмилостно да stomp-ва противника си. След няколко болезнени секунди той хваща краката на опонента си.. и закючва Sharpshooter! Горкият jobber се предава почти мигновено, но това не спира Radox, който задържа хватката и след биенето на гонга докато противникът му крещи от болка. Radox все пак го освобождава.. но само, за да го изправи и да го смаже с PHOENIX! Той приковава крака и изкрещява нещо на рефера, който с неохота отброява.. Едно...две...три. Radox отново извиква на съдията, който прави знак и гонгът бие за втори път известявайки победата на Radox. За жалост на опонента му и на феновете, той изглежда не е приключил, защото слиза от ринга и взима от там стол и кендо стик.. Radox се завръща обратно на тепиха и буквално счупва пръчката след многобройни удари по тялото на горкия човечец, а след това полага стола.. и нов Phoenix върху него! Отново знак към съдията, който брои.. едно...две..три!

Winner: Radox via submission

Изглежда, че победителят е приключил с наказателната акция, защото изритва противника си от ринга и грабва микрофон докато публиката мощно го освирква.

Radox

- Вие току-що станахте свидетели на поредната перфектна изява на най-голямата легенда в тази компания - Radox. Също така това беше и поглед в бъдещето, защото точно това ще се случи на Tyler Gold на "Hostility", когато той ще влезе на ринга с мен в Street Fight! Може би се чудите защо така настървено нападам Tyler Gold и приятелчето му Last Dragon и това не ме изненадва, защото само идиот не би се досетил! Още от първото шоу тези две лекенца ме дразнят и напълно споделям мнението на Fox, че те нямат място в тази компания и като цяло в mainstream кеча. И това не е само наше мнение.. зад кулисите също усилено се говори за това. Не чувате ли докато вървите по коридорите как всички повтарят едно и също, момченца? Вие просто НЕ СТАВАТЕ! Ето защо, аз като най-голямата легенда и звезда в историята на Wrestling Galaxy се нагърбих с отговорността да премахна тази измет от моята компания. Както виждате, моята мисия върви повече от успешно и на "Dark Rising" аз вече изметох ринга с едната отрепка, а другата я смазвам от бой навсякъде, където я видя, така че е само въпрос на време преди да постигна целта си и да се насоча към по-велики неща, а именно Световната титла!

В този момент обаче освиркванията на феновете преминават във овации, защото на върха на рампата се показва Tyler Gold, който е с метална тръба в ръка! Той посочва Radox с тръбата и бясно се затичва надолу по рампата.. но докато стигне до ринга Radox вече се е изнизал през оградата и избягва през тълпата зад кулисите. Tyler вдига високо оръжието и се зарича, че на ППВ-то ще има мъст..

Показана е съблекалнята на Kevin Knox, който се приготвя за поредния си мач в компанията след броени минути, когато при него неканено влизат Jack Cage и The Destroyer! Knox изобщо не се притеснява, а само надига глава въпросително..

Jack Cage

- Като гледам не си особено изненадан от появата ни, което е нормално. Все пак след броени минути ще се изправиш срещу El Hijo del Roca и с моя партньор просто искахме да се уверим, че ще продължиш с доминацията си тук в "Shadow Storm" и в този мач. Говорейки за това.. не мога да не споделя колко съм впечатлен от теб откакто дебютира.. е, вярно загуби първия си мач, но от тогава си просто непобедим! Та, мисълта ми е, че можем да си помогнем взаимно? Тази вечер аз мога да направя някоя от магиите си, за да спечелиш отново, а после...

Kevin Knox

- Не ми трябва помощта на никого, особено на клоун като теб. И само спомени още веднъж онзи мач и ще е последното нещо, което ще изречеш преди да завра главата ти в задника на партньора ти. Аз ще изляза и ще смажа своя противник, а дали по този начин ще ти направя услуга изобщо не ме интересува. Аз не помагам на никого освен на себе си, ясно? А сега се разкарайте и двамата..

При тези думи The Destroyer се навира в лицето на Knox и двамата са на път да се сбият, но Jack Cage укротява съотборника си и го избутва назад..

Jack Cage

- Остави го, изрод.. няма смисъл да си цапаш ръцете с него точно сега. Нека го оставим да си свърши работата, а след това ще оберем останките. И след като спечелим титлите на турнира не си мисли, че ще забравим за тази обида, Knox!

Kevin ги изпраща от стаята с пренебрежително сумтене, а камерата проследява как претендентите за титлите заминават по коридора.. когато виждаме по съседен коридор да се движи позната, закачулена фигура.. та това е Bryan Fox! Колко често сме виждали ГМ-ът да се разхожда из коридорите и да е вън от офиса си? Режисьорът го проследява, а шефът достига до една стая и леко отваря вратата. Той се спира на входа и бавно сваля качулката си.. и се втренчва в някого там в пълна тишина. След няколко секунди на напрегнат staredown с човека вътре, Fox се усмихва леко и кимва с глава. "Добра работа" са единствените му думи преди той да сложи отново качулката си и да затвори вратата, след което се оттегля по коридора без изобщо да забелязва камерата, която пък се приближава до вратата и осъзнаваме, че това е съблекалнята на не кой да е, а Markiz Sevar!!

vs.

----------------------------------------------------------------------------------------

Kevin Knox vs. El Hijo del Roca

----------------------------------------------------------------------------------------

Преди участниците в мача по рампата слизат претенднетите за отборните титли, които са посрещнати със освирквания от феновете и заемат места до коментаторската маса. След тях слиза El Hijo del Roca, който е съпровождан от партньора си The Havoc! Те получават стабилни овации и позират за кратко в средата на ринга с титлите, след което Havoc също слиза навън, но не преди да си размени погледи с претендентите. Последен излиза Kevin Knox, който отново е с намръщена физиономия и уверено слиза по рампата, а реакциите са отново отрицателни. Гонгът е бит и двамата изобщо не се бавят, защото сключват схватка в средата на ринга, от която обаче Knox бързо се измъква и се озовава зад противника си.. и му наняса няколко удара с лакти във врата, след което го просва с Neckbreaker! Knox изправя съперника си и го засилва към въжетата, след което веднага тръгва след него с мисълта да го изненада с clothestine в гръб.. но Roca отскача от второто въже и наняса Shoulder Block на връхлитащия Knox! Roca продължава с Body Slam, след което и Leg Drop от място, а веднага след това наняса и Snap DDT и опитва туш.. но противникът му се повдига доста бързо. Roca го изправя и наняса няколко "пържоли", след което от своя страна пробва засилва към въжетата.. но Kevin се мобилизира и контрира с летящ laiat! Knox си наглася отборния шампион за Double Underhook Backbreaker.. но в последния миг Roca реагира и премята съперника си над главата си, след което го подхваща в опит за своя финишър Viva la Uranagi (Standing Side Slam), само че "Dominator" се измъква и наняса мощно Enziguiri в главата на опонента си! Knox остава да лежи за кратко на тепиха след този удар, а Roca се приземява до въжетата и почти изпада от ринга като главата му остава да виси навън. В този миг Jack Cage прави знак към партньора си и The Destroyer издебва момент, в който съдията не гледа.. и мощен ритник в главата на EHDR! Той се изтъркулва обратно държейки се за главата си, а в това време Knox се е изправил отново и изобщо не е видял външната намеса. Той хваща противника си.. и го смазва с FINAL WORD!! Едно...две...три! И нова победа за Kevin Knox.

Winner: Kevin Knox via pinfall

Победителят вдига победоносно ръка и напуска ринга, а в този момент претендентите доволно връхлитат на тепиха и започавт да налагат победеният El Hijo del Roca! Те обаче тотално пренебрегват The Havoc, който се покачва на третото въже.. и изненадва Jack Cage с прекрасна Hurricanranna! Докато се изправи обаче на крака Havoc получава мощен Big Boot в лицето, от който се строполява по гръб. The Destroyer изправя с една ръка съотборника си и двамата продължават да налагат противниците си на "Hostility" като накрая ги довършват с финишърите си. Претендентите отново размазаха шампионите! Те грабват отборните титли и позират с тях в средата на ринга, а камерата ни показва как Kevin Knox се е спрял на върха на рампата и наблюдава цялата ситуация..

*** Commercials ***

След рекламите се намираме в залата, а на ринга вече се намират Vincenzo Tiberi и Angelo, а Dark титлата все още е в тяхно притежание, а с микрофона е Tiberi.

Vincenzo Tiberi

- Никога не съм бил човек на много думи, сега не е изключение.. (обръща се към рампата) Gilbert, аз имам нещо твое, което съм сигурен, че си искаш обратно, а ти също имаш нещо, което аз искам - отговори. Така че ако си искаш титлата ще се наложи да слезеш и да си я вземеш, но бъди сигурен, че преди това да стане ще съм изкопчил от теб всичко, което ме интересува. Писна ми от игрички, така че слизай веднага на ринга!

Следва кратка пауза, в която не се случва нищо.. но след малко светлините в залата започват да пресвяткат и постепенно да избледняват и след малко настава почти пълен мрак, а двамата на ринга се озъртат внимателно. В този момент около титантрона избухват няколко "факли" и на екрана се появява именно шампионът Jerry Gilbert!

Jerry Gilbert

- Ех, заплахи, заплахи. Съжалявам, Vincenzo Tiberi, но аз няма да сляза на ринга, за да взема титлата си. Поне не сега. Но ето какво предложение имам за теб - щом толкова искаш да се срещнем на ринга може да го направим съвсем скоро на Hostility? Ти искаш отговори, а аз искам титлата си.. всичко е ясно, ако аз спечеля ще си получа обратно титлата, а ако ти спечелиш, ще получиш желаните отговори. А бъди сигурен, че те са доста интересни и мога да те уверя, че нищо от случващото се в тази федерация не е случайно.

Vincenzo Tiberi

- Мислиш се за голям хитрец, a Gilbert? Щом си толкова готов да се биеш с мен защо не заложиш и титлата си? Ако аз спечеля, не само че ще получа официално пояса, но след това ще изтръгна тази информация, която криеш от гърлото ти собственоръчно. Как ти звучи това предложение?

Jerry Gilbert

- Звучи ми перфектно.. До скоро, Vincenzo Tiberi...

Gilbert надава зловещ смях и изчезва от екрана, при което осветлението си възвръща нормалния вид, а на ринга Vincenzo Tiberi изглежда доволен и се обръща към Angelo, който само му кимва одобрително, а когато Tiberi се обръща и тръгва обратно към рампата, самият Angelo разтегля леко устните в усмивка..

Зад кулисите сме, където пред камерата е застанал неочакван гост - самият ГМ на шоуто Bryan "Shadow" Fox! Той е в бойно облекло и малко го дели от първият му мач на собственото му творение "Shadow Storm".

Reporter

- Г-н Fox, по-късно тази вечер Вие ще участвате в първия си мач на шоуто си и то такъв за Световната титла. Вече имахте една възможност, но не успяхте да спечелите пояса. Този път обаче срещу Вас има само един противник - омразният ви Jack Spades! Той вече преодоля няколко препятствия, които поставихте на пътя му, но този път той ще се изправи срещу самия Bryan Fox. Като изключим участието ви на "Dark Rising" Вие не сте правили участие на кеч ринг от много време. Какво да очакваме тази вечер от Bryan "Shadow" Fox?

Bryan Fox

- Това, което сте очаквали и сте виждали всеки път - добро представяне и победа. Jack Spades достатъчно дълго време държа тази титла и аз няма да позволя тази отрепка да продължава да е шампион на моето шоу. И тъй като останалите не успяха да му отнемат титлата е време именно аз да се заема с този проблем. Аз съм най-великият кечист, който е стъпвал на ринг в Wrestling Galaxy и успехите ми са по-големи от тези на всеки друг.. на ВСЕКИ! А на Jack Spades само му се иска да бъде този човек и да има моите успехи. За жалост след тази вечер на Spades ще му остане само тази титла за спомен.. а дори и тя му е много. А след като я спечеля ще покажа на всички от ростъра какъв трябва да бъде шампионът на това шоу!

