Jump to content

THE WRESTLER 2 (СЕЗОН 1)


Recommended Posts

THE WRESTLER 2

".. Once upon a time there was a RAM!"

Note: Проектът вече е написан (формат - глави/епизоди), така че НЯМА да го спирам за всички които може да се зачудят дали да следят! Дано ви е интересно.. :)

Кратко Preview: Години след смъртта на Randy "The Ram" Robinson (Mickey Rourke).. синът му (от случайна връзка) поема по невероятният, но суров и изпълнен с разочарования свят на Професионалният кеч! Дали младокът ще успее да се справи със собствените си демони и да изкачи стълбицата на успеха или ще остане в сянката на легендарният си баща, дал живота си за този спорт на самият ринг? .. Това е историята и животът на Bill "The Ram" Walker.

CAST:

(Повечето роли са ГЛАВНИ и ще се появяват често!!!)

The Messiah (played by BoRn_2B_GoD)

Bill "The Ram" Walker (played by Y_2_J)

Lee "Bruiser" Gordy (played by Remus)

Nathan S. Jacobs (played by Socki)

Franklin Farr (played by The_Olimpic_Hero)

Castro "Space" (played by The_Pain)

El Hijo del Terror (played by cskar4eto)

Sabu (played by radoslav_1948)

James "Loud" Burke (played by Shawn_Michaels)

Teddy Hart (played by Freddy Kruger)

Konnan (played by dbrm)

Max Fury (played by mzsphere)

King Crush (played by The LEGEND KILLER)

Bison Smith (played by HEIDENREICH)

Jack Evans (played by go go)

Austin Aries (played by Chris_Jericho)

Paul London (played by ShwN)

Vince McMahon (played by djihad)

NO PIC

Joe "The Staff" (played by DAMN)

and many more.. (С кратки роли)

.

.

Очаквайте скоро първите няколко епизода ;)

Edited by G
Link to comment
The Olimpic Hero

Звучи много, много добре. Ще се следи. Убеден съм, че ни очакват само интересни моменти. :)

               

Link to comment

Още един хубав проект на Джи. Браво! Ще се следи и пише коментари :beer: .

[i]1x WIW Tag Team Champion[/i]
[IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG]

Link to comment

CHAPTER 1

"Роден за да бъде див.."

... Лий Горди (Remus) се приближи бавно със злобно изражение на лицето си до плакатът, след което дори без да направи коментар го разкъса на парчета! Кастро (The_Pain) веднага заби поглед в земята и се почувства гузен, все едно той бе създателят на този "изрисуван лист хартия", ставайки свидетел на грозната сцена.

"МЕСИЯТА... МЕСИЯТА... МЕСИЯТА!!! Само това чета където и да отида.." - се провикна Горди гледайки към сградата, сякаш всички бяха излезли на прозорците за да видят за какво е целия този шум.

Кастро се опита веднага да прекъсне събеседникът си с цел да му каже насреща някоя добра дума, но когато Горди се ядосваше за нещо.. не същестуваше вариант в който можеше да му се затвори устата!

"Този нещастник взима парите които ни се полагат КЪДЕТО и да отидем човече.. казвам ти, не мога да се примиря!" - въздишайки изговори едвам едвам Горди!

"Виж знам, че е тежко.. особено след разводът ти с Мадисън, но трябва да се стегнеш.." - опита се да го подкрепи някак Кастро.

"..Не започвай с разводът!!! Не е твоя работа колкото и да сме близки човече.. остави нещата така!" - отговори на висок тон Горди докато си палеше цигара..

В този момент от спрялата си преди секунди на паркинга кола, излезе Nathan S. Jacobs (Socki), който също бе записан за участие в първото събитие на новосъздадената от Franklin Farr (The_Olimpic_Hero) кеч компания UPW (Uprising Pro Wrestling)! Нейтън, който произхождаше от заможен аристократичен род взе спортният си сак с марка "Gento" от задната седалка и се запъти към главният вход.. "Gento Sports Wear Inc." бе печелившата фирма на баща му Harold Jacobs, в която Нейтън за голямо разочарование на роднините си не пожела да вземе участие за да изпълнява скромният пост на главен директор. Баща му често се обръщаше към него с резките думи "Срам и позор за Джакобсите", особено заради средно сполучливата спортна и по точно кеч кариера на Nathan S. Jacobs за която Harold бе върло против!

"Блудният син се завръща а.. хаха!" - Иронично подхвърли Горди..

"Това ако не са Лий Горди & вярното му куче Кастро "Спейс"!!.. Лол явно взимате добри добавки приятели, досега не ви бях виждал в такава форма!" - Продължи разговорът Нейтън.

"Завиждаш ли богаташче.." - Добави Спейс..

Лий нервно вдигна смачканият постер от земята като го навря моментално след това в лицето на Нейтън ..

"Видя ли това човече!?.. От както му дадоха световната титла в ROH не спира да се появява навсякъде!!" - Добави Лий!

"И какво.. завиждаш ли? Помисли си, че в новоизлюпена компания ще е по различно така ли?.. Той е суперзвездата наоколо "тези дни" Горди.. просто свикни с този факт!" - Самоуверено отговори Нейтън!

"Пълен тъпак по-скоро.. биех такива нещастници като него в училище всеки ден!.. Все още НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!" - Продължи да си ругае Горди!

На Нейтън му писна определено от мъмренето на Горди след минута, две и със словестните си умения успя да накара двамата с Кастро да го последват към залата.. Събитието щеше да започне след няколко часа, а те дори не се бяха срещали с екипът!

..

"Да ще изчакам... да казвам се Франклин Фар.. с double r накрая!" - Нервно отговаряше Farr (The_Olimpic_Hero) на въпросите задавани му по телефонът..

"Г-н McMahon в моментът е зает господин Farr.. моля потърсете го утре!" - След кратка пауза добави секретарката на Vince (djihad).

"КУЧКА!.." - Затваряйки телефонът гневно избълва Franklin..

