Jump to content

NOAH - мачовете за 4 декември 2005

nWoHulkster

Recommended Posts

NOAH, 12/4/05 (NTV)

Yokohoma Bunka Gymnasium

1. Akitoshi Saito & Masao Inoue vs. Minoru Suzuki & Naomichi Marufuji

2. Kenta Kobashi & Junji Izumida vs. Genichiro Tenryu & Shiro Koshinaka

3. Mitsuharu Misawa & Go Shiosaki vs. KENTA & Katsuyori Shibata

4. Jun Akiyama & Tsuyoshi Kikuchi vs. Kensuke Sasaki & Katsuhiko Nakajima

5. GHC Jr. Heavyweight Tag Team Title: Yoshinobu Kanemaru & Takashi Sugiura © vs. Kotaro Suzuki & Ricky Marvin

6. GHC Heavyweight Title: Akira Taue © vs. Takeshi Morishima

*предполагам ще добавят още мачове

Отлично знам, че не сте запознати много с NOAH (втората най-известна японска федерация в момента след NJPW), но за мен лично от гледна точка на качествени мачове NOAH е главен претендент за първото място ;). По принцип си свалям точно тези по-големите им шоута и това изглежда много апетитно лол

= Akitoshi Saito & Masao Inoue vs. Minoru Suzuki & Naomichi Marufuji - не съм фен на първите двама, но следвашите двама рулира здраво! "Човекът с най-лошия характер на света" Minoru Suzuki ми е един от най-забавните кечисти в момента, а Naomichi Marufuji си е страхотен cruserwieght!

= Kenta Kobashi & Junji Izumida vs. Genichiro Tenryu & Shiro Koshinaka - като изключим Junji Izumida съм фен на всички кечист в този мач. Koshinaka ми е адски забавен като почне да ги бие със задника си (не се шегувам, ударите със задник са му запазена марка :) ), "Господин японски кеч" Tenryu също ми е много забавен като стария и гаден ветеран, а Kobashi е the F`N MAN!

= Mitsuharu Misawa & Go Shiosaki vs. KENTA & Katsuyori Shibata - много странен букинг :blink:. Shiosaki е последовател на Кента Кобаши, а тук един от най-големите врагове на Кобаши му е парньор? Още не съм им гледал и предишния и първи по принцип мач като отбор (нямам време мамка му!), но отбора на KENTA & Katsuyori Shibata има потенциала да се превърне в любимия ми кеч отбор! Страшно си пасват двамата като стилове, а стилът им е "ще те спукам от ритници докато не загубиш съзнание" лол

= GHC Jr. Heavyweight Tag Team Title: Yoshinobu Kanemaru & Takashi Sugiura © vs. Kotaro Suzuki & Ricky Marvin - четири страхотни кечиста от леката категория в един мач! Какво по-добро от това, обожавам леката дивизия на NOAH!

= GHC Heavyweight Title: Akira Taue © vs. Takeshi Morishima - Не харесвам Taue като самостоятелен кечист (само в отбор с Kawada го харесвам) и не съм гледал още мач на Morishima (мамка му нямам време, какво първо да правя!), но мачът ми е интересен. Миналият месец Тауе стана шампион, макар че отдавна е минал най-добрите си години. Това царуване е нещо като "благодаря ти Тауе". Иначе Моришима уж го гласят за бъдеща звезда, но доколкото съм чувал мнения за него въобще не е готов (ако някога стане де) за главна звезда.

Като цяло поредното шоу на NOAH, от което ще си свалям няколко мача. И като финал само да сложа две снимки, да не е като без нищо.

Morishima излиза, предизвиква Taue за титлата и той приема:

Кenta Kobashi RULZ (а Go Shiosaki има много потенциал :)). Тук дватата тъкмо са се върнали от турнето си в Европа (биха се в Германия и Англия):