Jump to content

BWC WRESTLER


Recommended Posts

BWC WRESTLER

(Проект на G & s0cKi - 2-РЯТ ЩЕ УЧАСТВА В САМАТА ИГРА, НО НЕ И В ТОЧКУВАНЕТО.. ПРОСТО ПОМОГНА ЗА СЪЗДАВАНЕТО И)

Plot: Играта е първият "ЛС Дневник" в BWC (По отдолу в правилата ще се дообясни). Общо взето няколко приказки за играта - В този "е-фед", всеки записал се ще може САМ да определя развоя на мача си с помощта на новата иновативна ЛС система замислена от мен и s0cKi. Който изяви желание да участва да ми изпрати на ЛС (финишър нейм + face/heel ли ще е), името ще си е самият nick на потребителя! ПРОЧЕТЕТЕ много добре правилата как ще протичат самите мачове след като бъдете буукнати!

ПРАВИЛА

--------------------------------------------------

I част : Протичане на мачовете и определяне на победителите

--------------------------------------------------

Когато имате мач ми пращате ЛС-та с подредба на движенията, които ще ползвате през мача. Самите движения са само 4, за да се избегне усложнение. Те са: "слаба хватка", "силна хватка", "блокиране" и "финишър". Всяко от движенията прави определен damage - слабата хватка прави 20, силната - 40, а финишъра - 80, докато блокирането се подразбира, че спира противников удар. Движенията ще се подреждат в ред от 1 до 10 и ето и как ще попълвате позициите от 1 до 10 (и по-точно колко пъти ще имате право да ползвате определено движение):

- слаба хватка x2

- силна хватка x2

- блокиране x2

- финишър x1

- празни места x3

Кое къде ще слагате зависи изцяло от вас, но е задължително в крайна сметка 10-те позиции да бъдат изпълнени точно, т.е да има от всичко по толкова, колкото е показано.

Ето как ще се провеждат и самите мачове. След като участниците в даден мач (примерно Socki vs G) пратят ЛС-та с попълнени позиции от 1 до 10, те ще бъдат сравнявани и по този начин ще се определя победителят. За да постигнете победа трябва или пръв да нанесете 100 damage на противника си, или след сравняването на всички 10 позиции да имате повече нанесен damage отколкото получен. Ето няколко примера:

- Играч А слага на първа позиция "слаба хватка" (20 damage). Играч Б слага на първа позиция "силна хватка" (40 damage). Изборът на Играч Б е по-добър и съответно той наняса разликата от 20 damage на Играч А от първата позиция.

- Блокирането спира всякакви удари! Ако Играч А постави на пета позиция "финишър", а Играч Б има там "блокиране", то Играч Б ще се спаси от най-опасното движение на противника си и няма да получи никакъв damage!

- Ако двамата играчи сложат на обща позиция един и същ избор, независимо дали той е "слаба хватка", "силна хватка", "финишър" или "блокиране", те се самоизключват и двамата не получават никакъв damage.

- Най-благоприятното развитие за всеки от играчите е да попадне на едно от четирите празни места на противника си (т.е. движение "празно място"). Тогава той ще му нанесе максималният damage от съответното движение. Например ако Играч А е сложил на осма позиция "финишър", а на Играч Б тази позиция му е празна, вторият ще получи максимумът от 80 damage!

При достигането на 100 нанесен damage мачът автоматично ще се прекратява независимо на коя позиция се намира. Ако не се достигне до 100, ще се сравнят всички 10 позиции докато се установи кой е победителят. Също така всички резултати ще се публикуват, за да се виждат от всички.

Както виждате протичането на мачовете ще включва голяма доза късмет, но все пак с течение на времето можете да си изградите някаква представа за това как процедират противниците ви и да се опитвате да предвиждате изборите им. (Пример: Къде обичат да слагат финишър в начало, край, среда и тн.)

Но това далеч не е всичко. Няма да има само 1v1 мачове, а на моменти може да се получават и някои сблъсъци включващи повече от двама човека. Тези multi-person мачове ще протичат по същия начин, но вместо 10 позиции ще има 5:

- слаба хватка x2

- силна хватка x2

- финишър x1

(БЛОК НЯМА ТУК!!!)

А самото определяне на победителят ще се прави като се сравнят поотделно позициите на всички участници. Ще дам пример с трима човека.

- Играч А е поставил на първа позиция "слаба хватка". Играч Б е поставил там "силна хватка". Играч В има "финишър". Най-добрият избор е на Играч В и той печели тази позиция.

И така се продължава нататък като всяка позиция е спечелена от един (или понякога повече) играчи в зависимост от изборите им. Този, който има най-много спечелени позиции в края е победителят в мача. В тези мачове няма да има блокиране, защото е невъзможно да се определи кой би спечелил дадената позиция, а и по този начин няма как да се получи равенство в крайния резултат.

Също така ще има отборни мачове! В тях ще има общо 8 позиции - по 4 за всеки от отбор.

- слаба хватка x1

- силна хватка x1

- блокиране x1

- празно място x1

Тук няма да има финишъри. Определянето на победител в отборните мачове е лесно: единият от отбора праща позициите от 1 до 4, а другия - от 5 до 8. Двете се сливат в едно общо и се сравняват позициите на двата отбора както във обикновенен 1v1 мач.

При равенство в даден мач ще се решава на място какво да се предприеме. Той или ще си остане без победител, или ако ситауцията го налага, ще бъде преигран.