Farr отвори старото уиски, което се намираше на бюрото пред него и напълни чашата си до половината, след което на бързо изгълта питието. Това бе голяма вечер за бившият бокс promoter и вложените пари в новият му бизнес определено трябваше да бъдат оползотворени рентабилно.. Фар изофка за пореден път, след което излезе на терасата си за да вдиша малко чист въздух!

..

The Messiah (BoRn_2B_GoD) най-сетне пристигна в залата с леко закъснение.. Той трябваше да се бори в главният мач тази вечер срещу El Hijo Del Terror (cskar4eto), нашумял инди кечист заради екстравагантният си начин на обличане и разбира се "Луча" стилът, който винаги радваше американската публика.. Smark феновете в интернет определяха The Messiah като следващият AJ Styles спрямо умения и Ric Flair спрямо харизма в индитата и това въобще не се харесваше на някои от по-арогантните му колеги като Лий Горди. The Messiah бе настящ ROH световен шампион след 60 минутен ЕПИЧЕН мач срещу Kenny Omega за златото, като сблъсъкът им бе определян и hype-ван като "Мачът на века!" от много критици и "разбирачи" в бизнеса... The Messiah за момент се намръщи преди да влезе в залата и бръкна в левия джоб на якето си, явно търсейки нещо. Кечистът извади от там сгънат лист хартия, след което "преборвайки се" с първоначалното му положение започна да го оглежда замислен..

Franklin Farr presents..

UPW

"Uprising Collision"

Singles Match

Jack Evans (go go) vs Joe Nightmare

3 on 3 Tag Team Match

Scary Bulldogs (Trophy, Sam Solid & Caz) vs TNA Connection (Shark Boy, Homicide & Kyoshi)

Singles Match

Austin Aries (Chris_Jericho) vs Roderick Strong

Tag Team Match

Davey Richards & Eddie Edwards vs Nathan S. Jacobs (Socki) & Paul London

No DQ Match

Lee "Bruiser" Gordy (Remus) vs Castro "Space" (The_Pain)

MAIN EVENT

UPW World Heavyweight Championship

ROH vs AAA

The Messiah (BoRn_2B_GoD) vs El Hijo Del Terror (cskar4eto) /w Konnan (dbrm)

"Konnan!?.. Трябва да започна да си преглеждам "работите" от по-рано!" - Въздъхна тежко Messiah преди да влезе в залата..

..

Joe (DAMN) влезе с бърза крачка в стаята и започна да дърпа Bill (Y_2_J) от леглото..

"ХЛАПЕ!?... Още ли не си станал, трябва да оправим декорите.. няма време!" - Извика Джо изнервен от нехайството на колегата си.

"Да... даа... ставам!! Раздърпал си ме все едно работим по декорите на Wrestlemania бе човек!" - Прозявайки се му каза насреща Ram.

"Баща ти щеше да е ТОЛКОВА разочарован с теб хлапе... Добре, че не е тук за да те види! Мир на прахът му.." - Излизайки от стаята добави Джо..

"Точно така.. няма как да ме види Джо.. защото е МЪРТЪВ!.. МАМКА МУ.. Той е мъртъв, а аз работя по декорите за жълтици заедно със загубеняк като теб!!" - По-сериозно възкликна Ram преди да се надигне от леглото което използваше поради липсата на пари за собствено жилище!

.. СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

Edited by G
  • Upvote 2
Link to comment

G,направо ти се възхищавам човек!Студент си,апък пишеш 3 дневника,постоянно постваш новини и коментрати и все пак ти остава време.Браво!Иначе новият дневник за момента се развива добре.Следващата гласа като започнат някои истории ще дам по-обстоен коментар!

  • Upvote 2

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Link to comment

Доста добър епизод мога да кажа аз. Много добри истории се получават. Отначалото виждам, че Горди има доста проблеми и има доста избухлив характер. Аз не разбрах кой им взема парите ( или съм яко тъп :D )? Явно това е част от самата история. Добре се получава засега. Явно Горди е претърпял много, а й развод.. добър образ се развива. Лол! Неитън е някакъв богаташ. Получава се голяма 'вражда' между Лий и Неитън. Очевидно е, че доста се мразят. Farr с изказванията му ми заприлича на Джеф Джарет xD . не знам защо. The Messiah има доста успехи и чуавствам, че това ще е един доста успешен образ за него.. но дано ;] . Доста голям и разнообразен кард. Има много мачове. Определено ще стане зрелище особено между The Messiah (BoRn_2B_GoD) и El Hijo Del Terror (cskar4eto) /w Konnan (dbrm) . Но немога да разбера защо Конан му е менуджър? Смисъл на Ел Хижо дел Террор. Браво за труда! Много добре се развиха всички истории засега, а те не бяха толкова много. Айде в по-нататъчните епизоди ще има доста интересни истории..надявам се. И тогава ще напиша по-обстоен коментар. Иначе засега е супер. Определено ще се продължава да се следи.

Edited by mzsphere1

[i]1x WIW Tag Team Champion[/i]
[IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG]

Link to comment

Ще се следи,но може ли и аз да се запиша?

Ще те вкарам..

PS: По принцип епизодите са по-големи.. но за да става за четене в BWC реших да ги съкращшавам на няколко пъти :)

Edited by G
Link to comment

CHAPTER 1

Част 2

"Роден за да бъде див.."

От арената се чуваха огромните овации на феновете още в края на първият мач, докато зад кулисите всички "преговаряха" ролите си. Jack Evans (go go) вече бе "на друга планета" докато се качваше бавно към върха на сглобката. Феновете крещяха "630", в знак на неговото завършващо движение, а опонентът му Joe Nightmare попиваше подът беззащитно, уж в безсъзнание. Jack за момент се залюля преди ефектното превъртане във въздуха, но все пак перфектно успя да завърши мачът си преди да изхвърчи към рампата от радост след сладката победа. Враждата между него и Nightmare "in character" датираше от месеци вече и се пресъздаваше в която компания и да бяха за участие, затова можеше да се каже, че този мач бе важен както и самата развръзка за кариерата и на двамата. Джак засилвайки се изкочи пред чакащият го точно до завесите Konnan (dbrm)..

