G Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 (edited) Темата няма кой знае колко смисъл и е крадена от друг форум но от известно време насам няма дискусии в този раздел, затова който има подобни виждания за някой кечист, разбира се и причини може да ги изтъкне в темата. Ще дам пример с няколко случая за които се сещам.. CM Punk -> Главно защото с тази промяна в образът му малко или много не виждам от невероятните му кеч умения на ринга.. (образът си е awesome, но когато я няма тази част просто все едно не гледам CM Punk..) Santino -> Преди да направи face turn този образ ми беше един от любимите в RAW, сега не знам.... просто трябва refresh, изтърка се! Tyler Black -> Когато "излезе на пазара" бе една много обещаваща суперзвезда, дори която можеше да се позиционира в Mainstream компаниите.. но с годините просто не претърпя грам развитие това хлапе въпреки пушът, забива на едно място някак си (Хубави мачове и до там..) John Morrison -> Умения бол, дори образ бол.. нормални mic skills.. НО ЗАЩО МИ Е ТОЛКОВА СКУЧЕН!? Защо нищо не се случва при това хлапе, защо не се развива.. Ако се сетя ще постна и още.. вие сте :) Edited June 12, 2010 by G Veetor, Kurt Angle 10, Petioo09 and 4 others 7 Quote Link to comment
`Heartbreaker` Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 John Morrison - Определено като фейс не е толкова интересен, дори както ти сам каза скучен. Когато беше хийл ми се искаше да видя Джон Морисън фейс, но уви това понятие съдържа оксиморони. Може би под хийл искам онзи Морисън от 2007, когато спечели тилата на И Си Дабълю. Christian - поредният закопан образ ама напълно закопан. На негово място се чудя как въобще бих преподписал с федерацията без отреден пуш в договора си. Kane - на всички ни е ясно, че Кейн без маска не е Кейн! Сякаш напълно друг човек е вкаран в ростера под това име. Скучен, бавен, изтъркан образ! G, go go and donut 3 Quote Link to comment
ТНЕ DEADMAN Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 (edited) MVP - В heel периода си беше доста добър, умееше да трупа heat, правеше добри промота, добри вражди и мачове, любима ми е враждата му с Кейн например. Като цяло си беше добър образа му, нямаше скука около него, даже имаше и fun моменти. Може и през heel периода по едно време да се губеше, но не може да се сравнява с това, в което се превърна след turn-а си. Еднообразен на ринга, на микрофона, скучен (с мааалки проблясъчета на моменти). Освен това, преди си беше утвърдил upper mid-crad позицията, че даже имаше и читав title reign. Сега е просто една PG издънка, която май няма да види дори отборни титли. Но това разбира се не е заради самия него... Другият, за който се сещам е Triple H - НИЩО ОБЩО С "ЦЕРЕБРАЛНИЯ УБИЕЦ"! НИЩО ОБЩО С "ИГРАТА"! Нито в образа си е същия, нито на ринга е с онзи хъс и злоба, с които се превърна в един от най-великите образи в историята (поне според мен). Донякъде и при него е заради PG ерата, но поне на ринга можеше да се раздава една идейка повече. Ясно ми е, че вече не е толкова млад, че има много контузии, че някои движения вече не са разрешени за използване, но все пак - един facebuster не може да направи като едно време ( в момента го прави толкова фалшиво, че даже е смешно) или spinebuster - няма го онзи гняв. Като цяло го няма в погледа му желанието да размаже съперника, да доминира тотално. Дори откъм визия е нелеп! Преди - кожено рокерско яке, дънки, бесен поглед. Сега - фланелки със странни цветове (рядко са сполучливи), смешни "модерни" дънки, "бейзболна" шапка и олендзен поглед като на селски тарикат, който си прави бъзици (често изтъркани и несполучливи) с всички. Засега за тези двамата се сещам. Edited June 13, 2010 by ТНЕ DEADMAN Brock_Lesnar, mass1v3, Petioo09 and 2 others 5 Quote [img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img] Link to comment
- THE SUPERStar Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Cena - Имаше един период в който му бях фен, ама на човек да му писне, как може при 10 поредни мача нешампионатни ти да нямаш загуба. До 2004 година края си беше печен не с тоя образ като сега..... Quote [center][img]http://picbg.net/u/37901/36302/491087.jpg[/img][/center] Link to comment
Florida`hero Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Mr. Anderson - не мисля, че най-подходящия образ за него е този в момента. Всъщност не знам дали е face или heel. Преди когато дразнеше всеки срещнат радваше много, а сега като се "съюзи" с Hardy просто не е този Anderson, който сме свикнали да гледаме и който ни забавляваше. Дано този гимик е кратковременен. Tr!oN, reni_89, mass1v3 and 2 others 5 Quote Link to comment