Fox завършва изказването си както винаги с изключително хладнокръвие и увереност.. и в този момент монитора до него се включва и там виждаме следното:

Dark Rising - Elimination Chamber Match

Първата елиминация е факт! Bryan Fox елиминира Vincenzo Tiberi от този мач! Fox остава на колене да си поеме дъх, след което се обръща към освиркващите фенове и вдига показалеца на дясната си ръка в красноречив жест - "един долу, остават четирима!" Bryan се изправя все още вдигнал пръста си и гледайки към тълпата, след което се обръща.. SPEAR!! SPEAR!! SPEAR!! Jack Spades размаза Bryan Fox!! ЕДНО...ДВЕ...ТРИ!! Един от най-големите pop-ове от началото на WG избухва в залата в този миг. Bryan Fox беше елиминиран от мача за титлата!

Bryan Fox

- Хъх, добър опит, Spades, но просто си объркал човека, когото да нападаш с mindgames. Титлата ти ще бъде моя! О, и между другото, не знам дали е нужно да го казвам, но все пак.. всеки, който се намеси в мача ми тази вечер ще бъде мигновено уволнен без изключения. И ако мислите, че това означава поредна скука за Andrew Adams и Markiz Sevar доста се лъжете, защото за разлика от миналата седмица, когато бяха принудени да си партнират, сега те ще се срещнат в 1в1 мач.. и той е СЕГА!

Fox се усмихва злобно и напуска кадър.. какво ли ще се случи в главния мач?

vs.

-------------------------------------------------------------------------------------

Andrew Adams vs. Markiz Sevar

-------------------------------------------------------------------------------------

След събитията от миналата седмица, изглежда, че ГМ-ът е дал възможност на претендентите за титлата да се избият и да вземат предимство преди мача за титлата на ППВ-то. Пръв излиза напереният Markiz Sevar, който обира освиркванията на тълпата. Той сваля робата си и се подготвя за бой, а след малко излиза и противникът му Andrew Adams, който взима не по-малко хейт. С биенето на гонга Sevar веднага се нахвърля на Andrew в опит за chotesline, но Adams успява да избегне удара и да започне да налага Маркиза със серия от kick-oве, които го изтласкват и свалят на земята до сглобките. Съдията пробва да се намеси и да ги раздели, но е избутан настрани от ADA. Той отново отива към Маркиза, но Севар успява бързо да се изправи и двамата започват да си разменят удар след удар .. При един от опитите за удар на Adams, Sevar заляга, отблъсква се от въжетата и го събаря с Big Boot! Sevar веднага ляга върху Adams и пробва туш, но той се повдига преди 2.. Markiz-a изглежда недоволен и отново изправя Адамс и го прехвърля със Snap Suplex последван от Leg Drop от място. Той го покрива в нов опит за туш .. Едно .. Две ... Adams отново успява да се повдигне! Двамата се изправят едновременно и Sevar пробва да го прехвърли с нов суплекс, но Andrew успява да блокира и му прави faceplant! ADA хваща крака му и заключва Single Leg Boston Crab, но Севар е твърде близо до въжетата и се хваща за тях. Адамс обаче отказва да пусне захвата, но съдията го заплашва с дисквалификация и в крайна сметка го пуска. Маркиза се хваща за крака, но няма време да се съвземе, защото Andrew скача и забива коляното в главата му. Севар започва да се гърчи и се изправя с помоща на въжетата .. Adams отново не се бави и го запраща към въжетата .. посрещайки го с мощен Spine Buster .. И започва да дебне за ADA!! Andrew се засилва към Севар в опит за finisher-a си .. НО СЕВАР УСПЯВА ДА СЕ ИЗПРАВИ И ДА ГО ПОВАЛИ СЪС SPEAR!! OMG! Това ли е края? Севар покрива .. Едно .. Две ... Не! Adams се повдига преди третото отброяване. Sevar започва да спори със съдията, но това дава време на Andrew да се изправи .. Маркиза забелязва това и се засилва към него, но е подхванат и тръшнат със Scoop Slam! Двамата лежат в средата на ринга, а съдията започва да отброява .. Отброяването стига до 7 и двамата отново се изправят едновременно .. И се започва с нова размяна на удари! Sevar надделява в схватката, рита Adams в корема и си го наглася за Spiral Bomb.. но Andrew Adams успява да блокира и да изхвърли Sevar от ринга с Back Drop! Adams веднага слиза от ринга и отива при него, докато съдията започва отброяването си! ADA забива няколко uppercut-а на Sevar, след което пробва да го запрати към стълбите, но Севар обръща бича и на свой ред размазва Адамс в стълбите .. Съдията му дава знак да се върнат на ринга, но Маркиза му показва среден пръст и от прави няколко крачки назад .. след което полита към Адамс в опит за нов Spear .. но Andrew успява да се отмести в последната стотна и Маркиза забива тялото си в стълбите! Съдията стига до 8, но на Adams не му пука особено, защото хваща главата на Севар и я забива в металния кол на ринга .. 10! Съдията преброи до 10! Той дава знак да бият гонга .. Мача е DRAW!!!! Adams обаче продължава с ударите си над Маркиза. Той го запраща към защитната преграда, след което го хваща за главата и го връща на ринга .. И отива в единия ъгъл зачаквайки за ADA!!! Дали ще имаме повторение на случката от миналото шоу?!? Andrew се засилва .. Това ще боли .. AD .. НЕ!! Севар си отдръпва главата, след което се изправя и тръшва Adams със Spine Buster последван от множество удари в главата .. Andrew обаче го преобръща и на свой ред започва да го налага .. Двамата започват да се търкалят по ринга, разменяйки си яростни удари .. Накрая охраната идва и се опитва да раздели двамата, но те успяват да се измъкнат и отново започва лют brawl, а ние преминаваме в рекламна пауза!!

Winner: DRAW via double count-out

*** Commercials ***

След рекламите виждаме кадри от brawl-a между претендентите за Световната титла Andrew Adams и Markiz Sevar, които все пак биват разделени от охраната и никой от тях не успява да вземе превес на другия, но все пак нанясат доса щети един на друг, което може да се окаже в полза на шампиона Jack Spades!

Виждаме съблекалнята на The Last Dragon, където младокът е все така унил както в последния месец, когато вратата се отваря рязко и при него влиза Tyler Gold! Gold все още е с тръбата в ръка и изглежда запъхтян.

Tyler Gold

- Мамка му, претърсих цялата зала и не можах да открия тази долна мишка Radox! Не мога да повярвам, че подобен страхливец като него се нарича "една от най-големите легенди на Wrestling Galaxy". Но няма значение, няма да бяга още дълго, защото на "Hostility" ще го спипам.. и най-забавното е, че той самият си донесе тази беля като уреди този мач.

Last Dragon

- Остави това, Tyler.. как се чувстваш след миналото шоу..

Tyler Gold

- Чувствам се страхотно! Зареден съм с енергия и желание за борба повече от всякога и ще го покажа на турнира.. макар че ми се искаше да е още тази вечер. Иначе да, трябваха ми малко шевове след поредната подла атака на Radox, но мога да го уверя, че това беше последния път, в който ме изненадва така. А сега.. мисля, че е време да ми кажеш какви бяха тези глупости от миналото шоу? Защо по дяволите говореше за отказване и беше на косъм да кажеш двете думи, които ще те погребат завинаги в очите на феновете и на всички, които те подкрепят? Трябва ли да съм винаги до теб, за да те подпирам?

The Last Dragon

- Но..

Tyler Gold

- Няма "но"... Вече е време да се вземеш в ръце и да направиш нещо по въпроса! Докажи на Fox и на всички останали, че не са прави и че ти си достатъчно добър, за да бъдеш част от тази федерация!

Last Dragon

- Но как..

Tyler Gold

- Това зависи от теб. Знам, че си достатъчно умен, за да измислиш най-добрия начин. Но и ако спечелиш някой друг мач също няма да навреди..

Двамата се гледат още няколко секунди, след които лицето на Last Dragon придобива сериозен вид и той се изправя. Той кимва твърдо и се запътва нанякъде, а в очите му за първи път се чете увереност. Tyler Gold го изпраща с поглед облегнат на стената и изглежда доволен от постигнатото.. когато изведнъж той се ослушва.. и изведнъж заляга, а на мястото на главата му с ярост се забива метален стол! Radox изпсува и изпуска оръжието хващайки се за ръката.. а Tyler Gold само това чака и връхлита върху него! Той замахва с тръбата, но Radox се отмества в последния миг.. и подло го изритва в слабините! Gold изпуска своето оръжие и се превива, а Radox гневно го изритва в стомаха, след което го хваща и го засилва към една врата, през която Tyler с лекота прелита и разбива на парчета, а двамата се озовават на паркинга на залата. Там Radox наняса още няколко удара на своя враг, след което го хваща за врата и понечва да забие главата му в стъклото на близкостояща кола.. но в последната секунда Gold реагира и подлага крака си, с което се спасява. Той успява да забие няколко удара с лакът в корема на Radox, с което се освобождава от него.. и след това му забива изненадващо Enziguiri, при което Radox се строполява, но докато пада забива главата си в капака на колата! В този момент се намесва охраната, която се опитва да раздели двамата, но Tyler Gold е бесен и не им позволява. Той сграбчва Radox.. и със злоба забива главата му в стъклото на автомобила!! Radox е смазан! Gold обаче не е свършил, защото го полага на капака на колата.. и се покачва на покрива й!! Той е полудял! Охранителите обаче стават по-настъпателни, защото издърпват Radox и го спасяват от унищожение, след което възпират и Gold от по-нататъшна офанзива. Цялата ситуация завършва с това как Gold сипе закани на противника си, който се държи за разкървавеното чело и се усмихва мазно, въпреки болката.

Само минути преди един от най-интересните главни мачове от началото на Wrestling Galaxy, виждаме как шампионът на шоуто Jack Spades върви уверено зад кулисите към рампата с титлата си на рамо, когато е спрян от репортер. Jack, чието лице не е в най-доброто възможно състояние след мача на миналото шоу, все пак се спира и както винаги е ухилен до ушите..

Jack Spades

- Как е, батка? Даже няма да те чакам да ме питаш онзи така изтъркан въпрос, а направо ще отговоря. Да, Bryan Fox се е изградил като едно от най-известните и доминиращи имена в кеча, но истината е, че до сега той само ми топлеше мястото на върха. Времето на Fox изтече в момента, в който загуби от брат си на Night of Legends. Това беше повратната точка в кариерата му и от този миг нататък следва едно дооста дълго падение, защото нали знаете какво казват - колкото по-нависоко си, толкова по тежко падаш. А тази вечер е мигът, в който Fox ще стигне до дъното и ще отстъпи мястото си на някой друг - мен. Явно на него не му хареса, че се набута без причина в мача за титлата на "Dark Rising" и беше сред първите елиминирани, с което се изложи пред всички, и затова реши да се гаври с мен и да ме кара да си защитавам титлата на всяко шоу.. но както виждате, това се оказа в плюс за мен, защото вече имам две успешни защити, а след това шоу те ще станат три.. да не забравяме и предстоящото ППВ, където мисля да ги направим четири. Така че аз мога само да благодаря на Bryan Fox, че ми помага да се изградя като силен шампион още от началото на моя reign и вече уверено изписвам името си сред най-великите шампиони на WG. Но стига толкова приказки.. време е да защитя думите си! Bryan Fox, аз съм готов.. а ти?

