Jump to content

WWE 2010 Diary (Matches Based on Game)

Recommended Posts

С dbrm решихме да направим един дневник, колкото времето да обиваме. Той ще е WWE 2010. За да е по-различен от останалите и да не се пишат много дълго, пък и да е по-забавно, мачовете ще са на играта Smackdown vs. Raw 2010. Дано да е интересно.

Batista

ojm0ys.jpg

Heel

Big Show

i4gzfr.jpg

Heel

Carlito

sqr4g3.jpg

Face

Chavo Guerrero

zuksjq.jpg

Tweener

Chris Jericho

vxev0j.jpg

Heel

Christian (MitkoD)

fkzhv6.jpg

Face

CM Punk (Progressive_XX)

28lvp8w.jpg

Heel

Cody Rhodes

29cmo3d.jpg

Face

Dolph Ziggler

2s5zapx.jpg

Heel

Edge (go go)

9v8brp.jpg

Face

Evan Bourne (dbrm)

ibcevb.jpg

Face

Ezekiel Jackson

aow8s3.jpg

Tweener

Festus

mb4leo.jpg

Face

Finlay

hrj2ar.jpg

Face

Goldust (PostMortem)

33jgzg2.jpg

Face

Jack Swagger (mzsphere)

2ij5bf5.jpg

Heel

JBL

11raq2x.jpg

Tweener

Jeff Hardy

2cy2ngg.jpg

Face

Jesse

1z68aas.jpg

Face

John Cena

og9x95.jpg

Face!!!

John Morrison

119xr2a.jpg

Face

Mark Henry

dmsll4.jpg

Face

Matt Hardy (Petioo09)

33jmkox.jpg

Face

Mike Knox

14bqa2v.jpg

Heel

MVP

2ijry8l.jpg

Tweener

Primo

2mcw1mu.jpg

Face

R-Truth

34hwj1z.jpg

Face

Randy Orton (Chris_Jericho)

xmlh6e.jpg

Face

Rey Mysterio

34imqn7.jpg

Face

Santino Marella

2me34ns.jpg

Tweener

Shad

209m6iq.jpg

Face

Shawn Michaels

5phkx3.jpg

Face

Shelton Benjamin

m7erdf.jpg

Tweener

Ted DiBiase

20aav6w.jpg

Tweener

The Great Khali

53twr5.jpg

Face

The Miz (itzo1994)

11m51rm.jpg

Heel

Tommy Dreamer

176a85.jpg

Tweener

Triple H

9ifmlc.jpg

Face

Undertaker

epofm1.jpg

Face

Vladimir Kozlov

ztdhts.jpg

Face

William Regal

2cneeqe.jpg

Tweener

Може да се записвате с някой от тях. (Драснете едно ЛС)

Titles and Champions:

WWE Championship - Randy Orton

World Heavyweight Championship - Edge

United States Championship - MVP

Intercontinental Championship - Rey Mysterio

ECW Championship - Christian

Tag Team Championship - Primo & Carlito

Tournaments:

По-късно ще ги напиша.

Дано да има читатели. :)

Edited by mzsphere1

[i]1x WIW Tag Team Champion[/i]
[IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG]

Chris_Jericho

Много добра идея, дано има(ако има) къси сегменти, за мачовете не се съмнявам, че ще е интересно :happy:

• Upvote 3

Изображение

Много интересна идея.Дано да пожъне успех.

[center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center]

Идеята изглежда интересна, да видим как ще се справите. :)

[center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center]

Интересно :) Успех !

Писах ти едно ЛС, за това, кого искам да бъде :) То си личи от подписа ми де :Д

Edited by PostMortem

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

WWE Show 001

Шоуто се открива със силните и бурни оваци на многобройната публика в залата, която е заглушила музиката за откриването на първото шоу. След 1-2 минути всичко в залата утихва и бързо в залата зашумява музиката на Винс МакМеън. Винс с типичната за него походка (мятайки ръце) върви по рампата, а една част от публиката го освирква, а другата част създава мощен поп. Имаме смесени оваци сега. МакМеън върви към рампата, като вече е стигнал до стълбите, където оттам се качва и на ринга. Винс бързо взима микрофон от announcer-a. Шефът бързо го доближава до устата си и започва да го говори:

