Spencer Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 (edited) Някой безизвестен е казал: "Монополът не води до хубави неща." От доста време в този саит има е-фед, който Радокс пише всяка седмица и няма спор, че се справя отлично. Но все още не се е родила конкуренцията. Преди време ми се роди една идея да започна пиша сторилайните, който постоянно ми се въртят в главата и това ще опитам да направя. Сега тук сигурно много са се опитали на направят това и преди мен и не се успели дори и аз се пробвах в е-феда на Радокс и направих едно шоу, което не стана добре, защото проблема ли е, че не мога да пиша за лоу и мид кардърите. И затова ще опитам на създам свой е-фед с надеждата да успея да създам нещо, което да може да се нарече стойностен е-фед. Знам все пак, че съм никой в този сайт и едва ли някой дори ще погледне това, което пиша, но все пак няма лошо в това да опитам, нали? Нека започнем с лека предистория..... Февруари 2010 в главния офис на NWA има среща, на която присъстват президента на съюза Робърт Тробич, милиардерът Уорън Буфет и бившвия председател на BWC известният с прякора Тотенкопф. Тази среща се провежда за да се реши проблема в про-кеча в световен мащаб и това, че не може да има монопол там (вижте електро-молополистите в България). Това е бизнес, който се позовава на конкуренцията и това под нейн натиск да направиш неща, който никога не си мислил, че можеш да сториш. След среща на специална пресконференция се обявяват решенията: 1. Да се създаде нова промоция с името BWA. 2. Да се закупи ТВ-време за новото шоу и да се сключат договори ППВ-доставчици от цял свят да доставяне на сигнал за ППВ-тата. 3. Да се отпуснат пари за наемане на 25 звезди. 4. Да започне произвеждане на фен-артикули за началото. 5. Да се създаде борд на директорите съставен от личности пряко свързани с бранша. 6. Да се даде начало на промоцията на 12 април 2010 г. Така от тези решения става ясно, че на 12 април всичко ще започне със специални излъчване на шоу BWA Premiere по телевизията GNN Total Sports, а всеки вторник да има седмично шоу с името Velocity по същата телевизия. ППВ-та по програма ще са всеки месец като първото ще е на 23 май. Тъй като знам, че не съм никой в този сайт ще си избера 20-тина потребители от по ниско ниво до няколко дни и също ще напиша и имената на ППВ-тата и титлите, статуса на всеки един от ростъра. Реших по постъпя на "анти Ерик Бишоф" начин като избрах вторник, не сряда , но не че има някакво значение. Това ще се ППВ-тата Януари- New Year's Mayhem- провежда се на 1-ви Януари за да започне новата година за промоцията, Февруари- Hell freezes over - създаден за да се запълват празните месеци, Март - Spring Break-Out - провежда се, по време на пролетната ваканция за студенти, в големи нощни клубове по местата, където климата позволява, Април- Do or Die - създаден за запълване на празните месеци, Май - Pushed to the Limit - ще влезе в историята с това ще е първото ППВ на промоцият,а Юни - Extreme Fight - създаден за запълване на празните месеци, Юли - Summer crash - провежда се по плажовете с цел повишане популярноста на промоцията сред почиващите Август- Action - Феновете имат последната дума за всеки мач на карда, Септември - Ultimate Survivor - основен турнир, където се състой мача Ultimate Survivor, на който се определя претендента за световната титла, Октомври - Heads Up - последна спирка преди SuperShow, Ноември - SuperShow - супер турнира на промоцията Декември - Revenge - отзвука от SuperShow, има дори мачове реванши от там. Дата 3 май ми се въртеше много в главата за начало на промоцията, обаче знам че темата ще замре до тогава за това реших да започна с дата 12 Април, а седмичните шоута да започнат от 13 април. BWA World Heavyweight Championship Сегашен Шампион: Mortem BWA Interclass Championship Сегашен Шампион: Alberto Contador BWA Lightweight Championship Сегашен Шампион: The Razor BWA World Tag Team Championship Сегашни шампиони: Fire4life Предишни шампиони Cabin and Violance Ростър Spencer - FACE млад, неодържим участието му в тази промоция трябва да е големият му пробив в бизнеса, където се занимава вече 6 години. През тези години учасва в малки промоции и печели много титли, който не значат нищо за този бизнес. Finisher: Spencend Mortem - HEEL Човек на средна възраст за него тази промоция е поредният му шанс да се издигне. На запонящото му с представяне е участието му на финала на турнира на BWC - Chosen One, където е сразен от бъдешия световен шампион Олимпик. Finisher: Kick to the brain. Alberto Contador - FACE - Започнал кариерата си преди 10 години в малките градчета за него това е шанса на живота. Ако успее тук за него ще има място при легендите в този бизнес. Finisher: Thunderbird X-Factor - HEEL - Съдбовен момент за него е този в който печели световното първенство по кеч през 1998 в Франция, след това участва в големи промоции и печели много световни титли. Обаче 2003г е обвинен в изнасилване и е пратен в затвора за 5 години. Излиза през 2008 г. и веднага се залавя с това да върне кариерата си обратно, той няма успех почти 2 години, когато получава предложение да започне да се бие за BWA. Finisher: X-Slam THE DEADMAN - HEEL - През цялата си кариера е познат като мъртвеца и с неговите умения да се бие той става заплаха за все един, който му е на пътя. Finisher: Powerdriver Chris_Jericho - FACE - За 8 години кариера той върви само нагоре и успехите на всяка една промоция, който го е наемала , винаги й се е повишавам рейтинга. Finisher: Diamond bomb Goboy and Satan ( The Dark Boys) - HEEL - Две момчета, който през целия има живот за били игнорирани от останалите и дошъл момент, в който двата трябвало оцеляват сами и там придобиват пекфектни умения за мачовете по двойки. Finisher: Double DDT Neshev and Kalata (Giantslam) - FACE - Запознават се световното по кеч през 1994 още 15 години двата разбират, че са родени да са отбор. Finisher: The Giant Flight Coleman and PyroHunter ( Fire4Life) - HEEL - Finisher:The Mean Machine Cabin and Violence - FACE - Finisher:Extreme Violation G - FACE - Може би най-известното име, което е в промоцията. Известен обаче в битките по двойки. Притежаващ невероятни умения и бързина, обаче огромната самоувереност, която притежава не малко пъти го е вкарвала между юмруците. Заедно с отборния си партньор Торекс, е финалист на Световното по кеч за двойки от 2002 г. в Япония. Участие, което му донася невероятна слава. Обаче той не е дошъл в BWA да става шампион по двойки, той е тук да се бие, той е тук да печели, той е тук да бъде световен шампион. Finisher: The Downfall Attack. Socki - HEEL - Още едно известно име в бизнеса. Име зад, което не стоят никакви световни титли. Това е неговата мания с целта да стане Световен Шампион. Той ще трябва да даде всичко от себе си да постигне тази цел.Finisher: Fall after Throw WindFury - HEEL - Получава прякова вятърна ярост още от малък, обаче уменията му не са много и дори едиственото му предимство е огромната бързина, която демонтрира. Бързина, която обаче му е печелела много мачове и титли. Finisher: WindSlam with Fury MainEventer - HEEL - Finisher: Main Bash Dark_Bakura - HEEL - Finisher: Darkbomb Teddy_Hart - FACE - Finisher: Dynasty Fall Така всичко е готово за началото........ Edited April 18, 2010 by Spencer buhala 1 Quote Възходът и пададението в безскупулния бизнес Link to comment
PostMortem Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Звучи ми интересно, да видим какво ще направиш :) Quote Дай лопата на гробаря работата той си знае. Link to comment
G Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 (edited) От доста време в този саит има е-фед, който Радокс пише всяка седмица и няма спор, че се справя отлично. Но все още не се е родила конкуренцията. Сега тук сигурно много са се опитали на направят това и преди мен и не се успели. И затова ще опитам на създам свой е-фед с надеждата да успея да създам нещо, което да може да се нарече стойностен е-фед. Какви ги говориш приятелю? Искаш да кажеш, че с ГОДИНИ хора като мен, Remus, Socki, Bizkit и много други потребители градим този раздел с всякакъв вид дневници и със сигурност сме предлагали голяма конкуренция на каквото и да било.. и изведнъж ти на бял кон идваш и дори си позволяваш да обявиш първия си дневник тук като конкуренция на е-феда.. ей така от нищото Евала ти казвам.. Нямам никакъв проблем нови потребители да си слагат четивата в този раздел, но когато се самоиздигат по този начин е дразнещо. Edited April 10, 2010 by G go go, DeepFreezе, dbrm and 2 others 5 Quote Link to comment
Socki Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 ^ Човекът е приятел на Radox (не само във форума), така че няма нищо учудващо в това, което е написал. Успех в дневника все пак. :) dbrm and go go 2 Quote Link to comment
dbrm Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Успех и от мен,но яко грешиш,че няма никаква конкуренция в интерестните четива.Виж Wrestling Galaxy,Wolfpack(WIW),Ties that bind,The wresler,CM punk story.Съмнявам се да ги минеш ;) go go 1 Quote Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
Spencer Posted April 10, 2010 Author Share Posted April 10, 2010 Какви ги говориш приятелю? Искаш да кажеш, че с ГОДИНИ хора като мен, Remus, Socki, Bizkit и много други потребители градим този раздел с всякакъв вид дневници и със сигурност сме предлагали голяма конкуренция на каквото и да било.. и изведнъж ти на бял кон идваш и дори си позволяваш да обявиш първия си дневник тук като конкуренция на е-феда.. ей така от нищото Евала ти казвам.. Нямам никакъв проблем нови потребители да си слагат четивата в този раздел, но когато се самоиздигат по този начин е дразнещо. За това ви се извинявам. Не съм разглеждал за каквито и да е дневници в този раздел. Както написах много хора не се успели и следва и аз да направя своя опит. Вярвай ми не съм се опитал на дразна никой с този тема( и текста в нея). Мисля че няма лошо в това да опитам да създам нещо точно както другите, който преди това сте правили. Пак казвам извинявам се за текста отгоре. Освен това малко по провокативен текст може да накаря някой да чете това, което ще направя( тук по модела WCW) Quote Възходът и пададението в безскупулния бизнес Link to comment
Spencer Posted April 10, 2010 Author Share Posted April 10, 2010 Какво предполгам знаете всичко започва на 12 Април със специално шоу. На това шоу ще има Четворен турнир за определяне на световния шампион и Fatal 4 Way Tag Team Tornado за определяне на шампионите по двойки. Както и още много, но за него на 12 Април. Quote Възходът и пададението в безскупулния бизнес Link to comment
G Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 ^ Добре изглежда.. вкарай и G в roster-a да има, ще следя след като взе под внимание забележката ;) Quote Link to comment
Socki Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Пак казвам, успех с начинанието, но имам един съвет. Не избирай ростъра си на случаен принцип и не включвай хора, които просто няма да следят дневника ти. По-добре обяви едно записване няколко дни и ще видиш, че ще се запишат поне 15 човека. Просто за повечето хора, включително и мен, няма да е интересно да четат за Zippo, Coleman, Cracker, Satan, Dark_Bakura, Teddy_Hart и т.н. Включи и мен ако желеш, ще се опитам да коментирам редовно. Ти си решаваш обаче в крайна сметка. :) Quote Link to comment
dbrm Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Ако ще записваш,вкарай и мен.:) Quote Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Какви ги говориш приятелю? Искаш да кажеш, че с ГОДИНИ хора като мен, Remus, Socki, Bizkit и много други потребители градим този раздел с всякакъв вид дневници и със сигурност сме предлагали голяма конкуренция на каквото и да било.. и изведнъж ти на бял кон идваш и дори си позволяваш да обявиш първия си дневник тук като конкуренция на е-феда.. ей така от нищото Евала ти казвам.. Нямам никакъв проблем нови потребители да си слагат четивата в този раздел, но когато се самоиздигат по този начин е дразнещо. От една страна си прав, а пък от друга човекът така наистина много яко ви провокира. Ето даже и мен ме привлякоха вашите караници. А защо пък не този нов потребител да не е Radox под друг ник с нов дневник или пък да е G или пък s0cKi, които имат доста интересни гледни точки за този дневник... Яка поста, яка реклама а... Най-лошото пък ако този дневник го водя самият аз и ви вкарвам този филм. Ако пък не съм аз, авторът на дневника трябва да ми благодари за рекламата. Яко ви обърках нали... Quote Link to comment
G Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 ^ Яко Биг Брадър: Olimpic :D Quote Link to comment
Chris_Jericho Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Честно казано рядко се вижда нов потребител, който веднаг да пише толкова грамотно, така че нищо чудно това да е някой от горе изброените.Както и да е ще се старая да следя дневника. ;) Quote Link to comment
Spencer Posted April 10, 2010 Author Share Posted April 10, 2010 По съвет на Соки правя записване има около 10 места. Просто ми драснете едно ЛС. Quote Възходът и пададението в безскупулния бизнес Link to comment
Spencer Posted April 10, 2010 Author Share Posted April 10, 2010 (edited) BWA Premiere 12.04.2010 Извинявам се, ако съм направил някоя грешка. Просто написах шоуто, докато ми се спеше и може да съм напралвил тук-там някоя грешка. Утре ще прегледам какво съм написал и ще поправя какво има за поправяне...... На живо от Медисън Скуеър Гарден фойерверки политат в залата и озаряват началото на една нова ера. BWA започва с гръм и трясък и така трябва да бъде постоянно. Тази вечер ще се изяснят много неща относно новата федерация. Ще коронясаме първия ни Световен шампион и още много тази вечер и сега да се залавяме за работа. Singles Match ½ Final Spencer vs Mortem Това е полуфинален мач на четворния турнир за определяне на световен шампион. Гонга удря и мача започва. Мортем взима инициативата от начало и започва да налага Спенсър с десни и леви прави. Спенсър контрира с удар с глава в главата на Мортем и започва да му бие ужасни пържоли. Поваля го на земята и прави опит за лег дроб на не улучва и Мортем прави първият си опит за туш 1…. и повдигане. Мортем започва да удря с крак по главата Спенсър, но той му хваща крака и бързо го поваля на земята и му заключва спящото. Публиката усеща как Спенсър ще спечели мач, но НЕ някак Мортем се освобождава и прави опит за Удар по Мозъка, но отново е контриран и Спесър му забира Вратотрошач и прави опит за туш 1…..2… повдигане. Спенсър бавно се изправя и чака и Мортем да стана за да забие Спенсенд. Мортем се повдига бавно и…… опита на Спенсър за Спенсенд е контриран и той е бутнат право в рефера. Мортем бързо става и забива гръбнакотрошач. Спенсър бързо ще стане , но това е Удар по Мозъка, Мортем ляга за туш, но няма рефер той още е на земята. Мортем го вдига на крака и отново ляга за туш 1……2……..повдигане отново. Спенсър не знае къде е. Той бавно се изправя в опит на Мортем за Удар по Мозука отново , но не това е контра и Спенсър започва да удря Мортем толкова силно, че го поваля и рефера започва да разправя с него и Спенсър бута рефера назад. Какво? Това е лоу-блоу от Мортем и Рол-ъп 1……2……….3!!! Мортем печели и по-късно този вечер ще се бие за всетовната титла. Той бързо слиза от ринга и се усмихва на невярващия Спенсър. Камерите се пренасят на паркинга, където Крис Джерико слиза от колата си. Един репортер го чака: - Крис, добре дошъл в новото ти работно място. - Работно място ли, че аз не съм тук да работя, аз съм тук да се бия. - Какви са целите ти тук? - Цели те ми. Нека първо вляза в залата и да бия за първи път и след това ще се говори за целите ми. Обаче ще ти кажа нещо аз съм тук да стана доминирам. Едва не изказал думите зад него Джерико получава удар със стол. Той пада мигмовенно да земята. Това е Мъртвеца!!!!