Jump to content

Дали ще има български кеч

wresto

Recommended Posts

Помествам тази тема тук, защото ми се струва най удачно. Далече съм от илюзията, че някога ще има нешо подобно тук - причините са ясни. Би било хубаво обаче тъй като има доста фенове на кеча в БГ ако някой има собствени снимки или видео да го качи тука. Много съжалявам че не мога да дам личен пример тъй като имах няколко снимки и едно видео но не мога да ги намеря. в Руски сайт съм видял че има нещо подобно при тях. Затова, че ако някой има и реши за постне тука ше е яко.

Тебе държавното първенство по борба класически и свободен стил не ти ли стига? ;)

[b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka
Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq
ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]

Не! В България няма да има кеч!

Причината е че кеч феновете в страната ни са твърде малко за осъществяването на тази идея!

[img]http://img218.imageshack.us/img218/9784/greatness6ho.jpg[/img]
[img]http://img403.imageshack.us/img403/4042/rip0vt.jpg[/img]

Зависи какво разбираш под кеч в случая. Backyard (тоест нетренирани кечисти) или professional (тренирани), мачове с български кечисти или мачове с чужди кечисти на българска територия?

Има известна почва за развитието на кеча, но кеча е много скъпо нещо и на този етап не мисля, че би могло да се стигне до нещо в България.

Е така е и аз съм убеден че няма да има. Или шансовете са абс. нищожни.

Хмх към "totenkopf" аве пич, къв ти е проблема. Ако имаш нещо да кажеш по темата - ОК, ама не пиши глупости. Не пълни форума с безсмислени изявления.

А колекцията ми напоследък доста се обогати, и ако имам време ще ви я шерна, та ако си харесате нещо да го кача за теглене.