Jump to content

TIES THAT BIND (Сезон 1)

Recommended Posts

Човек,ако се направи сериал по този разказ,ще стане адски хит! :)Жалко,че първия сезон свърши,но пък всичко хубаво си има край.Харесва ми идеята да пускаш от време на време такива разказчета за миналото на героите.Мисля,че ще е интерсно,а пък и да не се загуби "momentum-а" на историята.Сцената между Батиста и Хънтър беше доста добре описана.Не съм се съмнявал,че зетя ще оживее.Предполагам,че след завръщането на историята,той ще бъде по-към добрите. :D Общо взето сезонът завърши много подобаващо и както по принцип завършват сезоните - с много отворени въпросителни относно следващия и да накара читателите/зрителите да го очакват с нетърпение. :)

• Upvote 2

Страшна последна глава.Трябва сериозно да се замисли да станещ писател.Мерси,че ми обясни ситуацията около миналата глава.Сцената с Батиста и Хънтър беше предсказуема,но ти я описа страшно добре.Браво!Историята около погребението на Мат и нападките към Ейми ми харесват.Очаквам с нетърпение следващия сезон.Отлична работа!

• Upvote 2

Ще вземете брадите, ве, маняци.

• 1 month later...
BoRn_2B_GoD

СПОМЕНИ

(междусезонна глава)

"San Antonio Express News"

14.04.2003

DEADMAN WALKING

Същинско "чудо" се случи снощи в централните новини. Марк Калауей, човекът, който уж бе убит преди два дни, се появи на живо по новините, доказвайки, че е преживял атентата. Калауей се появи пред камерите по време на репортаж за стачка пред полицейското управление в центъра, причина за която бе точно това, че човек бе "убит" пред очите на цяла Америка. Властите все още не са потвърдили, че човекът, появил се пред камерите, е Калауей, но въпреки това физическата прилика е впечатляваща. Много хора се запитаха как е възможно Калауей да е жив след случилото се преди два дни, но появата му в новините снощи почти сигурно доказва, че той не е починал след престрелката.

Припомняме ви, че преди три дни Калауей се появи за пръв път по новините, за да разкрие, че досега е бил част от огромна престъпна организация и се е занимавал с поръчкови убийства. Според полицията той е отказал да разкаже всичко в поверителен разговор с тях и е пожелал да разкрие всичко, което знае на живо по телевизията. Ден по-късно имаше шанс за това - на пресконференция той щеше да разкрие информацията, която има, но няколко куршума в гърдите му го лишиха от тази възможност. Медиите, обществото, дори полицията бяха убедени, че той е мъртъв. След появата му по телевизията снощи това е под въпрос.

Не е ясно дали тялото на "мъртвия" Калауей все още е в моргата, а полицията отказва коментар по въпроса. Не е ясно и какво се крие зад думите на "Мъртвеца", които той изрече снощи в новините. "Има сили в този свят, които са извън властта на богатите. Има сили, които са по-могъщи от пари. Някой ден хората, отговорни за това, което се случи вчера (бел.редактор: денят на атентата), ще почиват в мир.", бяха точните думи на предполагаемия Калауей. Какво означава това и дали ще го видим отново все още не ясно. Нашият вестник ще ви държи в течение за развитието на ситуацията.

--------------------------------------------------------------

Шон внимателно остави вестника на бюрото в малката стаичка, която ползваше за усамотение. Прибра го в плика му, след което внимателно го постави в шкафа с останалите доказателства за случилото се преди години. Облегна се на стола си и бавно поглади леко наболата си брада с длани. След няколко секунди на размисъл отвори друг шкаф и извади оттам една стара снимка. На нея няколко полуголи момичета танцуваха около него и Хънтър, а те двамата държаха бутилки с уиски в ръце, а на лицата им грееха усмивките. Снимката накара Шон да се усмихне за секунда. Спомени нахлуха в главата му и го ободриха. Винаги поглеждаше снимката, след като се бе занимавал с материали по единствената му неуспешна задача - опита за убийство на Калауей. Опита за убийство на Мъртвеца.

-Шон! Шон, къде си? - гласът на Ребека, съпругата му, го накара да обърне глава към вратата.

-В моята стая... - провикна се той. След няколко секунди тя се появи на вратата с загрижено изражение. Въпреки това изглеждаше красива. Ако имаше нещо, което да можеше да го накара да се усмихне по-широко отколкото спомените за миналото, то това беше лицето на жена му, което го караше да осъзнава какво има днес.

-Шон, мислех, че те няма. Търсиха те по телефона.

-Кой?

-Ами... представи се за Винс МакМеън.

Майкълс внимателно се обърна към съпругата си с леко притиснати очи.

-Винс МакМеън се е обадил лично вкъщи?

-Да, и аз се изнендах. Помислих си какво може да иска милиардер от съпруга ми, но предполагам, че е нещо, свързано с миналото ти, за което нищо не знам. Освен ако не е било шега...

-Може би не е било. - той стана от стола и се приближи до нея - Какво каза той?

-Каза, че има нещо важно, което трябва да ти каже лично. Знаел си на кой номер да го откриеш. Шон, какво има?

-Не знам, но ще разбера. - той я погали и я целуна, след което се насочи към хола. Взе телефона от поставката и излезе навън. Набра номера бързо, помнеше го наизуст.

-Надявах се, че ще се обадиш. - чу се познатият дрезгав глас от другата страна.

-Мисля, че се бяхме разбрали да не ме търсиш повече, Винс.

-Шон, нямаше да те потърся ако не беше важно. Трябва да дойдеш.

-И какво е толкова важно?

-Шон... Хънтър е мъртъв.

Устните на Майкълс неусетно се отвориха, а телефонът падна от ръката му. Единственото, което успя да направи е да се подпре на стената на къщата. От слушалката се чу още няколко пъти името му, последван от сигнал за това, че разговорът е приключил.

• Upvote 2
  • 3 months later...

Какво стана? Много ми харесваше дневникът и ще е жалко ако го оставиш без втори сезон.

[img]http://www.icheckmovies.com/signature/23013/top+250-small.png[/img] [color=#4169E1]WWE Prediction Royal Rumble Winner[/color]/[color=#4169E1]WWE Prediction Champion x2[/color]/[color=#4169E1]UFC Prediction Champion[/color]