The1948One Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 (edited) BULGARIAN WRESTLING COMMUNITY presents THE BEST TAG TEAM (ELIMINATION GAME) According to the users of BWC. Това е най-новата елиминационна тема-игра в BWC. Нека изберем най-добрият pro-wrestling отбор за всички времена. 128 отбора ще се сборят за титлата "най-велик" tag team на всички времена. Всеки ден ще бъде пускана двойка отбори, за които ще гласувате. След като минат 24 часа, гласуването ще приключва и ще бъде определян победителя, които ще се класира за следващият кръг. Имам намерение играта да е доста мащабна, и затова ще включа 128 от най-популярните отбори, които са Ви радвали през годините или Ви радват сега. Нямам намерение да спирам темата, видяхте че в Режисъорската бях сериозен до последно, затова смятам да бъда и сега. По надолу виждате схемата в първи кръг. Там ще бъдат записвани резултатите и ще бъдат подчертавани победителите. В първият пост. Пожелавам ви приятно гласуване и ако може повечко аргументация ПЪРВИ КРЪГ (64 ДВУБОЯ) 1. The Eliminators (Perry Saturn & John Kronus) vs. Deuce & Domino 20:2 2. Blue Bloods (William Regal & Dave Taylor) vs. "T & A" (Test & Albert) 9:22 3. Beer Money (James Storm & Robert Roode) vs. British Bulldogs (Davey Boy Smith & Dinamite Kid) 16:14 4. Legion of Doom (Hawk & Animal) vs. Kai En Tai (TAKA Michinoku & Sho Funaki) 21:0 5. Demolition (Ax & Smash) vs. Public Enemy (Rocco Rock & Johnny Grunge) 14:4 6. Strike Force (Tito Santana & Rick Martel) vs. L.A.X. (Homicide & Hernandez) 0:20 7. MNM (Joey Mercury & Johnny Nitro) vs. New Age Outlaws (Road Dog & Mr. Ass) 7:14 8. Steiner Brothers (Rick & Scott Steiner) vs. The Nasty Boys (Brian Knobbs & Jerry Saggs) 19:5 9. The Phenomenals (AJ Styles & Chris Daniels) vs. The World's Greatest tag team (Shelton Benjamin & Charie Haas) 21:10 10. The Gangstaz (New Jack & Kama Mustafa) vs. Basham Brothers (Doug & Danny) 19:0 11. La Résistance (Sylvan Grenier & Renee Dupree) vs. Second City Saints (CM Punk & Colt Cabana) 6:11 12. Billy & Chuck (Billy Gun & Chuck Palumbo) vs. Rob Van Dam & Sabu 1:21 13. Harlem Heat (Booker T & Stevie Ray) vs. Harris Brothers (Don & Ron Harris) 18:0 14. Briscoe Brothers (Jay & Mark Briscoe) vs. Full Blooded Italians (Little Guido Maritato & Tracey Smothers/Tony Mamaluke) 17:3 15. Los Guerreros (Eddie & Chavo Guerrero) vs. The Blade Runners (Sting & Ultimate Warrior) 10:2 16. 2 Cool (Scotty 2 Hotty & Grandmaster Sexay) vs. Edge & Christian 0:22 17. Hollywood Blondes (Steve Austin & Brian Pillman) vs. The Impact Players (Justin Credible & Lance Storm) 8:15 18. The Outsiders (Scott Hall & Kevin Nash) vs. The BrainBusters (Arn Anderson & Tully Blanchard)15:0 19. Hart Dynasty (David Hart Smith & Tyson Kidd) vs. A.P.A. (Bradshaw & Farooq) 7:25 20. Faces of Fear (Meng & Barbarian) vs. Dudley Boyz (Bubba Ray & D-Von) 0:22 21. John Morrison & The Miz vs. Motor City Machine Guns (Chris Sabin & Alex Shelly)2:20 22. Ink Inc. (Jesse Neal & Shannon Moore) vs. Giant Bernard & Tyson Tomko ВТОРИ КРЪГ (32 ДВУБОЯ) ТРЕТИ КРЪГ (16 ДВУБОЯ) ЧЕТВЪРТИ КРЪГ (1/4 ФИНАЛИ) ПЕТИ КРЪГ (1/2 ФИНАЛИ) ПОСЛЕДЕН КРЪГ (ФИНАЛ) Edited February 11, 2011 by radoslav1948 contador9, ТНЕ DEADMAN, rawhide and 5 others 8 Quote Link to comment
The1948One Posted March 19, 2010 Author Share Posted March 19, 2010 1 КРЪГ (Мач номер 1) vs. "The Eliminators" (Perry Saturn & John Kronus) vs. Deuce & Domino VOTE! Toper and Wayne 2 Quote Link to comment
