wresto Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Помествам тази тема тук, защото ми се струва най удачно. Далече съм от илюзията, че някога ще има нешо подобно тук - причините са ясни. Би било хубаво обаче тъй като има доста фенове на кеча в БГ ако някой има собствени снимки или видео да го качи тука. Много съжалявам че не мога да дам личен пример тъй като имах няколко снимки и едно видео но не мога да ги намеря. в Руски сайт съм видял че има нещо подобно при тях. Затова, че ако някой има и реши за постне тука ше е яко. Quote Link to comment
totenkopf Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Тебе държавното първенство по борба класически и свободен стил не ти ли стига? ;) Quote [b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b] Link to comment
toni_101 Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Не! В България няма да има кеч! Причината е че кеч феновете в страната ни са твърде малко за осъществяването на тази идея! Quote [img]http://img218.imageshack.us/img218/9784/greatness6ho.jpg[/img] [img]http://img403.imageshack.us/img403/4042/rip0vt.jpg[/img] Link to comment
nWoHulkster Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Зависи какво разбираш под кеч в случая. Backyard (тоест нетренирани кечисти) или professional (тренирани), мачове с български кечисти или мачове с чужди кечисти на българска територия? Има известна почва за развитието на кеча, но кеча е много скъпо нещо и на този етап не мисля, че би могло да се стигне до нещо в България. Quote Link to comment
wresto Posted November 24, 2005 Author Share Posted November 24, 2005 Е така е и аз съм убеден че няма да има. Или шансовете са абс. нищожни. Хмх към "totenkopf" аве пич, къв ти е проблема. Ако имаш нещо да кажеш по темата - ОК, ама не пиши глупости. Не пълни форума с безсмислени изявления. А колекцията ми напоследък доста се обогати, и ако имам време ще ви я шерна, та ако си харесате нещо да го кача за теглене. stayqta 1 Quote Link to comment
Recommended Posts