- Знам, че вие всички сте тук на това шоу за да видите нещо кулминационно.. нещо което ще ви накара винаги да изпълвате тази зала както се я изпълнили и сега. И за тази вечер аз съм ви подготвил нещо точно такова. Вие всички сами ще се уверите в това. Та имам и няколко думи към самия ростер на федерацията. Ако някой иска да получи своя голям шанс, трябва сериозно да се докаже на този ринг. Тази вечер съм дал шанс на хора като Bourne , Kingston, Hardy и т.н. Дал съм им шанс за изява.Такъв,какъвто до сега са нямали. ENJOY!

Vince хвърля бързо микрофона и си тръгва под музиката на неговия titantron.

В залата зазвучава музиката на Харди, което значи, че е време и за първия мач на вечерта, дами и господа...!

MATCH #1

Dolph Ziggler vs. Jeff Hardy

Winner: Dolph Ziggler

След този страхотен мач, който Jeff Hardy & Ziggler направиха е време и за втория мач, дами и господа. В залата всичко утихва за да започне песента и титантрон-а на първия участник в следващия мач... Но какво изведнъж в залата избухва музиката на "Lionheart" Chris Jericho. Публиката започва мощно да го освирква, но на него не му пука от това и егоцентрично продължава да върви по рампата с костюм и микрофон в ръка. Какво ли иска да ни каже сега ? Джерико доближава ринга и с помоща на третото въже влиза в ринга и след някъде минута мълчание за да утихне публиката започва да говори:

- Така, така.. Сигурно се чудите защо точно аз, най-умразния ви човек в тази федерация излиза на ринга с най-голямо нахалство, тъкмо когато щеше да започва следващия мач. Е, защо ли? За да ви кажа една малка подробност тази вечер. Тази вечер ще има 10 Man Battle Royal Match, a който победи в този мач получава шанс за една от двете световни титли? А знаете ли кой е победителят. (Яко освиркване) Да, да.. Аз съм победителят. Както винаги аз ще се докажа пред всички вас.. пред всички ваз ще покажа на какво е способен "Lionheart". Ще направя това, което и правех преди. Печелих световни титли. Доказвах се , като побеждавах едни от най-големите лица в тази федерация.. и защо? За да покажа на вас, че не само хора като Крисчън, Гробаря, Сина и т.н. може да печелят титла след титла... но вие неблагодарници оценявахте само тях. (Още по мощни освирквания от преди) О да.. Крещете, освиркваите ме, каквото искате правете, но аз ще продължавам да се налагам пред вас и да побеждавам хора, който са лица на тази федерация.. А, да и преди да си тръгна от тук искам да кажа нещо на бившия ми съотборник - Christian. Ти си неблагодарник. След всичко това , което направих за теб, нито един път не дойде да ми кажеш мерси. Аз те издигнах Крисчън. Преди да станем отбор ти беше едното нищо. А сега си ECW Champ и получаваш още един шанс в Кралското Меле по-късно тази вечер... но не ти нито веднъж не дойде да кажеш едно благодаря. Пожелавам ти успех в кралското меле по-късно, тъй като ще ти е нужен.

Джерико тръгва да излиза от ринга, но точно тогава избухва GOOO в залата, а именно музиката на Крисчън..

Крисчън застава посредата на рампата с микрофон в ръка и започва да говори на Джерико, който се е върнал вече в ринга.. :

- Та защо ти Джерико? Защо ти излизаш на този ринг за да се хвалиш и да плюеш по мене без причина.. ? Защо не съм казал мерси? Отговорът е прост Джерико, защото ти не направи нищо за мен.. Това, че беше лидер на отбора нищо не означаваше. В отборът ни винаги аз заемах второто място. Винаги ти обираше оваците и т.н. Сега аз се издигнах Джерико и завистта ти към мен порасна, а? Но знаеш ли какво не ме интересуваш. Аз знам само, че тази вечер ще сритам твоя за*ник в Battle Royal-a (силни оваци) . Това е Джерико.

В залата избухва музиката на Крисчън и той под силните оваци на публиката си тръгва с усмивка, а Джерико се побърква на ринга.