--------------------------------------------------

II част : Трупане на опит

--------------------------------------------------

Според постигнатите резултати в играта ще трупате и опит (XP), който ще ви носи само хубави неща. Всяка победа в мач, всяка спечелена титла ще ви носят опит в играта, но загубите ще ви отнемат такъв! Също така тъй като това е не само игра, а и дневник, ще има вражди между участниците. Враждите ще се състоят от серия 2 от 3 мача между участниците и победителят печели този feud. Разбира се ще има и изключения в зависимост от ситуацията с напредването на играта (може враждата да се проточи в рамките на 5 мача примерно). Ето как ще се определя и опитът, който печелите:

- победа в мач: 5 точки XP

- спечелена титла: 20 точки XP

- спечелена вражда с 2:0 победи: 20 точки XP

- спечелена вражда с 2:1 победи: 10 точки XP

- загуба в мач: -1 точка XP

- загубена вражда с 0:2 победи: -10 точки XP

- загубена вражда с 1:2 победи: -5 точки XP

При всяко достигане до 100 точки Experience, вие ще вдигате LEVEL! Това е и най-добрата част тъй като вдигането на Level ще ви дава уникална възможност да станете по-силни и да подобрите ударите си и своята издръжливост в мачовете. Със всеки вдигнат Level.

- Със всеки вдигнат level вашият "живот" ще се покачва с 10!

- На всеки 5 вдигнати level-а, damage-ът на вашите движения ще се покачва с 5!

Освен тези две гарантирани неща ще има и други бонуси, които ще бъдат засегнати в третата и последна част от правилата..

--------------------------------------------------

III част : XP Market

--------------------------------------------------

XP Market-ът ще е специален "магазин", от който ще можете да си закупувате бонуси, които да ви подсилват в играта. Примерни такива бонуси ще са:

- допълнително покачване на damage

- получаване на допълнителна позиция в мачовете

- получаване на още една "силна хватка" или "финишър"

и доста други. При всяко вдигане на level ще има списък с неща, които можете да получите на конкретният level като от възможни 5-6 вие ще имате право да изберете само ЕДНО по ваш избор! Пълният XP Market ще бъде публикуван след като стане ясен първият световен шампион в играта!

НОВО ВЪВЕДЕНИЕ: Както знаете много хора се притесняват от факторът "Късмет" в тази игра затова ще въведа следното нещо! "ИЗНЕНАДИТЕ" от XP маркет-ът, които ще станат ясни след определянето на първият световен шампион ще струват и ПАРИ!! Освен достигането на определен Левъл ще ви трябват и ПАРИ, които ще събирате как: С ЛС-тата за мачовете може да пращате АКО ИСКАТЕ така нареченото "5-редово промо". За да не става толкова голяма вашата игра само до 5 РЕДА (МНОГО ПОВЕЧЕ АКО ИЗЛЕЗЕ ще ви карам да се съкращава) можете да ми пратите BUILD UP промо! В края на всяко шоу ще изнасям в QUOTE всички промота и членовете на форума с мнение в темата ще ГЛАСУВАТ на кого най бива и съответно 1-вият ще вземе 20 COINS; 2-рият - 10 COINS; 3-тия с най-много вотове - 5 COINS в INVETORY-то си (второто update-ващо се мнение)!!! Това ПРАВИЛО ще се въведе след като се избере ПЪРВИЯТ световен шампион на BWC Wrestler! Така, че още не пращайте с мачовете промота.. а и НЕ МОЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА СЕБЕ СИ!

Тоест на кратко в мачове се иска:

- Късмет с ЛС-тата (Слотовете)

- Успех с промотата

- И в крайна сметка СИЛА с изненадките от ЕксПириънс Маркетът!

НАЙ-НАКРАЯ

THE XP MARKET

ВАЖНО!

NOTE: Можете да купувате САМО по 1 stuff от всеки LEVEL маркет... Ще имате право на 3 ПЪТИ да ползвате нещо което купите, след това то става невалидно и можете да купувате от този level неща пак!!

- ШАМПИОНИТЕ могат да ползват във всяка ЗАЩИТА на ТИТЛА (СЛАБА ХВАТКА + БЛОК в едно)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 level staff

- Слаба хватка + Блок в едно (2 lv + 50 COINS)

- Силна хватка + Блок в едно (2 lv + 100 COINS)

- Огледало (Reverse на хватка, БЕЗ ФИНИШЪР) (2 lv + 500 COINS)

- Chair Shot (80 damage) (2 lv + 1000 COINS)

3 level stuff

- Low Blow (Минава и през БЛОК!) (50 damage) (3lv + 5000 COINS)

5 level stuff

- Countout (Ако попадне на "празно място", автоматично печелите мача с Countout) (5lv + 6000 COINS)

- Double Finisher (Ако мине през блок взема 80 dam., aко мине през празно място пак 80, но мине ли през "силна" или "слаба" хватка - - НИЩО друго взема 80 + damage-а на хватката!) (5lv + 6000 COINS)

- Extra Blood (Дава ви +60 blood ако попадне на празно място) (5lv + 6000 COINS)

- Удар с Бокс (HEEL-ОВЕ Могат да го ползват само.. +80 dam. минава през блок) (5lv + 7000 COINS)

8 level stuff

- Armor (действа като блок но спира АБСОЛЮТНО всичко дори от маркета) (8lv + 10000 COINS)

- +1 Block (Още един блок в арсенала ви) (8lv. + 10000 COINS)

- Antifinisher (финишъра на противника не ви влияе КЪДЕТО и да попадне) (8lv + 12000 COINS)

- Hulk Up (+100 dam. минава през блок САМО FACE-ОВЕ МОГАТ да го ползват) (8lv + 12000 COINS)

- I feel ALIVE (+100 life.. но заема едно място в slot-овете като "празно", просто ви дава +100 кръв за мача) (8lv + 12000 COINS)

10 level stuff

- Fatal Finish (Движение което ви дава 150 damage) (10 level + 15000 COINS)

- Knock Out (Блоковете на опонента ви не важат за мача) (10lv + 15000 COINS)

.. Ако някой достигне 10 level очаквайте ОЩЕ НЕЩА нататък!