Tr!oN Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 (edited) Другият, за който се сещам е Triple H - НИЩО ОБЩО С "ЦЕРЕБРАЛНИЯ УБИЕЦ"! НИЩО ОБЩО С "ИГРАТА"! Нито в образа си е същия, нито на ринга е с онзи хъс и злоба, с които се превърна в един от най-великите образи в историята (поне според мен). Донякъде и при него е заради PG ерата, но поне на ринга можеше да се раздава една идейка повече. Ясно ми е, че вече не е толкова млад, че има много контузии, че някои движения вече не са разрешени за използване, но все пак - един facebuster не може да направи като едно време ( в момента го прави толкова фалшиво, че даже е смешно) или spinebuster - няма го онзи гняв. Като цяло го няма в погледа му желанието да размаже съперника, да доминира тотално. Дори откъм визия е нелеп! Преди - кожено рокерско яке, дънки, бесен поглед. Сега - фланелки със странни цветове (рядко са сполучливи), смешни "модерни" дънки, "бейзболна" шапка и олендзен поглед като на селски тарикат, който си прави бъзици (често изтъркани и несполучливи) с всички. Напълно съм съгласен с теб за Triple H наистина липсва нещо при него. Chris Jericho - Не стига че се гаврят с него по всевъзможни начини но и образа му е толкова постен и глупав и постоянно повтаря едно и също, а и на скоро видяхме как негово промо беше цялото написано без да има никакви импровизация от него. Определено липсва тоя Y2J образ който просто радваше окото на макс. А и да не споменаваме и Walls of Jericho и Lionsalt които преди му бяха финишъри сега са повече като trademark движение а и да не говорим колко рядко сме виждали да уцели някой с Lionsalt. Вярно е обаче че последните години са му най-успешни от към титли имам предвид. Christian - Мачовете са му доста еднотипни образ няма никакъв(в момента) изобщо не е имал добър период за дълго време в WWE. Един heel търн може да му дойде доста добре на Christian в момента. Добре че беше TNA да го възродят. А сега е толкова скучен че аз само заради добрите стари времена се надявам да го пушнат а не защото в момента е интересен или каквото и да е било. Undertaker - С тоя образ в който ако се случи да говори то ще е за враждата му на Mania или случайно може би за разнообразие да говори за някой негов мач на предстоящо PPV ми е много скучен. За мен най-забавния му период беше като biker та той в реалния живот си е такъв и доста кефеше. Сега обаче с тоя образ той е "най-силния" във федерацията а и последните години са му най-успешни от към титли но за мен си ми остава доста скучен. CM Punk - В началния образ на heel търна в който имаше feud с Jeff Hardy и Undertaker просто беше изключително добър всички във форума не спирахме да му се радваве на всяко негово действие. Сега обаче с тоя образ на Straight Edge ми е доста скучен и противен не че се справя зле това е вън от съмнение че е на ниво но просто образа му за мене е доста скучен. Edge - Липсва ми онзи Edge от периода му с Лита беше просто най-силния му период в кариерата а и имаше доста запомнящи се вражди по това време. Edited June 13, 2010 by Tr!oN ReAl MaDrID, jerichoholic, HBK_forever and 2 others 5 Quote Link to comment
Metzgermeister Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 (edited) Triple H - THE DEADMAN изложи повечето причини, но да добавя и още нещо. В по-ранните години от кариерата му, особено 2000-та, през която участва в брутални мачове срещу Фоли и в Iron Man Mаtch спещу Скалата, повече сякаш работи и си скъсва задника, за да стане шампион. Показва, че го заслужава, вземайки участие в мачове, които не са за всеки и в които трябва да ти стиска, за да участваш. Докато сега рейновете ги получава сякаш само заради връзките си със Стефани и Винс. The Undertaker - да ме извинявате, ама този импотентен образ, с който е в последните 6 години и който се изтърка отвсякъде, е отвратителен. Първо на първо да спре да ходи на солариум - един мъртвец трябва да е блед, а не с кожа, изпечена като на пиле на грил! Сенките под очите изглеждат повече педалски, отколкото мъртвешки. Да не забравяме и как отдавна вече не е демоничен и погледът му се е превърнал от страшен и пронизващ в тъп и смешен. Промота почти вече не реже, ако не броим враждата с Шон тази година. Глупаво е да се говори за мистерия около образа, защото тя изчезна още през 2000 г. с появата на The American Badass, който дори ни представи жена си и ни открехна за личния си живот. Най-добре е образът му да бъде нещо средно между American Badass & Lord of Darkness. Да излиза с някое лудо индъстриъл метъл парче и възседнал мотор, като същевременно продължи да бъде "Мъртвецът" и да говори с много метафорични образи. Кефи ме как през август, 1999 г. можем да го видим да пристига с нормалните си дрехи и със слънчеви цайси, а после да излиза до ринга с екипа си. Ето нещо такова трябва да бъде, според мен. Angelina Love - всички си спомнят какъв Beautiful People марк бях миналата година по това време. Всичко около стейбъла взе да се забозва покрай освобождаването от договора и миналия септември и привличането към състава на Lacey von Erich, колкото и секси да е тя. И колкото и да имах надежда през януари за връщането и в стейбъла, толкова бях и разочарован, когато търнна фейс. Просто не и ходи да бъде фейс - излъчването и е на типична