След тази част с Джерико и Крисчън се пренасяме в backstage, където виждаме CM Punk да загрява за Battle Royal-a тази вечер. Репортер отива до него и директно започва с въпроса си към него.. :

- Здравей, Си Ем. Тази вечер ти имаш мач и то в 10 Man Battle Royal срещу доста силни противници, а залогът е доста голям. Мислиш ли, че ще успееш да се справиш с всичко това.. ?

Пънк отпива първо от своята вода и надъхано започва да говори:

- Питаш ме най-лесния въпрос за отговаряне. Разбира се, че противниците ще са силни.. но колкото и да са отново аз ще победя. Нито Джериковци, нито Крисчъновци, нито Гробари и т.н. не ще се изпречат на пътя на бившия световен шампион в тежка категория. Всеки, ще бъде изхвърлен право през третото въже и то от мен. Сина, той най-вече. Шампионът на децата.. Разбира се най-харесвания човек.. но когато го елиминирам от мачът и даже победя няма да е чак толкова обичан.

- Благодаря ти, Пънк. - се обажда репортерът.

Репортерът бавно изчезва, а Си Ем Пънк продължава да загрява за мача си.

Пренасяме се вече във вторият мач за вечерта..

MATCH #2

#1 Contender for Intercontinental Championship

Evan Bourne vs. Kofi Kingston

Winner: Evan Bourne

На ринга е Howard Finkel.Той хваща микрофона и започва да говори:

- Дами и господа,тази вечер ще се проведе специален 10 Man Battle Royal за претендент номер едно,за която световна титла той си избере.

Всичко е готово за батъл рояла,който ще се състой след рекламите.

MATCH #3

Special 10 Man Battle Royal for №1 Contender

Winner:Triple H

http://www.youtube.com/watch?v=_jpW6c1UVUU

Ренди Ортън се качва на ринга и взима микрофона:

- Здравейте всички от Ню Джърси.(овации)Най-накрая WWE пристигнаха при вас и вие имате невероятния късмет да можете да ме видите на живо!Дойдох тук,за да Ви покажа,какво постигнах...да!АЗ съм новият шампион на федерацията и най-накрая ще получа уважението,което винаги съм заслужавал.Вие гледате бъд...

http://www.youtube.com/watch?v=_esJeEAnLs4

- Ооо JR Edge е тук.Публиката издивява.Изглежда Едж иска нещо да ни каже.Нека да го чуем:

- Ренди,Ренди,Ренди...с теб се познаваме от много време.Та ние бяхме един от най-великите отбори в историята на WWE.Помниш ли мачовете ни с DX,Ренди?Помниш ли как ги мачкахме?А виж ни сега-двете най-потенциални звезди в WWE са световните шампиони!(овации)Имам едно предложение към теб ... какво ще кажеш...тази вечер...пред тази публика...Randy Orton vs Edge...CHAMPION VS CHAMPION!

- Знаеш ли какво...?(публиката скандира имената им)Искаш мач?Имаш го!

- О Кинг,какъв мач ни чака само!Шампион срещу Шампион!

Дами и Господа,подгответе се за нашият Main Event!

Main Event

Champion VS Champion

Winner:Edge

След мача Едж пада на колене за почивка след тежкия мач,когато изведнъж се чува музиката на Triple H и той излиза на рампата:

- По-рано днес аз се борих като истински гладиатор и спечелих батъл рояла!И сега имам право да избирам срещу кой да се бия,нали?Ооо да,имам.И избраният си ти... Edge!Приготви се да останеш без титла.

Шоуто завършва с Triple H,който таунтва на рампата.

ПС.Първо искам да ви помоля за колкото се може повече критика.На двамата това ни е първи дневник и имаме голямо желание да стане нещо добро.Затова,ако нещо не ви хареса-критикувайте спокойно.Второ-имахме много големи планове за последната история,но ако от THQ не бяха орязали 80 процента от екстрите на играта щеше да е друго.И трето-мачовете не ги играем ние,а ги пускаме Com vs Com,за да се получава по-равностойно.Та това е в общи линии,дано да останете доволни!

Edited by dbrm

Ще вземете брадите, ве, маняци.