PS: Очаквайте този пост ъпдейтнат в първото мнение!

КУПУВАНЕТО СТАВА ЧРЕЗ ЛС КЪМ МЕН АКО ИМАТЕ ИЗИСКВАНИЯТА

........

Ето и 3-те титли в играта:

BWC WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - SOCKI

BWC TAG TEAM CHAMPIONSHIPS - Elite Killers (dbrm & mzsphere)

BWC CRUISERWEIGHT CHAMPIONSHIP - FREDDY KRUGER

BWC FORTRESS CHAMPIONSHIP - VACANT

Bonus x

TRIPLE CROWN WINNER - Vacant

LEVEL MASTER - Vacant (първия направил 50-ти левъл)

.........

- Дано разберете замисълът на цялото това НЕЩО, ако се съберат хора наистина би станало яка игра! Очаквайте скоро ВТОРИ ПОСТ с Roster (Updated Level status + Exp и тн) и по-късно разбира се името на първият евент + кард!

Edited by G
Link to comment

ROSTER

(UPDATING POST)

Name/Finisher/Status

..

Socki / Cop Killah / Heel (WORLD CHAMP)

Lev: 1 Ex: 55

Record: ???

COINS: 38

Radoslav "1948" / Reverse Brainbuster / Face (TAG Champion)

Lev: 1 Ex: 43

Record: ???

COINS: 13

Freddy Kruger / Styles Clash / Heel (Cruiserweight Champion)

Lev: 1 Ex: 39

Record: ???

COINS: 39

Shwn / Diamond Cutter / Face(TAG Champion)

Lev: 1 Ex: 36

Record: ???

COINS: 6

dbrm / Styles Clash / Heel

Lev: 1 Ex: 31

Record: ???

COINS: 3

G / Small Package Driver / Face (FORTRESS CHAMP)

Lev: 1 Ex: 30

Record: ???

COINS: 23

mzsphere / Mic Check / Heel

Lev: 1 Ex: 24

Record: ???

COINS: 3

go go / Spike DDT / Heel

Lev: 1 Ex: 19

Record: ???

COINS: 11

KILLSWITCH ENGAGE / Killswitch Xpress / Face

Lev: 1 Ex: 19

Record: ???

COINS: 0

Chris_Jericho / Codebreaker / Heel

Lev: 1 Ex: 19

Record: ???

COINS: 0

Ledg / RKO / Face

Lev: 1 Ex: 14

Record: ???

COINS: 13

Y_2_J / Codebreaker / Face

Lev: 1 Ex: 13

Record: ???

COINS: 3

X-Fear / Swanton Bomb / Face

Lev: 1 Ex: 11

Record: ???

COINS: 20

jerichoholic / Codebreaker / Heel

Lev: 1 Ex: 9

Record: ???

COINS: 13

BiZkiT / Stunner / Face

Lev: 1 Ex: 7

Record: ???

COINS: 2

Petioo09 / Twist of Fate / Face

Lev: 1 Ex: 3

Record: ???

COINS: 0

Mystery BOY / Side Deffect / Heel

Lev: 1 Ex: 0

Record: ???

COINS: 0

OLD SOUL / Chokeslam / Face

Lev: 1 Ex: 0

Record: ???

COINS: 0

THE DEADMAN / Cutter / Heel

Lev: 1 Ex: 0

Record: ???

COINS: 6

The Great One/ Crippler Crossface/ Face

Lev: 1 Ex: 0

Record: ???

COINS: 6

cskar4eto / Sweet Chin Music / Heel

Lev: 1 Ex: 0

Record: ???

COINS: 0

itzo1994 / Ggnore / Face

Lev: 1 Ex: 0

Record: ???

COINS: 0

..

TAG TEAMS

1. Elite Killers (mzsphere & dbrm)

2. Legion of Doom (Radoslav1948 & ShwN) WORLD TAG TEAM CHAMPIONS

3. Red Devils (Socki & Bizkit)

4. ExeCution Brothers (KILLSWITCH ENGAGE & OLD SOUL)

5. The Lionhearts (Y_2_J & Chris_Jericho)

6. Nazi Team (Freddy Kruger & go go)

- Пращайте ми ЛС за отбори! (Предварително се разбирайте)

..

Този Поуст ще се ЪПДЕЙТВА!!

Edited by G
Link to comment

Идеята е доста добра и надеждна. Дано се запишат повече хора ;) .