The1948One Posted March 19, 2010 Author Share Posted March 19, 2010 (edited) Тук ще гласувам за един от любимите ми отбори The Eliminators [3 x ECW Tag team champions]. Пери Сатърн, като млад, и невероятния John Kronus (RIP) заслужаваха повече. Невероятна химия, страхотен finisher, добри умения, но като цяло само Пери успя да пробие на голямата сцена, и то не особено успешно. Deuce & Domino направиха добър stunt през 2007 с tag team title reign, но за съжаление това не им достигна и не се наложиха и вече са свободни агенти. Edited March 19, 2010 by radoslav1948 VSB and Wayne 2 Quote Link to comment
dbrm Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Гласувам за The Eliminators.Не съм ги чувал,но Дюс и Домино са ми много противни и с грозен attire :) Quote Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
Metzgermeister Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Срам и позор за мен, но никога не съм гледал шоу на оригиналното ECW, така че първият отбор не го бях и чувал, докато не беше пусната темата. Същевременно Deuce & Domino бяха един доста атрактивен отбор от близкото минало. Ретро колите и ретро музиката, с които излизаха, както и начинът, по който бяха облечени в стил края на 70-те, ги караше да бъдат нещо оригинално за нашето време. Пък и Чери не беше за изпускане Така че глас за Deuce & Domino. HBK_forever and Nick_Blade 2 Quote Link to comment
krapolax Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 (edited) Първия отбор съм го срещал по разни DVD-та и от това което съм видял, съм останал доволен. Deuce & Domino бяха един от сполучливите отбори от последните години. Целия тоя ретро look беше интересно решение,но ми дойде в повече. Гласувам за The Eliminators. P.S. Идеята за играта е много добра. Да се надяваме,че ще има активност. :) Edited March 19, 2010 by krapolax Quote [color=red][b]You'll Never Walk Alone[/b][/color] Link to comment
itzo1994 Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Глас за Eliminators, въпреки че не съм им гледал цял мач. Виждал съм тук-там някой мач из youtube или DVD. Deuce & Domino бяха наистина успешен отбор, един от малкото през последните години, но не се запазиха като екип.На ринга имаха сполучливи хватки и представяне, но образите им въобще не ми харесваха. Quote Link to comment
Macho Man Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Гласувам за един от любимите ми отбори някога The Eliminators. Много разцепваха в ECW. Враждата им с Dudley Boyz много ми хареса, която кулминира на първото ECW PPV - Barely Legal в доста добър мач. И както каза Радо финишъра им Total Elimination е мега як и въобще имат доста аткрактивни отборни изпълнения. Deuce и Domino ставаха, имаха донякъде cool gimick и някакъв талант, но въобще не могат да се сравняват със Сатърн и Кронъс. И щом става въпрос за най-добрия отбор някога, просто няма съменение кой от двата трябва да продължи. И на мен ми харесва идеята за това да изберем най-добрия tag team някога,но несъмнено повечето, да не казвам почти всичките, най-яки са от навремето. Quote [img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img] I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling! Link to comment
corruptedshadow Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Гласувам за Eliminators. John Cronus е най-известен като част от отбора, заради невероятната химия със Сатърн. Добре изглеждаха на ринга, а Дюс и Домино са ми много посредствени. Quote Link to comment
Petioo09 Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Глас за Eliminators. The_Cobra_Killer 1 Quote [center][img]http://prikachi.com/images/277/3725277H.png[/img][/center] Link to comment
PostMortem Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 "The Eliminators" (Perry Saturn & John Kronus) Quote Дай лопата на гробаря работата той си знае. Link to comment
RcadestickR Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Не съм гледал много техни мачове, но са ми направили доста стабилно впечатление. Фен съм на Saturn - доста добър и доста подценен. Глас за Eliminators. Освен всичко, няма такъв финишър!!!! :wacko: Quote Link to comment
contador9 Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Глас за Eliminators, въпреки че не съм ги чувал, просто Deuce&Domino ми бяха много противни докато бяха в WWE! PS: Доста добра идея, продължавай все така! ;) Wss 1 Quote [center][img]http://img143.imageshack.us/img143/5969/31922522.png[/img][/center] Link to comment
Mr.Perfect Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Разбира се че глас за The Eliminators.Адския отбор.Когато правехме проекта за ECW едно от нещата които ме караха да продължавам да търся материал за ECW беше този отбор.Но пък и до ден днешен ме е яд че Perry Saturn така и не получи заслужен голям push.И определено най-добрите му години според мене бяха с John Kronus в ECW и с Raven в WCW. Другите двама не бяха лош отбор ,получиха сравнително бърз пуш за отборните титли ,но според мене нямаха потенциала кой знае какъв запомнящ се отбор. Quote [b]Team Take It :[/b] [b] "Dicks to Pussies"[/b] Link to comment
HeaDMaKeR™ Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Гледал съм мачове на "The Eliminators" и мога да кажа, че са много добър отбор, следователно глас за тях! Quote I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska Link to comment
jerichoholic Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Сигурен съм, че повечето, които гласуваха за Eliminators дори никога не са ги чували. Тук е сравнително лесно - Eliminators - финишъра им е един от най-бруталните на всички времена, кара те да настръхнеш. Quote [img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color] Link to comment
mzsphere1 Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 "The Eliminators" (Perry Saturn & John Kronus) Quote [i]1x WIW Tag Team Champion[/i] [IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG] Link to comment
Progressive_XX Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 На "The Eliminators" имам точно един изгледан мач, от който, обаче останах доста впечатлен. Дюс и Домино също бяха атрактивни, но според мен се задържаха твърде малко. Глас за "The Eliminators" (Perry Saturn & John Kronus)! Swiftling 1 Quote [center][img]http://i37.tinypic.com/30mttn4.jpg[/img][i] Luck is For Loosers.[/i]™[/center] Link to comment
MitkoD Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Deuce & Domino , нищо против другият отбор , но за пръв път го чувам (като отбор). Quote Link to comment
Guest techn0tr0nic Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 The Eliminators Quote Link to comment
X-fear Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Гласувам за The Eliminators. Quote [img]http://store.picbg.net/pubpic/2D/A1/3e50e8a0daed2da1.jpg[/img] [font="Comic Sans MS"][color="#800080"][size="4"]Photoshop maniac![/size][/color][/font] Sportal.bg: [quote]Mislq da si obrasna topkite vie kak mislite dali 6te me sarbi posle ??[/quote] Link to comment
Guest surfybg Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Гласувам за The Eliminators. Quote Link to comment
cskar4eto Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 The Eliminators>Deuce and Domino Quote Link to comment
TheGame*Triple H Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Глас за The Eliminators. Признавам че не съм им гледал много мачове, но смятам, че Сатурн е кечист с много големи качества, но и много подценен. Жалко, че не можа да пробие повече. Та в последно време разглеждах неговата история и се натъкнах на някои интересни клипа на този отбор, ето и един пример : гледайте към края. Quote Link to comment
go go Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Добра идея,готина игра!Давам глас за The Eliminators. :) outkast 1 Quote Link to comment
Recommended Posts