"..Точно така се прави!!.. Видя ли ме?" - Извика радостно Еванс.

"Феноменален мач есе! Наистина показа на тази публика защо си НАЙ-добрият high flyer на около тези дни.." - С мексикански акцент го поздрави Konnan.

"Къде е Теди (Теди Харт).. гледа ли?" - Огледа се наоколо Джак.

"..Ъмм.. знаеш го какъв е?.." - С лукава усмивка му отговори Konnan.

"..Ооо.. познавам този поглед! Какво пак сте намислили?" - Изненадано и нетърпеливо добави Еванс.

"Парти чико... както винаги! Ела с мен.." - каза Konnan, завършвайки разговорът.

..

През това време Nathan S. Jacobs (Socki) & Paul London (ShwN) обсъждаха с American Wolves (Richards & Edwards) нещо спрямо евентуалния завършек на мача им, който трябваше да започне до половин час. До тях минаха Konnan & кикотещият се Jack Evans предизвиквайки интерес с държанието си.

"Какво става Джак?.." - Спря го заинтересован Jacobs.

"После ще ти разказвам човече.. чакай че ще се пръсна!" - През смях едвам едвам продума Evans.

"Кой знае какво са намислили тези идиоти пак!" - Любопитно поспекулира си на ум Нейтън, докато гледаше устремените си събеседници..

"Нейтън.. така доволен ли си?" - запита го London (ShwN), който въобще не бе обърнал внимание на образувалата се преди секунди ситуация и мислеше все още върху мачът.

"Да доволно.. да вървим." - положи разконцентрирано Jacobs.

..

В общата съблекалня El Hijo Del Terror (cskar4eto) мажеше лицето си както винаги с "war paint" преди големия Main Event срещу The Messiah (BoRn_2B_GoD) за световната титла на UPW, когато бе доближен предпазливо от самия Messiah. Личната вражда между двамата датираше от много време насам, след като в Мексико преди години del Terror бе botch-нал много важен спот, който едва не прекрати кариерата на настоящия ROH шампион. The Messiah и до сега спекулираше, че това е work на Konnan и неговите хора, с който въобще не се разбираше след една провалена важна сделка в AAA. Konnan винаги приемаше лично отказът, но от друга страна доказателства за подобен заговор нямаше.

"Искаш ли да преговорим какво ще се случи тази вечер?.." - попита спокойно The Messiah.

"Ясно ми е какво ще се случи "суперзвезда"! Ти ще спечелиш както обикновено, нали така?" - иронично подхвърли като отговор El Hijo del Terror.

"Както и да е.. просто нека си свършим професионално работата и да вземем чекът.. ОК?" - Поизнервено подхвърли Messiah.

"Слушам.." - козирува му Terror преди да приключи разговорът.

"Тъпак!" - каза си на ум The Messiah, отивайки към пейката отново.

"Хей Терънс (истинското име на Messiah), да си ми виждал "Power Wrey-a" (Протеин)?" - попита учуден измореният Joe Nightmare, който тъкмо бе влязъл в съблекалнята.

"Не човек.. не съм го и виждал! Къде го остави?" - попита го Messiah докато полагаше attire-ът си седнал на пейката.

"Странно.. бях го оставил точно тук!" - добави Joe Nightmare.

..

През това време Franklin Farr (The_Olimpic_Hero) посрещаше в офисът си след дълги преговори.. ECW легендата Sabu (radoslav_1948)! Farr запали пура, след което покани гостът си да седне.

"За мен е чест Тери!.. Седни, седни.. извинявам се за леката бъркотия!" -оправда се Фар.

"Няма проблем.." - учтиво отвърна Brunk.

"Та... нека продължим разговорът ни от миналия път, най-накрая не по телефона! Мисля, че 3,000$ на участие като покриваме паралелно с това travel разходите ти и фактът, че компанията ни прави по 2,3 участия на месец в които ще си включен е добра оферта.." - сигурен в себе си добави Farr.

"Виж.. само не искам, да играя ролята на "spot monkey" и тук! Офертата е ок, но имам проблеми с гърба и "хардкор gimmick-ът" няма да е едно от най-добрите решения точно в този момент.. така казах и на AAA и на CZW когато преговаряхме." - Намръщвайки се отговори Sabu.

"АБСОЛЮТНО!.. Мислех да ти предложа точно това, различна насока Sabu, в която образът ти ще набляга на изявите и wrestling-ът.." - опули се Farr, сякаш отчаяно искаше Sabu да подпише.

"Значи имаме сделка!.." - Ставайки от стола и подавайки ръка на Farr, заяви Sabu уверено.

"Добре дошъл при нас.. Ще получиш скоро информация за следващият ни евент, който ще е след седмица и няколко дни!" - Уж щастлив заяви Farr.

Sabu излезе от офисът след още няколко "мили думи" по негов адрес от страна на шефът на UPW, след което Farr забивайки недоволно глава в бюрото си продължи да ругае..

"Защооооо си толкова зле Франк!?...." - каза си Farr видимо недоволен от сделката.

..

Bill "The Ram" Walker (Y_2_J) стоеше на една пейка изпотен от работата която до сега го измъчваше, забил погледа си в една точка когато до него минаха Lee "Bruiser" Gordy (Remus) & Castro "Space" (The_Pain). Лий отново бе възмутен от нещо конкретно, а Кастро клатеше удобрително глава след всяка изказана от събеседника му дума..

".. това ти казвам, трябва да отидем при Фар и да поискаме реалните пари които ни се полагат Кастро! Знаеш ли, че нашият мач е с 2 минути по-кратък от Main Event-ът по сценарий.. какво ти говори това? Имаме време почти колкото мачът за световната титла, а получаваме двойно по-малко от смотаняка The Messiah!" - на висок глас оповестяваше мислите си Gordy.

"Аз си мисля, че най-сетне трябва да погледнем тази оферта на Konnan за AAA?.." - отвърна Space.

"Братле.. остави това шибано Мексико, само несполучливите таланти от Америка отиват там! Кой ще ни забележи в AAA.." - продължи да спори Gordy.

"И това го има.. но тук хора като Messiah винаги ще обират големите пари!" - добави затапващо Castro..

