parcaleste Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 (edited) Изпече и втората седмица. Този път си създадох труда да изчакам да излязат и двете шоута, за да се опитам да ги гледам паралелно. Леко е шитняво, определено. Или поне ми беше шитняво, докато в WWE не течеше сегмента с Austin, паралалелно с това на ринга в TNA бяха Flair и АJ. Веднъж обаче започна ли регулярната програма на RAW все по-рядко "превключвах" на този "канал". Nasty Boys с/у 3D ми бе по-интересно за следене от Cena с/у Big Show (vol. 124546). Сегмента с Austin/HBK/Jericho го изгледах най-вече поради факта, че точно тогава бяха ентрънсите на таг мача между Angle и Dinero с/у Wolfe и Anderson. Много беше постен, просто... голямо разочарование с мрънкащият Shawn "Steve, кажи ми дали имам шанс срещу Taker на Mania, нали имам шанс?" Човече... Orton с/у HHH няма и да коментирам. "Мача" между Jericho и HBK го хванах главно поради факта, че Sting свлича пет минути от тавана до ринга, а като му видях и завършека и ми стана хептем противно. Честно, почувствах се обиден. Особено като прегледах шоуто отново и видях, че тази "епична битка" е продължила наистина около 7 мин. и реално нищо не съм изпуснал. Диви, Batista с/у Kofi, АДСКИ скучната програма на The Legacy... обяснете ми какво да им гледам? Единственото нещо което наистина изгледах с голямо любопитство в RAW бе финалният сегмент - получи се повече от прилично, бе развален само от адовият (не)selling на Vince от ударите с гипса накрая. Като превключих на TNA AJ с/у Hardy още течеше, ще рече, че може да ми е убягнала леко синхронизацията, но като цяло си гледах предимно TNA, чието шоу въобще не блестеше (беше просто посредствено) но с програмата (като за бавноразвиващи се) и мачовете, които предлага RAW, за мен iMPACT! бе по-предпочитано за гледане. @ Темата за миналата седмица. Edited March 22, 2010 by parcaleste dbrm, dexim, Macho Man and 1 other 4 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Нямам имам намерение да участвам в дискусията или да чета темите,но не беше ли по-добре и по-прегледно да си продължите с глупостите дискусиите за "войната' в обща тема ,вместо да отваряш нова тема всяка седмица? Ако толкова държите за всяко шоу да е отделна тема нямам особени възражения- в този раздел напоследък не се пише много. Quote Link to comment
parcaleste Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 Все пак идеята е за "преброяване" седмица за седмица, генерално ще стане много размито, а и дискусията между хейтъри фенове на двете компании е по-хубаво да има къде да се съсредоточи на едно място, наместо да се прескача през разделите (не че тази възможност се елиминира по този начин). jewlephant 1 Quote Link to comment
Recommended Posts