Какво прави той тук….. - Тук си да доминираш, значи а? Е ще видим колко ще доминираш като се изправиш срещу мен. Показано е известие, че след следващия мач ще имаме специално обръщение от Тотенкопф. Singles Match ½ Final G vs Socki Смесени овации и за двамата. Мача започва с надмощие на Джи, който всячески се опитва да спечели мача по бързо, защото ако го спечели ще има друг мач. Соки контрира доста от опитите на Джи. Соки го засилва към въжетата и скача право на раменете му и прави рядко срещано движение и поваля Джи на земята.1…..2.и не повдигане. Соки не знайно защо отива да спори с рефера и Джи прави рол-ъп 1….2….повдигане. Джи се връща в мача. Той се качва на въжета и се готви да скочи право на Соки. Скок………и не Соки се свива части от секундата преди да бъде ударен от Джи, който пада на ринга. Соки също бавно се изправя и чака Джи да стане, който го прави много бавно. Соки прави опит за “Падане се хвърляне”, но Джи контрира, той някак вдига Соки и това Downfall Attack опит за туш 1…..2…….3. Джи печели и тази вечер ще се бие с Мортем за Световната Титла. Докато Джи празнува на ринга, на рампата се появява Мортем. Двамата започват да разменят жестове. Дойде време и за специалното обръщение на Тотенкопф. Той излиза на ринга взима минрофон и: - Сега аз бях изгонен от този бизнес преди 4 месеца, като загубих своя дял от една друга компания. Затова аз създадох тaзи компания. Вярно със съдействието на Уорън Буфет и съюза, но все пак аз направих всичко възможно. Много пъти съм бил спиран от това да правя каквото искам с един ростер, обаче разбирате ли това този път няма да е така. Ще каквото и когато си искам, с когото си искам. Знаете ли защо?.....ЗАЩОТО АЗ ВОДЯ ПАРАДА ТУК и никой не може да ми каже какво да правя. Ако някой от вас “звездите” реши да си покаже задника тук и да ме прекъсне( Както става много често) да знае,че това ще е последната му проява на голямата сцена. И нека продължа Уорън Буфет ми даде огромна сума пари, който да използвам за федерацията. Също така немалка част от тези пари похарчих за направата на най-опасния мач в историята на кеча, а именно- Ultimate Survivor мача. Искам да спомена този мач още на първото ни излъчване по телевизията за да знаете, че на 26-ти Септември точно тук в Медисън Скуеър Гардън ще се проведе този мач. А неговите правила ще станат ясни утре в Velocity. Тотенкопф напуска ринга и се скрива зад сцената. Оставяйки хората, доста замислени за този мач и защо се споменава толкова много време преди провеждането му. Както и да е следва мач за Интеркласната титла Singles Match Interclass Championship Alberto Contador vs X-Factor Мача започва динамично и в първите минути има разменено предимство. Контадор опитва доста пъти за скок от въжетата, обаче всичките са неуспешни. Фактора взима контрол в срещата след опит на Контадор да го уцели от въжетата. Фактора му заключва болезнена хватка на левия крак на Контатор, който е претърпял две операции. Контадор с мъка се добира го въжетата. Хватката трябва да освободена. Контадор се изправя и взима контрола в мача, зашото Фактора доста се измори в неговите опити за заключване на хватки. Контадор владее няколко минути всичко на ринга , но Фактора намира някакви сили и прави Гръбнакотрошач Контадор 1…..2……И не повдигане. Тук може би Контадор ще стане по-бързо и точно това става. Той се изправя и забива Лег-дроб на Фактора и за качва на въжетата и това е Thunderbird 1......2................3 Контадор е новият Интеркласен шампион. Той получава колана от рефера и празненството за него може да започне. Показан е Джерико, който отива към ринга за мача си с Мъртвеца. Камерите показват също подготовката да Джи и Мортем за мача им за Световната Титла по късно. Също се показва и наполняне за това, че тази вечер ще има Fatal 4 Way Tag Team Tornado Match за титлите по двойки. Насочваме вниманието към ринга, където започва мач. Singles Match The DEADMАN vs Chris Jericho Джерико полита към Мъртвеца и започва да го налага с юмруци, крака , рамене. Джерико е ядосан за това, което му се случи по-рано в шоуто. Мъртвеца най-после се освобождава от ядосания му опонент и показва знаци на живот в него. Като започва да раздава десни прави в носа на Джерико. Той пада точно да въжетата и Мъртвеца скача върху него. След това го повдига и……. Джерико му прави клоузлайн и пада върху него 1……2……не повдигане. Мъртвеца се осъзнава само колкото Джерико да му направи ритник в главата. Той го повдига и избутва до въжетата и започва да му бие убийствени пържоли и гърдите на Мъртвеца почервеняха. Джерико скача право върху раменете на Мъртвеца и го поваля на земята и се опитва да му заключи Sharpshooter и го прави. Мъртвеца изпитва не човешки болки, но все пак не се предава. Едва, едва се добира да въжетата и Джерико трябва да отключи хватката. Разменено предимство в следващите минути като обаче отново Джерико взима предимство и той засилва Мъртвеца към въжетата и го хваща за Диамантена Бомба и я прави 1…….2………………и не мъртвеца отново се повдига на две.Джерико не може да повярва,че Мъртвеца се повдигна на финишъра му. Джерико го изравя, но Мъртвеца контрира той го избутва от него. И започва да го налага с десни прави, засилва го към въжетата, хваща го и това е Powerdriver 1.................2.............................................не това е повдигане. Мъртвеца се изправя на крака и повдига Джерико, който още кипи от ярост в себе си и удря Мъртвеца с лакът право в стомаха и го повдига и му прави отново Диамантена Бомба 1………2…………………….не повдигане. КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ДЖЕРИКО. Яростта извира от него той повдига Мъртвеца и отново Диамантена Бомба 1…………………..2………………………………………………..НЕ НЕ НЕ отново се повдигане на Мъртвеца. Джерико ще вземе да получи удар от тази ярост, която демонстрира. Той изправя Мъртвеца на крака и го повдига отново за Диамантена бомба , но НЕ контра. Мъртвеца контрира Джерико и го повали на земята и сяда върху него и започва да го налага. Но отново контра този път рол-ъп от страна на Джерико и 1.2…3!!! Джерико печели този невероятен мач. Три Диамантени Бомби и трите не успяха в опита да завършат мача на края отне един рол-ъп, който подпечатва победата на Джерико. Той се качва на въжетата и поздравява феновете дошли в залата. Но какво Мъртвеца зад него. Той го повдига и това е Powerdriver, Мъртвца се е съвзел и забива най-ужастното си движение и сега повдига Джерико на крака от отново PowerDriver, и отново го повдига и отново Powerdriver. Мъртвеца загуби мача и сега размазва Джерико. Охраната се намесва и свива Мъртвеца извън ринга за да може медицинския екип да си свърши работата, защото Джерико не е в съзнание Следва Четворния мач за отборните титли. Но преди това камерите показват Тотенкопфл, който говори по телефона си и казва нещо за някаква огромна клетка. Fatal 4 Way Tag Team Tornado Match BWA Tag Team Championship The Dark Boys vs Giantslam vs Fire4life vs Cabin and Violance В началните минути на този нищо не се разбира какво става. Всеки млати всеки, дори двамата идиоти Кабин и Виоленсе за 2 минути се биеха помежду си без да знаят както правят. След като ринга се разчиства малко се разбира, че там са само Калата, Нешев и Коулман. Разбира се Коулман бива размазван от двата съотборници Калата го държи докато Нешев го налага в корема с яки плесници. Намества се Кабин, който започва да налага и двата великани и един момент в който Кабин е хванат на тясно и Голените на ринга започват да си го подават с плесници. Скоро на ринги влизат всички участници освен Виоленсе и всички те налагат Кабин. Най-после Виоленсе се намесва да спаси своя съотборник, но и той е хванат. Двамата са вдигнати и са пратени в публиката и вероятно са аут от мача. Калата хваща на бой Коулман и го до бутва да въжетата, където започва да му бие яки плесници и се качва на второто въже и започва да го бие от там, а публиката брой 1….2….3….4….5…6….7….8…9……..10. Калата пада изтощен, докато Коулман остава да се подпира на въжетата. Калата пада на земята.Какво?Коулман пада върху него и 1…….2….