"Мамито му.." - ядосано отсече Горди клатейки глава когато ненадейно погледна към Bill.

"Хей хлапе!... Да ти.. имаш ли огънче?" - попита го Gordy.

"Не пуша.." - усмихнат каза Bill.

"Те *ба и тебе.. хайде Кастро!" - Обръщайки гръб добави Gordy..

Bill усмихнат изгледа как "суперзвездите" се отдалечаваха, продължавайки да спорят относно факторът пари и финанси. The Ram се засмя иронично за кратко, след което стана от пейката и продължи да работи по една метална конструкция поставена в "задсценното" помещение, докато на ринга Nathan Jacobs & Paul London покоряваха феновете с изпълненията си..

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ..

Link to comment

Браво! Много добър втори епизод. Хареса ми и то доста. В началото се видя, че Еванс е доста голям любимец на публиката. Има много добри движения и т.н. Конан май е приятел с всички ? Познава се с всики и е доста добър приятел с младока Джак Еванс, което е добре. За какво парти говори Конан?ААААА! Конан бил подъл тип все пак :D ... съдейки по думите на Месиах. не знам дали е истина, но.. Опа някой е взел протеин-а на Джо? Кой ли може да му скрои такъв номер.. ? Историите доста добре се заформят. Да видим какво ще се случи по-нататък.. ЛОЛ! Сабу подписа! Доста парички ще си намазва на шоу. Това с гърба е доста лошо за него, тъй като няма да може да си изпълнява на-добрата роля, а именно на "Extreamer" ..! наистина Фар даде доста пари на Сабу! Затова сега ше си блъска главата :D . Gordy и Спейс очевидно не са доволни от парите и има някаква история около тях... Искат да си вземата дължимото. наистина не е добре да ходят в ААА. Според мен те двамата имат доста добри образи. Дано в другия епизод да ги видим в действие. Но не знам.. Ще видим по-нататък как ще се развие историята по-нататък. Поздравления за добрия развой на нещата Джи. Продължавай така. ;]

Edited by mzsphere1

[i]1x WIW Tag Team Champion[/i]
[IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG]

Link to comment

Много интересно разказче. Поредният твой дневник, който заслужава огромно БРАВО. В първата част наистина ми беше доста объркващо да разбера кой кой е, но във втората го нямаше този проблем главно заради снимките. На мен лично ми се струват малко кратички частите, но предполагам, че като са повече накъсани, са по-лесни за четене и възприемане сред масовата аудитория. Само да попитам - коя година по-точно се развива действието? Защото е написано години след смъртта на Ренди, но самата смърт не уточнено точно кога е, нито е уточнено колко точно години след това... Тук все още са хора като Конан и Сабу, които във времето на дневника биха могли да бъдат на възраст в порядъка от 50 до 70+ години, което е доста голям интервал.

Link to comment
BoRn_2B_GoD

Добра идея, добър разказ. Интересен е за четене. Харесва ми, че държиш настрана главния си герой и така действието се развива около останалите, докато той е по-встрани, но това не трябва да продължава дълго. Все пак става дума за него, нали? Иначе досега историята върви добре. Не ми харесва да прогнозорирам разкази, но да речем, че имам предположение какво може да се случи около МЕ-та. Другите неща са ми мъгла, а големият брой герои не ми помага особено и още съм малко объркан, но предполагам ще свикна. Иначе с радост забелязвам, че си подхванал проект, който вече си написал. Това поне няма да доведе до скорошния му край. Пак съветвам - карай леко, че ще се затрупаш пак с работа и накрая нищо няма да четем :D

Link to comment

Това поне няма да доведе до скорошния му край. Пак съветвам - карай леко, че ще се затрупаш пак с работа и накрая нищо няма да четем :D

Това си виках и аз бтв преди да постна тази идея ;] Разказът бе предвиден за един друг форум и го писах на английски (в момента го превеждам общо взето), но накрая си казах What the hell! ;] Ще си го поствам част по част, а на който му е интересен ще следи.. това мога да кажа на този етап. Благодаря също така за коментарът Бирс ;) очаквайте и ДОСТА интересно развитие покрай повечето герои скоро време..

Edited by G
Link to comment
The Olimpic Hero

Браво. Поредният ти много добър дневник. :) Изчетох първите два епизода и останах много доволен. Винаги са ми интересни такива задкулисни истории, спорове за пари, за мейн ивент статус и т.н. Образът на Gordy засега се очертава най-интересен. Моят пък герой успя да подпише Sabu :), макар и явно да му се искаше да може да използва и hardcore уменията му. Определено дневникът ще се следи, а най-якото е че вече е написан, така че няма опасност да остане незавършен.

               

Link to comment

Сега прочетох двата епизода и останах доста доволен.Това "(СЕЗОН 1)" ме навежда на мисълта,че ще има и втори такъв и ще остана много доволен,ако е така.Моят образ ми харесва доста,а и цялостанат история около "великия Messiah" е много добра.Ккато каза Биров,засега държиш главния си герой леко настрана,но смятам,че това скоро ще се промени.Гордън и Спейс(може би и аз)ще бъдат(ем) топ хийловете на компанията(най-вероятно).Общо взето засега историята се развива чудесно.Още един страхотен проект от G.Поздравления! :beer:

Link to comment

CHAPTER 1

Част 3

"Роден за да бъде див.."

Първият евент можеше да се нарече "грандиозен успех" спрямо продадени билети имайки се в предвид, че Uprising Pro Wrestling бе създадена скоро като същевременно бяха изникнали и не малко негативни коментари по адрес на малката компания, идващи от устите на утвърдени бизнесмени занимаващи се с подобен вид работа. Frankie Farr (The_Olimpic_Hero) си седеше на празните трибуни замислен и вгледан в staff екипът, които възможно най-бързо се опитваха да привършат с прибирането на апаратурата и декорите. Фарр остана там поне още половин час, провеждайки няколко разговора по личният си телефон междувременно..

"Какво мислиш, че прави там горе?.." - Запита Joe "The Staff" (DAMN) докато мъкнеше последният усилвател към камионът..

