Jump to content

TNA с/у WWE "Monday Night Wars (vol.4)"


parcaleste

"Monday Night Wars"  

58 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Айде още една седмица се мина. Като гледам рейтингите, на TNA, за съжаление, май не им остават още много такива в понеделник, така че гласувайте и коментирайте.

Според мен в RAW тази седмица надхвърлиха себе си. Определено най-стабилното им шоу в (около) Mania сезона, като сбогуването на Shawn просто ожъна де що имаше за жънене. Издразни ме само това как book-ват Swagger. Като някакъв пълен палячо и нулева заплаха за "големите кучета". А бяха времена, когато направи Cena СМЕШЕН на ринга. Дано не се окаже първият MitB победител, който си "изгърмява" възможността да стане шампион.

В iMPACT! нещата леко ми зациклиха, някакви странни booking решения, струва ми се, че вместо да им се разчиства визията за развитие, същата им се замъгли като такова. Невероятно ме дразни как ЗА ПОРЕДНО шоу Световната Титла не е в центъра на вниманието (МЕ). Адски съм разочарован от историята с Joe - първо я проточиха прекалено и второ, Taz и Tenay чисто закопават всякакъв интерес който би могла да предизвика, все едно направо не им пука, че един от Най кечистите в компанията вече цял месец е отвлечен, и сефте имаше включване от негова срана.

Аа, между другото, сегментът с Orlando беше МНОГО добър. Определено не съм фен на би или гей изпълнения, но когато нещо е направено като хората, то просто е направено като хората. Стабилна хореография, определено, която обаче беше пльосната е така, между другото.

Edited by parcaleste
Link to comment

Хмм аз пък съм на мнение,че RAW отново размазаха ТНА във всяко едно отношение.И като качество на мачовете и като рейтинг и като всичко.На ТНА ако останат в понеделник повече от 6 месеца живот едва ли ще имат.Просто идеята за съревнование между двете федерации беше голяма грешка.От сегмента с Орландо останах отвратен,честно.Този Импакт няма да го запомня с нищо,за разлика от РАУ.Все пак аз гласувах за RAW - твърдо и убедително разбиха ТНА...отново :)

Edited by dbrm
  • Upvote 2

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Link to comment
TheSaltonSea

Taзи седмица май вече хич няма смисъл от нова тема за войната :D

       

Everyone else might be a Paul Heyman guy, i'm a Paul Bearer guy.

                                             23142a6bdad1e5e1.gif

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...