  • Upvote 2

[i]1x WIW Tag Team Champion[/i]
[IMG]http://i56.tinypic.com/2cm25x.png[/IMG]

Link to comment
ТНЕ DEADMAN

Само за протокола - ника ми е целия с главни букви ;) Иначе се очертава доста интересна игра, особено таг тийм-а според мен. Браво за идеята и браво на s0cKi за приятната изненада да "видя" и чуя motorhead в този форум. :happy:

Edited by ТНЕ DEADMAN
  • Upvote 3

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Link to comment

Това мнение влиза автоматично и в първото на темата:

НОВО ВЪВЕДЕНИЕ: Както знаете много хора се притесняват от факторът "Късмет" в тази игра затова ще въведа следното нещо! "ИЗНЕНАДИТЕ" от XP маркет-ът, които ще станат ясни след определянето на първият световен шампион ще струват и ПАРИ!! Освен достигането на определен Левъл ще ви трябват и ПАРИ, които ще събирате как: С ЛС-тата за мачовете може да пращате АКО ИСКАТЕ така нареченото "5-редово промо". За да не става толкова голяма вашата игра само до 5 РЕДА (МНОГО ПОВЕЧЕ АКО ИЗЛЕЗЕ ще ви карам да се съкращава) можете да ми пратите BUILD UP промо! В края на всяко шоу ще изнасям в QUOTE всички промота и членовете на форума с мнение в темата ще ГЛАСУВАТ на кого най бива и съответно 1-вият ще вземе 20 COINS; 2-рият - 10 COINS; 3-тия с най-много вотове - 5 COINS в INVETORY-то си (второто update-ващо се мнение)!!! Това ПРАВИЛО ще се въведе след като се избере ПЪРВИЯТ световен шампион на BWC Wrestler! Така, че още не пращайте с мачовете промота.. а и НЕ МОЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА СЕБЕ СИ!

Тоест на кратко в мачове се иска:

- Късмет с ЛС-тата (Слотовете)

- Успех с промотата

- И в крайна сметка СИЛА с изненадките от ЕксПириънс Маркетът!

Скоро очаквайте и първият КАРД на BWC Wrestler, след който ще можете да пращате първите си ЛС-та..

Edited by G
Link to comment

И така приятели време е за първият КАРД на The Wrestler.. "Първият кръг" ако щете! Той ще се нарича "The Tournament" и ще бъде разделен на три части. Ще важат правилата "Директна елиминация" (Общо 16 записали се ще вземат участие в 1 vs 1 мачове)! След края на Night 1, 2 и 3 ще се излъчи спрямо ФИНАЛ ПЪРВИЯТ Heavyweight Champion на играта BWC Wrestler. Good luck to all!

Ще повторя и нещо свързано с правилата: Пращате ми по 10 слота с номерация за мачовете си срещу опонент, като използвате следният брой елементи:

- слаба хватка x2

- силна хватка x2

- блокиране x2

- финишър x1

- празни места x3

(НОУТ: Освен името на финишъра, пишете останалите както са дадени отгоре "СЛАБА ХВАТКА", "СИЛНА" и тн в ЛС-тата)

НЯМА да има ПРОМОТА този кръг за ПАРИ! Те ще станат реалност след като свърши турнирът и разбира се след като се короняса ПЪРВИЯТ световен шампион..

И СЕГА...

BWC WRESTLER PRESENTS...

THE TOURNAMENT EVENT: NIGHT 1

(NOTE: За да няма ощетени, мачовете са буукнати според моментът на записване!)

Tournament Match #1

Socki vs mzsphere

Tournament Match #2

Radoslav vs THE DEADMAN

Tournament Match #3

Ledg vs Y_2_J

Tournament Match #4

X-fear vs jerichoholic

(Останалите 8 човека ще се състезават в NIGHT 2 евентът.. на NIGHT 3 ще се определят финалистите & СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН!)

Участниците в Night 1 - Изпращайте ЛС-тата си за мачовете до утре вечерта 20:00.. Отново Успех :(

Edited by G
  • Upvote 2
Link to comment

BWC WRESTLER PRESENTS...

THE TOURNAMENT EVENT: NIGHT 1

(NOTE: За да няма ощетени, мачовете са буукнати според моментът на записване!)

Tournament Match #1

Socki vs mzsphere

Tournament Match #2

Radoslav vs THE DEADMAN

Tournament Match #3

Ledg vs Y_2_J

Tournament Match #4

X-fear vs jerichoholic

...

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПЪРВИЯТ ЕВЕНТ СА ГОТОВИ....

MATCHES RESULTS

Tournament Match #1

Socki vs mzsphere

mzsphere offence

1.силна хватка (0 dam.)

2.празно място (-20 life)

3.блокиране (blocked празно място)

4.слаба хватка (-20 life)

5.силна хватка (+40 dam.)

6.блокиране (blocked празно място)

7.финишър (Mic Check) (0 dam.)

8.празно място (-20 life)

9.слаба хватка (-20 life)

10.празно място (blocked празно място)

mzsphere остава на 20 КРЪВ

vs

Socki's offence

1 - блокиране (blocked move)

2 - слаба хватка (+20 dam.)

3 - празно (blocked празно място)

4 - силна хватка (+20 dam.)

5 - празно (-40 life)

6 - празно (blocked празно място)

7 - финишър (Cop Killah) (0 dam.)

8 - слаба хватка (+20 dam.)

9 - силна хватка (+20 dam.)

10 - блокиране (blocked празно място)

Socki остава на 60 КРЪВ

ПОБЕДИТЕЛ via pinfall (Силна хватка) и човекът който продължава напред SOCKI!

Socki печели +5 XP

mzsphere не губи XP защото все още няма!

.

.

.

.

Tournament Match #2

Radoslav vs THE DEADMAN

Radoslav offence

1. Слаба хватка (0 dam.)

2. Празно (блокиране на празно)

3. Слаба хватка (0 dam.)