злобна кучка, която ще те прецака и ще ти направи всякакви гадости в името на това, а и много добре си влизаше в образа. Сега трябва да се задоволявам с жалката и PG имитация Мишел МакКул, която е най-близко в момента до хийл Анджелина от миналата година. Goldust - вярно е, че PG ерата не позволява да бъде върнат бисексуалният образ на Голдъст, който едва ли не ухажваше опонентите си през 1996 г., но нека поне не го използват като клоун и джобър. Да го направят малко по-психо и повече да акцентуват на това, че е ветеран - хем публиката ще го уважава повече. Смешно е да си мислим, че с подобен образ може да бъде световен шампион, но няколко рейна с интерконтиненталното злато ще му дойдат на място и ще го издигнат като солиден upper mid-carder въпреки понапредналата му възраст. The Greаt Khali - типичният монстър хийл, който да бъде освиркван от публиката и да получи скандирания "USA! USA!". Може и да е пълно дърво на ринга, но през 2006 г. това ми беше един то любимите образи в WWE, а когато дебютира, едва успях да дочакам следващия "Smackdown", за да разбера повече за този нов гигант, който разхвърляше Гробаря като парцалена кукла. Музиката на Panjabi MC и фейс търнът му са неща, които сериозно ме дразнят и убиват интереса ми към него. Едит: Hornswoggle - забравих за така омразното на всички смаркове джудже. Когато се появи преди 4 години и го наричаха още Little Bastard, беше забавно да гледаш как някакъв леприкон изниква с бясна физиономия и надъхан изпод ринга и ступва опонентите на Финли зад гърба на съдията или му подава втора тояжка, след което бива наритан от ирландеца, за да се върне навреме откъдето е излязъл. Забавна беше и враждата на двамата срещу големия и малкия Boogeyman. Всичко затъпя обаче покрай историята, че той бил незаконният син на Винс. Сега на всичкото отгоре се опитват и да го изкарат, че не може да говори членоразделно. Малоумните сегменти с негово участие са до болка познати на всички ни. Jerry Lawler - тук няма да се обяснявам надълго и нашироко. Просто WWE има нужда от добрия стар Кинг, който става дори циничен в опитите си сляпо да защитатава хийловете. Майкъл Кол не става за хийл коментатор, а Мат Страйкър е по-скоро туийнър. Edited June 13, 2010 by Metzgermeister Petioo09, The1948One, G and 9 others 12 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Randy Orton-По време на Еволюция периода и по време на враждата с Гробаря,той човек ми пълнеше душата всеки път като излезеше.Полудявах всеки път като чуех добрата стара Burn my Light.А сега какво-направили му някакъв напълно спекъл образ.Правилно прочетохте-спекъл.Аз не мога да разбера в последната година-година и половина този човек с какъв образ е.Уж преглеждам сегментите внимателно,гледам мачовете му и немога да разбера какъв по дяволите е неговия образ.Освен като страхлив хийл,Ренди не се изявява като добрия стар Legend Killer. Masaki and ReAl MaDrID 2 Quote Link to comment
TheSaltonSea Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Kane - на всички ни е ясно, че Кейн без маска не е Кейн! Сякаш напълно друг човек е вкаран в ростера под това име. Скучен, бавен, изтъркан образ! Мда, до скоро наистина беше така и супер много се дразнех, но от 1-2 седмици както се развиват нещата има шанс да видим старият монстър Кейн, на последният Смак, като излезе послдният път за да ги разхвърля, забелязахте ли, как се спря за няколко секунди пред ринга и сякаш "превключи" на друга програма и стана отново супер силен и развъртя всички на ринга, включително и Биг Шоу ... Според мен това е знак, че старият Кейн се завръща Дано е така де :D HBK_forever 1 Quote Everyone else might be a Paul Heyman guy, i'm a Paul Bearer guy. Link to comment
Xzibit Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Randy Orton-По време на Еволюция периода и по време на враждата с Гробаря,той човек ми пълнеше душата всеки път като излезеше.Полудявах всеки път като чуех добрата стара Burn my Light.А сега какво-направили му някакъв напълно спекъл образ.Правилно прочетохте-спекъл.Аз не мога да разбера в последната година-година и половина този човек с какъв образ е.Уж преглеждам сегментите внимателно,гледам мачовете му и немога да разбера какъв по дяволите е неговия образ.Освен като страхлив хийл,Ренди не се изявява като добрия стар Legend Killer. Ти луд ли си? Образът му в момента е в пъти по-добър... късо подстриган, мощни татууууута... баш български скинар. А движенията му по ринга в стил 'лунатик' го правят още по-добър. reppotswohS, HBK_forever, Petioo09 and 4 others 7 Quote 3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion Link to comment
Extreme_Enigma Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Определено Джон Сина:като rapping heel си беше просто awesome,с целия тоя disrespect към Тейкър,Енгъл,Леснър или Еди...Сега хич не мога да го дишам... :angry: Quote [img]http://img342.imageshack.us/img342/9075/cx23dq.jpg[/img] Link to comment
Recommended Posts