Изключително силни думи на шампиона, който изглежда изобщо не се притеснява от предстоящата си среща с шефа на "Shadow Storm" и едно от най-големите имена в историята на федерацията! Какво ли ще се случи в главния мач?!

vs.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Jack Spades © vs. Bryan Fox

-----------------------------------------------------------------------------------------------

It's showtime! Само броени дни преди "Hostility", шампионът Jack Spades среща може би най-тежкото си изпитание в лицето на Bryan "Shadow" Fox. Но дали пък ГМ-ът все още е това, което беше? Време е да разберем! Двамата правят своите entrance-и като съответно Fox получава едни от най-силните освирквания от началото на бранда изобщо, докато Spades е мощно аплодиран и няма човек в залата, който да се надява на негова загуба в този мач! Съдията вдига титлата и я показва на двамата.. и гонг! Феновете са наелектризирани и крещят името на Spades докато той и Fox се обикалят внимателно и не свалят поглед един от друг! Все пак Spades се пресяга напред и Fox отвръща на предизвикателството.. и двамата сключват ръце в борба за надмощие! В първите секунди никой не отстъпва и след малко те хващат раменете си в нова схватка! Този път Bryan Fox изглежда по-съобразителен, защото рязко се извърта и успява да заключи Front Facelock на противника си, който впоследствие преминава в Healock! Той задържа захвата за съвсем кратко, защото Spades се напряга.. и вдига шефа над главата си в опит за Suplex, но Bryan се превърта във въздуха и се приземява на крака, след което опитва да отнесе главата на противника си с lariat.. обаче Jack заляга в последния миг и успява да препъне ГМ-а, който пада по лице на тепиха, а шампиона веднага опитва да заключи Anklelock! Fox обаче се съпротивлява и успява от своя страна да се докопа до краката на опонента си и го преобръща в Small Package!! Едно...две... на косъм!! Масови въздишки сред публиката! Fox се изправя на крака и хваща съперника си в гръб.. и German Suplex с мост! Едно...две.. отново повдигане! Fox не проявява признак на раздразнение, а качва Jack на раменете си.. и опитва Death Valley Driver.. но Spades показва атлетичност, защото се извърта във въздуха и се приземява на крака.. и веднага замахва към лицето на шефа в опит за Superkick.. само че Fox улавя крака му на косъм от лицето си, а Jack не се забавя и скача с другия си крак.. ENZIGUIRI! Fox пада на колене, а шампионът се засилва от въжетата.. SHINING APRENTICE!! Туш.. едно...две......изритване на претендента! Jack Spades не се поколебава, а отива в ъгъла и се покачва на третото въже докато Fox се надига бавно.. и шампионът скача в опит за Tornado DDT, само че Bryan го улавя и го задържа във въздуха! Каква проява на сила! Той вдига Jack над главата си и е на път да го размаже със Spinebuster, но в последната секунда Spades все пак се вкопчва във врата на противника си и довършва хватката си.. TORNADO DDT!! Той отново долазва и го покрива.. едно...две... не! Jack изправя Bryan и си го наглася за Impaler DDT.. но не успява да го вдигне, защото Fox се съпротивлява.. и той съумява да контрира с Vertical Suplex! Веднага след това той прави знак и си наглася Spades.. ще бъде ли това VSP?! Той го вдига над главата си и дори го задържа за кратко там в проява на сила.. но точно, когато е на път да го смаже, Jack контрира и се извърта.. Hurricanranna!! Fox започва да се изправя след тази контра, а Spades вече се е подготвил и дебне за Spear.. но Bryan реагира навреме и издига коляното си, което се забива в главата на връхлитащия шампион! Той отскача назад, а Fox се засилва към него.. и RUNNING STO!! Това ли е краят? Едно...две...тр.. НЕ!! ГМ-ът изобщо не се церемони, а вдига Spades и се опитва да си го нагласи за Lights Out.. само че Jack не му позволява и се измъква, след което качва шефа на раменете си в опит за Devastator... но Fox се съпротивлява яростно и в резултат на това краката му отнасят главата на рефера и той е аут!! Това разколебава шампиона и Bryan се отскубва приземявайки се зад гърба му. Той се оттласква от въжетата и опитва Shadow Strike.. но по някакво чудо Jack прикляка и Fox профучава покрай него, а засилката му го оттласква от срещуположните въжета и той се връща.. но Spades вече го очаква и веднага го качва на раменете си... DEVASTATOR!!! Spades забоде финишъра си!! Той се добира до шефа и прави туша, но няма рефер! Едно...две...три...четири..пет...шест.. но броенето на публиката не се зачита за жалост! Spades става и отчаяно прави знак към рампата, но няма никой! Изведнъж той се сеща нещо и бързо довлачва съдията, след което прави туш и хваща ръката на рефера, с която отброява!! ЕДНО....ДВЕ....ТРИ... НЕ!!! Невероятно, но факт.. Bryan Fox се повдига!! Spades не може да повярва! Той изправя противника си и отново се подготвя за Devastator, но Fox го изненадва с мощен лакът в слепоочието, с който се отскубва и когато шампиона се обръща получава зверски SHADOW STRIKE (Jawbreaker lariat)!!! Съдията леко започва да се размърдва, а Fox се надига бавно до въжетата.. когато изведнъж през тълпата притичва някой. Той прескача бариерата.. но това е The Last Dragon!! Побъркал ли се е той? Dragon се качва от външната страна на ринга и обръща изненадания ГМ към себе си.. и го обесва на третото въже. Fox пада по гръб, а Dragon веднага се качва на въжетата.. и GALACTIC PAIN (Swanton Bomb)!!! WTF?! Dragon се усмихва и се оттегля по рампата докато феновете ще срутят покрива от овации! Реферът се свестява, но не е видял нищо от това, а след малко Fox започва да се надига бавно.. той се обръща.. и SPEAAAAAAAR!!! Spades приковава крака.. ЕДНО....ДВЕ....ТРИ!!! Мощен pop съпровожда поредната успешна защита на титлата за Jack Spades! The Last Dragon прецака Bryan Fox и му коства Световната титла.. какво развитие!!

Winner and STILL Shadow Heavyweight Champion: Jack Spades via pinfall

Spades вдига доволно пояса си, но в този момент по рампата притичва един от противниците му на ППВ-то - Markiz Sevar! Jack не го вижда.. и Sevar го поваля подло в гръб! Той започва да го налага и след малко го вдига и си го наглася за Spiral Bomb.. но в това време през тълпата изскача и третият участник в мача Andrew Adams, който се шмугва на ринга и изненадва Sevar с мощен ритник в лицето! Markiz се изтъркулва от ринга след този удар под погледа на A.D.A, но за нещастие на Adams, Spades се е съвзел зад него и го обръща към себе си, след което бързо го качва на раменете си.. DEVASTATOR!! Най-накрая Jack Spades успя да вземе превес над противниците си и това определено е неговата вечер!! Той грабва титлата си и напуска ринга докато противниците му на "Hostility" лежат на земята около тепиха, а Jack отива на върха на рампата и вдига високо Световната титла. Последният кадър от шоуто пък е на съвзелият се на ринга Bryan Fox, който се е хванал за стомаха и гледа невярващо с ококорени очи...

UNAIRED SEGMENT

(непосредствено след края на шоуто)

Bryan Fox е показан да се прибира зад кулисите след края на мача си все още държейки се за стомаха. Той грубо отказва всякаква помощ и изглежда тотално бесен! За пръв път виждаме ГМ-ът да проявява някакви подобни чувства и да губи хладнокръвието си! Той вижда снимащата камера и веднага застава пред нея..

Bryan Fox

- DRAGON!! Мислиш се за голям хитрец, а? Мислиш се за много умен? МИСЛИШ СЕ ЗА НЯКАКЪВ ГЕРОЙ ЛИ ПО ДЯВОЛИТЕ?! Казах, че ще уволня всеки, който се намеси в мача ми без изключения и си мислиш, че като нямаш договор и нямаш какво да губиш? Е, жестоко се лъжеш, аматьорче! На миналото шоу ти беше на косъм да изречеш думите "Аз напускам", но жалкото ти приятелче Gold те спря в последния момент. Е, след постъпката ти на това шоу желанието ми да те чуя да казваш тези думи се покачи неимоверно аз вече изгарям от нетърпение да ги изречеш. Ето защо на "Hostility" аз и ти ще се срещнем на ринга.. в I QUIT MATCH! Ще те унижя веднъж завинаги и ще те накарам да напуснеш тази федерация! Ще си платиш.. Bryan Fox винаги плаща дълговете си!

Fox изблъсква камерата и се оттегля по коридора.. боже какво ли ни чака на турнира?!

FINAL CARD:

Shadow Heavyweight Championship

Jack Spades © vs. Andrew Adams vs. Markiz Sevar

Dark Championship

Jerry Gilbert © vs. Vincenzo Tiberi /w Angelo

Shadow Tag Team Champonship

The Havoc & El Hijo del Roca © vs. Jack Cage & The Destroyer

I Quit Match

The Last Dragon vs. Bryan Fox

Street Fight

Radox vs. Tyler Gold

Overness-а го чакайте заедно с ППВ-то.

  • Upvote 5

635682_orig.jpg

Link to comment

*BURNING LIGHT INTRO*

WG BURNING LIGHT WG

...

v WRITTEN BY G & MR.3:16!

Шоуто директно започва с музиката на световният шампион на брандът Genesis Rhapsodos (Remus) и той се спуска спокоен под смесените реакции на феновете към ринга. Genesis спечели титлата на Decommissioning при леко противоречив край.. ето и клип от тази съдбоносна за Shawn Aries (The Pain) & Ledg вечер:

...... НО КАКВО на рампата се появява "THE MYSTERY MAN"... маскираният индивид, който нападна няколко пъти Стив Фокс през изминалите месеци и се опита да унищожи едва ли не Burning Light!!!!!!!! Какво прави той тук...

Aries за момент изгубва контрол над движението като вижда "нежеланият гостенин" и Ледж успява да го събори от себе си!!!!!!! Ледж веднага скача на крака и Final Execution (RKO) и за шампионът ARIES!!!!!!!!!!!!!! ОТ НИКЪДЕ....

.... Rhapsody of a Dark Day (Omega Driver) ОТ СТРАНА НА RHAPSODOS ЗА ЛЕДЖ ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОУУУУУУУУУ какъв impact... от къде пък се взе Rhapsodos!!!!!!! Опит за туш над Ледж 1...........2..........3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИМАМЕ НОВ СВЕТОВЕН ШАМПИОН и името му е Genesis Rhapsodos!!! Genesis Rhapsodos is the new WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION в този епичен мач!!

Winner: AND NEW WH CHAMPION Genesis Rhapsodos!!

..

От тогава Genesis не може да бъде дори намерен за коментар, а и Markiz Sevar (Mr.3:16!) е като трън в крака на световният шампион след като спечели претендентско място за титлата му! .. Genesis влиза на ринга и взима един микрофон, а блестящия шампионски пояс е положен славно върху рамото на лицето на Burning Light.

Genesis Rhapsodos

"Въпреки, че избягвах този момент от няколко седмици.. явно трябва да дам обяснение за действията си на Decommissioning! Между нас винаги май е имало доза мискомуникация, не съм ли прав? С течение на времето разбрах, че не само вие.. но и Steve Fox, някак си не успявате да вникнете в това което се опитвам да ви кажа, отказвате да погледнете на нещата през моите очи и това ви обърква.. това ви кара да се обърнете към бледи обвинения! Виждам, че аз съм основният проблем, поради което реших да изляза тук тази вечер и да ви адресирам, да обясня къде точно стои световният ви шампион в момента. Всъщност отговорът на този въпрос е и много прост... Genesis не стои НИКЪДЕ в тази разразяваща се война за лидерството на Burning Light! Лоялността ми се простира до там докъдето се простират и амбициите ми в тази компания и изпълнени с омраза хора, чиято единствена цел на всякаква цена е победа или отмъщение не се вписват като субекти към които мога да изпитам тази лоялност.. искам да знаете това! Аз ще продължа да бъда ваш шампион.. ВАШ.. но не и шампион на Steve Fox, не и шампион на Raven! Амбициите ми са да бъда най-добрият в този brand и вие знаете, че мога да бъда точно това за вас, че и повече.. въпреки видимата мискомуникация която възниква през по-голямата част от времето между нас! Та..."

ЛОЛ.. в залата избухва музиката на Ledg и той се запътва с усмивка на лицето си към ринга! Ledg прекъсва промото на Genesis, какво ли ще стане при тази интересна и очаквана конфронтация!?

Ledg (Заставайки до Rhapsodos с микрофон в ръка)

"Хайде да спрем с глупостите Genesis, а? И ти вътрешно както и аз добре знаем къде стоиш точно.. затова за да улесниш всички ни, за да улесниш Fox просто кажи на целият свят точно в този момент кой подяволите е маскираният нападател и защо излезе точно в нашият мач за да ти донесе едва ли не на поднос титлата!? И двамата знаем, че ако мачът бе продължил.. не ти, а Ledg щеше да вземе както титлата така и тлъстия бонус чек от тази победа! (Освирквания..) Хей.. хей!! Просто казвам истината хора и вътрешно много добре знаете, че всичко щеше да свърши по този начин!"

Преди Genesis да даде отговорът си в образувалата се напрегната ситуация, музиката на Shawn Aries избухва в залата и той също гневен се запътва към ринга..