4. Финишър (Reverse Brainbuster) (+80 dam.)

5. Силна хватка (+20 dam.)

6. Празно

7. Празно

8. Блок

9. Силна хватка

10. Блок

Radoslav остава на 100 КРЪВ (бонус 1 XP)

vs

DEADMAN offence

1.блокиране (блокиране на слаба)

2.блокиране (блокиране на празно)

3.слаба хватка (0 dam.)

4.празно (-80 life)

5.слаба хватка (-20 life)

6.празно

7.силна хватка

8.силна хватка

9.празно

10.Cutter

DEADMAN остава на 0 КРЪВ

ПОБЕДИТЕЛ via Vicious Beatdown (Силна хватка) и човекът който продължава напред RADOSLAV!

Radoslav печели +5 XP (+1 бонус)

DEADMAN не губи XP защото все още няма!

.

.

.

.

Tournament Match #3

Ledg vs Y_2_J

Ledg offence

1 - Блокиране (блокирва слаба)

2 - Слаба Хватка (0 dam.)

3 - Силна Хватка (0 dam.)

4 - Празно място (-80 life)

5 - Слаба Хватка (0 dam.)

6 - Блокиране (Блокирва празно)

7 - Празно място (-40 life)

8 - Силна Хватка

9 - Празно място

10 - Финишър (RKO)

Ledg остава на -20 КРЪВ!

vs

Y_2_J offence

1. Слаба хватка (0 dam.)

2. Блокиране (блокирва слаба)

3. Силна Хватка (0 dam.)

4. Финишър - Codebreaker (+80 dam.)

5. Слаба хватка (0 dam.)

6. Празно (Блокирва празно)

7. Силна хватка (+40 dam.)

8. Блокиране

9. Празно

10. Празно

Y_2_J остава на 100 КРЪВ! (+1 bonus)

ПОБЕДИТЕЛ via Vicious Finish (Силна хватка) и човекът който продължава напред Y_2_J!

Y_2_J печели +5 XP (+1 бонус)

Ledg не губи XP защото все още няма!

.

.

.

.

Tournament Match #4

X-fear vs jerichoholic

jerichoholic offence

1. Силна хватка (0 dam.)

2. Слаба хватка (+20 dam.)

3. Празно място (-20 life)

4. Codebreaker (+40 dam.)

5. Празно място (Нищо)

6. Слаба хватка (0 dam.)

7. Блокиране (блокирване на слаба)

8.Празно място (Нищо)

9. Блокиране (блокирана Силна)

10. Силна хватка (-40 life)

jerichoholic остава на 40 КРЪВ

vs

X-Fear offence

1- блокиране (блок на силна)

2- празно място (-20 life)

3- слаба хватка (+20 dam.)

4- силна хватка (-40 life)

5- празно място (Нищо)

6- блокиране (Блокирване на слаба)

7- слаба хватка (0 dam.)

8- празно място (Нищо)

9- силна хватка (0 dam.)

10- финишър-swanton bomb (+ 40 dam.)

X-Fear остава на 40 КРЪВ

РАВЕНСТВО!!!!!! ЛОЛ КАКЪВ МАЧ.. Двамата получават по 1 XP за невероятният мач, а срещата ще се преиграе на NIGHT 2! ТРЯБВА ДА ИМА ПОБЕДИТЕЛ (Стратегии си извлечете от този мач..)

Ето, че завърши и първият евент в BWC Wrestler, в който се състояха 4 мача! Имаше драма, победители, загубили.. дори и равенство! На загубилите искам да кажа, че това е САМО НАЧАЛОТО, не веднага да кажат "МАЙНАТА МУ НА ТОВА"! Ще има още много мачове, вражди и интересни моменти, които не са за изпускане.. на останалите Good luck напред! (XP-то ще се ЪПДЕЙТНЕ във вторият поуст!)

Продължават напред:

Socki

Radoslav

Y_2_J

- Сkоро очаквайте и кардът за NIGHT 2, а загубилите в турнирът да се готвят за мачове след NIGHT 3! (Извлечете позитиви, създавайте отбори, стратегии.. от сега нататък ЩЕ става интересно!) SEE YOU SOON!

Edited by G
  • Upvote 3
Link to comment

Ще повторя и нещо свързано с правилата: Пращате ми по 10 слота с номерация за мачовете си срещу опонент, като използвате следният брой елементи:

- слаба хватка x2

- силна хватка x2

- блокиране x2

- финишър x1

- празни места x3

(НОУТ: Освен името на финишъра, пишете останалите както са дадени отгоре "СЛАБА ХВАТКА", "СИЛНА" и тн в ЛС-тата)

НЯМА да има ПРОМОТА този кръг за ПАРИ! Те ще станат реалност след като свърши турнирът и разбира се след като се короняса ПЪРВИЯТ световен шампион..

И СЕГА...

BWC WRESTLER PRESENTS...

THE TOURNAMENT EVENT: NIGHT 2

(NOTE: За да няма ощетени, мачовете са буукнати според моментът на записване!)

Tournament Match #5

go go vs ShwN

Tournament Match #6

Mr.3:16 vs Petioo09

Tournament Match #7

dbrm vs Freddy Kruger

Tournament Match #8

REMATCH

X-fear vs jerichoholic

Tournament Match #9

Bizkit vs Chris_Jericho

Note: Бизкит все още няма опонент.. най-вероятно неговият мач ще се състои на NIGHT 3 ако се намери 16-ти човек за турнира, ако ли не.. ще се доизмисля!