и не Сатан прекъсва броенето и започва да налага безпомощният Коулман към него се присъединява неговия съотборник ДжиБой и двамата правят Двойно ДДТ Сатан прави опит за туш и 1……2……не Нешев дърпа рефера извън ринга. Сатан не може да повярва. Двамата с ДжиБой напускат ринга и започват да налагат Нешев и му правят Двойно ДДТ на коментаторската маса. На Ринга Калата се надига и се готви да направи опит за туш, но е издърпан извън ринга от Пирохънтър и двата започват да се налагат също извън ринга, а на него едва едва се изправя Коулман. Но КАКВО? Това Кабин и Виоленсе, който бяха пратени при публиката, какво правят? Те се повдигат Коулман и му правят Extreme Violation 1.............2............Калата, Пирохънтър, Джибой и Сатан скачат да прекъснат броенето, но е късно……..3 Какво? По дяволите Кабин и Виоленсе са новите отборни шампиони. Как е възможно? Та те бяха пратени при публиката…….Двамата веднага напускат ринга и започват да тичат по рампата и чак на сцената се спират и вдигат титлите си…………. Показано е известие за главния мач тази вечер между Джи и Мортем за световната титла. Сега обаче е време за мача за титлата в леката категория. Singles Match BWA Lightweight Championship Windfury vs The RAZOR Бръснача започва да контролира мача в началото, но и Вятърната Ярост не изостава. Бръснача в началото показва доста рисковани движения, с който държи контрола в мача. Обаче Вятърната Ярост започва да го налага слеви прави, а Брънача не очаква такова нещо, защото мисли ще опита да го удари с дясна ръка. Тази негова грешка му причинява разбиране на носа. И вече Вятърната Ярост показва контрол в мача. Поваляго на земята 1…..2…..и не. Мача ще продължи. Яростта засилва опонента си в към въжетата и Бръснача го изрива в главата. Вятърната ярост се обръща с гръб към Бръснача,който прави рол-ъп 1…..2………..3 и това е краят. Вече имаме и нов шампион в леката категория. Бръснача започва да празнува. Камерите се насочват към коментаторската маса за а бъде обявено състоянието на Джерико: - Към този момент няма следи от това Джерико да има някакви контузии и вероятно той бъде на Velocity утре Време е за първия главен мач в историята на BWA. Singles Match BWA World Heavyweight Championship Mortem vs G Мача започва бавно като двамата е проучват в началото и започват да се бутат като този мач започва да прилича да борба, обаче Мортем първи напада и ударът му е блокиран от Джи и той започва сериозно да го налага по главата. Избутва го до ъгъла и го забутва между второ и третото въже. Отива до противоположния край и се засилва право към и с ритник по задните части му забива рамото в сглобката С това неговата доминация продължава за следващите няколко минути. Джи прави опит да направи своя финишър, но не контра на Мортем. Той го бута към сглобката засилва се къл него и му прави codebreaker опит за туш 1.....2.........и не Дже се повдига. Мортем барно се опитва да го вдигне и това е контриране от Джи Spinebuster 1..........2.........и отново повдигане от страна на Мортем. Джи не мже да повярва . Той изправя Мортем и го засилва към въжетата, обаче Мортем се забържа там. Джи го удря със Саблен удар и го праща извън ринга. Джи веднага сизлиза от ринга и започва да удря Мортем в преградата за публиката, докато Мортем не го контрира и го удря той веднъж. При втория опит Джи заляга и той пропуска. Джи засилва Мортем и той се удря право в масата за коментаторите. Какво прави Джи? Той повдига Мортем за Downfall Attack и го прави, обаче в последния момент Мортем се спасява и накак пада на земята невредим. Той бързо се качва на ринга, защото съдията е стигнал до 8 с отброяването също и Джи успява да стигне навреме и битката отново се пренася на ринга. Джи започва да рита своя съперник толкова силно, че Мортем пада на земята и изпитва трудност при изправянето. Джи му помага като го вдига на крака и след това го вдига за Downfall Attack и УСПЯВА 1...............2....................................................и Какво е това Соки дръпна рефера извън ринга, с която отне победата на Джи. Може би заради мача им по рано. Рефера е на земята повален от Соки, който гледа към рефера и зад него е ДЖИ и БААААААААААААМ удар със стол право в главата на Соки. Той сигурно е в безсъзнание. На ринга идва друг рефер и Джи го вижда и бързо се качва. Той вижда, че Мортем лежи не може да стане и решава да се качи на въжетата и да скочи. Той се качва и се заплесва в това да се закрепи и не вижда, че Мортем се изправяна крака. Джи скача и Мортем с последни сили удря Джи с Kick to the Brain, докато той още лети. Джи пада на земята бопомощен 1......2................3 Имаме НОВ СВЕТОВЕН ШАМПИОН на BWA- това е Мортем. На публиката това не се харесва и ринга е опсипан с какво ли не, също някой и е хвърлил напитката си върху тялото на лежащия в безсъзнание Соки. Джи е изнесен от ринга с помощта на медицинския екип, Соки е изнесен на носилка пратен в най-близката болница. Обаче дали се харесва или не тази вечер, в която 2 звезди бяха закарани в болница, вечер, в която бяха коронясани всчки шампиони принадлежи на Мортем. Той се качва на въжетата и вдига титлата си високо във въздуха, за да даде край на това шоу. Какво ли ще стане утре на Velocity? Results Mortem def Spencer ½ Final (14:52) G def SoCki ½ Final (11:34) Alberto Contador def X-factor for The Interclass Championship (07:56) Chris Jericho def THE DEADMAN (22:45) Cabin and Violance def The Dark Boys, Giantslam and Fire4Life for The Tag Team Titles(14:12) The Razor def WindFury for The Lightweight Championship (05:45) Mortem def G for The World Heavyweight Championship (15:14) Edited April 11, 2010 by Spencer contador9, reppotswohS and PostMortem 3 Quote Възходът и пададението в безскупулния бизнес Link to comment
PostMortem Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Като за дебютно шоу е добре. Станах световен шампион :Д... Представям си образа на Mortem като на някой огромен хийл, чудовищен, огромен, доминиращ, но често прецакван. G и Socki вероятно ще формират feud, заради намесата, но тогава кой ще е contender за титлата на Mortem ? Имам едно предложение, също така, вкарай го като някаква история, ако искаш, но ще е интересно, ако finisher-a на Mortem се казва Die in Peace (DiP) - ще представлява Brainbuster от който се преминава към Piledriver. Не знам дали си визуализираш, това което ти говоря, де. Приеми съвета ми, ако искаш. Оценка за първото шоу 7/10 Spencer 1 Quote Дай лопата на гробаря работата той си знае. Link to comment
jerichoholic Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 (edited) Добро шоу. Някои мачове можеха да са по-дълги (моя), но и така е добре. Малко съм изненадан от резултатите (станах шампион в лека категория още в първото шоу, по дяволите!). А и един съвет: изплозвай истинските им имена, не Бръснача, Джи, Мъртвеца и други такива... Все едно гледам кеча по BTV Comedy. 8/10 Edited April 11, 2010 by jerichoholic Spencer 1 Quote [img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color] Link to comment
Chris_Jericho Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Като за първо шоу е добре.Бързо се чете, но малко попретупа събитията около титлите и има тук-там грешчици, но то е от бързане.Моя мач бе най-дълъг и явно и ще имам вражда с The DEADMAN :) Spencer 1 Quote Link to comment
Cabin Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Изглежда доста интересно. Ще се следи със сигурност. :) Spencer 1 Quote [center][img]http://i41.tinypic.com/117ea39.png[/img][/center] Link to comment
contador9 Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Много ми хареса шоуто( станах Интеркласен шампион ) Добре започваш билда на враждата на Jericho и THE DEADMAN, също ми хареса и че разпредели титлите още в първото шоу! Ultimate Survivor match също звучи добре- нещо като запазена марка на федерацията! 8.5/10 Spencer 1 Quote [center][img]http://img143.imageshack.us/img143/5969/31922522.png[/img][/center] Link to comment
