Jump to content

Worst Tag Team Ever

Recommended Posts

PostMortem

Нека всеки да изкаже мнението си, кой е най - лошият отбор в историята. Гласува се само за един отбор, а след известен период от време(като се съберат повече мнения) ще направи и класация. Сега е времето да отприщите хейтърщината :happy:

Моят глас отива за Road Dogg & K-Kwik, никога не съм можел да ги понасям. Първо двадесет-минутното им интро и досадно пеене, второ скучният им кеч стил, пък и трето, просто не бях добър отбор.

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Зависи какви tag team-ове да добавим.Дългогодишните партньори в 1-2 федерации, или изгъзици на WWE тип "The Great Khali & Matt Hardy".

Гласувам и аз за The Band, а ако може и с още едно място - Cryme Tyme.

• Upvote 2
Metzgermeister

The Bodydonnas - невероятно тъпо име, звучащо по-скоро като "The Primadonnas", гарнирано с изключително педалски външен вид, тъпи псевдоними (Skip & Zip). Дори Съни не може да им помогне да издрапат назад в класацията, особено предвид как по-късно я заменят с травестит. И никой да не ми говори за Били и Чък - те са цвете за мирисане в сравнение с тях, а и все пак, както по-късно се оказва, мениджърът им Рико ги е карал да се правят на педали с цел реклама. Пък и бяха интересни за гледане.

Edited by Metzgermeister
  • Upvote 2

The1948One

Не знам защо гласувате за The Band, като дефакто те са си The Outsiders, а да твърдиш че Outsiders са най-лошия отбор в историята меко казано е... тъпо, вярно вече са стари и не могат да изнесат добри мачове, но 15-те години , когато бяха на върха на wrestling света явно се игнорират.

Иначе за най-лош отбор е доста относително, може би The Bushwhackers, който си бяха мъка за гледане на ринга, макар че бяха много симпатичен, за мен лично отбор.

HeaDMaKeR™

Finlay and Hornswoggle - Мисля, че това е достъчно, няма какво да се обеснява... Даже този "отбор" имаше мач на PPV :( смятайййй...

• Upvote 2

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

Не знам защо гласувате за The Band, като дефакто те са си The Outsiders, а да твърдиш че Outsiders са най-лошия отбор в историята меко казано е... тъпо, вярно вече са стари и не могат да изнесат добри мачове, но 15-те години , когато бяха на върха на wrestling света явно се игнорират.

Иначе за най-лош отбор е доста относително, може би The Bushwhackers, който си бяха мъка за гледане на ринга, макар че бяха много симпатичен, за мен лично отбор.

The Outsidsers са си The Outsiders,когато бяха преди 15 години,сега са The Band,които не стават за нищо,или поне алкоХол.Вярно е,че са един велик отбор,но не и в TNA.

И аз ще гласувам за The Band,които са ми доста скучни сега.Не знам защо изобщо взеха и таг титлите,вместо да ги дадат на по-млади от тях таланти като MCMG...

• Upvote 2
Chris_Jericho

По принцип винаги съм се дразнел на отбори, които ги събират от нищото и то фейсове, само и само heel tag teams да имат противници за едно-две шоута.Нещо като "еднодневки" :D - не стига, че не са интересни, не се задържат много, ами и не се запомнят с нищо - Hornswoggle and Finlay, MVP and Mark Henry, MVP and JTG, Curt Hawkins and Zack Ryder(тях ги спаси историята около La Familia, инак и те щяха да са като останалите, мисля че имаха един единствен reign WWE Tag Team Titles).От всичките тези най-лошия отбор е Hornswoggle and Finlay, затова гласувам за тях.

Edited by Chris_Jericho

Изображение

lax_4-life

Ми има много отбори на който не са от най добрите. Гласувам Matt Hardy и The Great Khali.

• Upvote 2
Rise of Thunder

Stone Cold/Dude Love-Знам,че ще ме засипете с минуси,но това е факт.Това,че спечелиха отборните титли от Фондацията Хард абсолютно нищо не означава.Просто те нямаха химия помежду си.Ледения гледаше като гръмнат кой му е партньор в онзи мач,а като спечелиха титлите,се радваше колкото на погребение.Глупав отбор просто.

• Upvote 3
DeepFreezе

Finlay и Hornswoggle...Ако може да се нарече тим. Има още доста такива - Matt Hardy и The Great Khali , Crime Time , но Finlay и Hornswoggle са най-зле. Глас за тях.

Edited by DeepFreezе
RcadestickR

Pretty Wonderful (Paul Roma & Paul Orndorff) - Всичко свързано с Paul Roma...брррррр :dry:

• Upvote 2

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png