- Повече сегменти, вражди.. използване на персонажи (но все пак като за 1-во шоу нормално да не е претрупано с всичко)

- Играйте ВИЕ мачовете.. че така са мега скучни (лично мнение).. да има повече драма и финишъри (Освен Battle Royal-a останалите бяха леко дървени)

- Хареса ми все пак как има един "mainstream" изглед целия дневник заради играта може би и симулацията на мачовете.. ако ги доизпипате ще стане златно!

Успех, добро начално шоу ;)

Chris_Jericho

Очаквах добро шоу, такова и се получи.Първо Jeff излиза с Modest - OMG и то на wwe игра :D , мен не ме бърка даже тя ме кефи повече.Второ, не се ли пише Омраза а не "умразният" :blink: Мачовете бяха добре обмислени, по-интересно ще е вие да ги играете, но то няма онлайн(пък не вярвам да живеете наблизо :D ), но инак ще стават по-интересни мачове с повече тушове, обрати, финишъри...Включили сте Christian в 10-men battle royal-a, което значи, че не ще тачите ECW титлата като Световна(подобно на WWE).Тоя Cena и при комповете не се предава :D , а пък и по-случайност той изхвърли CM Punk.В мачовете трябва да си има звук и това е общо взето.Като първо шоу - доволно, не съм очаквал по-малко :beer:

П.С: Сменете това WWE Show 001(т.е ново име)

П.С2: Сложете картинките на кечистите преди началото на мача и всичките титатрони.

Edited by Chris_Jericho

Изображение

Добро първо шоу,но определено мачовете бяха доста скучни,според мен.И аз също ви предлагам да играете мачовете вие,а не да пускате com vs. com,защото просто се получават много бавни и скучни мачове.Също не знам дали проблема е при мен,но звук имаше само при излизанията на звездите и не се чуваше нищо по време на самите мачове.Като цяло дневника има голям потенциал за успех,но се нуждае от малко повече промота и сегменти. :)

Мачовете бяха интересни.Няколко истории можеха да започнат от дебютното шоу, но сигурно в следващите издания ще има.Хареса ми, че не е като повече diary-та, т.е. изпълнено с малоумни правописни грешки и адски тъп booking.Добре се справихте като за начално шоу.

Battle Royal-a най ми хареса, след това първия мач и накрая Champion vs. Champion.

Освен това, една препоръка - по-добре вие си играйте мачовете, иначе цялото diary и feud-овете ще са на късмет.Като вие играете, ще знаете победителите и ще можете да планирате по-добре бъдещите мачове и сегменти.

Хубаво е, обаче ми е интересно дали ще има няколко седмични шоута, както е наистина или само веднъж ще бъде ? Може би ще е по - яко да си има RAW и SmackDown поне (ако искате и ECW). Иначе, наистина, по - добре играйте вие мачовете, че тъй е скука :)

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

• 2 weeks later...
PostMortem

Искрено се надявам, че не сте загърбили идеята си, тъй като започна доста обещаващо :rolleyes:

Дай лопата на гробаря
работата той си знае.

Според мен тоя дневник е пълен абсурд. А и мачовете няма как да ги играят всички като е ясно че поечето нямат Raw vs Smackdown 2010 а и ако някой играе ще е доста тъпо защото ще смачка Com-а. Няма бъдеще в тоя дневник. По-добре ще е автора на темата да си играе с кечиста мачовете и да прави някакви истории с тях а другите мачове само да са под писмен вариант за да има и някаква история там а не само при главния кечист но може да наблегнеш на главния само ако слагаш неща и извън кеча.

• Upvote 1

austin_aries_signature_by_anesredzic-d5b

jerichoholic

Ако ми кажете откъде намерихте карта за записване от телевизор, ще направя дневник с CAS. Просто ще ми казвате образа си.

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

^^Що е това нещо CAS??? :D Ако искаш да кажеш CAWs,твоята идея е по-добра сякаш...

Edited by go go
  • Upvote 1
jerichoholic

Create a Superstar :)

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]

Е,да-явно говорим за едно и също нещо. :D Аз го знам Create a Wrestler (CAW) :)

Edited by go go
  • Upvote 1