Jump to content

UFC 111 "St-Pierre vs. Hardy" - 27 март 2010

Recommended Posts

Event: UFC 111: "St. Pierre vs. Hardy"

Date: Saturday, March 27, 2010, at 10 p.m. ET on pay-per-view (PPV)

Main event:

170 lbs.: Georges St- Pierre (19-2) © vs. Dan Hardy (23-6) (UFC WW Championship)

Main card (Televised):

265 lbs.: Frank Mir (13-4) vs. Shane Carwin (11-0) (UFC Interim HW Championship)

170 lbs.: Ben Saunders (8-1) vs. Jon Fitch (24-3)

155 lbs.: Fabricio Camoes (10-4) vs. Kurt Pellegrino (20-4)

155 lbs.: Jim Miller (16-2) vs. Mark Bocek (8-2)

Under card (May not be broadcast):

155 lbs.: Nate Diaz (11-5) vs. Rory Markham (16-5)

170 lbs.: Ricardo Almeida (11-3) vs. Matt Brown (13-7)

205 lbs.: Jared Hamman (11-2) vs. Rodney Wallace (9-1)

185 lbs.: Tomasz Drwal (17-2) vs. Rousimar Palhares (19-2)

170 lbs.: Matthew Riddle (3-1) vs. Greg Soto (7-0)

Edited by neshev
  • Upvote 2
HEIDENREICH

Хахахаха Мир си го взе.Каруин му напълни кофата с ъперкъти,даже имам чувството ,че получи няколко докато беше в безсъзнание и съдията закъсня със спирането на мача.Дано сега Мир най-накрая малко си затвори голямата уста,че ме дразнеше много.

Каруин всички го плюеха,че досега не е победил никой известен освен Гонзага,дано сега получи признание.Харесва ми как се държи и ще гледам с интерес мача му с Брок.Иначе Леснар получи от публиката стабилен heel heat както обикновено.

GSP доминираше изцяло,спечели с лекота всеки рунд,отново страшни тейкдауни направи и само шансът и няколко грешки му попречиха да спечели с отказване.Самият той каза след мача,че е допуснал технически грешки.

Останалите мачове не ми се коментират.Направи ми впечатление ,че след като направи leg lock Palhares не пусна крака на противника си,въпреки че той го потупа, и го държа поне още 4-5 секунди.В репортажа за мача пишеше ,че е възможно Drwal да има скъсани мусулни влакна.

Мога да кажа само ДЖОН ФИТЧ!!!!!!!!!!!! Няма такъв "бате"!!

Каруин ви ес Мир бе общо взето ясен, но исках Standing KO.. и G&P finish ставаше може би, но Мир трябваше специално да бъде разбит от Standing такъв! Та все още официално никой не се е измъквал от 1вия рунд срещу Shane, да видим този ЕПИЧЕН сблъсък с Леснар как ще протече.

Джи Ес Пи действително мина през Харди, дори го нареди и в Stand Up-a.. Общо взето Харди бе в "Serra" mode през целият мач и чакаше Джи Ес Пи да сбърка, но много хора забравят, че това бе отдавна и вече GSP просто НЕ бърка!! Все пак как се измъкна от 2-та събмишъна не знам!

Общо взето средно Евентче, очаквах повече, но....

Edited by G

Ако GSP не беше отключил лявата ръка на Hardy всичко свършваше в първата част. Kimura lock-а пък по-скоро Pierre го пусна и не случайно на клиповете след мача показаха само hold-а, без самото измъкване . Излиза, че единственото нещо, което трябва да се признае на Hardy е, че е издръжлив. Все пак, благодарение на GSP се получи добро шоу. Използва всяка възможност да направи някой hold,като striker също се представя добре и не се нуждае от дистанция за да действа свободно на пода, което му помага да прави многократните takedowns впивайки се в опонента си. Представи се на високо технично ниво и не разбрах за какви грешки стана въпрос...

Другия мач, който ми хареса е Pellegrino/Camoes. В първата част видяхме един истински competition. Може би, ако прехвърлянето през рамо на Camoes му се беше получило, добрата защита на Батмана нямаше да има значение и всичко можеше да свърши. Във втората част Pelligrino успя да ме впечетли. Притисна Camoes, накара го да си вдигне брадичката с няколко тупаника и веднага се възползва да го тапне. Това е то чиста победа. Караш опонента да ти играе по свирката и когато излезе правилният момент се възползваш.

Carwin/Lesnar се чака.

nonoyv.jpg