Shawn Aries (Още с влизането си на ринга)

"СПРЕТЕЕеее.. спретеее.. спретее тази пародия веднага!! (Мощни освирквания!) Нима и двамата забравихте, че аз имам клауза в договорът си която ми гарантира REMATCH!!!.. REMATCH Ledg, REMATCH Genesis.. google it!! Преди да започнете изпълнен с драматизъм спор за това кой има по-голям бицепс Месията на тази несвята дупка си мисли, че е редно да получи отговор на въпросът "Кога ще си върне титлата, която по право е негова!?".. та чакам Genesis, отговори ми сега и чак тогава адресирай тези неверници в публиакта!"

За да стане пълен купонът, с грация към ринга се запътва и главният претендент Markiz Sevar (Mr.3:16!). Маркизът се спира близо до ринга като не се качва за да не изяде някой тупаник от световният шампион, заради действията си през последните няколко седмици!

Markiz Sevar

".. Аз не мисля да те обременявам с тежки въпроси шампионе, не е в стилът на Маркиза! Излязох тук тази вечер само за да кажа на всички ви, че Genesis е мой.. когато.. и както си поискам!! МОЙ!! Да, затова Aries.. затова Ledg, единственото което ви остава да направите е да нахраните шампионският ми кон "Мордекай", защото това ще бъде единсвената ви среща с истинска аристократична особа в този живот че и в друг... Хора това бе поредната вечна и велика мисъл на вашият Маркиз, благодаря ви!" (Огромен HEAT!)

Емоциите са на път да ескалират и да вземат превес в ситуацията, но ето че Steve Fox (G) излиза на рампата с микрофон в ръка, явно за да се справи сетне този спор!

Steve Fox

"Ще карам направо преди да сте съсипали шоуто ми още в самото му начало! На идващото PPV "No Escape" и четиримата ще имате възможността да докажете веднъж за винаги кой заслужава топ мястото в тази компания като цяло.. Току що идвам от важна среща с бордът на директорите и там бе взето решението да бъде въведена нова иновативна идея за мач, който да зарадва вас феновете и същевременно да докаже кой има истинските умения и качества да го спечели и да се измъкне със световният пояс!!.. Да благодаря ви.. и все пак за да оставя въображението на "участниците ни" в този нов експеримент да поработи, ще издам правилата за иновативната ни идея чак другата седмица! Enjoy the rest of the show!!.."

Фокс, усмихнат до уши напуска сцената, а обърканите "лабораторни мишки", които ще вземат участие в новият експеримент на компанията на PPV-то "No Escape".. бавно и предпазливо слизат от ринга за да се отправят към съблекалните си. ЛОЛ какво съобщение на Фокс само..

...

Зад кулисите ни биват показани Stacy Keibler и chairman-ът на Burning Light - Steve Fox, които пак си "гугукат" сладко сладко на някаква тема, след изказването на Fox буквално преди секунди за главният мач на "No Escape".. Fox казва на Стейси да го изчака само за момент докато вземе някакви документи от офиса си, когато ненадейно BURNING LIGHT's TAG TEAM CHAMPIONS King Arthur (kn1gh7er) & The Brit (axl4o) влизат в кадъра, спирайки се до Стейси:

The Brit (Гледайки intense Stacy)

"Ето за това говоря Артър!.. Красота, стил, класа.. нещо което никой от тези хора в залата или селяците в съблекалнята нямат. Г-це Киблър нека аз бъда първият, който да ви поздрави за новия пост като GM на Burning Light!"

Stacy Keibler

"Ами.. благодаря предполагам."

King Arthur

"Бих лъснал.... семейните доспехи висящи на стената в старинната ни къща, ако такава красавица като вас дори само си помисли да я посети някой ден може би?"

Stacy Keibler (Леко учудена)

"Хъх.. не прекалявате ли леко с комплиментите момчета?"

The Brit (Изблъсквайки леко Артър в страни)

"Извинете моят другар, понякога въобще не знае какво говори! Нека ви се представим.. ние сме СВЕТОВНИТЕ ОТБОРНИ ШАМПИОНИ на света (Посочвайки самонадеяно титлата си, flex-вайки бицепса си "уж" случайно докато го прави).. можете да ни викате "Благородните Джентълмени"!!.. На вашите услуги (след лек поклон)!"

Steve Fox (Излизайки от офисът си)

"Тъкмо вас двамата щях да търся.. вместо да се шляете като банда безделници, които така и не са имали стойностен мач за тези tag титли, докажете че струвате нещо! .. Още сега можете да се насочите към ринга, защото ще защитавате златото си срещу отбор по мой избор!.. Хайде "благородници", тръгвайте!"

Публиката избухва, а "Благородните Джентълмени" не изглеждат хич щастливи! Стейси изпраща иронично с "поклон" разгневените tag шампиони, след което двамата с Fox се отправят в неизвестна посока.. Е МАЙ СЛЕДВА МАЧ ЗА TAG TEAM титлите на Burning Light!

...

MATCH #1

BL TAG TEAM TITLES ON THE LINE

2 vs 2

& VS &

The Noble Gentlemen (King Arthur & The Brit) © vs Pete Apple (Petioo09) & "Shinning" Steve Black (Mr.3:16!)

Веднага след това се прехвърлмя на ринга, където вече и двата отбора са си заели местата. Първи мача започват Pete Apple и Arthur. Те се вкопчват в захват и Артур успява да натика опонента си до сглобките където съдията пробва да ги раздели, но "Краля" започва да налага Apple с яростни ритници, като дори го събаря на колене. Съдията го дръпва настрани и го предупреждава, че ще го дисквалифицира, но на "Краля" не му пука особено. Той отново отива при Apple и пробва да го изправи, но получава няколко удара в корема последвани от chotesline! Apple изправя Arhur и му извива ръката, след което отива с него до ъгъла си и прави смяна със Steve Black. Black влиза и се качва на второто въже, откъдето забива elbow drop върху извитата ръка на Артур. Той се хваща за нея и понечва да отиде до съотборника си за да се смени, но "Shinning" Steve Black го обръща и го събаря с унищожителен uppercut последван от туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Black изправя King Arthur и го запраща към въжетата, но Артур се хваща за тях и веднага прави смяна с William Williams. "The Brit" влиза леко неуверено на ринга. Две от новите звезди на Burning Light ще премерят сили. Двамата се вкопчват в захват, но William умело заключва Side Headlock около главата на Steve. Black обаче веднага го изтласква към въжетата, но Williams успява да се спре и да забие Superkick на Black! "The Brit" го изчаква да се изправи отново, след което го хваща и го прехвърля с Belly to Belly Suplex, последван от няколко elbow drop-a от място и туш .. Едно .. Две .. Повдигане! William отново изправя Black към въжетата, след което скача и го събаря с Thesz press последвана от удари в главата. "The Brit" спира с ударите, след което отива до въжетата и започва да се катери по тях .. Moonsault .. Не! Steve се измества в последната секунда и William се разбива на пода. Двамата започват да пълзят към ъглите си и правят смените едновременно - Apple и Arthur отново влизат на ринга един срещу друг! Apple бързо събаря tag шампиона със chotesline последван от arm drag. Arthur се изправя бързо, само за да се озове отново на земята след прекрасно изпълнен drop kick! Ейпъл отива до противниковия ъгъл и събаря William Williams с elbow. Pete се обръща и вече изправилия се Arthur пробва chotesline, но Apple улавя ръката му във въздуха и го просва със Side Effect! Опит за туш .. Едно .. Две .. Не, William успява да се върне на ринга и да прекъсне отброяването. William започва да налага Apple с юмруци и ритници, но Pete успява да блокира един от ритниците му и да му хване крака .. Dragon Screw, последван от бърза смяна с Steve Black .. Blake влиза на ринга и веднага и рита в корема King Arhtur и го прехвърля с Double Underhook Suplex! Steve хваща вече изправилия се William Williams и го запраща към сглобките, след което се засилва към него .. Bicycle Kick! "Shinning" Steve Black изчаква Williams да се изправи .. ROARING ELBOW!!!!!! William пада в пълен нокаут! Black се обръща и зачаква и Arhtur. Чакай! Това са "The Rejects"! Тримата се показват по рампата и бавно закрачват към ринга, а Стив Блек се приближава до въжетата и започва да крещи нещо, но това пък дава време на King Arhur да се изправи. Black се обръща и получава ритник в корема .. EXCALIBUR!!!

Туш .. Едно .. Две ... Триии!!! Шампионите запазиха титлите си!!! "The Rejects" остават няколко секунди на място и се усмихват, след което се прибират задкулисите.

Winners: AND STILL THE TAG TEAM CHAMPIONS.. "The Noble Gentlemen"

...

The Cleaner (dbrm) е интервюиран backstage заради възникналите проблеми с партньора си Max Blade..

The Cleaner

"Блейд .. Блейд .. Блейд .. Така и не се научи. Винаги аз бях по-силната част от отбора, винаги аз печелих победите ни. Да приемем, че първия път когато взехме титлите просто нямахме късмет .. Но втория път .. Там беше виновен единствено и само ти! Ти не успя да опазиш титлите, ти не успя да защитиш това което аз спечелих .. ТИ СИ ВИНОВЕН! Но както винаги, аз ти дадо втори шанс .. А какво направи ти? Тръшна ме с Max Pain .. Хахахах .. Тази болка, която изпитах е нищо в сръвнение с тази която ти ще изпиташ. Да не играем игрички повече .. Вече няма звено, което да ни обединява. Няма "ние". Има само аз. И след турнира, аз ще те пратя точно там, където щеше да си без мен - в дъното на тази федерация. Въпроса е имаш ли топки? Ще приемеш ли предизвикателството ми, въпреки че знаеш, че загубата ти е неизбежна? Давам ти една седмица за отговор .. След което ще действам на своя глава!"

...

MATCH #2

One on One Action

VS

James Douglas (Morrison93) vs "The Next Legend" Tommy Birchall (Challanger1)

Ето че идва и време за вторият мач за вечерта. WRESTLING GALAXY's PIMP James Douglas, недоволен от фактът, че бе туширан от новакът Томи Бирчал миналата седмица е поискал от Стив Фокс този реванш.. Here we go!

Двамата бързо draw-ват guns, като виждаме Collar & Elbow Tie up в центъра на тепиха и борба за надмощие. Томи бързо прилага един моментален Armdrag на опонента си последван от красив Dropkick.. "The Next Legend" започва да позира пред феновете, а разяреният James бие по земята от яд след като бе свален толкова бързо. При вторият tie up, Douglas излиза по-креативен извивайки ръката на Tommy, карайки го от болката да падне на земята по гръб. Бирчал бързо успява да се активизира, скачайки атлетично на краката си от земята и извивайки на свой ред ръката на Douglas. Дъглас веднага от никъде заковава едно DDT за да отправи послание, че опитът ще си каже думата особено в този мач. Douglas изправя Бърчил обратно на краката му и го връща в "Старата школа" с няколко Backhand Chop-a последвани от Vertical Suplex! Имаме опит за туш 1..2... повдигане на The Next Legend! Douglas ядосан изправя опонента си с помощта на Headlock, но Tommy бързо противодейства като изтиква опонента си към въжетата и забивайки му на връщане красив Enzuigiri Kick!! Боже Дъглас се свлича като кукла на земята.. Birchall веднага опитва туш, но също неуспешен. Tommy изправя обратно опонентът си, но получава Eye Rake и красив Swinging Neckreaker.. отново тази липса на опит си казва думата! Douglas, ближейки устните си се приготвя за финишъра си The SDV (Codebreaker)!! Това може да е краят на устрема на главният претендент за PURE титлата! James понечва да извърши движението, когато бива контриран по невероятен начин със Sitout Spinebuster от страна на Birchall!! Оуу.. красота! Tommy бързо изправя опонента си и му заковава Piledriver, след което още държейки захвата извиква към буйните фенове "ONE... MORE... TIME!!".. Следва този sick flipping Piledriver The Canadian Destroyer

и опит за туш 1..2..3!! DONE! Бирчал продължава с невероятният си устрем в WG, но дали ще успее това да стресне Pure шампионът Daniel Ryder (cskar4eto)?

Winner: Tommy Birchall via pinfall!

...

