Jump to content

Най-зле използвания талант през последните 10 години?


axl4o

Recommended Posts

И тази тема е взета от друг форум, но се надявам, че ще помогне да раздвижим този раздел.

Първото десетилтеие от 21 век е към своя край, през него видяхме много нови имена - някой с огромна доза талант и потенциал, някои не. Тук ще може да дискутираме, кои според вас са кечистите с талант и потенциал, които са били най-зле употребени. Освен името на дадения талант може да напишете и защо смятате така, може и да добавите как вие бихте употребили дадения кечист.

Link to comment
ТНЕ DEADMAN

Ако не става дума само за "млади" и "нови", веднага посочвам Кейн! Човека е добър с микрофона, добър на ринга, образа му е уникален, освен това е пряко свързан с образа на "брат му" и това отваря още възможности за добри истории. Като цяло на фона на първите му години в WWE, това, в което го превърнаха си е резил за мене. Или както се казва в днешно време "epic fail". Можеше спокойно да е МЕ-тър, да направи култови вражди с големи имена (не, че не е имал такива, но хем са малко, хем не е спечелил световна титла от тях, освен първата и единствена смешка която му дадоха навремето и я дропна веднага...). Особено откакто свали маската, имаше толкова възможности за добри истории с този му образ, но така и не го ползваха като постоянен МЕ-тър. Просто можеше за последните десетина години да имаме още няколко култови вражди и мачове, които да помним с кеф, както и title reign със световна титла, каквато Кейн заслужава(ше?). Друг е въпроса колко млади звезди можеха да бъдат издигнати от евентуални вражди с него, т.е. от един талант, щеше да потръгне кариерата и на нечий друг талант. А какво направиха? Fake Kane vs Real Kane! Аре нема нужда! Или жалките мачове (и загуби) от Мистерио, Кали и друди несполучливи за "екзекутори" на Кейн индивиди.

Специално за WWE се сещам и за Кърт Енгъл, на който му направиха правилния образ малко късничко.

Също и покойния Крис Беноа, който можеше да не е вечен mid carder/upper mid carder, освен краткото изключение с царуването му със световната титла.

Засега за тези се сещам, пък и честно казано, не искам да се сещам за още.

Edited by ТНЕ DEADMAN

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Link to comment

През тези 10 години един от най-зле използваните, според мен, е Christian. Откакто са ги разделили с Edge в WWE той си е перманентен абонат за мидкарда. Така и не разбрах, защо Винс не вижда нищо повече от мидкардър в него. За какво го върна тогава по дяволите?! Крисчън винаги е показвал невероятни умения на микрофона, а през престоя си в TNA показа наистина на какво е способен, ако му се даде малко свобода. На ринга не е Кърт или Брет, но не е и Кали, ако трябва, може да изнесе мача и срещу правилният опоненет може да се получат доста стабилни мачове. Като цяло има всичко за да бъде един от "The top dogs", особено в WWE, където се набляга повече на историите. Не мисля, че заслужава по-малко от постиженията на Едж и се надявам, че през второто десетилетие на 21 век, ще го видим най-накрая в ME и с така жадуваната титла, преди да е станало твърде късно :rolleyes: .

Link to comment

Много добра тема, страхотни дискусии могат да се заформят. Сега ще изброя няколко таланта, които бяха използвани по ужасен начин, а според мен имаха огромен потенциал. Каne и Christian няма да ги споменавам, тъй като по-горе сте писали за тях.

Muhammad Hassan - Колко от вас си го спомнят? Това беше човек с уникален образ, който събираше ЗВЕРСКИ heat от публиката на WWE и имаше страхотни възможности да се превърне в нещо голямо. Беше млад (справка в уикипедия показва, че сега е на 28 години), атлетичен, правеше добри мачове, а на микрофона мачкаше. И какво се случи с него в крайна сметка? От WWE решиха, че ще е крайно интересно да направят сегмент, в който той е подпомогнат от маскирани терористи. Само дето не съозбразиха, че по същото време бяха извършени няколко терористични акта в Лондон. Отзвукът от това бе огромен и така от WWE просто решиха да закопаят човека и образът бе свален от екран.

Charlie Haas - За мен винаги той е бил по-добрият от Шелтън Бенджамин, затова слагам тук него. Страшно техничен, но никога не стана нещо повече от mid-carder.

Mordecai/Seven/Kevin Thorn - В последните му изяви (в WWE-ECW) не съм го гледал много, но преди това той направо мачкаше. Образът на Mordecai беше интересен и можеше да се превърне в наследник на Taker поне според мен. За жалост и той си отиде от WWE съвсем безславно. Някой от по-старите форумци може да си спомня един дневник, който бяхме тръгнали да правим с Фил. Е, там Mordecai щеше да прекрати серията на Taker на WM след сериозен пуш. Мисля, че и в реалния живот това можеше да се случи, но уви.

Paul London - Беше уникален в ROH, подписа го от WWE и го ползваха за атракция. Не постигна нищо освен незначителни Cruiserweight & Tag Team титли. А вместо да пушват хора като MVP, Ziggler и тем подобни можеха пре-спокойно да направят от Paul London поне upper mid-carder.

За тези се сещам набързо, ще следя темата с интерес. ;)

Edited by Loop
Link to comment
HEIDENREICH

Най-дразнещо за мен бе използването на Пол Бърчил.Човека ми направи страшно впечатление в мачове от FWA,качени от Фил ,като се изумих от неговата скорост и атлетизъм.

Ако наистина уволнят Даниелсън -това ще е най-голямата им идиотщина от много много време насам( а идиотщините при тях не са една или две)

Какво направиха в WWE- партньор на Ригал,пират с най-куул финишъра в цялата федерация,джобър,извратеняк дето иска да сецне сестра си,джобър.

Пукам се от яд.Набедиха го,че не предизвиква реакции от публиката,но с този букинг какво очакват.

За Мохамед Хасан съм съгласен с мнението на колегата -цялата история с тероризма бе идиотщина от началото до края.

Има и други ,които стават жертва на липсата на плаове за тях ,или получават пуш,който после необяснимо защо е прекратен - в тази група влизат MVP,Mr Kennedy ,Koffi ,Kozlov и много много други.

За TNA нямам наблюдения ,как използват кечистите и колко народ са закопали,показаха на WWE как правилно да се използват Kennedy & Elijah Burke ,но хора като джихад реват за начина по който третират Кристофър Даниълс ,а лично аз не съм доволен от използването на Самоа Джо в последните няколко години.

 

Link to comment

За Хасан освен, че WWE бяха виновни, но и терористичните атаки ги прецакаха много, защото доколкото си спомням тези атаки се случиха един или два дена преди излъчването на SD и от WWE не са имали време да edit-нат сцената. Но това не им пречеше да махнат Хасан като образ и да му измислят нов.

За Бърчил - това беше втория човек, който мислех да напиша. Наистина уникален талант - супер беше на ринга, особено ако гледате мачовете му в FWA, уникален финишър и също така доста добър зад микрофона. не знам защо WWE никога не му дадоха свестен образ (може би този в началото, като партньор на Ригал, не беше чак толкова зле). Като заговорихме за него, някой знае ли къде се намира сега ? Той е един ex-WWE, който не бих отказал да видя в TNA с хубав образ.

  • Upvote 3
Link to comment
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...