contador9 Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Опишете как се развива играта ви. Кечисти, feud-ове, ППВ-та, Storylines и вие си знаете.. задължително слагайте дата на започване и сегашна дата(в играта)! outkast and HellziN 2 Quote [center][img]http://img143.imageshack.us/img143/5969/31922522.png[/img][/center] Link to comment
Xzibit Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Ти си болен. cskar4eto, Toper, ShwN and 3 others 6 Quote 3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion Link to comment
ShwN Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Пичът иска да копне някоя идея,за по-висок рейтинг,какво толкова. Иначе става ли да пишем как се развижа играта ни в Promotion Wars? :) Toper and Petioo09 2 Quote Link to comment
Popular Post Guest M-Terminate Posted March 7, 2010 Popular Post Share Posted March 7, 2010 WrestleMania 27 bild ap Big Shol vs Ultimeit Wariar - IC TITLE Cane vs Jon Sina - fud ot 3 godini neznam kak da go isklu4a Edje vs 6on maikals ma4 v kletka i ma4 izvun kletka Tripal Xiks vs Nojovnata ma6ina za jultata titla zabravih i imeto Rakishi vs Cristiqn - rakishi go sma4kva ot boi ama i toq fud neznam kak da go spra za jenskata boina titla Trish sre6to vito i nunzio , santitno se namesva i celuva trish i ia spasqva ot 2-ta geiA Rei Misterio sreshto Grobaria ma4 purva kruv inace storyline sa mi tia randi orton ubiva maikata na grobaria i toi go goni da go bie jon cina e prebit ot trite xiksa s 4uk i posle ima kontuziq na osmoto pregrudie cane e zapalen ot rakishi i pripada posle rakishi go furlq ot kletkata i ubiva 4ovek ot publikata i go hvastat policaite i go arestuvat i taka natatuk posle izliza i kein se biqt gramadata sere i rei misterio ska4a vurho nego i horata se smeqt i taka i men mi smesno ostrieto pravi kopie na cm punk i punk go punkira sus shut v globusa i taka dvamata peceliqt edna titla basi Deathskull, Berbo, Horde and 18 others 21 Quote Link to comment
contador9 Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 Пичът иска да копне някоя идея,за по-висок рейтинг,какво толкова. Иначе става ли да пишем как се развижа играта ни в Promotion Wars? Всичко става. Просто ми е интересно да прочета какво се случва при вас. Toper, outkast and Petioo09 3 Quote [center][img]http://img143.imageshack.us/img143/5969/31922522.png[/img][/center] Link to comment
Recommended Posts