След скандалната загуба по-рано днес "Shinning" Steve Black (Mr.3:16!) & Pete Apple (Petioo09) са показани зад кулисите..

Steve Black

"Шегуваш ли се с мен човече!? Някакви пънкарчета и дилърчета ни подредиха по точи начин.. и защо? В кварталът ми имаше много подобни субекти и като съвестен гражданин гледах да почиствам улиците от тях.. МОИТЕ УЛИЦИ!! Даа.. Улиците на Стив Блек бяха най-чистите в страната, защото подобни backstabbing lowlife плъхове не смееха да продават и грам в моята "махала", но сега явно е време "Сиянието" да се образува и под окото на Daniel Ryder (cskar4eto) и неговите плъхове.. Време е за ново начало в WRESTLING GALAXY!"

Pete Apple

"Братле.. хаха.. те не са дилъри, по скоро някаква групировка от наемници!"

Steve Black

"Още по-зле.. защото Steve Black мрази дори повече нинджи и тем подобни тъпанари! Увити в чаршафи.. хвърлящи метални пластинки с които мога само да си почеша задника.. дресирани да правят салта по сградите като циркови изруди.. умствено изостанали куч..."

Pete Apple (Прекъсвайки Steve)

"Да, да, да мисля че разбрахме.. хаха! Както виждате Сен, Марти.. успяхте да разгневите партньора ми след долната ви намеса тази вечер! Успяхте да ни коствате титлите, но забравяте едно.. в този живот на всяка реакция има и противореакция, затова следващата седмица ако ви стиска ви каним на този ринг за да си разчистим сметките веднъж и за винаги! Ако имате "бонбонките" да го направите, ще ви чакаме.."

Steve Black (Кръстосал намусен ръце в края на сегмента)

".. Не вземайте наркотици и стойте в училище!"

...

Камерата ни прехвърля backstage, където виждаме как Daniel Ryder (cskar4eto) влиза в нечия съблекалня .. и се оказва, че тя е на Genesis Rhapsodos. Той стои спокойно на пейката, без дори да отделя очи от книга която чете.

Daniel Ryder

"Хах .. Genesis .. Или може би трябва да те наричам "Шампионе"? Този бранд не заслужава световен шампион като теб .. той заслужава шампион като мен! Виждаш ли, за разлика от теб аз съм непобеждаван в тази федерация! Всеки, абсолютно всеки изправил се срещу мен беше, е и ще бъде обречен на тотален неуспех! Не ти трябва да се наричаш световен шампион .. Аз трябва да се наричам така! Аз трябва да съм лицето на този бранд! Но както и да е, дойдох просто за да те предупредя .. Знай, че мога да сритам задника ти когато и където си поискам без никакви усилия .. Хм .. Книгата би трябвало да е много интересна, защото не си отделил очи откакто влязох в стаята. Явно наистина нямаш смелост да ме погледнеш в очите... Излез от приказките, това е реалния живот."

Genesis (Вдигайки главата си бавно)

"Завистниците не съумяват да проумеят колко добри са обкръжаващите ги.. така пише тук "шампионе"!.. Но все пак защо не тестваме теорията ти.. аз и ти, един срещу друг тази вечер. (Ставайки и подавайки му книгата) Прочети я .. може и да ти помогне!"

Genesis взима титлата си и напуска съблекалнята, докато Ryder остава "на тръни" ..

...

MATCH #3

One on One Action

VS

Max Blade (maxxxed) vs. Jack Boulder (crazyrex)

Двамата правят бързо своите ентраси, след което се дава начало на мача. Логично по-едрият Max Blade взима надмощие още в началото и забива поредица от десни прави в лицето на Boulder, но при един от тях "The Destroyer" успява да залегне и на свой ред започва да налага Max. Той се отласква от въжетата и забива dropkick в коляното му, след което го хваща в позиция за Buldog. Blade обаче успява да го неутрализира и да го бутне напред, освобождавайки се от хватката. Jack се обръща и отново се засилва към него, но е съборен от мощен chotesline! Blade не губи време и веднага пробва да заключи Camel Clutch, но Boulder успява да блокира и да го преобърне в Roll Up .. Едно .. Две .. Повдигане! Двамата се изправят едновременно и се вкопчват в захват, вместо това Jack Boulder забива няколко колена в корема на Блейд, последвани от facebreaker knee smash! "The Destroyer" натиква Макс до сглобките, където започва да му забива mini spears. Max обаче успява да се съвземе и започва да го налага с яростни удари в гърба му, след което го вдига в опит за Powerbomb .. но Boulder успява да блокира и да го прехвърли в Hurracarana! Boulder се изкачва по въжетата и скача от там в опит за diving headbutt, но Max се отмества и Джак забива главата си в ринга. Max се изправя и си наглася Boulder, тръшвайки го с Pumphandle Slam. Blade се кача на второто въже, откъдето прави Diving Legdrop и пробва туш .. Едно .. Две .. Повдигане на Boulder! Max Blade изправя опонента си и го вдига за финишъра си, но Boulder успява да му се изплъзне и да отиде зад него откъдето успява да направи Double Knee Backbreaker. Boulder си почива няколко секунди, но те за напълно достатъчни на Макс Блейд за да се съвземе .. Той тръгва да се изправя, но "The Destroyer" се отблъсква от въжетата и му прави Shinning Wizard!!! Това ли е краят? Туш .. Едно .. Две .. Не! Blade повдига рамото си преди три! Jack Boulder излгежда отчаян и пробва да запрати Max Blade към въжетата, но Блейд на свой ред обръща бича и Jack се оказва запратения .. Samoan Drop за Boulder! Двамата остават на земята неподвижно, а съдията започва да отброява .. Все пак и двамата започват да се изправят бавно след седмото отброяване .. И те отново са на крака! ЛОЛ! The Cleaner тича по рампата със стол!!! Cleaner се качва на ринга, а Boulder и Max са прекалено заети със себе си за да го видят .. CHAIR SHOT за MAX BLADE !!!! Същата съдба сполита и Jack Boulder, а по лицето на Блейд се стича кръв!! The Cleaner взима микрофон и се приближава до кървящия Блейд.

The Cleaner

"Имаш една седмица .. Една седмица .. ЕДНА СЕДМИЦА!!"

...

ПРЕХВЪРЛЯМЕ се backstage, където е настанала някаква непредвидена ситуация!! Mr. Nessuno (go go) е показан да размята Nightmare (biser) като кукла из съблекалнята му! Враждата на двамата започна миналата седмица на запис на Burning Light, когато "The Dark Beast" без никакво обяснение коства мач на Nightmare и го захвърли като боклук през коментаторската ни маса!

Nessuno продължава да запраща всеки един предмет, който му се изпречи на пътя в съблекалнята към тялото на опитващият да се измъкне Nightmare.. Маскираният новак със сетни сили прави отчаян опит да се добере до вратата, след като пропуска една връхлитаща го пейка чрез бързо кълбо!! Боже, Несуно е направо откачил.. Nightmare започва да лази към коридора..

Nessuno (Вървейки бавно след плячката си)

"БЯГАЙ ФОРЕСТ.. БЯГАЙ!!"

Nightmare вдига ръката си в жест, че не иска повече да се бият. Изправяйки се едвам едвам на краката си лице в лице с усмихнатият Nessuno, Nightmare като че ли още от сега се е предал..

Nessuno

"Това ли беше.. предаваш ли се!? Толкова скоро, наистина съм разочарован! Точно от теб не г.."

Изведнъж от никъде, докато уж иска да бъде прекратен този сблъсък.. Nightmare забива един прекрасен Front Dropkick в гърдите на Nessuno като го изпраща през затворилата се врата на съблекалнята! Nessuno остава под останките от вратата порутвайки я цялата, а Nightmare побягва в неизвестна посока.. Изведнъж като от сцена на филмът "Терминатор", "The Dark Beast" просто изритва парчетата от вратата от себе си и се изправя на крака с маниакален поглед. Кръв се стича от челото на звярът, но той едва ли забелязва тръгвайки отново в преследване на жертвата си.. това наистина се превръща в един болен и извратен "Лов"! Nessuno все пак изгубва Nightmare из коридорите на компанията, а вторият е показан скрит в един от офисите под едно бюро да превързва раната на корема си (образувана от физическата конфронтация от по-рано) с нещо като бинт..

Nessuno (Спирайки се до офисът, оглеждайки се наоколо)

"Колкото и да се криеш маскирани ми приятелю.. Несуно ще те намери рано или късно!! А познай какво се случва когато звярът достигне сетне плячката си и я повали на земята.. Хахаха!"

...

MATCH #4

MAIN EVENT

One on One Action

Champion vs Champion

VS

Genesis Rhapsodos (Remus) vs Daniel "Terror" Ryder (cskar4eto)

Ето, че най-накрая е и време за Main Event-ът, в който Ryder сам се набута срещу един от най-непредсказуемите състезатели в Burning Light брандът.. световният шампион Genesis Rhapsodos! Pure шампионът Terror прави пръв entrance-ът си под освиркванията на феновете, придружен от антуража си "The Rejects" (Marty Jay (Rise of Thunder) & Sen).. Ryder изглежда леко неспокоен, но може ли да го вини човек!? Дали тази вечер няма да претърпи първата си загуба в WRESTLING GALAXY!?

След типичното странно излизане и на Genesis този мач може да започне. Доста бързо двамата tie up-ват в средата, което може само да ни наведе на мислълта, че ще видим динамичен сблъсък. Genesis бързо извива китката на опонентът си и със изненадващ Monkey Flip успява да го изпрати по "д" в другия край на тепиха! Едва ли Райдър е доволен след този ход на Rhapsodos.. След като извиква "SHUT UP!" към феновете, Daniel бързо "взима" втория Tie Up, след като изпъква Wrestling background-ът му (поваля с takedown опонента си). Ryder започва като луд да засипва борещият се отдолу световен шампион с Лакти и удари, докато най-накрая Rhapsodos не го заключва технично в Triangle Choke!! Невероятна контра от страна на Rhapsodos, дали "Терорът" няма да tap out-не за първи път в кариерата си!?

Връщаме се след рекламите, като виждаме как Ryder е притиснал Genesis в сглобката и го засипва с колене в областта на корема! След още няколко секунди "Терор" в сглобката, Даниел изкарва световният шампион от там и му забива красива Back Drop into a Backbreaker комбинация! Имаме опит за туш 1..2.. ЗАМАЛКО! Имаме повдигане. Ryder бързо изправя опонентът си, но отнася от никъде няколко Backhand Chop-a под формата на контра! Genesis завършва серията си с High Kick + Brainbuster combo!! Стабилна офанзива да видим дали обаче ще бъде достатъчна, опит за туш 1...2... и повдигане на Райдър. Genesis бързо грабва тялото на опонентът си и го довлачва до сглобката, след което се качва на нея. Сен веднага разконцентрирва и реферът и световният шампион като този ход дава възможност на Ryder подло да свали поетичния си опонент на земята с Press Slam!! Като бесен Ryder добавя и един Death Valley Driver към миксът..

и опитва да тушира за пореден път Rhapsodos 1...2.... И ТОЗИ ПЪТ НА КОСЪМ!!! Повдигане.. Ryder не изглежда доволен, той butterfly-ва ръцете на Genesis и опитва да го довърши с TIME FOR DEATH Driver-ът си, когато Genesis просто го прехвърля назад над главата си в иновативен и красив бърз туш!! Неее.. Ryder е в безизходица, какъв ход само от страна на Rhapsodos 1..........2...........3!!!!!!!! Дженезис взе победата чисто!! Страхотен завършек, а бързащият Ryder май не стигна до никъде..

Winner: Genesis Rhapsodos via pinfall

..

Веднага след мачът RAVEN СЕ ПОЯВЯВА на Titantron-ът, ръкопляскайки заради изявата на Rhapsodos!!!

Raven

"Отново не разочарова приятелю!!.. Исках просто да те поздравя за победата и да ти кажа, че направи правилното решение преди няколко седмици! Да вярно, че това ти решение ще разтрои... мхмм.. "Някои хора", но ХЕЙ това е животът нали!? Едни печелят.. а други губят! До нови срещи Genesis.."