"Някакви "бизнес неща" старче.. знаеш.. мъчи се да се прави на интересен!" - Отговори разминаващият се тъкмо с него Bill Walker (Y_2_J)

"Ти па какво разбираш.. хах!" - Добави преди да се отдалечи Joe.

"Знам, че ще си получа парите тази вечер и ще има доста забавления през остатъкът от уикендa!.." - Постави като вид затапване Уолкър..

Bill се вгледа за кратко в седящият без капчица компания Farr когато като от нищото ръката му започна да трепери. Bill я спря и я прикри зад себе си на бързо след което отърсвайки се от този момент на слабост може би пое към backstage-а за да си вземе якето, облекчен че е привършил най-накрая. Bill бързо грабна горната си дреха, след което излезе навън за да запали цигара (Note: В миналият епизод той каза, че не пуши на Горди.. като сега става ясно, че това е било лъжа :) ).. Bill си дръпна изнервен няколко пъти от цигарата, когато с периферното си зрение успя да засече излизащият Farr от страничният вход на залата. Bill го изгледа моментално леко учуден, понеже излизането на Farr не бе въобще тихо и спокойно.. Farr не спираше да вика по телефона си, обикаляйки наоколо като луд.. повтаряйки неспирно едно изречение "Не ме заплашвай!..", което стресна леко Бил, който от своя страна на бързо хвърли цигарата си и се прибра уж намеквайки, че му е студено..

..

В този момент (Дискотека някъде в града)

Кечистите празнуваха шумно с бири в местна дискотека, успехът на събитието в което бяха взели участие.. Всички се раздаваха по барът и дансинга освен НОВИЯТ световен шампион на UPW The Messiah (BoRn_2B_GoD), който се бе отделил на една масичка в ъгъла на заведението умислен за нещо. Konnan (dbrm), Teddy Hart (Freddy Kruger), Jack Evans (go go) & El Hijo del Terror (cskar4eto) гледаха изнервено новият шампион, наредени като празни шишета от "Джони" до бара като същевременно го и обсъждаха на висок глас.. Nathan S. Jacobs (Socki) танцуваше на дансингът с две наистина готини мадски, докато дивеейки хвърляше по 20 долара във въздуха ей така, пийнал леко.. Paul London (ShwN) & Austin Aries (Chris_Jericho) му се радваха от съседната маса, отправяйки нестандартни коментари към "тройката", докато момичетата търкаха стегнатите си задни части в тялото на изпъчилият се над тях Нейтън! Joe Nightmare навлезе тогава в дискотеката и с бърза крачка се отправи към Конан.. т.е. към барът!

"Мислиш, че това е смешно ли кучи син такъв!?.." - Ядосано се провикна в лицето на Konnan, Nighmare..

"Кво те мъчи есе.. кво искаш!?.." - Усмихнато му отвърна Konnan!

"Кошмарът" сграбчи Konnan за яката, когато Teddy Hart просто му заби един в лицето и го събори на земята!! Терър, Еванс и Харт веднага започнаха да ритат в корема и лицето Джо, докато Конан ядосано ги обикаляше и псуваше на висок глас!!

"Смажете го тоя боклук!!.." - Викаше неспирно Конан, гладейки с ръце дрехата си..

The Messiah веднага виждайки това скочи от масата си и се запъти към случката, въпреки че бе изпреварен от охраната на заведението. The Messiah все пак помогна на Джо да се изправи и да избърши кръвта от лицето си, докато охраната дърпаха настрани Konnan и компанията му!

"Тъпакът беше забъркал в протеина ми някакви външни простотии.. повръщах 15 минути в тоалетните подяволите!" - Обясняваше се Джо, докато The Messiah се опитваше да го изправи на крака..

"Ти си следващият!!.." - Викаше Hart към Messiah, докато го изкарваха навън повлиян от състоянието си..

Скоро Aries, London & самият Nathan Jacobs се добраха до случилото се опитвайки се да помогнат.. Въпреки, че за момент купонът бе развален "натрапниците" бяха изведени навън и само след няколко минути атмосферата се възобнови все едно не бе станала подобна простотия! Нейтън и Месията "закърпиха" до колкото можаха Джо и до края на вечерта той остана с тях обсъждайки цялата случка, видимо изнервен.. Ако се чудите отговорът е ДА, Нейтън замина с мадските в края на вечерта :(

..

Пред залата..

Всички вече бяха в готовност да напуснат мястото, след дългото пренасяне. Камионите бяха "натъпкани" с апаратура и беше въпрос на съвсем малко време да потеглят, а Farr отново спореше за нещо по телефонът си на висок тон, крачейки наоколо! Като човек се абстрахираше от това, нощта бе спокойна.. имаше пълнолуние. Фар затвори изнервен gsm-ът си за пореден път, прибра го внимателно в джоба си и седна на стълбичките пред входът замислен. Определено нещо се случваше, но само той и човекът "от другата страна" на средството за комуникация знаеха точно за какво идваше реч. Фар извади също една цигара от сакото си и пробва да я запали, когато от никъде две набити момчета го сграбчиха след кратка разправия и започнаха да го налагат, опрян до стената! Фар веднага извика за помощ, но изплашените работници стояха като ударени от мълния, не пожелавайки да се замесват!!

"Какво ви става бе..." - Затичвайки се натам извика Bill към колегите си!!

Bill опита да спре нападателите удряйки ги по веднъж, но явно те си разбираха от работата.. След кратка схватка мъжагите успяха да съборят намесилият се работник на земята и да го сритат хубаво!! Все пак това успя да забави нападателите и работата за която бяха дошли като само след минути полицейски сирени разцепиха тишината покрай случката!! Мъжете бързо чувайки това, потеглиха в неизвестна посока, а Фар изненадан от намесата на Бил започна да го изправя..

"Добре ли си хлапе.." - Попита го Фар

"Да.. нищо ми няма!" - Каза иронично Бил, плюейки кръв от устата си..

"Не трябваше да го правиш.. ела с мен ще отидем да изпием по едно, виждам че имаш нужда.." - Каза Фар, докато вдигаше на крака поизмъченият Walker..