Spencer Posted April 11, 2010 Author Share Posted April 11, 2010 (edited) BWA Velocity 13.04.2010 Веднага след края на интро видеото в залата цари пълна тишина и тъмнина. Изведнъж фойерверки загърмяват, феновете полудяват това значи само едно – премиерното издание на BWA Velocity може да започне. На живо от HSBC Center в Buffalo, NY. Тази вечер Мъртвеца трябва да обяснява, защо направи това вчера. Мач шампион срещу шампион, Fire4Life и Giantslam ще определят новите претенденти за титлите по двойки. Новия Световен шампион ще излезе на ринга да адресира феновете си. Тази вечер, обаче Соки няма да бъде на линия заради сътресение на мозъка, докато Джи има счупена кост и също няма да е тук. Сега започваме с първия мач. Singles Match WindFury vs X-Factor И двамата загубиха мачове за титли на Премиерата и сега търсят да си го изкарат на някой. Мача започва без никакво проучване и двамата започват да си раздават мощни плесници. Фактора взима надмощие там и започва само той да раздава удар след удар. Забутва Вятърната Ярост до ъгъла, засилва се от другия и си забива тялото право в това на опонента си. Сега Фактора прави вратотрошач пада за туш 1…..2……и не повдигане от страна на Яростта. Това изобщо не се харесва на Фактора и той му заключва хватка на ръката и може би направо ще му я счупи. Този ключ се задържа вече много време, но Вятърната Ярост. Той някак си достига до въжетата и се хваща за тях. Фактора е принуден да отключи захвата. Вятърната Ярост бавно се изправя и Фактора зад го повдига и му прави X-Slam 1........2.........3 X-Factor печели. Така той може да си вземе отмъщение за загубения мач за Интеркласната титла. Като говорехме за ИнтерКласната титла, ето го сега и шампиона Алберто Контадор - Алберто, вчера стана шампион във първия ти мач - Ами виж сега това, че съм много добър го знам. Също съм й много умен за да знам, че тази титла не е за мен. За мен то скоро е ……..Световната титла. Така, че Мортем можеш да се пазиш от всякъде, защото много хора искат това, което имаш. Обаче аз го искам най-силно…………ВНИМАВАЙ КАКВО ПРАВИШ Мортем излиза на ринга за първи път със Световната си титла на рамото. Той е облечен в марков костюм. Взима микрофон и: - Хора запознай те се с Вашия Световен Шампион. Запознайте се с човека, който е по-важен от вас( мощни викове You are A**hole се чуват)…..Викайте колкото си искате няма да промените нищо. Аз ще продължа да бъде вашия световен шампион. Разбира се думата “вашия” ще падне след някой ден, защото на мен не ми пука за вас и изобщо не ме интересуват проклетите ви възгласи. Спенсър, това е Спенсър. Какво прави той тук? - Спенсър, какво по дяволите, правиш тук? Не знам дали помниш, но вчера аз те разбих като куче. - Да, да ,да. Ти ме победи с изключително легалния удар под пояса. И да ти кажа, че съм тук да за да те поздравя за спечеления трофей. - Нека само ти кажа, че….. - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ИСКАШ ДА МИ КАЖЕШ. Има един едно нещо, което аз искам да ти кажа и това е, че искам мач за титлата и го искам тази вечер. - Какво искаш.Ти, ти сериозно ли искаш да ме предизвикаш. Е ще ти кажа нещо аз не отказвам предизвикателство………на хора от моята лига, а ти си много под моята лига. Затова ти никога няма да получиш мач за титлата Зазвучава музиката на шефа Тотенкопф, който излиза в много добре настроение. -Сега Мортем, за кой се мислиш ти, че да казваш кой ще получи и кой няма да получи мач за титлата. А ти Спенсън ти пък кой, за да прекъсваш настоящия Световен Шампион. Ще ви кажа сега какво ще направим другата седмица ще кажа кой ще е главен претендент за титлата. А тази вечер вие двамата ще трябва да се разберете, защото тази вечер ще се бъдете отбор и ще се биете с шампионите по двойки. Чуваме ли какво трябва Световния Шампион Мортем ще бъде в отбор със Спенсър срещу отборните шампиони Кабин и Виоленсе Зад сцената Fire4life се готвят за мача им с Giantslam, който е следващия. - Коулман, не можем да продължаваме така. Не трябва ние да сме тези, който загубиха мача вчера. Защото ти беше туширан от тези идиоти, който не могат да си напишат имената. - Значи сега аз съм виновен, така ли - Да, така Коулман напуска съблекалнята нервен. Камерите показват Giantslam, който се насочват към ринга за мача им Tag Team Match Giantslam vs Fire4life Калата и Коулман започват мача. Няма никакви проучвания като двамата започват да се борят за надмощие като Калата го взима и притегля Коулман до ъгъла и се сменя с Нешев, който започва да рита в корема. Пълна доминация на Гигантите на ринга за има-няма 5-6 мин. Коулман едва успява да се смени с Пирохънтър, който започва да на налага Нешев. Пирохънтър поваля Нешев със саблен удар и 1…..2..повдигане на Нешев. Той обаче веднага е повален на земята с ритник право в гърдите. Пирохънтър започва да рита Нешев. А публиката не спира да скандира НЕШЕВ,НЕШЕВ,НЕШЕВ, което изнервя Пирохънтър и той показва среден пръст публиката. Нешев има време да се съвземе и започва в гръб да бие Пирохънтър. Успява да се смени в Калата, който започва на смазва Пирохънтър и това е намесване на Коулман, но той е поет от Нешев и изхвърлен от ринга. Гигантите хващат Пирохънтър и му правят The Giant Flight 1............2..........и прекъсване на броенето от страна на Коулман. Пирохънтър лежи на земята неподвижен. Нешев решава да се погрижи за Лоулман и слиза от ринга и започва да го преследва околко ринга. Калата за става на пътя му и двамата с Нешев му правят Гиганския полет извън ринга. Двамата гледат Коулман на земята. Обаче рефера брой 9………………………..10. Това е края….Калата беше редовния човек и той слезе от ринга за да направят Гигантския полет на Коулман и рефера започна да броя и от големия шум в залата двамата не чуха, че рефера е стигнал го 9 и това им коства мача и възможността да спечелят отборните титли следващата седмица. Затова сега е официално Fire4Life vs Cabin and Violance for BWA Tag Team Championship Шоуто продължава като ние едва сме достигнали половината. Фойерверки политат в залата, защото втория час започва. Мач шампион срещу шампион, където Алберто Контадор срещу Бръснача, Мъртвеца ще обяснява за това, което направи на Премиерата, където буквално преби Крис Джерико след мача им. Тотенкопф ще говори за Ultimate Survivor мача и ще трябва да каже защо толкова рано този мач се споменава, като ще се проведе през Септември. Но сега следва мача между Отборните шампиони Кабин и Виоленсе срещу Спенсър и световния шампион Мортем. Камерите се разделят на две и показват Световния шампион Мортем и Сепесър на път към ринга. След това камерите показват председателя Тотенкопф да говори по телефона си за някакви въжета. Tag Team Match Spencer and Mortem vs Cabin and Violance Шампионите преди мача започват да се показват. Спенсър и Мортем само ги гледат. И сега започват да ги удрят за десни прави. Мортем прави саблен Виоленсе, докато Спенсър смазва Кабин в ъгъла с копия. Спенсър прави Спенсенд на Кабин, а Мортем прави опит за удар в мозъка, обаче е спрян от……Спенсър. Това дразни супер много Мортем и двамата започват да се гледат като чели ще започнат да си разменят удари. Обаче това не става. Шоуто отива в реклама. Завръщаме се с картината на Световния шампион да прави каквото си иска. Spinebuster от страна на Мортем към Кабин и 1…..2….и не Виоленсе прекъсва броенето и Спенсър веднага го напада и го извърля от ринга. Докато шампиона започва да налага Кабин на ринга. И този път Мортем успява и забива Kick to the brain 1…….2……..3 Той взима победата, но зад него е Спенсър. Той не знае за това. И Спенсър прави СПЕНСЕНД и Мортем лежи неподвижен на земята. Спенсър взима микрофон и: - Тотенкопф, получавам ли мача за титлата, който искам. Ето я музиката на Председателя - Какво да получаваш?Мач за титлата ли? Ти сигурно си луд. Аз не давам мачове за титла след като някой направи своя финишър на шампиона. Но ще ти кажа това….другата седмица ще има троен мач и победителят от този мач ще се изправи срещу Световния шампион Мортем на Pushed To The Limit. В този троен мач ще участваш ти, както и другите двама участника от четворния турнир, а именно Джи и Соки. Камерите показват офиса на Председателя Тотенкопф: - Вчера споменах нещо за един мач. Този мач е най-опасният мач в този бизнес, обаче който спечели мача заминава на главния мач на Супер Шоу за да се изправи срещу Световния Шампион, но първо трябва да спечелиш мача. Мача ще се провежда в огромна клетка разделна на три ниво. Десет човека започват мача на първото ниво. Клетката е колкото обикновена Hell in a Cell, обаче не по височина тя е почти два пъти по-голяма. И на първото ниво в четирите ъгъла ще има четири въжета. Всеки, който запише туш или предаване може да се пробва да се стигне до горе. Въжета се ще изкачат един кечист за 30 сек. и ако някой ги свали от там, то тогава те си губят възможността да отидат на второто ниво. След като 4 души са се качили, останалите 6 ще трябва да се качват сами до там. На второто ниво са същите правили с това, че има само две въжета. След като два се качат на третото ниво другите 8 са елиминирани. И на третото ниво, който пръв запише туш или предаване печели. Също така ъглите ще бъдат направени от бодлива тел. А в клетката ще бъде цялата пълна с оръжия , който са различни от тези, който обикновено виждаме. Казвам ви това рано, защото квалификациите започват след 4 седмици. Бъдете готови……….за всичко. Singles Match The Razor vs Alberto Contador Първите минути на мача да за изключително равностойни. Обаче по-големия опит на Алберто Контадор си казва думата. Като той започва да прави почти каквото си. Обаче има много не успешни опита за туш и Бръснача доста се опира на Интеркласния шампион. Контадор се качва на най-горнато въже и прави опит за Thunderbird, но в последния момент Бръснача се изтегля и контадор се просва на земята. Бръснача прави опит за туш 1,2,и не. Бръснача става на крака и започва да рита опонента си. Тази грешка на Контадор дава на бръснача конторл за няколко минути. Той засилва Контадор към въжета и прави опит за саблен удар, обаче Контадор заляга и му скача с еленски в краката, което отново изиграва лоша шега на Контадор, защото той пада на земята като почти не е нанесъл щета на Бръснача, който се обръща и започва да дразни публиката. Контадор бавно се изправя и забелязва възможността прави рол-ъп 1,2,3 Контадор открадва победата в този приятен за гледане мач. Бръснача не може да поврва какъв шанс за победа имаше тази вечер. Та Контадор направи две огромни грешки и все пак напуска ринга като победител. Може би младостта на Бръснача все още си казва думата като му пречи да печели тези мачове, в който се изисква опит. Камерите показват отправили я се към ринга Мъртвец, който тази вечер има много да обяснява. Ето го Крис, който седи с съблекалнята си и вероятно ще слуша внимателно какво има да каже Мъртвеца. Световния шампион Мортем е интервюиран: - Мортем, днес разбра, че другата седмица ще има троен мач и победителят от този мачще се изправи срещу теб за Световната титла на Pushed to the limit - Да, така е. Обаче това, което ме възмути е, че аз бих тези галени нещастници в турнира, за да стана шампион. Знам, че всеки загубил получава мач-реванш, но ако загубиш с такава доминация като вчерашната, то тогава просто трябва да си стегнеш багажа и да напуснеш - Сега искам да те питам……. - Нищо не искаш да ме питаш, освен ако не искаш да минеш през болницата на път за дома ти. - Не искам….. Зазвучава музиката на Мъртвеца, който излиза на ринга във видимо лошо настроение. - Тази сутрин ми казаха, че получавам ефирно време за да обясня, защо пребих онаси кучка Джерико…………..Ами то е много просто той си го заслужаваше. Този мерзавец трябваше да разбере, че е по-слаб от мен и затова трябваше да отиде в болница. Никой не е по-добър от Мъртвеца в този спорт, това е факт.(публиката не спира да скандира: “Айде в Гроба”). Много хора отиват на там, но никой от тях не съм аз(иронично). Не знам кой ви е казал, че ми пука затова, което мислите вие. Аз съм ……… Крис Джерико какво прави, той тук…… - Джерико, какво по дяволите правиш тук. Решил си да минеш отново през болницата ли или направо да накараме някой да ти прави надгробен камък и утре да те погребваме. - Много смешно, Мъртвец. Обаче съм тук за само разправа с тебе. И Джерико се насочва към ринга, Мъртвеца е готов за бой. 20 човека от охраната тичат към ринга за да предотвратят нещо по-сериозно между тези двамата. - Мъртвец, забравих да ти кажа нещо искам мач срещу теб. - Къде?Кога?Какъв мач?Приемам. И Джерико започва да млати охраната, същото прави и Мъртвеца. Това е момент, в който трябва да се срамуваш от охранителите тези дни. Джерико се мята на ринга и с Мъртвеца започва да си разменят силни удари. Джерико е обръща да другата и СЛАГА МЕСИНГОВ БОКС, обръща се и БАААААААААМ право в главата на Мъртвеца, който пада на земята и остава неподвижен за няколко секунди. Колкото Джерико отново да го повдигне и да му забие Диамантена бомба. Мъртвеца трябва да е в безсъзнание. Джерико взима микрофон: - Добре направи като прие мача. Вярвай ми ще имащ време да се подготвиш, защото мача ще е на Pushed to the limit. Обаче за да съм сигурен, че като те бия няма да ме изненадаш от зад и пак да ме пратиш в болница този мач……….. Джерико кляка до тялото да лежащия в безсъзнание мъртвец и казва: - Този мач, ще продължи докато един от двамата, демек ти, не е в БЕЗСЪСНАНИЕ както си ти сега. КАКВО? На Pushed to the limit ще има NO conscious Match. Господи какво ни чака. Ще се видим другата седмица………. КРАЙ...........Поради малкия ростър заложих предимно на сегменти, ако до другата седмица имам по-голям ростър, то тогава със сигурност ще има повече мачове. Edited April 12, 2010 by Spencer contador9 1 Quote Възходът и пададението в безскупулния бизнес Link to comment
jerichoholic Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Добре стана, но малко повече се придържай към реалността. Contador е по-опитен от мен... ако исках да съм някакъв неопитен младеж, щях да ти го пратя на ЛС. Също така не съм чувал за No Conscious match, oбясни какви са правилата. Spencer 1 Quote [img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color] Link to comment
Spencer Posted April 12, 2010 Author Share Posted April 12, 2010 (edited) No Conscious match- подобие на Last Men Standing Match, с тази разлика, че рефера ще брой само ако някой е неадекватен. Нoрмално да не си чувал за такъв мач, аз го излислих. Edited April 13, 2010 by Spencer Quote Възходът и пададението в безскупулния бизнес Link to comment
Spencer Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 NEXT WEEK on Velocity BWC Tag Team titles will be defended as Cabin and Violence defend the tag team gold against Fire4Life Spencer vs G vs S0cki in Triple Threat Match to determine the No 1 contender for Mortem's World Heavyweight Championship, also the aftermath of Chris Jericho's attack on the Deadman on Velocity. All that and MUCH more on Tuesday's Velocity ® BWA 2010 contador9 1 Quote Възходът и пададението в безскупулния бизнес Link to comment
Spencer Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 BWA Velocity 20.04.2010 Време е за Velocity, на живо от MEN Arena в Манчестър, Англия. Фойерверките избухват във въздуха, феновете за готови за откачане, защото тази вечер ни очаква голямо шоу. Отборните титли ще бъдат защитавани тази вечер, ще бъде определен нов претендент за Световната Титла. Започваме сега със ентранса на Джи, който бързо взима микрофон: - Не знам сега дали съм в мач за определяне на главен претендент или не, но на мен основна цел ми е оня боклук Соки, който реши,че може да се меси в моите работи и аз го казвах много пъти, той си заслужи удара със стол в главата и ако имам шанс ще го направя отново. За мача тази вечер, тъй като в троен мач няма дисквалификация и ще мога да пребия Соки, след това Спенсър също ще мине под можа и аз ще получа мач за това, което е мое. Веднага след този изказ зазвучава музиката на Световния шампион Мортем, а публиката се спуква от освирквания - За кой се мислиш, нещастник. Да казваш че титлата е твоя, защото нека ти напомня, че аз спечелих четворния турнир и аз съм шампиона. - Да, прав си ти си шампиона, обаче след Pushed To The Limit ще видим тази работа. - Не бъди сигурен, ти имаш мач да печелиш преди това. - Да имам и искаш ли да ти покажа, защо мисля, че съм главен фаворит за спечелване. Джи се насочва към рампата, където е шампиона Мортем, който не очаква с охота разгневения Джи. ……….Това е музиката Соки, какво прави той тук. Джи веднага се насочва към Соки и започва да го налага с десни прави, докато Мортем гледа и се смее, НО зад него това е Спенсър. Мортем дори не го усети и Спенсър започва да налага световния шампион също с десни прави. Соки започва да връща на ударите на Джи, докато Мортем не знае къде се намира. - СТОЙТЕ,СТОЙТЕ. МАМКА МУ ПРЕСТАНЕТЕ ВСИЧКИ.- чу се гласът на Тотенткопф.- Сега, ако мислите, че да се биете няма проблем, обаче няма да рискувам да се спукате от бой и на главния мач да не можете да направите нищо, защото тогава ще има значение, сега няма затова ТРАЙТЕ…………………. 30 охранители излизат за да разделят побеснелите звезди на федерацията. Всичко се разминава без сериозни последствия и четиримата да пратени обратно в съблекалните. Тази вечер очакваме още инфо от Крис Джерико и Мъртвеца, които ще се бият в мач да безсъзнание на Pushed to the limit Сега следва мач за титлата в леката категория…… Singles Match BWA Lightweight Championhip The Razor[c] vs WindFury Първи излиза претендента и получава овации, докато надменния шампион е на пълната противоположност. Гонга бие и мача започва като в първите минути двата си разменят прекрасни движения в стил Луча Либре. Бръснача избутва Яросния в ъгъла и се засилва към него като скача и се задържа на ръце като му удря с крак главата и Вятърната ярост пада на земята и Бръснача прави опит за туш 1……..2…….и не Вятърната Ярост се повдига. Сега Бръснача се качва на въжетата и скача като се превърта и пада право върху Яростта и нов опит за туш 1……2……..и отново Вятърната Ярост се повдига. Бръснача се готви за своя финишер. Вятърната ярост се леко се изправя и Бръснача прави опит, но не ДДТ както контра. Бръснача е на земята 1…..2……………….и не той се повдига. Публиката помисли, че имаме нов шампион в леката категория, обаче това не е така. Сега Вятърната ярост се готви за неговия финишър и нова контра, обаче този път Бръснача прави Razor’s way..1............2............3. Победител и още шампион в леката категория БРЪСНАЧА. Той се качва на въжета да отпразнува победата си……… Камерите показват съблекалнята на Fire4life, които се подготвят за мача им за отборните титли покъсно вечерта. Сега отиваме в офиса на Тотенкопф, който прави някакви нео-нацистки изпълнения и ........ - Драги зрители,ние се опитваме да ви достарим прекрасно забавление за това тази вечер, ще гледате мач за Интеркласната титла, където Алберто Контадор ще защитава златото си срещу Х-Фактор, в мач реванш от Премиерата......а да и този мач е следващия......................... Singles Match BWA Interclass Championship Alberto Contador vs X-Factor Едва ли двамата за подготвени за този мач, защото той бе обявен преди няколко секунди. Първи на ринга излиза шампиона и след него излиза и претендента. Мача започва с предимство на Фактора, който рано започва да прави всякакви движения, обаче умората си казва думата и той започва да губи контрол върху мача. Контадор започва да го налага с десни и леви прави, докато не го повали и сега той отива да се качи на въжетата и д направи Thunderbird.............скача и...............Фактора се свива и сега след като Контадор е на земята. Фактора опитва туш и 1...........2...........и не Контадор се повдига с последни сили. Сега Фактора започва да си връща контрола върху мача. Той блъска Контадор от въжета и скача прави на гърдите му започва да го налага с десни прави и може би му разби носа. Сега нов опит за туш 1......2.........и не отново повдигане от страна на Контадор, който изобщо не изглежда в добро състояние. Сега какво прави Фактора, той се качва на въжетата и се готви да скочи. Предполагам всичко го прави за това да бъде шампион. Скача....................и НЕ,НЕ.НЕ Контадор се отмести и Фактора е в не свяст. Контадор бавно се изправя и веднага вижда, че опонена му лежи на земята не подвижен и веднага пада върху него и 1.........2...........и не повдигане от страна на Фактора. Контадор не може да повярва и сега решава на да се качи на въжетата, Фактора още е на земята. Той се качва и...........скача............с опит за Thunderbird................прави го Контадор забива най-опасното си двжение и сега опит за туш 1……2………………..ИИИИИИИ 3. Контадор запазва Интеркласната титла. Това бе мач, който почти през цялото време бе владян от Х-Фактор, обаче на края една грешка му коства спечелването на Интеркласната титла. Контадор се качва на въжетата и празненството може да започне................... Интервю със Световния пампион Мортем: - Мортем, имаш ли да кажеш нещо за побоя, който ти намесе Спенсър по рано в шоуто? - Дали имам да кажа нещо? Да, имам това да кажа да Спенсър да внимава да не печили мача тази вечер, защото тогава ще му разкажа какво значи бой............... Sigles Match Teddy Hart vs MainEventer Евентъра излиза първи на ринга и казва, че според него той не трябва да се бие толкова рано и трябва да получи главен мач, защото хората са дошли да гледат него, а не някакъв троен мач. Разбира се получава големи освирквания. След него веднага излиза Теди Харт. Гонга бие и мача започва. Теди започва да налага страшно опонента си и го блъска в ъгъла и му забожда ужасно копие. Той доминира през целия мач. На моменти обаче и Евентъра показва защо е нает от тази федерация, като дори взима контол в мача, обаче за кратко, след като Теди Харт отново му забожда копие и прави опит за туш 1……2……..и не Евентъра се повдига. Сега Харт се готви и своя финишър. Той изчаква малко Евентъра да се повдигне му забира The Dynasty Bash 1...............2.............3. Победител е Теди Харт, той се качва да въжетата и се здрависва с много хора от публиката преди на напусне ринга и да се скрие задсцената. Фойерверки политат в залата, защото е време за втория час на шоуто Velocity. Това, което ще видите е Троен Мач, в който победителя ще се стане главен претендент за Световната титла на Мортем. Кабин и Виоленсе ще защитават отборните титли vs Fire4life, окачваме поява на Крис Джерико, Мортем също ще има мач. Единственото нещо, което се питаме е ‘Готови ли сте за втория час? Защото той е готов за вас…………… Up Next: Отборните титли ще са на линия като Кабин и Виолансе ще защитават титлите си срещу Fire4life Tag Team Match BWA Tag Team Championship Cabin and Violance vs Fire4life Първи на ринга излизат шампионите, които получат големи освирквания. Обаче публиката не харесва много и претендентите Коулман и Пирохънтър. Мача започват Кабин и Пирохънтър. Претендентите владеят мача в началните минути като правят много смени, а Кобин доста се изморява, докато неговия партньор Виоленсе още не е появил в мача. Най-после кабин достига до смяната и Виоленсе се появява на ринга и започва да бие Коулман, който май няма с какво да му отговори. Виолансе му прави гръбнакотрошач и прави опит за туш 1…и не трябва много да се постарае, докато стигне поне до near fall. Сега той го повдига и го засилва към въжетата и му прави саблен удар и нов опит за туш 1............2 ...и отново не. Кабин вече се възтановил и влиза в мача и контола върху мача се обръща в другата посока, а Пирохънтър стой и може само да гледа какво се случва с неговия приятел и партньор в този мач за отборните титли. Сега Кабин започва да налага с десни удари Коулман и му прави ДДТ и опит за туш 1..........2.....................и не отново Коулман се повдига. Сега Кабин спори със съдията и рол-ъп от страна на Коулман 1...........2...................................