Участниците в NIGHT 2, изпращайте ЛС-тата си до ПЕТЪК СУТРИН!! Ще има забавяне защото няма да съм пред компа до тогава! Успех..

Edited by G
  • Upvote 2
Link to comment

16-ти човек се записа затова добавям към Night 2 още един мач Bizkit vs Chris_Jericho!!

(СРОКЪТ НА ЛС-тата остава до ПЕТЪК СУТРИН!)

Edited by G
Link to comment

Тази вечер мисля да пусна шоуто, затова Mr.3:16, Bizkit & jerichoholic, които не са давали ЛС-та да го направят иначе ще загубят мачовете си. Очаквайте шоуто към 20:00.. 21:00!

Link to comment

BWC WRESTLER PRESENTS...

THE TOURNAMENT EVENT: NIGHT 2

(NOTE: За да няма ощетени, мачовете са буукнати според моментът на записване!)

Tournament Match #5

go go vs ShwN

Tournament Match #6

Mr.3:16 vs Petioo09

Tournament Match #7

dbrm vs Freddy Kruger

Tournament Match #8

REMATCH

X-fear vs jerichoholic

Tournament Match #9

Bizkit vs Chris_Jericho

...

MATCHES RESULTS

Tournament Match #5

go go vs ShwN

go go offence

1 - блокиране (блокиране на силна хватка)

2 - слаба хватка (0 dam.)

3 - финишър (0 dam.)

4 - силна хватка (+20 dam.)

5 - празно (-80 life)

6 - празно (Нищо)

7 - слаба хватка (0 dam.)

8 - празно (Нищо)

9 - силна хватка (0 dam.)

10 - блокиране (Нищо)

go go остава на 20 Кръв!

VS

ShwN offence

1.Силна хватка (0 dam.)

2.Слаба хватка (0 dam.)

3.Блокиране (Блокиране на ФИНИШЪР)

4.Слаба хватка (-20 life)

5.Финишър (+80 dam.)

6.Празно място (Нищо)

7.Блокиране (Блокиране на Слаба хватка)

8.Празно място (Нищо)

9.Силна хватка (0 dam.)

10.Празно място (Нищо)

ShwN остава на 80 Кръв!

ПОБЕДИТЕЛ: ShwN via pin FINISHER (Diamond Cutter) продължава напред!

ShwN печели +5 XP

go go не губи нищо защото няма XP

..

Tournament Match #6

Mr.3:16 vs Petioo09

Mr.3:16 offence

- празно място (- 20 life)

- силна хватка (0 dam.)

- слаба хватка (+20 dam.)

- блокиране (Блок на силна хватка)

- финишър (+80 dam.)

- силна хватка

- блокиране

- слаба хватка

- празно място

- празно място

Mr.3:16 остава на 80 Life!

VS

Petioo09 offence (ИЗПОЛЗВАЛ СИ ТРИ БЛОКА!! Няма смисъл да се мамим :) автоматично смених единия блок с празно място 7-ми слот)

- слаба хватка (+20 dam.)

-блокиране (Блокиране на Силна хватка)

-празно място (-20 life)

-силна хватка (0 dam.)

-празно място (-80 life)

-блокиране

-слаба хватка

-празно място

-силна хватка

-финишър

Petioo09 остава на 0 Life!

ПОБЕДИТЕЛ: Via Pinfall (Finisher: Stunner) продължавайки напред Mr.3:16!

Mr.3:16 печели +5 XP

Petioo09 не губи нищо защото няма XP

...

Tournament Match #7

dbrm vs Freddy Kruger

dbrm offence

1.Силна Хватка (+20 dam.)

2.Слаба Хватка (+20 dam.)

3.Празно място (-80 life)

4.Финишър (+80 dam.)

5.Блокиране

6.Слаба хватка

7.Силна хватка

8.блокиране

9.празно

10.празно

dbrm остава на 20 Кръв!

VS

Freddy Kruger offence

Слаба хватка (-20 life)

Празно място (-20 life)

Styles Clash (+80 dam.)

Празно място (-80 life)

Силна хватка

Блокиране

Слаба хватка

Блокиране

Празно място

Силна хватка

Freddy Kruger остава на -20 Кръв!

ПОБЕДИТЕЛ: След Финишър Styles Clash (и dbrm по ирония е с този финишър :) ) се класира напред едвам едвам dbrm!

dbrm печели 5 XP от мачът

Freddy не губи нищо, няма XP!

...

Tournament Match #8

REMATCH

X-fear vs jerichoholic

X-fear offence

- слаба хватка (+20 dam.)

- силна хватка (0 dam.)

- празни места (-80 life)

- силна хватка (+40 dam.)

- блокиране (Блокираш силна)

- празни места (Нищо)

- финишър-swanton bomb (+60 dam.)

- блокиране

- празни места

- слаба хватка

X-Fear остава на 20 Life!

VS

jerichoholic offence (да не се лъжем използвал си 3 блока, заменям автоматично последния ти блок със Слаба хватка!)

1.Празно място (-20 life)

2.Силна хватка (0 dam.)

3.Codebreaker (+80 dam.)

4.Празно място (-40 life)

5.Силна хватка (0 dam.)

6.Блокиране (Нищо)

7.Слаба хватка (-60 life)

8.Празно място

9.Блокиране

10.Слаба хватка

jerichoholic остава на -20 Life!

ПОБЕДИТЕЛ: И 2-рия ви мач бе изпълнен с интересни моменти, но този път чист победител е X-fear via Swanton Bomb!

