Jump to content

AWE: Следващото PPV на една канадска федерация

nWoHulkster

Recommended Posts

Action Wrestling Entertainment is presenting HARSH REALITY on Dec. 6th and 7th at the University of Manitoba (Just off HWY 75 - Super easy to Find)

Dec 6th - Taped for PAY PER VIEW!!!

- LEX LUGER and BUFF BAGWELL vs. RICK and SCOTT STEINER

- DAN "The Beast" SEVERN in MMA Action!

- 6 Man IMPACT DIVISION Contest Featuring : BILLY KIDMAN, JOHNNY DEVINE, Kenny Omega, "Red Hot" Ryan Wood and two others yet to be named!

- APRIL HUNTER in Action!

- Plus four other Matches!

Dec 7th - Taping 6 Episodes of TV for AWE OVERLOAD on The Fight Network!

Featuring: LEX LUGER, BUFF BAGWELL, RICK STEINER, "BIG POPPA PUMP" SCOTT STEINER, BILL KIDMAN, APRIL HUNTER, JOHNNY DEVINE and the rest of the AWE Roster!

TWO Days of Intense Action!!

Tickets for each show are $25 each (or Buy for BOTH NIGHT AT ONCE for $25 !!!)

Visit http://www.aweheat.com for more info!!

Не знам доколко сте запознати, но тази и BCW (федерацията на Scott D`amore) се водят двете най-известни канадски кеч федерации в момента, с тази разлика, че AWE ги дават по национален тв канал (The Fight Network - канал посветен изцяло на бойни изкуства и кеч). Много ще се радвам ако наберат повече скорост. Колкото повече силни кеч федерации има по света толкова по-добре. Въпреки че, в Меките си кеча не е толкова популярен колкото преди (е само в Мексико е дори и по-силен, но те си имат феномена Мистико, така че...) не мисля, че на глобално ниво бизнеса някога е бил по-силен отколкото е сега и това само може да ме радва!

Хубаво е това което става в момента.....доста организации набират скорост с помощта на стари мегазвезди...виждаме Scott Steiner (лично на мен този човек ми пълни душата) Rick Steiner......Bagwell и кой ли още не. Да не говорим каква изненада беше Dan Savern. Много се радвам че спорта се развива неедностранно и на всички континенти като всеки е представен от десетки организации което посвоемо предоставя голям избор на феновете.

Интересно шоу. Има доста стари звезди, но това не е лошо, а даже е хубаво, защото публиката ги харесва. Стана ми интересен този 6 Man Match и се чудя кои ще са другите двама. А и има още 4 мача да обявят. Очаквам да видя кои са. Дано ППВ-то е успешно, а аз ако успея да се докопам до него, има голяма вероятност и да го изгледам. Само дано нямам много неща за сваляне.

Posted Image

Фил този d`amore онзи с очилата от отбор канада в ТНА ли е?

п.п ако се бъркам нека ми е простено :) Отскоро гледам ТНА и не ги знам по име освен няколко човека там.

Фил този d`amore онзи с очилата от отбор канада в ТНА ли е?

п.п ако се бъркам нека ми е простено :) Отскоро гледам ТНА и не ги знам по име освен няколко човека там.

Да той е и е главен сценарист на ТНА между другото :)

Coach D'amore rulzzz ей :) .

А иначе какво да кажа за тази федерация.Кеча като цяло толкова се глобализира,че направо не ми се вярва.Всякакви федерации са пълни със звезди от миналото,а нови такива се създават през месец.

Тези явления могат само да ни радват :)

[b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka
Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq
ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]