Jump to content

Wrestlemania, Smackdown и ROH на живо

wcwmaniac

Recommended Posts

Shawn_Michaels

Крайно време беше да споделиш впечатленията,иначе ние дочухме че си ходил :P ,радвам се че си го изживял наистина звучи доста интересно дори нереално :) ,очаквам продължението :P

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Браво!Със сигурност е било уникално преживяване.Една от мечтите ми е да ида на WrestleMania и се надявам да се осъществи някой ден.Чакам продължението! :)

9MLnN5Y.gif

wcwmaniac искам да ти кажа,че ужасно много ти завиждам за това,че си имал тази възможност.Искрено ти завиждам....Опитвам сe да си представя всичко,което си описал и може би до известна степен успявам но...да видиш всичко това на живо е било невероятно изживяване.

Мачовете,запознанствата,всичко...

Искаме да прочетем всичко ако разбира се го споделиш,а и смятам че няма да има човек в този форум,който да откаже да го прочете...

И пак браво,че си написал темата :beer:

• Upvote 3

2ii7epd.gif

HEIDENREICH

Наистина преди 2 години в Ситрус Боул пироефектите се полуиха по добре,защото се стъмни още по време на втория мач.А и като количество бяха повече,отделно стадиона нямаше козирка над трибуните и беше по ефектна гледката от хеликоптер.Можеш ли да кажеш наистина ли на няколко пъти са затваряли стадиона с подвижния покрив и после са го отваряли пак.

Благодаря и за втората част,беше страхотна.Също така и за снимките :beer:

Сигурна съм,че всеки един момент от шоуто си е заслужавал,без значение малките недостатъци...

Било е велико,а и самата мисъл,че си там е било неописуемо.

Това,че си видял кечистите,начина им на излизане,борбата,всичко и то наживо-било е незаменимо и съм сигурна,че пак ги го направил,а и ако беше най-отпред изживяването би било най-голямо,поне аз бих превъртяла от кеф и дала всичко да съм на първия ред пред мен да мине някой от любимците ми (най-вече Ортън разбира се).Няма да имам думи,с които да опиша това,което ще изпитам.Ще бъде най-великия момент в живота ми до сега :beer:

Edited by reni_89

2ii7epd.gif

Просто невероятно!Само като гледах клиповете настрънах,а просто не мога да си представя какво е да си там,да видиш и чуеш всичко,да го изживееш и почувстваш!Просто ти се възхищавам на това че си могъл да присъстваш на THE GRANDEST STAGE OF THEM ALL!!!Убеден съм че изживяването е било невероятно и си пожелавам и аз някой ден да мога да отида на някоя WrestleMania,защото това е изживяване,което се помни цял живот.Искретно ти благодаря,че споделяш с нас това неописуемо преживяване! :beer:

• Upvote 3

Видеотата бяха страхотни-всичките до един :beer:

Не знам какво да кажа и колко пъти да ти благодаря най-вече за видеото на Ортън,което ме разрева-най-страхотния и незабравим момент,когато е на въжетата :beer: Изумително :beer: :beer:

• Upvote 2

2ii7epd.gif

Емо много готино е описал атмосферата и обстановката. Разбира се пропуска и още доста страхотни моменти, но то нито с думи, нито със снимки, нито с видео може да се опише. Само ще ви кажа, че на излизане от стадиона на Кечмания към 2 часа, ако не е и повече, не можахме да се намерим с човека, който трябваше да ни вземе с кола. Имаше толкова много народ, въпреки че полицията перфектно беше затворила улиците и контролираше движението. Яд ме е, че не успяхме по-рано да пристигнем, а и че лично аз не можах да присъствам на фен мийтингите. По тази причина реших да не си слагам маската, която си взех от шоуто на ROH, въпреки че няколко дни по-късно направихме едно шоу с Емо в един от най-яките барове в Лас Вегас. Станахме атракцията там до момента, в който дойдоха ченгетата и ме изкараха от заведението, защото на три пъти ми казваха да си сваля маската и аз три пъти я свалях и после я слагах.

За самата Кечмания настроението е невероятно, а четирите часа минават за нула време. Наистина на няколко пъти отваряха и затваряха покривите, а за начало прелетяха 3-4 стелта над стадиона. Може би това се е видяло на тв шоуто. Контрастът между светлото и тъмното също е невероятен и придава допълнителен блясък на мейн ивента. За мен беше много учудващо как викаха толкова много за Сина, да не кажа, че най-шумно ставаше именно като направи нещо на Батиста. Имаше един уникален чичка зад нас, който не спираше да псува hell-овете с брутални псувни, въпреки че около него беше пълно с деца. Когато почнах да викам за Батиста (въпреки че едвам говорех поради лека форма на ангина, получена от един студен чай във Финикс) и тоя пич почна да ми опонира с нещо от сорта на "Hey, you are in USA" (бях облечен с един шушляк, на който пишеше България). По същия начин едно детенце с пуерториканско знаме май беше и него го нареди.

Изобщо колоритни образи имаше десетки. Яко се пиеше бира, а на мен не ми дадоха, защото не съм си носел паспорт и не ми признаха бг ID-то :) (въпреки че тази година правя 30-е). От нашата позиция имахме много готина видимост до пъттеката за излизанията. За съжаление не станаха толкова добри клипчета, защото нямах поставка, а и ме беше страх да не мине някой и да ме пита що снимам :) На ROH не даваха да се снимат видеота, а залата беше доста тъмна, за да станат добри снимки от нашата дистанция, ние бяхме на 5 метра от ринга.

Церемонията Hall of Fame беше много силна. Доста добре изпипана като сценарий и последователност.

Мислех си вече,че няма да мога да прочета и последната част :D

Беше страХотно-отново :beer: Благодаря за видеото и снимките,най-вече за тази на Кейн :beer: Изглежда ми нереална...

Звука от фойерверките определено е изкъртил залата :beer: :beer:

На този човечец който е отговорен за пускането на кеча у нас искам да му благодаря.Благословен да е :beer:

Въпреки всичко аз се надявам и вярвам,че някой ден ще имаме този шанс и ние да гледаме house show у нас :) Ще бъде невероятно :)

Edited by reni_89
  • Upvote 2

2ii7epd.gif

• 2 months later...

Някъде ще ходиш ли скоро?:Д

[img]http://hooligans.bg/fans/images/napoletani.jpg[/img]

[b]WWP WORLD CHAMPION(former)[/b]

• 3 weeks later...

Иска ми се да отида на някое TNA шоу от европейския тур следващия Януари, но малко се съмнявам, че това ще стане. Живот и здраве, след това поемам към Атланта...

"Everywhere I go people stop and ask me, ‘Portia, how did you do it? How did you manage to beat Nikki Roxx so very many times?' And I look at them and say, ‘Kid, get the hell away from me, I'm trying to eat a waffle here." :lol: