Jump to content

TNA с/у WWE "Monday Night Wars (vol.2)"


parcaleste

"Monday Night Wars"  

49 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Изпече и втората седмица. Този път си създадох труда да изчакам да излязат и двете шоута, за да се опитам да ги гледам паралелно. Леко е шитняво, определено. Или поне ми беше шитняво, докато в WWE не течеше сегмента с Austin, паралалелно с това на ринга в TNA бяха Flair и АJ. Веднъж обаче започна ли регулярната програма на RAW все по-рядко "превключвах" на този "канал".

Nasty Boys с/у 3D ми бе по-интересно за следене от Cena с/у Big Show (vol. 124546).

Сегмента с Austin/HBK/Jericho го изгледах най-вече поради факта, че точно тогава бяха ентрънсите на таг мача между Angle и Dinero с/у Wolfe и Anderson. Много беше постен, просто... голямо разочарование с мрънкащият Shawn "Steve, кажи ми дали имам шанс срещу Taker на Mania, нали имам шанс?" Човече...

Orton с/у HHH няма и да коментирам.

"Мача" между Jericho и HBK го хванах главно поради факта, че Sting свлича пет минути от тавана до ринга, а като му видях и завършека и ми стана хептем противно. Честно, почувствах се обиден. Особено като прегледах шоуто отново и видях, че тази "епична битка" е продължила наистина около 7 мин. и реално нищо не съм изпуснал.

Диви, Batista с/у Kofi, АДСКИ скучната програма на The Legacy... обяснете ми какво да им гледам?

Единственото нещо което наистина изгледах с голямо любопитство в RAW бе финалният сегмент - получи се повече от прилично, бе развален само от адовият (не)selling на Vince от ударите с гипса накрая. Като превключих на TNA AJ с/у Hardy още течеше, ще рече, че може да ми е убягнала леко синхронизацията, но като цяло си гледах предимно TNA, чието шоу въобще не блестеше (беше просто посредствено) но с програмата (като за бавноразвиващи се) и мачовете, които предлага RAW, за мен iMPACT! бе по-предпочитано за гледане.

@ Темата за миналата седмица.

Edited by parcaleste
Link to comment
HEIDENREICH

Нямам имам намерение да участвам в дискусията или да чета темите,но не беше ли по-добре и по-прегледно да си продължите с глупостите дискусиите за "войната' в обща тема ,вместо да отваряш нова тема всяка седмица?

Ако толкова държите за всяко шоу да е отделна тема нямам особени възражения- в този раздел напоследък не се пише много.

 

Link to comment

Все пак идеята е за "преброяване" седмица за седмица, генерално ще стане много размито, а и дискусията между хейтъри фенове на двете компании е по-хубаво да има къде да се съсредоточи на едно място, наместо да се прескача през разделите (не че тази възможност се елиминира по този начин).

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...