Rhapsodos остава като потресен от изказването на Raven, когато за пореден път бива атакуван В ГРЪБ от Markiz Sevar!! Sevar поваля на земята световният шампион, след което започва да го налага! Отново настава лудница в шоуто, но ето че Ledg се засилва към ринга.. къде ли стои неговата "лоялност"? Ledg се врязва в Sevar и го отделя от Genesis! Както и се предполага, докато Ledg & Sevar си раздават удари.. до ринга дотичва и Shawn Aries. Shawn и Genesis започват да се налагат, докато в другия край на ринга същото правят Ledg & Sevar!! Хаосът отново настава в Burning Light! В краят на този сегмент Ledg & Genesis излизат "силните", след като изпращат Севар & Ерийс извън тепиха. Шоуто завършва с ЕПИЧЕН Staredown между Ledg & Genesis, докато Shawn & Маркизът ги наблюдават от рампата ядосани.. КАКЪВ BURNING LIGHT САМО!

END..

Edited by G
Link to comment
  • 4 weeks later...

*BURNING LIGHT INTRO*

WG BURNING LIGHT WG

...

v WRITTEN BY G & MR.3:16!

...

- Burning Light тази седмица започва експлозивно с музиката на Semtex Boulevard (Pete Apple & Steve Black), новоизлюпеният отбор в шоуто.. Както може би се сещате, миналата седмица The Rejects (Sen & Marty Jay) им костваха мач за отборното злато, мач срещу настоящите шампиони The Extraordinary Gentlemen (Brit & King) и след изпълнено с тъмни майтапи промо на Black, ето че тази седмица ще наблюдаваме мач между двата отбора, който едва ли ще остане в историята като един дружелюбен и приятелкси сблъсък.

MATCH #1

Tag Team Action

& VS NO PIC &

Semtex Boulevard [Pete Apple (Petioo09) & "Shinning" Steve Black (Mr.3:16)] vs The Rejects [sen & Marty Jay (Rise of Thunder)]

Двата отбора веднага се изправят лице в лице и brawl-ът не закъснява, след като побойникът от улиците Steve Black се изплюва в лицето на Сен!! It's ON! Jay и Apple започват да си раздават множество удари, като същата сцена наблюдаваме и между Black & Sen.. Pete успява само след секунди да изхвърли Джей над горното въже to the outside, докато Steve раздава mini-ритници в лицето на Сен, сграбчил го предварително за врата!! Pete бързо удря Steve по рамото и му дава знак, след което двамата задружно просват Sen със стабилен Double Vertical Suplex в средата на тепиха!!! Блак остава редовната смяна като опитва туш, а Pete изчезва в ъгъла на отбора.. 1....2... и повдигане! Джей също се връща в ъгълът на неговия отбор от отвън и след един eye rake от страна на Sen към Black и кълбо напред, той набързо става редовната смяна. Джей веднага се покатерва на сглобката и от там забива стабилен Front Dropkick в гърдите на зашеметения Steve Black, който се просва по гръб на тепиха и имаме поредният опит за туш 1...2. Неее отново рамото на Стив изпреварва ръката на рефера. Marty изправя опонента си и го засилва към въжетата, като опитва Dropkick... за съжаление Steve успява да се задържи предварително за въжетата и пропуска офанзивата от страна на "The Saint of Punishment"! Steve бързо се засилва и със attitude забива главата на опонента си назад в ринга, след което започва да му раздава множество удари. Sprawl-вайки Jay успява да се отърве от атаките на "Mr. Shinning" и отново да предаде щафетата на Сен! В яростта си Стив не забелязва, че е много близо до ъгълът на опонентите си и още връхлитайки на Марти бива обесен като коледна окраса във въжетата от Сен! Sen влизайки на ринга, бързо прави Spinning Back Kick в корема на Black, след което му забива и Falcon Arrow!!! Лол.. това може и да е краят...1......2.. и повдигане!! Виждаме Pete Apple в ъгълът си, който иска да влезе на всяка цена. Steve сетне започва да мисли разумно и бавно опитва да се довлачи за смяна, естествено бива прекъснат от Sen на няколко пъти чрез Elbow Drop-ове в гърба и Choke-ове. След схватка известно време, Black успява за радост на феновете да вдигне със сила Сен от земята при един Choke и да го простре по лице с един Front Suplex.. Пълзейки Блек успява да се смени с Pete Apple, който като луд забива няколко Clothesline-а и Elbow-а на изправящия се Сен, но при едно от засилванията си, Jay успява да повдигне горното въже и Apple полита към металната преграда навън!! Holly Shit, какъв подъл ход само от страна на Марти!.. Ядосан Блек веднага прескача въжетата, избягва опитите на рефера да го спре и с Hip Toss вкарва Джей в играта!... Като обезумял Steve сритва Jay, след което с уникален ход го смила в съседната сглобка с Running Turnbuckle Powerbomb!!!!!

Оууу.. какъв сблъсък само! Стив извиква обръщайки се нехайно "THAT'S WHAT I'M TALKING ABOUT!!!!!", когато от никъде отнася stiff SUPERKICK право в зъбите от ставащият Sen!!!!!!!.... Това е краят.. Сен пада веднага върху тялото на Стив и опитва туш, но рефера му обяснява веднага, че не Стив е редовната смяна! Sen ядосано започва да се разправя с реферът, когато Apple нахлува на ринга и му прави Reverse DDT from behind!!! Лол... Apple веднага опитва туш...1.....2... това трябва да е края..... ОУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Marty се стоварва върху гърба на Pete от никъде............. SHOOTING STAR PRESS спира туша!!! OMG!!! Какъв луд ход от страна на Джей!!.. Феновете започват да дивеят до ринга, признавайки страхотният мач случващ се пред погледите им!! Стив след известно време, едвам едвам се връща на крака като веднага поема един Enzuigiri Kick в лицето от страна на вече изправилия се Джей!!... Политайки назад Black се среща със сглобката, а Джей със засилка се качва отгоре му и започва да му набива тупаници в лицето!! Разчитайки единствено на адреналина Black отлепя Джей със себе си от сглобката държейки го в Powerbomb позиция и хвърляйки го на крака на земята пред себе си в следващият момент просто му забива един уникален ROLLING ELBOW!!!!!!!!!! Оуууууууууууу.... Джей е нокаутиран, а Стив уморен пада до него! В този момент със сетни сили Pete Apple вдига останките от Sen и заковава един Twist of Fate буквално изнемогнал!!!!!!!

Имаме опит за туш 1...............2..................3!!!!!!!!!! БОЖЕеееееее какъв мач, Semtex Boulevard взеха тежката победа след един от най-невероятните мачове в WG до сега!

Winner: Semtex Boulevard via pinfall!

- За съжаление едва ли Semtex Boulevard ще успеят да се насладят на победата си, защото ето че от рампата се затичват към ринга ОТБОРНИТЕ ШАМПИОНИ The Extraordinary Gentlemen!!! King (kn1gh7er) & Brit (axl4o) се спускат на тепиха и моментално унищожават изправящият се Apple с един Sick Double Spinebuster!!! Steve Black, изнемощял от мачът е вече лесна мишена за подлите шампиони.. които го помитат с ритници навън и прехвърлят тялото му тежко над коментаторската маса, право през коментаторите в другия край!!!!! Оууу Стив се сблъсква лошо с предпазната ограда и телата на коментаторите... Отборните шампиони правят по един "грациозен" поклон и си заминават под освиркванията на феновете, а Semtex Boulevard са буквално смляни!!

..

- The Rejects.. Marty Jay (Rise of Thunder) & Sen са показани да спорят бурно за изгубеният мач из коридорите на залата, когато The Pure Champion Daniel "Terror" Ryder (cskar4eto) и лидер на стейбъла заедно с непознато момче застава срещу тях усмихнат...

Daniel Ryder

"Значи така... просто изгубихте!? Сен не знаех, че един смотан Twist of Fate може да те повали толкова лесно.. и ти Джей, трябва най-сетне да осъзнаеш, че не се намираш в цирка за да правиш свободно подобни салта.. ъмм кълбета и не знам си още какво! На това място се печели с доминация, талант... и терор! Трябва да се научите да вземате това което ви се полага, не някой да ви управлява като маймунки (поглеждайки титлата си).. затова съм и най-добрият тук, запомнете това!"

Marty Jay (Леко изнервен)

"Ще оправим тези нехранимайковци не бери грижа... ти кажи кое е хлапето до теб!?"

Matt Ryder (Kurt Angle 10)

"Хлапе ли!?..."

Daniel Ryder (Възпирайки Мат от евентуална конфронтация)

"Спокойно Мат, той не искаше да те засегне! Това драги ми Джей и драги ми Сен.. е по-малкият ми брат Matt Ryder, той ще бъде част от нас поне докато не си стъпи на краката на това проклето място."

Сен & Джей (Гледайки недоверчиво)

"Ноо.."

Daniel Ryder (Поглеждайки ги на кръв)

"ЗАТОВА... се дръжте добре с него! Хайде Мат остави тези двамата да се самосъжаляват и излез с мен на ринга за да ти покажа как се справя със ситуацията един истински победител!"

- Мат и Даниел продължават надолу по коридора, а докато Сен клати глава недоверчиво, Джей забива яростно един тупаник в кафе машината стояща в близост!

...

- Музиката на новата секси GM-ка на Burning Light Stacy Keibler гръмва в залата и ето, че с елегантно офис костюмче и очилца, държейки бял плик в ръцете си Стейси се насочва към ринга под скандиранията на феновете (some "SLUTcy" Keibler chants?). През седмицата стана ясно, че тя ще има специално изявление, с което ще адресира Wrestling Галактиката и този момент явно е настъпил..

Stacy Keibler (Гледайки белият плик)

"Здравейте, най-сетне имам шансът и привилегията да се срещна очи в очи с вас, след като станах GM на това шоу. Steve Fox вече ме е инструктирал и ето, че в този плик стои отговорът на важният задаван от вас въпрос - "Какво ще представлява четворният мач за световната титла на No Escape?". Изсипаха се много спекулации относно правилата на това иновативно психическо и физическо състезание и вие феновете на WRESTLING GALAXY определено заслужавате разяснение.. още тази вечер!"

- Stacy отваря пликът и насочва погледът си към написаното на листа хартия вътре..

Stacy Keibler

"И така.. дами и господа новата концепция за мач, която ще видите на No Escape, когато Genesis Rhapsodos ще защитава титлата си срещу Markiz Sevar, Ledg & Shawn Aries е наречена "Abolition Chamber of Doom Match".. което ще рече следното -> Масивна клетка ще бъде спусната над ринга и 4-мата участници ще бъдат заключени вътре. Висящата над ринга титла ще може да бъде достигната само чрез една от двете стълби положени до ринга в структурата.. Интересната уловка тук е, че участник може да използва стълбата само ако преди това е хвърлил свой опонент през една от масите под и до ринга в структурата, което ще направи задачата на шампионът и претендентите още по-трудна!! не знам за вас, но аз определено съм развалнувана от подобно...."

- Докато феновете приветстват с отворени обятия правилата за Main Event-ът на No Escape... музиката на Markiz Sevar (Mr.3:16!) избухва в залата и прекъсва изказването на Keibler! Markiz-ът, елегантно облечен както винаги се насочва към ринга със спокойна крачка и усмивка на лице.. какво ли е намислил този мерзавец пък сега!?

Markiz Sevar (Приближавайки се прекалено близо до новата Authority фигура на Burning Light)

"Ухаете прекрасно г-це Киблър.. нека ви се представя, аз съм Маркизът на WRESTLING GALAXY, Емилио Де Алехандро Рейна от заможният род СЕВАР! Но красива жена като вас може да ме нарича просто Севар.. формалностите не са толкова важни в такава ситуация, не мислите ли?"

Stacy Keibler (Отдръпвайки се леко назад)

"Защо ме прекъснахте така, г-н Севар?.."

