parcaleste Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 (edited) Айде още една седмица се мина. Като гледам рейтингите, на TNA, за съжаление, май не им остават още много такива в понеделник, така че гласувайте и коментирайте. Според мен в RAW тази седмица надхвърлиха себе си. Определено най-стабилното им шоу в (около) Mania сезона, като сбогуването на Shawn просто ожъна де що имаше за жънене. Издразни ме само това как book-ват Swagger. Като някакъв пълен палячо и нулева заплаха за "големите кучета". А бяха времена, когато направи Cena СМЕШЕН на ринга. Дано не се окаже първият MitB победител, който си "изгърмява" възможността да стане шампион. В iMPACT! нещата леко ми зациклиха, някакви странни booking решения, струва ми се, че вместо да им се разчиства визията за развитие, същата им се замъгли като такова. Невероятно ме дразни как ЗА ПОРЕДНО шоу Световната Титла не е в центъра на вниманието (МЕ). Адски съм разочарован от историята с Joe - първо я проточиха прекалено и второ, Taz и Tenay чисто закопават всякакъв интерес който би могла да предизвика, все едно направо не им пука, че един от Най кечистите в компанията вече цял месец е отвлечен, и сефте имаше включване от негова срана. Аа, между другото, сегментът с Orlando беше МНОГО добър. Определено не съм фен на би или гей изпълнения, но когато нещо е направено като хората, то просто е направено като хората. Стабилна хореография, определено, която обаче беше пльосната е така, между другото. Edited March 31, 2010 by parcaleste contador9 1 Quote Link to comment
dbrm Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 (edited) Хмм аз пък съм на мнение,че RAW отново размазаха ТНА във всяко едно отношение.И като качество на мачовете и като рейтинг и като всичко.На ТНА ако останат в понеделник повече от 6 месеца живот едва ли ще имат.Просто идеята за съревнование между двете федерации беше голяма грешка.От сегмента с Орландо останах отвратен,честно.Този Импакт няма да го запомня с нищо,за разлика от РАУ.Все пак аз гласувах за RAW - твърдо и убедително разбиха ТНА...отново :) Edited March 31, 2010 by dbrm Devil and go go 2 Quote Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
TheSaltonSea Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Taзи седмица май вече хич няма смисъл от нова тема за войната :D Quote Everyone else might be a Paul Heyman guy, i'm a Paul Bearer guy. Link to comment
parcaleste Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 (edited) Просто не си бях у нас бе, анцунг. Edited April 7, 2010 by parcaleste Quote Link to comment
Recommended Posts