Jump to content

UFC 111 "St-Pierre vs. Hardy" - 27 март 2010


Recommended Posts

Event: UFC 111: "St. Pierre vs. Hardy"

Date: Saturday, March 27, 2010, at 10 p.m. ET on pay-per-view (PPV)

Location: Prudential Center in Newark, New Jersey

Main event:

170 lbs.: Georges St- Pierre (19-2) © vs. Dan Hardy (23-6) (UFC WW Championship)

Main card (Televised):

265 lbs.: Frank Mir (13-4) vs. Shane Carwin (11-0) (UFC Interim HW Championship)

170 lbs.: Ben Saunders (8-1) vs. Jon Fitch (24-3)

155 lbs.: Fabricio Camoes (10-4) vs. Kurt Pellegrino (20-4)

155 lbs.: Jim Miller (16-2) vs. Mark Bocek (8-2)

Under card (May not be broadcast):

155 lbs.: Nate Diaz (11-5) vs. Rory Markham (16-5)

170 lbs.: Ricardo Almeida (11-3) vs. Matt Brown (13-7)

205 lbs.: Jared Hamman (11-2) vs. Rodney Wallace (9-1)

185 lbs.: Tomasz Drwal (17-2) vs. Rousimar Palhares (19-2)

170 lbs.: Matthew Riddle (3-1) vs. Greg Soto (7-0)

Edited by neshev
  • Upvote 2
Link to comment
HEIDENREICH

Хахахаха Мир си го взе.Каруин му напълни кофата с ъперкъти,даже имам чувството ,че получи няколко докато беше в безсъзнание и съдията закъсня със спирането на мача.Дано сега Мир най-накрая малко си затвори голямата уста,че ме дразнеше много.

Каруин всички го плюеха,че досега не е победил никой известен освен Гонзага,дано сега получи признание.Харесва ми как се държи и ще гледам с интерес мача му с Брок.Иначе Леснар получи от публиката стабилен heel heat както обикновено.

GSP доминираше изцяло,спечели с лекота всеки рунд,отново страшни тейкдауни направи и само шансът и няколко грешки му попречиха да спечели с отказване.Самият той каза след мача,че е допуснал технически грешки.

Останалите мачове не ми се коментират.Направи ми впечатление ,че след като направи leg lock Palhares не пусна крака на противника си,въпреки че той го потупа, и го държа поне още 4-5 секунди.В репортажа за мача пишеше ,че е възможно Drwal да има скъсани мусулни влакна.

 

Link to comment

Мога да кажа само ДЖОН ФИТЧ!!!!!!!!!!!! Няма такъв "бате"!!

Каруин ви ес Мир бе общо взето ясен, но исках Standing KO.. и G&P finish ставаше може би, но Мир трябваше специално да бъде разбит от Standing такъв! Та все още официално никой не се е измъквал от 1вия рунд срещу Shane, да видим този ЕПИЧЕН сблъсък с Леснар как ще протече.

Джи Ес Пи действително мина през Харди, дори го нареди и в Stand Up-a.. Общо взето Харди бе в "Serra" mode през целият мач и чакаше Джи Ес Пи да сбърка, но много хора забравят, че това бе отдавна и вече GSP просто НЕ бърка!! Все пак как се измъкна от 2-та събмишъна не знам!

Общо взето средно Евентче, очаквах повече, но....

Edited by G
Link to comment

Ако GSP не беше отключил лявата ръка на Hardy всичко свършваше в първата част. Kimura lock-а пък по-скоро Pierre го пусна и не случайно на клиповете след мача показаха само hold-а, без самото измъкване . Излиза, че единственото нещо, което трябва да се признае на Hardy е, че е издръжлив. Все пак, благодарение на GSP се получи добро шоу. Използва всяка възможност да направи някой hold,като striker също се представя добре и не се нуждае от дистанция за да действа свободно на пода, което му помага да прави многократните takedowns впивайки се в опонента си. Представи се на високо технично ниво и не разбрах за какви грешки стана въпрос...

Другия мач, който ми хареса е Pellegrino/Camoes. В първата част видяхме един истински competition. Може би, ако прехвърлянето през рамо на Camoes му се беше получило, добрата защита на Батмана нямаше да има значение и всичко можеше да свърши. Във втората част Pelligrino успя да ме впечетли. Притисна Camoes, накара го да си вдигне брадичката с няколко тупаника и веднага се възползва да го тапне. Това е то чиста победа. Караш опонента да ти играе по свирката и когато излезе правилният момент се възползваш.

Carwin/Lesnar се чака.

nonoyv.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...