X-Fear печели 5 XP

jerichoholic губи 1 XP

...

Tournament Match #9

Bizkit vs Chris_Jericho

Bizkit offence

1.силна хватка (+40 dam.)

2.блок (Блок на Слаба хватка)

3.празно (-40 life)

4.Stunner (0 DAM.)

5.силна хватка (+40 dam.)

6.слаба хватка (-60 life)

7.празно

8.блок

9.празно

10.слаба хватка

Bizkit остава на 0 LIFE!

VS

Chris_Jericho offence

1.Празно място (-40 life)

2.Слаба хватка (0 dam.)

3.Силна хватка (+40 dam.)

4.Блокиране (Блок на ФИНИШЪР)

5.Празно място (-40 life)

6.Finisher (+60 dam.)

7.Слаба хватка

8.Блокиране

9.Силна Хватка

10.Празно Място

Chris_Jericho остава на 20 КРЪВ!

ПОБЕДИТЕЛ: Близък мач.. все пак Джерико се класира след Codebreaker!

Chris_Jericho печели 5XP

Bizkit не губи нищо!

END

Ето, че завърши и вторият евент в BWC Wrestler, в който се състояха 5 мача! Имаше драма, победители, загубили..! На загубилите искам да кажа, че това е САМО НАЧАЛОТО, не веднага да кажат "МАЙНАТА МУ НА ТОВА"! Ще има още много мачове, вражди и интересни моменти, които не са за изпускане.. на останалите Good luck напред! (XP-то ще се ЪПДЕЙТНЕ във вторият поуст!)

Продължават напред:

ShwN

Mr.3:16

dbrm

X-fear

& Chris_Jericho

- Сkоро очаквайте и кардът за NIGHT 3, а загубилите в турнирът да се готвят за мачове след NIGHT 3! (Извлечете позитиви, създавайте отбори, стратегии.. от сега нататък ЩЕ става интересно!) SEE YOU SOON!

Edited by G
Link to comment

На загубилите искам да кажа, че това е САМО НАЧАЛОТО, не веднага да кажат "МАЙНАТА МУ НА ТОВА"! Ще има още много мачове, вражди и интересни моменти, които не са за изпускане

Аз какъвто съм карък не съм и очаквал да спечеля :D Иначе играта е наистина интересна :) ;)

Edited by go go
Link to comment

THE TOURNAMENT EVENT: NIGHT 3 (FINALS)

(NOTE: За да няма ощетени, мачовете са буукнати според моментът на записване!)

Q. Final #1

Socki vs Radoslav

Q. Final #2

Y_2_J vs ShwN

Q. Final #3

Mr.3:16 vs dbrm

Q. Final #4

X-fear vs Chris_Jericho

MAIN EVENT

Battle Royal for the Cruiserweight Championship ©

go go vs Petioo09 vs Freddy Kruger vs jerichoholic vs Bizkit vs mzsphere vs THE DEADMAN vs Ledg

НЕКА И ОБЯСНЯ КАК ЩЕ ПРОТЕЧЕ ТОЗИ ЕВЕНТ!

Правила за Финалите на турнира: Ще повторя и нещо свързано с правилата: Пращате ми по 10 слота с номерация за мачовете си срещу опонент, като използвате следният брой елементи:

- слаба хватка x2

- силна хватка x2

- блокиране x2

- финишър x1

- празни места x3

(НОУТ: Освен името на финишъра, пишете останалите както са дадени отгоре "СЛАБА ХВАТКА", "СИЛНА" и тн в ЛС-тата)

НЯМА да има ПРОМОТА този кръг за ПАРИ! Те ще станат реалност след като свърши турнирът и разбира се след като се короняса ПЪРВИЯТ световен шампион..

.

.

.

Правила на Battle Royal-a за Cruiserweight титлата: Тези multi-person мачове ще протичат по същия начин, но вместо 10 позиции ще има 8 (В battle royal ще са 8):

- слаба хватка x3

- силна хватка x3

- финишър x2

(БЛОК НЯМА ТУК!!!)

А самото определяне на победителят ще се прави като се сравнят поотделно позициите на всички участници. Ще дам пример с трима човека.

- Играч А е поставил на първа позиция "слаба хватка". Играч Б е поставил там "силна хватка". Играч В има "финишър". Най-добрият избор е на Играч В и той печели тази позиция.

ИЗПРАЩАЙТЕ ДО СЪБОТА 19:00 ч. ЛС-тата!

Edited by G
  • Upvote 3
Link to comment

Следващата жертва на КРАЛЯ беше обявена.. radoslav1948 също като на ЦС, и тук главата ти ще изхвърчи след като бъдеш публично екзекутиран! Bow down...

:beer:

635682_orig.jpg

Link to comment

Hello, E-Fed Master!

Добре, че тази игра няма НИЩО ОБЩО с Е-Фед и съм в безопасност от твоите НИНДЖА СКИЛС! :ph34r:

След срещата ти с Краля ще съжаляваш, че си се записал тук, а не си останал в милият си Е-Фед!

Bow down...

:beer:

  • Upvote 2

635682_orig.jpg

Link to comment

Късмет, ще ти е необходим, играта е малко на тука има тука нема, ама пак ще те сгъна, както сгърчих THE DEADMAN!!!! :D

Edited by radoslav1948
Link to comment

Много не четете :) ЕТО ПРАВИЛАТА ЗА BATTLE ROYALA ОТНОВО!! Който си е объркал ЛС-то (не са малко объркалите да видят как трябва да сторят ТУК) и да пратят ново:

Правила на Battle Royal-a за Cruiserweight титлата: Тези multi-person мачове ще протичат по същия начин, но вместо 10 позиции ще има 8 (В battle royal ще са 8):

- слаба хватка x3

- силна хватка x3

- финишър x2

(БЛОК НЯМА ТУК!!!)