..

Няколко пресечки надолу..

"Какво стана ве, чакам ви вече 20 минути тук!?.." - Извика Горди (Remus) към приближаващите "нападатели".

"Намеси се някакъв работник и не можахме да вземем парите.. изненадаха ни ченгетата!" - Отговори единият нападател.

"Нещастници.. сега какво да кажа на г-н Бърк (Shawn_Michaels).. Изрично ви казах, че това е важно!" - Зачервен от яд измърмори злобно Горди..

Горди понавика още малко нападателите, преди те да го заритат ядосани от високият му тон!!

"О ще ни платиш и още как.. и не ме интересува дали Бърк ли.. Мърк ли.. ще се ядоса, важното е че АЗ съм ядосан сега!" - Сплашващо говореше другият нападател докъто "джобеше" набитият Горди..

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ..

  • Upvote 2
Link to comment

Програма на постване

Chapter 1

"Роден за да бъде див.."

Part 1; Part 2; Part 3; Part 4; Part 5

Chapter 2

"Големият лош овен се завръща.."

Part 1; Part 2; Part 3; Part 4; Part 5

Chapter 3

"Падението"

Part 1; Part 2; Part 3; Part 4; Part 5

Chapter 4

"Висшата лига"

Part 1; Part 2; Part 3; Part 4; Part 5

Chapter 5

"Фатално привличане"

Part 1; Part 2; Part 3; Part 4; Part 5

Chapter 6

"Животът ми без мен самия.."

Part 1; Part 2; Part 3; Part 4; Part 5

  • Upvote 2
Link to comment
  • 2 weeks later...

CHAPTER 1

Част 4

"Роден за да бъде див.."

"Ти не работеше ли като "staff" хлапе!?.." - Попита озадачено Castro (The_Pain)..

"Шибана история Кастро... Първо ни свалиха в Card-а по незнайни причини, сега и на НАЙ-ГОЛЯМОТО шоу за годината трябва да "носим на гърбовете си" този келеш!!" - Нервно нареждаше Gordy (Remus) докато обикаляше стаята!

"Вижте.. дори аз не искам да се намирам в тази ситуация! Фар ми даде възможност и ме сложи с вас защото знае, че няма да се провалите.. това трябва да значи нещо?" - Отговори спокойно Bill (Y_2_J)

"Майната му на Фар!!.." - Промълви злобно Gordy преди да излезе от стаята държейки пакет с лед върху окото си (Заради побоя преди няколко дни над него)..

".. Често прави така.." - Усмихнато добави Castro Space след демонстративното излизане на Lee..

Castro продължи да нарежда колекцията си от слънчеви очила, от която действително много се гордееше в малко позлатено сандъче, а Бил поклащайки засмяно глава също си позволи да излезе от помещението.

"Кастро... ти си велик човече..." - Възкликна Кастро към себе си опиянен от красотата на колекцията си без дори да забележи, че няма никой покрай него..

..

Пред едно от многобройните кафенета в столицата / Washington DC

"Здравей Винс..." - Усмихнато прекъсвайки бързата крачка на бъдещият си събеседник, отбеляза Farr (The_Olimpic_Hero)

"Ще трябва да ти се обадя след малко (затваряйки телефонът си).. Какво искаш Фар?" - С леко негативен тон отговори McMahon (djihad)

"Отбягваш ли обажданията ми или просто така ми се струва?.." - Добави Фар, отпивайки от кафето си..

"Виж... имам среща след 20 минути, ако имаш да ми казваш нещо продължи с мен надолу по улицата и говори!" - Поглеждайки часовникът си добави Винс..

"Искам да разбера.. защо James Burke (Shawn_Michaels) се опитва да саботира инвестицията ми?.." - Попита Фар тръгвайки с Винс и "хората му" по тротоара..

"И аз трябва да знам нещо за това защото?.." - Добави Винс противоречиво..

"Хайде де.. и двамата ти бяхме едва ли не "протежета", не може да не се интересуваш поне малко какво точно се случва.." - Недоверчиво положи Франк в разговорът.

"Виж... не знам абсолютно нищо защото вие вече НЕ работите за мен!! Не се интересувам от загубени инвестиции.. да аз ви влях бизнес знания, аз коригирах представата ви за pro wrestling-ът, но вие ми се отплатихте как Фар!?.. Като вложихте всичките си пари в неща които просто не ме интересуват и не ми влизат в работата.. затова отговорът е НЕ.. не знам защо Бърк се опитва да съботира.. с каквото и да се занимаваш там! ..Имам важда среща, мисля че бях достатъчно ясен, така че оправяй си сам кашите.. и повече ако обичаш не ми прави подобни "засади".. чао Фар!" - Отсечено добави Винс преди да си замине..

"Мамка му.." - Хвърляйки кафето си в едно кошче в близост прошепна Фар, гледайки как Винс и антуражът му се отдалечават към лимузината..

..

Nathan S. Jacobs (Socki) трябваше да се изправи срещу The Messiah (BoRn_2B_GoD) в мач за световната титла на UPW на главното събитие на компанията "Burnout Glory" в края на месеца, след като Нейтън бе спечелил претендентското място преди седмица побеждавайки самия Sabu (radoslav1948). Двамата започнаха да прекарват много време заедно, обсъждайки възможното пресъздаване на този сблъсък като един от най-великите мачове в историята на UPW, както им бе и заръчал да направят Фар! Това видимо не се харесваше на Konnan (dbrm) и момчетата му!! Властта на Konnan определено започваше да се разпростира в UPW, след като бизнес отношенията между него и Фар (AAA & UPW) започнаха да вървят определено благополучно нагоре! Дали съвпадение, дали отражение на това преди седмица Jack Evans (go go) & Teddy Hart (Freddy Kruger) спечелиха UPW Tag Team Title-ите и въз основа на победата им над един от най-солидните "инди" отбори в този момент "Bison Kings" King Crush (The LEGEND KILLER) & Bison Smith (HEIDENREICH) самочувствието на отборът им започваше да действа на нервите на останалите кечисти..