Markiz Sevar (Започвайки да крачи из ринга наперено, въртейки бастунчето си същевременно)

"Стана ми просто интересно, кой ви дава правото.. на вас и на Фокс да бууквате изтънчена личност като мен в такъв брутален.. ъхх и садистичен мач, който ще се проведе след близо 2 седмици на No Escape!? Имам предвид, разбирам защо сте сложили в този микс примерно Shawn Aries.. та този човек е побъркан фанатик, едва ли ще е трудно да се почувства в къщи при подобна ситуация! Разбирам също така защо сте вкарали в мачът и Genesis, той е шампионът и няма как да не участва.. договорът му не позволява да прояви своеволие. Разбирам честно казано и участието на Ledg.. той е нищо повече от наемник,.. наемник който иска да напълни джоба си с колкото е възможно повече пари!.. Разбирам това, но какво общо имам аз с този вид мач!? Маркизът има пари за 3 живота напред, той произлиза от аристократичен род, в който подобна варварщина и селщина се приема направо като обида... а и той има ШАНС за тази титла, когато си пожелае!! КОГАТО СИ ПОЖЕЛАЕ!!.. Вие сте решили да намалите шансовете ми като измислихте това... това БЕЗУМИЕ, но Маркиз Севар е с всичкия си и ще се наложи да откаже поканата ви да се състезава с риск за живота му дори.. с риск за кариерата му! Станах ли ясен г-це Киблър?.."

Stacy Keibler (Приближавайки се до Севар)

"Знам само.. г-н Севар, че ако продължите със своеволията си, мога просто ей така да ви разкарам от това шоу!! ЕЙ ТАКА! Вие ще се научите да ме уважавате!.."

Markiz Sevar (Приближавайки се до Стейси с лукава усмивка)

"Така ли ще направите!?.."

Stacy Keibler

"Да точно така.. а сега можете да се махнете и от този ринг! По-късно през вечерта ще участвате в отборен мач срещу Genesis Rhapsodos & Ledg, като ваш партньор ще бъде .. Shawn Aries!!"

- Markiz Sevar остава втренчен в красавицата за момент, едва ли не "делейки въздуха" си вече с нея.. след което бавно, отново усмихнат напуска ринга и си заминава по рампата, докато GM-ката на Burning Light продължава да го гледа уверено! Каква конфронтация дами и господа..

...

MATCH #2

WG Pure Title on the line

3 Way Dance

VS VS

Daniel "Terror" Ryder (cskar4eto) © vs Cleaner (dbrm) vs Mr. Nessuno (go go)

Първи на ринга излиза The Cleaner, който обира солиден хейт от публиката .. С не по-малко освирквания на ринга се качва и "The Dark Beast" Mr. Nessuno който гледа с обичайния си маниакален поглед... Музиката на Daniel "Terror" Ryder засвирва в залата и той излиза заедно с по-малкия си брат - Matt Ryder. Daniel се качва на ринга и с видимо нежелания предава титлата на съдията, докато брат му застава край ринга .. ГОНГ! Nessuno напада The Cleaner с мощни удари и го натиква в ъгъла, където не спира. В този момент обаче Daniel Ryder го напада в гръб и след като му забива няколко чука пробва да го запрати в противоположния ъгъл, но не успява и вместо това той отива там. Веднага след това Nessuno засилва и The Cleaner натам и като за финал им прави двойна преса! Lol, чудовището доминира в началото на мача! Nessuno хваща Cleaner и започва да бие главата му в сглобката, но в този момент е обърнат в roll up от Daniel Ryder. Едно... Две .. Повдигане! Замалко Ryder набързо да защити титлата. Nessuno се изправя побеснял, но в този момент Cleaner го хваща в гръб и му забива няколко forearm удъра в тила, след което го бута напред, където Daniel Ryder го рита в корема и му забива DDT. Веднага след това Daniel Ryder налита на The Cleaner и пробва да му нанесе chotesline, но Cleaner се навежда, след което подпуква съперника си със серия от uppercut-и! Точно, когато стигат до ъгъла обаче Cleaner е напандат в гръб от Nessuno, който го хваща и след няколко удара го вдига на ръце и му забива Fallaway Slam! Cleaner се изтъркулва извън ринга, на който остават само Nessuno и Ryder .. Nessuno започва да забива чукове в главата на Шампиона, след което го изхвърля от ринга с мощен lariat!! LOL! На ринга остава Nessuno, който започва да дава знаци за титлата и отново показва самодоволната си усмивка .. Но не забелязва, че зад него е Nightmare с метален стол в ръка!! Той пък от къде се взе?!?! Nightmare се приближава, докато Nessuno още вдига ръцете си в знак на надмощие .. И "Кошмарът" забива зверски Charishot в тила му! Следва и един право в главата!

ОТ удара Nessuno пада до сглобките, а Nightmare се засилва към него хвърляйки стола в лицето му ... VAN TERMINATOR!!! OMG!!! Nessuno започва да кърви, а Nightmare бързо го хваща и го издърпва от ринга, завличайки го backstage! Huh, явно този мач ще продължи 1 vs. 1?! Cleaner и Daniel Ryder вече са се съвзели и се качват едновременно на ринга .. И започва нова размяна на удари! Daniel хваща ръката в един от опитите на Cleaner да забоде удар, след което го запраща към въжетата и го тръшва със SpineBuster в средата на ринга!! Дали това ще е достатъчно .. Туш .. Едно .. Две .. Cleaner се повдига! Daniel отива в единия ъгъл и зачаква Cleaner, готвейки се да го отнесе със Spear .. Той се изправя а Daniel се засилва към него .. Но The Cleaner успява да се отмести в последната секунда и Daniel забива рамото си в металния кол на ринга .. Той се хваща за рамото и се обръща .. но е отнесен със Bicycle Kick!!! Дали ще имаме нов шампион?! Едно .. Две .. Тр .. НЕ! Daniel се хваща за въжетата и прекъсва отброяването ..The Cleaner не може да повярва, но бързо се съвзема и зачаква Daniel "Terror" Ryder .. Явно е време да видим Chicha Bomb!! ЧакаЙ! Братът на шампиона - Matt Ryder се качва на ринга до въжетата и започва да крещи нещо на Cleaner .. The Cleaner се ядосва и отива към него, пробвайки да го събори със мощен lariat .. но Matt заляга и го удря с рамо в корема .. Cleaner се навежда държейки се за корема, но е подхванат от изправилия се Daniel Ryder .. TIME FOR DEATH!! Това е краят, Туш .. Едно .. Две .. Триии!! Да, Daniel Ryder успя да запази титлата си с помощ от своя брат!

Winner: AND STILL PURE CHAMPION Daniel "Terror" Ryder via pinfall

...

- Nightmare (biser) като обезумял е показан да влачи тялото на Nessuno (go go), който все още е зашеметен от chairshot-овете отнесени преди малко. Какво подяволите е намислила "жертвата" на италианският "Тъмен Звяр".. за самия звяр!? Nightmare довлича тялото на Nessuno до един паркиран джип близо до изхода на залата и след няколко тупаника натъпква Mr. Nessuno вътре!! Nightmare се качва в превозното средство и се изстрелва с бясна скорост в неизвестна посока... OMG Nessuno току що бе отвлечен и само един господ знае какво ще стане от тук нататък между тези двамата!!...

...

- "The Next Legend" Tommy Birchall (Challenger1) е показан backstage, да стои срещу една от камерите на компанията.. като бива интервюиран от една от backstege служителките на WG:

Tommy Birchall

"Ясно е, че съм млад.. да опитът не е на моя страна, може би и получих рано този title shot, Но подяволите.. слава не се кове с неангажираност и несигурност. Може и всички в тази арена да мислят, че съм аутсайдерът.. но е важно, че аз мисля, че съм по-скоро следващият.. Pure Champion на Burning Light!!"

Jack Boluder (crazyrex) (Влизайки в кадър и заставайки срещу Tommy)

"Типично!!.. Хора като теб с татусите си.. грима си и още не знам какво, получавате на готово.. без особена причина title shot или Main Event, а хора като мен които работят за всичко което получават остават.. в сянката? Е ОМРЪЗНА МИ от такива като теб пич!!.. Ако наистина си мъж и се мислиш за победител както каза в промото си, защо не заложиш този скъпоценен title shot, който спечели чрез натягане срещу.. МЕН!?"

Tommy Birchall

"Грешиш приятел.. аз спечелих този title shot с труд и упоритост! Но, не съм и страхливец и никога няма да бъда.. имаш мачът още тази вечер!! Щом си мислиш, че трябва да докажеш нещо пред себе си и аз съм главният проблем, главната пречка.. нека да решим всичко в средата на ринга, какво ще кажеш?"

Jack Boluder (Отстъпвайки назад усмихнат)

"Ще те чакам.."

..

- Max Blade (maxxxed) е застанал зад една от backstage камерите...

Max Blade

"Вече виждам всичко кристално чисто Cleaner.. настроенията ти, изблиците ти, дори атаките ти! Единствено и само желаеш да бъдеш ПО-ДОБЪР от мен нали Cleaner, но тази твоя жажда бързо пресъхва когато след всеки един твой подъл ход лека полека осъзнаваш, че всъщност не можеш да бъдеш по-добър... не можеш да ме победиш! Знаеш на какво съм способен, осъзнаваш и факта, че ядях такива като теб за закуска из японските доджота.. това те накара да се изпълнеш с гняв нали!? Това те накара да костваш отборът ни.. един отбор, който макар и с проблеми и без късмет бе на път да се превърне в 3-кратен Отборен шампион!! Грешката за съжаление е направена и вече няма връщане назад.. ще се опитам да ти припомня това докато те размазвам на No Escape братко..."

...

MATCH # 3

One on One match

#1 contenders match for the Pure title

VS

Tommy Birchall (Challenger1) vs Jack Boulder (crezyrex)

Двамата бързо след интродукциите се захващат за работа в средата на ринга, като Boulder на бързо поваля опонентът си с Armdrag и започва да измъчва ръката на противника си със захват. Birchall бързо се изправя на крака, завърта се зад Boulder с помощта на hammer lock и от тази позиция почти моментално опитва Back Drop!!.. Boulder технично се приземява на краката си.. назад и двамата вперват погледи един в друг злобно с обръщането, предизвиквайки момент на аплодисменти от страна на феновете в залата. След кратко обикаляне в кръг, имаме отново tie up, но този път Tommy моментално противодейства с няколко Backhand Chop-а.. Tommy спокойно опитва и European Uppercut, но бива технично блокиран в движение.. и Backslide от страна на The Destroyer 1........2.. лол това бе близко, но повдигане! Tommy се изправя на крака бързо, но се засилва право в поредният Armdrag от страна на Jack! Добро начало за Boulder.. той веднага изправя тялото на The Next Legend, докато вторият се опитва да се добере до краката си и го запраща към въжетата... ОУУУ Boulder сграбчва Tommy за Belly to Belly Suplex, но вторият противодейства с Headbutt, Chinbreaker + DDT Combination!! Какво комбо само, имаме и опит за туш 1....2. и повдигане преди 3! ТОми изправя на крака Боулдър, но вторият със сила изблъсква както себе си така и Бирчал извън въжетата.. двамата продължават боят отвън, разменяйки си всякакви удари! Невероятно конкурентен мач. Двамата WG новаци дори стигат до върха на рампата раздавайки си леви и десни по пътя, докато на ринга съдията отброява до 20!?... За съжаление на феновете, конкурентната омраза между Боулдър & Birchall довежда до Double Countout finish, тъй като и двамата не успяват да се върнат на време до ринга! Ето, че един обещаващ мач тази вечер с голям залог, свърши просто ей така!

Winner: Double Countout

- Boulder се грабва за главата и пада на колене.. когато музиката на Stacy Keibler, GM-ът на BL се пуска в залата и тя излиза на рампата с микрофон в ръце..

Stacy Keibler

"Определено и двамата доказахте тази вечер, че въпреки малкия ви опит тук.. сте годни за мач срещу по-големите риби в този океан.. затова Boulder можеш да спреш да се самообвиняваш, на турнира "No Escape" ти си вкаран автоматично в мачът за Pure титлата, който сега става.. 3 WAY!"

- Публиката гръмва в овации.. а Boulder & Birchall, поглеждайки се усмихнато стискат ръце. Ето, че от никъде Daniel Ryder ще има не 1.. а 2 талантливи и нахъсани за победа опоненти!

..

- Отново виждаме Nightmare, който спира до един строеж джипът, в който е натъпкан Несуно!! Боже това може да се превърне в много много тъмна вечер!! Nightmare отваря багажникът на превозното си средство и предварително завързва ръцете на зашеметеният, окървавен италианец с тиксо. Маскираният кечист изкарва полубудният си враг и го завлича до асансьорчето на строежа намиращо се в близост. Nightmare се спира чак на 10-тият етаж на конструкцията и изблъсква Несуно до ръба на една от гредите..