А самото определяне на победителят ще се прави като се сравнят поотделно позициите на всички участници. Ще дам пример с трима човека.

- Играч А е поставил на първа позиция "слаба хватка". Играч Б е поставил там "силна хватка". Играч В има "финишър". Най-добрият избор е на Играч В и той печели тази позиция.

PS: Знам, че е яко да се мачкат цици.. но трябва и останалото да се свърши иначе работата куца :)

Edited by G
Link to comment

THE TOURNAMENT EVENT: NIGHT 3 (FINALS)

(NOTE: За да няма ощетени, мачовете са буукнати според моментът на записване!)

Q. Final #1

Socki vs Radoslav

Q. Final #2

Y_2_J vs ShwN

Q. Final #3

Mr.3:16 vs dbrm

Q. Final #4

X-fear vs Chris_Jericho

MAIN EVENT

Battle Royal for the Cruiserweight Championship ©

go go vs Petioo09 vs Freddy Kruger vs jerichoholic vs Bizkit vs mzsphere vs THE DEADMAN vs Ledg

...

MATCHES RESULTS

Q. Final #1

Socki vs Radoslav

Socki's Offence

1. слаба хватка (0 dam.)

2. празно място (Нищо)

3. празно място (-20 life)

4. силна хватка (0 dam.)

5.блокиране (Блок на Силна)

6.COP KILLAAAA (+40 dam.)

7. блокиране (БЛОК НА ФИНИШЪР)

8. силна хватка (+40 dam.)

9. слаба хватка (0 dam.)

10. празно място (Нищо)

Socki остава на 80 Life!

VS

Radoslav's Offence

Слаба хватка (0 dam.)

Празно място (Нищо)

Слаба хватка (+20 dam.)

Блок (Блокиране на Силна хватка)

Силна Хватка (0 dam.)

Силна Хватка (-40 life)

Финишър (0 dam.)

Празно място (-40 life)

Блок (Блок на слаба хватка)

Празно място (Нищо)

Radoslav остава на 20 Живот!

Победител: Продължава напред Socki via pinfall

Socki получава 5 XP (+1 XP за якия мач)

Radoslav губи 1 XP (+1 XP за якия мач)

.

.

Q. Final #2

Y_2_J vs ShwN

Y_2_J offence

1. Силна хватка

2. Финишър - Codebreaker

3. Слаба хватка

4. Блокиране

5. Силна хватка

6. Блокиране

7. Празно

8. Празно

9. Слаба хватка

10. празно

Y_2_J остава на 100 Life!

VS

ShwN's offence

ShwN не ми е представил ЛС затова автоматично губи тази среща!

Победител: via forfeit продължавайки напред Y_2_J

Y_2_J печели 5 XP

ShwN губи 1 XP

.

.

Q. Final #3

Mr.3:16 vs dbrm

Mr.3:16 offence

Mr.3:16 не ми е представил ЛС затова остава автоматично на 0 Life!

VS

dbrm offence

1.Слаба Хватка

2.Силна Хватка

3.Блокиране

4.Финишър

5.Празно

6.Силна Хватка

7.Слаба хватка

8.Блокиране

9.Празно

10.Празно

dbrm остава на 100 Life!

Победител via forfeit dbrm, продължавайки напред!

dbrm печели 5 XP

Mr.3:16 губи 1 XP

.

.

Q. Final #4

X-fear vs Chris_Jericho

X-Fear offence

- празни места (-40 life)

- слаба хватка (-60 life)

- силна хватка

- блокиране

- празни места

- блокиране

- силна хватка

- финишър-Swanton Bomb

- слаба хватка

- празни места

X-Fear остава на 0 life!

VS

Chris_Jericho offence

1.Силна хватка (+40 dam.)

2.Codebreaker (+60 dam.)

3.Слаба Хватка

4.Празно място

5.Блокиране

6.Празно място

7.Празно място

8..Слаба хватка

9.Блокиране

10.Силна хватка

Chris_Jericho остава на 100 life!

Победител via Finisher KO Chris_Jericho.. продължава напред!

Chris_Jericho печели 5 XP + 1 XP за flawless finish-a

X-Fear губи 1 XP

.

.

MAIN EVENT TIME

MAIN EVENT

Battle Royal for the Cruiserweight Championship ©

go go vs Petioo09 vs Freddy Kruger vs jerichoholic vs Bizkit vs mzsphere vs THE DEADMAN vs Ledg

Правилата на мачът ще БЪДАТ ПРОМЕНЕНИ и той ще се състои на NIGHT 4!!! Така, че засега тук няма победител и шампион (Направил съм малка грешка която ще се оправи).. ПРАВИЛАТА, вижте в карда за Night 4 като бъде постнат и пратете нови ЛС! (Извинявам се за неудобството!)

Полуфинали в турнирът ще бъдат следните мачове

Socki vs Y_2_J

dbrm vs Chris_Jericho

.. Очаквайте скоро кардът за Night 4 с ПОЛУФИНАЛИТЕ, ФИНАЛЪТ и BATTLE ROYAL мачът за Cruiserweight титлата!!!! One of the biggest cards in BWC Wrestler history!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...