"Пак ли пипа "звездата" по титлата есе.. хах.." - Конан иронично базикна тъкмо излизащият от съблекалнята на The Messiah, Nathan!

"Много ти зачестиха е*авките след като бе обявен този мач Конан.. да не би легендата да завижда?" - Спирайки се отговори Nathan усмихнат.

"Аз ли.. оо неее.. просто отбелязвам фактите приятелю! Успех с джобенето след няколко седмици все пак! Усещам, че и ти ще заобичаш "Месията" като нас съвсем скоро.." - Намигвайки завърши разговорът Конан, а Джейкъбс продължи гневен към офисът на Фар..

..

През това време / UPW's Wrestling School "Dream Team" Downtown..

"Понеже Фар и Сабу (Radoslav1948) имат бизнес среща в столицата, аз ще поема контролът над тренировките ви за няколко дни.. Въобще не ми се занимава с вас зелени шибаняци такива, но работата си е работа и особено когато си кечист всеки малък бонус има значение..." - Отсече нервно El Hijo del Terror (cskar4eto) влизайки в помещението и адресирайки новаците..

"Така като го гледам да се разкарва с маска май по му отива.. а Бил?" - Иронично прошепна Max Fury (mzsphere) в ухото на Bill "The Ram" Walker, който нямаше как да не се "изхили" и да не сдържи емоциите си.

"СМЕШКОВЦИ... не ми е до вас не разбрахте ли!! Стига глупости.. подредете се по двойки и да започваме с програмата!!" - Извика на групата El Hijo del Terror пляскайки с ръце в знак, че иска този момент от живота му да мине колкото е възможно по-бързо..

..

Докато "новаците" се приготвяха за нощта, която щеше да определи дали имат място в редиците на UPW, Lee Gordy (Remus) водеше съвсем друг вид бизнес със съвсем друг вид бизнесмен..

"Какво се провали толкова онази вечер, а Горди?.." - Извика по телефонът Burke (Shawn_Michaels)

"Виж трябва ми повечко време просто.. а и тези малоумници които нае.. оф дори не ми се говори за тях!! Другият път ме остави аз да подбирах хората си.. не искам джебчии и аматьори, какви резултати искаш с такива мамка му!?.." - Нервно пушейки цигара добави Горди.

"Имаш до края на другият месец да съботираш този фарс, който се опитва да сътвори Фар.. или няма да получиш парите си!!.. Знаеш какво ще стане ако не получиш парите си нали?" - Добави "мазно" Бърк в отговор на това..

"Защо дори ми припомняш.. ще свърша работата!!" - Завършвайки сърдито разговорът Горди..

Горди доизпуши цигарата си и влезе в сградата, без дори да разбере, че бе случайно дочут от "дясната му ръка" Castro "Space" (The Pain), който минаваше поради съвсем други причини покрай мястото..

End..

  • Upvote 3
Link to comment

Много добре продължава развитието на историята. Идеята с тренировъчното училище определено ми хареса... в смисъл школата може да е предпоставка за новите герои. Към този момент най-голямата интрига е около историята с Бърк и Фар. Персонажа на Горди ми изглежда като традиционен образ на човек, който по принцип не е от "лошите", но в определен период е с тях поради някаква причина, докато в един момент се обръща срещу тях (най-често, защото са го прецакали и/или ощетили по някакъв начин).

Link to comment
  • 2 weeks later...

CHAPTER 1

Част 4.2

"Роден за да бъде див.."

..

"Как си?.." - Попита загрижено Castro (The Pain) "аверът" си Lee Gordy (Remus), докато вторият прекрачваше прага на сградата преди грандиозният opening на най-големият евент на UPW за годината "Burnout Glory"..

"Какво... защо ме гледаш така!? Добре съм естествено.. хаха гледаш ме като влюбена и загрижена ку*ва Кастро!" - Отговори небрежно, прикривайки проблемите си Gordy.

"Сигурен ли си човече.." - Добави отново със същата гримаса Castro..

"Виж стига ме занимава с глупости тази вечер трябва да сме на най-доброто си ниво.. всички ще гледат!! Историята между теб мен и новакът върви добре и ако той не осере по някакъв начин мачът, можем и да го изтикаме като нещо стабилно.. нали си с мен!" - Проницателно отбягвайки предишният разговор достави като отговор Горди..

"Както винаги.." - Отговори Кастро стискайки ръката на Горди..

"Хахах.. днес си много странен Кастро.. както и да е" - Завърши разговорът Горди, преди да тръгне в неизвестна посока клатейки глава учуден от поведението на "вярното си куче".

..

"Тази вечер ще е велика, нямам търпение да покажем на тези хора заради какво точно са дошли! Всички ще помнят мачът ни дълго дълго време Нейтън..." - Щастлив сподели мнението си The Messiah (BoRn_2B_GoD) с тъкмо излизащият от съблекалнята му Nathan S. Jacobs (Socki)..

"Защото всички са дошли да видят шампионът.. ясно ми е!" - Иронично и леко обидено подхвърли Нейтън преди да излезе от стаята оставяйки "Месията" безмълвен с учуден поглед на лицето си..

"Есе пак ли лъска ботушите на суперзвездата!?... Кога ще се научиш.." - Иронично подхвърли Konnan (dbrm) към Нейтън при излизането му от съблекалнята..

"Ти какво да не ме следиш.. дори за теб това е твърде ниско?" - Сериозно му отговори Джейкъбс.

"Дойдох да ти пожелая успех тази вечер, а и знаех къде ще те намеря! Дано това не е КРАЯТ на кариерата ти пичага.. а знаеш.. въобще може и да не става по този начин!" - Отвърна Конан, потупвайки събеседникът си по рамото и тръгвайки надолу по коридора..

"Знам.." - Промълви си тихичко Джейкъбс, сякаш искайки само той да се чуе и разбере..

..