и не Виолансе прекъсва броенето и сега Пирохънтър се намесва на ринга и започва да бие Виолансе като го изхвърля от ринга и започва да бие и там. Той започва да му бие главата от коментаторската маса и тя едва не се счупва. Пирохънтър се сега го засилва към предпазните огради за публиката, и това е контра Виолансе прехвърля опонента си в публиката и тяхната битка започва продължава там като нищо не се вижда какво става. Докато на ринга Кабин започва да бие Коулман с ритници, докато Коулман него контрира и му прави spinebuster и сега го вдига му прави ДДТ и туш........1......................2....................3. Победители и НОВИ Отборни шампиони Fire4life. Коулман взима двете титли и ги вдига високо във въздуха. Слиза от ринга и се отправя към зад кулисите и чак като стига го сцената към него се присъединява Пирохнтър и още веднъж НОВИ отборни шампиони Fire4life...................................... Singles Match Zippo vs Mortem От един мач към друг мач. Световния шампион излиза на ринга като получава невероятни освирквания. Зипо, който излиза след него никой не го познава и няма, кой знае каква реакция от публиката. Мача започва с пълна доминация на Световния шампион. Той не оставя никакъв шанс на опонента си за почивка и му прави хватка след хватка, но не прави опит за туш, защото предполагам знае, че веднга ще спечели мача. Обаче след около 5 мин на бой, на него му писва и прави kick to the brain и 1.2.3. Победител е Световния шампион Мортем. Но това зад него е ДЖИ. Какво прави той там, мамка му. Мортем не знае, че Джи е зад него. Джи го обръща и вдига го и му прави The Downfall Attack. Вдига си ръцете във въздуха, а публиката едва не откача. Джи напуска ринга, а Мотем едва се изправя от земята и веднага притиска титлата до себе си, като че ли знае, че тя може да не е негова за много време. Зад сцената камерите показват Fire4life, които празнуват за спечелването на отборните титли. - Коулман, сега е време за празненство и сега в нашата съблекалня съм приготвил една изненада. - Изненада? Хайде, де знаеш, че съм женен, нали? - Е да обаче, все пак, спечелихме отборните титли.... Среща ги председателя Тотенкпф..... - Момчета, само да ви кажа, че другата седмица ще защитавате вишите отборни титли - Какво, та ние е сега ги спечелихме и трябва да ги защитавате - ООООО да, и знаете ли вашите опоненти кой ще са? Не хабете няма да разберете затова ще ви кажа. Другата седмица ще се изправите срещу Крис Джерико и неговия партньор........................................Мъртвеца................и това не е всичко, както и срещу Мортем и победителя от тройния мач тази вечер........... Боже…….другата седмица ще е невероятна………. Камерите се разделят на три и показват тримата участници от главния мач за тази вечер. Започва музиката на Крис Джерико и публиката полудява, той се качва на ринга и взима микрофон……. - Много хора ме питат защо реших да участвам в такъв мач, е просто е, аз искам да размажа този боклук Мъртвеца. Така да го размажа, че той да не знае къде се намира и да го пратя в безсъзнание, от което да излезе седмици след мача. Аз спечелих мача си срещу него на премиерата, обаче той реши, че е време да ме смаже и ако си мисли, че това, което му причиних миналата седмица е края. Той тогава жестоко се лъже. Това е Мъртвеца……… ДА той излиза на ринга и него го изпреварват поне 20 охранители и пазачи, който ще се опитат за преотвратят повторение на случката от миналата седмица. Мъртвеца не се качва да ринга и звима микрофон. - Ти добре ли си с главния мозък, защото да ти кажа, че зарадите тези думо гръбначния ти мозък ще страда и може да бъдеш сигурен в това. И още ако погледнем към другата седмица двамата с тебе сме в един отбор и няма ли да е супер да спечелим титлите по двойки и след тов катоси пред мен аз да удря в гръб и да те смажа. И само да ти кажа, че на Pushed to the limit ти ще бъдеш поредния погребан жив от мен и можеш да си сигурен в това……… - Нима, мога ли? Вярвай ми, ако ти ще ме погребеш, и ти идваш с мен. Бъди сигурен в това. - Много хора са ми казвали така и всички те съм ги погребал живи………. - Хайде да те видим, дали можеш, до турнира не остава много време и ти препоръчвам да си починеш добре, защото мисля, че след като и пратих в безсъзнание ти още не си се съвзел от шока и говориш глупости….. Мъртвеца тотално откача и се опитва да стигне до ринга, обаче е спрян от пазачите около него, който имат задачата да предотвратят какъв то и да е контакт между двамата. Обаче Джерико се отърва от пазачите, който пазят и него и тръгва да напада Мъртвеца. И стига до него и двамата започват да се налагат колкото могат, а пазачите не могат да ги разделят. Джерико го нападна пръв и скача право върху него и няколко пазача, който в непосредствено до Мъртвеца и Джерико не спира да млади Мъртвеца, както може, който може би не може да отвърне на удара. Още охраните в пускат към ринга за да разделят двамата. Около ринга има поне 35 човека, който най-после разделят Джерико и Мъртвеца като това им отнема 5 мин. След като ги разделят Джерико е върнат на ринга, докато едва, едва Мъртвеца директно се отправя зад кулисите. Крис Джерико прави няколко Диамантени бомби на пазачи и напуска ринга и той и отива зад кулисите……. Време е за главния мач за вечерта. Triple Threat Match to detemite The No1 Contender for The World Title G vs Socki vs Spencer Първи на ринга излиза Джи, след това излиза и Соки. Джи не губи време и напада Соки, докато той е още на рампата. Той започва да го млати с десни прави и го докарва да зоната около ринга, където го бие ринга и го засилва към предпазните огради и започва да му бие главата и тези огради. Мача все още не е започнал. И това е Спенсър, той излиза последен и веднага започва да се слати с Джи и го качва на ринга и мача вече може да започне. Спенсър започва с леко предимство, а Соки лежи до ринга и бавно се изправя. На ринга Спенсър засилва Джи към въжетата и това е контра от страна Джи със саблен удар и опит за туш 1.......и не много е рано за туш .Соки извън ринга се повдига и се качва там. Където Джи засилва Спенсър към въжетата и започва да му бие пленици. Соки зад него със суплекс. Спенсър започва сега да бие Соки, обаче той го контрира и го праша извън ринга и прави опит за туш върху Джи 1........2...и не Джи се повдига. Спенсър бързо става и скача отново на ринга и забива копие на Соки и му прави опит за туш 1.....2.......и не Соки се повдига, а Спенсър спори, че е това е било три. Сега Джи става и започва да рита Соки пада за туш 1.......2....и Спенсър прекъсва боенето. Соки отново е на земята, доката Джи и Спенсър започват да се бият по между си и Спенсър взима надмощие и избутва Джи до въжета, качва се на средното въже и започва да бие пленици на Джи, а публиката започва да брой 1...2...3..4..5...6.7...8.....9........ и Соки зад него дръпва Спенсър, който пада на ринга, Соки ляга за туш 1.....2......и повдигане на Спенсър. Сега Соки има контол в мача. Джи едва се свестява от ударите на Спенсър и сега Соки му забива копие и отново опит за туш от страна на Соки 1.....2..........и не Спенсър отново спасява мача. Соки не може да повярва. Сега той започва да млати Спенсър, който също не е на 100% и отново копие и сега опит за туш 1.......2......и този път Джи прекъсва броенето. Не може да бъде Соки отново не успя да вземе мача. Той нервно става и сега пък започва да бие Джи, но този път не се готви за копие, а за неговия финишър. Той го вдига му прави Fall after Throw, но преди на легне за туш Спенсър се е свестил и сега прави феноменален Spine buster на Соки и сега го вдига и му прави SPENCEND върху Джи. Спенсър ляга върху Джи и 1.........2.................3. Спенсър ще се бие за Световната титла на Pushed to the limit срещу Мортем. Спенсър започва да празнува, Световния шампион излиза на застава на рампата и вдига титлата си, Спенсър се качва на въжетата и показва с жестове, за какво ще се бие на 15 май, той показва къде ще бъде титлата след турнира, а именно на неговия кръст. Спенсър напуска ринга и се скрива зад кулисите. Обаче предаването още продължава като Соки едва, едва се изправя и поглежда към Джи и се чува как му казва “ Ти ми открадна титлата! Сега ще си платиш.” Соки се хвърля право върху Джи, който още се свестяваше, и започва да му бие ужасни плесници. Сега слиза от ринга и взима стол, отново се качва на ринга. ОООО боже, Соки направо смаза главата Джи с този стол! Какво ли ни очаква другата седмица!!! Pushed to the limit 15.05.2010 CARD so far No Conscious Match Chris Jericho vs The Deadman Singles Match BWA World Championship Mortem [c] vs Spencer contador9 and DeepFreezе 2 Quote Възходът и пададението в безскупулния бизнес Link to comment
Recommended Posts