Nightmare (Дишайки тежко)

"Сега май не си толкова луд? Сега не аз съм плячката... ПОГЛЕДНИ МЕ!! Сега не аз съм плячката Несуно, прав ли съм!?"

Nessuno (Оттръсквайки главата си за да се свести и обръщайки се към Nightmare с лудата си усмивка)

"Единственият начин да не си плячката е да го направиш кошмарче... (Изплювайки малко кръв) Можеш ли да го направиш!? Можеш ли да сложиш край още тук и още сега?.. само така можеш да спреш чудовище като мен Хахах! Давай.."

Nightmare (Замисляйки се)

"Ще те хвърля от тук не разбираш ли.. просто прекрати безсмисленият си лов! Искам думата ти.. кажи, че ще ме оставиш на мира и ще те пусна да си ходиш!"

Nessuno (Усмихвайки се отново)

"Чакам кошмарче.. направи го или ще те преследвам докато един от нас не падне завинаги!! DO IT!!"

- Nightmare чудейки се за известно време, успокоява дишането си.. и след няколко секунди с леко наведена глава просто си тръгва оставяйки Несуно завързан там.

Nessuno (Въргаляйки се по земята като дете с маниакален поглед)

"DOOOOO ITTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!...."

...

- Ето, че най-сетне и шефът на Burning Light ще покаже физиономията си тази вечер.. Ready, Stedy, Go! избухва в залата и Steve Fox (G) се запътва към ринга под овациите на феновете. Както знаем, последно време Steve се занимаваше единствено с измяната на Raven и съюзът му с мистериозният нападател, който все още се подвизава наоколо.. какво ли има да ни каже Fox за това тази вечер!

Steve Fox

"Както знаете драги хорица, наех Стейси Киблър точно поради причината, че имам стари сметки за разчистване. Докато новият GM върши важните дела за бранда Burning Light, Стив Фокс реши да си вземе малка почивка от позицията си тук.. и да се върне към най-любимото си хоби.. естествено то е да РИТА ЗАДНИЦИ!! .. Та вие всички знаете кой е начело в списъкът ми за "сритване", затова дори няма да изпадам в обяснения и въпроси свързани с причината поради която се намирам в тази ситуация. Искам да кажа само следното, чисто и ясно - RAVEN, където и да си... писна ми от твоите гатанки, от твоите занимавки и антисоциални действия, с които искаш да ме свалиш от трона ми!! Не ми пука по какъв път ме водиш с тези монети, които нападателят остави до тялото ми при една от последните ни вечери заедно, доколкото знам може да са просто примамка или средство да отстраниш вниманието ми от истинската цел в случая.. а тя е веднъж за винаги да разкарам крилатия ти задник от компанията ми!! СТИГА ПРИКАЗКИ и загадки Raven... СТИГА.. достатъчно!! Защо просто не се появиш с wrestling attire-ът си на No Escape, както правеше преди и да го направим по old school методът.. Mano-a-mano!?"

- На Стив не му се налага да чака дълго отговор, защото ето че отново Raven се появява на Titantron-ът, а до него послушно стои Мистериозният нападател с маска на лицето си..

Raven

"Знаеш ли, трябва да ти призная нещо.. колкото си глупав толкова и си упорит, това и харесвам в теб Стив! О да ти си твърде забавен за да бъдеш изхвърлен на боклукът! Готов си на всичко за скъпоценната си компания и скъпоценните си фенове лишеи.. е ще ти кажа какво, защо пък не!!... Да, точно така.. от много време насам не съм се веселил така както сега, затова може би... ТИ И АЗ на No Escape е добра идея Фокс!!? Mano-a-mano както се изрази, но има и условие както може би вече си предположил. Знаеш, че Raven не е толкова глупав просто да изгуби всичките си цели в един fist fight с теб нали.. не се казвам Стив Фокс, без да се обиждаш! Условието е, че ако ти загубиш този мач.. не само, че ще остана в Burning Light.. но и ще КОНТРОЛИРАМ BURNING LIGHT!!! Да точно така пиявици.. АЗззз ще контролирам това място, ще го направя най-тъмното свърталище на прокудени от обществото души в цялата галактика. Стига толкова хипи песнички.. цветни дъги.. и простотии.. THE DARK ERA IS COMING!! The Dark era is coming Steve.. помисли си добре и ако си готов да поставиш всичко на карта след тези мои думи, ще очаквам отговорът ти следващата седмица.. QUOTE THE RAVEN...... NEVERMORE!!!!"

- Стив остава замислен, след промото на Raven.. а публиката вече е избухнала в освирквания!! Каква ситуация само се образува тази вечер, Фокс има много важно решение за вземане, дори може би невъзможно такова в рамките на седмица!!

...

- Ledg влиза гневно в съблекалнята на Genesis (Remus), настоявайки от шампионът, който чете книга както винаги спокойно, да обяви най-сетне кой му помага в последно време.. коя е мистериозната фигура която на практика му спечели световната титла:

Genesis Rhapsodos

"Явно тази тъмна страница от главата наречена "World Heavyweight Championship" никога няма да изчезне просто ей така от съзнанието ти, нали Ледж?"

Ledg (С измъчен поглед)

"Виж... просто ми кажи кой ти помага и защо!!"

Genesis Rhapsodos

"Защо това е от такава голяма важност за теб.. мислех, че единственото което ти доставя удоволствие е трупането на пари, трупането на зависимост!!"

Ledg

"ПРОСТО МИ КАЖИ!!.."

Genesis Rhapsodos (Вземайки титлата и излизайки от стаята)

"... не си готов все още да разбереш, никой не е!!"

- Genesis излиза усмихнат, а Ледж не може да се побере в кожата си след тези думи... Shawn Aries (The Pain) е показан да слуша внимателно разговорът, скрит зад една колона намираща се в близост и на ум както обикновено да "крои нещо"!

...

MAIN EVENT

2 vs 2

& VS &

Genesis Rhapsodos (Remus) & Ledg vs Markiz Sevar (Mr.3:16) & Shawn "Devout" Aries (The Pain)

Поредният епичен Main Event е в готовност да избухне тази вечер преди иновативният "Abolition Chamber of Doom Match" между светата 4-ка на Burning Light за световната титла!! Кой ще има психологическото предимство ще разберем тази вечер, защото и 4-мата участници са in action.. в Main Event-ът ни.. TONIGHT!

И между четиримата кечисти има напрежение, как ли ще се разбират в този tag team match е много трудно да се прогнозира! По всичко личи, че Aries & световният шампион Genesis ще бъдат първите редовни смени. Genesis бързо tie up-ва с бившият носител на главната титла в Burning Light, след което го запраща във въжетата.. гътвайки го на земята с помощта на Shoulder Block веднага след което! Засилвайки се във въжетата Genesis прескача тялото на Aries при разминаването, но при второто връщане към центъра на ринга.. The Devout успява от никъде да забоде прекрасен Dropkick в брадичката на Rhapsodos!!... След кратък спор с Markiz Sevar в ъгъла на тъмният отбор, най-сетне смяната е направена и ето, че Markiz-ът отново конфронтира Genesis забивайки му няколко удара в ребрата. Genesis от никъде успява да препъне Маркизът с Drop Toe Hold и да заключи една от специфичните си хватка Song of the Fading Dawn (Texas Cloverleaf)!! Маркизът бързо агонизирайки достига въжетата и реферът успява да накара Дженезис да прекъсне захватът. След кратък дружелюбен спор между реферът и световния шампион, Севар подло както обикновено се възползва от ситуацията и закача врата на Rhapsodos за въжетата като коледно украшение! Маркизът веднага изправя останките от Дженезис и ги заварява за пода с Double Underhook Suplex!! Имаме и опит за туш 1....2. и повдигане! Севар моментално затяга Sleeper Hold на зашеметеният си опонент, но като попарен Genesis се измъква ловко от manoeuvre-а като премята маркиза над главата си. Дженезис избързва до ъгъла си и след intense staredown между него и Ледж, смяната става реалност!! Ледж влиза и залепя бързо 2,3 саблени удара на Sevar, последвани от Back Body Drop!! Ледж is on fire!! "The Money Making Superstar" забива и един лакът за по-сигурно в лицето на Aries, който отегчено дотогава си стои в ъгъла. Aries пада до ринга, а Ледж завършва агресивната си кампания със стабилен Brainbuster на Севар.. това предвещава опасности за маркиза, имайки се предвид, че често след това Ledg доставя и финишърът си The Final Execution (RKO)!! Ledg поглеждайки подло Genesis зачаква жертвата си (Севар) да се изправи, явно за прословутият му финишър... но ето, че положилият качулка на главата си мистериозен ПОМОЩНИК на Genesis се появява върху рампата!!!!! На колко още мистерии ще станем свидетели в Wrestling Galaxy!?!? Ledg като попарен насочва вниманието си към рампата, а след това и към Genesis, който просто слиза от ринга със сериозна физиономия и се отправя към backstage area-та!!!! Току що Дженезис май остави партньора си на СУХО от нищото...... публиката е в шок и Genesis си отнася доза освирквания!! Ледж извиква "I DON'T NEED YOU!!!!!! I'LL FINISH THEM MYSELF!!", след което вдига останките от Маркизът и опитва Final Execution-a си!! Маркизът бързо противодейства като изпраща контрирайки Ледж във въжетата.... От отвън Ерийс дръпва крака на Ledg карайки го да изгуби баланс! Бързо от това разбира се се възползва Sevar като забива страховит

DownWard Spiral (Leg Hook Reverse STO)!!!!! Ledg е в несвяст, а имаме и опит за туш 1.........2...........3!!!!!!!!!! JUST LIKE THAT!!!!!!!! Ledg бе прецакан от един от най-близките му хора в WG, а Маркизът величествено напуска ринга с първата си победа в Burning Light брандът и то над един от главните претенденти за титлата!

Winners: Markiz Sevar & Shawn Aries via pinfall!

- След мачът на сцената остават само Маскираният тип (на рампата) и Ледж (на ринга).. Ледж държейки се за врата гледа свирепо мъжът, каква staredown конфронтация само!! Липсват им единствено револверите.. Мъжът бавно маха качулката от главата си и кърпата от лицето си и пред цялата публика, пред Ledg лъсва лицето на

.............................. BRYAN DANILESON!!!!!!!!!!! Bryan Danielson в WRESTLING GALAXY, какво подяволите!?!? Бившата WWE & ROH суперзвезда има общо с победата на Genesis преди месец.. НО ЗАЩО!? Каква е целта на Danielson, какво прави тук? Въпроси на които ще намерим отговор явно друг път.. Сегментът завършва с учудената физиономия на Ledg и усмихнатият на рампата Bryan Danielson, който не спира да повтаря без микрофон "YES IT WAS ME.. IT WAS ME LEDG!"

.. Каква вечер само!!

Edited by G
Link to comment

OVERNESS SYSTEM

BURNING LIGHT

VIDEO ROSTER

(ЗА МИНАЛОТО ИЗДАНИЕ НА BURNING LIGHT!)

Legend Status

Steve "Lion" Fox (G) - 97 OVER

Main Eventers

Genesis Rhapsodos (Remus) - 85 OVER

Daniel "Terror" Ryder (cskar4eto) - 80 OVER

UPPER CARDERS

Mr. Nessuno (go go) - 77 OVER

Pete Apple (Petioo09) - 75 OVER

Ledg - 74 OVER

The Cleaner (dbrm) - 72 OVER

Shawn Aries (The Pain) - 72 OVER

MID CARDERS

Nightmare (biser) - 69 OVER

"The Next Legend" Tommy Birchall (Challanger1) - 60 OVER

William "The Brit" Williams (axl4o) - 60 OVER

"The Shinning" Steve Black (Mr.3:16!) - 60 OVER

"The Saint of Punishment" Marty Jay (Rise of Thunder) - 55 OVER

Jack Boulder "The Destroyer" (crazyrex) - 54 OVER

Max Blade (maxxxed) - 49 OVER

King Arthur (kn1gh7er) - 49 OVER

Matt Ryder (Kurt Angle 10) - 41 OVER

KЪМ УВОЛНЕНИЕ

James Douglas (Morrison93) - 30 OVER

Edited by G
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...