November 25, 200520 yr Копирам една тема от старият форум - постнете през всяка от годините от 1990 до 2005 коя федерация ви е била по-интересна - WWE или WCW (след 2001 година - TNA вместо WCW). Айде първо вие а после аз :D
November 25, 200520 yr Покрай Шон Майкълс,цялостно погледнато ми е WWE любимата федерация ама не трябва да оставам назад и WCW,защото съм от феновете на WCW и не бих я оставил точно назаден план тя също има своите достойства и в някои части беше по-добра от WWE "Doin' what I want to do, When I want to do it."
November 25, 200520 yr Хайде да пробвам и аз; 1990-WWF-гледал съм ги само тях Хоган-Уориър си е клсика-единствения случай когато Хълк се опитва да издигне някой друг 1991-WWF-Jake the Snake рулира,Гробаря става шампион 1992-WWF-Кралската Битка с Флеър,Брет-Бритиш Булдог,Брет-Роуди,Мачо Мен 1993-WWF-Йокозуна гази наред,Лекс Експрес,Гробаря-Гонзалез Гиганта апогея на картуун ерата 1994-WWF-Брет-Оуен,Тейкър-Йокозуна,Майкълс-Дизел,Майкълс-Рамон,ОТБОРНАТА ДИВИЗИЯ! 1995-WCW-почва Найтро,Лугър се завръща,Хоган се бори там а във Федерацията царува Дизел,става интересна чак след ноември 1996-WCW-n.w.o 4 life-макар че и Федерацията има какво да покаже особено-Тейкър-Мейнкайнд 1997-WWF-инвазия на ECW,AAA,USWA,WCCW,Брет-Остин,Адска клетка, Кейн,ражда се Д-Х 1998-WWF/WCW-тази година еднакво-Остин или Голдбърг не мога да реша,Гробаря-Кейн 1999-Нито една тогава замалко да се откажа от кеча-пълна скука навсякъде 2000-WWF-макар и точно през тази година да бях зает предимно със стрелба с автомат и по-да не ми беше до кеч 2001-WWF-силно начало-до април-апогея на Атитюд ерата 2002-WWE-Брок,Хоган-Скалата,Смакдаун 6 2003-WWE-Гооолдберг(друг е въпроса че във Федерацията нищо не показа),Енгъл-Брок,Майкълс се бори на сериите 2004-WWE-Беноа и Енгъл на Мания 20...Стария Гробар... 2005-WWE-Батиста а напоследък се загледах и по Самоа Джо...
November 26, 200520 yr Аз гледам кеч само от 2000 насам и съм чел много малко за преди това. Но като цяло от това, което съм чел и това, което съм гледал, аз не съм много голям фен на WCW, така че започвам от 2000 насам. Така, до края на 2004 следях само WWE така, че е ясно, че тя ще е на първо място. В някои моменти имаха и добри неща, но вече след средата на 2004 нямаше кой знае колко интересни истории, мачове и т.н. След това вече започнах да следя и ТНА и трябва да призная, че през 2005 се справиха много по-добре. В WWE също имаше разбуждане, но за съжаление то беше прекратено от трагичната смърт на Еди и сега май ще им трябва още доста време да се възстановят. Дано 2006 е още по-добра за всички федерации!