Franklin Farr (The_Olimpic_Hero), търчеше като побъркан из залата пушейки цигара след цигара, стараейки се този евент да мине гладко като тялото на проститутката с която бе предната вечер.. Фарр крещеше на всички от екипът изпаднал отново в някакво състояние, за най-малкият недоизпипан детайл! Дали заради осветлението което не било твърде "точно" по неговите стандарти, дали заради пироефектите които уж не били поставени на където той е заръчал.. Когато ставаше въпрос за бизнес ученикът на Винс МакМеън (djihad) можеше да издразни дори най-спокойният човек на земята с глупавите си забележки..

"КАКВО ПРАВИШ БЕ... трябва да се подготвяш за мачът си, а не да помагаш тук!!!" - Развика се като бесен Farr на "The Ram" Walker (Y_2_J), който вместо да се подготвя за Three Way-ът срещу Горди и Кастро търчеше по задачи за да помогне на старият си приятел Joe "The Staff" (DAMN) backstage..

"Исках просто да помогна малко на стар приятел.. шефе.. това е всичко" - Усмихнат палейки си цигара отговори Уолкър!!

"Тъпо хлапе!!.. отивай при Кастро & Горди и започвайте да обсъждате всичко отново" - Махайки нервно цигарата от устата му.. му заръча Farr..

Кимвайки му отново засмян, Уолкър изпълни командата на работодателя си, а Фарр въобще не изглеждаше щастлив от това негово изпълнение..

"Как се справя за сега.. има ли някакво подобрение?" - Обърна се Фарр към седящият до него Sabu (radoslav1948), който се опитваше да обясни някакво движение на слушащият го с интерес Austin Aries (Chris_Jericho)

"Кой Aries ли... той е про Фарр не се безпокой ще е готов на 100% тази вечер!" - Отвърна Сабу...

"Нее имам предвид хлапето.. как се справя, ти ги тренираш все пак! Ще оправдае ли очакванията тази вечер.." - Добави Фарр

"Честно да ти кажа.. мисля, че да! Дай му малко време, твърдоглав е наистина.. но има нещо в него.. има присъствието и силата на баща си!" - Отговори усмихнат Сабу..

"Може би в това е и проблемът.." - Добави преди да тръгне Фарр!

..

"Bison Kings" King Crush (The LEGEND KILLER) & Bison Smith (HEIDENREICH), които бяха rank-нати номер 3 тази година в класацията "Най-добър tag team в света" влязоха в залата с голямо самочувствие! Те трябваше да се "сборят" с Teddy Hart (Freddy Kruger) & Jack Evans (go go) настоящите tag team шампиони в мач реванш от преди месец.. Определено голяма вечер за "Кралете Бизони" поради простата причина, че няколко скаута от WWE & TNA щаха специално да наблюдават тях..

"Всичко трябва да мине ИДЕАЛНО тази вечер големи братко.. знаеш!" - Махайки очилата си възкликна King Crush.

"Много зависи и от тези две лайнца Теди и Джак.. Кинг затова май ще трябва да ги уведомим каква стойност има този мач за нас! Защо не трябва да се случи нищо погрешно.." - Изказа недоволството си огромният Bison Smith.

"Добре тогава.. нека ги намерим и да... говорим хах!" - Усмихнато добави King и двамата тръгнаха по коридорите в търсене на опонентите си за вечерта.

..

"Ало, казах ти да не ме търсиш тази вечер.. казах ти, че аз ще ти се обадя!!" - Възкликна нервно Горди (Remus) отговаряйки на някакво обаждане на телефонът си.

"Не се проваляй Горди.. исках просто да ти напомня!" - Каза хладнокръвно Джеймс Бърк (Shawn_Michaels), който бе и неизвестният caller..

"Знам какъв товар нося.. ВСЕКИ ден се събуждам с тази мисъл Бърк, не мислиш ли че искам най-много от всичко на този свят кошмарът в който живея да приключи.. не ми се обаждай повече преди да съм свършил работата!" - Завърши разговорът Горди, видимо оставайки изнервен изключително много..

..

The Messiah (BoRn_2B_GoD), световният шампион на UPW, който трябваше да защитава титлата си тази вечер срещу Нейтън Джейкъбс (Socki) "богаташчето на UPW" излезе за малко от съблекалнята си най-сетне за да си купи минерална вода...

"Опаа... извинявам се господине!" - Засмян подхвърли El Hijo del Terror (cskar4eto) след след като се бутва "уж по погрешка" в звездата на UPW..

"Кога ще пораснеш Terror?" - The Messiah отново се защити пред поредният си нападател от съблекалнята..

"Кога ще спреш да бъдеш толкова изнервящ за всички? НИКОЙ НЕ ТЕ ХАРЕСВА в тази съблекалня Месия.. абсолютно никой! Да някои ти ходят още подир задника, но това е за да намажат от тази проклета твоя слава.. завиждат ти това е!! Само малцина останаха верни на своя път тук и го следват безрезервно, но явно за теб такива индивиди не са достатъчно пораснали, а шампионе?" - Отговори му Terror..

"Не мисля да се занимавам с теб сега.." - Промълви ядосано The Messiah продължавайки надолу по коридорът, оставяйки "Синът на Терорът" псувайки ядосан от поредната конфронтация между двамата..

..

"Къде е нервакът?..." - Влизайки в съблекалнята попита Walker (Y_2_J), визирайки Горди (Remus)..

"Излезе да говори с някого по gsm-a си.. не го остави този телефон тази седмица? Нещо май става.." - Мистериозно, сякаш говорейки на себе си промълви Кастро "Space" (The Pain).

"не знам брато.. ти си му приятел, погрижи се? Няма да е хубаво и за твоята кариерта ако този мач се провали!.. Не мислиш ли?.." - Подпиртайки се на стената добави усмихнат Уолкър..

Кастро се замисли за момент след което за да не задълбава повече в проблемите на Горди започна да преговаря мачът с гостенинът си, когато ВНЕЗАПНО в съблекалнята нахлу Paul London (ShwN)..

"Няма да повярвате.. Горди току що влезе в колата си и изчезна от залата!!!.. Фарр е изключително бесен!" - Извика Лъндън към стреснатите от новината Кастро и Уолкър.

"Аз ще се заема.." - Добави Кастро преди да вземе якето си и да излезе от стаята..

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ..

Edited by G
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...